View Full Version : The music off topic thread (survives!)
Pages :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Αρα τσεκαρουμε πρωτα το ομωνυμο. Θενκς.
distortionofperception
05-03-2008, 11:29
ρε παιδιά έχει δει κανεις σας live τους Rammstein? Αν ναι πως ήταν? Χανεις όντως τον κόσμο? Εκτιμάει κανείς οτι θα τους δούμε εδώ με πληρη εξοπλισμο για show?
LokiTricksterGod
05-03-2008, 12:38
πολύ ωραία καινούρια ποστροκ κυκλοφορία είναι το reverie των daturah. τσεκιράουτ.
Pinatero
05-03-2008, 12:50
ρε παιδιά έχει δει κανεις σας live τους Rammstein? Αν ναι πως ήταν? Χανεις όντως τον κόσμο? Εκτιμάει κανείς οτι θα τους δούμε εδώ με πληρη εξοπλισμο για show?
πριν 2,5 χρονια οταν ημουν ερασμους Βουδαπεστη! τρομερο stage show (σε φαση οι φωτιες οταν αναβαν να νιωθεις τη ζεστη 50μετρα πισω), επαγγελματικη εμφανιση, θεατρικα καραγκιοζιλικια (με την καλη εννοια), ηχος δεν παιζοταν, κι ολα αυτα χωρις να γουσταρω καργα Rammstein!
Phantom Duck
05-03-2008, 12:53
Korn guitarist James 'Munky' Shaffer has launched a new project dubbed Fear And The Nervous System, the group will feature the following line-up:
James 'Munky' Shaffer - guitars/vocals
Wes Borland (Black Light Burns/Limp Bizkit) - guitars
Billy Gould (ex-Faith No More) - bass
Brooks Wackerman (Bad Religion) - drums/percussion
Leopold Ross - programming/guitars
Zach Baird - keyboards/programming
The band will release their debut album on August 08th through Munky's own Emotional Syphon Recordings. The effort is expected to feature production from Shaffer himself alongside Ross Robinson and Jim Monti. Additional production will be provided by Tim Harkins, Leopold Ross and Danny Lohner.
=]
ti einai sunny mpaltzi kai giati?
ikonoklast
05-03-2008, 13:08
βυζιά.
distortionofperception
05-03-2008, 13:09
πριν 2,5 χρονια οταν ημουν ερασμους Βουδαπεστη! τρομερο stage show (σε φαση οι φωτιες οταν αναβαν να νιωθεις τη ζεστη 50μετρα πισω), επαγγελματικη εμφανιση, θεατρικα καραγκιοζιλικια (με την καλη εννοια), ηχος δεν παιζοταν, κι ολα αυτα χωρις να γουσταρω καργα Rammstein!
Αχ ρε συ Σπλιναντερο να ξερες πόσο σε ζηλεύω.... :cry: :cry: :cry:
Θέλω παάρα πολυ να τους δω γιατι γουστάρω καργα... με φορείο θα με παρουν.. Μακάρι να τους φερει καποιος.. :cry: :cry: :cry:
πολύ ωραία καινούρια ποστροκ κυκλοφορία είναι το reverie των daturah. τσεκιράουτ.
ναι! στα ιδια πλαισια με το προηγουμενο. ξεχωρισα ηδη το Hybrisma.
sfinotouvlaki
06-03-2008, 01:04
το where are you των coil ειναι τελείως :fear:
enitharmon
06-03-2008, 01:37
Αχ ρε συ Σπλιναντερο να ξερες πόσο σε ζηλεύω.... :cry: :cry: :cry:
Θέλω παάρα πολυ να τους δω γιατι γουστάρω καργα... με φορείο θα με παρουν.. Μακάρι να τους φερει καποιος.. :cry: :cry: :cry:
τι εννοεις χανεις τον κοσμο;
μαζευε λεφτα να πας να τους δεις εξω
αν και μεχρι κιςς ερχονται ελλαδα, στους ραμσταιν θα κολλησουν; για πληρη εξοπλισμο και τετοια δεν ξερω, σερνουν 10 φορτηγα σε καθε περιοδεια (απτα μεγαλα)
distortionofperception
06-03-2008, 01:50
εννοω ρε παιδι μου αντριχιάζεις παθαίνεις τραλαλα. εδω απο τα ηχεία και απο τα ντιβιντι με ανατριχιάζουν... Είναι μια καλή λύση το εξωτερικο, γιατι 10 φορτηγα πράμα σιγά μη πληρώσει οέλληνας να περάσουν τα σύνορα... Ασε που θα εξαγριωθει η εκκλησια και θα το ακυρώσει μόλις μάθει ότι οι παίδες εν καμινω γίναν ένας. (βλέπε πληκτρά στη χύτρα)
carheart
06-03-2008, 01:52
Music Offtopic, Ξεθάβιν, Ανατριχιαστικές Στιγμές, Τελειότητα σε νότες, Sex Wherever, όλα σε ένα :
Ο Stapleton στο "Rock 'n' Roll Station" ξεπερνάει τη μουσική ως έννοια, κάνει κάτι άλλο, μεγαλύτερο.
Βέβαια το κάνει σε κάθε album του, απλά αυτό ξέθαψα σήμερα, και να με συγχωράτε.
enitharmon
06-03-2008, 02:23
εννοω ρε παιδι μου αντριχιάζεις παθαίνεις τραλαλα. εδω απο τα ηχεία και απο τα ντιβιντι με ανατριχιάζουν...
ε δυο φορες που τους ειδα μουσκεφθηκα ειναι η αληθεια
LokiTricksterGod
06-03-2008, 02:28
λοιπόν κάτι καταπληκτικά πράγματα ρε παιδί μου πριν από sunno και ντροουνς και τέτοια κάποιοι Thorr's Hammer βγάλαν ένα ντέμο και πατήσανε κάτω κάθε σλαντζ τσουτσέκι και στείλαν φιλάκια σε κάτι κατίνες σαν την angela gossow. και γενικά ξύλο.
carheart
06-03-2008, 02:34
Στα μουσικά νέα της βραδιάς μας, ο Chris Clark στο νέο του album στη Warp, μουρλάθηκε τελείως και βαράει jungle.
Αλλά παραμένει καταπληκτικός.
πόσα λεφτά θέλεις στον λογαριασμό σου στο paypal για να αλλάξεις avatar?
psychomaverick
06-03-2008, 02:42
τ'άκουσες? δυναμίτης δεν είναι? το καλύτερο του μου φαίνεται.
edit: μια χαρά είναι το avatar αλλά να επαναφέρεις το timelord.
carheart
06-03-2008, 02:43
τ'άκουσες? δυναμίτης δεν είναι? το καλύτερο του μου φαίνεται.
Είμαι στο "For Wolves Crew" και έχω μείνει, μλκ...
Πολύ καλύτερο από τα παλιά, εύκολα.
Μόλις κατακάτσει μέσα, συζητάμε και επιρροές.
edit : θα επαναφέρω "Timelord" εν καιρώ.
τώρα ακούω πάντως mantra III και αναρωτιέμαι γιατί σηκώ8ηκε ο μαλάκας ο spice και έφυγε και μας άφησε με το πουλί στο χέρι
irreligious
06-03-2008, 05:02
καταπληκτικό καταπληκτικό,απο δίσκο του gaslamp killer ψιλό jazzοφάση παλαβωμένη όμως,..δυστυχώς δεν έχω πολλές πληροφορίες για αυτόν τον τυπά εκτός ενός ακόμα δίσκου στον οποίο ο αθεόφοβος μπλέκει ηλεκτρονικά στοιχεία και break beats με τούρκικα τσιφτετέλια και καρσιλαμάδες και πολλές πολλές ακόμα μουσικές..
http://www.sendspace.com/file/0o6fhd
metamelia3
06-03-2008, 12:37
Ξέρετε πολλά πιο όμορφα τραγούδια απ' το Don't Fear The Reaper;
sfinotouvlaki
06-03-2008, 12:44
astronomy?
metamelia3
06-03-2008, 12:50
όχι, όχι, είσαι λάθος κι εγώ είμαι σωστός.
Είπαμε να χαρίσουμε ένα καλό τραγούδι στους Blue Oyster Cult, μην το ξεχειλώσουμε κιόλας.
sfinotouvlaki
06-03-2008, 12:53
όχι - όχι. λες μαλακίες. οι μποκ έχουν απανωτές δισκάρες και το αστρόνομι δε φοβάται τον χάρο.
metamelia3
06-03-2008, 12:57
Χάρος kick Αστρονομία ass anytime homie!
λοιπόν κάτι καταπληκτικά πράγματα ρε παιδί μου πριν από sunno και ντροουνς και τέτοια κάποιοι Thorr's Hammer βγάλαν ένα ντέμο και πατήσανε κάτω κάθε σλαντζ τσουτσέκι και στείλαν φιλάκια σε κάτι κατίνες σαν την angela gossow. και γενικά ξύλο.
οι Thorr's Hammer είναι μπάντα που συνεργάστηκαν πρώτη φορά O'Malley και Anderson, υποθέτω το ξέρεις απλά λέω. Αν σ'αρέσουν οφείλεις να ακούσεις και τους σχετικούς Burning Witch.
Σε άλλα νέα (παλιά), η Runhild Gammelsaeter από Thorr's Hammer θα τραγουδάει στο βινιλιακό update του ντέμο υλικού των Fleurety.
LokiTricksterGod
06-03-2008, 13:17
οι Thorr's Hammer είναι μπάντα που συνεργάστηκαν πρώτη φορά O'Malley και Anderson, υποθέτω το ξέρεις απλά λέω. Αν σ'αρέσουν οφείλεις να ακούσεις και τους σχετικούς Burning Witch.
Σε άλλα νέα (παλιά), η Runhild Gammelsaeter από Thorr's Hammer θα τραγουδάει στο βινιλιακό update του ντέμο υλικού των Fleurety.
πώς δεν ξέρω, και burning witch έχω ακούσει. δεν με ενθουσίασαν τόσο όσο δαύτοι.
επίσης, διέρρευσαν J2 (Jarboe + Broadrick) το οποίο είναι όσο σκατόψυχο και ψυχωμένο πρέπει, καθώς και το καινούριο Lanegan/Campbell (ακούς κάλκη; )
metamelia3
06-03-2008, 13:21
επίσης, διέρρευσαν J2 (Jarboe + Broadrick) το οποίο είναι όσο σκατόψυχο και ψυχωμένο πρέπει, καθώς και το καινούριο Lanegan/Campbell (ακούς κάλκη; )
λινκ και για τα δύο παρακαλώ. :)
LokiTricksterGod
06-03-2008, 13:22
α! (http://www.mediafire.com/?lyxbdtyztmo) ε! (http://rapidshare.com/files/97331876/Campbell_Lanegan-SADD-2008.zip)
metamelia3
06-03-2008, 15:07
ευχαριστώ νεαρέ!
ωραια, ακουστε τωρα κ'αυτο.
http://i150.photobucket.com/albums/s117/JeanMarieLeger/DoctorFlakeParadisDirtyficiels.jpg
Ruthless
06-03-2008, 16:09
Ακολουθεί ποστ σωστής μουσικής.
http://www.scenepages.com/imageland/stored_originals/903516.jpg
:D
Σε CD.
:D
Marillion
06-03-2008, 17:59
O xristos kai h panagia. Allo ena terastio thumbsup ston sfinotouvlaki.
http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/W/White%20Fear%20Chain/Visceral%20Life/Visceral%20Life.jpg
Megalh htta :shock: :shock: :shock: :shock:
o buddo exei mia apo tis kalyters heavy metal fwnes pou exw akousei. o an8rwpos einai axeperastos leme
Dark_Angel
06-03-2008, 19:02
ωραια, ακουστε τωρα κ'αυτο.
http://i150.photobucket.com/albums/s117/JeanMarieLeger/DoctorFlakeParadisDirtyficiels.jpg
ante pes tpt.. me kinhse thn periergeia to cover..
irreligious
06-03-2008, 19:10
http://img134.imageshack.us/img134/7050/kevinyostfo9.jpg
δισκάρα,ολίγον ανάλαφρο βέβαια,καιρό είχα να το ακούσω
Entrancemperium
06-03-2008, 19:33
@LokiTricksterGod : To j2 einai idea mou h einai aristourghmatara???? Ela re justin arxonta kapse mas...
Wraios gia to link ..
@Dark_Angel το cover ειναι πινκ και το αλμπουμ επισης. τριπι-χοπι με εσωστρεφεια, σε σημεια θυμιζει Saltillo και EZ3kiel. με γρηγορη ματια σε μπλογκς δεν το βρισκεις, οποτε σλσκ.
ωραία για Isen Torr σε CD. Και εξώφυλλο γαμώ.
ikonoklast
07-03-2008, 00:04
Μιας και αναφέρ8ηκε, πλάκα είχε το νέο clark αλλά δε νομίζω οτι παίζει ίδια μπάλα με τα προηγούμενα.
Ακόμη, ποια jungle βρε παιδιά, σαν acid house παίζει.
Ακόμη, ακόμη, ακούμε όλοι συγκλονιστικό κλακετέ μινιμαλ (http://rapidshare.com/files/97580026/09_Umbilical_Hut.mp3.html).
Jim Dandy Mangrum
07-03-2008, 11:44
O xristos kai h panagia. Allo ena terastio thumbsup ston sfinotouvlaki.
http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/W/White%20Fear%20Chain/Visceral%20Life/Visceral%20Life.jpg
Megalh htta :shock: :shock: :shock: :shock:
o buddo exei mia apo tis kalyters heavy metal fwnes pou exw akousei. o an8rwpos einai axeperastos leme
8) :thumbsup:
Marillion
07-03-2008, 15:23
re trelo album leme, to akouw twra apto mp3player. vrisketai pou8ena gia agora dandy??? (na mhn 8elei paypal proypo8esh!)
Jim Dandy Mangrum
07-03-2008, 15:54
a de kserw, oute gw to xw. to xa akousei apo ena filaraki pou to xe tsimphsei apo e-bay mou fainetai.
Epeidi eimaste kai meis xebymetallades (prospathoume dil) doste info gi auto to katapliktiko albumidio :!:
to kainourgio ths duffy to exei akousei kaneis?
edit: twra to katevasa, opswme8a
zeroq_218
07-03-2008, 17:00
τριπι-χοπι με εσωστρεφεια, σε σημεια θυμιζει Saltillo και EZ3kiel. με γρηγορη ματια σε μπλογκς δεν το βρισκεις, οποτε σλσκ.
γιααα εξηγηθειτε φιλτατε γιατι κ μενα μου κινησε την περιεργεια!που μπορουμε να το βρουμε?λινκς,λινκς,λινκς!ευχαριστουμε εκ των προτερων!..
edit: το bt junkie γαμιεται επισημως,το ιδιο κ το emule!μου εχετε φαει την ψυχη κωλο$%#@(*&()&%$$$!..
zeroq_218
07-03-2008, 17:38
πηρα τις βαλεριανες μου,ειμαι πολυ καλυτερα,ευχαριστω!..
Marillion
07-03-2008, 17:49
Epeidi eimaste kai meis xebymetallades (prospathoume dil) doste info gi auto to katapliktiko albumidio :!:
sfinotouvlion pes ston filtato kalt ti paizei edw!!!
@zeroq_218
και οποιος αλλος.
http://rapidshare.com/files/97751033/Doctor_Flake.rar
zeroq_218
07-03-2008, 18:53
θενκς μαν!ακουω κ σου λεω γνωμη σε λιγο!..
MastodontoideaPliokenous
07-03-2008, 19:06
Kainourgio kommati Origin (http://www.myspace.com/origin666)
Sodomismos drumkit
staticmovements
07-03-2008, 20:54
Kainourgio kommati Origin (http://www.myspace.com/origin666)
Sodomismos drumkit
o jhristos kai h panajia
veltiomenos hxos pio statheros
kai kalitera arpeggia
alla gia to longstrenth ti napw
lebowski
07-03-2008, 21:57
Λογικα εχει ξαναμπει αλλα αυτο ειναι το τραγουδι της Φιλανδιας στην eurovision...
http://youtube.com/watch?v=dgOxYaNMIeU
:headbang2:
Roswell47
07-03-2008, 22:15
A8lio omws.
http://mediaportal.ru/uploads/posts/2008-03/1204925633_1.jpg
ετοιμοι! (http://rapidshare.com/files/97821311/P______T_____MPortal____by___Z.rar)
Πολύ ωραίος.. κατεβαίνει.. για να δούμε.. :)
osoi takousate peite 2 logia e
LokiTricksterGod
08-03-2008, 13:05
με μια πρώτη ακρόαση machine gun, small, threads. το τελευταίο παίζει ναναι το καλύτερο κομμάτι που έχουν γράψει. έβερ.
irreligious
08-03-2008, 13:42
ρε,έχω αρκετούς δίσκους σε ένα τράκ μόνο...για πείτε γνωρίζουμε κανά πρόγραμμα που να σου χωρίζει αυτό το τράκ κανονικά στα κομμάτια που είναι ο δίσκος?
LokiTricksterGod
08-03-2008, 13:43
με το audacity ή το goldwave μπορείς, αρκεί να ξέρεις διάρκεια κομματιών.
irreligious
08-03-2008, 13:44
και άν δεν ξέρω δεν παίζει κανένα που να κάνει τη μόντα από μόνο του?αναγνωρίζοντας εντάσεις,συχνότητες,ξέρω'γω τι άλλο...
psychomaverick
08-03-2008, 15:53
1400 (όπως λέει η εταιρία, άλλοι μιλάνε για πολύ λιγότερα) εισιτήρια ο Nyman, άντε την επόμενη στο gagarin
Entrancemperium
08-03-2008, 16:28
Twraaaaa phhhhhhhhhaaaaaraaaaaaaaaa xampariiiiiii...
Leakare to album ths 100etiaaasssss.. :D
Gnwmh se ligooo.. :D :D
διέρρευσε το third, το τέλος του κόσμου είναι πολύ κοντά.
θα το βάλω αμέσως τώρα για ακρόαση και έχω ανατριχιάσει ολόκληρη.
άντε να δούμε.
edit: επίσης προφανώς δεν είδα την προηγούμενη σελίδα =)
πείτε πόσο ωραίο κομμάτι είναι το Shot Gun Blues από Campbell/Lanegan
LokiTricksterGod
08-03-2008, 17:46
και το the raven και το the raven!
Entrancemperium
08-03-2008, 18:00
Entaksei as kapsoume diskografies, oi portishead katestrepsan to galaksia, h beth einai oti pio pink exei uparxei se laruggi ston planhth kai kai kai ...
Ontws to threads pou eipe o loki einai ap'ta kalutera ever portishead trackz an kai ntaksei o oros kalutero track portishead den polu paizei!!:D
Prwth akroash apla en8ousiasmos ..
Pame gia alles 23978253987253987253..
P.s. AAAA kai to Machine Gun DIDASKEI!!! :D :D :D :D :D
irreligious
09-03-2008, 01:27
http://img291.imageshack.us/img291/923/frontcoveryg1.jpg
ενδιαφέρον,o τυπάς μιξάρει μουσική Hendrix κ ραπάρισμα Biggie Smalls,Deniz έχεις τσεκάρει?
Όχι μαν.. φοβάμαι να το κάνω.. :fear:
nothingman
09-03-2008, 16:23
εδώ που τα λέμε, λήκαρε το καινούριο Πόρτισχεντ και σε ένα παράλληλο σύμπαν εσείς ακόμη μιλάτε για ανούσιες μαλακίες.
εδώ που τα λέμε, λήκαρε το καινούριο Πόρτισχεντ και σε ένα παράλληλο σύμπαν εσείς ακόμη μιλάτε για ανούσιες μαλακίες.
Στο ίδιο σύμπαν φαίνεται να είναι αριστούργημα.
the rip the rip the rip the rip
fandango
09-03-2008, 20:01
σε κάποιον που δεν έχει τίποτα από Pelican, θα προτείνατε το Australasia ή το city of echoes;
Pitsadoros
09-03-2008, 20:08
to australasia
Phantom Duck
09-03-2008, 20:10
Australasia και ομώνυμο EP.
Kveldssanger
09-03-2008, 20:49
και μετα αν ψηθεις the fire in our throat και march into the sea. το city τελευταίο και αν.
fandango
09-03-2008, 20:51
ok, thanx :)
Phantom Duck
09-03-2008, 21:21
και μετα αν ψηθεις the fire in our throat και march into the sea. το city τελευταίο και αν.
Το City βασικώς το γουστάρω άπειρα, και μάλλον παραπάνω από το fire in our throats (αν και δεν το 'χω πολυακούσει εκείνο). Όταν άνοιξαν τη συναυλία στο An με το dead between the walls είχα μουσκέψει το σύμπαν. Απλά δεν είναι τόσο "wtf, τι υπέρβαρες ριφάρες" όσο τα πρώτα.
Kveldssanger
09-03-2008, 21:28
μπα, δεν με έχει χαλάσει τόσο η απουσία ριφφς στο σιτυ, όσο το ότι είναι βαρετό ποστ ροκ (και η εμφαση είναι στο βαρετο και όχι στο ποστ ροκ). Το the fire μου φαίνεται εξαιρετικός δίσκος (αν και όχι στα υψη των προηγουμενων)
carheart
09-03-2008, 21:33
"March into the Sea" EP λέω εγώ. Για μένα η κορύφωση των Pelican η ομώνυμη σύνθεση.
σε κάποιον που δεν έχει τίποτα από Pelican, θα προτείνατε το Australasia ή το city of echoes;
Εαν μιλας για ενα απ τα δυο ΠΟΛΥ μακραν Australasia. Δε τιθεται συγκριση. Εαν γουσταρεις, προχωρας κατα το ομωνυμο EP
Εαν παλι θες κατι πιο ''ποστ'' ρε αδερφε, τσεκαρε μετα το Australasia το EP March Into The Sea και το "The Fire In Our Throats...". Το "City" παντως και οπωσδηποτε τελευταιο, οχι μονο επειδη δεν ειναι τοσο σουπερ* αλλα καλο ειναι να παρακολουθεις μια μπαντα στην πορεια της εξελιξης της.. ειδικα αφου ισχυει το (*)
Phantom Duck
09-03-2008, 22:29
μπα, δεν με έχει χαλάσει τόσο η απουσία ριφφς στο σιτυ, όσο το ότι είναι βαρετό ποστ ροκ (και η εμφαση είναι στο βαρετο και όχι στο ποστ ροκ). Το the fire μου φαίνεται εξαιρετικός δίσκος (αν και όχι στα υψη των προηγουμενων)
Μπα, δεν υπονόησα ότι δεν έχει ριφς, ίσα ίσα που έχει αρκετά πανέμορφα. Αυτό περί ποστ ροκ το λένε πολλοί γενικά και δεν το καταλαβαίνω, τα μισά κομμάτια χώνουν αρκετά και γενικά το θεωρώ λίγοτερο "ποστ" από το fire, αλλά επειδή δεν έχω ασχοληθεί αρκετά με το τελευταίο, επιφυλάσσομαι.
Τέλος πάντων, δεν έπαιξαν drought και mammoth, να πεθάνουν.
Pitsadoros
09-03-2008, 22:31
mi milate gia pelikan den einai trenti pia
Entrancemperium
09-03-2008, 23:15
Australasia eukola h estw "The fire in our throats..."
Alla kalytera to 3rd twn Portishead :D :D
Marillion
10-03-2008, 18:51
http://www.acidcasualties.com/img/ole-772_300.gif
Neos diskos apo Stephen Malkmus & The Jicks.
Stis prwtes akroaseis tou Savvatokyriakou, fainetai arketa paliorockadikos me thn kalh ennoia. Genika, o Stephen exei ksefygei san syn8eths kai ayto tou vgainei gamata, mexri kai ka8aroaima prog-rock pragmata paizoun edw mesa. To 'Elmo delmo' einai ena xarakthristiko paradeigma, kai apotelei thn mexri stigmhs kalyterh syn8esh ayths ths album-aras (nai gia kei paei h douleia).
ayto edw paei gia album ths xronias kai exoume marth akoma. mhn to afhsete na perasei etsi, eidika oi khalkjides, pavloi kai akoma kai sy helm, gia na anevei o malkmus sthn ypolhpsh sou :D
Δεν το ξέρω καθόλου, θα ψάξω.
Marillion
10-03-2008, 19:22
einai o tragoudisths twn pavement (pou toso agapas) :P
οι pavement έχουν και τραγουδιστή?
Μηπως υπαρχει καποιος καλος και ευγενικος σε αυτο το φορουμ να μου ανεβασει εναν δισκο zoroaster?
περί πέλικαν:
κιε
"March into the Sea" EP.
Έχουμε κανένα thread για JRock;
Μήπως είναι ώρα να γίνει ένα;
loipon to album tou lanegan me tin izompela einai poly poly omorfo :!:
eidika ekeino to who built the road mpainei me anesi sto anatrixiastikes stigmes thread.
3 atoma exoume anafer8ei se auto to album kai oi 3 diale3ame diaforetiko tragoudi, auto pisteuw to kanei ontws polu wraio album
Pinatero
11-03-2008, 16:53
σκηνικο κουζινας σε παραλληλο συμπαν:
Isobel : - Ποση αστροσκονη θελεις στον καφε?
Beth : - 2 κουταλιες και μια πρεζα αποκαλυψης!
Mark : - (γλυκοξεροβηχει) το φλασκι το φυλας κει?
Tom : - what the hell i'm doing here, i should be kicking gods down the highway!
Pitsadoros
11-03-2008, 22:31
gia kapoio logo pou de mporw na eksigisw m aresei n akouw bury your dead
Harvestman
11-03-2008, 22:33
επειδη εισαι harkoras
Pitsadoros
11-03-2008, 22:35
ti xarkor re autoi paizoune slipknot/soulfly/jungle break beat/me solos k pliktra na poume
Phantom Duck
12-03-2008, 00:03
τι λε ρε πίθηκε, chugga chugga brutal ouargh βαράνε. απλά το καινούριο πρέπει να τους βγήκε λίγο πιο mtv.
irreligious
12-03-2008, 00:12
just a burn!!!!!!!!!!!!!
Phantom Duck
12-03-2008, 00:23
http://www.nasum.com/images/layout/nasum-doombringer.jpg
Fuck shit up.
LokiTricksterGod
12-03-2008, 01:03
night on earth - little night music, που λέτε.
Harvestman
12-03-2008, 01:13
ti xarkor re autoi paizoune slipknot/soulfly/jungle break beat/me solos k pliktra na poume
δεν ασχοληθηκα ποτε περα απο το πρωτο τους που ηταν οκ για τοτε.
Entrancemperium
12-03-2008, 02:01
Leakare to tiamat ...
Ta leeeeeeeeeeeemeeeeeeeeeeee :D :D :D
Entrancemperium
12-03-2008, 03:22
E re αμανεδες braduniatika..
Gamhse me mia prwth autia..
Dark_Angel
12-03-2008, 03:26
eleos omws. amanedes re mlka?!?!?! eleos leme!
Entrancemperium
12-03-2008, 03:39
eleos omws. amanedes re mlka?!?!?! eleos leme!
Lol kai katarraktes apo aima omws..:D:D
Oson afora to olo 8ema me ton titlo, skepsou omws poso kablwnei o blackmetalos ellhanaras pou akouei titlo "svart ogg kriste skolde min tid komme" (mhn arxisete mlkies:D) pou gia enan norvhgo mporei na fainetai karageloiothta tou karakerata..
Opote dinoume pshfo empistosunhs stous amanedes toy johan kai o diskos einai toympano (etsi deixnei gia arxh)
Autos kapoia ellhnida phdaei den paizei..:P
Oi lampires (sic) tou forums na topo8eth8oun sxetika..
:)
Zoonchild
12-03-2008, 10:11
ναι ρε! ειναι με μια φοιτητρια στη θεσ/νικη εδω και καιρο και ερχεται πολυ συχνα στα μερη μας-μαλιστα τον τελευταιο καιρο ακουγεται οτι θα/εχει μετακομισει μονιμα. παντως αν βγεις απο 8μπαλλ μερια ειναι πολυ πιθανον να τον πετυχεις
:labiri:
metamelia3
12-03-2008, 11:27
3 atoma exoume anafer8ei se auto to album kai oi 3 diale3ame diaforetiko tragoudi, auto pisteuw to kanei ontws polu wraio album
Παίζω κι εγώ: The Flame That Burns
Παίζω κι εγώ: The Flame That Burns
esu re arxidi giati de me paizeis sto last.fm?
metamelia3
12-03-2008, 11:43
Ποιό λαστ εφ εμ; Δεν μπαίνω ποτέ. Κάτσε να σε παίξω!
metamelia3
12-03-2008, 11:48
Σε έπαιξα!
Ο φίλος χρήστης Ρέμπελος ακούει το Lucretia My Reflection απο κάποιον κύριο Warrel Dane ο οποίος καλά θα έκανε να μάθει ότι δεν είναι καλό να σκοτώνει τα τραγούδια που αγαπήσαμε. Ο δε φίλος χρήστης ινβίζιστοουντ έχει πετάξει ένα σήμα Neubauten ΝΑ-με-το-συμπάθειο για άβαταρ. =)
δεν ασχοληθηκα ποτε περα απο το πρωτο τους που ηταν οκ για τοτε.
+1
το κομματι Sympathy Orchestra ανετα το εβαζες στο obZen και δεν θα το επαιρνε κανεις χαμπαρι.
metamelia3
12-03-2008, 12:34
To Playlist μου για σήμερα είναι καινούριο Τιντερστιξ, καινούριο Κέηβ και καινούριο Πόρτισχεντ. Νιώθω σα να επέστρεψα στο σχολείο. :touched:
Entrancemperium
12-03-2008, 13:50
ναι ρε! ειναι με μια φοιτητρια στη θεσ/νικη εδω και καιρο και ερχεται πολυ συχνα στα μερη μας-μαλιστα τον τελευταιο καιρο ακουγεται οτι θα/εχει μετακομισει μονιμα. παντως αν βγεις απο 8μπαλλ μερια ειναι πολυ πιθανον να τον πετυχεις
:labiri:
Xaxa "Xristinaki_mou" s'euxaristw gia thn enhmerwsh..
:rofl:
Pantws o diskos gamei, arketa doulemenos, aksize h anamonh..
"Raining dead angels" leme me tis aparaithtes "Necromayhem" pinelies..:D:D
Genika exei kommatares kai diaforetiko mood apo tous prohgoumenous duo..
carheart
12-03-2008, 14:09
μλκ το "Untouchable" των Magenta...
Entrancemperium
12-03-2008, 14:24
Entelws kollhtiko... :!:
metamelia3
12-03-2008, 15:32
Τώρα που το πεθάνανε το djangos σε ποιό μέηλόρντερ να στραφώ λέτε;
Tίτλος κομματιού από το καινούργιο Τιαματ:
7. Katarraktis Apo Aima 02:43
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Κσεθαβιν, Συγκινηση, Μιουζικ Οφ Τοπικ:
http://img02.picoodle.com/img/img02/4/3/12/f_brentm_a1b7d99.jpg
:touched:
nothingman
13-03-2008, 03:13
http://images.starpulse.com/Photos/Previews/Gnarls-Barkley-pr02.jpg
ωραίος ο καινούριος Γκναρλς Μπάρκλευ, βρίσκετε λινκ με απλό σερτς στο γκούγκολ
irreligious
13-03-2008, 04:29
ρε,σήμερα μόνο ρεμπέτικα,μπίστι μπόυζ κ κρασί ήταν η μέρα
http://images.starpulse.com/Photos/Previews/Gnarls-Barkley-pr02.jpg
ωραίος ο καινούριος Γκναρλς Μπάρκλευ, βρίσκετε λινκ με απλό σερτς στο γκούγκολ
gia na doume
epeidh exoun svhstei oti link dokimasa, paizei kapoios na kanei thn kalh? se pm px an exei link pou douleuei?
edit: akuro, vrhka
Λοιπόν κατέληξα και αποφάσισα ότι ό,τι και να λέμε για The Rips και Machine Guns δεν πιάνουν μία μπροστά στο Magic Doors του καινούργιου Portishead. Εκεί τα λόγια είναι που απλά περιττεύουν και χάνουν το νόημά τους.
Pitsadoros
14-03-2008, 00:06
paidia to kainourio jucifer sas kanei ton pisino agnwristo
http://mediaportal.ru/uploads/posts/2008-03/1205326050_1.jpg
akouste k meinete ikanopoiimenoi ap ti zwi sas genika
http://img520.imageshack.us/img520/7907/40494686ke7.jpg
http://img210.imageshack.us/img210/5110/64547250ug8.jpg
http://img143.imageshack.us/img143/7003/81262242uh0.jpg
http://img520.imageshack.us/img520/3707/11528772ow8.jpg
This one goes out to Big Duke and Sick Jack... :touched:
Ruthless
14-03-2008, 20:07
Το 1984 είναι η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της μουσικής με χαοτική διαφορά από την επόμενη. Είδα τις κυκλοφορίες μαζεμένες και έμεινα μαλάκας. :shock:
ppppppppppppppppppppppppfffffffffffffffffffffffftttttttttttttttttttt
H KALYTERH xronia s'olh thn istoria ths mousikh hto to 1973 .-
Fireknight
14-03-2008, 22:05
se kalo dromo :p
Το 1984 είναι η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της μουσικής με χαοτική διαφορά από την επόμενη. Είδα τις κυκλοφορίες μαζεμένες και έμεινα μαλάκας. :shock:
καλά για βαρύ μέταλλο δεν το συζητώ. Αν και ίσως το κοντράρει το 1986.
Που βλέπουμε όλες τις μουσικές κυκλοφορίες ανά έτος μαζεμένες Ruthless?
BURNIN AMBITION
15-03-2008, 03:04
the best metal year is the true year
Phantom Duck
15-03-2008, 03:45
This one goes out to Big Duke and Sick Jack... :touched:
Μη μου πεις ότι διασκεύασαν κιόλας =(((
Ruthless
15-03-2008, 05:31
H. στο υπέροχο database που έχω στο foobar μου(και ούτε καν τα μισά πράγματα δεν έχω κατηγοριοποιήσει ακόμα).
Ειλικρινά, το 1986 ακόμα είναι μια τρίχα από τα αρχίδια του 1984. Δηλαδή τι να πρωτοβάλω μέσα;
Hail to England και Sign of the Hammer για αρχή, 2 από τους καλύτερους δίσκους ever.
Μετά έχουμε:
Power Games, Balls to the Wall, March of the Saint, Prayers of Steel, Into Battle, King of the Dead, Last in Line, The Unknown, Heavy Metal Breakdown, Flight of the Griffin, Don't Metal with Evil, Taste of Death, Ample Destruction, Defenders of the Faith, Battle Cry, Ecstasy and Danger, Gates to Purgatory, Crusader(έστω μόνο για το ομώνυμο), Go for the Throat, Metamorphose, Spartan Warrior, And the Angels Were Made of Steel, No Escape, Walpurgis Night, Fist Held High, Knights of the New Thunder, Night of the Blade, Psalm 9, Stay Hungry, Burning the Witches, And the Cannons of Destruction Have Begun, Fit For Fight και πολλά ακόμα.
Δεν βάζω καν μερικά "σχετικά" ψαγμένα(κάτι Reckless, Syron Vanes, Black Death, Saracen, Chataeux, Chariot, Samurai, Ravage etc etc etc) ούτε καν τα απίστευτα EPs/7άρια που βγήκαν εκείνη τη χρονιά(Heathen's Rage, Trident, Witchkiller, Dark Knight, Desolation Angels, Gunfire etc).
Γενικά υπερβολικά πολλά πολύ καλά πράγματα βγήκαν εκείνη τη χρονιά. Δε νομίζω να ξαναυπάρξει τέτοια χρονιά ξανά ποτέ. :(
Witchkiller
15-03-2008, 10:43
Σιγά το δίσκο "and angels were made of steel" (γνώμη μου)
Balls to the wall 1983 δεν είναι?
Edit:No Escape και αυτό μέτριο το βρήσκω.UNDER THE SPELL ΛΕΜΕ!
Εdit 2:το Heathen's Rage μήπως είναι 1986?
Δεν κοιτάω μόνο την ποσότητα. Το 1986 βγήκαν τα Awaken the Guardian, None Shall Defy και Epicus Doomicus Metallicus και πόσους δίσκους σκοτώνουν αυτά από την λίστα σου? To 1984 ήταν η χρονιά της καινοτομίας, το 1985 της παραλλαγής και το 1986 η χρονιά της τελειοποίησης της φόρμας :)
Ruthless
15-03-2008, 12:59
Witchkiller, οκ, έχουμε και Sortilege το 84 όμως αν είσαι της άλλης γαλλικής πλευράς. Που και μένα μου αρέσουν παραπάνω από Steel Angel, αλλά και πάλι το angels were made of steel ήταν απίστευτη δισκάρα όπως και να το κάνεις.
Και από όσο θυμάμαι, 84 βγήκαν και το Balls και το Heathen's Rage. Που να είναι και τα 2 σε άλλες χρονιές, και πάλι σιγά τη διαφορά, υπάρχουν ΠΟΛΛA άλλα, αυτά ήταν 2 από τα πολλά(Witchkiller πχ :wink: :P).
Τώρα πόσοι δίσκοι βγήκαν το 86 που σκοτώνουν τα Hail to England, Battle Cry, March of the Saint, Into Battle, King of the Dead, Ample Destruction, Unknown(γνωστός μου βάζει τους Gotham City πιο πάνω από Heavy Load - υπερβολικός), το Cannons, το Night of the Blade; Ακόμα δηλαδή και να βγάλεις τα κατά τα γούστα σας μέτρια albums(όπως το Steel Angel ή ακόμα και τα Brocas Helm ή Cirith Ungol), κάτω να τα βάλεις και να τα δεις λίγο αντικειμενικά(όσο μπορεί ο καθένας), το 84 υπερισχύει σε ποσότητα ποιοτικών album.
Κάτι Fates και Crimson Glory(για να σας προλάβω) δε με τρελάναν εμένα ποτέ συγκριτικά με τα προαναφερθέντα. Ούτε κάτι Satan's Host συγκριτικά με Jag Panzer. Στα πολύ γαμάτα του 86(σε επίπεδα 84) θα έβαζα με το ζόρι μια ντουζίνα albums και ότι καθαρούς πόντους θα κέρδιζε το 86 θα ήταν από κάτι Leather Nunn, Emerald, Heir Apparent και Fifth Angel μάλλον(Desolations Angels δεν έβαλα, είχαμε το Valhalla το 84). Και στο θέμα demos/EPs/7άρια, μόνο τα Valkyrie και Villain θα έβαζα που με εξαίρεση το Kamikaze τα Witchkiller, Wyzard(δεν το είχα πει αυτό πριν - και με τσιρίδες Knights of Metal χτυπά το κινητό μου :oops:) και Dark Knight τα πατάνε κάτω.
PS: Προφανώς ξεχνάω αρκετά albums αλλά είναι πολύ πρωί.
ένα πέπλο cultιλας και obscuritism μόλις σκέπασε αυτό το θρεντ :)
καταρχήν το King of the Dead ποιος το είπε μέτριο να του φάμε τα συκώτια. Όταν το θυμήθηκα ότι είναι 84 σχεδόν συμφώνησα μαζί σου.
οι Gotham City σαφώς είναι ανώτεροι των Heavy Load άμα διαλέξεις έναν δίσκο των Load, αλλά συνολικά όχι.
Για Tokyo Blade δεν λέω τίποτε, δεν τους θεωρώ σπουδαίους, αλλά Warlord κάτι γίνεται. Είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που προτιμώ Lordian Guard από Warlord οπότε εδώ πάμε 90's.
Σε ποσότητα συμφωνώ ότι το 84 υπερτερεί τρελά. Αλλα σε αυτό που λέω, στο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΑ της φόρμας ας πούμε το Awaken σκοτώνει ο,τι Iron Maidenιζον είχε βγει μέχρι εκεί και βγήκε μετά (ακόμα και οι Deaf Dealer). To Epicus Doomicus καταστρέφει ο,τι αργόσυρτο (και μην ακούσω τίποτε για Black Hole ή Nigro Mantia, σπουδαίοι αλλά όχι τόσο) και ε ναι, οι Satan's Host νικάν τους Panzer!
Επίσης, σε αγαπώ.
edit: ένα μόνο πρόβλημα στο πρώτο μας ραντεβού θα ήταν οι Leather Nunn που είναι βαρετοί αλλά ακριβοί απλά.
Ruthless
15-03-2008, 13:52
:pink:
eleventh guardian
15-03-2008, 16:21
Σας θυμίζω ότι υπάρχει και αυτό: http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... hp?t=17701 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=17701)
Όπως έλεγα και τότε, πιο πολύ προς '86 κλίνω, με δεύτερο το '84. Αλλά και πάλι οι διαφορές είναι απειροελάχιστες.
hcpunksonacid
15-03-2008, 17:36
metamelia3
15-03-2008, 17:53
1982 γιατι:
http://ecx.images-amazon.com/images/I/61XSE1Q9PVL._AA240_.jpg
nothingman
15-03-2008, 18:44
ναι αλλά παιδιά το 1966 βγήκε το Revolver και το Blonde on blonde, οπότε δε έχει νόημα να το συνεχίσετε όλο αυτό! μη χάσετε άλλο χρόνο δηλαδή! όπως επίσης δεν έχει νόημα να μπείτε στο wikipedia να βρείτε κάποια_άλλη_πιο_γαμάτη χρονιά με κάποιους_άλλους_πιο_ψαγμένους δίσκους! μπορείτε να το κάνετε, δε σας το απαγορεύει κανείς αλλά και πάλι θα χάσετε γιατί το 1966 βγήκε το Revolver και το Blonde on blonde οπότε κερδίζω πάλι εγώ! τσάμπα θα κουραστείτε ας πούμε και εκτός αυτού θα σας πούμε εγώ και οι φίλοι μου κομπλεξικούς μαλάκες γιατί ξερωγω προσπαθήσατε να αποδείξετε πως υπήρξε άλλη καλύτερη χρονιά! αφού είναι προφανές πως αφού το 1966 βγήκε το Revolver και το Blonde on blonde, δεν υφίσταται ανταγωνισμός!
ζήτω το Revolver!
ζήτω το Blonde on blonde!
ζήτω το 1966!
ον τόπικ: βαριέσαι; δεν ξέρεις τι να διαλέξεις από τον ωκεανό των μπ3 φακέλων σου για να παίξει ο γουινάμπ; μπες και εσύ και άκου το διαδικτυακό ραδιόφωνο του vinyl microstore! εινωραίο!
psychomaverick
15-03-2008, 19:36
Καλή προσπάθεια, αλλά δε νομίζω αυτά (και ειδικά το Blonde on Blonde!!) να νικάνε Abbey Road, In a Silent Way, In the Court of the Crimson King, Let It Bleed, Five Leaves Left, Hot Rats, Scott 4 (& 3!), Trout Mask Replica, Ummagumma και άλλους εκατοντάδες υπερδίσκους που βαριέμαι ν'αναφέρω. Συγγνώμη αλλά 1969, και εύκολα μάλιστα.
nothingman
15-03-2008, 19:55
κοίταξε να δεις
αναφέρω το Revolver και το αντίστοιχο επιχείρημά σου είναι το Abbey Road. 1-0 υπέρ μου και δε χρειάζεται καν να αναλύσω πως και γιατί.
είσαι αδικαιολόγητα ειρωνικός απέναντι στο Blonde on blonde, μα που είναι επιτέλους ο Barry; 2-0.
το 1969 βγήκαν επίσης το Kick out the jams και το Stooges (για αμφότερα συμβουλεύθηκα γνωστή ονλάιν εγκυκλοπαίδεια, αλλά ο κανόνας που θέσπισα δε με πιάνει εμένανε! χα!) αλλά δεν τα αναφέρεις εν αντιθέσει με διάφορες άλλες υπερεκτιμημένες βλακειούλες όπως το Let it bleed και το Ummagumma. 3-0.
το είχα παίξει άσο από ημίχρονο και δικαιώθηκα.
ταμείο.
να τονίσω ότι δε θα απαντήσω σε προσωπικές επιθέσεις σχετικά με όσα αναφέρω πιο πάνω. έχω δίκιο.
πάντως το Hot rats δεν το έχω ακούσει :oops: , φαντάζομαι μαλακία μου. θα επιληφθώ του ζητήματος. σε λίγο όμως, αρχίζει η Άρσεναλ τώρα.
metamelia3
15-03-2008, 20:04
Πάντως ούτε το Ρηβόλβερ είναι το καλύτερο Μπήτλες ούτε το Μπλοντ Ον Μπλοντ το καλύτερο Ντύλαν!
Επίσης, είπες υπερεκτιμημένα το Λετ ιτ μπληντ και το ουμαγκούμα. What's the matter with you χρήστη νάθινγκμαν; Παλιότερα τα έλεγες καλύτερα στα μουσικά!
έκαταρχήν το King of the Dead ποιος το είπε μέτριο να του φάμε τα συκώτια. Όταν το θυμήθηκα ότι είναι 84 σχεδόν συμφώνησα μαζί σου.
Ωρες - ωρες, σε συμπαθω απιστευτα.
1. Για Tokyo Blade δεν λέω τίποτε, δεν τους θεωρώ σπουδαίους, αλλά 2. Warlord κάτι γίνεται. Είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που προτιμώ Lordian Guard από Warlord οπότε εδώ πάμε 90's.
Το 1. κατανοητο. Για το 2. εχεις 5 δευτερα να μετανοησεις.
Παρολα αυτα, συμφωνω περι 86. Μονο και μονο ετουτα:
Δεν κοιτάω μόνο την ποσότητα. Το 1986 βγήκαν τα Awaken the Guardian, None Shall Defy και Epicus Doomicus Metallicus και πόσους δίσκους σκοτώνουν αυτά από την λίστα σου? To 1984 ήταν η χρονιά της καινοτομίας, το 1985 της παραλλαγής και το 1986 η χρονιά της τελειοποίησης της φόρμας
Αυτα τα τρια απο μονα τους σβηνουν δισκογραφιες (αν και ο Arch ποτε δε μου κατσε καλα).
Επισης το '86 εχουμε Reign In Blood, Master Of Puppets, Rage for Order, Somewhere in Time (το οποιο μαλλον κοντραρει στα ισα το Powerslave), το Metalized των Καναδων Sword (εχω απεριοριστη συμπαθεια προς αυτη τη χωρα), το ντεμπουτο των Fifth Angel (ανετα στα 10 αγαπημενα debuts εβερ) και γενικα επη που τωρα δε μου ρχονται αλλα πιστευω κοντραρουν τις περισσοτερες κυκλοφοριες του τοτε.
Edit: Εφαγα φλασια. Χελμ, λαθος, το None Shall Defy ειναι του 87.
nothingman
15-03-2008, 20:17
Κάλκι το Revolver είναι, πως να το κάνουμε τώρα. Για το Blonde συμφωνώ. Αλλά δισκάρα έτσι κι αλλιώς.
Αλλά σκάστε τώρα, έχει σέντρα και πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε γιατί το πήρε το διπλό η Γιουνάιτεντ.
Edit: Εφαγα φλασια. Χελμ, λαθος, το None Shall Defy ειναι του 87.
Γαμωτο!
Αλλά! Είναι το ντεμο του 86 που ουσιαστικά είναι το άλμπουμ οπότε οκ! (μη πει κανείς ότι έτσι και οι Nemesis έχουν παίξει το Epicus το '84 γιατί θα υπάρξει βια στα θρανία)
επίσης το 1986 οι Kαναδοι Slaughter βγάζουν το Strappado.
edit: ρε το Walls of Jericho.
http://bp1.blogger.com/_c8oqYkBxz-k/RqF9zFFm9jI/AAAAAAAAAB8/dk1L-haYG1I/s320/grand+declaration.jpg
:fear: :headbang:
Καλα τα λες.
Φοβος και Δεος.
edit: ρε το Walls of Jericho.
Του 85 ειναι ρε. Αφου το 87 βγηκε το Keeper I.
Σημερα δε τα πας καλα με τις χρονιες. :|
Witchkiller
16-03-2008, 04:01
και ε ναι, οι Satan's Host νικάν τους Panzer!
Στο τάβλι μπορεί.Κατα τ'άλλα μια ζωή ήταν,είναι και θα είναι ΑΘΛΙΟΙ!
Leathernunn βαρετοί.Συμφωνώ και εγώ.Με εξαίρεση το ομόνυμο δε μου είπαν και πολλά.Το 86 η τελειοποποίηση του Hevy Metal?Aσ γελάσουμε(έλα,σε πειράζω,μην αρπάζεσαι).
Και για να μηλίσουμε και με πιστήρια
1984:
Voivod - War And Pain
Exciter - Violence And Force
Razor - Armed And Dangerous
Piledriver - Metal Inquisition
Black Death - Black Death
Και φυσικά
Iron Maiden - Powerslave
Judas Priest - Defenders Of The Faith
Saxon - Power And The Glory
Metallica - Ride The lighting
Καληνύχτα 1986.Θα σε αγαπάμε αλλά δε θα σε προτημάμε και πολύ.Άκου εκεί τελιοποιήση το 86..............
Χωρίς να θέλω να φανώ σπασαρχίδας,νομίζω ότι το Sortilege ep είναι το 1983
ΕDIT 1:Oι Τokyo Blade θερίζουνε ΑΣΧΗΜΑ ΛΕΜΕ!Καλύτεροι από Warlord με τα μπούνια και χαλαρότατα.........
EDIT 2:Και εγώ προτημώ Gotham City από Heavy Load.Black Writs και Seee How It Flies οι HL δε γράψανε με τίποτα-απόψεις πάντα-.
Witchkiller
16-03-2008, 04:08
επίσης το 1986 οι Kαναδοι Slaughter βγάζουν το Strappado.
Σιγά τ'αυγά.MALICIOUS INTENT ΛEME!
metamelia3
16-03-2008, 05:09
Κάλκι το Revolver είναι, πως να το κάνουμε τώρα.
It was twenty years ago today, φίλος.
Ruthless
16-03-2008, 12:25
Witchkiller, Metamorphose όμως είναι το 84. Αλλά εδώ θα σκάσει ο Helm να μου πει πως το Larmes De Heros είναι του 86.
Και εκεί ακριβώς μπαίνει σφήνα το Steel Angel και τουλάχιστον σε γαλλικό ατσάλι το 84 ήταν καλύτερο. Επαγωγικά παντού αλλού επίσης. :P
Όσο για Gotham City, καλά όσα λέτε αλλά κυρίως είναι Battle Blade λέμε.
that this was the day
when vikings came over
to conquer, enslave
sail on, sail on, another time, we'll be gone
black winds, red skies
praise the day - tomorrow we die
:headbang:
Συνολικά πάντως οι Heavy Load έχουν γράψει περισσότερα καλά κομμάτια, απλά τα έχουν ψιλοδιάσπαρτα στα albums/EPs.
Pitsadoros
16-03-2008, 12:54
oi in flames eksakolouthoun na vgazoun asteious diskous
θα έλεγα για '88, '89,' 90 για Psychotic Waltz, Watchtower, Confessor, Mayfair, Deathrow, Voivod, Depressive Age κλπ αλλά είναι γαμώτο μερικά κάθε χρόνο, δεν είναι όλα μαζεμένα ας πούμε 88 να τελειώνουμε.
θα έλεγα για '88, '89,' 90 για Psychotic Waltz, Watchtower, Confessor, Mayfair, Deathrow, Voivod, Depressive Age κλπ αλλά είναι γαμώτο μερικά κάθε χρόνο, δεν είναι όλα μαζεμένα ας πούμε 88 να τελειώνουμε.
:pink:
Edit: Pitsadoros, θα τ' ακουσω σημερα. Το single δεν ηταν κακο παντως.. σιγουρα οτι πιο ''ελπιδοφορο'' ειχαμε ν' ακουσουμε απο εποχη Clayman.
Και (για να προλαβω καποιον) καλο το Reroute, αλλα οχι In Flames.
Ruthless
16-03-2008, 13:12
Βασικά το 88 δεν ήταν άσχημο αλλά 84 δεν είναι.
Irae Menalox(όρμα Witchkiller), Another Return, The Second Coming, Atomic Arena, Blood Fire Death, Black Death, Dominator, Etruscan Prophecy, Descend from the Cauldron, Time Will Tell, Nothing is Sacred(ή όπως θέλετε να το πείτε το Gargoyle τέσπα), Keeper 2, Distant Thunder, Hittman, Out In The Wasteland, Master Control, Kings of Metal, Fight For Your Life, Thundersteel, Refuge Denied, Target Earth, Too Late To Pray etc.
Θά'βαζα και το Power Metal, τη μόνη δουλειά τους που μπορώ να ακούσω, αλλά δε θα μολύνω τα παραπάνω με γιομαμέν πράγματα. :P
EDIT: Κοιτάω και τα 89-90 και όντως έπαιζε πολύ πράγμα εκεί αλλά και πάλι κατώτερα του 84. Άστε που το 90 για ιδεολογικούς λόγους και μόνο δεν μπορώ να το δεχτώ σε σύγκριση. :P Ευτυχώς το Champion Eternal demo βγήκε το 89. :D
sfinotouvlaki
16-03-2008, 13:24
88 και δεν έχει μέσα ράικ :thumbsup:
Ruthless
16-03-2008, 13:29
Μα εμένα δε μου άρεσε το Mindcrime. Γενικά δε με τρελάναν ποτέ αυτοί. :(
Another Return,Thundersteel, Target Earth,
Αν και εισαι ''αιρετικος'', παιζεις εξαιρετικη μπαλα :thumbsup:
Κατα τ αλλα προσκυναμε Ryche. Μεχρι και το 94. Μετα χαος.
sfinotouvlaki
16-03-2008, 13:34
ναι ρε παιδί, αλλά έχεις μέσα τάργκετ ερ8, πώς γίνεται να μη σου αρέσει το επ και το γουώρνινγκ; χελμ, όταν σε ξαναδώ, θύμισε μου να σε κουτουλήσω.
λολ. Αυτο ημανε ετοιμος να γραψω σε Edit.
Το EP ρε. Απ' τα τελειοτερα ντεμπουτα στον τομεα της μουσικης (ξερω υπερβαλλω).
http://www.metalkingdom.net/album/img/d24/15023.jpg
καλημερα!
eleventh guardian
16-03-2008, 13:39
ναι ρε παιδί, αλλά έχεις μέσα τάργκετ ερ8, πώς γίνεται να μη σου αρέσει το επ και το γουώρνινγκ; χελμ, όταν σε ξαναδώ, θύμισε μου να σε κουτουλήσω.
Ε ναι. Δεν είναι δυνατόν να αρέσει σε κάποιον το "Target: Earth" και όχι τα δύο πρώτα Queensryche (να μην πω και το "Rage For Order").
O Helm απλώς επιβεβαιώνει ότι είναι καμένος (κάτι αντίστοιχο με τον Jim Dandy Mangrum δηλαδή), αλλά γι' αυτό τον αγαπάμε. :P
Ruthless
16-03-2008, 13:49
Όχι όμως το mindcrime λέμε.
Ναι, EP και Warning αλλά ως εκεί. Ε δε λέω με τρελαίνουν οι Ryche επειδή έχουν μιάμιση καλή δουλειά και τα άλλα δεν μπορώ να τα ακούω. Σα να έβγαινα να λέω γουστάρω Bathory το 90 επειδή μέσα σε όλα τα άλλα βγάλαν και ένα Hammerheart(και μισό καλό Blood Fire Death).
12 stars circle your brow
16-03-2008, 13:53
:shock: :shock:
Άστε που το 90 για ιδεολογικούς λόγους και μόνο δεν μπορώ να το δεχτώ σε σύγκριση.
Καλά από ότι φαίνεται είμαι από τους λίγους που ασχολούνται με obscure 80's Heavy Metal και πιστεύουν ότι η δεκαετία του 90 είναι επίσης εξαιρετικά σημαντική για το είδος.
Μα εμένα δε μου άρεσε το Mindcrime. Γενικά δε με τρελάναν ποτέ αυτοί.
Ε εγώ συμφωνώ μαζί σου (με το πρώτο τμήμα) αλλά θα φάω και άλλες κουτουλιές.
O Helm απλώς επιβεβαιώνει ότι είναι καμένος (κάτι αντίστοιχο με τον Jim Dandy Mangrum δηλαδή), αλλά γι' αυτό τον αγαπάμε.
χελμ, όταν σε ξαναδώ, θύμισε μου να σε κουτουλήσω.
Ναι οκ αλλά γιατί τι έκανα? Είπα κάτι πολύ περίεργο? Πχ είπα ότι οι Sentinel Beast (Depths of Death, 1986) καταστρέφουν το Mindcrime δεν το είπα. Αλλά είναι αλήθεια.
εντιτ: ααα α α ναι Ruthless, καθάρισα λίγο την υπογραφή σου από άσπρα εικονοστοιχεία, αν θες!
http://www.locustleaves.com/ruthless.gif
eleventh guardian
16-03-2008, 14:05
Ναι οκ αλλά γιατί τι έκανα? Είπα κάτι πολύ περίεργο? Πχ είπα ότι οι Sentinel Beast (Depths of Death, 1986) καταστρέφουν το Mindcrime δεν το είπα. Αλλά είναι αλήθεια.
Αυτά τα λές για να κερδίσεις την εύνοια του Witchkiller, ύστερα από το ασύλληπτο που είπες περί ανωτερότητας των Satan's Host έναντι των Jag Panzer (που, ΟΚ, μετά το Fourth Judgement ούτε εγώ τους έχω για τόσο θεούς). :P
16-03-2008, 14:07
χαχαχ Helm θεός, να σου δώσω δουλειά για logo να μου φτιάξεις; =p
Ruthless
16-03-2008, 14:09
Thx αλλά τώρα σκεφτόμουν να το αλλάξω ούτως ή άλλως Helm.
A ναι, και καθότι γίναμε πολύ ον τόπικ εδώ, κάντε σπλιτ κατά προτίμηση. Κατά τα άλλα:
http://img510.imageshack.us/img510/1639/121723mi0.jpg
:dfinger:
Τεράστιο EP. Και μάλλον το μόνο σοβαρό πράγμα που έβγαλε η γειτονική χώρα.
eleventh guardian
16-03-2008, 14:19
Αυτό το από πάνω πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να επανακυκλοφορήσει (ή μάλλον να κυκλοφορήσει κανονικά), με βελτιωμένο ήχο κ.λπ. Το 'χω βρει σε mp3 σε γνωστό φόρουμ-κατεβαστήρι και όντως ο κιθαρίστας είναι απίστευτος.
hcpunksonacid
16-03-2008, 14:25
Αυτά τα λές για να κερδίσεις την εύνοια του Witchkiller, ύστερα από το ασύλληπτο που είπες περί ανωτερότητας των Satan's Host έναντι των Jag Panzer (που, ΟΚ, μετά το Fourth Judgement ούτε εγώ τους έχω για τόσο θεούς). :P
Οι Panzer είναι γαμώ, αλλά ένας δίσκος προς έναν κανένας τους δεν νικάει το Metal From Hell. Συνολικά κάνανε περισσότερη δούλευα φυσικά. Δε ξέρω τι γουστάρει περισσότερο ο Witchkiller, οι δικές μου οι προτιμήσεις δεν δημιουργούνται ούτε αλλάζουν εύκολα.
Το Thunderway εγώ το βαριέμαι, εντάξει το curiosity value επειδή είναι από την Αλβανία, αλλά είναι λίγο παραπάνω helloween-happy από ότι πρέπει για τα γουστα μου.
16-03-2008, 15:16
http://img377.imageshack.us/img377/9100/1369565ua6.jpg
Αυτό εδώ είναι ένας φοβερός δίσκαρος παιδιά.
Kveldssanger
16-03-2008, 15:22
Δεν ξερω ποσοι θυμουνται τους Elemental Chrysalis που συζηταγαμε πριν πολυ καιρο για το πρωτο τους, "The Calocybe Collection" αλλά από ότι ειδα σημερα εβγαλαν και δευτερο περισυ, με τίτλο "The Dark Path To Spiritual Expansion", διπλό και μέχρι στιγμής ακούγεται ακόμα πιο ωραίο από το πρώτο
http://www.glassthroatrecordings.com/media/elemental_coverII_pic.gif
βρήκα επιτελούς ποιον μου θύμιζε ο τραγουδιστής των Cage. Metal Church ομώνυμο, Beyond the Black, David Wayne. αμήν.
Πόσο πολύ θυμίζει η εισαγωγή, χωρίς τα φωνητικά, του Nylon Smile των Portishead κάποιο κομμάτι του Θανάση που δεν μπορώ να θυμηθώ;
stam and the witches
16-03-2008, 19:48
Δεν ξερω ποσοι θυμουνται τους Elemental Chrysalis που συζηταγαμε πριν πολυ καιρο για το πρωτο τους, "The Calocybe Collection" αλλά από ότι ειδα σημερα εβγαλαν και δευτερο περισυ, με τίτλο "The Dark Path To Spiritual Expansion", διπλό και μέχρι στιγμής ακούγεται ακόμα πιο ωραίο από το πρώτο
http://www.glassthroatrecordings.com/media/elemental_coverII_pic.gif
:-o
Το θέμα όμως είναι το καινούργιο Jack Rose. Έρωτας.
Witchkiller
16-03-2008, 20:01
[Ναι οκ αλλά γιατί τι έκανα? Είπα κάτι πολύ περίεργο? Πχ είπα ότι οι Sentinel Beast (Depths of Death, 1986) καταστρέφουν το Mindcrime δεν το είπα. Αλλά είναι αλήθεια.
[/img]
Και γι'αύτο και μόνο σου τα συγχωρώ όλα
DEBBIE GUNN ΛΕΜΕ!
Satan's Host παρόλαυτα πάτος,μηδενικό και μπάζο(μ'εξαίρεση Metal From Hell,Standing At Death's Door και refrain Κινγ Οφ Τερρορ)
Κατά τ'άλλα ωραία κουβέντα.Διαφωνώντας τελικά ερχόμαστε πιο "κοντά" :P .Σας αγαπώ όλους
Ruthless αγόραρε μιας και μήλισες για Γαλλία το Dum Dum Bullet τι χρονιά είναι?
carheart
16-03-2008, 20:03
Θέλω να βρεθεί link για το "White Dragon" του Ross Daly. Άκουσα χτες μερικά κομμάτια και ήταν εξαιρετικά.
metamelia3
16-03-2008, 20:15
Το θέμα όμως είναι το καινούργιο Jack Rose. Έρωτας.
Για στάξε λινκ.
Καρχαρτ δε βρήκα κάτι και δεν υπάρχει και ημιουλ. Κανα DC/Slsk κοίτα.
Και όταν το βρεις φέρε κι απο εδώ.
stam and the witches
16-03-2008, 20:36
Για Κάλκι και λοιπούς βλάχους λοιπόν:
http://www.filefactory.com/file/9f8298/
Ευγενική χορηγία του Lokitrickster Σπαλιάρα.
metamelia3
16-03-2008, 21:02
Ευχαριστώ μικρέ!
Ruthless
16-03-2008, 21:41
Witchkiller, του 86 είναι. Αλλά αν μου πεις ότι σου αρέσει παραπάνω από το Steel Angel, οκ, ήμαρτον.
DEBBIE GUNN ΛΕΜΕ!
μεγάλος έρωτας, ο,τι έχει κάνει είναι αξιόλογο. Znowhite, Sentinel Beast και ειδικά Ice Age.
carheart
17-03-2008, 14:20
Γειά σας! Θέλω να κατεβάσω ένα τραγούδι από το myspace (ακόμα και σε κακλη ποιότητα) αλλά δεν ξέρω τον τρόπο.
Ποιός θα μου τον πει;
:!:
Harvestman
17-03-2008, 14:36
πατας εκει που λεει download πανω στο player και ως εκ θαυματος κατεβαινει
carheart
17-03-2008, 14:38
Μου την έσκασες εξυπνάκια!
arist has not enabled λέει.
Αλλά γίνεται κάπως παραπλεύρως. Ξέρει κανείς;
GuardianOfIvorytower
17-03-2008, 14:39
Έγινε ωραία κουβεντούλα χτες βλέπω :D Βέβαια δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ με όλα (πχ ωραίοι, πολύ ωραίοι οι Gotham City αλλά Heavy Load πολύ πιο ωραίοι για μένα). Κ για ποια χρονιά που λέτε επίσης, 86 με 2 μόνο δίσκους άπιαστους - Rage κ Awaken :D
invisistoned
17-03-2008, 14:40
φερε το λινκ να το χακεψουμε.
carheart
17-03-2008, 14:43
Δηλαδή τι Gotham City. Να βγάλουν spit με τους λιμνούπολη.
invi, αιωνίως ροζ και χάκερ.
metamelia3
17-03-2008, 14:46
σοκ.
GuardianOfIvorytower
17-03-2008, 14:49
:rofl: :rofl: :rofl:
Ruthless
17-03-2008, 15:01
carheart, ακούς black metal. Δηλαδή οκ, ο τελευταίος θα πρέπει να είσαι που θα μιλά για αστεία ονόματα συγκροτημάτων, αστεία εξώφυλλα, αστεία videos, αστεία οτιδήποτε.
Δηλαδή κι ο Κάλκι ακόμα θα μπορεί να μιλάει πρώτος για κάτι αστείο με τα πουστριλίκια που ακούει και μετά εσύ.
carheart
17-03-2008, 15:04
εντάξει, knight of metal, δεν θα το ξανακάνω.
Ruthless
17-03-2008, 15:07
Δε γρύλλισες αρκετά όταν μου τό'πες ούτε είχες καμπόση grim ή necro έκφραση κακίας για να σε πιστέψω. :(
carheart
17-03-2008, 15:10
oops!
Jim Dandy Mangrum
17-03-2008, 15:19
xaxax
wraia koubentoula ontws, ths poutanas dld!
petaxthkan wraia diamantakia alla gia ayto tous agapame! :)
βρήκα επιτελούς ποιον μου θύμιζε ο τραγουδιστής των Cage. Metal Church ομώνυμο, Beyond the Black, David Wayne. αμήν.
xm, nai exeis dikio sauto, sta "agria", tou moiazei poly....
Witchkiller
17-03-2008, 15:38
Witchkiller, του 86 είναι. Αλλά αν μου πεις ότι σου αρέσει παραπάνω από το Steel Angel, οκ, ήμαρτον.
Toυς πηδάνε στα όρθια(τους Stell Angel),αντικειμενικά.
Συγκρατημένος,έτσι?
Witchkiller
17-03-2008, 15:39
Έχεις πει και καλύτερα
hcpunksonacid
17-03-2008, 16:18
το χεβι μεταλ είναι νόημα και ζωή για μένα αλλά το όνομα Γκόθαμ Σίτι δεν μετράει, σορυ! Μ'αρέσουν και οι Μόανι Μόανα όμως οπότε τα κακά ονόματα τα ξεπερνάμε.
hcpunksonacid
17-03-2008, 16:57
Witchkiller
17-03-2008, 17:30
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!ΤΙ ΕΙΠΕ!
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Τaramis t-shirt θα έφτιαχνα με άνεση, μπροστά θα είχε το Queen of Thieves το εξώφυλλο
http://www.locustleaves.com/tarmisfront.jpg
και πίσω αυτό
http://www.locustleaves.com/taramis.jpg
και θα το φόραγα με μεγάλη υπερηφάνεια.
GuardianOfIvorytower
17-03-2008, 18:16
ΧΑΧΑΧΑ τι φωτογραφία βρήκε :!: :!: :!: :!:
Entrancemperium
17-03-2008, 21:20
Den kserw an exei ksanaeipw8ei (logika apo tous gnwstes tou eidous 8e exei uparksei sxetikh mneia(sic) ) alla oi Asva einai MEGALO project, TERASTIA mpanta kai skizoun polla drones kwlarinia ..
chris_boss
17-03-2008, 22:17
Η τελευταία μόδα είναι να ανεβάζουν footages τα συγκροτήματα και να τα εντιτάρουν σε βιντεοκλιπς οι φανς ή γίνεται καιρό αυτό και τώρα ξύπνησα;
Den kserw an exei ksanaeipw8ei (logika apo tous gnwstes tou eidous 8e exei uparksei sxetikh mneia(sic) ) alla oi Asva einai MEGALO project, TERASTIA mpanta kai skizoun polla drones kwlarinia ..
το Futurists Against the Ocean ειναι αλμπουμαρα και ιμηο καλυτερο απ'οτι Burning Witch εχει κυκλοφορησει.
stam and the witches
18-03-2008, 01:24
Για ήρεμα λίγο.
Entrancemperium
18-03-2008, 01:52
το Futurists Against the Ocean ειναι αλμπουμαρα και ιμηο καλυτερο απ'οτι Burning Witch εχει κυκλοφορησει.
Kai nai agaphte shora gia allh mia fora sumfwnw 1000% mazi sou..
Kai sto split eukolaaaa to Caprichos xunei sthn plath to Rift Canyon..
Ωπα ψηλε μη λες τετοια και το χω παρει να ουμ και δεν εχω προλαβει ακομα να τ ακουσω.
stam and the witches
18-03-2008, 04:18
Να μία μπάντα που ξέρει από καλό ποστ:
http://bp2.blogger.com/_29hMlCmVppE/R8dAMlQbCII/AAAAAAAAAQ0/GjVSdgExxok/s320/laurieqv6.jpg
Post, ambient, drone, τι σκατά δηλαδή, αυτό. Έπος, σπουδαίοι, συγκινητικοί.
Vicotnik
18-03-2008, 11:59
πολύ καλό το αποπάνω.
Να με συμπαθάτε, αλλά σε γενικές γραμμές έχετε ποστάρει γύρω στα 3500 άλμπουμς που ήταν έπη, συγκλονιστικά, αποκαλυπτικά, apocalyptica, αξεπέραστα, τελευταία πραγματικά μεγάλη μπάντα κτλ
Ή εγώ χάνω κάτι ή εσείς υπερβάλλετε λιγάκι θα έλεγα. Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
sfinotouvlaki
18-03-2008, 12:47
φίλε ., άσε τους αυτούς και τις υπερβολές τους και άκουσε το τελευταίο επ των άγγαλοξ που είναι πραγματικό έπος (με κεφαλαίο η τελευταία λέξη).
Για δώσε και ένα λινκ. Θα το ακούσω και θα το σβήσω από το σκληρό μου εντός 24 ωρών, το υπόσχομαι :!:
loipon paidgia :!:
grafte kati gia tous
:!: portishead :!:
to axizoun :!:
alh8eia :!: :!: :!:
metamelia3
18-03-2008, 14:14
ναι, ωραίο είναι το πόρτισχεντ
ακόμα καλύτερο όμως το καινούριο Lanegan/Campbell
polu wraio ontws to Campbell/Lanegan, twra gia kalutero tou portishead den 3erw
nothingman
18-03-2008, 14:28
Λοιπόν παιδιά, στην Ελληνοφρένεια πριν 2-3 λεπτά έπαιξε ένα πολύ ωραίο τραγουδάκι που μιλούσε για τον κυρΠαντελή, έναν τυπά που νταξ', δεν ήταν και πολύ ωραίος τύπος ας πούμε. Ψάχνοντας λίγο με τους στίχους βρήκα στο ιντερνέτ ότι το κομμάτι λέγεται "Ο κυρ Παντελής" (ω μα τι έκπληξις!) και είναι από ένα δίσκο του Πάνου Τζαβέλλα που λέγεται "Τραγούδια από το αντάρτικο λημέρι του". Τον Τζαβέλλα να πω την αλήθεια δεν τον είχα ξανακούσει και αυτό είναι κάτι που αποκαλύπτω έτσι ανοιχτά, έχοντας στο νου μου ότι ίσως πρόκειται για μεγάλο ατόπημά μου που θα αποτελέσει αφορμή για άγριο κράξιμο. Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη. Αν θέλετε όμως εσείς να κάμετε εποικοδομητική κριτική στην άγνοιά μου, βάλτε κανένα λινκ για το δίσκο αυτό. Ευχαριστώ.
link gia to portishead, apto mediaportal exei svistei.
carheart
18-03-2008, 14:53
για οπαδούς Satanic Warmaster (http://www.youtube.com/watch?v=y6WQvy2hros)
metamelia3
18-03-2008, 16:09
και γι' αυτούς των Nunslaughter (http://www.youtube.com/watch?v=KE2orthS3TQ)
Witchkiller
18-03-2008, 23:50
για οπαδούς Satanic Warmaster (http://www.youtube.com/watch?v=y6WQvy2hros)
Tρελό :worship:
Το κομμάτι Γ-Α-Μ-Α-Ε-Ι!
ποια δύναμη κράτησε τα αυτιά μου μακριά απο τους ήχους των Ruins τοσους μήνες;;;;;;
Harvestman
19-03-2008, 00:26
η δυναμη του Greyskull
Λοιπόν. Μάλαμας - Αράχνη, το τραγουδάει και (με) μια γκόμενα.
Ποια είναι, το ψάχνω καιρό.
τράβα φτιάξε κάνα μανικετόκουμπο με το πώμα της μπύρας.
ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΤΤΤ ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΤΤΤ ελα πιο κοντα και θα βρεις αλλη χρηση του μανικετοκουμπου ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΤΤ
λοιπόν να χαλαρώνεις γιατί χαλάς το θρεντ με τους παοκισμούς σου.
για πείτε για fennesz εσείς που ξέρετε, από που ξεκινάμε και τι ακριβώς να περιμένουμε?
http://img205.imageshack.us/img205/787/houseofpain2su5.jpg
Ρίγη.. :touched:
ikonoklast
19-03-2008, 06:44
για πείτε για fennesz εσείς που ξέρετε, από που ξεκινάμε και τι ακριβώς να περιμένουμε?
Εndless Summer, Venice, τις δύο δουλειές με σακαμότο: Cendre και Sala Santa Cecilia.
Περιμένεις σπουδαία μουσική.
Ruthless
19-03-2008, 10:23
http://img146.imageshack.us/img146/3727/sacredbloodthermopylaeic0.jpg
:shock: :shock: :shock:
ΟΚ, το είχα ακούσει ότι κάναν καλή δουλειά και τους πήρε και τόσα χρόνια άλλωστε για να βγει, αλλά δεν περίμενα με τίποτα τόσο καλή. Κάτι samples που μου είχαν βάλει να ακούσω δεν με είχαν προετοιμάσει για το σοκ που έπαθα όταν το άκουσα.
Α ρε Ελλαδάρα τι βγάζεις! :dfinger:
Εndless Summer, Venice, τις δύο δουλειές με σακαμότο: Cendre και Sala Santa Cecilia.
Περιμένεις σπουδαία μουσική.
thx
eleventh guardian
19-03-2008, 13:42
ΟΚ, το είχα ακούσει ότι κάναν καλή δουλειά και τους πήρε και τόσα χρόνια άλλωστε για να βγει, αλλά δεν περίμενα με τίποτα τόσο καλή. Κάτι samples που μου είχαν βάλει να ακούσω δεν με είχαν προετοιμάσει για το σοκ που έπαθα όταν το άκουσα.
Ενδιαφέρον (κυρίως λόγω concept)!
Είναι επικό, σε στιλ Battleroar ας πούμε, ή europower-ίζει;
Witchkiller
19-03-2008, 14:13
Eλπίζω να είναι καλύτερο από το Knights Of Metal(again 'n' again) :twisted: :P
Λοιπόν. Μάλαμας - Αράχνη, το τραγουδάει και (με) μια γκόμενα.
Ποια είναι, το ψάχνω καιρό.
paizei na einai h maria lou'ka (oxi louka')
βρώγλου, ευχαριστώ πολύ πάντως =)
που λέτε εδώ και 2/3 βδομάδες έχω ξεθάψει ότι Kyuss και ότι Black Sabbath και τα ακούω συνέχεια χωρίς σταματημό.δίχως κανένα έλεος και χωρίς καμία ντροπή και είμαι πολύ χαρούμενος που υπήρξαν αυτές οι δυο μπάντες και μας έδωσαν έτσι απλόχερα πειδή ήταν μεγάλα αλάνια, τους καλύτερους δίσκους που θα μπορούσαμε ποτέ να έχουμε στην κατοχή μας για να ακούμε.
με αιχμή του δόρατος τους Kyuss να διασκεβάζουν τους θεούς με τον υπέροχο.μοναδικό τρόπο τους:
Into The Void.κομμάτι sabbath.παιγμένο από Kyuss.
και κάπου εκεί τελειώνουν τα πάντα
SABBATH ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ
ΜΟΝΟ SABBATH
φχαριστώ
Marillion
19-03-2008, 16:20
kai malista black sabbath olwn twn mks apton glenn hughes ston tny martin. sabbathhhhhhhhh