View Full Version : ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Ήγγικεν η ώρα?
Της κατρακύλας και της απαξιωσης?
Ο Παναθηναικός να επιστρέψει εκεί που του αρμόζει δηλαδή στην κορυφή?
Να σπάσει το μονωπόλιο του Gayrou?
Να πρωταγωνιστήσει και πάλι στην ΕΥΡΩΠΗ δυνατότερος?
Με νέο γήπεδο στολίδη και ομάδα αντάξια της Ιστορίας της?
Ο Βγενόπουλος με τον Γιαννακόπουλο να ενώσουν τις δυνάμεις τους και τα φράγκα τους και να γίνει πανικός?
Να μην κουνιέται καμμία λουλου πλέον?
Ήγγικεν η ώρα?
Αν θεωρεις και τις υπολοιπες 8 φρασεις του ποστ σου συνωνυμες τουτης εδω
Ο Βγενόπουλος με τον Γιαννακόπουλο να ενώσουν τις δυνάμεις τους και τα φράγκα τους και να γίνει πανικός?
τοτε σιγουρα ΟΧΙ.
Εσύ είσαι με τους άλλους?
Καταρχάς είσαι βάζελος?
Και αν ναι σε παρακαλώ μην αρχίσεις για το πόσο καλός είναι ο Τζίγγερ....
freak brother
19-01-2008, 11:18
βαζελος εισαι και φαινεσαι :P
και εχει πολυ ψωμι ακομα η φαση , οι χουντα δεν πεφτει τοσο ευκολα.
Mitsmann
19-01-2008, 13:08
Ήγγικεν η ώρα?
Επειδη κατι ακουω για χεσμενους γαυρους οταν ακουστηκε το ονομα Βγαινοπουλος, εχω να σας ενημερωσω οτι η γραμμη του κομματος ειναι η "παρτε το βγενοπουλο και με μια πιατελα φασολια γιγαντες, ελατε να μας τα κλασετε"
freak brother
19-01-2008, 13:25
με σωστη διοικηση θα εισασταν τωρα στην Ελλαδα στην μπαλα σαν το μπασκετ σας.. τεσπα
Εσύ παραμένεις ιδιοκτήτης και εγώ αναλαμβάνω το μάνατζμεντ. Εσύ βάζεις Χ ευρώ και εγώ βάζω 2Χ. Δηλαδή για κάθε ένα ευρώ που έβαζες μέχρι τώρα στο μπάτζετ, εγώ θα βάζω δύο ευρώ. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Αν χάσουμε, χάσαμε, αν κερδίσουμε τα μισά, μισά-μισά τα κέρδη», ήταν μια εναλλακτική πρόταση αλλά και αυτή δέχτηκε αρνητική απάντηση από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.
φαντασου τον ΠΑΟ με 40 μυρια μπατζετ..
και τωρα κλαιμε
γαμω τον πουσταρα τον Τζιγγερ
http://i171.photobucket.com/albums/u282/aiolos13/tziger.jpg
oι άλλοι άκουσαν Βγενόπουλο (ο οποίος είναι μεγαλύτερο αρχίδι και από Τζίγγερ, Κόκκαλη μαζί) και ήδη άρχισαν να τραβάνε μαλακίες για την πάρτη του. ο άλλος λέει για 40 m budget!!! :rofl:
ΡΕ ΟΥΤΕ Ο ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΔΕ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΡΕ!!!
Moonspellheim
19-01-2008, 14:15
freak mipws ksexases kanena mhdeniko sto budget?sigoura tosa?
freak brother
19-01-2008, 14:18
freak mipws ksexases kanena mhdeniko sto budget?sigoura tosa?
το μπατζετ του Παναθηναικου με τους μισθους και ολα ειναι 18 μυρια αμα ο αλλος λεει χ2 τοσο παει. Τωρα αν ισχυει δεν ξερω , παντως εχει βουηξει ο τοπος οτι εκανε προταση 90 μυρια για να παρει την παε με ενοικιαση της παιανιας.
Moonspellheim
19-01-2008, 14:25
x sto tetragwno????
tin katsame!!!!!
freak brother
19-01-2008, 14:29
x sto tetragwno????
tin katsame!!!!!
λολ καλα δεν ειναι και ο σειχης του Μπρουνει :P :roll: 8)
:rofl:
freak brother
19-01-2008, 16:31
oι άλλοι άκουσαν Βγενόπουλο (ο οποίος είναι μεγαλύτερο αρχίδι και από Τζίγγερ, Κόκκαλη μαζί) και ήδη άρχισαν να τραβάνε μαλακίες για την πάρτη του. ο άλλος λέει για 40 m budget!!! :rofl:
ΡΕ ΟΥΤΕ Ο ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΔΕ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΡΕ!!!
ελα ρε? σιγα μην ειναι και ο Κοσκωτας :P
καλά πήγαινε ρώτα τους εργαζόμενους της Μαρφιν...
freak brother
19-01-2008, 16:53
καλά πήγαινε ρώτα τους εργαζόμενους της Μαρφιν...
να ρωτησω μηπως του εργαζομενους στον tv magic και στον flash ?
ολοι λαμογια ειναι.
τελος
απλα καποιοι ειναι πιο ωμοι :wink:
φτασει δε φτασει ο βαζελος το μπατζετ στα 40 η τα 80 μυρια-ο βγενοπουλος θα ανεβασει τα τιμολογια της γουιντ για να βγει- ο σωκρατης θα ανεβασει ολα τα τιμολογια του οτε της κοσμοτε και της βονταφον για να τον χτυπησει και θα πληρωσουμε τα σπασμενα εμεις.
τελος οι βαρδινογιανναιοι δεν πουλανε την ομαδα πριν φτιαξουν δωρεαν το γηπεδο για να τα αρπαξουν μετα
jack the ripper
19-01-2008, 22:18
τελος οι βαρδινογιανναιοι δεν πουλανε την ομαδα πριν φτιαξουν δωρεαν το γηπεδο για να τα αρπαξουν μετα
Οι Βαρδινογιανναιοι δεν πουλανε την ομαδα γενικως.
Βασικά πρέπει να έιναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοιο Τζέρτζελο αν εξαιρέσεις τους Γιαννακοπουλέους...
Δηλαδή με 40 μύρια και καινούριο γήπεδο η ομάδα δεν θα πάει μπροστά? Έλα μην τρελαθούμε....
dead in magazines
20-01-2008, 07:12
http://www.sport24.gr/html/ent/405/ent.215405.asp
Διαβάστε οι Παναθηναϊκοί αυτό το ωραίο αρθράκι (άμα δεν το έχετε διαβάσει) και ελάτε να συζητήσομεν δια το μέλλον της ομάδος μας. Κάνουμε και κανα πολλ άμα λάχει!
freak brother
20-01-2008, 14:22
τι να το κανει το γηπεδο οταν θα χει 100 ατομα μεσα? :evil:
regularpaul
20-01-2008, 14:30
[στον κόσμο μου]φήμες λεν ότι με προϋπόθεση την άνοδο,
ο τίγρης ξεχνάει αεκακια κ γυρίζει στα παλιά του λημέρια
ήγγιΚεν και για μας τους πτωχούς η ώρα?[/στον κόσμο μου]
freak brother
20-01-2008, 14:37
απο τι συνεντευξη του τζιγγερ στην καθημερινη.
- Πόσο καιρό έχεις για ringtone το «Smoke Οn The Water»;
- Από την αρχή. Ομως, δεν προλαβαίνω να το ακούσω ποτέ ολόκληρο… το απαντάω αμέσως το τηλέφωνο… Είσαι σίγουρος ότι είναι αυτό;
- Απολύτως!
- Από ένα σταθερό τηλέφωνο καλεί το κινητό του. Ο ροκ ύμνος των Deep Purple ακούγεται μέσα στο σαλονάκι, ολόκληρος, χωρίς διακοπή. Ο Τζίγκερ (!) ακούει, χαμογελώντας.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
μιλαμε για καθυστερηση.
Δηλαδή με 40 μύρια και καινούριο γήπεδο η ομάδα δεν θα πάει μπροστά? Έλα μην τρελαθούμε....
40 μυρια κανει μονο η παιανια.πανω απο 120 μυρια θα την πουλησουν αν την πουλησουν
freak brother
20-01-2008, 22:39
μπατζετ ρε γαβ γαβ κοιλ
μπατζετ ρε γαβ γαβ κοιλ
ρε μαλάκες τα αυτονόητα θα λέμε?
40 μύρια το χρονο για αγορές παικτών και καλύψεις συμβολαίων απο τπυς παίκτες μέχρι τους φύλακες της Παιανίας
freak brother
22-01-2008, 15:46
ακυρωθηκε η συνεντευξη ισως γιατι ο Βγενο δεν ηθελε να δημιουργηθουν προβληματα με τον κοσμο που θα μαζευοταν.
[στον κόσμο μου]φήμες λεν ότι με προϋπόθεση την άνοδο,
ο τίγρης ξεχνάει αεκακια κ γυρίζει στα παλιά του λημέρια
ήγγιΚεν και για μας τους πτωχούς η ώρα?[/στον κόσμο μου]
emeis na deis pws ton exoume 3exasei to mlk.
Prigkhpas aspro alogo kai pipes.
PS. kai oxi aekakia
eleventh guardian
22-01-2008, 16:48
απο τι συνεντευξη του τζιγγερ στην καθημερινη.
- Πόσο καιρό έχεις για ringtone το «Smoke Οn The Water»;
- Από την αρχή. Ομως, δεν προλαβαίνω να το ακούσω ποτέ ολόκληρο… το απαντάω αμέσως το τηλέφωνο… Είσαι σίγουρος ότι είναι αυτό;
- Απολύτως!
- Από ένα σταθερό τηλέφωνο καλεί το κινητό του. Ο ροκ ύμνος των Deep Purple ακούγεται μέσα στο σαλονάκι, ολόκληρος, χωρίς διακοπή. Ο Τζίγκερ (!) ακούει, χαμογελώντας.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
μιλαμε για καθυστερηση.
Oλόκληρη η συνέντευξη (που άρχισε τον Μάρτιο και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο και κατά τη διάρκεια της ο δημοσιογράφος έγινε στέλεχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός) αποτελεί μνημείο.
freak brother
22-01-2008, 16:54
Μανικας ρε.. θεος.. χαχαχ
freak brother
24-01-2008, 18:40
η συνεντεθξη του Βγαινοπουλου.
Κραυγή αγωνίας για το μέλλον του Παναθηναϊκού και κάλεσμα συνεργασίας, με αιχμές προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, από τον επικεφαλής της Παναθηναϊκής Ενωτικής Κίνησης, Ανδρέα Βγενόπουλο. «Ο Παναθηναϊκός αργοπεθαίνει. Δεν θέλουμε να διώξουμε την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Θέλουμε να μας επιτραπεί να βοηθήσουμε. Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί από τον Αμπράμοβιτς», δήλωσε και πρόσθεσε: «Άκουσα πως ο κ.Βαρδινογιάννης πικράθηκε με την κίνηση. Κι αυτός πίκρανε εμένα και άλλες 2.000.000 πράσινες καρδιές. Δεν γινόταν αλλιώς, έπρεπε να γίνει αυτή η κίνηση». «Δεν θα εγκαταλείψουμε τη μάχη, αν απορριφθούν οι προτάσεις μας», κατέληξε. «Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει μεγάλη κρίση. Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τα μίση και τις ανάγκες και να συνεργαστούμε για να υλοποιήσουμε το όραμά μας», τόνισαν Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος. «Πρώτη επιλογή του Ίβανσιτς η παραμονή στον Παναθηναϊκό», δηλώνει στη «SportDay» ο μάνατζέρ του. Ουδέν θέμα με Μανούτσο.
Αναλυτικά η ομιλία:
«Σήμερα η Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση καταθέτει πέντε προτάσεις. Η πρώτη πρόταση είναι ότι ο ΠΑΟ πρέπει να ανοίξει τις πόρτες του για να εγγραφούν δεκάδες χιλιάδες μέλη που αγαπούν τον Παναθηναϊκό.
Η δεύτερη πρόταση είναι ότι η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πρέπει να δεχτούν ευρύτατη συμμετοχή στα διοικητικά τους συμβούλια, που θα αποφασίζουν για λειτουργία και επάνδρωση των τμημάτων τους. Οι ανώνυμες εταιρείες έχουν shareholders και stakeholders. Ειδικά στις αθλητικές εταιρείες οι stakeholders έχουν τον αποφασιστικό ρόλο. Εδώ είναι 2.000.000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, που δεν είναι δυνατόν να αγνοούνται από τους shareholders.
Τρίτη πρόταση είναι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να έχει μία τεχνική επιτροπή από ανθρώπους της ομάδας. Όλες οι θέσεις, πλην ίσως του προπονητή, πρέπει να επανδρώνονται από παλαιούς παίκτες ή φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Πιστεύουμε όλοι στην ΠΕΚ ότι χρειάζεται μία ομάδα από τεχνικούς συμβούλους που να αγαπάνε τον Παναθηναϊκό. Αν κάνουν πέντε μεταγραφές και αποδειχτούν οι τέσσερις λάθος και η μία μέτρια, θα πρέπει να τους απολύσουμε.
Η τέταρτη πρόταση λέει πως αν υπάρχει υστέρηση των εσόδων έναντι των απαραίτητων εξόδων, πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα μέσω αντίστοιχης αύξησης των μετοχικών τους κεφαλαίων συμμετοχής και από άλλους ισχυρά οικονομικούς φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Για να έχουμε μία πρωταγωνίστρια ομάδα στην Ευρώπη, θα πρέπει να μπορούμε να έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε χρήματα και εμείς οι άλλοι Παναθηναϊκοί. Όλοι μαζί οι Παναθηναϊκοί είμαστε πιο ισχυροί από τον Αμπράμοβιτς. Σύμφωνα με εκτιμήσεις που υπάρχουν, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μεταγραφές τις τάξεως των 30-40 εκατ. ευρώ για να έχουμε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτό πρέπει να γίνει, πρέπει να το κάνουμε.
Η πέμπτη πρόταση είναι πως η ιστορία και η παράδοση επιβάλλουν τη συσπείρωση των οργανωμένων φιλάθλων με επίκεντρο τη Θύρα 13. Παναθηναϊκός χωρίς Θύρα 13 δεν υπάρχει. Παναθηναϊκός να παίζει στη Λεωφόρο με άδεια τη Θύρα 13 δεν υπάρχει. Με την ίδια λογική, δεν υπάρχει και Παναθηναϊκός με Θύρα 13 που να βρίζει και να μην είναι στο πλευρό της ομάδας στις χαρές και τις λύπες.
Στην Παναθηναϊκή οικογένεια ελπίζουμε πως προεξέχοντα ρόλο θα έχουν οι οικογένειες Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλου. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε και την ποδοσφαιρική μας ομάδα πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη. Εκατομμύρια πράσινες καρδιές απαιτούμε συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει.
Οι 22 από την πρώτη εμφάνιση σε επίπεδο επιχειρηματιών έχουν γίνει ήδη 80. Οι φίλαθλοί μας που θέλουν να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στην κίνησή μας, μπορούν να το κάνουν μέσω της ιστοσελίδας μας. Με το που δημιουργήθηκε αυτή η δυνατότητα, στα τρία πρώτα λεπτά είχαμε 30 άτομα, σήμερα στις 7:30 2.500 και στις 13:00 4.185 υποστηρικτές. Προτού καν κάνουμε το κάλεσμά μας είχαμε τόσους υποστηρικτές. Η πεποίθησή μας είναι ότι 2.000.000 πράσινες καρδιές υποστηρίζουν το νέο ενωμένο αδιαίρετο πολυμετοχικό Παναθηναϊκό, που μπορεί να υλοποιήσει τα οράματά τους.
Γιατί το κάναμε;
«Εμείς ξέρουμε πως τα γραπτά μένουν. Στο πρώτο δελτίο Τύπου εξηγούμε τους λόγους. Να μου επιτρέψετε μία μικρή προσωπική αναφορά, παρόλο που είμαι μόνο προσωρινά η κορυφή του παγόβουνου. Γιατί εγώ; Όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού θέλαμε να το κάνουμε. Αυτή η προσωπική μου έκθεση γίνεται με μεγάλο προσωπικό και επιχειρηματικό κόστος. Κάποιος έπρεπε να το κάνει. Τα δάχτυλα έδειξαν εμένα. Πριν λίγο καιρό μας έλεγαν κάντε κάτι, τώρα μας έλεγαν ‘δεν ντρέπεστε, γιατί δεν το κάνετε;’. Κανείς δεν θέλει να πικράνει μία τόσο δυνατή οικογένεια όπως η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Δεν γινόταν διαφορετικά. Έχουμε υποχρέωση στον Απόστολο Νικολαΐδη, στον Λουκά Πανουργιά, στον παππού μου και τον Μίμη Δομάζο. Δεν γινόταν αλλιώς, έπρεπε να γίνει.
Ορισμένοι λένε πως η ανάμειξή μου είναι αντίθετη με τις δηλώσεις που έκανα στο ‘Παναθηναϊκό Τριφύλλι’. Ουδέν ψευδέστερον αυτού. Είπα καλά λόγια για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Τον θαυμάζω για την ψυχραιμία που έχει να ανέχεται την παράγκα τόσα χρόνια και επειδή δέχεται το opportunity cost. Εγώ αυτό το πράγμα δεν θα μπορούσα να το κάνω και δεν θα το κάνω.
Γιατί η εμφάνιση της ΠΕΚ μετά το 4-0;
Ναι, ήταν προαποφασισμένο και είχαν ειδοποιηθεί οι συνεργάτες. Σειρά από συναισθηματικά στοιχεία έπαιξαν ρόλο. Επτά χιλιάδες φίλοι του Άρη πήγαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχτούν τον Αμορόζο και εμείς παίζαμε σε άδεια Λεωφόρο. Χάσαμε 4-0 φορώντας κάποιες φανέλες που τις φορούσαν οι ήρωες των παιδικών μας χρόνων, όπως ο Ανδρέου που αγωνιζόταν ματωμένος. Κατεβήκαμε με αυτές τις φανέλες στο Καραϊσκάκη. Αν είχαμε κατέβει με τις λαχανί φανέλες-έμπνευση ενός φωστήρα-ίσως να μην μας πείραζε τόσο. Και τρίτον ήταν οι δηλώσεις του Πέτρου Κόκκαλη, ο οποίος για μία ακόμη φορά απαξίωνε την ένδοξη ιστορία μας. Αποφασίσαμε να το κάνουμε μετά από ολονύκτιες διαβουλεύσεις. Αντί να έχουμε την επόμενη μέρα τη ντροπή, θα έχουμε την ελπίδα. Γι’αυτό επιμένω πως βοήθησε η κίνηση αυτή.
«Αν κέρδιζε 4-0 δεν θα άλλαζε απολύτως τίποτα, Απλώς δεν θα είχαμε τη φοβερή πίεση να βγούμε την επόμενη μέρα. Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή είναι διαιρεμένος και μικραίνει. Μία πρόκριση ή ένα πρωτάθλημα δεν θα άλλαζε τίποτα. Ο Παναθηναϊκός για μένα δεν έχει επιχειρηματικό ενδιαφέρον. Ο μόνος λόγος που χρησιμοποίησα τους όρους μετοχές και πολυμετοχικότητα είναι πως θα πρέπει να γίνουν κι άλλες επενδύσεις. Αν μου επιτραπεί να κάνω οποιαδήποτε επένδυση, θα δεσμευτώ νομικά πως το οποιοδήποτε κέρδος θα το αποδώσω στο σύλλογο. Δεν μπορώ και δεν έχω καμία πρόθεση να αναλάβω πρόεδρος ή αντιπρόεδρος. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε ανακολουθία μεταξύ όσων δήλωσα στο ‘Παναθηναϊκό Τριφύλλι’ και αυτά που λέω σήμερα».
Έχω ακούσει ότι πικράθηκε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επειδή βγήκαμε εκείνη την ημέρα. Με πίκρανε κι αυτός, όπως και 2.000.000 φιλάθλους. Πρέπει να ξεπεράσουμε τις πίκρες μας και να συνεργαστούμε για το καλό του Παναθηναϊκού.
Ποτέ δεν βγάζεις λεφτά από το παιδί σου. Δεν θα το έκανα ποτέ. Όλα αυτά περί επιρροών στις κυβερνήσεις με τις ομάδες είναι ξεπερασμένα. Μακριά από εμάς είναι αυτό.
Θα ήταν άδικο για την οικογένεια Βαρδινογιάννη, που για 30 χρόνια στήριξε το σύλλογο, να εμφανιζόταν κάποιος από το πουθενά και να ήθελε την ΠΑΕ. Κανείς σωστός άνθρωπος δεν θα το έκανε αυτό και δεν το κάνουμε κι εμείς.
Δεν ισχυριζόμαστε πως έχουμε την τέλεια λύση. Αν υπάρξει κάποια άλλη πρόταση ή παραλλαγή της δικής μας πρότασης, είμαστε έτοιμοι να τη συζητήσουμε. Δεν διεκδικούμε το αλάθητο. Αν υπάρχουν άλλες προτάσεις, να τις ακούσουμε και αν πειστούμε πως μπορούμε να πετύχουμε τα οράματά μας και διαφορετικά, γιατί όχι; Εμείς δεν έχουμε διάθεση ανάμειξης αν μπορεί να υπάρξει άλλη λύση στο σημερινό τέλμα στο οποίο έχουμε περιέλθει.
Απαντώντας στο ερώτημα αν είναι η ΠΕΚ είναι κάτι το προσωρινό, λέμε: Σκοπός της ΠΕΚ είναι να παραμείνει πάντα θεματοφύλακας για τη διατήρηση της ενότητας για την επίτευξη του Παναθηναϊκού οράματος. Δεν θα έχουμε λόγο ύπαρξης αν τα πράγματα βελτιωθούν. Όμως είμαστε και θα είμαστε Παναθηναϊκοί μέχρι να πεθάνουμε. Κάνω έκκληση στην ίδια οικογένεια Βαρδινογιάννη να ανοίξουν τα σύνορα σε ανθρώπους που έχουν την άνεση και τη δυνατότητα να βοηθήσουν. Η ΠΕΚ έχει μεγάλους οικονομικούς παράγοντες. Όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να τα βρούμε. Συγχαρητήρια στον Ανδρέα Βγενόπουλο για την κίνησή του. Θέλω να πιστεύω πως η σπορά που έκανε θα αποφέρει καρπούς».
Έχω κάνει πρόταση δύο φορές προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να υπάρξει πολυμετοχικότητα, ουδέποτε έκανα πρόταση για εξαγορά της ΠΑΕ. Αν δεν ξέρεις τι πωλείται και να ήθελες να το αγοράσεις, δεν μπορείς να προχωρήσεις. Δεν έχω καμία προσωπική φιλοδοξία να αναλάβω οποιαδήποτε θέση στην ΠΑΕ ή στην ΚΑΕ. Θεωρώ τον εαυτό μου φίλαθλο και σαν φίλαθλοι θέλουμε μόνο να βοηθήσουμε.
Οι έντεκα της κίνησης
Όπως ανακοινώθηκε από τον Ανδρέα Βγενόπουλο, οι έντεκα της ΠΕΚ είναι οι: Γιάννης Αγγελάκης, Γιάννης Αλαφούζος, Ανδρέας Βγενόπουλος, Θεόδωρος Βενιάμης, Λεωνίδας Ευγενίδης, Πάνος Μπίτσος, Γιώργος Νίκας, Γιάννης Ξυλάς, Γιάννης Πατέρας, Στέφανος Δ.Πατέρας, Αδαμάντιος Πολέμης. Πέραν των προαναφερθέντων, υπάρχουν άλλοι τόσοι που δεν θέλουν να βγουν μπροστά και ο αριθμός… αυξάνεται.
Ερωτήσεις:
Αν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πωλείτο, θα δείχνατε ενδιαφέρον;
«Δεν απαντώ σε υποθετικά ερωτήματα. Η πρότασή μας είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Δεν πιστεύω πως η οικογένεια Βαρδινογιάννη θέλει να εγκαταλείψει τον Παναθηναϊκό. Δεν επιθυμούμε να φύγουν οι Βαρδινογιάννηδες από τον Παναθηναϊκό. Αν ήθελε, όμως, η απάντηση είναι προφανής».
Πώς μπορεί να γίνει πράξη η ιδέα αυτή του πολυμετοχικού;
«Για όλα τα λειτουργικά προβλήματα υπάρχουν λύσεις. Πώς δούλεψε το μοντέλο της ΑΕΚ, που ήρθε δύο χρόνια δεύτερη και φέτος είναι πρώτη; Ένα είναι γεγονός: πως δεν είναι δυνατόν να μας απαγορεύουν να βοηθήσουμε. Αν δεν τους αρέσει η δική μας πρόταση, ας μας πουν έναν άλλο τρόπο να βοηθήσουμε. Η εφαρμογή των προτάσεων θα κριθεί από αυτούς στους οποίους ανήκει ο Παναθηναϊκός, δηλαδή τους φιλάθλους τους».
Αν απορριφθεί η πρόταση της ΠΕΚ;
«Είναι αδιανότητο η πρότασή μας, που αναγνωρίζει την προσφορά της οικογένειας Βαρδινογιάννη, και ζητά τη δυνατότητα προσφοράς, να αγνοηθεί. Δεν νομίζω πως είναι κατ’αρχήν αρνητικός. Ίσως θέλει το χρόνο του για να το εξετάσει, αλλά αυτοί οι χρόνοι δεν υπάρχουν. Πρέπει να επιταχύνουμε τις διαδικασίες. Δεν θα εγκαταλείψουμε τη μάχη. Είμαστε εδώ».
Πώς μπορούν να ανοίξουν οι πόρτες εν ευθέτω χρόνω;
«Θεωρώ πως η ΠΕΚ έχει βοηθήσει και την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Θεωρώ πως ήταν βοηθητική η εμφάνισή μας για να καταπιούμε την πίκρα του 4-0 και να δούμε το μέλλον. Θα μπορούσε να με πάρει τηλέφωνο με το που τελειώσει η συνέντευξη Τύπου και να ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός για την υλοποίηση του οράματός του. Γιατί μπορούμε να πετύχουμε και πάλι ένα νέο Γουέμπλεϊ. Η ταχύτητα εξαρτάται από την ανταπόκριση όλων. Όποιος θέλει να βοηθήσει, είμαστε μαζί. Το ίδιο περιμένω από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Αν μπορούμε να προσεγγίσουμε όλους μας τους φιλάθλους και ενώσουμε τον Παναθηναϊκό, θα έχουμε ήδη πετύχει το μισό μας όραμα. Ελπίζω πως οι εξελίξεις θα είναι σύντομες. Θα είναι ιστορικό λάθος να μην είναι σύντομες. Ο Παναθηναϊκός έχει περάσει κι άλλες κρίσεις, αλλά ποτέ δεν πεθαίνει. Όσο ζει σε εκατομμύρια πράσινες καρδιές, θα είναι εκεί. Ο Παναθηναϊκός συρρικνώνεται επικίνδυνα. Νέα παιδιά δεν γίνονται Παναθηναϊκοί. Δεν αρκεί το μπάσκετ. Μας έχει δώσει απέραντη χαρά, αλλά δεν φτάνει. Χωρίς τις επιτυχίες στο ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να προχωρήσει. Με τις σημερινές συνθήκες ο Παναθηναϊκός αργοπεθαίνει. Εγώ θέλω να είμαι υπερήφανος που είμαι Παναθηναϊκός. Τίποτα περισσότερο».
Έχετε κάνει αυτή την πρόταση στην ΠΑΕ και στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και ποια ήταν η αντίδραση;
«Δεν την έχω κάνει. Δεν μου έδωσε την ευκαιρία να του την παρουσιάσω, αφού προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του, αλλά δεν γύρισε το τηλεφώνημά μου. Θα ήθελα να ήταν κι εδώ μαζί μας σήμερα. Θα ήταν χρήσιμο να ερχόταν. Δεν θέλω να τον εξαναγκάσω να ακούσει».
Γιατί έγινε τελικά η συνέντευξη Τύπου στα… κρυφά;
«Θέλουμε να ενώσουμε την οικογένεια του Παναθηναϊκού και όχι με ύβρεις να εκδιώξουμε ένα κομμάτι της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Για το λόγο αυτό πήραμε την απόφαση αυτή και δώσαμε την ευκαιρία σε κάποιους να κάνουν πικρόχολα σχόλια ότι δήθεν δεν θα γίνει η συνέντευξη Τύπου. Για το λόγο αυτό βρίσκομαι σε δίλημμα γιατί απόψε θέλω να δω τον αγώνα μπάσκετ, αλλά δεν θέλω να ακούσω ύβρεις από την εξέδρα. Αν το ακούσω, θα φύγω (Παρέμβαση Π.Γιαννακόπουλου: «Θέλουμε τον κόσμο κοντά στην ομάδα μπάσκετ, αλλά όχι με ύβρεις που προσβάλλουν ανθρώπινες συνειδήσεις»)».
Κάνατε πρόταση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Αυτό σημαίνει ότι θέλετε το 20-25 τοις εκατό;
«Αν με μία συμμετοχή στην ΠΑΕ ΠΑΟ κριθεί ότι πρέπει να επενδυθούν 30 εκ. ευρώ και ο Βαρδινογιάννης μπορεί, τότε εντάξει. Αν όμως δεν μπορεί να τα δώσει ή δεν θέλει, λέμε ναι, πως υπάρχουν και τα άλλα 20 για παράδειγμα, καθώς θα γίνει μια αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Εμείς δεν πιέζουμε τίποτα. Το όραμά μας είναι ένας δυνατός Παναθηναϊκός. Δεν θέλουμε τίποτα, θέλουμε μόνο να είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Παναθηναϊκοί».
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος στο σημείο αυτό υποστήριξε: «To ποσό που θα επενδυθεί έχει αποκλειστική σχέση με το τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να γίνει και πάλι μεγάλος. Μπορεί να ξεπεράσει και τα 30 εκατομμύρια και όλα θα γίνουν σύμφωνα με τις ανάγκες που υπάρχουν για να γίνει πραγματικότητα το όραμά μας».
Έχετε νέο πλάνο, νέο μοντέλο. Υπάρχει κάτι για το γήπεδο;
«Δεν θέλω να πω τίποτα για το γήπεδο. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα γίνει εκεί και θα είναι εκεί. Δεν γνωρίζω τα οικονομικά. Και αυτό το γήπεδο να μην γίνει, θα γίνει κάτι άλλο».
Τοποθέτηση Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου
Παύλος Γιαννακόπουλος: «Αγαπητοί φίλοι, σας ευχαριστούμε που ήρθατε να ακούσετε τη σκέψη μας για τον Παναθηναϊκό μας. Πρέπει όλοι μαζί να φτιάξουμε τον Παναθηναϊκό μεγάλο και τρανό. Αντιμετωπίζει μία μεγάλη κρίση και είναι απαράδεκτο για όλους μας να είναι ουραγός, να μην κατακτά πρωταθλήματα και τα παιδιά να ντρέπονται να λένε πως είναι Παναθηναϊκοί. Εγώ θα βοηθήσω την ΠΕΚ και ηθικά και οικονομικά. Εγώ κάνω έκκληση αγάπης και συσπείρωσης της Παναθηναϊκής οικογένειας. Να πάνε στην άκρη τα μίση και οι ανάγκες. Εμείς θα τους συμπαρασταθούμε, είτε λέγεται ΠΕΚ είτε ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η ιστορία μας έχει δείξει πως δεν ενδιαφερόμαστε για οικονομικό όφελος».
Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Ευχαριστώ τον Ανδρέα Βγενόπουλου για αυτή την κίνηση και τις προτάσεις που έκανε. Έπρεπε κάτι να γίνει. Αυτό το μονοπρόσωπο της ΠΑΕ δεν μπορούσε να πάει άλλο. Δέκα χρόνια δεν έχει καμία επιτυχία. Ήρθε ο Ανδρέας και δύο εκατ. καρδιές που συμπαραστέκονται σε αυτή την κίνηση για να βοηθήσουμε ο Παναθηναϊκός να ξαναβρεί το δρόμο του, για να είναι κυρίαρχος στην Ελλάδα και πρωταγωνιστής στην Ευρώπη. Οι πόρτες για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό είναι ανοικτές. Αν η οικογένεια Βαρδινογιάννη θελήσει να φύγει, θα βρεθούν άνθρωποι από πίσω. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν».
ΠΟΥΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΩΛΟΓΑΥΡΕ ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ
hcpunksonacid
24-01-2008, 19:40
δεν παιζει.οι βαρδινογιανναιοι πρωτα θα πουλησουν οοολες τις επιχειρησεις τους και στο τελος τον βαζελο.ονειρα γλυκα λοιπον.
υγ-καλως να μας ερθετε στην νεα τουμπα(χωρις καγκελα) την κυριακη.
freak brother
24-01-2008, 19:48
ε στην χειροτερη αμα δουν οι αλλοι οτι δεν βαζει λιγο νερο στο κρασι τους , θα κανουν μια αλλη ομαδα , με παρεμφερες ονομα και πρασσινο χρωμα , θα μαζευουν καθε κυριακη 30.000 κοσμο , και στο καινουργιο γηπεδο του τζιγγεριακου θα μαζευονται τα 168 ατομα της παλεφιπ :D
μιλαμε για μεγαααααααλη ξεφτιλα.
θα ανεβουμε να σας αναστησουμε ρε :wink:
hcpunksonacid
24-01-2008, 19:51
χαχα!μλκ αυτο το λεμε ακριβως για τον αρουλη εδω και τοσα χρονια...να χωριστουν σε αρης 1914 και σουπερ 3,2 ξεχωριστες ομαδες...
που να αναστησεις τα σαβανα ρε συ...μουμιες λεμε.κατασταση "σκοτωσες εναν πεθαμενο".
dead in magazines
24-01-2008, 20:09
Μπρο σε βλέπω να στο καρφώνει ο Σαλπιγγίδαρος. Λέω εγώ τώρα... :roll: :oops:
freak brother
24-01-2008, 21:57
στηριξτε την φαση , με το και γραφτειτε εδω ολοι οι Παναθηναικοι του φορουμ :wink:
http://www.panathinaikosmas.com/onDemand.aspx
:D
Έκανα το τόπικ γιατί αυτό δεν έλεγε τπτ σε όνομα και επίσης στην ουσία τώρα ξεκινάει η κίνηση. Τα λέμε εδώ λοιπόν.
Ο Βγενόπουλος καλά τα λέει, ακόμα και αν τα λέει απλά για να πάρει τον ΠΑΟ.
Mitsmann
24-01-2008, 23:53
Aπο που στο διαολο προκυπτει οτι εμεις εχουμε χεστει πανω μας παντως, ιδεα δεν εχω.
Απο κει και περα ο Βγενο του βαλε του αλλου τα 2 ποδια σε μια δαχτυλιθρα. Αν δεν κανει τιποτα ο αλλος τοτενες θα πεσει πολυ γελιο ως το καλοκαιρι.
Mitsmann
25-01-2008, 00:12
μπαη δε γουεη, πως σας φαινεται η απαντηση του τζιγγερ στην συνεντευξη???
Τι??? δεν εχει πει απολυτως τιποτα??
αυτο εννοω.
up_the_hammers_Festival
25-01-2008, 00:22
αυτο εννοω.
Skeftete.
Epsisi mou arese h dilwsh giannakopoulou oti o Panathinaikos den exei kanei TIPOTA edw kai 10 xronia. Ayta gia kapious pou mas zalizoun ta paparia gia eyrwpes.
Mitsmann
25-01-2008, 00:24
Ναι αλλα αν ειχε μπει το σουτ του Βλαοβιτς στο Νου Καμπ σκατογαυροι!!!
αυτο εννοω.
Skeftete.
Epsisi mou arese h dilwsh giannakopoulou oti o Panathinaikos den exei kanei TIPOTA edw kai 10 xronia. Ayta gia kapious pou mas zalizoun ta paparia gia eyrwpes.
προφανώς και μιλα για τα εγχώρια
αυτο εννοω.
Skeftete.
προφανώς και μιλα για τα εγχώρια
Ή εννοεί ότι και αυτά που κάναμε έξω είναι λίγα. Άιδερ γουέι, εγώ καλά είμαι.
freak brother
25-01-2008, 02:32
παοκτζης στην ερα.. "γιατι δεν κοιταει και λιγο βορεια ο Βγενοπουλος?"
:rofl:
Ακούγοντάς χθές τον Γκότζο στο Σπορ Φμ έχω να πώ ότι είναι υπέρτατα γλειώδης, και οτι όλοι οι Παναθηναικοί είναι μαλάκες. Η απλά ήταν στημένα τα τηλεφωνήματα...
Γιατι ο Βγαινόπουλος έδωσε την χορηγία της Marfin στην ΑΕΚ γιατι ο Βγενο το ένα γιατί το άλλο....
ΡΕ ΞΥΠΝΑΑΑΤΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
Μα είναι δυνατόν??
Mitsmann
25-01-2008, 11:04
Κατ αρχην η ιστορικη στροφη στο συλλογο α) ειναι δικο σας θεμα και ουδεποτε μας απασχολησε ιδιαιτερα παρα τα συγκινητικα σας σχολια για "πω ρε φιλε οι gay-ροι κλαινε εχουν χεστει πανω τους, χυνω τονους σπερματος" και β) ειναι εντελως στα λογια και στον αγερα αφου δεν φαινεται πουθενα οτι η οικογενεια θα δωσει εστω και 0,005% μετοχων.
Απο κει και περα αυτα με τους Αλβανους και τους γυφτους ειναι λιγο ρατσιστικο ε Κοηλ?
freak brother
25-01-2008, 13:13
τα οφτοπικ σβηνονται.
Mitsmann
25-01-2008, 13:21
αυτο που εκανες ειναι μαλακιαρα και δεν γινεται πουθενα. Το οτι το κανεις σε τοπικ που λεει για τον Παναθηναικο ειναι υπερκομπλεξικο.
Σκεψου το και τα λεμε.
freak brother
25-01-2008, 13:23
το οτι γραφετε για αλβανους τσιγγανους και 4-0 σε ενα τοπικ που ειναι για την ΠΕΚ...
ψηφιστε με στο πολλ!
Magellan
25-01-2008, 13:26
το 4-0 ειναι ον τοπικ
δες ποσες φορες αναφερεται στη συνεντευξη
Mitsmann
25-01-2008, 13:27
Ναι και τι? Θιχθηκες η μηπως υποβαθμιστηκε το θεμα της ΠΕΚ?
το θιχθηκες παει στο "δεν το χεις ξαναδει να γινεται."
Αμα ειναι να παρω φορα σε ΚΑΘΕ τοπικ που το γυρνατε στο "ναι αλλα χοχοχο κωλογαυροι παρτε τα παπαρια μας" κλπ και να μεινει ο Πιτσφορκ με 20 ποστς στο ER.
freak brother
25-01-2008, 13:33
Αμα ειναι να παρω φορα σε ΚΑΘΕ τοπικ που το γυρνατε στο "ναι αλλα χοχοχο κωλογαυροι παρτε τα παπαρια μας" κλπ και να μεινει ο Πιτσφορκ με 20 ποστς στο ER.
δεν θιχτηκα αλλα πηγε 20 ποστς χωρις νοημα για το ποιος εχει τους πιο πολλους οπαδους δλδ παιδιαριστικα πραγματα ο πιτσ εχει κανει το δικο του τοπικ που ασχολειται και δεν κανει και πολλα ποστς να γαμησει ενα τοπικ εκτος αν εχεις παραδειγματα να το συζητησουμε , μετα πηγε παλι το 4-ο το οποιο εκτος του οτι εχει το δικο του τοπικ :P υπαρχει και σε ολα τα θρεντς του e.r και εχει καταντησει βαρετο :D βαλτε το στο τζενεραλ , επισης κατι αλλα θρεντς τυπου concentration camps και μεσσιανοπουλος σε τι αποσκοπουν και τι εξυπηρετουν οταν υπαρχει το τζενεραλ? και αν θες ανοιγουμε ενα θρεντ να τα συζητησουμε ολα αυτα να δουμε που βαδιζει το αγαπημενο μας αθλετικς!
Mitsmann
25-01-2008, 13:54
Τα κλειδωσες τα θρεντς και δε θυμαμαι να σου ειπα ποτε τιποτα. Δεν περιμενω τιποτα παραπανω για τετοια τοπικ, δεν τα κανω για να "ζησουν" σιγα τα λαχανα.
το σβησιμο με πειραζει. τεσπα.
Moonspellheim
25-01-2008, 14:22
ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΤΑΡΑΤΤΕ!!!
Η μια απαντηση του Τζιγκερ έσκασε μύτη.
Σπυρόπουλος στον Παναθηναικό....
Για να δούμε τι θα γίνει με το Χαφ μιας και άδειασε θέση μη κοινωτικού.
Λες αυτή η κόντρα να οφελείσει όντως τον ΠΑΟ?
Moonspellheim
25-01-2008, 14:53
to provlima sas einai poly vathitero!
Είναι μια νίκη για μια μεταγραφή που είχε σίγουρη ο ολυμπιακός.
Θέμα παρασκηνιακής απάντησης του τζίγγερ στην ΠΕΚ η απλά μια κίνηση που θα γινόταν ούτως η άλλως?
Mitsmann
25-01-2008, 15:05
με 4 γκολ, ειναι οντως βαθυτερο.
ρε πάρτε πούλο σπυρόπουλος ρεεεεεε
Mitsmann
25-01-2008, 15:14
αχαχαχαχαχαχ Σπυροπουλος = 1 εκατομ. ευρω
Μπελουτσι = 7,5 εκατομ. ευρω.
Παω να παρω τον πουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σε εναν παικτη που ενδιαφερθήκανε και οι 2 εκλεισε υπερ του ΠΑΟ
το τι τραγουδας εσυ...
KINHΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ?
ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ?
Moonspellheim
25-01-2008, 15:22
με 4 γκολ, ειναι οντως βαθυτερο.
this post will be autodeleted in 10 seconds!
Moonspellheim
25-01-2008, 15:22
DECO
Mitsmann
25-01-2008, 15:26
το τι τραγουδας εσυ...
KINHΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ?
Με αυτα τα ποστ, για να σου μιλησω και λιγο σοβαρα, ξερεις τι πιστευω?
Δε σου αξιζει ουτε ο Βγενοπουλος ουτε ο Παυλοθανασης ουτε κανεις. Αμα κανεις τουμπες σαν τον κοπρο που του πεταξανε κοκκαλο ο Τζιγγερ και η παρεα του, μεινε εκει και πανηγυριζε. Σε χρονια που σε ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΜΕ αλλη μια φορα με 4-0 το να πανηγυριζεις για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ περαν παρομοιας νικης εναντιον μας σε κανει γραφικο που ψαχνει οτιδηποτε μικρο για να πει "ωωω γαμησαμε τον κοκκαλη" την ωρα που ανοιγουμε νεο οροφο στα γραφεια για να χωρανε οι κουπες.
Θα δουμε τι θα γινει λοιπον. Προς το παρον πανηγυρισε. Ποια τεσσαρα τωρα.
Είναι μια νίκη για μια μεταγραφή που είχε σίγουρη ο ολυμπιακός.
Θέμα παρασκηνιακής απάντησης του τζίγγερ στην ΠΕΚ η απλά μια κίνηση που θα γινόταν ούτως η άλλως?
ποιος την ειχε σιγουρη? οι κωλοφυλλαδες? σιγα μη μας εδινε παιχτη ετσι ο Τσακίρης-Τσιπς
PainOfSalvation
25-01-2008, 15:32
spyropoulo loipon o vazelos? kalh fash...taktikes mpatatoudi/goumenou...ante panta tetoia
freak brother
25-01-2008, 15:33
ρε κοιλ επικοινωνεις με τον αφαλο σου? τι σχεση εχει ο Σπυροπουλος με το πεκ ? να το κανω λοκ το γαμημενο να τελειωνουμε.. πωπω καθυστερηση.
freak brother
25-01-2008, 15:34
το τι τραγουδας εσυ...
KINHΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ?
Δε σου αξιζει ουτε ο Βγενοπουλος ουτε ο Παυλοθανασης ουτε κανεις. Αμα κανεις τουμπες σαν τον κοπρο που του πεταξανε κοκκαλο ο Τζιγγερ και η παρεα του, μεινε εκει και πανηγυριζε. Σε χρονια που σε ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΜΕ αλλη μια φορα με 4-0 το να πανηγυριζεις για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ περαν παρομοιας νικης εναντιον μας σε κανει γραφικο που ψαχνει οτιδηποτε μικρο για να πει "ωωω γαμησαμε τον κοκκαλη" την ωρα που ανοιγουμε νεο οροφο στα γραφεια για να χωρανε οι κουπες.
και συμφωνω φουλ με τον μιτσμαν ε.
Ειμαι υπερ του ΠΕΚ οπως θα ημουν με οποιονδηποτε σοβαρο επενδυτη εσκαγε μυτη. Εχω βαρεθει να γραφω εδω μεσα οτι εχουμε μικρυνει σαν ομαδα επικινδυνα. Ας ελπισουμε (που δεν υπαρχει περιπτωση βεβαια) να ξυπνησει ο Βαρδινογιαννης και να προσπαθησει για το καλο της ομαδας.
Κουπες και μαλακιες στα @@ μου, το πρωτο μελημα του ΠΑΟ και των οπαδων του ειναι επιτελους να ορθοποδησει ποδοσφαιρικα, παιζοντας μοντερνο και ομορφο ποδοσφαιρο, κατι που εχουμε να δουμε απο τον μεγιστο Κυραστα.
Εμεις σαν Παναθηναικοι δεν πρεπει να βλεπουμε κοντοφθαλμα και να αρκεστουμε στην κατακτηση πρωταθληματος ελλαδας. Τοσα εχουμε, και να παρουμε 2-3-4-5-6 κλπ παραπανω πρεπει να μας αφηνει αδιαφορους. Ο στοχος του ομιλου μας ειναι αλλος, ειναι μεγαλος. Τα κυπελλακια τα αφηνουμε στους ολιγαρκεις.
Γι αυτο τα εχουμε με τον Βαρδινογιαννη. Γιατι αντιμετωπιζει τον ΠΑΟ σαν μαγαζακι που απλα πρεπει να συντηρει...
Το μεγιστο παραδειγμα το εχει. ΠΑΥΛΟΣ._
Ο Παυλος ηταν θεος για εμας τους Παναθηναικους ακομα και οταν δεν περναμε πρωταθλημα. Αναγνωριζαμε την αγαπη του για τον ομιλο και την νοοτροπια του.
up_the_hammers_Festival
25-01-2008, 16:01
An o paylothanasis agapage ton omilo tha evaze lefta kai ston erasitexnh. komplexikoi kontoi einai pou epeidi den mporoun na gamisoun psaxnoun allios na ikanopioisoun to egw tous.
freak brother
25-01-2008, 16:04
An o paylothanasis agapage ton omilo tha evaze lefta kai ston erasitexnh. komplexikoi kontoi einai pou epeidi den mporoun na gamisoun psaxnoun allios na ikanopioisoun to egw tous.
ευχαριστουμε , παμε στον επομενο ακροατη , ακροατρια!
" γεια σας κυρια σουλα απο τον ωροπο!!"
Mitsmann
25-01-2008, 16:07
τωρα ανακοινωθηκε οτι τον σπυροπουλο τον πηρε ο παο με 2 εκατομ. ευρω. και 50% ποσοστο μεταπωλησης.
αχαχαχαχαχαχ.
Mitsmann
25-01-2008, 16:11
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΝ ισχυει οτι ΔΕΝ θα παιζει ο Σπυροπουλος στα ματς Πανιωνιος - ΠΑΟ, αγαπητε φιλε Κοηλ μιλαμε για τρελα γελια.
carheart
25-01-2008, 16:12
Δηλαδή εσύ λες πως είναι πανεύκολο του Παύλου να συντηρεί και την ΠΑΕ και την ΚΑΕ, και δεν το κάνει επειδή είναι υπάλληλος.
Πως αν έσκαγε το budget της ΚΑΕ στην ΠΑΕ, η ΠΑΕ θα ορθοποδούσε ευρωπαϊκά (πρώτη ομάδα στην Ευρώπη) όπως ορθοποδεί η ΚΑΕ.
Και κάνοντάς το αυτό, θα μπορούσε η ΚΑΕ να είναι το ίδιο ισχυρή
Είστε βλάκες μωρέ;
Εδώ ο Κόκκαλης είχε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, και αν μιλήσουμε για συνολική επιτυχία σε σχέση με τον Παναθηναϊκό (ακόμα και) τα τελευταία δέκα χρόνια, θα με πάρουν τα γέλια.
Δηλαδή σκεφτείτε τι λέτε, ο Παύλος είναι ακούνητος για την ΠΑΕ επειδή :
α) δεν θα κάνει επαγγελματικό ρίσκο για ένα Παναθηναϊκό που de facto θα συνεχίσει να είναι μέτριος.
β) έχει δημιουργήσει την καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα μπάσκετ των τελευταίων δύο δεκαετιών, και κάνοντας αυτό έχει βοηθήσει τον σύλλογο περισσότερο από -ίσως- οποιονδήποτε στο παρελθόν.
Και για αυτό είναι προεδράρα μεγάλη. Δηλαδή όχι να μου ρχεται ο κάθε πικραμένος που φαγε εικοσάρα από τη Ζαλγκίρις και να μου λέει για κομπλεξικούς κοντούς επειδή θα με δει πάλι φέτος να σηκώνω ευρωπαϊκό, είναι ηλίθιο.
edit : Συμφωνώ στο ποστ Μιτς που συμφώνησε και ο φρηκ. Coil τι βλακείες λες;
ρε κοιλ επικοινωνεις με τον αφαλο σου? τι σχεση εχει ο Σπυροπουλος με το πεκ ? να το κανω λοκ το γαμημενο να τελειωνουμε.. πωπω καθυστερηση.
Καλά πρόσεξε και εσύ το καλσόν.
Για να μιλήσω και λίγο σοβαρα
Πρώτον κατα την δικιά μου άποψη ο μεταγραφή Σπυροπουλου έχει άμμεση σχέση με την ΠΕΚ. Ως αποτέλεσμα πιστεύω εγώ ότι αν δεν ήταν η ΠΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.
Δωσε επιχειρήματα ότι δεν είναι σωστό το σκεπτικό μου.
Οπότε αν είναι όντως έτσι ο Τζίγγερ δείχνει πόσο για τον πούτσο μπορέι να είναι για να χρειάζεται να δινει τέτοιου είδους "απαντήσεις"
Η ΠΕΚ δημιουργεί μια νέα τάξη πραγμάτων στον ΠΑΟ η οποία θα φέρει κάποιες αντιδράσεις ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ.
Το θέμα μου είναι αν θα βγεί ο ποδοσφαιρικος παναθηναικός κερδισμένος. ΔΗΛΑΔΗ αν θα πραγματοποιηθεί μια μεταγραφη ακόμα για να κερδίσει ο Τζιγγερ τις εντυπώσεις. ΔΗΛΑΔΗ με ότι γράφεται για Ρικέλμε , Ντεκο, Αιμαρ κλπ κλπ. Η κίνηση ΠΕΚ θα ξυπνήσει τον Βαρδινογιάννη?
Στην παρούσα φάση στα αρχίδια μου η τεσσάρα ολυμπιακοι που ξεχνατε ότι βλεπατε κάποτε πρωτάθλημα με το κυάλι. Η κατάντια θα παρέμενε ακόμα και αν είχαμε κερδίσει και στα δύο ματς.
Η ΠΕΚ μπορεί να αλλάξει τον Βαρδινογιάννη και να τον κάνει αρχιδάτο πρόεδρο? Γενικά μπορεί να κάνει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ πάλι ΜΕΓΑΛΟ?
PainOfSalvation
25-01-2008, 16:15
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΝ ισχυει οτι ΔΕΝ θα παιζει ο Σπυροπουλος στα ματς Πανιωνιος - ΠΑΟ, αγαπητε φιλε Κοηλ μιλαμε για τρελα γελια.
:rofl: isxyei, gia ta epomena 7 paixnidia
Πρώτον κατα την δικιά μου άποψη ο μεταγραφή Σπυροπουλου έχει άμμεση σχέση με την ΠΕΚ. Ως αποτέλεσμα πιστεύω εγώ ότι αν δεν ήταν η ΠΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.
Η ΠΕΚ δημιουργεί μια νέα τάξη πραγμάτων στον ΠΑΟ η οποία θα φέρει κάποιες αντιδράσεις ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ.
Το θέμα μου είναι αν θα βγεί ο ποδοσφαιρικος παναθηναικός κερδισμένος. ΔΗΛΑΔΗ αν θα πραγματοποιηθεί μια μεταγραφη ακόμα για να κερδίσει ο Τζιγγερ τις εντυπώσεις. ΔΗΛΑΔΗ με ότι γράφεται για Ρικέλμε , Ντεκο, Αιμαρ κλπ κλπ. Η κίνηση ΠΕΚ θα ξυπνήσει τον Βαρδινογιάννη?
Στην παρούσα φάση στα αρχίδια μου η τεσσάρα ολυμπιακοι που ξεχνατε ότι βλεπατε κάποτε πρωτάθλημα με το κυάλι. Η κατάντια θα παρέμενε ακόμα και αν είχαμε κερδίσει και στα δύο ματς.
Η ΠΕΚ μπορεί να αλλάξει τον Βαρδινογιάννη και να τον κάνει αρχιδάτο πρόεδρο? Γενικά μπορεί να κάνει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ πάλι ΜΕΓΑΛΟ?
carheart
25-01-2008, 16:16
Ήδη φαντάζομαι βαρδινοθέοντεν και βγενόπουλο με ραβδί.
Mitsmann
25-01-2008, 16:16
Οπότε αν είναι όντως έτσι ο Τζίγγερ δείχνει πόσο για τον πούτσο μπορέι να είναι για να χρειάζεται να δινει τέτοιου είδους "απαντήσεις"
Τι Ρικελμε, ντεκο, αιμαρ, ρε κοροιδο.
Έχει ένα κλπ κλπ μετα ε!
Εγώ μιλάω για παίκτες αξίας γενικά. Δηλαδή απο τα 50000 και 100000 που έδωσε το καλοκαίρι δίνει τώρα 2.000.000 έτσι...
Είναι τυχαίο αυτό? Και για έναν μόνο παίκτη? Δεν σημαίνει κάτι αυτό?
freak brother
25-01-2008, 16:33
πρωτα απο ολα , οταν εχεις φαει 4 αρα απο τους φιλους μας τους γαυρους δεν λες σας γαμησαμε οταν παιρνεις Σπυροπουλο . Δευτερον τι πανυγηριζεις ρε φιλε ? δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΙΚΤΗ και να παρει αυτη η διοικηση θα τον καταστρεψει? ετσι δεν πηραμε τον Μαντζιο σαν μεγαλο ταλεντο ? ετσι δεν πηραμε τον Βυντρα? ετσι δεν πηραμε τον Τζιωλη? οι ανθρωποι δεν εχουν οραμα δεν αγαπoυν τον Παναθηναικο και δεν εχουν τα καταλληλα στελεχη που μπορουν να προσφερουν στην ομαδα , απο σκαουτινγκ μεχρι φυσικοθεραπευτες , ολο κατι αυλοκολακες και μαλακισμενοι τυποι .
το πρωταθλημα δεν ειναι πανακεια γιαυτη την ομαδα , η ομαδα θελει εναν "χουλιγκανο" προεδρο να τα χωνει χοντρα να διωχνει αυτους που δεν κανουν και να πορωνει αυτους που κανουν.
Τι Ρικελμε, ντεκο, αιμαρ, ρε κοροιδο.
και σαβιολα και σαβολα.
Ήγγικεν η ώρα?
Της κατρακύλας και της απαξιωσης?
Να πρωταγωνιστήσει και πάλι στην ΕΥΡΩΠΗ δυνατότερος?
Με νέο γήπεδο στολίδη και ομάδα αντάξια της Ιστορίας της?
Ήγγικεν η ώρα?
Σε καμμία περίπτωση δεν είμαι βαρδινογιαννικός ούτως η άλλως. Απο την άλλη εδώ και πολύ καιρό έχω πεί ότι φταίνε στον Παο και άλλα πράγματα. Και σε καμμία περίπτωση δε πανυγήρισα για τον Σπυρόπουλο στα σοβαρά. Απλα είναι η μαλακία της αντίδρασης ως προς την τεσσάρα.
Προσπαθώ να κάνω συζήτηση τόση ώρα για το που και πώς θα καταλήξει η κόντρα ΠΕΚ - Τζίγγερ...
Mitsmann
25-01-2008, 17:03
φιλικα και με πατ πατ στην πλατη, δεν το πολυκαταφερνεις ε.
romantika bazelakia deikste ligi anthrwpia kai eustrofia, tosa xronia me tetoia katantia tou bazelou sto podosfairo ta pokemons kanoune moko epeidi o kakos "den poulaei". kai o kalos egine magkas se ena a8lima pou einai deutero kai me poly ligotera fragka gia budget.
episis o telikos de 8a ginetai ka8e xrono sto oaka e. kai moufa moufa o gauros alla de nomizw kaneis sas na bazei to xeri tou sti fwtia gia tin proti 8esi stin kanoniki periodo feto.
romantika bazelakia deikste ligi anthrwpia kai eustrofia, tosa xronia me tetoia katantia tou bazelou sto podosfairo ta pokemons kanoune moko epeidi o kakos "den poulaei". kai o kalos egine magkas se ena a8lima pou einai deutero kai me poly ligotera fragka gia budget.
episis o telikos de 8a ginetai ka8e xrono sto oaka e. kai moufa moufa o gauros alla de nomizw kaneis sas na bazei to xeri tou sti fwtia gia tin proti 8esi stin kanoniki periodo feto.
13+myria budget basket=posa myria budget mpala :?:
o tziger dn poulaei einai gnwsto.
eytyxws pou egine sto oaka.opoudhpote allou 8a xaname.
xeri sth fwtia oxi.xeri sth tzzzeph gia stoixhma kai poios 8a parei prwta8lhma aneta.
pollh empa8eia pros giannakopoulaious.logw ths 30ras h genika atoma apo to forum :?:
up_the_hammers_Festival
25-01-2008, 17:47
Exeis ipopsin sou ti einai h erasitexnikh?pios milise gia thn pae?
Δηλαδή εσύ λες πως είναι πανεύκολο του Παύλου να συντηρεί και την ΠΑΕ και την ΚΑΕ, και δεν το κάνει επειδή είναι υπάλληλος.
Πως αν έσκαγε το budget της ΚΑΕ στην ΠΑΕ, η ΠΑΕ θα ορθοποδούσε ευρωπαϊκά (πρώτη ομάδα στην Ευρώπη) όπως ορθοποδεί η ΚΑΕ.
Και κάνοντάς το αυτό, θα μπορούσε η ΚΑΕ να είναι το ίδιο ισχυρή
Είστε βλάκες μωρέ;
Εδώ ο Κόκκαλης είχε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, και αν μιλήσουμε για συνολική επιτυχία σε σχέση με τον Παναθηναϊκό (ακόμα και) τα τελευταία δέκα χρόνια, θα με πάρουν τα γέλια.
Δηλαδή σκεφτείτε τι λέτε, ο Παύλος είναι ακούνητος για την ΠΑΕ επειδή :
α) δεν θα κάνει επαγγελματικό ρίσκο για ένα Παναθηναϊκό που de facto θα συνεχίσει να είναι μέτριος.
β) έχει δημιουργήσει την καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα μπάσκετ των τελευταίων δύο δεκαετιών, και κάνοντας αυτό έχει βοηθήσει τον σύλλογο περισσότερο από -ίσως- οποιονδήποτε στο παρελθόν.
Και για αυτό είναι προεδράρα μεγάλη. Δηλαδή όχι να μου ρχεται ο κάθε πικραμένος που φαγε εικοσάρα από τη Ζαλγκίρις και να μου λέει για κομπλεξικούς κοντούς επειδή θα με δει πάλι φέτος να σηκώνω ευρωπαϊκό, είναι ηλίθιο.
edit : Συμφωνώ στο ποστ Μιτς που συμφώνησε και ο φρηκ. Coil τι βλακείες λες;
13+myria budget basket=posa myria budget mpala :?:
o tziger dn poulaei einai gnwsto.
eytyxws pou egine sto oaka.opoudhpote allou 8a xaname.
xeri sth fwtia oxi.xeri sth tzzzeph gia stoixhma kai poios 8a parei prwta8lhma aneta.
pollh empa8eia pros giannakopoulaious.logw ths 30ras h genika atoma apo to forum :?:
poulaei den poulaei o tzigker oi giannakopoulaioi de 8imamai na vgikan mia fora na milisoune gia tin katastasi. ekei den einai bazeloi?
nai poly pi8anon na xanate.
polli empa8eia logw tou oti den pirate oles tis koupes sas me timia mesa kai giati mas exete skisei tarxidia me ti "megaliteri omada mpasket pou epaikse pote sauto to galaksia" kai giati den exo ksanadei proedrous omadas na mpainoun sto parke na apeiloune diaitites kai giati opadiliki poulane ki oi giannakopouloi imho kai o pikramenos bazelos apautous pianetai.
otan pairneis enan paixth pou ousiastika dn xreiazesai etsi giati apla einai o kalyteros pou kykloforei nomizw -lew egw twra- oti mporeis na poulas oso opadiliki 8es.
bghkan kai phran apanthsh oti den poulame.
oses koupes kai na bgaleis tis opoies nomizeis oti ths phrame me mh timia mesa eimaste akoma h pxio megalh omada ths elladas bash titlwn.gia na ginoume h megalyterh sthn eyrwph prepei na ftasoume th real.argei akoma.
:)
Αφού θέλει λιγότερα λεφτά γιατί παλεύει ο γαύρος για την 4η θεσούλα στην €λίγκα; Φτωχό το δίδυμο αγγελόπουλων και σωκράτη. Όσο και αν απαξιείς το μπασκετάκι, είναι μεγάλο άθλημα και έχει προσφέρει πολλά, ειδικά σε αυτή τη χώρα. Και ο ΠΑΟ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και (τα τελευταία 15 χρόνια) στην Ευρώπη.
Όπου και να παίξουμε με τον γαύρο θα ισχύει αυτό. Ακόμα και το πρωτάθλημα να χάσουμε θα ισχύει. Θέλει πάρα πολύ ψωμί ο γαύρος για να φτάσει μια τρίχα από τα αρχίδια μας. Μην ξεγελιέσαι από τους τελικούς που κράτησαν πολύ την τελευταία φορά, είναι ειδικές οι συνθήκες. Κοίτα και λίγο πιο πίσω.
Αφού θέλει λιγότερα λεφτά γιατί παλεύει ο γαύρος για την 4η θεσούλα στην €λίγκα; Φτωχό το δίδυμο αγγελόπουλων και σωκράτη. Όσο και αν απαξιείς το μπασκετάκι, είναι μεγάλο άθλημα και έχει προσφέρει πολλά, ειδικά σε αυτή τη χώρα. Και ο ΠΑΟ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και (τα τελευταία 15 χρόνια) στην Ευρώπη.
Όπου και να παίξουμε με τον γαύρο θα ισχύει αυτό. Ακόμα και το πρωτάθλημα να χάσουμε θα ισχύει. Θέλει πάρα πολύ ψωμί ο γαύρος για να φτάσει μια τρίχα από τα αρχίδια μας. Μην ξεγελιέσαι από τους τελικούς που κράτησαν πολύ την τελευταία φορά, είναι ειδικές οι συνθήκες. Κοίτα και λίγο πιο πίσω.
den to apaksiw ka8olou to basketaki, genika protimw na vlepw basket para mpala.
o gauros paleuei me isodynamo budget alla me ton obraio ston pagko kai me roster pou allazei kata to imisi ka8e xrono de mporei na strwsei. thimisou ligo epoxes pro subotic sto bazelo pou o giannako pali exwne fragka alla epairne t@@. o obradovic ekane tin omada, o proedras evale ta fragka.
kai nai isws einai i kaliteri omada ta teleutaia 15 xronia alla me tosi eparsi pia min sas ksenisei an oi mi bazeloi ston epomeno teliko ipostiriksoun tin cska h opoia alli. ego toulaxiston auto 8a kanw.
οντονιαν κατέβα λιγάκι από το θρόνο σου...
μπουρδέλο είμαστε, δε λέω, αλλά χαλαρώστε λίγο, γιατί τα ίδια λέγατε και πέρυσι και χρειάστηκε το non-call για να τη βγάλετε καθαρή.
@ Κανσερ:
Κοίταξε να δεις, δε νομίζω ότι θέλουμε κάποια υποστήριξη από μη Παναθηναικούς. Επίσης δε μπορώ να καταλάβω γιατί, αν είμαστε η καλύτερη ομάδα τα τελευταία 15 χρόνια όπως παραδέχεσαι, να θεωρείται έπαρση να το λέμε. Μιλάμε για ένα άθλημα, δηλαδή κάτι καθαρά ανταγωνιστικό και αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι.
Παράλληλη ερώτηση: Είσαι και κατά του ποδοσφαιρικού γαύρου; Γιατί εκείνοι έχουν αντίστοιχη έπαρση και τους αρκεί μια νίκη με μας για να την έχουν, με σφαλιάρες απανωτές σε Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.
οντονιαν κατέβα λιγάκι από το θρόνο σου...
μπουρδέλο είμαστε, δε λέω, αλλά χαλαρώστε λίγο, γιατί τα ίδια λέγατε και πέρυσι και χρειάστηκε το non-call για να τη βγάλετε καθαρή.
Σου απάντησα στο ίδιο το ποστ που κάνεις κουόουτ. Ακόμα και 3-0 να το πάρετε το πρωτάθλημα, πάλι έχετε πολύ δρόμο για να φτάσετε αυτό που ο ΠΑΟ έχει κάνει στο τμήμα μπάσκετ. Κοίτα εσύ το νον κωλ και άσε το δάσος.
καλά μείνε εκεί ψηλά εσύ.
freak brother
25-01-2008, 20:16
το τι λασπη εχει φαει απο ΟΛΑ τα media ο Βγενο δεν περιγραφεται... "οταν θες να βοηθησεις την ομαδα δεν φωναζεις τις καμερες" , "θα φερει τους συνταξιουχους πρωην παιχτες να διοικησουν την ομαδα , τι να ξερουν αυτοι απο την διοικηση μιας ομαδας?"
ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ φουλ προπαγανδα για αντιστροφη του κλιματος , ο ομιλος Βαρδινογιαννη εχει ενεργοποιηθει φουλ.
"ειχαμε καιρο να δουμε τοσο μεγαλη νικη του Παναθηναικου απο τον ολυμπιακο , φοβερη νικη"
το οτι μας τον αφησε ο γαυρος και μας επιασε Κοτσο ο πανιωνιος μοκο.
Moonspellheim
25-01-2008, 20:18
re freak den sou kanei estw kai liiiiiiiiiiigo asximi entypwsh oti dialekse na vgei kai na arxisei tin epanastasi 2-3 meres meta tin 4ara???
freak brother
25-01-2008, 20:22
re freak den sou kanei estw kai liiiiiiiiiiigo asximi entypwsh oti dialekse na vgei kai na arxisei tin epanastasi 2-3 meres meta tin 4ara???
Εχω δει ντεμπα , μιτου , ζουταουτας , μπικοφσκι , ενκαραριρε , ρομερο , σεριτς , μπισκαν , κονσεισαο , βυντρα κλπ κλπ
αυτα μου κανουν ασχημη εντυπωση , και για αυτα ξερω ποιος φταιει.
dead in magazines
25-01-2008, 20:24
Moonspellheim ο Βγενόπουλος είπε ότι και η 4άρα να μη γινόταν, πάλι θα βγαίνανε και θα κάνανε αυτό που κάνανε. Το είπε στη συνέντευξη.
Moonspellheim
25-01-2008, 20:25
Moonspellheim ο Βγενόπουλος είπε ότι και η 4άρα να μη γινόταν, πάλι θα βγαίνανε και θα κάνανε αυτό που κάνανε. Το είπε στη συνέντευξη.
kai ti se kanei na to pisteueis auto?
o logos tis timhs tou?
dead in magazines
25-01-2008, 20:27
Τα χάλια στα οποία βρισκόμαστε τα τελευταία χρόνια. Η 4άρα ήταν η αφορμή, όχι η αιτία (και τέτοιες έχουμε μπόλικες).
kai ti se kanei na to pisteueis auto?
o logos tis timhs tou?
Προτιμάς να ξεκινάμε με το δεδομένο ότι όλοι είναι μαλάκες; Ως τώρα ικανοποιεί με τις απαντήσεις του. Θα δείξει, αλλά του δίνω το χρόνο του.
Mitsmann
25-01-2008, 20:43
αν ειναι να κανω ας πουμε μια σοβαρουτσικη συζητηση, δυστυχως (για σας, για μενα αδιαφορο) η συντονισμενη επιθεση ΟΛΩΝ των μεσων που προσκεινται στην ΠΑΕ, συν η αγορα τσακ μπαμ Σπυροπουλου (και μαλιστα για να αποδεχτει τετοιους ορους ειναι φανερο οτι το εκανε σε φαση "ας τον κλεισω οπως να ναι για να την πω στον Ολυμπιακο και στους βγενοπουλους") σημαινει οτι δεν δινει ουτε μισο αποκομμα μετοχης.
freak brother
25-01-2008, 20:51
βασικα αυτο που συμβαινει αμα κατσει και το προσεξει κανεις ειναι φοβερο και θα μπορουσε ανετα να γινει διπλωματικη για φοιτητη στην παντειο . Εχουμε μια προταση που ναι μεν δεν εχει γινει με τον καλυτερο δυνατο τροπο , ΑΛΛΑ το 95% των Παναθηναικων την βλεπει θετικα , και εχουμε ΟΛΑ ΤΑ ΜEDIA της Ελλαδος να ανακαλυπτουν αρνητικα στην ολη φαση και πουθενα ποτε να μην αναφερονται γκαλοπ που δειχνουν την αποψη μας . Μιλαμε αυτα που λενε... " η κινηση Βγενοπουλου επηρεαζει αρνητικα την ψυχολογια των παιχτων του Παναθηναικου" (η 4 αρα και το ανισσοροπο ροτεισιον δεν τους επηρεασε περιμεναν τον Βγενο)και χειροτερες ανισσοροπιες " η μαρφιν ειναι του Τροχανα" ... και πιπες .
Επισης το κοινο στρατοπεδο Πετραν , Τζιγγερ ειναι πλεον περισσοτερο απο προφανες.. βγαινει βριζει ο Τζιγκ καμια αντιδραση απο τον Σωκρατες , βγαινει λεει για τα 100 χρονια ο Πετραν καμια αντιδραση ..
:roll:
FANTASMA
25-01-2008, 20:52
Σας παρακαλω μην κανετε ακυρη συζητηση και συγκριση για συνθηκες ποδοσφαιρου και μπασκετ. Το ποσο των δισεκατομμυριων ευρω που διακινουνται σε ολον τον κοσμο απο το αθλημα του ποδοσφαιρου και δη απο τις μεγαλες ομαδες οι οποιες προερχονται απο την Ευρωπη ειναι πολλες ταξεις μεγεθους απο το αντιστοιχο ποσο του κοσμου του μπασκετ. Με συνεπεια το να παραλληλιζεται ο Παναθηναικος του μπασκετ με τον Ολυμπιακου του ποδοσφαιρου και την "αποτυχια" του στην Ευρωπη να ειναι απο τα πιο ακυρα που εχουν γραφτει.
Στο μπασκετ, υπαρχουν ομαδες οπως ο Αρης, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακος, ο Παναθηναικος, το Μαρουσι που εχουν παρει ευρωπαικα κυπελλα Κορατς, Κυπελλουχων, Πρωταθλητριων και μαλιστα παραπανω απο μια φορες. Στο ποδοσφαιρο αν ο Παναθηναικος φτασει στους 8 του Τσαμπιονς Λιγκ και ο Ολυμπιακος στους 16 θεωρειται επιτυχια απο αυτες που γινονται λιγες φορες μεσα σε 10 χρονια και το να προχωρησει παραπανω ειναι θαυμα.
Σωστό, αλλά άσχετο. Ξαναδιάβασε τι έγραψα.
FANTASMA
25-01-2008, 21:07
Δε διαφωνω μαζι σου στον παραλληλισμο για το αν θα επρεπε να βριζουν οι Ολυμπιακοι τον Κοκκαλη οπως καποιος προτεινει οτι ο Γιαννακοπουλος ειναι γτπ και θα πρεπε να τον βριζετε. Οχι ομως οτι θα πρεπε να του στησετε και αγαλμα επειδη παει καλα στην Ευρωπη. Στο μπασκετ και στην Ολυμπια Λαρισας να εριχνε καποιος λεφτα θα την εκανε πρωταγωνιστρια σε Ελλαδα Ευρωπη αφου οι ελληνικες ομαδες ειναι πρωταγωνιστριες γενικα σε Ευρωπη και το να περασουν τον πρωτο γυρο της διοργανωσης στην οποια παιζουν ειναι το μινιμουμ. Στο ποδοσφαιρο, και 677 εκατομμυρια ευρω να δωσεις στον Κακα, δεν ερχεται για κανεναν λογο να παιξει στον Ολυμπιακο.
Έχει παραγίνει οφ τόπικ, αλλά δε λέω καν αυτό. Προφανώς έχεις δίκιο στα βασικά (αν και το να παίρνεις την €λίγκα δε θέλει μόνο λεφτά, θέλει σωστό προγραμματισμό και κυρίως τεχνική ομάδα), αλλά το μόνο που λέω παραπάνω είναι ότι η έπαρση των φιλάθλων του Παναθηναικού για το μπάσκετ δικαιολογείται εντελώς. Ο παραλληλισμός με τον σώκρατες έγινε για να ρωτήσω τον κάνσερ, ήμουν απλά περίεργος. Δεν περιμένω από ελληνική ομάδα να πάρει τσουλου για να τη θεωρώ πετυχημένη έξω - προς θεού.
Πάντως είναι και άλλες χώρες που ασχολούνται με το μπασκετάκι (Ισπανία, Ιταλία κλπ) και ριχνουν λεφτά. Μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο από το ποδόσφαιρο να πρωταγωνιστείς, αλλά να έχεις από Ελλάδα την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, είναι ιμο λόγος σοβαρότατος να είσαι περήφανος.
@ Κανσερ:
Κοίταξε να δεις, δε νομίζω ότι θέλουμε κάποια υποστήριξη από μη Παναθηναικούς. Επίσης δε μπορώ να καταλάβω γιατί, αν είμαστε η καλύτερη ομάδα τα τελευταία 15 χρόνια όπως παραδέχεσαι, να θεωρείται έπαρση να το λέμε. Μιλάμε για ένα άθλημα, δηλαδή κάτι καθαρά ανταγωνιστικό και αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι.
Παράλληλη ερώτηση: Είσαι και κατά του ποδοσφαιρικού γαύρου; Γιατί εκείνοι έχουν αντίστοιχη έπαρση και τους αρκεί μια νίκη με μας για να την έχουν, με σφαλιάρες απανωτές σε Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.
min ksexnas omws pos ton ari epi gkali giannaki ton ipostirizan oi opadoi olwn twn omadwn (plin paouk).
ta teleutaia xronia o podosfairikos panathinaikos exei faei xeiroteres sfaliares, alla, gia na apantisw stin erotisi, nai eimai kata meta kai ta simerina. arkei na min to parei o ribo ribo.
pitchfork
04-02-2008, 17:55
....
Όντως δεν έχει κάνει τίποτα σε σχέση με Λίβερπουλ, Μπάρτσα, Ρεάλ, Μίλαν κλπ ανταγωνιστές και ομοίους μας, όχι σε σχέση με τους αρουραίους, τίποτα με τίποτα έχει μεγάλη διαφορά.
Ακούγοντάς χθές τον Γκότζο στο Σπορ Φμ έχω να πώ ότι είναι υπέρτατα γλειώδης, και οτι όλοι οι Παναθηναικοί είναι μαλάκες. Η απλά ήταν στημένα τα τηλεφωνήματα...
Γιατι ο Βγαινόπουλος έδωσε την χορηγία της Marfin στην ΑΕΚ γιατι ο Βγενο το ένα γιατί το άλλο....
ΡΕ ΞΥΠΝΑΑΑΤΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
Μα είναι δυνατόν??
Σε ποιον πλανήτη ζεις?
Μάλλον έχεις πολύ καιρό να περάσεις από τον Σύνδεσμό σου, κάνε μια βόλτα να ενημερωθείς για το τι παίζει.
δεν θιχτηκα αλλα πηγε 20 ποστς χωρις νοημα για το ποιος εχει τους πιο πολλους οπαδους δλδ παιδιαριστικα πραγματα ο πιτσ εχει κανει το δικο του τοπικ που ασχολειται και δεν κανει και πολλα ποστς να γαμησει ενα τοπικ εκτος αν εχεις παραδειγματα να το συζητησουμε ,
Κοίτα πόσες σελίδες και πρώτη φορά ποστάρω. Μερικοί είναι πολύ κομπλεξικοί με τη πάρτη μου τελικά (άσχετα αν εγώ τους αγαπάω) :pink:
το τι τραγουδας εσυ...
KINHΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ?
Σαφως και τα όσα λες είναι σωστά, σαφώς και πολλοί οπαδοί του ΠΑΟ χρειάζεται να ξυπνήσουν αλλά στο ηαρ που ήμαστε κι εγώ ίδια και χειρότερα γράφω και στ @ μου κιόλας. Εδώ μέσα μπαίνουν διάφοροι αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Την περίπτωση coil δεν την γνωρίζω φυσικά σίγουρα όμως με την πρώτη ματιά δείχνει αποπροσανατολισμένος.
Καλά τα λες.
Φαντάζομαι θα κοίταξες πρώτα το καθρέφτη πριν μιλήσεις έ?
Προς το παρόν λοιπόν σκύψε λίγο ακόμη γιατί όπως σωστότατα είπες είναι κοντός ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ και ο ΘΑΝΑΣΑΡΑΣ και βαρέθηκαν να σου τον φοράνε πάνω από το σκαμπό.
1.
2.
Η ΠΕΚ μπορεί να αλλάξει τον Βαρδινογιάννη και να τον κάνει αρχιδάτο πρόεδρο?
1. Το πρόβλημά μας δεν είναι οι μεταγραφές ποδοσφαιριστών
2. Φυσικά και όχι, ούτε ο θεός ο ίδιος δεν μπορεί.
Γενικά δεν έχεις καταλάβει ότι η ιστορία έχει τελειώσει, και τη μεικτή κόσμου να μας κουβαλήσει και 30 ch league να πάρουμε, οι βαρδινογιάννηδες είναι καρκίνος και είναι ανεπιθύμητοι.
Πάει και τέλειωσε.
Εχθρός του κόσμου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ είναι και εχθρός του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.
Το μόνο που ακόμη δεν γνωρίζουμε είναι πότε θα αρχίσουν να πέφτουν οι πρώτες σάπιες ντομάτες και πότε θα τους ξεβρακώσουμε μπροστά στο πανελλήνιο. Προσωπικά είμαι αντίθετος στη συγκεκριμένη κίνηση βέβαια, για μένα η λύση είναι μόνο το ΞΥΛΟ.
Μιλάμε για πολύ όμως ε?
Έχει ένα κλπ κλπ μετα ε!
Εγώ μιλάω για παίκτες αξίας γενικά. Δηλαδή απο τα 50000 και 100000 που έδωσε το καλοκαίρι δίνει τώρα 2.000.000 έτσι...
Είναι τυχαίο αυτό? Και για έναν μόνο παίκτη? Δεν σημαίνει κάτι αυτό?
Σημαίνει ότι του λείπουν ακόμη 28 με 38 εκατομύρια, αυτό μόνο.
....
λολ
....
o gauros paleuei me isodynamo budget ...
αχαχαχαχαχα
Ε, αν βγάλουμε τον Γιασικεβίτσιους και κανα δυο άλλους μπορεί.
Έχει παραγίνει οφ τόπικ, αλλά δε λέω καν αυτό. Προφανώς έχεις δίκιο στα βασικά (αν και το να παίρνεις την €λίγκα δε θέλει μόνο λεφτά, θέλει σωστό προγραμματισμό και κυρίως τεχνική ομάδα), αλλά το μόνο που λέω παραπάνω είναι ότι η έπαρση των φιλάθλων του Παναθηναικού για το μπάσκετ δικαιολογείται εντελώς. Ο παραλληλισμός με τον σώκρατες έγινε για να ρωτήσω τον κάνσερ, ήμουν απλά περίεργος. Δεν περιμένω από ελληνική ομάδα να πάρει τσουλου για να τη θεωρώ πετυχημένη έξω - προς θεού.
Πάντως είναι και άλλες χώρες που ασχολούνται με το μπασκετάκι (Ισπανία, Ιταλία κλπ) και ριχνουν λεφτά. Μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο από το ποδόσφαιρο να πρωταγωνιστείς, αλλά να έχεις από Ελλάδα την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, είναι ιμο λόγος σοβαρότατος να είσαι περήφανος.
Καθόλου δίκιο δεν έχει.
Για το ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν βρίσκεται εκεί που βρίσκεται το ελληνικό μπάσκετ κύρια ευθύνη έχουν οι παράγοντες των ομάδων που είναι όλοι λαμόγια κλέφτες και συνέταιροι και το μόνο που τους ενδειαφέρει είναι να παίρνουν τα 20/50ευρω από τις τσέπες του κόσμου. Που δεν υπάρχει ένας ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ με άλλα λόγια.
Το ότι δεν έρχεται ο Κακά αυτή τη στιγμή είναι αλήθεια, κάτω από τον Κακά όμως είναι πολλοί άλλοι που θα ερχόντουσαν και μετά από αυτούς θα ερχόνταν και ο Κακά, αν τους πλήρωνες πρώτα όμως, αλλά όταν ο σοφέρ τα έχει βρει και τα έχουνε μοιράσει με τον κοκάκια γιο του κατάσκοπου αυτά σου μαθαίνουνε να λες και αυτά λες.
Λογικό είναι.
freak brother
04-02-2008, 18:10
πιτς , σε ποιον συνδεσμο εισαι γραμμενος?
pitchfork
04-02-2008, 18:20
Σε κανέναν (κακώς φυσικά).
να μετονομαστει το θρεντ σε ΄ποσο καυλα ειναι να κοροιδευεις τον παναθηναικο?'
dead in magazines
04-02-2008, 21:28
Καλά τα λες.
Φαντάζομαι θα κοίταξες πρώτα το καθρέφτη πριν μιλήσεις έ?
Προς το παρόν λοιπόν σκύψε λίγο ακόμη γιατί όπως σωστότατα είπες είναι κοντός ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ και ο ΘΑΝΑΣΑΡΑΣ και βαρέθηκαν να σου τον φοράνε πάνω από το σκαμπό.
ΗΧΑΧΗΑΧΗΑΗΧΑΧΑΗΑΧΗΑΧΗΑΧΗΑΧΑΧΗΑΧΑΧΑΧ μ'άρεσε πολύ αυτό!
up_the_hammers_Festival
05-02-2008, 00:10
Pitsfork ama exeis kati na peis epi tou thematos pes to kai ase tous xaraktirismous. Giati den vazoun oi kontoi gay pokemon lefta ston erasitexnh?
pitchfork
05-02-2008, 00:54
Εσύ γιατί δεν βάζεις?
chris_boss
05-02-2008, 13:20
c says:
ετοιμος για τζίγγερ;
n says:
μόλις ξύπνησα
n says:
και πήρα θέση
n says:
ΠΟΥΛΑ!!!!!!!
Mitsmann
05-02-2008, 13:36
το σχεδιο του τζιγγερ ειτε ειναι ανοιγμα στην ΠΕΚ να βαλει λεφτα, ειτε ειναι η συγκλονιστικοτερη βλακεια που εχει πει παραγοντας μεγαλης ομαδας. Ιδιως το σημειο "μπορουν να παρουν παικτες και αλλες ομαδες εκτος απο τον παο", προτιθεται να ειναι για πολλα γελια. Η κλαμματα.
chris_boss
05-02-2008, 13:39
μαλιστα
freak brother
05-02-2008, 13:51
μαλακιες ειπε παλι. δεν το εχει ο τυπος.ειδικα μαυτο το σκαουτινγκ της παε.. το σχεδιο θα ναυαγισει.
up_the_hammers_Festival
05-02-2008, 15:31
Εσύ γιατί δεν βάζεις?
kokoko
freak brother
05-02-2008, 19:47
http://img444.imageshack.us/img444/8158/txspacemancopyvd6.jpg
freak brother
05-02-2008, 23:10
http://img98.imageshack.us/img98/4180/fmiy8.jpg
pitchfork
05-02-2008, 23:30
http://img352.imageshack.us/img352/5946/bhndshgbse7.jpg
Αυτό είναι το αγαπημένο μου
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
"ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ".....
Magellan
06-02-2008, 09:51
αχαχα
freak brother
11-02-2008, 15:39
"Σταματήστε τον πόλεμο..."
εκτύπωσέ το
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος της Marfin Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσαν οι "Παναθηναϊκοί Γιατροί Τιμισοάρας Ρουμανίας" εναντίον του Ανδρέα Βγενόπουλου και των αδερφών Γιαννακόπουλου! "Διαβάζοντας την ανακοίνωση της "ΠΕΚ", αναρωτηθήκαμε για πολλοστή φορά αν αυτή κίνηση είναι ενωτική, ξεκινάει η ανακοίνωση αφήνοντας αιχμές.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Διαβάζοντας την ανακοίνωση της «ΠΕΚ», αναρωτηθήκαμε για πολλοστή φορά αν αυτή κίνηση είναι ενωτική. Ή αν μέσω του κ. Βγενόπουλου κάποιοι άλλοι οι οποίοι από το 1979 έχουν απωθημένο τους την ΠΑΕ προσπαθούν δια πλαγίου τρόπου να την αποκτήσουν.
Για το λόγο αυτό απευθυνόμαστε προς τον κ. Βγενόπουλο και του θέτουμε τα εξής ερωτήματα.
1) Πόσο πολύ γνωρίζει από ποδόσφαιρο γενικώς; Και πόσες φορές έχει βρεθεί στη Λεωφόρο ή στο ΟΑΚΑ την τελευταία 12ετία τουλάχιστον; Σας απαντάμε μόνοι μας, ποτέ! Γιατί εάν ερχόσασταν κάποιος από εμάς θα σας είχε δει, ακόμη και οι δημοσιογράφοι που αναφέρουν ποιοι επώνυμοι βρίσκονται στο γήπεδο κανείς δεν σας έχει αναφέρει αντιθέτως επανειλημμένος έχει γραφτεί ότι παρακολουθήσατε αγώνα Μπάσκετ. Aρα, προς τι το όψιμο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό; Μήπως μόνο για να ξεσπάσει πόλεμος στο όνομα της ενότητας; Είστε λάθος κ. Βγενόπουλε, γιατί αν πονούσατε τον Παναθηναϊκό και προπάντων εάν τον γνωρίζατε, θα ξέρατε ότι εκτός της πορείας στον τελικό του 1971 έχει να επιδείξει άλλες επίσης μεγάλες επιτυχίες στην Ευρώπη όπως του �84 στους «4», του �87 στους «8», του '96 στους «4» και τις μεγαλειώδεις πορείες του 2000, 2001, 2003, που μόνος του έφερε στην Ελλάδα σε τέτοια εξέχουσα θέση, ώστε η ΕΠΑΕ να στέλνει τρεις ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Χάρη του Παναθηναϊκού και φυσικά της Παιανίας. Αλήθεια πιστεύουμε να γνωρίζετε τουλάχιστον ότι η Ελλάδα βγήκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2004 από αυτά τα παιδιά της Παιανίας. Δεν είναι λίγο κ. Βγενόπουλε! Να έχεις εννέα ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα σου στο Εθνικό μας συγκρότημα. Σεις όμως είστε τόσο ενημερωμένος ως προς τα ποδοσφαιρικά δρώμενα στον ΠΑΟ που δεν γνωρίζατε ούτε για το νέο Γήπεδο! Το οποίο ίσως να μην σας ενημέρωσαν σωστά ξεκινά η ανέγερσή του με χρήματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρά τις όσες τρικλοποδιές προσπάθησε να βάλει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη. Και ειδικώς για το γήπεδο ας πάψει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη να λέει ότι θα το κτίσει! Αυτό το έχει αναλάβει ήδη η ΠΑΕ. Τέλος αφήστε τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη να χειριστεί τα του οίκου του. Την ΠΑΕ την αγόρασε και υπογείως κανείς δεν θα βάλει χέρι στην εταιρεία, σε μία εταιρεία υγιέστατη που την ζηλεύουν όλες οι ΠΑΕ.
Η Ομάδα πάει για Πρωτάθλημα. Παρακαλούμε σταματήστε τον πόλεμο εσείς και οι συνεργάτες σας. Ειλικρινά πιστέψτε μας δεν έχουμε τίποτα μαζί σας, σαν αθλητή του Παναθηναϊκού μας σας τιμούμε, όπως σας τιμούμε σαν επιχειρηματία. Είναι λοιπόν κρίμα για σας να μπαίνετε μπροστάρης στο απωθημένο κάποιων (το μίσος τους φαίνεται και από την εφημερίδα που εκδίδουν).
ΥΓ: Κανείς δεν πουλά την ιδιοκτησία του, ούτε και την υποθηκεύει, πολύ περισσότερο δεν χρειάζεται τοποτηρητή! Όσο για τον Φορέα που σας ακολουθεί, ελπίζουμε να βάλει τέλος ο Υπουργός Πολιτισμού, καθώς και ο Υπουργός Αθλητισμού με το νομοσχέδιο των Λεσχών.
Είμαστε Γιατροί γνωστοί μέσα στο φίλαθλο κόσμο της Ομάδας μας με το club που είχαμε στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το καλό του Παναθηναϊκού και η ηρεμία του, ιδίως τώρα που πάει για πρωτάθλημα και UEFA. Αυτά κι αν χρειαστεί θα επανέλθουμε.
ΥΓ2: Προσωπικά προς κ. Βγενόπουλο: ξεχνάτε ότι πίσω από την ΠΑΕ υπάρχει ο Όμιλος Βαρδινογιάννη. Ξεχνάτε ότι ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός αγοράστηκε από τον Όμιλο Βαρδινογιάννη αντί 132.300.000 δραχμών εκείνης της εποχής; Τώρα θα θέλαμε και εμείς να μάθουμε με πόσα αγοράστηκε η ΚΑΕ. Και τέλος που χρωστά ο Ερασιτέχνης. Απαντήστε μας μιας και μιλάτε για διαφάνεια! Τέλος θα θέλαμε να ξέρουμε αν εσείς που φημίζεστε για καταπληκτικό μυαλό στις μπίζνες αν θα παραχωρούσατε έστω και μία μετοχή ανωνύμου εταιρείας όταν, όπως συμβαίνει με την ΠΑΕ, θα ήταν τελείως υγιής».
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Mitsmann
11-02-2008, 15:47
Τζιγγερ θεε παρε την Στεαουα.
Phantom Duck
11-02-2008, 16:13
"Παναθηναϊκοί Γιατροί Τιμισοάρας Ρουμανίας"
Είμαστε Γιατροί γνωστοί μέσα στο φίλαθλο κόσμο της Ομάδας μας με το club που είχαμε στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας.
Είναι Γιατροί.
chris_boss
07-04-2008, 20:14
Είναι λίγο οφφτόπικ αλλά έπρεπε να μπει:
http://i19.photobucket.com/albums/b155/chris_boss/sports/e9akn7.png
http://i19.photobucket.com/albums/b155/chris_boss/sports/34q7io8.jpg
Phantom Duck
07-04-2008, 20:18
Γελάω με το "ΕΙΡΗΝΙΚΗ".
Κατά τ' άλλα, θλίψη.
chris_boss
07-04-2008, 20:19
αντε γαμήσου τσουτσεκάκι που γελάς κιόλας.
eleventh guardian
08-04-2008, 01:54
Κάντε πορεία προς το Πολυτεχνείο, για συμβολικούς λόγους (δεν κάνω πλάκα).
http://www.joy.gr/files/2008/4/7/310451/nayagiowf3.jpg
pitchfork
10-04-2008, 14:41
Phantom Duck υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα για να γελάσεις αν θέλεις, μπορείς απλά να κοιτάξεις δίπλα σου.
Όσο για το "Ειρηνική" οι μέθοδοι των μπάτσων / ολιγαρχίας κλπ συμφερόντων για να προβοκάρουν τον αγώνα και την φωνή της λαικής μάζας είναι γνωστές παρ όλα αυτά η βούληση μας είναι αυτή που εκφράστηκε στα παραπάνω μυνήματα.
ti exei na kanei i pek me to syllalitirio?
συμπαθεις υπαλληλοι του βγενοπουλου το μελλοντικο αφεντικο σας τα εχωσε στον τσιπρα και εκανε μηνυση στο σταρ
αττίλα θα μας κάνεις και οικονομικό ρεπορτάζ στο αθλτέτιξ;
http://img241.imageshack.us/img241/5045/1304hn0.jpg
ikonoklast
12-04-2008, 04:54
Δηλαδή εσείς οι βάζελοι που δε 8έλετε η ομάδα σας να είναι πλυντήριο απο λα8ρεμπόριο πετρελαίου 8έλετε να είναι πλυντήριο απο μεγαλύτερο εύρος δραστηριοτήτων;
BURNIN AMBITION
12-04-2008, 12:30
ikonoklase mas re
nai ok tora eipes kati kainourgio...giati o dikos sas den einai lamogio?
to thema einai na orthopodisei i omada.de ton pao ton vgenopoulo. alla thelo na fugei o tziger to mouni.as parei tin pae o paulos na kauloso
btw xtes vrady katevaina mesogeion kaisth gefura ekei stou kalatrava eixan pano kremasei pou lege tziger poula kai fuge i kati tetoio. epos
katwrimos
12-04-2008, 13:14
Δηλαδή εσείς οι βάζελοι που δε 8έλετε η ομάδα σας να είναι πλυντήριο απο λα8ρεμπόριο πετρελαίου 8έλετε να είναι πλυντήριο απο μεγαλύτερο εύρος δραστηριοτήτων;
to oti einai plintirio gia lathremporio petrelaiou den einai kai toso egkyro, o tziros tou pao einai apeiroelaxistos diladi mporei na dikiologisei ena apeiroelaxisto poso apo to xrima pou einai pros kseplima.
O viardinogiannis einai xronia sto kourmpeti, den perimenei ton panathinaiko gia na kseplynei xrima, exei poly kalitera plintiria px. tin trapeza peiraios :)
ikonoklast
12-04-2008, 18:00
Whatever!
http://i19.photobucket.com/albums/b155/chris_boss/sports/34q7io8.jpg
αυτό είναι τελείως uber, είχα λιώσει όταν το διάβασα και το ψαχνα σε ψηφιακή μορφή να το ποστάρω. ΤΕΛΟΣ!
chris_boss
14-04-2008, 00:35
Χαίρομαι που βοήθησα :)
Τελικά πόσοι ειρηνιστές συμμετείχαν στο (ειρηνικό) συλλαλητήριο του Βγενόπουλου; Η Derby λέει 8.000, η Πράσινη 30.000. Όχι τίποτα άλλο, να μάθουμε το πραγματικό μέγεθος της παοθάλασσας που έγραψε ιστορία.
(katametrhsh_Derby+katametrhsh_Prasinhs)/2 - (Astegous+Mikropwlhtes)
chris_boss
15-04-2008, 17:53
http://i19.photobucket.com/albums/b155/chris_boss/sports/pao14_2008_4_14_9_47_7_b.jpg
Τελικά πόσοι ειρηνιστές συμμετείχαν στο (ειρηνικό) συλλαλητήριο του Βγενόπουλου; Η Derby λέει 8.000, η Πράσινη 30.000. Όχι τίποτα άλλο, να μάθουμε το πραγματικό μέγεθος της παοθάλασσας που έγραψε ιστορία.
Οι μπάτσοι το βάζουν ανάμεσα σε 20 και 25. Άρα κάπου 25.
chris_boss
06-05-2008, 14:30
:αγωνία:
Mitsmann
06-05-2008, 16:35
Πως βλεπεις το αποτελεσμα?
chris_boss
06-05-2008, 17:41
καθαρή νίκη.
pitchfork
07-05-2008, 16:37
Όχι ακόμη.
Μέχρι να ψοφήσει έχουμε πολύ δουλειά.
hvilelos?
07-05-2008, 17:17
Με ενδιαφερει να μαθω απτον κοσμο του παο ποιο ποσο οριζει ο ιδιος ως ικανοποιητικη επενδυση στην ομαδα του για το προσεχες μελλον.Ποσα δις λετε να χρειαζονται για να γινει ξανα ο παο δυναστης της ελλαδας και της ευρωπης?
Mitsmann
07-05-2008, 17:19
ελα ρε τωρα, κανεις δε μπορει να σου πει "28,53 εκατομμυρια ευρω"
Με ενδιαφερει να μαθω απτον κοσμο του παο ποιο ποσο οριζει ο ιδιος ως ικανοποιητικη επενδυση στην ομαδα του για το προσεχες μελλον.Ποσα δις λετε να χρειαζονται για να γινει ξανα ο παο δυναστης της ελλαδας και της ευρωπης?
gia na ginei dunasths ths elladas osa eixe 3odepsei o osfp otan 3ekinhse na pairnei prwta8lhmata. Posa htan auta twra den 3erw.
Ante me tis anatimhseis na paei kati parapanw, Dunasths ths eurwphs 8eleis kati parapanw
hvilelos?
07-05-2008, 18:18
Δλδ ο οσφπ του 1997 εχει την ιδια οικονομικη αξια με τον οσφπ του 2008 με τις 1423655 συνεχομενες συμμετοχες στο CL?
Πρωταφανες :!:
exei shmasia h oikonomikh a3ia mias omadas gia na parei to prwta8lhma sthn ellada vre kouto?
hvilelos?
07-05-2008, 18:59
Πραγματι.Ωρες ωρες ξεχναω που γραφω
pitchfork
07-05-2008, 22:29
Για αρχή με 30-40 εκ μπάτζετ φτιάχνεις μια καλή ομάδα ανταγωνιστική στην Ευρώπη που έχει τα φόντα ανάλογα και με τις κληρώσεις να φτάσει ψηλά. Ότι είπε και ο Βγενόπουλος δλδ που βλέπει μπάλα. Για την Ελλάδα όπως προειπώθηκε δεν παίζουν ρόλο τα χρήματα αλλά άλλα πράγματα τα οποία άλλα πράγματα είναι ΚΑΙ ΑΥΤΑ (περισσότερο κι από τα φράγκα κιόλας) απαιτούμενα από τον Κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.
irreligious
15-05-2008, 18:43
πάρτε και φόρα πρίν μας κλάσετε τ'αρχίδια ε
chris_boss
15-05-2008, 20:23
πούλο από το θρεντ
irreligious
15-05-2008, 20:37
:pingpong: :midfinger: :pingpong:
Άμα ψάχνετε τον ΝΤΟΥΣΚΟ, εδώ (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?f=30&t=21414).
θα πάρετε και τον Σαβιόλα x 2 έμαθα ε? καλή φάση.
Εδώ είχαμε τον 2 ριβάλντο.
chris_boss
21-05-2008, 18:01
κλειδώστε το :)
Mitsmann
21-05-2008, 18:38
Περαν των χαμογελων ο Ανδρεας σεβεται τους υπαλληλους και θεωρει καλο προπονητη τον Ντουσκο. χεχ.
chris_boss
21-05-2008, 19:45
χεχ
pitchfork
21-05-2008, 20:33
Ποιους υπαλλήλους λες ότι σέβεται? Δηλαδή εντάξει, αλλά εσύ από που το συμπέρανες? Επειδή μίλησε για το κόσμο του γάβρου με καλά λόγια?
Εννούσε ασφαλώς τους απλούς οπαδούς του οσφπ που έχουν ξενερώσει πλέον με τα τραγελαφικά / εμετικά που βλέπουν και έχουν προ πολλού πάψει να ασχολούνται με τις τσίγκινες και χάρτινες μαιμούδες.
Δεν εννοούσε τους συνηθισμένους υπαλλήλους του κόκκαλη / επαγγελματίες οπαδούς, αν είναι ποτέ δυνατόν δλδ να σεβαστεί κάποιος δολοφόνους και πρεζέμπορους...
irreligious
21-05-2008, 21:05
χαχαχαχαχα
Mitsmann
21-05-2008, 22:53
Ποιους υπαλλήλους λες ότι σέβεται? Δηλαδή εντάξει, αλλά εσύ από που το συμπέρανες? Επειδή μίλησε για το κόσμο του γάβρου με καλά λόγια?
Εννούσε ασφαλώς τους απλούς οπαδούς του οσφπ που έχουν ξενερώσει πλέον με τα τραγελαφικά / εμετικά που βλέπουν και έχουν προ πολλού πάψει να ασχολούνται με τις τσίγκινες και χάρτινες μαιμούδες.
Δεν εννοούσε τους συνηθισμένους υπαλλήλους του κόκκαλη / επαγγελματίες οπαδούς, αν είναι ποτέ δυνατόν δλδ να σεβαστεί κάποιος δολοφόνους και πρεζέμπορους...
Μπα? συνηθως τους λετε ολους υπαλληλους που χειροκροτανε στο καραισκακη γι αυτο... θα εκανα λαθος.
pitchfork
22-05-2008, 16:35
Δεν θυμάμαι να είπα ποτέ εσένα υπάλληλο ή τον πινκ psychotron πχ.
Αντικειμενικά σαν λαός είστε περίποου καμιά διακοσαριά χιλιάδες, δεν γίνεται να σας πληρώνει όλους ο κατάσκοπος, από που θα τα παίρνει δλδ?
nothingman
22-05-2008, 17:14
ε ας πουλήσει τις μετοχές του στον ΟΤΕ!
έντιτ: α, λάθος, σόρρυ
Stormrider
26-05-2008, 17:52
http://www.contra.gr/images//paopolymetoxexw.jpg
http://moviesmedia.ign.com/movies/image/article/791/791057/fantastic-four-rise-of-the-silver-surfer-20070523034125261.jpg
Mitsmann
26-05-2008, 18:48
ο Παυλος εκει μοιαζει (στο στυλακι, οχι στη φατσα) με τον Ματλοκ.
Τι ???? Ποιος ειναι ο Ματλοκ????
χα! πιτσιρικια.
Ο μάτλοκ σας γαμάει καλά.
chris_boss
26-05-2008, 19:11
"δεν ξέρετε ποιον έχετε..."
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=91115
freak brother
06-03-2009, 15:08
παροτι απο τι ειδα απο τα φορα το 98% των δικων μας ανεγκεφαλων ειναι υπερ των λιβελων του πρασινοφρουρου , εγω ειμαι με Βγενο.
Amnesiac.
06-03-2009, 15:36
Βάλτε από σήμερα το αυριανό πρωτοσέλιδο της Πράσινης στο Asteia Protoselida.
Κι εγώ, γνωστός φλώρος των γηπέδων, είμαι με τον Βγενόπουλο.
jack the ripper
06-03-2009, 16:14
+1
pitchfork
06-03-2009, 16:20
Κι εγώ μέχρι στιγμής συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τον Βγενόπουλο και τον έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση.
Επίσης διαφωνώ με το ποστ του φρηκ που μιλάει για "δικούς μας ανεγκέφαλους" καθώς τέτοιοι βρίσκονται μόνο στη φαντασία του (και ορισμένων άλλων).
8)
Darkling
06-03-2009, 17:08
Oταν ενας μαλακας με ενα στυλο νομιζει οτι ειναι ο κονδυλοφορος του πρασινου ιδεωδους, αυτα γινονται.
βεβαια, αυτος εχει λιγο λιγοτερη ευθυνη, την μεγαλυτερη βεβαια την εχει η αγαπημενη μου εμπαθεια το τελευταιο χρονο, η κορη των Γιαννακοπουλων. (ναι, οκ, γιος ειναι, ειμαι εριστικος, ξερω, ειρωνια του μοριου)
Κι οταν οι 2 πεφωτισμενοι κατα της βιας αποσυρθουν (ενεργα εστω, οχι φυσικα) και αναλαβει αυτος, θα σας κανει μπουρδελο.
και να το δειτε.
Kelldorain
06-03-2009, 17:17
Ε ναι. Όσο για αυτό που έγινε και το τι θα υποστηρίξουν οι φίλαθλοι, νομίζω έχει να κάνει με το τι θέλουν από την ομάδα τους. Ο βγενόπουλος , σε όσα λέει τουλάχιστον, δείχνει ένα στοιχειώδη πολιτισμό.
freak αν θες δώσε κάνα λινκ από φόρουμς με τόπικ που να ασχολείται με το συγκεκριμένο
freak brother
06-03-2009, 17:30
Oταν ενας μαλακας με ενα στυλο νομιζει οτι ειναι ο κονδυλοφορος του πρασινου ιδεωδους, αυτα γινονται.
βεβαια, αυτος εχει λιγο λιγοτερη ευθυνη, την μεγαλυτερη βεβαια την εχει η αγαπημενη μου εμπαθεια το τελευταιο χρονο, η κορη των Γιαννακοπουλων. (ναι, οκ, γιος ειναι, ειμαι εριστικος, ξερω, ειρωνια του μοριου)
Κι οταν οι 2 πεφωτισμενοι κατα της βιας αποσυρθουν (ενεργα εστω, οχι φυσικα) και αναλαβει αυτος, θα σας κανει μπουρδελο.
και να το δειτε.
μπορει να σκανε και υπαλληλοι του να μαχαιρωνουν κοσμο σε μπαχαλα με γυναικειο πολο ξερω γω.
Darkling
06-03-2009, 17:34
εχεις τοπικ για τον ολυμπιακο να γραψεις οτι μαλακια θελεις.
freak brother
06-03-2009, 17:34
Ε ναι. Όσο για αυτό που έγινε και το τι θα υποστηρίξουν οι φίλαθλοι, νομίζω έχει να κάνει με το τι θέλουν από την ομάδα τους. Ο βγενόπουλος , σε όσα λέει τουλάχιστον, δείχνει ένα στοιχειώδη πολιτισμό.
freak αν θες δώσε κάνα λινκ από φόρουμς με τόπικ που να ασχολείται με το συγκεκριμένο
http://board.greenwebfans.com/forum/vie ... sc&start=0 (http://board.greenwebfans.com/forum/viewtopic.php?t=12378&postdays=0&postorder=asc&start=0)
http://board.greenwebfans.com/forum/vie ... &start=320 (http://board.greenwebfans.com/forum/viewtopic.php?t=12365&postdays=0&postorder=asc&start=320)
σιχαινομαι μαυτα που διαβαζω ... αλλα νταξει οπαδικο φορουμ ειναι και μη λες φιλαθλοι να λες οπαδοι :P
freak brother
06-03-2009, 17:35
εχεις τοπικ για τον ολυμπιακο να γραψεις οτι μαλακια θελεις.
δεν χρειαζεται , απλα αναφερω οτι η δικη μας η διοικηση οπως και της αεκ τα εβαλε με τους οργανωμενους σε αντιθεση με αυτον που τους βγαζει απο την φυλακα 8)
Darkling
06-03-2009, 17:37
Λολ, ψαξε να δεις τι και αν εχει κανει ο Γιαννακοπουλος με οργανωμενους παο και μη λες παπατζες.
freak brother
06-03-2009, 17:39
το ξερω αλλα απο οτι βλεπεις εγω στηριζω βγενοπουλο , για μπαλα μιλαγα και ξερω τι αρχιδι ειναι ο γιανα τζουνιορ ... αλλα ξερω και τον σωκρατες τον τζουνιορ τι παλικαρακι ειναι , τον εχω γνωρισει κιολας .. οποτε χεσε μεσα.
Darkling
06-03-2009, 17:51
Εγω δεν τον ξερω το σωκρατι τζουνιορ ουτε εχουμε πιει Ντιμπλ 15 ετων μαζι, αλλα μεχρι να αναλαβει ΚΑΤΙ μεσα στην ΠΑΕ δεν με αφορα κιολα.
για τον Πετρακη τη γνωμη μου τα εχω πει. Προκειται για τον πιο αχρηστο ανθρωπο της γης, βελτιωθηκε ισως λιγο σαν προεδρος σε λιγκες και σε τριβη με τετοια θεματα αλλα παραμενει ακαταλληλος.
για το σωκρατη τζουνιορ τι με λες, 20 ετων ανθρωπος.
Τώρα τι ψάχνουμε, ποιος έχει τον χειρότερο; Αυτό που ισχύει είναι ότι ο ποδοσφαιρικός Παναθηναικός έχει έρθει σε ρήξη με "οπαδούς" που πίστευε (καλώς ή κακώς) ότι έκαναν κακό. Το ίδιο η ΑΕΚ και προσφάτως ο ΠΑΟΚ. Η πιο έντονη φωνή του γαυρου τα τελευταία χρόνια, ο σαββας, στην καλύτερη τα σκουπίζει κάτω από το χαλί.
Darkling
06-03-2009, 18:27
Aλλο ενα τοπικ που βγαλαμε το συμπερασμα οτι ο Ολυμπιακος τα κανει χαλια.
Δεν τρώγεσαι ε. Όταν τα χώνεις στον σαββα ή όποιον άλλο, το παίζεις αντικειμενικός κιετς, όταν τα χώνει άλλος, τους υπερασπίζεσαι με πουτσοειρωνεία. Ο άνθρωπος είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ μαλάκας, πώς να το κάνουμε.
Darkling
06-03-2009, 19:17
πουτσοειρωνιες ειναι τα συμπερασματα σου βασικα.
οταν μου λες οτι ο ΠΑΟΚ π.χ. εκανε ΚΑΤΙ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, για να μαζεψει τα καφριλικια. Η εισαι απο αλλο πλανητη, η δε βλεπεις. Μιλας για την ομαδα που ο κοσμος της πλακωνοταν στις Σερρες σε φιλικο στην αρχη της χρονιας.
Οταν λες για την ΑΕΚ εννοεις το δωσιμο στην αστυνομια απ τον Ντεμη? Ναι, κοπηκανε τα επεισοδια ολα. δε ξαναγιναν.
Οσο για τον παο, ο Τζιγγερ δεν ηθελε τους συνδεσμους. Οχι η τωρινη διοικηση. για το μπραντς του μπασκετ ας μη μιλησω.
μετα απ ολα αυτα το ΜΟΝΟ προβλημα (που μου σπαει το παπαρι και μενα) ειναι ο Σαββας. Που σιγα μην εχει σχεση με επεισοδια, σου λεω εγω. Αλλο αν γινονται εν γνωσει μερικων στην ΠΑΕ η οτιδηποτε.
Επεισοδια μεσα στο Καραισκακη σε ωρα αγωνα δεν ξαναγιναν και για λειτουργικους λογους απ τη μερα που μαντρωθηκε η 7 με διχτυα και πλεξιγκλας. Κι αυτα βεβαια, επειδη τους γαμησε η ΟΥΕΦΑ στο Τσου Λου. Οχι για κανενα αλλο λογο. Και το μπουκαλι με Σαχτιαρ ειχε φυγει απ τα επισημα.
Αντε, συνεχιστε.
Fireknight
06-03-2009, 19:53
οταν μου λες οτι ο ΠΑΟΚ π.χ. εκανε ΚΑΤΙ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, για να μαζεψει τα καφριλικια. Η εισαι απο αλλο πλανητη, η δε βλεπεις. Μιλας για την ομαδα που ο κοσμος της πλακωνοταν στις Σερρες σε φιλικο στην αρχη της χρονιας.
roflol pou 8a'lege ki o mits
Darkling
06-03-2009, 19:55
ο Μιτς θα λεγε επισης ομως οτι ο Ολυμπιακος φετος δεν εχει κανει επεισοδια εκτος του ματς με Ανορθωση στον επαναληπτικο, που οκ, Κυπριοι ητο, δε χαλασε και κανεναν :P
Darkling
06-03-2009, 19:57
μ αυτα και μ αυτα κι επειδη επιμενετε να ερμηνευετε οπως θετε οσα πιστευω, εγω δε λεω οτι ειμαστε οι ουαου, ειδικα σε τετοια θεματα.
αλλα δεν ειναι το προβλημα ο Ολυμπιακος μονο. ενω ολοι οι αλλοι (αχ!) κατι εκαναν για να σταματησουν.
Kelldorain
06-03-2009, 19:59
Δηλαδή αυτά που έγιναν στους επίσημους με τον πάοκ ή αυτά στην Τρίπολη ο μιτς δεν τα χαρακτηρίζει επεισόδια; :P
Και ναι, η άεκ τουλάχιστον τα έχει σταματήσει
Fireknight
06-03-2009, 20:01
kai sto kypelo lene oti mas deirate omws .
Gia ton PAOK [gia na min pareksigoumai] den eipa oti einai ola orea kai kala , alla yparxei kapoia proodos sto 8ema ,
kai fysika den einai mono o gavros to provlima .
freak brother
06-03-2009, 20:20
Εγω δεν τον ξερω το σωκρατι τζουνιορ ουτε εχουμε πιει Ντιμπλ 15 ετων μαζι, αλλα μεχρι να αναλαβει ΚΑΤΙ μεσα στην ΠΑΕ δεν με αφορα κιολα.
για τον Πετρακη τη γνωμη μου τα εχω πει. Προκειται για τον πιο αχρηστο ανθρωπο της γης, βελτιωθηκε ισως λιγο σαν προεδρος σε λιγκες και σε τριβη με τετοια θεματα αλλα παραμενει ακαταλληλος.
για το σωκρατη τζουνιορ τι με λες, 20 ετων ανθρωπος.
σε αντιθεση με τον υιο γιανακο , ο αλλος ειναι και στα διοικητικα του γαυρου ο μικρος , ο οποιος θεουλης (κους κους ταιμ) ηταν στο ναυτικο 2007 δ εσσο και μοιραζε διαρκειας στους καραβανς για να μη του πρηζουν τον πουτσο .. θεος.
τεσπα μαλακιες ο γιος παυλαρα ειναι μεγαλος αληταρας , αλλα παραειναι χαζος για να γινει προεδρος ακομα και των τσικο του αιολικου και αμα γινει , θα ειναι η καταστροφη του μπασκετικου παναθηναικου. τεσπα στα δικα μας..
ΣΚΑΤΑ
πουτσοειρωνιες ειναι τα συμπερασματα σου βασικα.
Wait, wat?
Μιλάμε για μια ομάδα με παραδοσιακά μπαχαλάδικη εξέρδα. Κανείς δεν περίμενε ότι η νέα διοίκηση θα την έστρωνε αμέσως. Ο Ζαγοράκης έχει κάνει προσπάθειες, θυμάμαι τουλάχιστον 2 φορές φέτος που μίλησε σκληρά σε οργανωμένους για το θέμα.
Οταν λες για την ΑΕΚ εννοεις το δωσιμο στην αστυνομια απ τον Ντεμη? Ναι, κοπηκανε τα επεισοδια ολα. δε ξαναγιναν.
Το point σου;
Οσο για τον παο, ο Τζιγγερ δεν ηθελε τους συνδεσμους. Οχι η τωρινη διοικηση. για το μπραντς του μπασκετ ας μη μιλησω.
Πλάκα κάνεις ε; Καταρχάς δεν εξίσωσα πουθενά τους οργανωμένους με αυτούς που κάνουν τις μαλακίες. Φυσικά υπάρχει overlap, αλλά δεν είναι το ίδιο. Ο Πατέρας και ο Βγενόπουλος έχουν ζητήσει πολλές φορές από τους οργανωμένους να προστατεύσουν την ομάδα και αυτό έχει γίνει. Γιατί να συγκρουστούν; Δε θυμάμαι να δέρνουμε παοκτσάκια στο ΟΑΚΑ πρόσφατα. Αντίθετα, θυμάμαι ΦΕΤΟΣ σε περίπτωση σκηνικών με δικούς μας οπαδους εκτός έδρας, που προκλήθηκαν και η αστυνομία ψωλάριζε, τη διοίκηση να βγαίνει και να απαντάει αναγνωρίζοντας ευθύνες της ομάδας, αντί να τα ρίξει αλλού. Θέλεις να τα βρω;
μετα απ ολα αυτα το ΜΟΝΟ προβλημα (που μου σπαει το παπαρι και μενα) ειναι ο Σαββας. Που σιγα μην εχει σχεση με επεισοδια, σου λεω εγω. Αλλο αν γινονται εν γνωσει μερικων στην ΠΑΕ η οτιδηποτε.
Αυτό το "άλλο" είναι το σημαντικό. Μας λέει ο γιούζερ ότι είδε με τα μάτια του τον δαρμένο και ο σαββας ότι το γήπεδο ήταν εκκλησία. Τι θρησκεία έχει είμαι περίεργος.
Επεισοδια μεσα στο Καραισκακη σε ωρα αγωνα δεν ξαναγιναν και για λειτουργικους λογους απ τη μερα που μαντρωθηκε η 7 με διχτυα και πλεξιγκλας. Κι αυτα βεβαια, επειδη τους γαμησε η ΟΥΕΦΑ στο Τσου Λου. Οχι για κανενα αλλο λογο. Και το μπουκαλι με Σαχτιαρ ειχε φυγει απ τα επισημα.
Ε δεν είναι και εύκολο να γίνουν όταν δεν υπάρχει αντίπαλος. Ποιον να δείρουν, τους παίκτες; Λίγοι αντίπαλοι οπαδοί κατέβηκαν με τον ΠΑΟΚ και τους έδειραν, ενώ και στο ντέρμπυ έπεσαν 3 φορές κροτίδες δίπλα στον Γκαλίνοβιτς. Εσύ λες δεν έγινε τίποτα, εγώ λέω έγιναν ακριβώς όσα ήταν δυνατόν να γίνουν.
Darkling
06-03-2009, 21:59
Αρα μου λες απ το τελευταιο κουοτ "ΑΝ ΚΑΘΟΤΑΝ η φαση θα γινονταν επεισοδια, αλλα δε γινανε γιατι δεν υπαρχουν αντιπαλοι"
Αυτό που σου λέω είναι ότι έγιναν με την πρώτη ευκαιρία.
μηπως εχει μεινει στο δημητρακη απο τις φαπες που του ειχε ριξει ο ρατζα?
pitchfork
07-03-2009, 04:48
Είστε όλοι οφ τόπικ. Τι σχέση έχοιυν τα επεισόδια και ο οσφπ σε αυτό το τόπικ?
Όσο για τον υιό Γιαννακόπουλο χαίρομαι που όλοι οι γάβροι συμφωνείτε ότι δεν κάνει γενικότερο κακό στον ελληνικό αθλητισμό αλλά μόνο σε μας, ότι θα μας διαλύσει κλπ.
Ε εντάξει ρε παιδιά, μη χαλιέστε, κακό δικό μας και πρόβλημα μας είναι, ότι πάθουμε εμείς θα το πάθουμε.
τζόυ δεν σε αμφισβητούμε, φαίνεται ότι έχεις εμπειρία αρκετή πάνω στο θέμα από προσωπικά σου περιστατικά οπότε οκ.
δεν με λενε τζου αλλα παλι λαχανιασμενος απο τρεχαλα θα εισαι οποτε πασο
pitchfork
07-03-2009, 05:05
Έχω εγκαταλείψει το τρέκιμο εδώ και καιρό μιας και αποδεδειγμένα είσαι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ σ αυτό και δεν υπάρχει περίπτωση να σε προλάβω τζόυ
Darkling
07-03-2009, 06:12
Ε εντάξει ρε παιδιά, μη χαλιέστε, κακό δικό μας και πρόβλημα μας είναι, ότι πάθουμε εμείς θα το πάθουμε.
σ αυτο οντως, δε διαφωνω καθολου.
Kelldorain
07-03-2009, 14:28
"ο τζίγκερ ήταν για τον παναθηναικό σαν το Τσέρνομπιλ. Έφυγε, αλλά τα απόβλητα έμειναν στην ατμόσφαιρα και θερίζουν πια όλο τον κόσμο"
Πρασινοφρουρός
κλαίω
Kelldorain
09-04-2009, 16:27
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=93836
/popcorn
Ίδια επίθεση έκανε και στην Πράσινη. Είναι γενικά κατά του οπαδικού τύπου και προφανώς δεν έχει άδικο. Απλά δεν είναι όπως οι περισσότεροι παράγοντες υποκριτής και ξεκινάει την κριτική από τον δικό μας οπαδικό.
irreligious
10-04-2009, 00:26
για το ποδόσφαιρο ρε γαμώτο.
Mitsmann
10-04-2009, 00:28
Aπο την ανακοινωση του Βγενοπουλου και μετα, ξαφνικα κοπηκε ο Γκοτζος στον ΣπορΦΜ και πιθανον να μη ξανακανει εκπομπη.
Ενταξει ο ΣΠΟΡΦΜ το εχει καραγαμησει τους τελευταιους μηνες, αλλα ετσι ειναι σαν να σου λενε στα μουτρα οτι η εκπομπη ηταν καθαρα στημενη και τα παιρνανε απ τον Βαρδινογιαννη για να κανει εκπομπη ο Γκοτζος. Οχι οτι δεν εκανε κρα αλλα τωρα στο πεταει στα μουτρα.
Δηλαδη αλλη εξηγηση για το κοψιμο δεν υπαρχει.
Ο λαός του ΠΑΟ κλαίει. :razz:
Kelldorain
10-04-2009, 10:38
Mits, λίγο που άκουσα χθες, απλά είπαν ότι ο Γκόντζος δεν ήθελε να κάνει εκπομπή τη συγκεκριμένη μέρα, όχι γενικά. Πάντως ντάξει ότι και αυτός και ο Νικολογιάννης είναι τσιράκια του Τζίγκερ είναι γνωστό