Log in

View Full Version : 80 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΤΕΣ

carheart
31-12-2007, 20:46
Αυτό από όσο μου μετέφεραν, είναι ένα βιβλίο με την ιστορία του ολυμπιακού.

Πιτς, το έχεις διαβάσει;

Κανείς άλλος να το δανείσει;

Όχι πως δεν τα ξέρουμε, αλλά τώρα τις γιορτινές μέρες είμαι σε mood λογοτεχνίας, να φανταστείτε ψήθηκα να αγοράσω την βιογραφία του Αντωνιάδη, αλλά (πρώτη και) τελευταία στιγμή αποφάσισα πως όχι.

dead in magazines
31-12-2007, 20:56
Προσωπικά το συγκεκριμένο δεν το ξέρω/έχω διαβάσει, ποιός είναι ο συγγραφέας?

Οφφτόπικ τώρα, μιας και μιλάμε για βιβλία, έχει αγοράσει/διαβάσει κανείς το βιβλίο του Σωτηρακόπουλου πέρι Champions' League και Κύπελλο Πρωταθλητριών γενικότερα?

Mitsmann
31-12-2007, 21:01
Παρτε να διαβασετε το 80 χρονια απατες, ειναι πολυ καλο και τα λεει εξω απ τον κωλο.

eleventh guardian
31-12-2007, 21:14
Όχι πως δεν τα ξέρουμε, αλλά τώρα τις γιορτινές μέρες είμαι σε mood λογοτεχνίας, να φανταστείτε ψήθηκα να αγοράσω την βιογραφία του Αντωνιάδη, αλλά (πρώτη και) τελευταία στιγμή αποφάσισα πως όχι.

Είναι ωραίο αυτό, ε. Εχει πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για εξωαγωνιστικά κυρίως γεγονότα. Και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Αν γουστάρεις να μάθεις πέντε πράγματα για τον Παναθηναϊκό της εποχής να το πάρεις. Συστήνεται και σε μη βάζελους.

Για το 80 χρόνια απάτες δεν ξέρω τίποτα, ακόμη.

Scarbaf
31-12-2007, 21:50
τα "100 χρόνια μπόχας και βρώμας" πάρε να διαβάσεις.

Abruzzi
31-12-2007, 22:18
παλιο καρχαρτ,του 2000

μπορεις να το βρεις σε pdf εδω (http://zine.greenwebfans.com/75_xronia_apates.pdf)

για του αντωνιάδη το βιβλίο ψήνομαι και γω

wino
31-12-2007, 22:34
αν δεν το έβλεπα δεν παίζει να το πίστευα,
το είχα περάσει για αστειάκι carheart

Mitsmann
31-12-2007, 22:47
το ξερω αυτο το συγγραμμα γι αυτο και το πρωτο μου ποστ πανω πανω.

pitchfork
31-12-2007, 22:59
carheart με πρόλαβε ο στέησον.
Κι εγώ από το pdf το έχω διαβάσει είναι πραγματικά πολύ καλά γραμμένο και αναλυτικά τεκμηριωμένο και φθάνει μέχρι τα πρώτα στημένα πρωταθλήματα της σικέ επταετίας.
Ε εντάξει τα επόμενα όλοι τα θυμόμαστε, πρόσφατα είναι.

Δυστυχώς η ποιότητα σκαναρίσματος δεν είναι πολύ καλή οπότε είναι κουραστικό στην ανάγνωση. Επιπλέον λείπουν και κάποια παραρτήματα στο τέλος με αποκόμμαατ εφημερίδων κλπ.
Αυτή τη στιγμή έχει εξαντληθεί αλλά πιστεύω κάποια στιγμή να το επανακυκλοφορήσουν ενημερωμένο (εξ άλλου ο βόθρος δεν γεμίζει ποτέ), όταν είναι θα το μάθεις.

Για ανάγνωση εγώ σου συτήνω (μιας και λέμε για αθλητικά δλδ - φαντάζομαι κάπου θα το έχω ξαναγράψει όλα αυτά τα χρόνια) το Οιδίπους σέντερ μπακ του Κωσταντίνου Καμάρα, ψάχτο, αυτό είναι πολύ γαμάτο και διαβάζεται άνετα από οποιονδήποτε έχει το σαράκι της μπάλας.

eleventh guardian
31-12-2007, 23:00
Αυτή τη στιγμή έχει εξαντληθεί αλλά πιστεύω κάποια στιγμή να το επανακυκλοφορήσουν ενημερωμένο (εξ άλλου ο βόθρος δεν γεμίζει ποτέ), όταν είναι θα το μάθεις.

Xαχαχαχαχαχα, μα πόσο θεός πια.

Το βιβλίο του υιού Καμάρα το χω στη wantlist από τότε που βγήκε, αλλά ακόμα δεν το ΄χω πάρει.

carheart
31-12-2007, 23:01
Αν γουστάρεις να μάθεις πέντε πράγματα για τον Παναθηναϊκό της εποχής να το πάρεις.

αυτά όσο να ναι τα ξέρω ;)

Mitsmann
31-12-2007, 23:02
ευχομαι στα 2 κολλητα ματς με παο, να κληρωθει Παπουτσελης.

carheart
31-12-2007, 23:06
carheart με πρόλαβε ο στέησον.
Κι εγώ από το pdf το έχω διαβάσει είναι πραγματικά πολύ καλά γραμμένο και αναλυτικά τεκμηριωμένο και φθάνει μέχρι τα πρώτα στημένα πρωταθλήματα της σικέ επταετίας.
Ε εντάξει τα επόμενα όλοι τα θυμόμαστε, πρόσφατα είναι.

Δυστυχώς η ποιότητα σκαναρίσματος δεν είναι πολύ καλή οπότε είναι κουραστικό στην ανάγνωση. Επιπλέον λείπουν και κάποια παραρτήματα στο τέλος με αποκόμμαατ εφημερίδων κλπ.

Για ανάγνωση εγώ σου συτήνω (μιας και λέμε για αθλητικά δλδ - φαντάζομαι κάπου θα το έχω ξαναγράψει όλα αυτά τα χρόνια) το Οιδίπους σέντερ μπακ του Κωσταντίνου Καμάρα, ψάχτο, αυτό είναι πολύ γαμάτο και διαβάζεται άνετα από οποιονδήποτε έχει το σαράκι της μπάλας.

Tου Καμάρα το έχω διαβάσει! Και του Δομάζου μια βιογραφία.

Πολύ θα ήθελα να ζούσα τις στιγμές που τον δούλευαν οι γαύροι με συνθήματα τύπου "πρόσεχε τον Πρέκα" (λόγω Μοσχολιού) και εκείνος τους πέταγε γκολ απευθείας από Κόρνερ και το βούλωναν κερκίδες ολάκερες!

Αυτό με τις απάτες θα πάει για τύπωμα και ανάγνωση.

Όχι πως θα διαβάσουμε τίποτα πολύ νέο, αλλά λόγος να γίνεται.

pitchfork
31-12-2007, 23:15
carheart κι όμως θα εκπλαγείς - δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου με όσα διαβάζεις. Λέει πάρα πολλά, όχι μόνο αυτά για το κύπελλο Ράπαν (λαγοί) κλπ που είναι λίγο πολύ γνωστά, μιλάμε για πολύ μπόχα. Δυτσυχώς το pdf είναι κλειδωμένο και δεν τυπώνεται απ όσο θυμάμαι αλλά ίσως και να μπορέσεις να το ξεκλειδώσεις.

11th επειδή εσύ είσαι μάγκας και ξέρεις από μπάλα πάρε το βιβλίο του Κάμάρα ΤΡΕΧΩΝΤΑΣ.
ΤΡΕΧΩΝΤΑΣ ΛΕΜΕ

Mitsmann
31-12-2007, 23:17
για το 1-4 στη Λεωφορο προλαβε να γραψει το pdf, η το πισι ειχε μπει βαθια στον κωλο τους?

carheart
31-12-2007, 23:24
όχι, κόλλησε στο 8-2!!!!!

irreligious
01-01-2008, 00:46
μπόχα βρώμα του παο η ιστορία και τα λοιπά.....τέσπα να'χουμε να λέμε είναι όλα αυτά..άλλωστε μεταξύ ζευγαριού επιτρέπονται και τέτοια...να είσται καλά πάντως για άλλη μια χρονιά παίξατε καλά το ρόλο σας μέσα και περισσότερο έξω από τα γήπεδα,του χρόνου θα είμαστε πιο τρυφεροί

pitchfork
02-01-2008, 11:01
Κι εσείς μια χαρά παίξατε το ρόλο σας, αυτό είναι το μόνο βέβαιο.

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους.
100 χρόνια ένδοξης ιστορίας μας έφεραν τον Πρώτο και Μεγαλύτερο Σύλλογο παγκοσμίως με σχεδόν 500 τίτλους. Δεν θα μπορούσε ο Λαός του Αυτοκράτωρα - Θρύλου να μην ήταν αντάξιος Του.
ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ13

Παρακαλώ ας το κλειδώσει κάποιος.