PDA

View Full Version : Κομμάτι με μαγεία (ο τόνος στο γιώτα)

solution_AK-47
19-01-2008, 17:01
Λοιπόν. Λέγονται Gris και είναι καναδέζοι. Παίζουν ένα μυστήριο, μελαγχολικό μπλακμέταλς, σας το περιέγραψαν καλύτερα άλλοι χρήστες στο "προτάσεις δίσκων" θρετ (τα συγχαρητήρια μου). Το τελευταίο κομμάτι του δίσκου που πρότειναν μπορείτε να το κατεβάσετε μόνο του από εδώ (http://www.mediafire.com/?cyot1gx01ww).

Στο τραγούδι ακούγονται πιάνο (κατά κύριο λόγο), φλάουτο, βιολί και κιθάρα. Είναι σε 320 μπίτρεϊτ ώστε ν' ακούγονται και τα πιατίνια καθάργια σα γάργαρο νεράκι.

Το κομμάτι αυτό είναι τόσο μαγικά τέλειο που το λιγότερο που μπορεί κανείς να κάμει είναι ένα τόπικ για χάρη του. Ενδεχομένως να προχωρήσω και σε πολλ, ανάλογα τα κέφια. Είναι σίγουρα το καλύτερο τραγούδι όλων των εποχών, μακράν το αγαπημένο μου εντός ολίγου και δικό σας αγαπημένο. Ούτε θα καταλάβετε πότε πέρασαν τα εξακόσια τέσσερα δευτερόλεπτά του και θα χάσετε το μέτρημα στο πόσες φορές το ακούσατε. Ριπίτ.

Δε λέω τι κάμνει στη ζωή ή στη σχέση σας αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως αν ΔΕΝ το κατεβάσετε, θα πάθω παράκρουση. Θα έρθω στο σπίτι σας, θα σας σπάσω τους δίσκοι (και τους σκληροί και τα βινύλια), θα φάω το φαΐ σας και θα φορέσω τις παντόφλες του μπαμπά σας. Επιπλέον θα σας πάρω το πορτοφόλι και για κακή σας τύχη, θα σας στείλω στο κάραβελ που θα σας περιμένει ο . με το ΚΕΡΑΤΟ ανα χείρας.

Το κομμάτι αυτό είναι η καλύτερη απόδειξη ότι αυτό που λέει ο πορτοκαλί χοντρός κεφτεδάκος του ελέους και της πούτσας για το μπλακμέτσαλ είναι πέρα για πέρα σωστό. Στείλτε το σε όλους τους αγαπημένους σας, είναι ο πιο ειλικρινής τρόπος να τους πείτε πόσο τους αγαπάτε. Στείλτε το σε εκατόνοχτακόσα άτομα εντός δεκαλέπτου και θα γεμίσει η ζωή σας ΜΟΥΝΑΚΙΑ. Μην το στείλετε σε κάποιον και θα του καεί το βίντεο.

Έχω επιμείνει αρκετές φορές για ν' ακούσετε μερικά πράγματα αλλά αυτό θα το κατεβάσετε και θα το ακούσετε γιατί θα σας στέλνω απειλητικά πιεμ μέχρι να το κάμετε. Και φυσικά όποιον δω στο δρόμο θα τον σαπίζω. Αυτά, καλές ακροάσεις, σας αγαπώ (όχι όλους).

hvilelos?
19-01-2008, 17:37
Για να εγραψε ολο αυτο με ελληνικους χαρακτηρες ο Solution ak-47 θαναι σοβαρο το θεμα.Το προτεινω καιγω ανεπιφυλακτα

solution_AK-47
19-01-2008, 18:00
*BUMP*

Kaneis kargiolia e? Entaksei an to 8elete me to zoriko tropo 8a ginei etsi :!:

Apopane, einai polu sobaro to 8ema pragmati.

wom
19-01-2008, 18:01
Οπως ειπαμε και στο αλλο thread το κομματι La Dryade δεν εχει σχεση με black, ειναι καθαρα oρχηστρικο/classical και δεν συμμαζευεται.

AK-47 Ορίστε και το εξώφυλλο-πινακας απο το cd, το εχουν ψαξει το θεμα απο artistic πλευρα...

http://img176.imageshack.us/img176/6396/covervt9.jpg

Shadowking
19-01-2008, 21:29
Πανέμορφο ήταν.

Pitsadoros
19-01-2008, 22:17
gamane oi gris re solousion

sfinotouvlaki
19-01-2008, 22:57
σκατά και εμετός

Shadowking
20-01-2008, 00:43
Καμιά παραπάνω πληροφορία, κάνα site; Έψαξα google, δεν βγάζει κάτι, δίνει κάτι links στα γαλλικά. Τι 'ν' αυτοί και τι παίζουν;

X
20-01-2008, 12:58
Malaka posos ponos? :O
To akouw kai sfigetai h psuxh mou re :O
Pragmatika niwthw avola twra pou paizei kserw gw.. Mousikh pou sou milaei, oxi asteia.
Apeira pinks ston pitsadoro kai katepektasin ston solution.

Coil
20-01-2008, 13:48
Καλό κομματάκι... με πολύ όμορφη μελωδική γραμμή αλλά μέχρι εκεί..
Μα καλά σε τι ψυχολογική κατάσταση άκουσες το κομμάτι και τρελάθηκες τοοοοσο πολύ?

Βασικά τώρα που το ακούω στο Repeat κάτι μου θυμίζει....

(Στην αρχή νόμιζα ότι θα ξεκινήσει να τραγουδαει ο Παπαζογλου)

Ζλομ

X
20-01-2008, 13:50
Coil, milaw gia to album sto sunolo tou. Kamia sxesh me to en logw komataki genika.

Edit: An apopeirathw pote na autoktonhsw, auth tha einai h mousikh upokroush pou tha dialeksw.

Coil
20-01-2008, 13:55
Δεν το ξέρω δεν το έχω ακούσει απλά κατέβασα το κομματάκι που δίνει στο Link μόνο και μόνο για τον κόπο που έκανε να γράψει όλο το post. Για το κομμάτι αυτό καθαυτό μιλάω με μια ψιλοειρωνική διάθεση αλλά πάντα μέσα στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας...

solution_AK-47
20-01-2008, 14:13
Ta logia tou Coil 8a prepe na kamoun mexri k to mpgio duspisto na to katebasei. An de ftanei auto einai k kati akoma pou den ebala sto prwto post gia na mh sas arpaksw kateu8eian ap' ta moutra

Δε λέω τι κάμνει στη ζωή ή στη σχέση σας αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως αν ΔΕΝ το κατεβάσετε, θα πάθω παράκρουση. Θα έρθω στο σπίτι σας, θα σας σπάσω τους δίσκοι (και τους σκληροί και τα βινύλια), θα φάω το φαΐ σας, θα φορέσω τις παντόφλες του μπαμπά σας ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΙΣΩ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΣΑΣ. Επιπλέον θα σας πάρω το πορτοφόλι και για κακή σας τύχη, θα σας στείλω στο κάραβελ που θα σας περιμένει ο . με το ΚΕΡΑΤΟ ανα χείρας.

Den asteieuomai, teleiwnete. Coil egw nomiza o koinoushs 8a tragoudouse :!:

Kveldssanger
20-01-2008, 19:45
Το La Dryade είναι εκπληκτική σύνθεση αλλά θα διαφωνησω λίγο με το σολουσιο σε ό,τι έχει να κάει με το σοκ και δεος του πράγματος. Και έχω να πω ότι η αλήθεια κρύβεται στο πρώτο κομμάτι του δίσκου του οποίου η τερμα μπουρζουμοτελειότητα ξέρει πολλά καντάρια μπάλα και ακόμα περισσότερα καντάρια μπλακμεταλ. Γενικά ο δίσκος είναι θεϊλα με αυτά που λέει, οφείλουμε τα σέβη μας στον wom που τους ανακάλυψε.

X
20-01-2008, 20:34
Sumfwnw me kveld.

Shadowking
20-01-2008, 20:43
Πριν δεν έλεγες ότι θα αφτοκτονήσεις με δαύτο;

X
20-01-2008, 20:45
Πριν δεν έλεγες ότι θα αφτοκτονήσεις με δαύτο;

Epeidh einai toso kalo! Vgazei toso pono pou tha htan idanikh upokroush ths teleutaies stigmes ths zwhs mou :P

ang69
20-01-2008, 20:51
Βασικά τώρα που το ακούω στο Repeat κάτι μου θυμίζει....

Faith And The Muse ίσως.

.
20-01-2008, 22:14
AXAXAXAX ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑΡΑ ΕΙΝΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΟΡΚΟΛΗ :!:

έντιτ : το ακούω τώρα και ΓΑΜΑΕΙ.

έντιτ2 : Καλό είναι.

.
20-01-2008, 22:37
Αλλά ακούστε και Amy ε.

solution_AK-47
21-01-2008, 11:57
αλλά θα διαφωνησω λίγο με το σολουσιο σε ό,τι έχει να κάει με το σοκ και δεος του πράγματος. Και έχω να πω ότι η αλήθεια κρύβεται στο πρώτο κομμάτι του δίσκου του οποίου η τερμα μπουρζουμοτελειότητα ξέρει πολλά καντάρια μπάλα και ακόμα περισσότερα καντάρια μπλακμεταλ.

Auto omws einai kommati gia keinous pou den akoun mplakmetals (nai uparxoun tetxoioi k to 2008!!). Gi auto to ebala edw mono tou. Oi alloi as akousoun to disko :!:

Kveldssanger
21-01-2008, 12:02
Δεν μας ενδιάφερουν αυτοί που δεν ακούνε black metal φιλαράκι. Κάποια στιγμή θα μάθουν και αυτοί την αλήθεια και θα ακούσουν!

Infected_Silence
25-01-2008, 16:50
Thanx gia to tragoudi...apla MAGIKO...elpizw na vrw ton disko pros katevasma

hvilelos?
25-01-2008, 16:53
Στο πρατασεις δισκων thread αλλα ειναι διαφορετικο απο τουτο το υπολοιπο

Mostos
25-01-2008, 17:18
La Griade.

solution_AK-47
25-01-2008, 17:28
De s' arese re :?: :!:

Mostos
25-01-2008, 19:47
ήταν ωραίο αν ρωτάς εμένα. απλα ήθελα να κάνω ψυχαναγκαστικα λογοπαίγνειο με το όνομα.

solution_AK-47
25-01-2008, 20:43
Elpizw to kommati na s' arese pxio polu ap' to logopaignio sou :!:

Mostos
25-01-2008, 20:45
La kriade

solution_AK-47
25-01-2008, 20:47
:!: