View Full Version : Τα πιο αστεια/γελοια συνθηματα που εχετε ακουσει
Με αφορμη το σημερινο παιχνιδι καλαμαριας-παοκ και το συνθημα "αθηνα γαμημενη ο μπαοκ δεν πεθαινει,αθηνα καριολα ο μπαοκ πανω απο ολα" πηρα το θαρρος να ανοιξω αυτο το θρεντ.
Γελοια συνθηματα που θυμαμαι κατα καιρους
"Γιαννης Γκουμας,οεοεοε!" και "Ιγκορ Μπικαν,οεοεοε!" απο φωστηρες της δικιας μας εξεδρας
καθως και ενα που λεγανε οι γαυροι "...τη γκομενα παρατησα..."
:rofl: :rofl: :rofl:
MastodontoideaPliokenous
17-02-2008, 19:52
αυτο που ποσταρες πρωτο θεωρειται αστειο/γελοιο ας πουμε :?:
Α δεν το ξερα οτι ο αιωνιος αντιπαλος του παοκ ειναι η αθηνα!
εντιντ:Φυσικα και ειναι γελοιο,οταν ακους τους οπαδους μιας "μεγαλης" ομαδας να βριζουν μια ολοκληρη πολη-στην οποια πολη εχουνε και συνδεσμους και αρκετους οπαδους-μονο και μονο για να ικανοποιησουν τις τοπικιστικες τους καυλες(λες και ειμαστε στο 1856).Με βαση την ιδια λογικη ειναι γελοια κατι συνθηματα του τυπου οφη καριολη γαμω τη κρητη ολη κλπ κλπ απλα οπως ανεφερα ξεκινησα αυτο το θρεντ με αφορμη το συνθημα που ακουστηκε,οχι γιατι σπαστηκα με τους παοκτσηδες αλλα γιατι στα αυτια μου ακουστηκε γελοιο.
FANTASMA
17-02-2008, 19:57
Ε οσο και να το κανεις ειναι λιγακι.
Ον τοπικ.
1. Γραμμενο σε τουαλετα σε καφετερια στη Θεσσαλονικη, το φανταζομαι τραγουδιστα και λιωνω, ειναι γαματο.
"ΠΑΟΚ ΞΕΡΩ ΓΩ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΝΤΑΞΕΙ, ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ"
2. Απιστευτης εμπνευσης συνθημα απο τη διασημη ομαδα της Νεας Σμυρνης.
"ΠΑ, ΚΑΙ ΝΙ, ΚΑΙ Ω ΚΑΙ ΝΙ ΚΑΙ ΟΣ".-
2. Απιστευτης εμπνευσης συνθημα απο τη διασημη ομαδα της Νεας Σμυρνης.
"ΠΑ, ΚΑΙ ΝΙ, ΚΑΙ Ω ΚΑΙ ΝΙ ΚΑΙ ΟΣ".-
Καλα ναι,αυτο εχει την ιδια μελωδια με αυτο που λεγαμε εμεις για την υπερπαιχτουρα απο την Ουγγαρια
"ΚΑΙ ΣΑ ΚΑΙ ΝΤΟΡ ΚΑΙ ΤΟΡ ΚΑΙ ΓΚΕ ΚΑΙ ΛΕ!ΣΑΝΤΟΡ ΤΟΡΓΚΕΛΕ,ΣΑΝΤΟΡ ΤΟΡΓΚΕ-ΛΕ!
FANTASMA
17-02-2008, 20:10
Μελωδια.
"Η Μελωδια Της Μαλακιας" λεγεται και σιγουρα με πιανεις.
geologiko_karoto
17-02-2008, 20:45
ρε Νάσουμ ασούμε
άμα η κωλομπιάνα σου ο Γκούμας έτρωγε στη μάπα 5 αγωνιστικές τι θα έλεγες ?
όρεξη είχαμε σε κάθε ματς να βρίζουμε την Αθήνα
ον τόπικ:
ήτα ρο - άλφα - κλης - 1000 χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ
Αμα ο Γιανναρος ετρωγε 5 αγωνιστικες θα σπαζομουνα και πολυ ασχημα μαλιστα.Αντικειμενικα,το σωστο θα ηταν να φαει 5 χρονια τιμωρια στη μαπα,7 χρονια ο βυντρα,10 χρονια ο τζιολης,15 χρονια ο πουτσειρο και ισοβια ο σωφερ.
fandango
17-02-2008, 20:58
καλά, σκάσε τώρα
novembrine
17-02-2008, 21:05
Timour Timour xystous mes' th mour!!! Gia ton Megisto Timour Ketsbaia.
sfinotouvlaki
17-02-2008, 21:06
οφφτόπικ, αν υπάρχει σε όντιο μορφή αυτό που λέει "άρη θυμήσου πριν λίγα χρόνια μέσα στα ευρωπαϊκά σαλόνια, μόναχο γάνδη και ισπανία κλπ" το θέλω. ανεβάστε.
καλά, σκάσε τώρα
:wstupid:
fandango
17-02-2008, 21:19
βρε καθυστέρα, άνοιξες θέμα για να μας Μπεις ότι βρίσκεις "Γελοίο/αστείο" το σύνθημα για την Αθήνα.
Ενδεχομένως να είναι "αηδιαστικό", του στυλ "γαμιέται η Θεσσαλονίκη" κι έτσι.
Αλλά Μποιος ο λόγος του τοπικ Μπέρα του να μας δείξεις ότι είσαι μαλάκας;
sfinotouvlaki
17-02-2008, 21:36
Αλλά Μποιος ο λόγος του τοπικ Μπέρα του να μας δείξεις ότι είσαι μαλάκας;
άνοιξες θέμα για να μας Μπεις ότι βρίσκεις "Γελοίο/αστείο" το σύνθημα για την Αθήνα.
με το σύνθημα που ζήτησα τι θα γίνει;
dead in magazines
17-02-2008, 21:37
Είστε σε σειρά προτεραιότητας, παρακαλώ περιμένετε. Ε ρε γαμώ το Ελ. Βεν.
hvilelos?
17-02-2008, 21:42
sfinotouvle μπες σε κανα οπαδικο φορουμ του αρη και θα το βριες σε 123 εκτελεσεις αυτο που ζητας
Το τοπικ ειναι μλκια.Δεν υπαρχουν γελοια συνθηματα
Κοιτα φανταγκιτο,αν και ειμαι αξεστο βλαχαδερο απο την επαρχια θα σου μιλησω οσο μπορω πιο πολιτισμενα.Αν και στη ζωη μου εχω ακουσει 100αδες γελοια συνθηματα θελησα να βαλω σαν βαση το σημερινο συνθημα που ακουστηκε στο καλαμαρια-παοκ σαν το πιο προσφατο παραδειγμα.Ο σκοπος του τοπικ ειναι καθαρα χιουμοριστικος και δεν ειχα σαν σκοπο να θειξω κανεναν.Εξαλλου ανεφερα και παραδειγματα απο την δικια μου ομαδα(και μαλιστα στο αρχικο ποστ).Το συγκεκριμενο συνθημα ειναι αστειο γιατι οι οπαδοι μιας ομαδας βριζουν εν χορω μια ολοκληρη πολη(ειτε λεγεται αυτη αθηνα,ειτε πατρα,ειτε καβαλα στα αρχιδια μου στη τελικη).Δεν το θεωρω ακραιο η πως σκατα το ειπες εμετικο γιατι ειναι ενα συνθημα που ακουστηκε σε ποδοσφαιρικο αγωνα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟΥΣ και ειτε το θες ειτε οχι,δεν εχει να κανει με ιδεολογιες και πολιτικες στασεις.Αν τωρα εσυ ενοχληθηκες απο αυτο,δεν με πειραζει καθολου.Απλως απεδειξες περιτρανα οτι εισαι μικροαστος,εχεις μπερδεψει τη βουρτσα με τη πουτσα και για αυτο το λογο θα σε παραπεμψω σε μια τοποθετηση του αλεφα
http://www.youtube.com/watch?v=oOLJc2hRtVw
hvilelos?
17-02-2008, 22:09
Το μπινελικι προς ομαδες και πολεις ειναι κατι που καθιερωθηκε στα 80ς και εγινε μερος της οπαδικης υποκουλτουρας απο ολους και για ολους.Προφανως λοιπον και εγω πχ που δεν φωναζω ουτως η αλλως τπτ στο γηπεδο δεν θελω να γαμηθει και να καει ολη η αθηνα,προφανως ο αλλος δεν με θεωρει τουρκο και βουλγαρο κοκ.Οσο περιοριζεται μονο στο γηπεδο δεν υπαρχει αλλο θεμα πλην της πλακας.Σημερα ας πουμε μεχρι το 0-1 τα παοκια τραγουδουσαν μονο για την ομαδα τους,μετα πιασαν τα περι αθηνας και οσφπ.Ερχεται και ενα παιχνιδι την αλλη αγωνιστικη που τουλαχιστον για αυτους εχει παντα παραπανω απο αγωνιστικη σημασια,ειναι στους 0 βαθμους με αερα 5000 εναντιον 24(μετρημενων) της καλαμαριας,ειναι απολυτα λογικο και θα γινοταν παντου.Κατα τ'αλλα γελοια σηνθηματα δεν υπαρχουν.
Το καλυτερο εβερ ειναι το "Ηρα γερα οπως παλια,μακρυα μαλλια σκουλαρικια στ'αυτια και ναρκωτικα" με 150 ημιγυμνους να τρεχουν στο πιτ του καυτατζογλειου
krio gamnietai i mana sou
k to istoriko agroti peinas gamnietai i athina kai o peiraias
hcpunksonacid
17-02-2008, 22:18
:)
dead in magazines
17-02-2008, 22:45
ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ?
:pink:
Χβιλελε,σε γενικες γραμμες συμφωνω με το ποστ σου.Στο μονο που διαφωνω ειναι το περι γελοιων συνθηματων.Οταν ακουγονται συνθηματα οπου εκ8ειαζονται παιχτες(επαγγελματιες) ξεφευγουμε απο το αστειο και παμε στο γελοιο.(Με πρωτους και καλυτερους οπως ανεφερα στο πρωτο ποστ,τους δικους μας γκοτζοπατατακηδες)
απο εκει και περα ρε φιλε snfu σορυ που στο λεω αλλα δε δηλωνω βαζελος.Οποιος γουσταρει γραφει,οποιος δε γουσταρει δε γραφει.Ξεκολλατε το μυαλο σας,δεν τα εχω με τον παοκ γιατι δεν με απασχολει ο παοκ.
Γραψτε συνθηματα,που σας φανηκαν αστεια η γελοια,αυτος ειναι ο λογος που υπαρχει το τοπικ.Ο σκοπος του δεν εχει να κανει με ξεκατινιασματα.Αυτα.Παω να δω μπασκετ. :|
dead in magazines
17-02-2008, 22:48
Ποιός τεμπλίτης είσαι εσύ?
Δεν μπαινω τεμπλ.
Ον τοπικ...Μ'αρεσαν τα εξης
krio gamnietai i mana sou
k to istoriko agroti peinas gamnietai i athina kai o peiraias
και το
Timour Timour xystous mes' th mour!!! Gia ton Megisto Timour Ketsbaia.
genika iparxei topic http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... 22&start=0 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=1522&start=0) kai sfinotouvlaki http://www.youtube.com/watch?v=m34M_6F8kPg
Το μπινελικι προς ομαδες και πολεις ειναι κατι που καθιερωθηκε στα 80ς και εγινε μερος της οπαδικης υποκουλτουρας απο ολους και για ολους.
nia..
(Off topic) Xthes pire to mati mou sta stigmiotupa stin athlitiki kuriaki ena pano tou panserraikou...pou elege...Sapsalwthika me ton Panserraiko...xaxaxax ;)Opoios kserei perissotera gia auto to pano as pei...
Diva Plavalaguna
18-02-2008, 17:28
απο καρδιτσα μερια ακουστηκε:
''Διαιτητη γαμιεται η μανα του εποπτη''
fandango
19-02-2008, 14:55
δεν ξέρω αν ισχύει γιατί δεν ήμουν στο γήπεδο, αλλά μου έιπαν ότι στο ΠΑΟΚ-άρης υπήρχε πανό "Λευτεριά στον Μαικλ Σκόφιλντ"..Ακόμα και να μην υπήρχε, γαμάει σαν ιδέα. :lol:
hvilelos?
19-02-2008, 15:02
και αυτο ισχυει
bleeding
19-02-2008, 16:00
βρειτε φωτο
lebowski
19-02-2008, 18:51
οφφτόπικ, αν υπάρχει σε όντιο μορφή αυτό που λέει "άρη θυμήσου πριν λίγα χρόνια μέσα στα ευρωπαϊκά σαλόνια, μόναχο γάνδη και ισπανία κλπ" το θέλω. ανεβάστε.
http://www.super3.gr/multimedia.asp?fil ... ery135.mp3 (http://www.super3.gr/multimedia.asp?file=dbimg%2Fgallery135.mp3)
Moonspellheim
19-02-2008, 19:02
oi aektzides prin 2-3 xronia fwnazan "mpourmpoooo mpourmpoooo" opws emeis fwnazame tote "riboooo riboooo"
Phantom Duck
19-02-2008, 19:23
oi aektzides prin 2-3 xronia fwnazan "mpourmpoooo mpourmpoooo" opws emeis fwnazame tote "riboooo riboooo"
^ αυτό ήταν από τα καλά.
"ΠΑΟΚ ΞΕΡΩ ΓΩ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΝΤΑΞΕΙ-
Λεει ενα φιλαρακι,δαφνιωτης οτι το οριτζιναλ συνθημα ειναι "Δαφνη ξερω γω,ξερω γω ενταξει,Δαφνη ξερω γω ενταξει ξερω γω να πουμε".
Το φωναζαν λεει οι δαφνιωτες Α1 μπασκετ 1994. :rofl: :rofl: :rofl:
ΑΕΚ,ντερμπι,μπουμπλε,ντουρου,ντου και μαρς
Λεει ενα φιλαρακι,δαφνιωτης οτι το οριτζιναλ συνθημα ειναι "Δαφνη ξερω γω,ξερω γω ενταξει,Δαφνη ξερω γω ενταξει ξερω γω να πουμε".
gia dwse info gia to filaraki sou
paidgia gia na mi lete malakies to ksero go entaksei akoustike dekaetia 80 sti toumpa epoxis maki manavi
chris_boss
21-02-2008, 16:35
Ακόμα να ποστάρετε για τον ψηλό και τον κοντό;
fandango
22-02-2008, 12:17
paidgia gia na mi lete malakies to ksero go entaksei akoustike dekaetia 80 sti toumpa epoxis maki manavi
τι λες ρε εμενα ενας φιλος μου είπε ότι πρωτοι το φωναξαν οι οπαδοι του Παπάγου και του Παγκρατίου στο μπάσκετ
Mitsmann
22-02-2008, 12:23
Στη Χιο στο πολο το χαν πει και μου το χε πει φιλος φιλου που ειχε φιλο με φιλο στη Χιο
ρωτα τον ντραμμερ απο vulnus.αυτος θα σου πει καλυτερα τις λεπτομερειες.Και συ δαφνιωτης?
τι λες ρε εμενα ενας φιλος μου είπε ότι πρωτοι το φωναξαν οι οπαδοι του Παπάγου και του Παγκρατίου στο μπάσκετ
Ε ρε καρακομπλεξαρα δασκαλακο,την επομενη φορα που θα αυνανιζεσαι παρεα με αλλον δασκαλακο στο εργαστηριο του σχολειου με βιντεακι της αλεξανδρατου φροντισε να διπλοκλειδωσεις την πορτα,βρωμοποντικο.
ρωτα τον ντραμμερ απο vulnus.αυτος θα σου πει καλυτερα τις λεπτομερειες.Και συ δαφνιωτης?
Ton Niko les? nai
ναι ρε χαχαχα,τον φιλοξενουσα εδω για λιγες μερες επειδη πηγαινε να δωσει κατι μαθηματα στο ΤΕΙ.Νικος δε ντραμσκαμ.
patra eisai?
spoudazeis h meneis monima?
ναι Μιναρουπολις.Σπουδαζω:?