View Full Version : Earth - The Bees Made Honey in the Lion's Skull
Harvestman
14-02-2008, 04:54
Earth - The Bees Made Honey in the Lion's Skull
©2008 Southern Lord
http://www.electricrequiem.com/iMedia/album/album.880.cover.jpg
01. Omens and Portents I: The Drive
02. Rise to Glory
03. Miami Morning Come Down II (Shine)
04. Engine of Ruin
05. Omen and Portents II: Carrion Crow
06. Hung from the Moon
07. The Bees Made Honey in the Lion's Skull
Κριτική στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/review.php?action=single&aid=880)
δεν έχω ακούσει πολλά από Earth, αλλά όσα σκόρπια άκουσα μου είχαν αρέσει (κάτι σαν ΟΜ) και από όσα διαβάζω για αυτόν μάλλον θα τον τσιμπήσω όπως είμαι. Νομίζω πως τον πήρε και το ματι μου κάπου
Αφεθείτε και χαθείτε στη μαγεία της Γης.
ακουστε αυτο το αλμπουμ και στη συνεχεια το λαστ grails να δειτε τι ωραια που συνδυαζονται(στο φιλιν κυριως).
sfinotouvlaki
14-02-2008, 16:21
εγώ που ξέρω καλύτερα λέω ότι πάει όμορφα με το flood. επίσης, είχα ακούσει το ομενς ανδ πορτραιτσ τριανταοχτώμισι φορές χωρίς να ξέρω τι είναι κι είχε πλάκα. τώρα που ξέρω έχει περισσσότερη γιατί μπορώ να το βάζω στο ριπίτ πριν πάω για ύπνο. καληνύχτα.
Δισκαρα, ταξιδιαρικη διαθεση οσο δε παει, και γενικα εγγυηση. :ggrin:
Απιστεύτος δίσκος, απιστεύτη κριτική!
Θα το βάλω να το ακούσω άλλη μία τώρα! :D
Harvestman
14-02-2008, 23:28
thanx!
deadbird
15-02-2008, 02:32
wraia kritiki... katevazw!
CrippleHorse
17-02-2008, 13:58
Σε γενικές γραμμές μου αρέσει η country και laid back κατεύθυνση που έχουν πάρει, στις πρώτες ακροάσεις σκέφτόμουν ότι μου άρεσαν περισσότερο οι δύο προηγούμενες τους δουλειές γιατί είχαν πιο live αέρα ενορχηστρωτικά λόγω του ότι δεν άκουγες συνέχεια διπλές κιθάρες και τα πλήκτρα δεν ήταν τόσο worked out, αλλά από την άλλη αυτό δείνει έναν απρόσμενο ηχοχρωματικό πλούτο που είναι ευπρόσδεκτος και μερικά από τα κομμάτια έχουν καταπληκτικά σημεία που δείχνουν ότι οι earth έχουν μέλλον μ'αυτό το στυλ.
Δε βρήκαν την εύκολη λύση να πλασαριστούν ώς το ορίτζιναλ ανάμεσα σ'όλο το drone που κυκλοφορεί πια, ούτε μας πουλάνε γελοία θέματα μεταμφιεσμένα σε απλες και ίδιοφυείς μελωδίες όπως ένα μεγάλο μέρος του post-rock χαμού εκεί έξω, πολύ απλά γιατί είναι ανώτεροι απ'όλα αυτά.
μπραβο στον Χαρβεστμαν, εξαιρετικη κριτικη. ωραιος δισκος, αντε να τους δουμε και headliners
Harvestman
17-02-2008, 15:04
Σε γενικές γραμμές μου αρέσει η country και laid back κατεύθυνση που έχουν πάρει, στις πρώτες ακροάσεις σκέφτόμουν ότι μου άρεσαν περισσότερο οι δύο προηγούμενες τους δουλειές γιατί είχαν πιο live αέρα ενορχηστρωτικά λόγω του ότι δεν άκουγες συνέχεια διπλές κιθάρες και τα πλήκτρα δεν ήταν τόσο worked out, αλλά από την άλλη αυτό δείνει έναν απρόσμενο ηχοχρωματικό πλούτο που είναι ευπρόσδεκτος και μερικά από τα κομμάτια έχουν καταπληκτικά σημεία που δείχνουν ότι οι earth έχουν μέλλον μ'αυτό το στυλ.
Δε βρήκαν την εύκολη λύση να πλασαριστούν ώς το ορίτζιναλ ανάμεσα σ'όλο το drone που κυκλοφορεί πια, ούτε μας πουλάνε γελοία θέματα μεταμφιεσμένα σε απλες και ίδιοφυείς μελωδίες όπως ένα μεγάλο μέρος του post-rock χαμού εκεί έξω, πολύ απλά γιατί είναι ανώτεροι απ'όλα αυτά.
αυτο.
ευχαριστω Μιλτον & deadbird!
Entrancemperium
17-02-2008, 15:26
Plhrestato review, g. job harvestman, kala o diskos den uparxei leme...
πανέμορφος δίσκος, άψογο ριβιού.
καταπληκτικός,
λιγότερα στοιχεία μέταλ, μινιμαλισμός του ποστ ροκ με αρκετές δόσεις από ψυχεδέλεια/προγκρεσιβ 60-70ς.