PDA

View Full Version : A SILVER MT ZION - 30.03 - KYTTARO!!!!!!!!!!!

kontan
12-01-2008, 14:40
A SILVER MOUNT ZION [Montreal, Canada]

the famous side project of the legendary collective

GODSPEED YOU! BLACK EMPEROR

live in Athens!

on Sunday, March 30th
(doors open @ 21:00)

@ ΚΥTTAΡΟ LIVE CLUB (48 Ipeirou & Acharnon str., Athens Downtown)

more details soon

by Alterground

:shockedemoticon:

House Of Low Culture
12-01-2008, 14:43
:touched:

solution_AK-47
12-01-2008, 14:45
Gia pes k th luphterh... kana 80ari :?:

sfinotouvlaki
12-01-2008, 14:51
νομίζω το παρατραβάς, το 80άρι το φυλάνε για τους gysbe

solution_AK-47
12-01-2008, 14:57
Dinw 82.5 ti les?

sfinotouvlaki
12-01-2008, 14:59
έχεις άδικο, οπότε δεν το συνεχίζω :!:

83 τελική προσφορά

LokiTricksterGod
12-01-2008, 15:12
τιλετερεμαλακεςτιλετεπω.

solution_AK-47
12-01-2008, 15:19
έχεις άδικο, οπότε δεν το συνεχίζω :!:

83 τελική προσφορά

Me GAMAS :!: Ta metaforika dika sou :?: Me intercity 8a pame h' aerόplano :?:

hunted by a Freak
12-01-2008, 15:49
TI??????????????????????????

pixies
12-01-2008, 16:35
:shock: :shock: :shock: :shock:

:mouse:

nothingman
13-01-2008, 12:57
αχαχαχααχχαχ, τι Κύτταρο ρε μαλακες.

hunted by a Freak
13-01-2008, 16:55
se kana 8eatro vraxwn 8a htan wraia fash h lykavvhto.alliws se kamia paralia aytoi anevasmenoi se mia provlhta kai emeis gyrw gyrw se varkoules h sth ksan8h dipla sto potami h kati tetoio.

carheart
13-01-2008, 17:11
alliws se kamia paralia aytoi anevasmenoi se mia provlhta kai emeis gyrw gyrw se varkoules h sth ksan8h dipla sto potami h kati tetoio.

"στους ρο!κάδες λέ!με ναι!"

ikonoklast
13-01-2008, 17:50
Δεν έχει ανακοινω8εί τιμή; Πόσα 8α δαγκώσουν αυτοί οι παλιομαλάκες πάλι;

BLiTzER
13-01-2008, 20:17
το 80άρι το φυλάνε για τους gysbe

Ti einai "gysbe"?

Harvestman
13-01-2008, 20:56
godspeed you! black emperor αλλα γραμμενο λαθος

hunted by a Freak
13-01-2008, 23:42
The group is releasing a new album entitled 13 Blues for Thirteen Moons in March 2008. The album, which consists of four tracks, is wholly comprised of songs previously debuted at live performances. Several members of the band are also working on a live album tentatively titled Fuck You Drakulas. A mid-summer 2007 release was planned but did not materialize as the band are still working on it "when time permits."

symposium_lexotanil
14-01-2008, 03:20
godspeed you! black emperor αλλα γραμμενο λαθος

e oxi kai lathos :!: :!: :!: :!:

Harvestman
14-01-2008, 03:32
[zER]
το 80άρι το φυλάνε για τους gysbe

Ti einai "gysbe"?

anyway ειναι λαθος η σειρα των γραμματων

psychomaverick
14-01-2008, 22:03
http://www.electricrequiem.com/modules/ ... event=1269 (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/event.php?action=single&event=1269)

Επίσης ο τίτλος λέει 30.04.

kontan
21-01-2008, 02:58
ουπσ! διορθωθηκε

σαππορτ θα ειναι οι Misuse. ρησπεξτς

pixies
21-01-2008, 03:01
timoula?

iskra
21-01-2008, 03:03
link apo pano. 30 kai 35.

edit : den ti les kai timoula.

ikonoklast
11-02-2008, 04:22
Προσέξτε πως αυτοί οι γελοίοι έχουν τοπο8ετήσει τους γκάντσπιντ στην αφίσα. 8α έρ8ει καιρός που δε 8α χρειαζόμαστε αυτούς τους γελοίους για να βλέπουμε και καμιά συναυλία που και που. Αν μας διαβάζει κανείς απο αυτούς 8α ή8ελα να το μά8ει.

http://www.electricrequiem.com/iMedia/events/silvermountzion.jpg

Lost_In_Cooperland
11-02-2008, 04:30
ναι, τραγικούλι το γεγονός, αλλά το χουμε συνηθίσει, αποκτήσαμε ανοσία πλέον.

και μια άσχετη ερώτηση που θέλω να με απαντήσετε αν μπορείτε. όλες αυτές οι νέες μπάντες με τα γαμάτα άρτγουωρκς, τους τεράστιους τίτλους και τα υποσιτισμένα μέλη τι στο μπούτσο έχουν με τα πουλιά; έχει γίνει πιο κλισέ κι από την αντιπάθεια στους κύπριους ένα πράμα.

House Of Low Culture
11-02-2008, 04:43
για ποιες νέες μπάντες μιλάς? Επιπλέον, παίζει να 'σαι Κύπριος?

solution_AK-47
11-02-2008, 04:43
ναι, τραγικούλι το γεγονός, αλλά το χουμε συνηθίσει, αποκτήσαμε ανοσία πλέον.

OXI OXI OXI. Exei dikio o ikonoklast. Prepei ka8e fora na leme poso KOPANOI einai.

Lost_In_Cooperland
11-02-2008, 04:51
για ποιες νέες μπάντες μιλάς? Επιπλέον, παίζει να 'σαι Κύπριος?

ε, διάφορες, δε συγκρατώ τα ονόματά τους, απλά έχω μείνει με την αίσθηση ότι κυκλοφορεί πολύ πουλί σε εξώφυλλο, αφίσες κ.λπ. μπα, μεγαλύτερο το ενδεχόμενο να μαι τουρκάκι.

House Of Low Culture
11-02-2008, 04:59
οκ, κυκλοφορεί πολύ πουλί σε αφίσες κλπ.

ikonoklast
11-02-2008, 05:04
Σφηνοτουβλάκα, όλοι εσείς με τις ανοσίες έχετε ξεπεράσει τα όρια του κλισέ, δεν είναι σωστό.

phthoggon
11-02-2008, 05:45
[quote="Lost_In_Cooperland":3g1rp9m8]ναι, τραγικούλι το γεγονός, αλλά το χουμε συνηθίσει, αποκτήσαμε ανοσία πλέον.

OXI OXI OXI. Exei dikio o ikonoklast. Prepei ka8e fora na leme poso KOPANOI einai.[/quote:3g1rp9m8]

+1 εντελώς. αλλά και αυτοί οι κύριοι (και κυρίες) που κατέχουν και την ιδεολογία δηλαδή, γιατί δε τους ενοχλεί το 30, το 35 και το τεράστιο Γκοντσπηντ που καλύπτει το Ζάιον στην αφίσα?

sfinotouvlaki
11-02-2008, 11:52
Σφηνοτουβλάκα, όλοι εσείς με τις ανοσίες έχετε ξεπεράσει τα όρια του κλισέ, δεν είναι σωστό.

γιατί βρε;

Kalt
11-02-2008, 12:11
οκ, κυκλοφορεί πολύ πουλί σε αφίσες κλπ.

Auto.

Kai oson afora ta POULIA, prepei na sai AN'TRAS gia na to piaseis :!: :!:

(to kutarro ti leei sa xoros) :?:

kontan
11-02-2008, 14:02
ωραιο ειναι. προην σκυλάδικο ως γνωστον. του εχει μηνει κ ο κρυσταλινος πολυ-ελεος. εχει κ εξωστη σε σχημα "Γ". σα μικρογραφια μεγάλου χώρου ειναι. εχει κ καλό ήχο γενικως

NihilistikOrder
11-02-2008, 14:17
autos pou kane tin afisa...i telospantwn autos pou ftaiei gia auto to pragma prepei na pethanei.

P.S. 30 e? e ntaksei pali kala ...

xmou
11-02-2008, 16:50
λοιπον στηρίζουμε εύκολα τη γραμμή κόπανοι,γιατί πρέπει να είσαι το λιγότερο πυρηνικός μαλάκας για να βάζεις τετοια τιμή στο λάιβ,και ακόμα μεγαλύτερος φραγκοδίφραγκος τυχαίος με το να υποτιμάς τόσο πολύ τη δουλειά μιάς ορχήστρας να πούμε έτσι βάζοντας φόρα παρτίδα το όνομα της προηγούμενης τεράστιας ορχήστρας των ιδίων παιδιώνε για να ξεζουμίσεις όποιον ίσως χρειαζόταν άλλο ένα έξτρα κίνητρο για να σου δώσει 30ε ή 35 ζεστά ευρωπουλάκια για σένα καραγκίοζη.

ikonoklast
11-02-2008, 18:35

γιατί βρε;
Γιατί είναι εξαιτίας της ανοσίας που τρώμε στη μάπα τους γελοίους.

sfinotouvlaki
11-02-2008, 19:33
έλα, μη γίνεσαι καραγκιοζάκος και σταμάτα να 'σαι τόσο ικόνοκλαστ. κατάλαβες πολύ καλά τι ήθελα να πω με το ανοσία. σε περίπτωση που 'χεις κι εσύ αδυναμία στην κατανόηση κειμένου, δεν είπα τίποτα περισσότερο από το ότι αδυνατώ να ξαφνιαστώ με την κίνηση. δλδ, όταν είδα την αφίσα δεν είπα ''πω, τους πούστηδες, τι σκαρφίστηκαν!!!''. το χω δει πολλές φορές και όσο εντύπωση και να σου κάνει, δε μου κάνει εντύπωση, αν εσύ πέφτεις από τα σύννεφα πρόβλημά σου. επίσης, το "είναι όντως τραγικό" νομίζω ήταν ξεκάθαρο. και σε γενικές γραμμές, καιρό τώρα έχω σταματήσει να δίνω χρήματα σε πολλούς, σε άλλους μόνιμα (βλ. ντίντι), σε άλλους όποτε για κάποιον λόγο ντιντιφέρνουν. το πρόβλημα λοιπόν δεν είμαι 'γω, αλλά αυτοί που θα κάνουν σαματά για την αφίσα και την τιμή και στο τέλος θα τους υποστηρίξουν επειδή ντε και καλά πρέπει να δουν τους ζάιον. εσύ αλήθεια τι θα κάνεις; :teddy:

ikonoklast
11-02-2008, 19:50
Για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, 8α συνεχίσω να βοη8άω και να στηρίζω την διοργάνωση συναυλιών χωρίς αντίτιμο -ή με το απολύτως αναγκαίο- απο συλλογικότητες που δεν είναι επιχειρήσεις και τα κίνητρα τους δεν περιορίζονται στο κέρδος.

Απο εκεί και πέρα προφανώς και 8α πάω στους zion. Δεν 8α κάνω ντού και δε 8α κλέψω τα λουκάνικα και τα μπηφήτερ τους αλλά 8α κάνω σαφές οτι οι άν8ρωποι είναι γελοίοι και κάποια στιγμή 8α ξεμπερδέψουμε μαζί τους. Όχι επειδή 8α αποκτήσουμε όλοι ανοσία στην γελοιότητα όμως, το αντί8ετο.

sfinotouvlaki
11-02-2008, 19:57
μάιστα, αδυνατώ να καταλάβω πώς θα γίνει αυτό, αλλά νταξ, εσύ δίνεις τη γραμμή, κάτι θα ξέρεις.

Kveldssanger
11-02-2008, 20:10
Γιατί προφανώς ρε άρχοντα, υπολογίζεις να συνεισφέρεις και εσύ στο να πάθουν όβερντοουζ από λεφτά ή θα κατεβεί πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην γελοιότητα;

ikonoklast
11-02-2008, 20:19
Όχι, νομίζω ότι έκανα μια νήξη για το τι 8α συμβεί.

Ας κάνουμε μια νηφάλια φιλολογική κουβέντα χωρίς να είμαι αυτός που είμαι και να είστε αυτοί που είστε. Αν αφαιρέσεις το κέρδος των (βασικών) συντελεστών της διοργάνωσης, σε πόσα λεφτά υπολογίζετε οτι κυμαίνεται το εισητήριο των zion;

Kveldssanger
11-02-2008, 20:22
Με τον όρο "βασικοί συντελεστές" εννοείς το συγκρότημα ή το συγκρότημα/διοργανωτή/συναυλιακό χώρο;

ikonoklast
11-02-2008, 20:26
Εννοώ κυρίως μια μεσαίου μεγέ8ους διοργανώτρια όπως φερ' ειπείν η alterground.
Δηλαδή στα αναγκαία έξοδα υπολογίζονται το συγκρότημα και ο χώρος σίγουρα.

Να γίνει και split/merge/poll.

Kveldssanger
11-02-2008, 20:33
Ε γι' αυτό θες ενα μικρό μπατζετ. Αν θεωρήσεις ότι τα βασικά έξοδα του διοργανωτή είναι η ενοικίαση του χώρου, τα εισιτήρια/διαμονη του συγκροτήματος και πιθανόν και η ενοικίαση του εξοπλισμού. Από εκεί και πέρα τα έσοδα έρχονται ανάλογα με την χωρητικότητα του venue πάντα. Βέβαια μη έχοντας διοργανώσει συναυλίες μόνο αυθαίρετες υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε αλλά ακόμα και με ένα budget 5000, με 25 ε θες 200 ατομα για να σαι οκει, ικανοποιητικός αριθμός για μια τέτοια συναυλία. Αλλά που θέλουμε να καταλήξουμε γιατί το χασα λίγο.

ikonoklast
11-02-2008, 20:43
Νομίζω οτι έχω γίνει ήδη σαφής, δεν χρειάζεται να πά8ει overdose απο λέφτά η κά8ε alterground ούτε να κατέβουν πορειές διαμαρτυρίας ενάντια στην γελοιότητα, ούτε να δολοφονη8εί ο πάπας. Αν το ζήτημα αρχίσει να γίνεται πιο γελοίο απο ό,τι είναι, 8α βρε8ούν κάποιοι που 8α το κάνουν καλύτερα. Γιατί αυτοί να μην είναι το ίδιο το κοινό αυτών των συναυλιών, είμαστε δηλαδή τόσο μαλάκες ή έχουμε τόση ανοσία; Εγώ νομίζω τίποτα απο τα δύο.

kontan
11-02-2008, 20:44
μη ξεχνάτε τις εφορίες ε

phthoggon
11-02-2008, 20:45
Εννοώ κυρίως μια μεσαίου μεγέ8ους διοργανώτρια όπως φερ' ειπείν η alterground.
Δηλαδή στα αναγκαία έξοδα υπολογίζονται το συγκρότημα και ο χώρος σίγουρα.

Να γίνει και split/merge/poll.

Καλά μη το πολυψάχνεις, σε τέτοιες μεσαιομεγάλες συναυλίες το συνολικό κοστος δηλ. χώρος, συγκρότημα, προμότιον, blackline, ηχολήπτες, λοιποί υπάλληλοι δε ξεπερνάει τα 7-8 χιλιάρικα και το κέρδος προφανώς φτάνει στα τριάντα. Το πραγματικό ερώτημα δεν είναι γιατί κάνει η κάθε alterground αυτά που κάνει αλλά γιατί δεν ενδιαφέρεται καμιά σοβαρή ομάδα ανθρώπων με ιδέες παρόμοιες με των gybe πχ να διοργανώσει κάτι τέτοιο, το οποίο εφόσον γίνει από κάποιους που δεν έχουν το κέρδος ως πρώτο στόχο αλλά αυτή καθεαυτή τη σωστή τέλεση του πολιτιστικού δρώμενου-συναυλίας, δε συζητάω ότι θα γινόταν απείρως καλύτερα.

πσ. κόνταν δεν είναι και τόσο δύσκολο να ιδρύσει κάποιος μια εταιρεία ως γνωστόν σήμερα. edit: άσε που το συντριπτικό ποσοστό των συναυλιών γίνεται με μαύρα έτσι κι αλλιώς.

Rush
11-02-2008, 20:46
Pagia taktikh ths en logw etaireias oi tetoiou eidous afises(otan paizei kati prwhn proballetai toulaxiston oso kai to onoma tou kallitexnh pou emfanizetai) kai times...Den 8a parw,thanx...Oso 8ymamai to fiasko tou jeff martin me 25 euros (28 sto tameio) 1 atomo unplugged me fiska to magazi kai mia afisa pou thn exw krathsei gia na gelaw(terastio tea party kai ena jeff martin sto 1/3 sygkritika)...Kala konomane,eksypnoi epixeirhmaties einai...

ikonoklast
11-02-2008, 20:53
Ε λοιπόν δε νομίζω οτι η λύση είναι να μην πηγαίνουμε σε lives, ούτε να αρχίσουμε τα ντού (γιατι δεν πρόκειται να μπούμε ποτέ στο αν, λολ).

Δεν νομίζω επίσης οτι μιλάω για κάτι εξωφρενικό ή απο άλλο πλανήτη. Δεν 8έλουν όλοι να αρπάξουν φράγκα απο τον άλλο όταν έρ8ει να δεί τους κά8ε zion. Η μεγάλη πλειοψηφία γουστάρει απλά να δει τη μπάντα.

Kveldssanger
11-02-2008, 20:56
Γιατί αυτοί να μην είναι το ίδιο το κοινό αυτών των συναυλιών, είμαστε δηλαδή τόσο μαλάκες ή έχουμε τόση ανοσία; Εγώ νομίζω τίποτα απο τα δύο.

Γιατί δεν πρόκειται ποτέ να μαζευτούν 300 ατομα να σκάσουν από ενα 20αρικο για να φέρουν ένα συγκρότημα όλοι μαζί. Δεν νομίζω ότι μπορεί να οργανωθεί. Από την άλλη για να πουν 3-4 ατομα ότι θα φτιάξουν αυτό και θα το κάνουν καλά, χρειάζεται μπόλικο τρέξιμο και αρκετό ρίσκο με το κεφάλαιο που θα πρέπει να βάλουν.

Η ιδανική κατάσταση είναι να πεις ότι σου ψιλοπερισσεύουν κάποια χρήματα και το κάνεις.

Αλλά και πάλι, το να πεις "σκάω τα φράγκα και ελπίζω η γελοιότητά τους να κάνει κάποιους άλλους να το κάνουν καλύτερα" δεν είναι λύση. Μη σκάσεις τα φράγκα και "θυσίασε" το αγαπημένο σου συγκρότημα αν διαφωνείς τόσο ριζικά με την νοοτροπία των διοργανωτών.

phthoggon
11-02-2008, 21:02
Γιατί αυτοί να μην είναι το ίδιο το κοινό αυτών των συναυλιών, είμαστε δηλαδή τόσο μαλάκες ή έχουμε τόση ανοσία; Εγώ νομίζω τίποτα απο τα δύο.

Γιατί δεν πρόκειται ποτέ να μαζευτούν 300 ατομα να σκάσουν από ενα 20αρικο για να φέρουν ένα συγκρότημα όλοι μαζί.

Αυτή ακριβώς η βαριεστημένη νοοτροπία νομίζω είναι που παρατείνει το κακό γενικώς παντού και πάντα. Δηλαδή, πρέπει να αλλάξουμε την εξίσωση να το πάμε 20 άτομα από 300 ευρώ για να σου δείξω ότι γίνεται πολύ εύκολα? Δηλαδή, έλεος μιλάμε για τους Godspeed και την Constellation εδώ πέρα, ανοίξτε κάνα βικιπέντια να δείτε τι καταφέραν και που φτάσαν μόνοι τους αυτά τα άτομα με μία σωστή λογική.

Kveldssanger
11-02-2008, 21:06
Προφανώς και η ύπαρξη μιας κολλεκτίβας τέτοιου τύπου θα βοηθούσε πολύ μια οποιαδήποτε διοργάνωση, αρκεί να μην περιοριζόταν μόνο σε μικρά diy live (όπως γίνεται αρκετές φορές). Αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει από το μηδέν, αν τα άτομα που την αποτελούσαν δεν είχαν από πριν σχέση μεταξύ τους.

ikonoklast
11-02-2008, 21:08
Γιατί δεν πρόκειται ποτέ να μαζευτούν 300 ατομα να σκάσουν από ενα 20αρικο για να φέρουν ένα συγκρότημα όλοι μαζί. Δεν νομίζω ότι μπορεί να οργανωθεί.
Αυτό είναι απλώς μια υπό8εση, δεν μπορείς να ελέγξεις το κατα πόσο ισχύει γιατι δεν έχει δοκιμαστεί*. Άρα εν πολλοίς αβάσιμη υπό8εση.

Αλλά και πάλι, το να πεις "σκάω τα φράγκα και ελπίζω η γελοιότητά τους να κάνει κάποιους άλλους να το κάνουν καλύτερα" δεν είναι λύση. Μη σκάσεις τα φράγκα και "θυσίασε" το αγαπημένο σου συγκρότημα αν διαφωνείς τόσο ριζικά με την νοοτροπία των διοργανωτών.
Εδώ περνάμε απο την φιλολογική κουβέντα στο τι κάνει ο κα8ένας. Εγώ απάντησα στο σφηνοτουβλάκι. Νομίζω επίσης οτι αρκετοί χρήστες του ερ εμπλέκονται με διάφορες προσπά8ειες να γίνουν πράγματα απο μεράκι και όχι για να βγάλουν φράγκα. Στηρίξτε τους και κάντε το ίδιο.

edit: * χεχ, δεν έχει δοκιμαστεί στην ελλάδα γιατι η μεγάλη ειρωνία είναι αυτό που λέει ο φ8όγγος για τους γκάντσπηντ.

Kveldssanger
11-02-2008, 21:11

Εδώ περνάμε απο την φιλολογική κουβέντα στο τι κάνει ο κα8ένας. Εγώ απάντησα στο σφηνοτουβλάκι. Νομίζω επίσης οτι αρκετοί χρήστες του ερ εμπλέκονται με διάφορες προσπά8ειες να γίνουν πράγματα απο μεράκι και όχι για να βγάλουν φράγκα. Στηρίξτε τους και κάντε το ίδιο.

Το σλογκανικό τελευταίο μέρος που κόλλαγε στην συζήτηση που κάνουμε; Σαφώς και οποιεσδήποτε τέτοιες κινήσεις χρειάζονται στήριξη, αλλά αυτό δεν ακυρώνει την υπόλοιπη κατάσταση.

ikonoklast
11-02-2008, 21:12
Δε ξέρω, που κόλλαγε η φτηνή ειρωνία του πρώτου σου ποστ;

phthoggon
11-02-2008, 21:15
Προφανώς και η ύπαρξη μιας κολλεκτίβας τέτοιου τύπου θα βοηθούσε πολύ μια οποιαδήποτε διοργάνωση, αρκεί να μην περιοριζόταν μόνο σε μικρά diy live (όπως γίνεται αρκετές φορές). Αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει από το μηδέν, αν τα άτομα που την αποτελούσαν δεν είχαν από πριν σχέση μεταξύ τους.

ε ναι μωρε, λογικό είναι αυτό, δεν λέω θα πάρουμε ο ένας τον άλλο απ' το χεράκι και θα κάνουμε κάτι τέτοιο μεθαύριο. Απλά αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι αυτές οι κολλεκτίβες ειδικά στον πολιτικό χώρο που κινούνται οι gybe ήδη υπάρχουν, πως δεν μπορούνε να μαζευτούν 3-4-5 μαζί και καταλήγει να τους φέρνει η alterground όπως τους φέρνει, το οποίο έχω την εντύπωση όπως είπα και πριν ότι δε θα πρεπε να χαροποιεί καθόλου το ίδιο το συγκρότημα, θεωρητικά δηλαδή!

ikonoklast
11-02-2008, 21:16
Απλά αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι αυτές οι κολλεκτίβες ειδικά στον πολιτικό χώρο που κινούνται οι gybe ήδη υπάρχουν
λολ, ελάτε στο χώρο μας να το κουβεντιάσουμε!!

Kveldssanger
11-02-2008, 21:17
Χαχα, από πότε σε ενοχλεί η ειρωνία; Η οποία κόλλαγε στο "κακοί διοργανωτές που τα κάνετε όλα για τα λεφτά, αλλά σαφώς θα τα δώσω για να πάω στους mt. zion" οξύμωρο.

ikonoklast
11-02-2008, 21:19
Δε με ενοχλεί η ειρωνία, ίσα ίσα. Αλλα ψηλέ σου εξήγησα οτι δεν λέω απλά σκατά στους διοργανωτές αλλά εγώ 8α τα σκάσω γιατί είμαι χιονάν8ρωπος και δε μπορώ να συναναστραφώ με άλλους αν8ρώπους. Λέω κι άλλα πράγματα.

kontan
11-02-2008, 21:30
πσ. κόνταν δεν είναι και τόσο δύσκολο να ιδρύσει κάποιος μια εταιρεία ως γνωστόν σήμερα. edit: άσε που το συντριπτικό ποσοστό των συναυλιών γίνεται με μαύρα έτσι κι αλλιώς.

τετοιες εταιριες όμως κ τετοιοι χώροι δε κανουν τετοια

phthoggon
11-02-2008, 21:37

τετοιες εταιριες όμως κ τετοιοι χώροι δε κανουν τετοια

άλλες εταιρείες, άλλοι χώροι :) και με την αντίστοιχη δουλεια και ψάξιμο για όλα βρίσκεται μια λύση.

carheart
11-02-2008, 21:40
Πάντα σκεφτόμουν το ενδεχόμενο πως η δημιουργία μη κερδοσκοπικής εταιρίας, θα μπορούσε να λύσει τα χέρια όσων θα ήθελαν να κάνουν κάτι τέτοιο σωστά, για να το δουν να γίνεται σωστά, για δώσουν, όχι να πάρουν.

Έχετε ιδέα τι επιχορηγήσεις μπορεί να πάρει μια μη κερδοσκοπική εταιρεία από ΕΕ;

Επειδή κάποτε το είχα ψάξει, δεν ήταν και μικρές.

psychomaverick
11-02-2008, 21:51
Μια παρατήρηση σ'αυτά που λέτε. Νομίζω ότι το πρόβλημα, (αν υπάρχει για κάποιους) είναι γενικό και όχι μιας εταιρίας ή μιας συναυλίας μόνο. "Ενοχλεί" περισσότερο όταν πρόκειται για αγαπημένο group του καθενός, το καταλαβαίνω. Όπως έχω παρατηρήσει (λόγω του mag) οι τιμές των εισιτηρίων για παρόμοια live κυμαίνονται σε τέτοιες πάνω-κάτω τιμές και οι Mt. Zion δεν είναι εξαίρεση. Η μόνη ίσως εξαίρεση είναι η Astra με τα 25άρια (και με πολύ μικρότερα ονόματα τις περισσότερες φορές), αλλά το gagarin είναι *δικό* τους οπότε γλιτώνει ένα έξοδο και ίσως έτσι εξηγείται. Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει μια μη-κερδοσκοπική οργάνωση και δεν είμαι καθόλου σχετικός με διοργανώσεις, αλλά το σίγουρο είναι ότι ανταγωνισμός δεν υπάρχει στη "διοργάνωση συναυλιών στην Ελλάδα" οπότε η λογική αύξησης τιμών συνεχώς ευνοείται.

carheart
11-02-2008, 21:57
δεν υπάρχει ανταγωνισμός;;;

ikonoklast
11-02-2008, 22:01
Σε συναυλίες επιπέδου didi δεν υπάρχει ανταγωνισμός πράγματι.

phthoggon
11-02-2008, 22:03
να μπούμε και μεις μέσα στον ανταγωνισμό να πέσουν οι τιμές τότε!

πότε θα γίνει το επόμενο Electric Requiem λάιβ? =]

carheart
11-02-2008, 22:08
Το δουλεύω στο μυαλό μου εδώ και καιρό, σκεφτόμανε για Amy.

psychomaverick
11-02-2008, 22:24
Όχι, Μανώλη, βάλε κάτω τις εταιρίες που διοργανώνουν live συνέχεια και δε μιλάω μόνο για επιπέδου didi. Λίγες και με συγκεκριμένο ρεπερτόριο (κάτι που "πολώνει" ακόμη περισσότερο). Μια φορά πήγε να γίνει ένα σχετικό "άνοιγμα" το καλοκαίρι του 2004 (νομίζω) και θυμάστε ότι τελικά ούτε τα μισά δεν έγιναν.

carheart
11-02-2008, 22:45
Για επιπέδου μη-didi λοιπόν, ξέρεις καλά πως συναυλίες αγοράζονται και ξεπουλιούνται σε μια νύχτα με φεγγάρι.

Θυμήσου πχ το Sunn O))) πως είχε 22 ευρώ, τότε.

psychomaverick
11-02-2008, 23:10
Ειλικρινά δεν κατάλαβα τι θες να πεις, ούτε με το παράδειγμα, εξήγα το λίγο :roll:.

Griffith
12-02-2008, 01:51
νομίζω οι τιμές των εισιτηρίων που είναι υπερβολικά ψηλές για το επίπεδο ζωής, βγαίνουν απο τους εξής παράγοντες: 1) εσκεμμένη κερδοσκοπία, 2) μικρή και απρόβλεπτη αγορά και άρα 3) έλλειψη υποδομών.
το ότι τα φράγκα στα ξένα φεστιβάλ και στις συναυλίες είναι τα μισά σε χώρες με το διπλάσιο κατά κεφαλήν εισόδημα δεν έπεσε από τον ουρανό, ο κόσμος εκει πέρα έχει συναίσθηση του τι πληρώνει, υπάρχει μια κουλτούρα τέτοιας διασκέδασης και λόγω αυτών και η αγορά της μουσικής διασκέδασης είναι ας πούμε πιο ανθρώπινη και λιγότερο ληστρική, επειδή όμως το κοινό είναι πολύ και σίγουρο και κανένας δεν το αποθαρρύνει με καγκουριές στα εισιτήρια χρήμα βγαίνει άφθονο και είναι όλοι χαρούμενοι.
εδώ πέρα σωστά ειπώθηκε, στα ιβέντς βεληνεκούς υπάρχει ένα μονοπώλιο που μπορεί να εξασφαλίζει την υπαρξή του αν μη τι άλλο, παίζοντας όμως μόνο στα σίγουρα σε φάση μετάλικατς και στα μικρότερα παίζουν διάφοροι οι οποίοι και θέλοντας και μη βαράνε εξωφρενικές τιμές προκειμένου να βγάλουν το κόστος φέρνοντας μπάντες με αβέβαιη επιτυχία ή προσπαθώντας να βγάλουν στα γρήγορα λεφτά για τη σύνταξη, aka κερδοσκοπία.
το θέμα, είναι επειδή το να σκέφτομαι σα λαδέμπορας όταν μιλάμε για μουσική και συναυλίες και άρα το πως θα αρμέξω τους μαλάκες μουσικόφιλους μου είναι το ίδιο απωθητικό με το να σκέφτομαι σαν πελάτης αγοράζει μαγιονέζα, επίσης το τι θα μπορέσω να δω στην κωλοχώρα με εκνευρίζει να το σχεδιάζει κάποιος κρετίνος executive σκέφτομαι αν υπάρχει εναλλακτική λύση.και νομίζω παραδείγματα υπάρχουν, υπάρχουν άνθρωποι που μπαίνουν και τακτικά μέσα για τη μουσική που γουστάρουν, υπάρχουν και μπάντες/δημιουργοί που δημοσιεύουν τη μουσική τους δωρεάν στο ίντερνετ απλά για να την ακούσει ο κόσμος, προτιμώ να στηρίξω αυτούς.ανοίγει και κάποιες προοπτικές στην τελική.

Kalt
12-02-2008, 11:15
Lepon:

3) έλλειψη υποδομών

Auto einai to pio vasiko. Gia na to theso allios.

An thes na kaneis 1-2 live me tous filous sou, ginetai sxetika eukola se sxesi me to na arxiseis kati me kales vaseis. Auto pou perigrafete einai to no2. Koinos den uparxoun klamp, kai ta idi uparxonta einai eite tsimpimena, eite de polusumferoun apo apopsi upodomis.

Kefalaio. Auto xreiazetai.

psychomaverick
12-02-2008, 12:42
Δεν νομίζω ότι δεν υπάρχει κουλτούρα διασκέδασης, απλά εδώ ο κόσμος που θα βγει να διασκεδάσει σε μέρη που έχουν να κάνουν με μουσική σίγουρα δεν προτιμά συναυλίες τέτοιου τύπου (περιορισμένο κοινό δλδ). Αν θες να πεις ότι δεν υπάρχει συναυλιακή κουλτούρα, συμφωνούμε και ίσως παίζει ρόλο πως πολύ πρόσφατα (την τελευταία δεκαετία) ξεκίνησαν να γίνονται πολλές συναυλίες με "ξένα" ονόματα που "τραβάνε" κόσμο. Χώροι υπάρχουν (δεν συγκρίνονται με του εξωτερικού βέβαια) απλά και αυτοί χρησιμοποιούνται διαφορετικά από τους επιχειρηματίες λόγω προτίμησης του κόσμου, πρόσφατα π.χ. ο Αέρας στην Πετρούπολη έγινε μπουζουξίδικο (μια κατ'εξοχήν μουσική σκηνή). Επίσης διαφωνώ για τους επιχειρηματίες, γιατί καλώς ή κακώς αυτή είναι η νοοτροπία όλων και δεν αλλάζει, να κοιτάνε το πως θα αυξηθούν τα έσοδα και όλα τα παραπάνω που είπες δλδ (άσχετα αν το δείχνουν ή όχι). Η διαφορά στη συμπεριφορά κλπ με τους άλλους τρόπους διασκέδασης της νύχτας είναι ο ανταγωνισμός που δεν υφίσταται και "αναγκάζεται" ο κάθε μουσικόφιλος όπως είπες να παίξει με τους κανόνες του κάθε καστανά. Σ'ένα club ή σ'ένα κέντρο ο επιχειρηματίας ξέρει ότι αν σε βάλει σε "τελειωμένο" χώρο με κακές συνθήκες και υπηρεσίες, σε έχασε από πελάτη (γιατί υπάρχει το διπλανό) και αυτό είναι το κίνητρο του να είναι πιο σοβαρός. Κάπως έτσι τα βλέπω και είναι ένας λόγος που έχω ξεκόψει κιόλας τα τελευταία χρόνια από συναυλίες κλπ.

Kalt
12-02-2008, 18:22
Vasika auto ennoousa. Prosopika de mporo na theoriso sovara klamp to Underworld kai to An, kai sigoura oxi ''prosita'' to Gagarin kai to Fuzz. An kleiseis mpanta ekei, prepei na eisai sigouros oti tha uparxei mia alpha proseleusi.

Gia na ginei kati sosta apo mia etairia xreiazontai oso to dunaton ligotera eksoda oste na parei riska. Kai auto epitugxanetai mono an exei diko tis xoro.

Diladi gurname pali sto kefalaio. I didi mpike noris sto paixnidi, epeita xtupise ekei ena xorafi sti malakasa kai voleutike.

Griffith
12-02-2008, 22:48
απλά εγώ λέω αντί να ξεκόψουμε από τα λάιβ και να κατεβάζουμε τα bootlegs του deserteagle050, να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας!!! !

Kalt
12-02-2008, 23:08
Basika eipe oti stamatise. Ara akuro os sxedio.

Griffith
13-02-2008, 01:41
HOLY SHITS.

nothingman
27-02-2008, 17:30
εγώ πάντως κανόνισα την άδειά μου σήμερα και έτσι θα ειμαικεί.
σε περίπτωση που το σκεφτόσασταν δλδ, να ένα ακόμη επιχείρημα να έρθετε!

Rush
28-02-2008, 13:16
Na se synodeysw latreia?

jack the ripper
27-03-2008, 03:10
για πειτε ποια σταση μετρο βολευει αποσταση κλπ κλπ

Pinatero
27-03-2008, 12:24
ναι για πειτε γιατι θα σας κατεβω και γω, η ηπειρου ειναι κοντα στο σταθμο Λαρισης ε?

Boom!
27-03-2008, 20:02
Δε θελω να σας δυσαρεστησω, αλλα μετρο δεν πολυβολευει.

jack the ripper
27-03-2008, 21:09
ti voleuei?

Boom!
27-03-2008, 21:14
Ε, κανα λεωφορειο.

12 stars circle your brow
27-03-2008, 21:33
Γιατί δε βολεύει, τι τους λες;;

Με ηλεκτρικό μπορείτε να σταματήσετε πλατεία Βικτωρίας και απο κει είναι 5 το πολύ 10 λεπτά περπάτημα (αν βαριέσαι πολύ δηλαδή)

kontan
27-03-2008, 23:00
5-10 λεπτα περπατημα στην Αθηνα δε κανει καλο στην υγεία :P

27-03-2008, 23:02
Καλά μιλάει ο τύπος που το μόνο περπάτημα που κάνει (ΑΝ το κάνει κι αυτό) είναι δουλειά - σπίτι και τούμπαλιν!
Κι όλη μέρα δουλεύει και δε μας αφιερώνει και μας λίγο από το χρόνο του :!:

jack the ripper
27-03-2008, 23:03
Γιατί δε βολεύει, τι τους λες;;

Με ηλεκτρικό μπορείτε να σταματήσετε πλατεία Βικτωρίας και απο κει είναι 5 το πολύ 10 λεπτά περπάτημα (αν βαριέσαι πολύ δηλαδή)

Για δωσε λιγο περισσοτερο ινφο...το βρισκεις ευκολα το μαγαζι ή παιζει να χαθει κανεις στην πορεια απο το σταθμο?

27-03-2008, 23:07
Γενικά δε τα πολυπάω καλά με τις οδηγίες αλλά εύχομαι να σε προσανατολίσω.. όπως είσαι πάνω στην πλατεία Βικτωρίας κι έχοντας πλάτη τον σταθμό, παίρνεις την Αριστοτέλους και προχωράς προς το αριστερό σου χέρι. Σε κάποια φάση μετά από 3-4 τετράγωνα φτάνεις στην Ηπείρου, εκεί πας δεξιά και μετά από άλλα 2-3 τετράγωνα φτάνεις στο Κυτταρο :)

jack the ripper
28-03-2008, 01:05
Γενικά δε τα πολυπάω καλά με τις οδηγίες αλλά εύχομαι να σε προσανατολίσω.. όπως είσαι πάνω στην πλατεία Βικτωρίας κι έχοντας πλάτη τον σταθμό, παίρνεις την Αριστοτέλους και προχωράς προς το αριστερό σου χέρι. Σε κάποια φάση μετά από 3-4 τετράγωνα φτάνεις στην Ηπείρου, εκεί πας δεξιά και μετά από άλλα 2-3 τετράγωνα φτάνεις στο Κυτταρο :)

πιστευω οτι το εχω...

Pinatero
28-03-2008, 11:47
http://www.kyttarolive.gr/images/map.jpg

jack the ripper
28-03-2008, 20:22
apo stathmo larisis me ta podia gia na diasxisoume ti metaksa poso na nai? kana 10-15 lepto?

Atheist
28-03-2008, 20:31
Ναι, εκτός αν πάρεις το Β5 από σταθμό λαρίσης που σ'αφήνει απ' όξω.

jack the ripper
28-03-2008, 21:37
:thumbsup: :thumbsup:

Dragonlord
17-05-2008, 00:25
Πάντα σκεφτόμουν το ενδεχόμενο πως η δημιουργία μη κερδοσκοπικής εταιρίας, θα μπορούσε να λύσει τα χέρια όσων θα ήθελαν να κάνουν κάτι τέτοιο σωστά, για να το δουν να γίνεται σωστά, για δώσουν, όχι να πάρουν.

Έχετε ιδέα τι επιχορηγήσεις μπορεί να πάρει μια μη κερδοσκοπική εταιρεία από ΕΕ;

Επειδή κάποτε το είχα ψάξει, δεν ήταν και μικρές.
Ακόμα θυμάμαι το live του Vai που είχε κάνει η Άνωση (αν δεν κάνω λάθος) στην Πάτρα και έλεγε με μικρά γράμματα στο εισιτήριο ότι διοργανώνεται από μη κερδοσκοπική εταιρεία. Αν κάνω λάθος στην εταιρεία διορθώστε με.