View Full Version : Burial - Untrue
psychomaverick
27-12-2007, 14:00
Burial - Untrue
©2007 Hyperdub
http://www.electricrequiem.com/iMedia/album/album.814.cover.jpg
01. Untitled
02. Archangel
03. Near Dark
04. Ghost Hardware
05. Endorphin
06. Etched Headplate
07. In McDonalds
08. Untrue
09. Shell Of Light
10. Dog Shelter
11. Homeless
12. UK
13. Raver
Κριτική στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/review.php?action=single&aid=814)
metamelia3
27-12-2007, 15:28
δισκάρα. καλύτερο κι απ' το πρώτο
ikonoklast
27-12-2007, 15:36
Εγώ ρε παιδιά δεν έχω καταλάβει τι το φοβερό έχει αυτός ο τύπος.
psychomaverick η μάνα σου είναι φιλόλογος στο 43;;;
Kveldssanger
27-12-2007, 22:31
Εγώ ρε παιδιά δεν έχω καταλάβει τι το φοβερό έχει αυτός ο τύπος.
γραφει ωραια μουσικη.
κιε είναι ολίγον πιο σκατόψυχος απο τους συναδέλφους του
ikonoklast
28-12-2007, 03:02
Μην παρεξηγούμαι, δεν είναι άσχημος ο ά8ρωπος, απλά δεν έχω καταλάβει τι τόσο ριζοσπαστικό για τα δεδομένα του υπο-υπο-είδους dubstep (που υποτί8εται είναι ήδη πιο σκατόψυχο απο τους άλλους συναδέλφους του) έχει να προσφέρει ώστε να δικαιολογείται το πυρ και μανία απο το wire και η γενικότερη φάση που παίζει με το νέο του δίσκοντα. 8α μου πείτε γούστα είναι αυτά, 8α σας πω γούστα είναι ναι αλλά απλά απορία ας πούμε μου έκανε, 8α μου πείτε γράφει ωραία μουσική, δε 8α πω τίποτα, 8α μείνω έκ8αμβος.
Kveldssanger
28-12-2007, 10:52
το ότι και αυτό το album είναι εκπληκτικό και το προηγούμενο, νομίζω ότι είναι "δεδομένα" (τουλάχιστον σε όσους γουστάρουν). Το ότι το dubstep έχει αρχίσει να ακούγεται πολύ από διαφόρους του ανεξάρτητου χώρου είναι επίσης δεδομένο. Το να κάνει το μπαμ κάποιος από το είδος (δεν ειναι και ο μόνος βέβαια) ήταν αναμενόμενο. Λόγω κάποιων (τυχαίων;) συγκυριών και επειδή μπόλικοι θεώρησαν το πρώτο του album τεράστιο έγινε γνωστός σε πολύ κόσμο (μεταξύ αυτών και εμάς) πολύ γρήγορα και άρχισε να συζητιέται παντού. Από εκεί και πέρα ήταν η αφορμή για μένα να ακούσω και άλλα πράγματα που ταν πολύ ωραία στο είδος οπότε διπλό το κέρδος. Ανεξάρτητα από όλα αυτά όμως (και εδώ είναι το ζουμί) το Untrue παραμένει για μένα ένας σε κάθε λεπτομέρειά του τέλειος δίσκος.
ikonoklast
28-12-2007, 10:57
Fair enough.
House Of Low Culture
28-12-2007, 15:40
άντε ακούστε τίποτα Upsetters, ρε γείλοι.
symposium_lexotanil
09-01-2008, 22:57
paidia kalispera ego oute auto to dubstep eixa ksanakousei sti zoi mou oute wire exo diavasei pote kai eida to eksofyllo kai marese kai eipa na katevaso to disko giati mou fanike poly oreo kai leo diskoi me oreo eksofyllo tha prepei na nai oreoi alla telika o diskos den einai toso oreos oso to eksofyllo einai merika ekatommyria eti fotos pio oreos kai an thelete pao kai allazo kai ti lista mou gia to 2007 kai to vazo amesos kato apo dhg kai dso giati opos kai na to kanoume mporei na nai to omorfotero pragma pou akousa fetos alla stis protes theseis prepei na nai sygkrotimata pou exoun arxika pou ksekinane me d einai mia symfonia pou exoume kanei me kati filous o enas poly kalo paidi o allos oxi kai toso kai genika pisteuo oti burial untrue re paidia giati oxi afou o diskos einai pio skoteinos apo to mauro pio omorfos apo tin galadriel pio ethistikos apo tin preza pou poulaei o prezemporas tou xolk pio idiofyis apo kapoion eksairetika idiofyi kai kyriws ksena.
sfinotouvlaki
09-01-2008, 23:08
stis protes theseis prepei na nai sygkrotimata pou exoun arxika pou ksekinane me d
DOOMSWORD ρε μουνή!
κατά τάλλα, ωραίο είναι αυτό, 3 φορές το έχω ακούσει ολόκληρο όμως, δυσκολεύομαι να το ακούσω μια κ έξω και επίσης κάτι με χαλάει και δε γίνεται στο μυαλό μου τόσο καλός όσο τον παρουσιάζουν ο δίσκος, βέβαια δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό το κάτι, αν και τείνω προς το στεπ μέρος του πράγματος (ό,τι κι αν είναι αυτό), σύντομα όμως θα το ξεδιαλύνω, εκτός κι αν τελικά το υπερλατρέψω κι εγώ, και θα σας πω.
Entrancemperium
10-01-2008, 03:20
Apla magiko, den mporw na ksewxwrisw kapoio ap'ta duo, apla m a g i k o...
symposium_lexotanil
12-01-2008, 15:15
sovaro post indeed kai poly isxyro point. yparxoun oi eksis dyo lyseis omos. 1. akous apla to archangel kamia 10aria fores kai meta proxoras ston ypoloipo disko. 2. vazeis to disko na paizei kai apomakrynesai apo to pisi/cdplayer/grammofono.
solution_AK-47
12-01-2008, 15:17
Endexomenws na uparksei problhma omws. Nai, to idgio pou 8a eixie k o mparkas. O ALEKSANDROS. Me to grammofwno.
ikonoklast
12-01-2008, 21:49
Λοιπόν τα archangel/homeless είναι πράγματι πολύ όμορφα αλλά επειδή αισ8άνομαι οτι ο δίσκοντας κάνει μεγάλες κοιλιές και παίζει στα όρια του υποτονικού και δε σας πιάνω, προτείνω να γίνει το εξής, όλοι εσείς οι μαγεμένοι πείτε μας τα αγαπημένα σας τραξ να το κουβεντιάσουμε.
symposium_lexotanil
12-01-2008, 21:53
me seira protimisis:
archangel, uk, near dark, ghost hardware, untrue, dog shelter, etched headplate, raver. kai ta ypoloipa theika einai omos e.
dead in magazines
13-01-2008, 23:01
Λοιπόν τα archangel/homeless είναι πράγματι πολύ όμορφα αλλά επειδή αισ8άνομαι οτι ο δίσκοντας κάνει μεγάλες κοιλιές και παίζει στα όρια του υποτονικού και δε σας πιάνω, προτείνω να γίνει το εξής, όλοι εσείς οι μαγεμένοι πείτε μας τα αγαπημένα σας τραξ να το κουβεντιάσουμε.
Άκουσα το δίσκο μια φορά μόνο αυτές τις μέρες (τον έχωσα και στο mp3 player!) και θα επανέλθω αργότερα. Ετοιμάσου.
ikonoklast
14-01-2008, 00:48
Ετοιμάζομαι παλιομαλάκα!!
dead in magazines
16-01-2008, 02:21
Λοιπόν αγάπη. Τα Archangel, Near Dark, Untrue, Dog Shelter, Homeless και UK σου ξεσκίζουν το σύμπαν και γουστάρεις ασύστολα. Το Raver σε αποτελειώνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Δε φαντάζομαι να διαφωνείς... :pink:
ikonoklast
16-01-2008, 02:31
Κοίτα τελικά κατέληξα οτι δεν υπάρχει burial και ότι όλο αυτό είναι ένα στημένο κόλπο του kode9, των δισκογραφικών, του αγγλικού μουσικού τύπου και του Μεγάλου Κεφαλαίου.
Αυτό το Etched Headplate μου 'χει κολλήσει γαμώ..
dead in magazines
16-01-2008, 02:36
Η φωνή της γκόμενας μάλλον σε στέλνει πιστεύω. Πετάγεται στα πιο άκυρα σημεία. Με τη συνοδεία σιγαρέτου άκουσες το δίσκο ή νηφαλιονιχιλνούλ?
ikonoklast
16-01-2008, 02:40
Έτυχε να ακούσω τις προάλλες το archangel υπο επήρεια ναρκωτικών ουσιών και ήταν πολύ καλό πράγματι.
Ο τύπος ισχυρίζεται οτι ο δίσκος έχει φτιαχτεί εξολοκλήρου στο soundforge. Κάντε μου μια χάρη, κατεβάστε απο εδώ (http://www.isohunt.com/download/16342314/soundforge) το soundforge και συνειδητοποιήστε το μέγε8ος της απάτης!!
dead in magazines
16-01-2008, 02:45
Κατεβαίνει. Ανυπομονώ κι εγώ να το ακούσω υπό την επήρεια ναρκωτικών (μην ακούσω μαλακίες για κόκες, θα σου χακάρω το πισί!) ώστε να το κάνω αμπζόρμπ (και όλο το δίσκο γενικότερα) ακόμα καλύτερα. Εμένα πάντως αυτό που με στέλνει αδιάβαστο είναι το Near Dark.
Zoonchild
16-01-2008, 15:22
. Από εκεί και πέρα ήταν η αφορμή για μένα να ακούσω και άλλα πράγματα που ταν πολύ ωραία στο είδος οπότε διπλό το κέρδος.
για προτεινε μερικα, αν δεν σου ειναι κοπος... :)
Kveldssanger
16-01-2008, 15:25
δες τις 2-3 τελευταιες σελίδες
http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... c&start=45 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=18522&postdays=0&postorder=asc&start=45)
nothingman
18-07-2009, 21:22
το βάζουμε στους 5 δίσκους της δεκαετίας που σε κάτι μηνάκια ψοφάει;
το βάζουμε.
Drumsick
18-07-2009, 21:40
paidia kalispera ego oute auto to dubstep eixa ksanakousei sti zoi mou oute wire exo diavasei pote kai eida to eksofyllo kai marese kai eipa na katevaso to disko giati mou fanike poly oreo kai leo diskoi me oreo eksofyllo tha prepei na nai oreoi alla telika o diskos den einai toso oreos oso to eksofyllo einai merika ekatommyria eti fotos pio oreos kai an thelete pao kai allazo kai ti lista mou gia to 2007 kai to vazo amesos kato apo dhg kai dso giati opos kai na to kanoume mporei na nai to omorfotero pragma pou akousa fetos alla stis protes theseis prepei na nai sygkrotimata pou exoun arxika pou ksekinane me d einai mia symfonia pou exoume kanei me kati filous o enas poly kalo paidi o allos oxi kai toso kai genika pisteuo oti burial untrue re paidia giati oxi afou o diskos einai pio skoteinos apo to mauro pio omorfos apo tin galadriel pio ethistikos apo tin preza pou poulaei o prezemporas tou xolk pio idiofyis apo kapoion eksairetika idiofyi kai kyriws ksena.
Χαχαχαχα.. γελάω.
Εντάξει, δεν ξέρω για τους 5 καλύτερους, αλλά σίγουρα βρίσκεται πολύ πολύ ψηλά.
Μεχρι και ο ικόνοκλαστ έχει αναθεωρήσει!
ikonoklast
19-07-2009, 13:15
ΑΡΔΗΝ θα λέγαμε. Για τα πρώτα 5 το εξετάζουμε, να γίνει thread.
distortionofperception
19-07-2009, 14:26
κοίτα να δεις που με ψησατε το κατεβασα.
ψιλοπρώτη επαφη με τετοια φαση και γω. (εκτός απο ital tek)
ε τρίτο ριπλευ του Archangel και μπορώ να πω ότι ειναι που λεει κι ο Εντρανσεμποριουμ ΜΑΓΙΚΟ
επιστρεφω όταν ακούσω και το υπολοιπο. Αραγε για αυτοκίνητο να λέει:-??
Drumsick
19-07-2009, 14:33
Αυτοκίνητο χειμώνα βράδυ θα πρέπει να γαμάει. Η σε καμιά ποσειδώνος προς λιμανάκια-κερατέα με συννεφιά και ελαφριά βροχή.
distortionofperception
19-07-2009, 14:35
και ζουζουνιές ομως ε?
γιατί αλλιως η παραπανω περιγραφη ειναι καταθλιψη.
Drumsick
19-07-2009, 14:41
Zoυζουνιές=τρέξιμο? Αν ναι, ε ναι..
distortionofperception
19-07-2009, 14:44
αχ τελικα ο ρεηζορ εχει επιδρασει σε ολο το φορουμ
ζουζουνιές παιδι μ, γλύκες αμόρε, αγαπες αγκαλίτσες λιβάδια αεροπλάνα να φευγουν δροσοσταλίδες πανω σε πασχαλίτσες και λοιπα.
Drumsick
19-07-2009, 14:46
χαχαχα.. την ώρα που οδηγείς στην παραλιακή όλα αυτα?
Οχι, οχι. Είναι ένα άλμπουμ που το ακούς μόνος και βυθίζεσαι σε σκέψεις. Δε χωράνε αμόρε εδώ.
distortionofperception
19-07-2009, 14:48
το χειρόφρενο στο παρκινγκ με το γκρεμό απο κάτω παίζει κι αυτο!δεν είναι αναγκη να προχωραει τ'αμαξι.
τωρα που τ'ακούω εχω λιώσει, σταζω ζαχαρίνη. πω πωωωωω
Drumsick
19-07-2009, 14:51
Εχει πλάκα που η κουβέντα ξεκίνησε απ το αν θα λέει το άλμουμ για αμάξι και κατάφερες και τη γύρισες σε γαμήσια =Ρ
Τσ τσ.. άντρες.
distortionofperception
19-07-2009, 14:54
χαχαχ ναι δωστε μου ενα οσκαρ πουστιάς του ΕR!
τι να πω ετσι με βγαίνει. Παντως παει μονορούφι ο δίσκος, νομίζω ότι θα τον ακούσω πολλές φορες σημερα. Και θα πρήξω πολύ κοσμο να ακούσει.
πφφφφ χαλάσαμε το ιματζ του σκληρού παλι.
nothingman
19-07-2009, 15:21
δεν ξέρω για αμάξα και τέτοια αλλά ύστερα από σειρά κλινικών ερευνών καταλήξαμε στο ιδανικό σκηνικό για το δίσκο
Και είσαι ας πούμε στην παραλία, πέφτει ο ήλιος σιγά-σιγά, έχεις αρχίσει να στεγνώνεις, οι δίπλα βρίσκονται σε αυτό το περίεργο στάδιο λίγο μετά τη φυσική κούραση και λίγο πριν τη λήθη του ύπνου, μπροστά η θάλασσα και ακόμα πιο μπροστά η απέναντι στεριά και βάζεις τα ακουστικά και τα ακουστικά σου βάζουν το Untrue του Burial.
(το τόπικ για τα 5 καλύτερα της δεκαετίας θα ανοίξει σύντομα, να προετοιμαστείτε κατάλληλα για να γίνει σοβαρή συζήτηση)
Drumsick
19-07-2009, 15:42
Eγώ πάντως το χω συνδέσει με χειμώνα. Δε μου κολλάει με τίποτα σε παραλία.
ikonoklast
20-07-2009, 03:56
χαχαχ ναι δωστε μου ενα οσκαρ πουστιάς του ΕR!
τι να πω ετσι με βγαίνει. Παντως παει μονορούφι ο δίσκος, νομίζω ότι θα τον ακούσω πολλές φορες σημερα. Και θα πρήξω πολύ κοσμο να ακούσει.
πφφφφ χαλάσαμε το ιματζ του σκληρού παλι.
:pink:
nothingman, nomizw ontws oti eisai o katallhlos gia ena top10 dekaetias gia albums kai kommatia, opws 8es. ena swsto thread gia olous tous xazoxaroumenous high fidelity touched.
ψιτ...
Burial & Four Tet - 2009 - Moth-Wolf Club
αυτο σας αρεσε? ειδα φως και μπηκα
ikonoklast
20-07-2009, 04:34
(sorry gia ta greeklish, exw 8ema me to os)
Poly omorfo einai afto minminare, eidika to prwto track (moth) exei ena eksairetiko loop pou se egklwvizei. Omws oso ki an agapame ton four tet stis douleies tou yparxei ena 8ema, ta dyo tracks einai afto akrivws pou perimeneis apo mia pi8anh synergasia four tet/burial. Ki afto shmainei oti den einai akrivws axreiasto na yparxei alla den plhsiazei oute sto elaxisto to megaleio tou untrue. Einai aplws ena omorfo ep.
Mias kai to piases parte mia gefsh apo ena apo ta dyo tracks pou exoun "leakarei" apo to eperxomeno burial, h melwdia einai 8anathfora, apla to fantazomai meta apo to empeiro xeri tou kode9 kai eimai ena mikro koritsaki.
vlNqmrIjWug
νταξει...οπως ειπα ειδα φως και μπηκα...για αυτο το ποσταρα
τι να συγκρινομε? δεν τιθετε θεμα
εντιτ...και μιας και νταμπστεπ τσεκαρτε κι αυτινα την ΘΡΑΣ κομπ...v.a. - 2008 - Bay Area Dubstep_01-CD-2008-USZ
Drumsick
20-07-2009, 11:12
vlNqmrIjWug
Πσσσσσ... :touched: :touched: :touched:
LokiTricksterGod
20-07-2009, 11:16
επίσης μια που πιάσαμε κουβεντούλα για μπέριαλ γενικά, τσεκάρετε και τα remixes που χει κάνει, ιδίως στο wayfaring stranger κάποιου jamie woon, στο and it rained all night του yorke και σ'ένα άλλο των bloc party, ιδιοφυή πράγματα.
Το άκουσα από περιέργεια (πρώτη φορά βλέπω τέτοια ομοφωνία σχετικά με ένα άλμπουμ).
Με έπιασε πονοκέφαλος. Ίσως είναι από τη ζέστη. Περίμενα κάτι εντελώς διαφορετικό (/me άσχετη πάνω σε τέτοια είδη, και μάλλον θα παραμείνω).
distortionofperception
31-07-2016, 22:22
Ρε παιδια τι φάση με τούτον, δε λεει να βγάλει δίσκο γαμώτο.
μιλάμε παίζει να πήγαν και 6-7 χρόνια.
Και λάιβ σετ παίζει ποτέ να δούμε ή είναι αδύνατο?