PDA

View Full Version : Boris - Smile

Phantom Duck
09-02-2008, 22:02
Boris - Smile (Southern Lord)

http://mediapix.ru/thumbs/41baa39bc74ddccd0f5b54081a7004da.jpg

1- Message - 07:06

2 - BUZZ-IN - 02:34

3 - Shoot! - 05:02

4 - Flower Sun Rain (PYG cover song) - 05:35

5 - Next Saturn - 05:20

6 - Dead destination - 07:26

7 - Your points is the umbrella - 09:19

8 - Full Song - 19:20

Ο θόρυβος για να είναι κατατροπωτικός, απαιτεί ειδίκευση. Έτσι μπορεί να φτάσει τον ακροατή στα δυσθεώρητα ύψη της θορυβώδους γενίκευσης. Οι Boris από την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου δείχνουν πως ξέρουν τον τρόπο για να πετύχουν τέλεια το παραπάνω εγχείρημα. Με το πρώτο άκουσμα του δίσκου συμπεραίνει κανείς πως πίνοντας ναρκωτικά από το ίδιο βαρέλι με τους Circle, οι Ιάπωνες κατάφεραν να εμφυσήσουν στο τελικό αποτέλεσμα, μια 60'ς αύρα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που η παρέα του Lehsitallo κάνει συνδέσεις με το Heavy Metal του παρελθόντος. Αποστομωτικά. Έχοντας ακολουθήσει μια ιδιοφυέστατη εξελικτική πορεία, με το sludge και τη λατρεία(με λάμδα κεφαλαίο) για τους Melvins, τη μετέπειτα στροφή στο Sunn0)))-ικό drone και το βρωμιάρικο doom, το φουρτουνιασμένο post rock και τις Motorhead βιαιότητες με το rock 'n' roll του Pink, δείχνουν και επίσημα πλέον ότι χάθηκαν στο διάστημα κάποια στιγμή και δεν επέστρεψαν ποτέ. Τώρα πια η μουσική τους έχει φτάσει σε ακόμα πιο ακραία επίπεδα ομορφιάς. Το "Smile" είναι ένας ορμητικός χείμαρρος που διαλύει τα πάντα στην πορεία του. Το ακατάπαυστο drumming του Atsuo, δένει τέλεια με τα ψυχωμένα ψυχεδελικά φωνητικά και το μπάσσο του Takeshi και τον ερωτικό χορό των δακτύλων της Wata πάνω στην εξάχορδη. Πότε πλησιάζοντας το psych folk των Nagisa Ni Te πότε τα μάρκας Vincent Black Shadow διαστημόπλοια των Hawkwind, παίζουν μουσική για τη ζωή, το θάνατο, την αγάπη, το μίσος. Η δουλειά τους αυτή φιγουράρει από τώρα κιόλας σε περίοπτη θέση στο ράφι των κυκλοφοριών του 2008, κι ας είμαστε στην αρχή του ακόμα. Τυχεροί άνθρωποι όσοι θα τους δουν στο Roadburn αφτόν τον Απρίλη. Λίγες καλές συμβουλές λοιπόν είναι οι εξής: Ανεβάστε την ένταση, κλείστε τα μάτια, ακούστε τα χαμόγελα τους και περάστε καλά. Λατρέψτε τους για ακόμα μια φορά.

Γραμμένο από μέλος του ER λίγα λεπτά πριν την καταστροφή της γης.

LokiTricksterGod
09-02-2008, 22:22
συνάδω.

το πρώτο κομμάτι ίσως ξενίσει τους μη υποψιασμένους (που δεν έπιναν ναρκωτικά απ'το ίδιο βαρέλι με τους προαναφερθέντες δηλαδή :P ) αλλά μετά αρχίζει η Ψυχεδέλεια. και αλίμονο στον νηφάλιο (και δεν εννοώ απαραίτητα σωματικά νηφάλιο!) που θα προτάξει την τετράγωνη λογική του στον πολύχρωμο κυκεώνα των Γιαπωνέζων. ακριβώς αυτό.

solution_AK-47
10-02-2008, 13:34
http://www.electricrequiem.com/forum/images/avatars/185336764547a98af195968.jpg

X
10-02-2008, 13:48
Egw pali phga anupopsiasth na dw ti einai telika autoi oi Boris re paidi mou k katevasa auto.Den katafera na to akousw.. Polu paranoia re paidi mou.. Isws tou dwsw mia eukairia akoma.

Nasum
10-02-2008, 14:49
Egw pali phga anupopsiasth na dw ti einai telika autoi oi Boris re paidi mou k katevasa auto.Den katafera na to akousw.. Polu paranoia re paidi mou.. Isws tou dwsw mia eukairia akoma.

Γιατι δε ξεκινας με το pink ξερω γω?

X
10-02-2008, 14:52

Giati den eixa idea ti paei na pei Boris kserw gw.

cloud
10-02-2008, 14:55

Το Pink δλδ είναι το "εύκολο άκουσμα" ξέρωγω;

Nasum
10-02-2008, 15:00

Το Pink δλδ είναι το "εύκολο άκουσμα" ξέρωγω;

1ον για μενα που ειμαι σαπιος τυπος ειναι πανευκολο
2ον ειναι ο πλεον χαρακτηριστικος δισκος τους για να ξεκινησεις
3ον ειναι πιο ευκολο ακουσμα απο το smile

ειναι τοσο απλα τα πραγματα

Phantom Duck
10-02-2008, 15:01
χέβι ροξ λέω γω γιατί είναι χέβι.

Nasum
10-02-2008, 15:01

Giati den eixa idea ti paei na pei Boris kserw gw.

καιρος να μαθεις Χ(ιπισσα).

Lost_In_Cooperland
10-02-2008, 15:02
εγώ έχω ακούσει μόνο το παρτ ΙΙ από το flood και είναι εκπληκτικό. μ' αυτό να ξεκινήσεις χ, ξέρω τι σου λέω, τους κατέχω.

X
10-02-2008, 15:03
Mou proteine hdh sevasto melos tou ER to pink (den anaferomai se sena Nasum), opote prohgeitai auto.

Nasum
10-02-2008, 15:07
Mou proteine hdh sevasto melos tou ER to pink (den anaferomai se sena Nasum), opote prohgeitai auto.

:midfinger:

Kveldssanger
10-02-2008, 16:19
Λίγες ακροάσεις σήμερα το πρωί, έχουν αρχίσει να το φέρνουν ακριβώς πίσω από το Feedbacker σε αγάπη. Κάποια σημεία μου θυμίζουν λίγο και το Rainbow (ίσως ο Kurihara τους άφησε μερικά κατάλοιπα). Ωραία πράγματα πάντως.

The Good Son
10-02-2008, 16:19
ΔΕν μάρεσε η κριτική. Να μην πάρετε τον φαντομντακ στο μαγκ όσο κε να προσπαθει.

Phantom Duck
10-02-2008, 16:56
Για την ακρίβεια, αυτή τη στιγμή το ακούω για πρώτη φορά :!:

The Good Son
10-02-2008, 16:57
Grapse kai si kritiki se klassiko, pompwdes, erititiko, athinaiko, "mia leksi anamesa se teleies", ifos. boris!

House Of Low Culture
10-02-2008, 17:58
προφανώς και δε σου άρεσε το review, ρε γκουντσαν, αφού 'σαι METALHEAD.

hunted by a Freak
10-02-2008, 18:09
X 8a sou proteina kegw heavy rocks,twra an vriskeis paranoikh th fash tous,dokimase na akouseis to ''soundtrack from the film mabuta no ura''.Einai pio aplo kai melwdiko apo ta ypoloipa.

Griffith
10-02-2008, 18:15
Λίγες ακροάσεις σήμερα το πρωί, έχουν αρχίσει να το φέρνουν ακριβώς πίσω από το Feedbacker σε αγάπη. Κάποια σημεία μου θυμίζουν λίγο και το Rainbow (ίσως ο Kurihara τους άφησε μερικά κατάλοιπα). Ωραία πράγματα πάντως.

Ο Kurihara παίζει στο album.
Κατά τα άλλα τι να πω, δίσκος αντάξιος των Boris.Πολύ Circle αυτή τη φορά.Θα πρέπει να παίξουν μαζί κάποια στιγμή.Επίσης να παίξουν αν γίνεται εδώ και να διασκευάσουν και Flower Travellin' Band.

House Of Low Culture
10-02-2008, 18:20
X, τα άλμπουμ που ψάχνεις πάντως είναι τα:

1)Feedbacker
2)Flood
3)Rainbow
4)Mabuta No Ura

με αυτή τη σειρά.

NihilistikOrder
10-02-2008, 19:04
pwwww re ...poly kalos diskos ... alla poly kalos. mpravo stous filous Boris.

diakrinw enan topikismo enan palimpaidismo i kati tetoio filtate gkountsan? :roll:

iskra
12-02-2008, 14:35
loipon auto edo einai to proto boris pou akouo polles fores sti seira xoris na varetho/kourasto. omorfia nioti agapi kai pathos!!! one huge pink smile!!!!

edit : Disable Smilies in this post

dead in magazines
12-02-2008, 19:06
Ωραίος δίσκος, δε λέω, και θένξ και στον Λόκι για τo ίνφο και τα συναφή, αλλά από ένα σημείο και μετά τον ψιλοβαριέσαι και το αυτί σου επιζητά να ακούσει κάτι άλλο. Burial πχ. Ή Heresy!

House Of Low Culture
12-02-2008, 19:11
...

dead in magazines
12-02-2008, 19:36
Πάνε πχιες κανα ντράγκι ρε ξεφτίλα εσύ.

House Of Low Culture
12-02-2008, 19:38
άντε κούρεψε κάνα αυγό μωρή αγγλίδα αγιοπαρασκευιώτισσα αδέρφω και κσαναέλα να μιλήσεις για Boris. Που βάζεις Burial και Heresy δίπλα. Ανίδεε μεταλλά γκουβερνάντα του πάνκη, γυαλάκια βάτραχε.

dead in magazines
12-02-2008, 19:42
Σάλτα και ψόφα ρε μαλάκα χίπη κουλτουριάρη, πάνε πχιες κανα τσιγάρο να στρώσεις εκεί πέρα με τα φιλαράκια σου να κάνετε και ούγκα μπούγκα όλοι μαζί που θα με πεις και μεταλά παλιό σάπχια αδερφάρα. Τα λεφτά που ξοδεύεις για τα ντράγκια σου πως τα δικαιολογείς στους γονείς σου? Ε? Σύρε και γαμήσου να πούμε.

House Of Low Culture
12-02-2008, 19:46
Δεν χρειάζεται όλοι να δίνουμε αναφορές στους γονείς μας, βουτυρομπεμπέ. Όλα αυτά ελπίζω να μου τα πεις από κοντά όταν με κσαναδείς αντί να μου γλύφεις πάλι τον πούτσο μιλώντας μου για τις τιμές των cds των House Of Low Culture και τα λοιπά. Επιπλέον, μπούφε:

If you don't think drugs have done good things for us, then take all of your records, tapes and CD's and burn them.

Λοιπόν, το σταματάμε εδώ και τα λέμε από κοντά. Αν με δεις έλα να μου τα πείς γιατί εγώ δε σε θυμάμαι, είσαι και μισό μίλκο βάτραχος.

dead in magazines
12-02-2008, 20:02
'Εγινε. Η παράσταση τελείωσε. Το νου σου όμως!

deadbird
12-02-2008, 20:06
If you don't think drugs have done good things for us, then take all of your records, tapes and CD's and burn them.

.