Log in

View Full Version : τιμη στους ηρωες των ιμιων

protonios
03-02-2008, 02:14
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΠΑΙΔΙΑ!!ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ 4000 ΚΟΣΜΟ ΦΕΤΟΣ ΑΝΕΤΑ...Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 4000 ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ.

Αν παμε ολοι μας,οχι μονο 4.000 αλλα 8.000 θα ειμαστε!!!
Για αυτο κοιτα να εισαι.

Ξύπνησα το πρωί και άνοιξα το παράθυρο. Είδα τον Ήλιο στον ουρανό φωτεινό. Οι ακτίνες του έπεφταν μέσα από τα λιγοστά κάτασπρα σύννεφα και φώτιζαν την πατρίδα μας. Τα πουλιά κελαηδούσαν μελωδικά. Τότε άρχισε να αντηχεί μέσα μου η φράση <<Gott>>. Πράγματι ο Θεός είναι μαζί μας.

Ανοίγω την τηλεόραση και βλέπω έκτακτο δελτίο ειδήσεων να μιλάει για <<επεισόδια>>.
Έδειχνε κάτι άπλυτους παρακρατικούς να πετάνε πέτρες και μετά ένα ολόκληρο τείχος από συναγωνιστές και αστυνομικούς έτρεχε καταπάνω τους. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν και άφησαν τους συναγωνιστές να βγουν μπροστά. Σημαίες κυμάτιζαν στον ορίζοντα και τότε έκοψαν την μετάδοση!

Ότι και να κάνει το παρακράτος δέν μας σταματά! Είμαστε η Νέα Εποχή!

http://www.hypervorea.net/antepithesi/v ... 55&start=0 (http://www.hypervorea.net/antepithesi/viewtopic.php?t=2455&start=0)

χι ηττοπάθεια ρε!
από καναπεδάκιας 6:09μμ, Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008
Δε χρειάζεται να μιζεριάζουμε τώρα : η γαμωπορεία τους δεν έγινε (που θα 'ταν και μεγαλειώδης-μη χέσω) ενώ τα ρουφιανοκάναλα έδειξαν και παραδέχτηκαν ξεκάθαρα (με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα, το δημ/γράφο του αντ1) την συνεργασία μπάτσων-φασιστοειδών. Ακόμα όπως ξέρουμε, άνοιξαν και δικά τους κεφάλια σήμερα (άσχετα το τί λένε αυτοί)... Ο σύντροφος φυσικά να είναι καλά και πολλά περαστικά του !

http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=822222 (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=822222)

καθως και

http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... hp?t=20539 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=20539)

στην αρχη το πηγαινα τι λεει ο καθενας σχολιαστε, αλλα μου βγηκε οτι εχουν πλακα οι ναζιδες

protonios
03-02-2008, 02:18
παρατηρουμε την χρηστη palladia ως moderator, καθως και τα signature των χρηστων antiterror greek glory ktl.

~ladykiller~
03-02-2008, 02:45
egw mia aporia exw..
ixe pesei ke tis proales sta xeria mas o stoxos ke sxoliazame me kati sintrofous/filous to idio:
"giati aplitoi"?
iparxei kapoio istoriko gegonos pou den gnorizw isos? :shock:

ikonoklast
03-02-2008, 02:52
Εγώ δε καταλαβαίνω την σχιζοφρένεια του τύπου "συναγωνιστές και αστυνομία χτυπήσαμε όλοι μαζί τους παρακρατικούς".

protonios
03-02-2008, 03:24
Απαγόρευσαν τα Ίμια

• Στην χώρα όπου ο πρωθυπουργός της καταθέτει στεφάνι στον Κεμάλ και κάνει κουμπαριές με τούρκους…
• Αφού ηττήθηκε το παρακράτος των αναρχικών και λοιπών …επαναστατών, έστειλαν το επίσημο Κράτος.
• Εισαγγελική Απαγόρευση της Πορείας των Εθνικιστών!

Μία Εθνική Συγκέντρωση που τελείται τα τελευταία 12 χρόνια, χωρίς να σημειωθεί ποτέ το παραμικρό επεισόδιο, στάθηκε η αφορμή να ενωθούν ακόμα μία φορά οι «δημοκρατικές» δυνάμεις της χώρας. Αναρχικοί, αριστεριστές, συνδικάτα, αντιρατσιστικές οργανώσεις μέχρι και …κοινοβουλευτική εκπροσώπηση από τον ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό να κάνουν πράξη αυτό που ανακοίνωναν μέρες ολόκληρες μέσω δελτίων τύπου: «Κρεμάλα στους Φασίστες».

Επιχείρησαν μάλιστα να επιτεθούν με κάθε λογής δολοφονικό μέσο κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, όμως αν και πολυάριθμοι αποδείχθηκαν ακόμα μία φορά… λίγοι… πολύ λίγοι.
Οι Εθνικιστές όπως αναφέραμε από το πρωί, κράτησαν με πειθαρχία τον έλεγχο της κατάστασης, την ώρα που οι …επαναστάτες των μεγάλων κοινωνικών αγώνων (…) εκτόνωναν την θλιβερή τους ΗΤΤΑ απέναντι στα ΜΑΤ στα Προπύλαια.

Τρέχοντας από το σημείο όπου θα έστηναν τις κρεμάλες τους οι αιμοδιψείς «αντιφασίστες», δεν μπόρεσαν ούτε τα …εργαλεία να μαζέψουν και όπως θα δείτε στα τηλεοπτικά πλάνα, τα κοντάρια και τα κουρελόπανα του μαρξιστικού υπόκοσμου, ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.

Ότι δεν κατάφερε να κάνει η μάζα των δύστυχων «αντι-εξουσιαστών», μπόρεσε όμως να ολοκληρώσει το ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ. Με Εισαγγελική Απόφαση, ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ την αποψινή εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τα Ίμια και έτσι τώρα μπορούν περήφανα οι γενναίοι «αντιφασίστες» να ομιλούν για την μεγάλη τους «νίκη».

Η δημοκρατία όπως αυτοί την εννοούν, έδειξε το αληθινό της πρόσωπο. Όχι απέναντί μας, καθώς έχουμε αντιμετωπίσει ξανά παρόμοιες απαγορεύσεις, αλλά απέναντι στην Ελληνική Ιστορία η οποία έγραψε σήμερα ότι μπορούμε ως Έθνος να τιμούμε τον Σφαγέα του Ελληνισμού με στεφάνια, αλλά ότι οι Πατριώτες δεν έχουν δικαίωμα να καταθέσουν στεφάνι προς Τιμήν των Μεγάλων Νεκρών της Ελλάδας.

Σήμερα ηττήθηκε το παρακράτος.
Αύριο θα έρθει και η σειρά των Αφεντικών του.

το λεει και η ΧΑ.

επισης μαλλον μπερδεβουν τα αναρχιδια με κατι μαλλιαδες με μουσια τυπους που βλεπουν στα εξαρχεια.

χα αστειευομαι.

~ladykiller~
03-02-2008, 14:50
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=823397 (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=823397)

cavity
04-02-2008, 00:55
άπλυτα μαστούρια, κάντε μπάνιο πριν φάτε ξύλο γιατί βρωμάτε

Dark_Angel
04-02-2008, 01:46
άπλυτα μαστούρια, κάντε μπάνιο πριν φάτε ξύλο γιατί βρωμάτε

xmm koita me vash to avatar sou esu eisai to mastouri! :D

~ladykiller~
04-02-2008, 01:58
ke simfona me to diko soy, kapoios mirizei asxima

Dark_Angel
04-02-2008, 02:48
LOL exeis dikio. dn to skefthka..

Deniz
04-02-2008, 06:00
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

God bless ER για κάτι τέτοιους διαλόγους.. :touched:

Shadowking
04-02-2008, 07:26
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο «πόλεμος» ανάμεσα στα ΜΑΤ, τους τραμπούκους της «Χρυσής Αυγής» και τους λεγόμενους αναρχικούς, υπηρετεί σχεδιασμούς κατάλυσης του πανεπιστημιακού ασύλου και ίσως άλλες γενικότερες πολιτικές επιδιώξεις.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι παραπάνω από αυταπόδεικτες. Το ίδιο και της ηγεσίας της Αστυνομίας, που επί μία ολόκληρη ημέρα έπαιζε το ρόλο θεατή των εξελίξεων, βομβαρδίζοντας με καπνογόνα το κέντρο της Αθήνας.

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση και για την ανοχή της απέναντι στη «Χρυσή Αυγή», πρωταρχικά για το γνωστό έργο που συνεχίζεται, με τη στήριξη των κουκουλοφόρων.

ΑΘΗΝΑ 03/02/2008. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

bonus ανακοίνωση του ΚΟΜΜΑΤΟΣ για τα γεγονότα. πόσο πιο 0;

Deggial
04-02-2008, 11:46
Ο «πόλεμος» ανάμεσα στα ΜΑΤ, τους τραμπούκους της «Χρυσής Αυγής» και τους λεγόμενους αναρχικούς, υπηρετεί σχεδιασμούς κατάλυσης του πανεπιστημιακού ασύλου

Συγγνώμη συνάδελφοι, αλλά βε βλέπετε τη γενικότερη εικόνα. Είναι σαφές ότι ο στημένος αυτός πόλεμος υπηρετεί τα ιμπεριαλιστικά σχέδια της Αμερικής για επίθεση στο Ιράν.

When Black Roses Bloom
04-02-2008, 16:09
Βασικά έβλεπα τα ΜΑΤ που τρέχαν μαζί με τα φασίστακια, και έλεγα "χοχο ρε μαλάκα, τους κάνουν screen για να την μην τρώνε ξύλο".

Επίσης τρελό γέλιο είχε που πήραν και μια κόκκινη σημαία και την κουνούσαν λές και πήραν τα κόκαλα του Λένιν ξέρω γω.

Not_saved
04-02-2008, 16:16
Το καλύτερο ήταν ο μπάτσος με την μαυρο-κόκκινη που κοπάναγε έναν αλληλέγγυο.

carheart
04-02-2008, 16:18
τι είναι αλληλέγυος;

ikonoklast
04-02-2008, 16:20
Κατα το γνωστό "μείνε μαζί μου έγγυος είμαι πολύ αλληλέγγυος!".

carheart
04-02-2008, 16:29
ναι, τι είναι αλληλέγγυος όμως, ρωτάω σοβαρά.

House Of Low Culture
04-02-2008, 16:35
αφτός που δείχνει αλληλεγγύη.

ikonoklast
04-02-2008, 16:35
Ίδιον των αστών να μη γνωρίζουν απο αλληλεγγύη!!

carheart
04-02-2008, 16:42
χμ, ρε παιδιά, μπερδεμένα μου τα λέτε.

και οι μπάτσοι αλληλέγγυοι είναι δηλαδή;

μια χαρά αλληλεγγύη έχουν, και μάλιστα όχι μόνο μεταξύ τους!

House Of Low Culture
04-02-2008, 16:44
ε είναι αλληλέγγυοι κι αφτοί λοιπόν, ναι. =))

ikonoklast
04-02-2008, 16:45
Αλληλεγγύη, το όπλο των λαών...

House Of Low Culture
04-02-2008, 16:46
you know..

When Black Roses Bloom
04-02-2008, 17:42
...πόλεμο στον πόλεμο των αφεντικών και τα τιαύτα.

attila
04-02-2008, 17:55
o καρχαρτ οταν ειναι απλυτος μυριζει μικροαστιλα

sfinotouvlaki
04-02-2008, 18:39
o att;ila otan postarei myrizei mpoxa

iskra
04-02-2008, 18:50
geia sas paidia emenane auto pou me ekane entyposi perissi (!!!) itan enas dimosiografos tou mega pou, eno edeixne plana me tous polyagapimenous mou xrysaugites na vgainoun mesa apo tis grammes ton mat kalyptomenoi apautous, sxoliaze "martyries apo tin pleura ton antieksousiaston kanoun logo gia synergasia astynomias kai diadiloton tis xrysis augis" e kai itan poly asteio kai eskasa ena xamogelo sto filo mou ton aki pou itan aragmenos sto krevati kai pou xari sauton pira xampari ta epeisodia giati anoikse tin tileorasi.

regularpaul
04-02-2008, 19:09
http://www.youtube.com/watch?v=uTCQSk2l8bc

λέμε τώρα

attila
04-02-2008, 20:14
ο σφηνοτουβλακας και παλιοτερα λοστ ιν κουπερλαντ ειναι το πουτανακι του καρχαρτ

sfinotouvlaki
04-02-2008, 20:38
μόνο όταν μικροαστίζει.

attila
04-02-2008, 21:08
ακομα χειροτερα

animae
04-02-2008, 21:21
ο σφηνοτουβλακας και παλιοτερα λοστ ιν κουπερλαντ ειναι το πουτανακι του καρχαρτ

esu ta kataferneis kai monos sou? den xreiazesai tsatsa??~

attila
04-02-2008, 21:31
εσυ βλεπεις να χρειαζομαι?

solution_AK-47
04-02-2008, 21:43
"Ντεστρο, ηλιθιε!!!"

MaX Payne
05-02-2008, 18:49

λέμε τώρα

http://www.youtube.com/watch?v=jpchYeN74Pg

τωρα λεμε

regularpaul
05-02-2008, 20:26
α το δικό μου πήγαινε στο τελείωμα του ποστ του ισκρα
αμα ηθελα να πω περι επαναστασης, θα δινα αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=zxgrxD674IY
καλύτερο κομμάτι όλων των εποχών κλπ

freak brother
05-02-2008, 21:39

λέμε τώρα

http://www.youtube.com/watch?v=jpchYeN74Pg

τωρα λεμε

και αυτο ειναι δυνατο!

http://www.youtube.com/watch?v=Fy4wcJyxNg0

led_zeppelin
05-02-2008, 22:02
Εκαψαν το βιβλιοπωλειο του Αδωνι Γεωργιαδι στην Αθηνα κι ο ιδιος αποκαλεσε φασιστες αυτους που το καναν. :greece: :greece: :greece:

ikonoklast
05-02-2008, 22:05
Deja-Vu! Να γίνει πολλ.

led_zeppelin
05-02-2008, 22:15
Βουλωστο ρε φασιστα.

~ladykiller~
05-02-2008, 23:17
:greece:

freak brother
05-02-2008, 23:27
Εκαψαν το βιβλιοπωλειο του Αδωνι Γεωργιαδι στην Αθηνα κι ο ιδιος αποκαλεσε φασιστες αυτους που το καναν. :greece: :greece: :greece:

8 η φορα?

led_zeppelin
05-02-2008, 23:35
10η φορα μεσα σε 3 χρονια διαβασα.

attila
06-02-2008, 06:41
χεστηκαμε

Phantom Duck
06-02-2008, 13:41
Άλλο αυτό, συνήθως καίγανε την αποθήκη στη Μεσολογγίου που έκλεισε οπότε τώρα μεταφέρθηκαν στο κεντρικό κατάστημα στη Σόλωνος.

freak brother
06-02-2008, 15:56
Χρυσαυγίτης με στολή!

Πριν από ένα χρόνο πρωταγωνίστησε σε τέσσερις απρόκλητες επιθέσεις (από 16/6 έως 30/6/2000) κατά μελών του ΣΕΚ (Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα) και άλλων αντιρατσιστών, στην περιοχή της Ομόνοιας και της Κυψέλης. Μαζί με άλλους νεοναζί της «Χρυσής Αυγής» είχε βγει παγανιά με το στιλέτο του, τρομοκρατώντας όσους, τότε, προπαγάνδιζαν μια αντιρατσιστική συγκέντρωση. Για κακή του τύχη φωτογραφήθηκε -όπως και οι άλλοι τραμπούκοι της παρέας του- και η φωτογραφία του δημοσιεύτηκε στην «Ε» (3/7/2000). Στη συνέχεια μηνύθηκε από τα θύματά του. Η υπόθεση πέρασε από διάφορα αστυνομικά, ανακριτικά και εισαγγελικά γραφεία, που όμως δεν... μπόρεσαν να τον εντοπίσουν -αν και σε δύο περιπτώσεις (τον περασμένο Οκτώβριο και το φετινό Γενάρη), βρέθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων στο πλευρό δικαζόμενων για άλλες βιαιοπραγίες ομοϊδεατών του.

Χθες μάθαμε ότι ο συγκεκριμένος θρασύτατος Χρυσαυγίτης, επιτέλους, ανακαλύφθηκε. Είναι ο αστυφύλακας Γιάννης Ανδρασκέλας του (γνωστού) 4ου Αστυνομικού Τμήματος (Ομονοίας), ο οποίος σήμερα έχει... αποσυρθεί στο τμήμα του Αλίμου, περιμένοντας τη διεξαγωγή Διοικητικής Εξέτασης και το ποινικό δικαστήριο. Εύγε!

(Ελευθεροτυπία, 15/6/2001)

Candiru
07-02-2008, 11:18
http://youtube.com/watch?v=YazEY5fzMHM

μπράβο του! δεν το περίμενα να πάρει τέτοια θέση!

enitharmon
07-02-2008, 13:01
δεν το περίμενες από το λαζόπουλο, δηλωμένο αριστερό, από την εκπομπή του οποίου έχουν περάσει οι μισοί αριστεροί βουλευτές;

Candiru
07-02-2008, 13:43
όχι τέτοια στήριξη, άλλωστε σε άλλες περιπτώσεις έχει πάρει πιο συντηρητικές θέσεις

enitharmon
07-02-2008, 13:57
όπως;

πάντως σε τέτοια θέματα, πάντα έτσι χώνει

Candiru
07-02-2008, 14:15
θυμάμαι σε σκετς στα ίμια είχε πάρει θλιβερά την ελληνική πλευρά και έβγαζε πολύ ρατσισμό απέναντι στους τούρκους

~ladykiller~
07-02-2008, 14:45
o,ti kai na kanei o lazopoulos,
sinexizei na paramenei 3epoulimenos, omws.

Helm
07-02-2008, 15:17
δεν το περίμενες από το λαζόπουλο, δηλωμένο αριστερό, από την εκπομπή του οποίου έχουν περάσει οι μισοί αριστεροί βουλευτές;

ο Λαζόπουλος δεν αξίζει κανένα πολιτικό κύρος ούτε σαν αριστερός ούτε σαν τίποτε και ντροπή μας που η ευρήτερη αριστερά εκπροσωπείται από τέτοιους εύκολους άδειους στις τηλεοράσεις.

ikonoklast
07-02-2008, 15:24
Αυτό που είπε.

enitharmon
07-02-2008, 15:33
δεν ξέρω τι λέτε και γιατί τον αντιπαθείτε, εγώ σχολίασα το "δεν το περίμενα από αυτόν" και τα τιαύτα

Not_saved
07-02-2008, 19:02
Άλλωστε δεν το κρύβει καθόλου οτι είναι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.

stam and the witches
07-02-2008, 19:13
λολ

Το πτυχίο σας.

Deggial
07-02-2008, 19:14
Εάν δε συμφωνεί 100% με όλους τους υπόλοιπους true αριστερούς, προφανώς δεν είναι.

enitharmon
07-02-2008, 19:30
πείτε για λαζόπουλο και γιατί "δεν αξίζει κανένα πολιτικό κύρος ούτε σαν αριστερός ούτε σαν τίποτε" και "sinexizei na paramenei 3epoulimenos"

Candiru
07-02-2008, 19:47
εγώ όσες φορές τον εχω δει έχει το λεγόμενο εθνολαϊκιστικό στυλάκι εξ αριστερών.

Στο συγκεκριμένο βιντεάκι υπάρχουν ήδη νύξεις "προοδευτικής συντήρησης", όμως είναι πολύ ενδιαφέρον στο ότι ξεμπροστιάζει τελέιως την αστυνομία σε εκπομπή μεγάλης ακροαματικότητας και παρακινεί το κοινό να κάνει στοιχειώδεις κριτικές σκέψεις επιπέδου αγωγής του πολίτη γυμνασίου, ένα πραγματικά μεγάλο διανοητικό άλμα για τον σημερινό αποχαυνωμένο μέσο τηλεθεατή.

asimoulis
07-02-2008, 21:49
egw simfwnw apolitws me tous apopanw...

kalitera gia tin aristera na itan kapoios fasistas sti thesi tou lazopoulou...

Griffith
07-02-2008, 21:58
μα υπάρχει και ο φασίστας στην τηλεόραση! απλά είναι σε άλλες ώρες, σε άλλα κανάλια.

sfinotouvlaki
07-02-2008, 22:25
πείτε για λαζόπουλο και γιατί "δεν αξίζει κανένα πολιτικό κύρος ούτε σαν αριστερός ούτε σαν τίποτε" και "sinexizei na paramenei 3epoulimenos"

γιατί λαϊκίζει επικίνδυνα, γιατί η σοβαρή κοινωνικοπολιτική σάτιρα δε χρειάζεται χειροκροτητές στα πόδια της, στους οποίους να μπορεί να ζουμάρει την ώρα που συγκινούνται και να συγκινεί έτσι λίγο περισσότερο κι αυτούς που βλέπουν από το σπιτάκι τους. γιατί η νεολαία δεν είναι τόσο αγνή όσο την παρουσιάζει, γλείφοντάς τη, για κάποιον λόγο που δεν έχω καταλάβει. και, όπως είχα ξαναπεί, εκπομπές τύπου "ελάτε να συγκινηθούμε όλοι μαζί, να γελάσουμε όλοι μαζί, να δείξουμε πόσο καλοί είμαστε βρε παιδί" είναι άσχημο πράγμα. μεταξύ άλλων.

εδιτ: αυτοί είναι οι λόγοι που δεν το συμπαθώ εγώ, ε. για το αν είναι ξεπουλημένος ή άξιος αριστερός δεν έχω ιδέα.

stam and the witches
07-02-2008, 22:34
Αν μεταξύ άλλων αυτά είναι τα σοβαρότερα, τότε σόρυ κιόλας αλλά δεν έχεις πει τπτ.

Ubu Roi
07-02-2008, 22:46
εσύ ποια έχεις κατά νου, σταμ;

προσωπικά έχω υπόψιν ότι προεκλογικά το 2000 είχε βγει ανοιχτά υπέρ σημίτη, πράγμα που απέχει πολύ απ' το να χαρακτηρίζει κάποιον αριστερό, καθώς και ότι γενικότερα πασοκίζει εντόνως. από κει και πέρα, καλό είναι που βγαίνει κάποιος και λέει τα λίγο-πολύ αυτονόητα σε μια εκπομπή υψηλής ακροαματικότητας, αλλά λαϊκίζει επικίνδυνα, ιμο.

SlufRojo
07-02-2008, 22:54

γιατί λαϊκίζει επικίνδυνα, γιατί η σοβαρή κοινωνικοπολιτική σάτιρα δε χρειάζεται χειροκροτητές στα πόδια της, στους οποίους να μπορεί να ζουμάρει την ώρα που συγκινούνται και να συγκινεί έτσι λίγο περισσότερο κι αυτούς που βλέπουν από το σπιτάκι τους. γιατί η νεολαία δεν είναι τόσο αγνή όσο την παρουσιάζει, γλείφοντάς τη, για κάποιον λόγο που δεν έχω καταλάβει. και, όπως είχα ξαναπεί, εκπομπές τύπου "ελάτε να συγκινηθούμε όλοι μαζί, να γελάσουμε όλοι μαζί, να δείξουμε πόσο καλοί είμαστε βρε παιδί" είναι άσχημο πράγμα. μεταξύ άλλων.

εδιτ: αυτοί είναι οι λόγοι που δεν το συμπαθώ εγώ, ε. για το αν είναι ξεπουλημένος ή άξιος αριστερός δεν έχω ιδέα.

Akrivws auto :!:

Oson afora sta bold, den mporw na katalavw ti anagkh exei mia ekpomph pou "xtupaei" tetoia noumera thle8eashs na katafeugei se tetoies katinies! Kai otan malista, prokeitai gia satira... :?
(Dld, mporw na katalavw, alla auto den pauei na me e3orgizei! )

enitharmon
07-02-2008, 23:06
ντάξει, ναι

και όσα ακολουθούν είναι από κάποιον απέξω, οπότε με κάθε επιφύλαξη:

το κοινό γιατί είναι κακό; έτσι καταδικάζεις όλα τα πολιτικοποιημένα stand up comedy (και τον πανούση, με κοινό εμφανίζεται κι αυτος - και 40 ευρώ το μπουκάλι)

η νεολαία δεν είναι τόσο αγνή κι αμόλυντη, ναι, αλλά όταν γίνονταν τα επεισόδια αθήνα, καταλήψεις, καταστροφές στα σχολεία, όλοι θυμάμαι να χώνουνε στους γνωστούς-άγνωστους, κουκουλοφόρους κλπ, θυμάμαι λαζόπουλο να υπερασπίζεται. Όσο για τη συγκίνηση-φακτορ, δεν είναι και πρέκας.

Δεν τον υπερασπίζομαι, αλλά θα ήθελα λίγο πιο απτά παραδείγματα για το γιατί κάποιος δεν έχει δικαίωμα πολιτικού λόγου. Πλας, τέτοιο επίπεδο καταλαβαίνει η νοικοκυρά.

Ace
07-02-2008, 23:13
εσύ δηλαδή είσαι υπέρ στο να γίνονται καταστροφές απο τους γνωστούς αγνώστους κάθε τόσο και λιγάκι στο κέντρο; δεν ειρωνεύομαι.

.
07-02-2008, 23:26

Καλή προσπάθεια αλλά ξέχασες το σημαντικότερο.

sfinotouvlaki
07-02-2008, 23:42
δεν ήθελα να πάρω όλη τη δόξα!

ένι, δεν είναι κάθε κοινό απαραίτητα κακό. το συγκεκριμένο κοινό του λαζόπουλου πάντως είναι. είναι, γιατί ξέρεις πως ό,τι και να πει, ό,τι και να κάνει, θα χειροκροτήσουν και θα ζητωκραυγάσουν. χωρίς να έχω δει πολλές εκπομπές του, στις περισσότερες, δεν είναι δύσκολο να παρατηρήσεις πως πολλοί αρχίζουν να γελάνε με λυγμούς πριν καλά καλά προλάβει να ολοκληρώσει αυτό που θέλει να πει, ή έχοντας μόλις πει κάτι το οποίο δεν είναι καν αστείο που θα σε κάνει να αντιδράσεις έτσι. θυμίζουν καταστάσεις συναυλιών που ο τάδε φρόντμαν θα πει "κάντε τα πιθήκια" και οι από κάτω θα αρχίσουν να πιθηκίζουν στο δευτερόλεπτο. επίσης, δε νομίζω πως μιλάμε για ίδιες καταστάσεις όσον αφορά το παράδειγμα με τον πανούση που έφερες. ο ένας απευθύνεται αποκλειστικά σε όσους βρίσκονται εκεί, αυτός είναι ο στόχος του, αυτούς θέλει να συγκινήσει. ο λαζόπουλος είναι σαν να χρησιμοποιεί τους παρευρισκόμενους για να κερδίσει τους απ' έξω. όσον αφορά τους νέους, χωρίς να αναφέρομαι στους γνωστούς άγνωστους κουκουλοφόρους ντε και καλά, η σάτιρα είναι καλό να στρέφεται και προς αυτούς για τους οποίους "νοιάζεται", καλό κάνει - όχι κακό. αυτό εγώ δεν το έχω δει.

hvilelos?
08-02-2008, 00:01
Βλεπεις που βλεπεις σφινοτουβλε,καναν γελωτα ριχνεις?

ikonoklast
08-02-2008, 00:06
Δεν τον υπερασπίζομαι, αλλά θα ήθελα λίγο πιο απτά παραδείγματα για το γιατί κάποιος δεν έχει δικαίωμα πολιτικού λόγου. Πλας, τέτοιο επίπεδο καταλαβαίνει η νοικοκυρά.
Πολιτικού κύρους είπε ο περίεργος, γαμώ το 8εό. Όλοι έχουν δικαίωμα πολιτικού λόγου!!

Ειδικά για το αλτσαντίρι νιούζ ο λαζόπουλος κάνει πολύ έυκολη σάτιρα και το γνωρίζει και ο ίδιος και αυτός είναι ο λόγος που αυτό που κάνει είναι λαϊκίστικο και ουχί λαϊκό. Στην ατελείωτη χαβούζα που είναι η ελληνική τηλεόραση δεν είναι ασήμαντο να υπάρχει κάποιος που έχει απήχηση και να λέει κάποια πράγματα (αυτονόητα για όσους δεν είναι τατιάνες τα περισσότερα) αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι αυτό που κάνει ή αυτό που είναι ο ίδιος είναι σημαντικό. Αυτό για το "επίπεδο" που "καταλαβαίνει" η "νοικοκύρα" είναι η μεγαλύτερη αρχιδιά που παίζει στην πιάτσα. Στο ίδιο μέσο κάποια άλλα χρόνια ο ίδιος άν8ρωπος είχε κάνει πολύ σημαντικότερα και πιο δύσκολα πράγματα όπως οι δέκα μικροί μητσοί. Αν κάποιος 8εωρεί οτι μέσα σε δεκαπέντε χρόνια η "νοικοκυρά" έγινε "χαμηλότερου επιπέδου" τότε 8α πρέπει να μας εξηγήσει και γιατί συμβαίνει αυτό. Αυτό που συνέβη όμως είναι οτι η τηλεόραση σα μέσο κατάφερε να εδραιώσει ακόμα καλύτερα το ρόλο της, τον ρόλο του μπάτσου και του προπαγανδιστή.

Προτιμώ λοιπόν τον λαζόπουλο να κάνει ό,τι κάνει απο τον κά8ε μάκης που το παίζει κά8αρση και απο το κά8ε μεσημεριανό σίχαμα και τον κά8ε φασίστα έμπορα βιβλίων αλλά μη γελιόμαστε, δεν βασιλεύει στους τυφλούς ο μονόφ8αλμος, σόρρυ κιόλας.

Lost_In_Cooperland
08-02-2008, 00:09
Βλεπεις που βλεπεις σφινοτουβλε,καναν γελωτα ριχνεις?

μπα, ούτε 'κει μ' αρέσει.

enitharmon
08-02-2008, 00:47
Πολιτικού κύρους είπε ο περίεργος, γαμώ το 8εό. Όλοι έχουν δικαίωμα πολιτικού λόγου!!
το κανα κοπιπεηστ από το ποστ του χελμ, δεν έχω ιδέα πως το "κύρος" έγινε "λόγος", αλήθεια και συγνώμη

Αυτό για το "επίπεδο" που "καταλαβαίνει" η "νοικοκύρα" είναι η μεγαλύτερη αρχιδιά που παίζει στην πιάτσα. Στο ίδιο μέσο κάποια άλλα χρόνια ο ίδιος άν8ρωπος είχε κάνει πολύ σημαντικότερα και πιο δύσκολα πράγματα όπως οι δέκα μικροί μητσοί. Αν κάποιος 8εωρεί οτι μέσα σε δεκαπέντε χρόνια η "νοικοκυρά" έγινε "χαμηλότερου επιπέδου" τότε 8α πρέπει να μας εξηγήσει και γιατί συμβαίνει αυτό.
όταν παιζόντουσαν οι μήτσοι "διάβαζα"! Οπότε ειλικρινά, δεν έχω ιδέα της κοινωνίας τότε, οπότε δε θα πω αν το επίπεδο της νοικοκυράς έπεσε. Νομίζω πως η ελληνική τηλεόραση πάντα χάλια ήταν, από τότε που ξεκίνησαν τα μεσημεριανά, χειρότερα. Και παρ'όλο που πρέπει να έχω δει όλους τους μήτσους, δε μπορώ να εντοπίσω τη διαφορά επιπέδου (ή δυσκολίας) μεταξύ της καρακαλτάκας και του γύφτου. Αν εσύ ναι, ντισκας.

πάντως όπως είπε και ο σολος, κάποια πράγματα βγαίνει και τα λέει. Και έχω αναρωτηθεί πάρα πολλές φορές αν όσοι πάνε στην εκπομπή του πάνε για να έχουν να διηγιούνται στις παρέες και στην φίλη την κούλα ή αν τα επεξεργάζονται και αυτά που λέει κατά καιρούς.

@εης: όχι δεν είμαι υπέρ. Και δε θυμάμαι να υπερασπίστηκε τις καταστροφές, αλλά είπε δυο σκέψεις ότι δε φταίνε όλοι οι φοιτητές, ότι οι πορείες δε γίνονται για να σπάσουν, για την αστυνομία κλπ. Γενικά όταν όλοι ήταν "τα κωλόπαιδα, μόνο την καταστροφή έχουν στο μυαλό τους", μιλούσε υπέρ των φοιτητών, όχι υπέρ των καταστροφών.

asimoulis
08-02-2008, 03:05
καλό είναι που βγαίνει κάποιος και λέει τα λίγο-πολύ αυτονόητα σε μια εκπομπή υψηλής ακροαματικότητας,

πιστεύω ότι τα αυτονόητα στο σημερινό τηλεοπτικο πεδίο ειναι θείο δώρο... όχι αριστερισμοί και μαλακίες αλλα τα αυτονόητα...

τώρα δεν ξέρω το κάτα πόσο θα τα λέει καλά και στο μέλλον άμα θα σφιξουν τα πράματα ή θα μας πει να το ρίξουμε αλέκα ή τσίπρα και θα κλωτσήσει την καρδάρα με το γάλα...

τέσπα τα βράδυα της τρίτης περνάνε ωραία...

στην τελική να γίνει poll...

Helm
08-02-2008, 07:06

Έλλειψη ήθους. Σε έναν τόπο που το πρώτο πράγμα το οποίο κάνει ο συνομιλητής σου σε πολιτικές συζητήσεις είναι να επιτίθεται στο ήθος σου - και όχι στα όποια επιχειρήματά σου - ακόμα και τα πιο σωστά πράγματα στον κόσμο να λες - όχι ότι ο Λαζόπουλος το κάνει συχνά αλλά ακόμα και το τυφλό σκιουράκι βρίσκει ένα κάστανο και το βάζει στον κώλο του ενίοτε - αν έχεις τόσο λερωμένη την φωλιά σου είσαι καμένο χαρτί. Ο Λαζόπουλος είναι ο ορισμός του τυχοδιώκτη, η συλλογιστική του είναι απλοϊκή και γλύφει οποίον κώλο στήνεται ασύστολα εδώ και δεκαετίες. Είναι επαγγελματίας αποσβέστης. Είναι το είδος της αριστεράς που παρακολουθεί ο μέσος ΠασΝΔοκος και λέει στο κρεβάτι του στην μισοκοιμισμένη γυναικά του 'ναι ρε καλά τα λέει ο πούστης' και πέφτει για ύπνο νιώθοντας ότι έκανε και το x-treme πολιτικό του έργο.

Καλό είναι να θυμίζουμε στον κόσμο τα βασικά όπως είπε κάποιος άλλος χρήστης, αλλά ακόμα και αυτό αν είναι δυνατό, να γίνεται από ανθρώπους που έχουν ζήσει μια ζωή πιο συνεπή και που δεν μειώνουν το κοινό τους για να τους αγαπάει το κοινό τους, που συνεπώς δεν θα έπρεπε να ντρέπονται να δηλώνουν αριστεροί.

Αριστερά χωρίς ήθος να την βράσω. Όταν 'αριστερός' θα σημαίνει ξανά 'συνεπής ανθρωπιστικά και ειλικρινής' τότε η αριστερά θα σταματήσει να είναι ένα αστείο στην Ελλάδα, ελπίζω και νομίζω.

το κοινό γιατί είναι κακό; έτσι καταδικάζεις όλα τα πολιτικοποιημένα stand up comedy (και τον πανούση, με κοινό εμφανίζεται κι αυτος - και 40 ευρώ το μπουκάλι)

Η κακομοιριά μας και η οπισθοδρομικότητα μας και η μικροπάθεια μας η Ελλαδίτσα μας που άτομα σαν τον Πανούση είναι 'stand up comedy' και ο Λαζόπουλος σατυρικός δεξιοτέχνης. Τα ξερατά μας τρώμε δεκαετίες ξανά και ξανά και νομίζουμε ότι διαφυλάσσουμε και την κουλτούρα μας. Σκατά στον Πανούση.

Δυο πράγματα: πολιτικό λόγο έχει δικαίωμα να έχει, είναι λέω ασύμφορο για την σοβαρή αριστερά να τον εκφράζει επειδή είναι αποσβεστικό βοήθημα και λαμόγιο. Αν ήταν να ακούει έναν αριστερό ο κόσμος, μακάρι να μην ήταν αυτός.

Δεύτερων: οι αριστερά δεν επιτρέπεται να πατρονάρει τις 'νοικοκυρές' οι οποίες 'ως εκεί καταλαβαίνουν' και για αυτό είναι αριστερά, είναι ζήτημα ήθους. Οι νοικοκυρές είναι η πρώτη ύλη της.

Α ναι, χάλι ήταν και 10 μικροί Μίτσοι. Η μνήμη σας τα έχει κάνει ροζ μου φαίνεται.

attila
08-02-2008, 07:19
περιμενουμε απο το λακη να πει τα αυτονοητα.
εκει εχουμε καταντησει

carheart
08-02-2008, 09:22
To ερώτημα είναι, ποιός είναι ο ρόλος του Λαζόπουλου; Ο ρόλος του ανθρώπου που θα αφυπνίσει τις νοικοκυρές; Που θα διασκεδάσει τις νοικοκυρές; Που θα κοροϊδέψει τον Λιάπη για τη φάτσα του; Που θα μας βάλει πάλι την Γαλάνη και την Αλεξίου και την Αρβανιτάκη; Που θα είναι καλεσμένος της Μπήλιως; Που "ναι μωρέ, καλά τα λέει, τι να δω, Μαρία Άσχημη, Χάρη Ρώμα ή Θέμο δλδ;"; Λίγο απ'όλα;

Ισοπεδωτής είναι, αυτό είναι.

Helm
08-02-2008, 10:06
από την άλλη αυτό το 'λίγο από όλα, όλα ρηχά' δεν είναι και εγγενές χαρακτηριστικό της τηλεόρασης? Από ένα σημείο και πέρα μπορείς να περιμένεις περισσότερα από τηλεπαρουσιαστή? Δηλαδή πόσο ξεκάθαρος να είναι ο ρόλος του όταν η δουλειά του είναι να διασκεδάζει στην τηλεόραση? Όλα θα τα κάνει.

Candiru
08-02-2008, 11:07
Ο Φικιώρης τα είπε,αλλά ΟΛΑ αυτά που είναι ενοχλητικά για το ΤΣΑΝΤΙΡΙ του Μαξίμου πρέπει να εξαφανίζονται...

Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου είχαν εκπομπή οι δύο εθνικοί μας διασκεδαστές - και όχι μόνο...Ο Λάκης. Κι ο Θέμος.Και οι δύο, στηρίζουν το show τους σε μία απλή σύλληψη: σε βιντεάκια τα οποία και σατυρίζουν με υπέροχο - συνήθως - τρόπο. Και σατυρίζουν τα πάντα. Κάθε τι που προβάλλεται και εμπεριέχει έστω και ίχνος στοιχείου. Από κάθε πιθανή και απίθανη εκπομπή.Τα πάντα;Εντελώς συμπτωματικά...κάτι τους ξέφυγε(;).Τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα» συνέβη κάτι εκπληκτικό: για πρώτη φορά στα 4 χρόνια διακυβέρνησης Ν.Δ. τόλμησε κάποιος, ο γνωστός τρελογιατρός Φικώρης, να μιλήσει σταράτα στην τηλεόραση για ένα κορυφαίο παράδειγμα αναξιοκρατίας και νεποτισμού: την τρελή εξέλιξη της Νατάσσας Καραμανλή από βρεφονηπιαγωγός σε ιατρός-χειρούργος-με ντοκτορά μέσα σε 4 (πολλά λέω) χρόνια!«Εγώ μαλάκας είμαι που μου βγήκε ο κώλος να γίνω γιατρός;» είπε ο Φικιώρης. Δείτε εδώ το videο

http://www.youtube.com/watch?v=_cXvLOM-mKE

Ο Λάκης μας, που παίζει τα άπαντα από Φικιώρη και του αρέσει η γλώσσα της αλήθειας, αγνόησε το συγκεκριμένο απόσπασμα που και Φικιώρη είχε, και γέλιο είχε, και αλήθειες έλεγε. Έπαιξε ένα άλλο, από την ίδια εκπομπή, ανώδυνο για τον Καραμανλή.Ο Θέμος δεν έπαιξε τίποτα. Δύσκολα μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν το πήραν χαμπάρι. Τα βλέπουν όλα.Εύκολα μπορούμε να πιστέψουμε ότι τους υπαγορεύτηκε να το «θάψουν». Βλέπετε, ΟΛΑ αυτά που είναι ενοχλητικά για το ΤΣΑΝΤΙΡΙ του Μαξίμου πρέπει να εξαφανίζονται...

http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=826169 (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=826169)

The Nerd
08-02-2008, 12:22

Αριστερά χωρίς ήθος να την βράσω. Όταν 'αριστερός' θα σημαίνει ξανά 'συνεπής ανθρωπιστικά και ειλικρινής' τότε η αριστερά θα σταματήσει να είναι ένα αστείο στην Ελλάδα, ελπίζω και νομίζω.

Μια μικρη παρατηρηση (και απλοποιηση): Για να υπαρχει σοβαρη αριστερα, πρεπει να υπαρχει και σοβαρη δεξια στον αντιποδα ΑΚΑ αστικη ταξη. Οταν την βρειτε εσεις στην Ελλαδα (ασχετα με το τι λενε κατι κατωριμοι που ισχυριζονται οτι ειναι μελη της ταξης αυτης), να ποσταρω κινητο να με παρετε τηλεφωνο

Η κακομοιριά μας και η οπισθοδρομικότητα μας και η μικροπάθεια μας η Ελλαδίτσα μας που άτομα σαν τον Πανούση είναι 'stand up comedy' και ο Λαζόπουλος σατυρικός δεξιοτέχνης. Τα ξερατά μας τρώμε δεκαετίες ξανά και ξανά και νομίζουμε ότι διαφυλάσσουμε και την κουλτούρα μας. Σκατά στον Πανούση.

Α ναι, χάλι ήταν και 10 μικροί Μίτσοι. Η μνήμη σας τα έχει κάνει ροζ μου φαίνεται.

+1 για Πανουση
+100 για 10 μικρους μητσους, οι οποιοι ξεκινησαν καλα και μετα ο Λαζοπουλος αρχισε τα memes για να βαλει και το μεσο μαλακα στο παιχνιδι. Μεχρι και ο τσομπανης του λαιφσταηλ απο το Βολο ειχε ριξει κραξιμο τοτε...

enitharmon
08-02-2008, 12:28
εσύ τελικά άμστερνταμ κατέληξες;

Helm
08-02-2008, 12:38
Μια μικρη παρατηρηση (και απλοποιηση): Για να υπαρχει σοβαρη αριστερα, πρεπει να υπαρχει και σοβαρη δεξια στον αντιποδα ΑΚΑ αστικη ταξη. Οταν την βρειτε εσεις στην Ελλαδα (ασχετα με το τι λενε κατι κατωριμοι που ισχυριζονται οτι ειναι μελη της ταξης αυτης), να ποσταρω κινητο να με παρετε τηλεφωνο

Η έλλειψη σοβαρότητας είναι ένα ζήτημα στην ελληνική πολιτική σκηνή σε όλα τα επίπεδα, ναι. Δεν βλέπω σύνδεσμο πάντως μεταξύ της ύπαρξης σοβαρής δεξιάς/κέντρου και της σοβαρής αριστεράς, μάλλον, δεν βλέπω πως η πρώτη είναι απαραίτητη για την δεύτερη. Το αντίθετο ισχύει. Άλλους σκοπούς και τάξεις εξυπηρετεί η μια άλλους η άλλη. Ασόβαρος αριστερός απλά είναι αστείος. Ασόβαρος δεξιοπασοκούλης αστούλης Λαζοθεμομάκης είναι καταστρεπτικός επειδή έχει την εξουσία. Οταν λοιπόν η αριστερά δεν θα αναλώνεται σε συγκρούσεις εσωτερικές της και θα προβάλλει σοβαρό πρόσωπο με μακροχρόνιο πολιτικό πλάνο (όχι 'options'. Πλάνο) τότε θα αναγκαστούν και οι κεντροδεξιούλιδες να σοβαρευτούν άμα δουν ότι κινδυνεύει η ροή χρήματος. Μονότερμα θα συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν, δουλεύει μια χαρά.

ikonoklast
08-02-2008, 13:08
Δε ξέρω το τηλέφωνο σου οπότε 8α στα πω απο 'δω. Κάτσε ρε ψηλέ ο ΣΕΒ δηλαδή ποιανού τα συμφέροντα εκπροσωπεί; Η ΜΙG, ο κόκκαλης, ο μπόμπολας, ο ΔΟΛ, οι βαρδινογιανναίοι, οι αγγελόπουλοι τι είναι ας πούμε, μεταπράτες ή μικρομαγάζατορες; Μια χαρά εγχώρια αστική τάξη υπάρχει αλλά και να μην υπήρχε το όλο κόνσεπτ 8α το αναλάμβανε εργολαβία η εισαγόμενη, με την οποία τώρα γίνονται φίνες συμπράξεις.

attila
08-02-2008, 13:16
η παρεμβαση τους ομως στην πολιτικη ζωη της χωρας δεν εινο τοσο εμφανης οσο σε αλλα αστικα κρατη οπως πχ στην αμερικη

The Nerd
08-02-2008, 13:26

Η έλλειψη σοβαρότητας είναι ένα ζήτημα στην ελληνική πολιτική σκηνή σε όλα τα επίπεδα, ναι. Δεν βλέπω σύνδεσμο πάντως μεταξύ της ύπαρξης σοβαρής δεξιάς/κέντρου και της σοβαρής αριστεράς, μάλλον, δεν βλέπω πως η πρώτη είναι απαραίτητη για την δεύτερη. Το αντίθετο ισχύει. Άλλους σκοπούς και τάξεις εξυπηρετεί η μια άλλους η άλλη. Ασόβαρος αριστερός απλά είναι αστείος. Ασόβαρος δεξιοπασοκούλης αστούλης Λαζοθεμομάκης είναι καταστρεπτικός επειδή έχει την εξουσία. Οταν λοιπόν η αριστερά δεν θα αναλώνεται σε συγκρούσεις εσωτερικές της και θα προβάλλει σοβαρό πρόσωπο με μακροχρόνιο πολιτικό πλάνο (όχι 'options'. Πλάνο) τότε θα αναγκαστούν και οι κεντροδεξιούλιδες να σοβαρευτούν άμα δουν ότι κινδυνεύει η ροή χρήματος. Μονότερμα θα συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν, δουλεύει μια χαρά.

Δες τι λες και στον απο κατω. Κατ εμε, μια σοβαρη δεξια σημαινει οτι η αριστερα για να την αντιμετωπισει και να μην την φαει το σκοταδι,δεν θα αναλωνεται σε σλογκανακια και παπαρολογιες οπως γινεται τωρα.

Δε ξέρω το τηλέφωνο σου οπότε 8α στα πω απο 'δω. Κάτσε ρε ψηλέ ο ΣΕΒ δηλαδή ποιανού τα συμφέροντα εκπροσωπεί; Η ΜΙG, ο κόκκαλης, ο μπόμπολας, ο ΔΟΛ, οι βαρδινογιανναίοι, οι αγγελόπουλοι τι είναι ας πούμε, μεταπράτες ή μικρομαγάζατορες; Μια χαρά εγχώρια αστική τάξη υπάρχει αλλά και να μην υπήρχε το όλο κόνσεπτ 8α το αναλάμβανε εργολαβία η εισαγόμενη, με την οποία τώρα γίνονται φίνες συμπράξεις.

Αυτη ειναι η εγχωρια ΜΕΓΑΛΟαστικη ταξη (η πιο σωστα οι τσιφλικαδες) και μιλας για ποσα; 100 ατομα στα 11εκ;. Η Ελλαδα ειναι μικροαστικη κοινωνια στην πλειοψηφια της. Επισης, οσοι ανεφερες δεν ειναι και οι σοβαροτεροι που κυκλοφορουν απο θεμα δεξιας και αστικης συνειδησης, εμενα πιο πολυ κατι σε τα τσιρακια του αφεντικου στη βαμβακοφυτεια ή ΕΠΟΠ ταξιαρχος (θα το πιασουν οσοι εχουν παει κανονικα ΕΣ) μου βγαζουν. Btw, αρκετοι απο τους οποιους ανεφερες ειναι ΟΝΤΩΣ μεταπρατες και αμα τους συγκρινουμε με την ευρωπαικη αγορα, μικρομαγαζατορες.

Επισης, η κυρια παραδοχη μου ειναι οτι η Ελλαδα δεν ειναι ουτε πρωτογενης ουτε δευτερογενης καπιταλιστικη χωρα, καταναλωτες πιστευω οτι ειμαστε, αρα αδυνατη η υπαρξη εξ ορισμου ισχυρης αστικης ταξης, αρα αστικης παραδοσης, αρα αστικης διανοησης αρα δεξιας.

Επισης δεν ξερω, αυτο ειναι αυστηρα προσωπικη σκεψη και ισως λαθος, αλλα εχω την εντυπωση οτι οι αριστεροι εν ελλαδι, φωναζουνε γιατι δεν τα εχουνε, οχι για λογους συνειδησης. Με την πρωτη αρπαχτη πιο δεξιοι απο τους "δεξιους" τους βλεπω.

Με το να λες με τη μια "Ο κοκκαλης, ο μπομπολας, ο λαμπρακης και δεν ξερω ποιος" = δεξια, εχεις πεσει ηδη στην λουμπα, που πεφτει ο "αριστερος" χωρος.

[edit]

η παρεμβαση τους ομως στην πολιτικη ζωη της χωρας δεν εινο τοσο εμφανης οσο σε αλλα αστικα κρατη οπως πχ στην αμερικη

Κι ομως. το γεγονος οτι τρωνε φραγκα απο το Δημοσιο με τοσο βλακωδη και εμφανη τροπο, ΧΩΡΙΣ να φροντιζουν για εκροη χρηματος προς τα κατω, δειχνει ποσο κοροιδα ειναι.

Φιλε Ατιλα, πιστευω οτι οι παρεμβασεις των επιχειρηματιων στην Ελλαδα ειναι πολυ πιο σοβαρες απο οτι στην Αμερικη. ΑΛΛΑ

Εχουμε βγει οφ-τοπικ

ikonoklast
08-02-2008, 13:27
Siemens χρηματοδότηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και C4I, σκάνδαλο Erricson και υποκλοπές, ολυμπιακοί και μεγάλα έργα, χρηματιστιριακό κραχ. Όλα σε αγαστή σύμπραξη εγχώριου και εισαγόμενου κεφαλαίου. Και πιάνω μόνο τις πολύ χοντρές μπίζνες.

The Nerd
08-02-2008, 13:30
Siemens χρηματοδότηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και C4I, σκάνδαλο Erricson και υποκλοπές, ολυμπιακοί και μεγάλα έργα, χρηματιστιριακό κραχ. Όλα σε αγαστή σύμπραξη εγχώριου και εισαγόμενου κεφαλαίου. Και πιάνω μόνο τις πολύ χοντρές μπίζνες.

Thanks for proving my point...

Παιδια, διαβαστε και κανα βιβλιο για την αποικιοκρατια και γιατι αυτη σταματησε. Θα εκπλαγειτε :)

ikonoklast
08-02-2008, 13:43
Στον αττίλα απάνταγα βασικά αλλά κολλάει και σε σένα. Δεν είναι τόσο απλό όσο το παρουσιάζεις του τύπου ή είμαστε καπιταλιστική χώρα ή είμαστε μπανανία. Χοντρικά νομίζω στην παρούσα φάση των διε8νών οικονομικών σχέσεων, κράτη σαν την ελλάδα είναι και τα δύο. Αφ' ενός διαρ8ρώνεται με βάση τις επιταγές μεγάλων σχηματισμών όπως η ΕΕ και αφ' ετέρου παίζει και απο μόνη της ένα αναβα8μισμένο ρολάκι σε μικρότερες αναπτυσσόμενες αγορές όπως τα βαλκάνια. Το εγχώριο κεφάλαιο έχει την λειτουργία του και κάνει μια χαρά τη μπίζνα του και όταν και όπου χρειάζεται συνεργάζεται με το έξω8εν. Ο δε διαχωρισμός μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού κεφαλαίου είναι αστεία υπό8εση γιατί η μπάλα χάνεται πολύ γρήγορα.

Η μεγάλη συζήτηση όμως που σίγουρα βγαίνει οφτόπικ είναι σχετικά με το τι πραγματικά είναι τα "μεσαία στρώματα" ή οι "μικροαστοί" ή τελοσπάντων το πολύ μεγάλο στρώμα στο οποίο ανήκουμε οι περισσότεροι σαν αυριανοί ή τωρινοί εργαζόμενοι (αρα εκ των πραγμάτων η αυριανή βάρδια της εργασίας). Αμα 8έλετε να γίνει σπλιτ, πολλ, μπαν και ξύλο.

attila
08-02-2008, 14:04

δεν ειπα οτι δεν γινονται παρεμβασεις του κεφαλαιου στην πολιτικη ζωη,αλλα οτι αυτες δεν ειναι εμφανεις.δεν ειναι ο βαρδινογιαννης υπουργος οικονομιας ας πουμε,οπως ειναι ο τσεινι στις ηπα.και νομιζω οτι απεχουμε πολυ απο το να γινει αυτο καθως οπως λεει και ο νερντ η ελλαδα εχει μικροαστικη κοινωνια κατα κυριο λογο δεν μπορει να δεχτει τετοιες αλλαγες.
στην ελλαδα οι ταξεις που επικρατουν ειναι οι εξης:
-οι μεγαλοκαρχαριες(κοκαληδες,βαρδινογιαναιοι,βγενοπουλοι κτλ) οι οποιοι μετακινουνται αναλογα με το κομμα εξουσιας
-οι μεσοαστοι που ειναι αριθμητικα μεγαλη ταξη,οι περισσοτεροι δεξιοι και ενα σημαντικο ποσοστο διανοουμενοι αριστεροι με ροπη προς το συνασπισμο
-οι μικροαστοι που οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ειναι μεσοαστοι και συμπεριφερονται ως μεσοαστοι και ειναι μοιρασμενοι μεταξυ πασοκ,νδ και μετακινουνται αναλογα.στην επαρχια και περισσοτερο στις ορεινες περιοχες οι περισσοτεροι ειναι δεξιοι
-οι εργατες οι οποιοι λογω ελλειψειως βαριας βιομηχανιας ειναι ολιγαριθμοι,στην συντριπτικη τους πλειοψηφεια μεταναστες

Candiru
08-02-2008, 14:30
με το συμπάθειο, αλλά τέτοιου είδους ανάλυση σε τι εξυπηρετεί;

Αν δηλαδή οι μεγαλοκαρχαρίες εδώ αρχίσουν να έχουν βλέψεις για εξουσία θα είναι καλύτερα; Λέει πουθενα ο Λένιν ότι έτσι διευκολύνεται η πορεία προς την επανάσταση, οπότε να το προωθήσουμε; Η Γιάννα κάτι ψελλίζει για πολιτευση, να την στηρίξουμε δηλαδή; είναι συμφέρον του επαναστατικού υποκειμένου να δώσει τέτοια τροπή στο προτσές της ιστορίας;

Milton
08-02-2008, 14:41
στο ποιο της ιστοριας;

Mitsmann
08-02-2008, 14:47
προτσες.
προπο.
προφανατικα.

Candiru
08-02-2008, 14:47
στο ποιο της ιστοριας;

στην εξέλιξη-πορεία της ιστορίας "αφώτιστη"
(παλιός μαρξιστικός όρος) :D

Milton
08-02-2008, 14:49
πες μου οτι ειναι και απο το process να αρχισω να χαχανιζω

asimoulis
08-02-2008, 14:52

siga mwri kota pou peis kai gia panousi... paw stoixima oti an peis autous pou goustareis esi tha skasoume sta gelia...

Δεύτερων: οι αριστερά δεν επιτρέπεται να πατρονάρει τις 'νοικοκυρές' οι οποίες 'ως εκεί καταλαβαίνουν' και για αυτό είναι αριστερά, είναι ζήτημα ήθους. Οι νοικοκυρές είναι η πρώτη ύλη της.

kai poion na patronarei re? tin intellectual afentia sou?

Candiru
08-02-2008, 14:53
πες μου οτι ειναι και απο το process να αρχισω να χαχανιζω

ναι και έχει να κάνει με την αντίληψη της ιστορίας ως μονοδιάστατης πορείας στην οποία όμως το επαναστατικό υποκείμενο όταν αφυπνιστεί μπορεί να κάνει παρέμβαση και να στρέψει αυτήν την πορεία προς όφελός του, συνεπώς αν κριθεί αυτό συμφέρον από την ιντελιτζένσια του κόμματος μπορούν να στηρίξουν και Μπόμπολα for president

asimoulis
08-02-2008, 14:56
Ο Φικιώρης τα είπε,αλλά ΟΛΑ αυτά που είναι ενοχλητικά για το ΤΣΑΝΤΙΡΙ του Μαξίμου πρέπει να εξαφανίζονται...

Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου είχαν εκπομπή οι δύο εθνικοί μας διασκεδαστές - και όχι μόνο...Ο Λάκης. Κι ο Θέμος.Και οι δύο, στηρίζουν το show τους σε μία απλή σύλληψη: σε βιντεάκια τα οποία και σατυρίζουν με υπέροχο - συνήθως - τρόπο. Και σατυρίζουν τα πάντα. Κάθε τι που προβάλλεται και εμπεριέχει έστω και ίχνος στοιχείου. Από κάθε πιθανή και απίθανη εκπομπή.Τα πάντα;Εντελώς συμπτωματικά...κάτι τους ξέφυγε(;).Τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα» συνέβη κάτι εκπληκτικό: για πρώτη φορά στα 4 χρόνια διακυβέρνησης Ν.Δ. τόλμησε κάποιος, ο γνωστός τρελογιατρός Φικώρης, να μιλήσει σταράτα στην τηλεόραση για ένα κορυφαίο παράδειγμα αναξιοκρατίας και νεποτισμού: την τρελή εξέλιξη της Νατάσσας Καραμανλή από βρεφονηπιαγωγός σε ιατρός-χειρούργος-με ντοκτορά μέσα σε 4 (πολλά λέω) χρόνια!«Εγώ μαλάκας είμαι που μου βγήκε ο κώλος να γίνω γιατρός;» είπε ο Φικιώρης. Δείτε εδώ το videο

http://www.youtube.com/watch?v=_cXvLOM-mKE

Ο Λάκης μας, που παίζει τα άπαντα από Φικιώρη και του αρέσει η γλώσσα της αλήθειας, αγνόησε το συγκεκριμένο απόσπασμα που και Φικιώρη είχε, και γέλιο είχε, και αλήθειες έλεγε. Έπαιξε ένα άλλο, από την ίδια εκπομπή, ανώδυνο για τον Καραμανλή.Ο Θέμος δεν έπαιξε τίποτα. Δύσκολα μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν το πήραν χαμπάρι. Τα βλέπουν όλα.Εύκολα μπορούμε να πιστέψουμε ότι τους υπαγορεύτηκε να το «θάψουν». Βλέπετε, ΟΛΑ αυτά που είναι ενοχλητικά για το ΤΣΑΝΤΙΡΙ του Μαξίμου πρέπει να εξαφανίζονται...

http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=826169 (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=826169)

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΜΑ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΝΑΤΑΣΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ? ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ....

The Nerd
08-02-2008, 16:04
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/7f/Htorch.PNG

FLAME ON!

Not_saved
08-02-2008, 17:20

δεν ειπα οτι δεν γινονται παρεμβασεις του κεφαλαιου στην πολιτικη ζωη,αλλα οτι αυτες δεν ειναι εμφανεις.δεν ειναι ο βαρδινογιαννης υπουργος οικονομιας ας πουμε,οπως ειναι ο τσεινι στις ηπα.και νομιζω οτι απεχουμε πολυ απο το να γινει αυτο καθως οπως λεει και ο νερντ η ελλαδα εχει μικροαστικη κοινωνια κατα κυριο λογο δεν μπορει να δεχτει τετοιες αλλαγες.
στην ελλαδα οι ταξεις που επικρατουν ειναι οι εξης:
-οι μεγαλοκαρχαριες(κοκαληδες,βαρδινογιαναιοι,βγενοπουλοι κτλ) οι οποιοι μετακινουνται αναλογα με το κομμα εξουσιας
-οι μεσοαστοι που ειναι αριθμητικα μεγαλη ταξη,οι περισσοτεροι δεξιοι και ενα σημαντικο ποσοστο διανοουμενοι αριστεροι με ροπη προς το συνασπισμο
-οι μικροαστοι που οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ειναι μεσοαστοι και συμπεριφερονται ως μεσοαστοι και ειναι μοιρασμενοι μεταξυ πασοκ,νδ και μετακινουνται αναλογα.στην επαρχια και περισσοτερο στις ορεινες περιοχες οι περισσοτεροι ειναι δεξιοι
-οι εργατες οι οποιοι λογω ελλειψειως βαριας βιομηχανιας ειναι ολιγαριθμοι,στην συντριπτικη τους πλειοψηφεια μεταναστες

Κάνεις λάθος γιατί προσπαθείς να ερμηνεύσεις το χωρισμό σε τάξεις της κοινωνίας με όρους καπιταλισμού 19ου αιώνα.Η "εργατική τάξη" στην Ελλάδα και διεθνώς δεν είναι το κλασσικό βιομηχανικό προλεταριάτο της Αγγλίας του 1870 ή των μεταπολεμικών χρόνων, έχει διαφορετικά ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά που αλλάζουν όσο αλλάζει και ο καπιταλισμός.
Επίσης αλλάζει και η δυνατότητα κοινωνικής ανέλιξης κι έτσι ενώ σε περιόδους σοβαρής καπιταλιστικής ανάπτυξης ένα παιδί εργατικής ή μικροαστικής προέλευσης μπρούσε να εξασφαλίσει μέσω ενός πτυχίου πανεπιστημίου έναν πολύ καλό μισθό και μια στάνταρ θέση για όλη του τη ζωή, σήμερα πολύ άνετα ένα παιδί μικροαστικής ή μεσοαστικής προέλευσης, στη διαδρομή από το πανεπιστήμιο στην αγορά εργασίας γίνεται πανεύκολα σάκος του μποξ και προλετάριος πρώτης τάξης.Προφανώς δεν είναι απόλυτο αυτό που λέω, αλλά έτσι κι αλλιώς είναι μεγάλη κουβέντα και δύσκολη.

Candiru
08-02-2008, 20:25
Kατευωδιο....

Συσσωμο το σωμα των διαπρεπων και εγκριτων του τοπου,περιστοιχισμενο απο ποσοτητες λαικης μαζας(τζαμπα κομπαρσων για σπαρακτικα τηλεοπτικα πλανα),ξεπροβοδισε τον τελευταιο μεγαλο μας ηθοποιο,που ξεκιναγε για την-ανευ επιστροφης-βαρκαδα στην ανηλιαγη χωρα του γερο-Αδη.Συναδελφοι του-εν μεσω φιλοβασιλικων δηλωσεων και παραληρηματων για τη διαδοχη-εκαναν δηλωσεις σχετικα με το μεγαλειο του μακαριστου-πλεον-φιλου τους.’’Καλλιτεχνης με διεθνη αποδοχη και απηχηση,που τιμησε με την προσφορα του το χωρο του θεαματος, αλλα και παπας,με Π κεφαλαιο’’ ηταν ο κοινος τοπος ολων των δηλωσεων,ενω δεν ελειψαν και οι εκτιμησεις των τηλεκριτικων,πως επροκειτο για φαινομενο δημοφιλιας,και η απωλεια του θα ειναι δυσαναπληρωτη για την AGB.

Η συγκινηση ηταν τετοια,ωστε η εθνικοαπελευθερωτικη λαικη οργανωση ‘’Χρυση Αυγη’’ αποφασισε να καταστησει σαφες πως και μετα την απωλεια ενος ακομη πατριωτη-μετα τους Παπαδοπουλο,Σεραφειμ κλπ-η εθνικη αναταση και τα οραματα της μεγαλης ιδεας δεν θα κλωνιστουν.Αποφασισε λοιπον,εχοντας σφαξει εναν αξιοπρεπη αριθμο αλλοδαπων προερχομενων απο το πρωην σιδηρουν παραπετασμα, και μιασμενων απο τις ιδεες του αναρχοκομμουνισμου,να το βροντοφωναξει και επισημα στο κεντρο της Αθηνας,της κοιτιδας του πολιτισμου.Και φυσικα να αποτισει και εναν φορο τιμης στον ιεραρχη που με τοσο παθος αφυπνουσε τα πληθη για τις χαμενες πατριδες,τους τουρκοδουλους πολιτικους και τα λοιπα.Ενα υστατο ''χαιρε'',ενα κατευωδιο.

Η προσελευση αθροα.300 συνολικα χρυσαυγιτες συγκεντρωνονται στην πλατεια Κολοκοτρωνη(η οποια, οπως χαρακτηριστικα απεκαλυψε στελεχος τους σε καναλι,τους ανηκει!!!),με παραδοσιακα εθνικα συμβολα,αντιπροσωπευτικα των αξιων της φυλης μας, ανα χειρας(μαχαιρια,λοστους, εργαλεια-ολα επενδυμενα με την ελληνικη σημαια).Λεπτομερεια:Οι 200 εξ αυτων ηταν με στολες,και οι υπολοιποι 100 χρυσαυγιτες, με πολιτικα.Ολοι μαζι ως συνολο δημιουργησαν ενα καταπληκτικο αισθητικο αποτελεσμα,τοποθετημενοι στη σειρα,καθως η αντανακλαση του ηλιου στα γυαλιστερα κεφαλια η τα γυαλιστερα κρανη αντιστοιχα, φωτισε την πλατεια,κι ανεδειξε οπτικα το μνημειο του εθνικου Superman τουρκοφαγου.Ολα εδειχναν ιδανικα και στιγμες εθνικης παληγγενεσιας αναβιωναν στο κλινον αστυ.Οι αλβανοι ειχαν φροντισει να εγκαταλειψουν εγκαιρως το κεντρο-αυτοματη σκουπα-ο δημος ειχε καθαρισει επιμελως ολους τους δρομους, προς τιμην των εθνικιστων,και η ομορφη εικονα ενστολων και αστολων πατριωτων, να καθονται μονιασμενοι κι αγκαλιασμενοι κατω απο το συμβολο της εθνικης δοξας,και να κυματιζουν τα γαλανολευκα λαβαρα,προκαλουσε ριγη ακομη και στον πλεον αναισθητο παρατηρητη.

Την ατμοσφαιρα αποφασισαν να χαλασουν οι συνηθεις γνωστοι-αγνωστοι,παιδια χωρισμενων οικογενειων με ψυχολογικα και μαθησιακα προβληματα,τα οποια και τους εμποδιζουν να εμπεδωσουν τις αρχες του καπιταλισμου και της ευνομουμενης πολιτειας,παρα τις φιλοτιμες κι επιμονες προσπαθειες του εκπαιδευτικου συστηματος επι 12 συναπτα ετη.(Ή, κατα την εκδοχη του ΚΚΕ και των αλλων κομματων της αντιπολιτευσης που σεβονται τον εαυτο τους,απλα πρακτορισκοι ξενων κι εγχωριων κεντρων εξουσιας,που στηνουν σατανικα σχεδια για να μην ανακαλυψει ο λαος τις πραγματικες επιδοσεις παχυσαρκου υπουργου κατα τη διαρκεια περιπτυξεων με τη γραμματεα του,πραγμα που θα εξεθετε την κυβερνηση στους οικογενειαρχες και στερημενους ψηφοφορους της,και θα προκαλουσε κατακραυγη: ‘’γιατι αυτος κι οχι εμεις!’’). Το ατυχες συμβαν εληξε τελικα με νικη του εθνικου στρατου εις βαρος των διαποτισμενων απο τας αρχας του κομμουνισμου εχθρων του εθνους,θιασωτων και νοσταλγων του Ισπανικου εμφυλιου,του Τσε Γκεβαρα,της Ρωσικης Επαναστασης,του Λενιν,του Κασπαρωφ, κι αλλων τετοιων πραγματων που εχουν γραφτει στα καταστιχα της ιστοριας. Πολλοι απο τους εθνικοφρονες παρομοιασαν την νικη με τις ενδοξες στιγμες των παππουδων τους κατα τη δεκαετεια ’40-και πριντην αποφραδα μερα οποτε παραπατησαν και, σαν κομματακια ντομινο επεσαν ο ενας μετα τον αλλον, με τη σειρα, σε ενα πηγαδι.Ως νεοι ταγματασφαλιτες,λοιπον,ανυστεροβουλα ορμησαν με μονο κινητρο το καλο της πατριδος,και σε ρολο γερμανων συντροφων,οι ενστολοι ομοιδεατες χρυσαυγιτες και συναδερφοι(συναδερφοι καθως αμοιβονται βασει του ιδιου pay-roll) Πολεμησαν ηρωικα με περιορισμενα μεσα (σκερπανια,ξιφολογχες,σπρευ,δακρυγονα,γκλοπ,ροπαλα,κανονια),και τελικα επικρατησαν κι απεσωβισαν την κοκκινη απειλη.Τιμη και δοξα στους νεους γερμανοτσολιαδες! Τιμη και δοξα στην κοινοβουλευτικη εκπροσωπηση τους,το ΛΑΟΣ! Τιμη και δοξα στην εκκλησιαστικη εκπροσωπηση τους,τον φυσικο διαδοχο στο θρονο της εκκλησιας, Ανθιμο-αν και τα κυκλωματα των Μασωνων τον απομακρυναν τελικα απο το ποστο που του αξιζε.

Η συγκινηση μου δε μου αφηνει περιθωρια πομπωδων επιλογων.Κλεινω λοιπον παραθετοντας το σλογκαν της Χρυσης Αυγης,που καθιστα σαφες πως η πατριδα, οπως και τα σιριαλ του Μανουσακη,χρειαζεται το τριπτυχο ‘’δακρυ,αιμα,σπερμα’’. Οπως επισης χρειαζεται και πληρωμενους επαγελματιες ηρωες,ειδικα εκπαιδευμενους να σκοτωνονται εν ωρα καθηκοντος σε ακριτικα ξερονησια οταν χρειαζεται να κρατηθουν τα προσχηματα περι κρατων,φυλετικων διαφορων και συνορων.Και να δινεται τροφη στον εθνικο μυθο,με τον οποιο γελανε ολοι οι ψιλιασμενοι που ξερουν την αληθεια:Πως ο πλανητης δεν ειναι παρα μια ενιαια υδρογειος μπαλα συνιδιοκτησιας Coca Cola –Nike,οπου ολοι οι υπολοιποι νοικιαζουμε λιγο χωρο με ανταλλαγμα εφ’ ολου ζωης εργασια…

Mετα τιμης,Φυγοκεντρος

http://fygokentros.blogspot.com

asimoulis
09-02-2008, 00:07
σ'αρέσουν κάτι τέτοια πομπώδη ε κουφαλίτσα candiru?

The Nerd
13-02-2008, 02:29
Telika re paidia poioi tis fagane? Alla leei o enas alla leei o allos!