View Full Version : Chris Haikus Leaves Om!!!
ScapegoatSuperior
31-01-2008, 13:38
Om is continuing forward with a new drummer and working on a new recording. Please check omvibratory.com and the band`s MySpace page for updates.
A live vinyl only LP, Om - Live at Jerusalem, will be forthcoming. This is Chris Hakius` final release with the group.
I personally apologize to east coast fans who planned on coming out to the shows. Please know that Om will be back in your area later in `08.
Thank you to all of you. Live dates resume in late spring. There is a LOT of new material on its way.
Shrinebuilder is also forging ahead.
See you all soon.
MOUFA! Vevaia pote den ksereis!
Afto pantws to vinylio tha prepei na leei poly afiu thn mia mera eixan paiksei 5 wres kai thn allh treis :)
ξενέρα. μιλάμε για θεό ντράμμερ.
ελπίζουμε επίσης σε δημιουργία 3ης θεικής post-SLEEP μπάντας...
:shock: τι λέμε τώρα
σκατά, μακάρι να μη φύγει
τουλάστιχων να τον δούμε live πρώτα :(
ScapegoatSuperior
31-01-2008, 13:57
tha paiksoun ta live pou einai na paiksoun apla me kainourgio drummer.
kai nai entaksei poly theos o drummer alla pistevw oti den tha katsei na ton antikatasthsei me kanena pou na einai gia ton poutso.
προφανώς αλλά μεις θέλουμε να δούμε Haikus να ισοπεδώνει τα λιτά αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΑ τυμπανά του
:(
γιατι τετοια κακα μαντατα ρε σκειπ, μονο βινυλιο θα βγει το λαηβ? τι πουστιες ειν' αυτες?
ScapegoatSuperior
31-01-2008, 14:07
ti na kanw re sy!
eipa na riksw thn boba gia na to ksepername grhgora grhgora!
kai nai diavasa mono gia vynylio gia thn sygekrimenh kykloforia!
ante as pshthei olo to forum na to kykloforisoume kai se cd Electric Requiem Forum Recordings ketsi.
LokiTricksterGod
31-01-2008, 14:17
τι λένε ρε πούστη τι λένε.
=(
Neuroscar
31-01-2008, 16:53
Shrinebuilder.
stam and the witches
31-01-2008, 17:35
Η τελευταία πραγματικά σπουδαία μπάντα έχει αμφίβολο μέλλον με λίγα λόγια. Κρίμα.
ScapegoatSuperior
31-01-2008, 18:06
me thn katastrofologia to mellon ths mousikhseinai amfivolo file stam.
xalarwste mia mpanta einai.
drummer allazoun den dialithikan kai afhste malakies typou den tha einai to idio kai tetoia sthn akrh giati kai to teleftaio OM den htan kai kamia foverh mousikh ekplhksh to idio pragma htan.
edit: kai otan stam deis NEUROSIS live tote tha katalaveis ti paei na pei TELEFTAIA PRAGMATIKA SPOUDAIA MPANTA.
sfinotouvlaki
31-01-2008, 18:22
αχ αυτές οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ. πόσες να 'ναι αλήθεια; εγώ λέω τρακόσες. εσείς;
ScapegoatSuperior
31-01-2008, 18:23
asxeta apo tis malakies pou lew kai egw kapou ekei eimai.
κοίτα. ή που θα αλλάκσει το drumming γενικά (σαν ιδέα δεμαρέσει αυτή τη στιγμή) ή θα βρεθεί κάποιος που θα αντιγράφει το μοναδικό/προσωπικό παίκσιμο του Hakius - που ναι γκειλίκι κατα κάποιο τρόπο.
οπότε δεν είναι καλά νέα indeed.
stam and the witches
31-01-2008, 20:11
αχ αυτές οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ. πόσες να 'ναι αλήθεια; εγώ λέω τρακόσες. εσείς;
Για πες μία μπάντα σε αυτόν τον ήχο που να τους χώνει ή μία μπάντα που έχει παίξει στο παρελθόν αυτό που έχουν παίξει καλύτερα, και θα το πάρω πίσω.
Και ακόμα και αν μου πεις, είναι προφανές ότι μιλάμε για τα γούστα μας, και στην ψωλάρα μου κιόλας για το πόσο καθωσπρέπει θα ακουστεί στον κάθε άσχετο.
SKATA GAMO TIN POUTANA MOU MESA!!
De ginotan na tous doume prota live?
The Good Son
31-01-2008, 20:46
twra tha legontai "o" ή "m" ? H tha paroun trito kai tha metonomastoun se "ohm"?
sfinotouvlaki
31-01-2008, 23:20
Και ακόμα και αν μου πεις, είναι προφανές ότι μιλάμε για τα γούστα μας, και στην ψωλάρα μου κιόλας για το πόσο καθωσπρέπει θα ακουστεί στον κάθε άσχετο.
καλά, ναι, μαζί σου. είμαι άλλωστε μικρός και ταπεινός για να φιμώσω την ΕΛΙΤ. αυτό που μπορώ να κάνω όμως είναι
α) να της πω να μάθει να εκφράζεται, γιατί αυτό που είπε στην προηγούμενη σελίδα σημαίνει: η τελευταία μεγάλη μπάντα τελεία κι όχι η τελευταία μεγάλη μπάντα στον ήχο τελεία
β) να σηκώσω κεφάλι και με τη σειρά μου να τη γράψω στα φρεσκοξυρισμένα αρχίδια μου.
^απόσπασμα από το αριστουργηματικό "Conference of the ignoramus".
themisomagos
31-01-2008, 23:34
me to xristodoulo ton paliogademi....ola afti ti vdomada??????
solution_AK-47
01-02-2008, 02:25
Για πες μία μπάντα σε αυτόν τον ήχο που να τους χώνει ή μία μπάντα που έχει παίξει στο παρελθόν αυτό που έχουν παίξει καλύτερα, και θα το πάρω πίσω.
Toixo-toixo phgiainoume oloi edw mesa, mh mas petuxei o stam me th manika...
The Good Son
01-02-2008, 02:30
Οι τείχοι δεν έχουν μόνο αυτιά φίλος!
solution_AK-47
01-02-2008, 02:56
Skiepsou ti apo ta 2 einai xeirotero omws.
stam and the witches
01-02-2008, 03:29
καλά, ναι, μαζί σου. είμαι άλλωστε μικρός και ταπεινός για να φιμώσω την ΕΛΙΤ. αυτό που μπορώ να κάνω όμως είναι
α) να της πω να μάθει να εκφράζεται, γιατί αυτό που είπε στην προηγούμενη σελίδα σημαίνει: η τελευταία μεγάλη μπάντα τελεία κι όχι η τελευταία μεγάλη μπάντα στον ήχο τελεία
β) να σηκώσω κεφάλι και με τη σειρά μου να τη γράψω στα φρεσκοξυρισμένα αρχίδια μου.
^απόσπασμα από το αριστουργηματικό "Conference of the ignoramus".
Ελίτ βλέπεις μπροστά σου μόνο αν έχεις μανία καταδίωξης, ας σοβαρευτούμε λίγο.
Κάνεις θέμα από κει που δεν υπάρχει, για το αν ανέφερα πχ το "στον ήχο" ή όχι. Duh, τα μισά είδη μουσικής ούτε που τα γνωρίζω, τι φαντάζεσαι ότι εννοούσα;
Solution πλέον και κενό σου ποστ με εκνευρίζει ε.
carheart
01-02-2008, 03:39
OM I GOD.
deadbird
01-02-2008, 03:52
nai ok. kai ti tha pei ston ixo?
les kai oi om einai kamia mpanta pou antiprosopeuei ena olokliro eidos. exoun ena idiaitero styl kai enan poly proswpiko ixo. ektos an leme oti ston ixo tous einai i teleutaia pragmatika spoudaia mpanta. e, profanws.
solution_AK-47
01-02-2008, 12:48
Solution πλέον και κενό σου ποστ με εκνευρίζει ε.
Fantazomai k arkietous akomh alla afou ekneurizei esena 8a to koitaksw to 8ema, ok. Apo thn allh bebaia στην ΨΩΛΑΡΑ σου mwre ti asxoleisai?
stam and the witches
01-02-2008, 18:33
Fantazomai k arkietous akomh
Και νάτος, συνεχίζει παρά τις αντιξοότητες, γνωρίζει ότι το να τα λέει έξω από τα δόντια θα του κοστίσει εχθρούς, αλλά η Άσπα του forum δεν παραιτείται.
Γάμησε μας.
irreligious
01-02-2008, 18:37
[quote="solution_AK-47":2jfd7rpt]Fantazomai k arkietous akomh
Και νάτος, συνεχίζει παρά τις αντιξοότητες, γνωρίζει ότι το να τα λέει έξω από τα δόντια θα του κοστίσει εχθρούς, αλλά η Άσπα του forum δεν παραιτείται.
Γάμησε μας.[/quote:2jfd7rpt]
θα πεθάνω πούστη,θα πεθάνω
[quote="solution_AK-47":dgspk8f5]Fantazomai k arkietous akomh
Γάμησε μας.
θα πεθάνω πούστη,θα πεθάνω[/quote:dgspk8f5]
xaxaxaxaa
valto katw apo to onoma sou
xaxaxaxaxaaxxax
solution_AK-47
01-02-2008, 18:44
Γάμησε μας.
:!:
Ex8rous sa gkie sena bre kakomoirako?!
Les tis BARYGDOYPES APOPSARES sou postarw k gw ta dika mou ola kala. Se periptwsh pou uparxei kapxoio problhma ek merous sou mporeis na pa na gamh8eis, de m' apasxolei ka8olou.
p.s. STH MPZWLARA sou giati de me grafeis na mhn asxoleisai de les omws.
Mitsmann
01-02-2008, 19:13
Εδω διαλυεται η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΠΑΝΤΑ και σεις τσακωνεστε.
μπραβο, μπραβο....
vre agapimene mou stam, xoris na thelo na to paikso ntavatzis tou solousiou i kati tetoio (de nomizo na yparxei anagki na kano kati tetoio dld etsi ki allios), kati palikarakia san ki esena emeis (ego kai i klika mou) ta kanoume plaka gia plaka kai ama xreiastei mporoume na tous spasoume kai ta dontia giati den eimaste karagkiozakia pou prin apo dyo xronia anisyxousan min tous pidiksoun ti gkomena pou goustaran stin pentaimeri. giauto mi vazete toso lipasma stis ageroxes psoles sas. auta eixa na po pros to paron. agapi, eirini, euimeria.
stam and the witches
02-02-2008, 05:29
Είσαι λίγο σκουπίδι κι εσύ εδώ που τα λέμε που πιστεύεις ότι αναφέροντας το πώς και τι πόσταρα στα 16 μου μού αφαιρείς δικαίωμα να την πω σε έναν αυτάρεσκο και επιθετικό μαλάκα.
Griffith
02-02-2008, 05:54
Now talking in #ourakotango
<symposium_AK47>[ameilikto post]spasmena dontia, kommena kefalia, xymena myala[/ameilikto post]
Griffith
02-02-2008, 05:59
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Mitsmann
02-02-2008, 13:29
αναφέροντας το πώς και τι πόσταρα στα 16 μου
15 χρονια πριν.
solution_AK-47
02-02-2008, 14:39
Now talking in #ourakotango
<symposium_AK47>[ameilikto post]spasmena dontia, kommena kefalia, xymena myala[/ameilikto post]
to _AK47 de milhse pote gia spazmena dontgia kommena kiefalia k xumena mnuala. Alla exei dei to stam apo konta 2 fores k kobei t' arxidgia sou pws k 3h na ton dei autes tis blakies de 8a tis akousei. K de milaw gia tsampoukades k maxiairgia k kierata tragia, alla gia to na pei "pws einai dunaton na eisai TOSO malakas?!". Dioti de mporei (mallon mporei dld) sto forum na eisai o gamaos enw sth mpragmatikothta eisai enas hsuxos pitsirikas. Dioti o sugkiekrimenos oxi autaresko epi8etiko h' malaka alla apo konta oute aspa (!!) de 8a m' elegie. K epanalambanw den einai 8ema tsampouka, einai 8ema xaraxthra.
K kati akoma: mporei kaneis na me kathgorhsei gia grafiko k gia malaka k otidhpote emena k opxoion allo goustarei alla oxi re paidgia otan grafei tetxoies barugdoupes melo arloumpes!
Pa na klapsw th nteleutaia pragmatika spoudaia mpanta.
P.S. Mh milate gia aspa giati paizoun kierata sto forum k de nta kratane hsuxoi a8rwpoi sa gkie tou logou mou :!:
Ta spaw me post sympo...Genika ola ta metaefhbika myala na xalarwsoun kai na periorisoun ligo tis ormones tous.Anyway ontws the loss is great gia tous Om.H xhmeia pou eixan aytoi h 2 htan monadikh kai den kserw kata poso 8a mporesei na bre8ei kati analogo poiotika (estw kai diaforetiko se apopsh).Pantws eimai elafrws aisiodoksos gia thn katalhksh tou 8ematos.Time will tell...
Είσαι λίγο σκουπίδι κι εσύ εδώ που τα λέμε που πιστεύεις ότι αναφέροντας το πώς και τι πόσταρα στα 16 μου μού αφαιρείς δικαίωμα να την πω σε έναν αυτάρεσκο και επιθετικό μαλάκα.
kala, den antilego oti eimai ligo i poly skoupidi. to thema einai oti esy den eisai. eisai ena kalo, eksypno kai sympathitiko paidi kai giauto tha prepe na feresai os ena tetoio!! opos kanei kai o symposium dld!!! o iskra einai skoupidi, nai.
Τελικά μόνο εγώ είμαι ΑΝΤΡΑΣ εδώ μέσα :?:
http://www.youtube.com/watch?v=-wCi5mOf ... re=related (http://www.youtube.com/watch?v=-wCi5mOfUa4&feature=related)
Για πειτε!!!
Εγω λεω οχι!( Μικρο το δειγμα ειναι η αληθεια)
stam and the witches
06-08-2008, 14:26
Μετριότατος ακούγεται. Δεν παίζει άσχημα αλλά δεν παίζει Om. Ας ελπίσουμε ότι θα στρώσει.
σόρυ κ όλας αλλά τι περιμένατε να δείτε Χάκιους?
αφού υπάρχουν ακόμα κ μπορούμε να τους δούμε κ Live πάλι καλά να λέτε
Το παιξιμο του δειχνει πολυ μεταλ παλι καλα που το χει κρατησει απλο! Ας περιμενουμε μεχρι 15 αυγουστου!
Που παει ομως με την 18αρα κασα? :P
εντιτ: Μπονους :!: http://www.youtube.com/watch?v=hCDnLiWh ... re=related (http://www.youtube.com/watch?v=hCDnLiWhDO4&feature=related)
αυτό ναι
μαζί σου
http://farm3.static.flickr.com/2094/1617032906_6d52a284d9.jpg?v=0
χάκιους είναι χάκιους.χωρίς να παίζει κάτι το ιδιαίτερο παίζει ότι ακριβώς πρέπει και με έναν ήχο ΝΑ
αλλά μην θάψουμε με τη μία και τον καινούργιο.δεν ξέρεις καμιά φορά τι γίνεται
ο Hakius έπαιζε κάτι το ιδιαίτερο, ειδικά στους OM.
Συγκρίνοντας με Hakius απ'το sample, το στυλ του άλλου είναι χάλια... γενικότερα το φαντάζομαι οκέι αλλά θα χάσουν ΠΟΛΥ απ'το trip τους.
Ευτυχώς προλάβαμε να τους δούμε όπως έπρεπε =)
cybernaut 667
14-08-2008, 02:00
Ευτυχώς προλάβαμε να τους δούμε όπως έπρεπε =)
Ω ναι. Αλλα κ με τον Amos μια χαρα μου ακουγεται. Λιγοτερο γαμηστερο, αλλα κ παλι σουπερ.
Θα δειξει, ειναι κ θεμα συνθεσεων. Σε δικα του κομματια θα ειναι αλλιως πιστευω. κ ειναι κ αυτος γαματος κ εχει δικο του στυλ, οσοι γουσταρουν Grails νομιζω θα συμφωνησουν
Ο Hakius τι κάνει τώρα κσέρουμε;
Λοιπόν, όσο πάει κ θα κσενερώνω πιο πολύ μου φαίνεται.
Καταρχήν http://www.youtube.com/watch?v=I2DGSK2_pK4
Όταν το Gebel Barkal ήταν ακόμα jamάρισμα με τον Hakius κιε ακούγεται OM.
Στην συνέχεια βλέπω πως καταντάει (http://vimeo.com/1669907) το καλύτερο κομμάτι που γράφτηκε στα 00's, Γελώντας Έξω Δυνατά στο σημείο 00:40.
Neuroscar
07-09-2008, 03:41
Πω - πω..
Τελικα shrinebuilder κιαυτο αν..
Λοιπόν, όσο πάει κ θα κσενερώνω πιο πολύ μου φαίνεται.
Στην συνέχεια βλέπω πως καταντάει (http://vimeo.com/1669907) το καλύτερο κομμάτι που γράφτηκε στα 00's, Γελώντας Έξω Δυνατά στο σημείο 00:40.
σε βρίσκω λίγο σκληρό αρχηγέ
ε ντακς, φαίνομαι λίγο υπερβολικός αλλά τι να κάνουμε. αυτός παίζει εκτός και χαλάει το τριπ, δε φταίω εγώ =P
Neuroscar τι εννοάς;
Ειναι λιγο υπερβολικος αλλα δεν μπορεις να του κρατησεις κακια!
http://www.youtube.com/watch?v=TpOkJvH6O54
καμία συνοχή.
δυναμικές 0, ατμόσφαιρα 0, δέσιμο με το μπάσο 0, μόνο φαντεζί γυρίζματα.
εκτός απ'το πρώτο συμφωνώ με τα υπόλοιπα (δυναμικές)
φοβερός ντράμερ.. αλλά όχι
στην αρχή ήμουνα πολύ θετικός ότι ναι γαμώ θα είναι κτλ. αλλά τελικά όχι
σίγουρα θα περιμένουμε να βγει ο δίσκος αλλά (κάτι που είχα ξεχάσει να πω) όταν στα καινούργια χώνουν κ σύνθια κ μπλιμπλίκια, πάει
το θεϊκό με τους ΟΜ (προσωπικά) ήταν ότι άκουγες ΜΟΝΟ μπάσο - τύμπανα με απίστευτα φυσικό ήχο, κ καταφέρνανε και σε ψυχεδελιάζανε..πολυ!
αν τώρα αρχίσουν να χώνουν κ πράματα :?
είδωμεν
LokiTricksterGod
08-11-2008, 15:33
πόσο μπορεί να κρατήσει το ντουο μπάσο/ντραμς προτού γίνει προβλέψιμο και επαναλαμβανόμενο όμως; στο variations είχαν φουλ παραμόρφωση και χώσιμο, στο conference χαμήλωσαν λίγο και εξερεύνησαν μια πιο ήρεμη πλευρά, στο pilgrimage τα συνδύασαν αλλά πάλι υπήρχε το στοιχείο του γνώριμου - ο hakius έπαιζε όπως έπρεπε βέβαια αλλά προσωπικά δεν είμαι αρνητικός σε αλλαγές. και ο amos μινιμαλιστής μπορεί να μην είναι αλλά το έχει γενικά - θα πεις "δεν είναι ΟΜ", ε, ναι, δεν είναι οι OM των τριών προηγούμενων δίσκων, κάπου αλλού το πάνε, κι εγώ προσωπικά την προηγούμενη τους φόρμα την χόρτασα.
σίγουρα θα περιμένουμε να βγει ο δίσκος αλλά (κάτι που είχα ξεχάσει να πω) όταν στα καινούργια χώνουν κ σύνθια κ μπλιμπλίκια, πάει
το θεϊκό με τους ΟΜ (προσωπικά) ήταν ότι άκουγες ΜΟΝΟ μπάσο - τύμπανα με απίστευτα φυσικό ήχο, κ καταφέρνανε και σε ψυχεδελιάζανε..πολυ!
αν τώρα αρχίσουν να χώνουν κ πράματα :?
είδωμεν
αν δεν είχα ακούσει το gebel barkal θα συμφωνούσα ότι δε χρειάζονται τίποτε άλλο, τα μπασοτύμπανα υπεραρκούν.
έχοντας όμως ακούσει το πανυπέροχο κλείσιμο του version με την ανατολίζουσα μελωδία των συνθιών δεν μπορώ παρά να διαφωνήσω. Έδεσε τόσο αρμονικά με το όλο σύνολο. Δε γίνεται να μην το αγαπήσεις θαρρώ.
οντόπικ περί Amos, είναι απολύτως λογικό να είναι η συμπάθεια των τυμπανοκρουστών. Είναι γαμάτος, όμως στους Om είναι ξενερωτικός και γειωτικός. Ας ελπίσουμε ότι θα τον συνηθίσουμε.
stam and the witches
10-11-2008, 18:54
πόσο μπορεί να κρατήσει το ντουο μπάσο/ντραμς προτού γίνει προβλέψιμο και επαναλαμβανόμενο όμως; στο variations είχαν φουλ παραμόρφωση και χώσιμο, στο conference χαμήλωσαν λίγο και εξερεύνησαν μια πιο ήρεμη πλευρά, στο pilgrimage τα συνδύασαν αλλά πάλι υπήρχε το στοιχείο του γνώριμου - ο hakius έπαιζε όπως έπρεπε βέβαια αλλά προσωπικά δεν είμαι αρνητικός σε αλλαγές. και ο amos μινιμαλιστής μπορεί να μην είναι αλλά το έχει γενικά - θα πεις "δεν είναι ΟΜ", ε, ναι, δεν είναι οι OM των τριών προηγούμενων δίσκων, κάπου αλλού το πάνε, κι εγώ προσωπικά την προηγούμενη τους φόρμα την χόρτασα.
Λόγια σοφά. Το Pilgrimage είναι σκέτη τελειότητα, αλλά δεν ήταν έκπληξη. Το Gegel Barkal ήταν. Αν συνέχιζαν στο ίδιο ύφος απλά θα λέγαμε για τη μπαντάρα που έβγαλε κάποτε το Conference.
απόλυτα δεκτή η λογική,
αλλά το καινούργιο ΔΕΝ ειναι (ούτε καν πλησιάζει) την έκπληξη (προσωπικά πάντα μιλώντας δεν χρειάζεται να το λέω εε)
είναι διαφορετικό, είναι βήμα μπροστά, αλλά όχι κ έκπληξη
μόνο κ μόνο που είναι 2 5λεπτα κομμάτια, μισό κομμάτι σύνολο δλδ πες, δεν μπορούμε να μιλάμε για έκπληξη
ουσιαστικά 2 samples από τον επερχόμενο δίσκο ακούσαμε
γαμώ, όμορφα πράματα, διαφορετικά, αλλά περιμένουμε τον δίσκο
αν τώρα εκεί με εκπλήξει όσο κ το Pilgrimage, θα'ναι πολύ καλά
μέχρι τώρα δεν το'χουν καταφέρει
metamelia3
10-11-2008, 19:27
εμένα το γκέμπελ μπάρκαλ μου άρεσε πολύ αλλά
ωπω ρε μάνα μου έγκλημα.
LokiTricksterGod
10-11-2008, 21:44
οκέη συμφωνώ ότι τα γεμίσματα στο συγκεκριμένο βίντεο του ατγκίζα είναι τελείως άκαιρα - και εντυπωσιάζομαι γιατί κάτι τέτοια δεν έκανε ούτε στους grails, που είναι και κάπως πιο πολύπλοκοι.
όμως αν το καλοσκεφτείς είναι λογικό - πρώτον γιατί δεν έχουν/είχαν αποκτήσει την απαιτούμενη χημεία, δεύτερον γιατί το κομμάτι ήταν αυτό που ήταν επειδή Σίσνερος και Χάκιους, όχι επειδή Σίσνερος σκέτος.
οπότε καλύτερα να τον κρίνουμε απ'τον ερχόμενο δίσκο όπως λέει και ο σουώλεν.
μπόνους ερώτηση-παγίδα - ποιοί από σας που συμμετέχετε σ'αυτή την κουβέντα θεωρείτε τον μπιγκμπίζνες ντράμερ πιο ταιριαστό απ'τον κρόβερ (στους μέλβινς πάντα);
To gelio tou video einai to 1:13, oxi to 0:40.
stam and the witches
11-11-2008, 02:48
Εγώ θεωρώ τους Big Bussiness σκατένια μπάντα.
Boris-san
11-11-2008, 16:52
Sorry kiolas alla :moutza:
Καταρχήν το βίντεο απ'την Γιαπωνία μου φαίνεται μια χαρά πλέον μπροστά στο κακούργημα που πόσταρε μετά ο lab.
Δηλαδή ο Al είναι απελπιστικά μόνος και ο άλλος σολάρει στη γκοσμάρα του και υπάρχει πρόβλημα συγχρονισμού. Καμιά συνοχή.
Προτιμώ το πρώτο βίντεο λοιπόν που προσπαθεί τουλάχιστον να κρατήσει τα προσχήματα.
Όσο για το νέο στυλ και ανανέωση και μπλαμπλα, οκ σίγουρα δε με χαλάνε τα πληκτράκια και τα εφφεδάκια και ωραία και ανανεωτικά όλαυτα. Είναι και το μόνο ενδιαφέρον στο κομμάτι δλδ γιατί το πρόβλημα είναι ότι ακούς ένα μέρος του κομματιού με την άποψη του Chris:
που κυλάει όμορφα κιωραία και tripparιστά όπως οι OM που αγαπήσαμε, ακούγοντας δεμένα τα 2 οργάνα κιόχι να παίζει ο καθένας στον κόσμο του. Πιθανότατα να ταν ένα γαμηστερό κομμάτι μόνο με το μπασοτύμπανο. Με τα πληκτράκια θα ταν έπος, χωρίς να τα έχει όμως ανάγκη, αυτό λέμε.
Με τον άλλο τον τύπο που δεν έχει δυναμικές ακούς τη βερσιόν που δεν έχει πλήκτρα και δε καταλαβαίνεις τι γίνεται στο τέλος. Δυνάμωσαν; Όχι; μμμ τώρα "έχωσαν";
Όσο για την ερώτηση παγίδα, dunno, δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με Melvins. Αυτό που ξέρω μόνο είναι ότι live γαμήσανε παίζοντας και οι 2 drummers μαζί =) Αυτό με επιρρέασε και μ'αρέσει πολύ το Senine Animal. Επίσης γαμάν οι Big Business (με τον drummer των Melvins στην γκιθάρα!). Έπεσα στη μπαγίδα σου λοιπόν;
We've just returned from Electrical Audio where we completed recording all basic tracks. We will be finishing the album over the next few weeks and its off to mastering.
The new album will be released September 8th on Drag City. Title forthcoming.
για να δούμε..
http://c4.ac-images.myspacecdn.com/images02/96/l_c24a62361601435d959619754711802b.jpg
μας δουλεύουν μάλλον.
Drumsick
31-07-2009, 22:53
wat
Shrinebuilder
31-07-2009, 22:58
λολ σρσλυ?
feeleash
31-07-2009, 23:19
amen :twisted:
γαμω τα εξωφυλλα ελπιζω να τυπωσουν και μπλουζακια με τον πατερα παισιο:dfinger:
παντως μου αρεσει που ολοι γινατε στο τοπικ ξερολες καθηγητες- drummers
ε, κιαυτός έγινε drummer των OM, τι να κάνουμε.
Entrancemperium
26-08-2009, 00:50
God is Good - September 29th on Drag City
September 29th will see the release of the forthcoming studio album by OM.
The album is titled God is Good
Thebes
Meditation is the Practice of Death
Cremation Ghat I
Cremation Ghat II
The album was recorded March 2009 by Steve Albini at Electrical Audio, Chicago. Updates will be available via Drag City, omvibratory.com and here.
Από το μαισπεη τους..
:disco:
Ανεβηκαν εντιτς απο 2 κομματια:
http://www.myspace.com/variationsontheme
LokiTricksterGod
04-09-2009, 03:14
μην βάζεις λινκς ρε μπούλη
πρώτη ακρόαση ακόμα
το περίμενα χειρότερο
τέλεια το πάνε
άλλο πράγμα αλλά πολύ ωραίο
είδωμεν
Agoraphobic_S.I.
04-09-2009, 11:30
***** says:
*po malaka pali liwsane stin preza autoi
Entrancemperium
04-09-2009, 12:26
Ρεεεεεεεεεεεεε, ταα γάμησαν όοοοοοοοοοοολα..
:hippy::weed::disco::wave::happyjump::chinchilla:
carheart
04-09-2009, 12:54
Τα ίδια και τα ίδια, σκέφτομαι να το κλείσω πριν τελειώσει, αλλά δεν είμαι γενικώς τέτοιος άνθρωπος.
stam and the witches
04-09-2009, 18:57
Είμαι στα 5 πρώτα λεπτά και τα έχω δει όλα. Έχω φουλ μπάσσα και ένταση, ακούω αυτό το ινδικό σιτάρ μπζζζζ φάση πίσω και τρελαίνομαι.
Ο χρήστης stam and the witches λέει:
ρε νομίζω πως ακούω ότι καλύτερο έχω ακούσει στη ζωή μου
νοιώθω πως αν διαταράξει κάποιος την ισορροπία μου τώρα
θα χαθεί ένα κομμάτι από την ψυχή μου
ρε. κουφοί είσαστε ε; έφυγε ο Hakius κ έγιναν για το πούτσο; sleep φανμποηζμός μου κάνει.
πλέον έχουν γίνει μπάντα ανεξάρτητη που γαμει με δικό της μπούσουλα κ χέζει το παρελθόν του (αρχικού) line up
τωρα το είδα αυτο:
Σαν δίσκος Grails είναι.
συνήθως συμφωνώ με ο,τι λες αλλά βάλε διπλα δίπλα το πιο λιτό Grails (ας πούμε το Burden Of Hope) μαζί με το καινούριο ΟΜ (που ειναι το πιο "εμπλουτισμένο" τους). Κ πάλι καμια σχέση. κ απο την αλλη, τι μουσική(=μελωδίες) γραφει ο ντραμερ; Δε ξέρω, ερωτώ. Όλα ο Cisneros δε τα γραφει;
LokiTricksterGod
04-09-2009, 19:29
χμ ο ντράμερ δεν παίζει μόνο ντραμς, στους γκρέηλς τουλάχιστον, οπότε υποθέτω ότι θαβαλε το χεράκι του στα σιτάρ και τα λοιπά εκτός μπάσου.
είμαι στην πέμπτη ακρόαση, και το μοναδικό μου παράπονο είναι η μικρή διάρκεια, εκτός απ'το thebes όλα τα άλλα είναι σα samples και άνετα γίνονταν δεκάλεπτα. παρόλαυτα σαν εξέλιξη είναι και λογική και πολύ πολύ όμορφη.
Γαμάει. 8:40 στο Thebes, απ' τα καλύτερα μπασίματα σε κομμάτι έβερ.
Agoraphobic_S.I.
04-09-2009, 19:42
Σωστός. Κράχτε με αλλά εμένα μου θύμισε Sleep και παραλίγο να πέσω απ' την καρέκλα. :touched:
Με τις 4 πρώτες ακροάσεις μοιάζει να φτάνει επίπεδα Pilgrimage. Μέχρι το πρωί θα δείξει αν φτάνει Conference (ακα 10 ακατέβατο).
Μπράβο στα παιδιά.
LokiTricksterGod
04-09-2009, 19:46
ε οσο σληπ θυμίζουν τα πιο βαριά των ομ μωρέ, αλλά είναι καλύτεροι έτσι κι αλλιώς, κι ας με βρίζουν οι τρου. =P
επίσης βρήκα το ανάλογο σημείο με το vigilance... lazarus του pilgrimage, είναι ακριβώς όταν μπαίνουν τα φωνητικά στο thebes και λέει κάτι για αλάχ, λίγο προτού μπουν τα τύμπανα, δεν έχει εκείνο το τεράστιο χωσίδι αλλά η τρίχα κάγκελο.
Entrancemperium
04-09-2009, 19:50
είναι ακριβώς όταν μπαίνουν τα φωνητικά στο thebes και λέει κάτι για αλάχ, λίγο προτού μπουν τα τύμπανα, δεν έχει εκείνο το τεράστιο χωσίδι αλλά η τρίχα κάγκελο.
Ρεεεεε, όλη μέραααααααααααα, είμαι υπνωτισμένος..
Όλη μέρα στο ρεπιτ..
είναι λίγοοοοοοοοοοοοο
μαλακίες λέτε. :dfinger:
καλό άλμπουμ μου φαίνεται γενικά, μην με κάνετε να αναλύω τους λόγους που είναι ένα σκατό μπροστά στα προηγούμενα.
ας πω τα θετικά μόνο.
- Ο Amos ευτυχώς περιόρισε τις μαιμουδιές που έκανε ασελγόντας στο At Giza live και προσπαθεί να παίξει λίγο σαν Hakius.
- Τα σιταρ-οτέτοια γεμίζουν τον ήχο. Στα προηγούμενα θα ήταν περιττά, υπερβολή, τώρα είναι αναγκαία.
- Αυτά.
εδιτ: ah και ευχάριστη έκπληξη η διαφορετικότητα του Cremation Ghat I.
stam and the witches
04-09-2009, 20:08
Ο χρήστης stam and the witches λέει:
το καινούργιο ομ είναι το soundtrack της παντοκυριαρχίας συγκυβέρνησης ισλάμ-ινδουισμού
είναι το soundtrack του ξελογιάσματος καλόγριας στην τεχεράνη
είναι το soundtrack της επανάκτησης της πόλης
Μαλάκες είναι όντως πάρα πολύ καλό, το ακούω για τρίτη φορά τώρα και τείνω να συμφωνήσω με το Σταμάτη, αν και δεν μου αρέσει το ίδιο σε όλο του το μήκος.
LokiTricksterGod
04-09-2009, 20:19
καλό άλμπουμ μου φαίνεται γενικά, μην με κάνετε να αναλύω τους λόγους που είναι ένα σκατό μπροστά στα προηγούμενα.
ας πω τα θετικά μόνο.
- Ο Amos ευτυχώς περιόρισε τις μαιμουδιές που έκανε ασελγόντας στο At Giza live και προσπαθεί να παίξει λίγο σαν Hakius.
- Τα σιταρ-οτέτοια γεμίζουν τον ήχο. Στα προηγούμενα θα ήταν περιττά, υπερβολή, τώρα είναι αναγκαία.
- Αυτά.
τα αρνητικά ποιά είναι;
(σκατό μπροστά σε κόνφερενς ναι, με το πίλγκριματζ στα ίδια επίπεδα, το variations είναι βαρεμάρα γενικά οπότε μένει πίσω ;p)
Για τα αρνητικά θα γράψω σεντόνι.
Και αν συγκρίνω κιόλας πάει για νουβέλα.
Βαργιέμαι.
Συμφωνούμε πάντως στα 2/3 (Conference και Pilgrimage). Το Variations είναι πρωτόγονο αλλά το On The Mountain At Dawn παραμένει ό,τι καλύτερο μετά το At Giza.
12 stars circle your brow
05-09-2009, 01:48
Με αγάπη και μεράκι.
http://i30.tinypic.com/2ebtoj4.jpg
ας πω τα θετικά μόνο.
- Αυτά.
+10. και μεταξύ μας δεν είχε και άλλη επιλογή ο Amos
πολυ καλό ακούγεται.
Πρώτη εντύπωση θετική.
Νωρίς όμως για συγκρίσεις με τις υπόλοιπες δουλειές τους.
Θα λιώσει πρώτα, και τα συγκριτικά τεστς μετά.
αναμικτα τα συναισθηματα, υπαρχει μεγαλη διαφορα και ποιοτητα αναμεσα σε χακιους και αμος.
αρκετα τραβηγμενο αυτο το "Σαν δισκος Grails είναι." =Ρ
εχει παιξει αρκετες φορες το αλμπουμακι και οπως λεει και ο λοκι το thebes ειναι η ουσια και μπορουσαν να πατησουν πανω στ' αλλα 3 κομματια να γραψουν κατι παραπανω, δεν με ξινισαν τα πνευστα και τα τουμπερλεκια, με ειχαν προετοιμασει με το 7" οτι θα εχει και τετοια μεσα.
απλα να, το thebes ειχε ολα τα κομφορ να μπει στα καλυτερα OM αλλα το βλεπεις οτι οχι.
Drumsick
05-09-2009, 12:59
Με αγάπη και μεράκι.
http://i30.tinypic.com/2ebtoj4.jpg
Προκαλείς την τύχη σου..
On topic, καλά το πάνε τα παλικάρια.
Γελάω με "στου γκύζη".
Shrinebuilder
05-09-2009, 14:24
Τα tags είναι ανώνυμα, αυτή είναι η μαγεία τους, ας μείνουν έτσι
Amnesiac.
05-09-2009, 14:25
".. η αβυσσαλεα χοανη του χρονου ανοιγει και η στερημενη λογικη του σημερα, καταποντιζεται.... τα ποδια μου λυγιζουν και ομως δεν ακουμπανε γη. Η Απολλωνεια λαμψη ραινει τη Διονυσιακη εξαρση. τα ξωτικα των Κελτων γλωσσοφιλανε την oriental ζαλη. η ακεραια φωνη καλει τη θυληκη θεα! εκεινη ανταποκρινεται. το ασημι που λαμπρυνει το προσωπο της, χαραζει πανω απο το σκοτεινο βουνο. η κυρα Σεληνη δεν χαλαει χατιρι σε τουτο το σαμανο που χαριζει προζες και τραγουσια στα θελγητρα της. η πυξιδα αυτοκτονει. Βορας Νοτος Δυση Ανατολη γευονται την ηδονη της αποκοσμης, παγανιστικης ενωσης...."
Ωραίο κομμάτι το Thebes αλλά δε θα μου άρεσε να είναι όλο το άλμπουμ έτσι, είναι πάνω κάτω μια από τα ίδια όπως και να το κάνουμε.
Όταν αρχίζουν να μπαίνουν τα νταούλια ο δίσκος γίνεται πολύ ωραίος, θα ήταν κρίμα να έχουμε άλλο ένα pilgrimage ή conference.
Το τελευταίο κομμάτι πάντως θα χωρούσε άνετα στο burning off impurities των grails, ίδιο είναι.
Γενικά με τις πρώτες ακροάσεις το άλμπουμ μου φαίνεται ό,τι καλύτερο μπορούσαν να βγάλουν οι ΟΜ τη συγκεκριμένη στιγμή και με ένα conference να τους "κυνηγά" σε όλη την μετέπειτα πορεία τους.
polu trance to cremation ghat I!
to thebes einai polu wraio,
san prwtes entupwseis panta
Brazen_Bull
05-09-2009, 16:48
Μια χαρα τα εσπασε ο δισκος μια χαρα και τα ντραμς.
Sand Merchant
05-09-2009, 17:25
http://i164.photobucket.com/albums/u23/Ser80/Tmedit.jpg
stam and the witches
05-09-2009, 21:28
Το χω ακούσει 500 φορές από χτες. Το Pilgrimage το λάτρεψα, αλλά τόσο δεν το άκουσα ούτε από τότε που βγήκε. Άρα αυτό είναι καλύτερο.
Το Cremation Ghat I είναι ό,τι πιο σατανοτσαχπινιάρικο μπορεί να βγάλει αυτή η μπάντα. Το Thebes δε, νομίζω πως παίρνει τη θέση του καλύτερού τους κομματιού, είναι μία πραγματική εμπειρία, μία υποτονική υπερμπασσαδούρα με απίστευτες δυναμικές, μία εσωτερική αίσθηση του ρυθμού από άλλο πλανήτη. Εκεί στο haya sallah που ο Cisneros βαράει τη χορδή λιιιγο πιο δυνατά, καταστροφή.
carheart
06-09-2009, 15:17
Αν θέλετε να ακούσετε το νέο ιδίωμα ΣΧΨ, δεν θα ακούτε ΟΜ.
Σατανιάρικη Χαροκαμμένη Ψυχεδέλεια :
SYLVESTER ANFANG II
http://www.gothtronic.com/Goth/img_/Music1/sub/sylvester_anfang_II_-_sylvester_anfang_II.jpg
nothingman
12-09-2009, 14:38
έλα, τα παραλές κι εσύ.
σε γενικές γραμμές συμφωνώ με το Βάιρους. είναι ωραίος δίσκος, σίγουρα καλύτερος από όσο περίμενα γιατί ήμανε κάπως απογοητευμένος, αλλά μια χαρά δίσκος που όμως δεν το βάζω σε σύγκριση με Conference/Pilgrimage.
το Cremation Ghat I θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί σε τεραστίων διαστάσεων σουξέ αν το τραβούσαν κανά δεκάλεπτο ακόμα.
μεγάλη δισκάρα.
πολύ.μεγάλη.δισκάρα.
λοιπόν.
δεν υπάρχει ο δίσκος. κάθε φορά που τον ακούω είναι και καλύτερος
σοκ με την πρώτη ακρόαση που συνεχίζεται.
τόσο κόλλημα μόνο με το at giza. και μόνο το at giza. εδώ μιλάμε για ολάκερο τον δίσκο.ξανά κ ξανά κ ξανά.και κάθε φορά ένα σκαλί πάνω. δεν είναι καλύτερος απ'τα προηγούμενα. γιατί πολύ απλά είναι διαφορετικός από τα προηγούμενα. δεν τίθεται θέμα σύγκρισης
άντε γεια
Τσαμπα live ηχογραφηση (http://www.nyctaper.com/?p=1778).
http://new.assets.thequietus.com/images/articles/8456/om_advaitic_songs_1333634565_crop_550x550.jpg
http://soundcloud.com/biz-3-publicity/om-state-of-non-return
stam and the witches
20-06-2012, 22:06
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΞΩΦΥΛΛΑΡΑ
Ο ήχος με χαλάει λίγο, τα γκάζια επίσης, αλλά η σύνθεση είναι γαμάτη. Καλύτερη μπάντα στον κόσμο κλπ.
Γκουλαγκ
21-06-2012, 15:44
το ριφφ είναι σαν nu metal.
Tyler_Durden
24-06-2012, 17:54
εδώ και λίγη ώρα όλο το αλμπουμ κόβει βόλτες ελεύθερο στους ρώσους