PDA

View Full Version : Blut Aus Nord - Odinist

Harvestman
22-12-2007, 03:50
Blut Aus Nord - Odinist - The Destruction of Reason by Illumination
©2007 Candlelight Records

http://www.electricrequiem.com/iMedia/album/album.810.cover.jpg

01. Intro
02. An Element of Flesh
03. The Sounds of the Universe
04. Odinist
05. A Few Shreds of Thoughts
06. Ellipsis
07. Mystic Absolu
08. The Cycle of the Cycles
09. Outro

Κριτική στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/review.php?action=single&aid=810)

carheart
22-12-2007, 04:01
υπερδίσκος.

phthoggon
22-12-2007, 04:09
Είναι ένα εξαιρετικό άλμπουμ, αν και ο ενθουσιασμός μου μάλλον έχει μετριαστεί από την πρώτη ακρόαση, δεδομένου ότι όπως έχουμε πει είναι ένα φοβερό κιθαριστικό (λολ, πως λέμε shredding) άλμπουμ με κάθε άλλη πλευρά μετριότατη, ας πούμε όχι και καλό το drum machine τώρα, θυμήσου τι είχαν κάνει στο Thematic Emancipation of Archetypal Multiplicity πωςλέγεταιημαλακία, είναι τόσα μέρη που θα μπορούσε να μπει κάτι πιο ενδιαφέρον από ένα ακόμα γέμισμα με δίκαση (και σε ήχο βέβαια). Και επίσης πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ είτε να γυρίσει ο τραγουδιστής του The Work that Transforms God είτε να βρούμε οτιδήποτε άλλο από αυτόν, ο βίντσβαλ πάντως δε με πείθει και τόσο. Αλλά είναι ακόμα μπροστά πολύ οι τύποι.

Kveldssanger
22-12-2007, 04:13
Λοιπόν δεν ξέρω γιατί (και από ότι βλεπω είμαι στην υπερμειοψηφία) αλλά αυτός ο δίσκος αν και έπαιξε πολλές φορές όταν βγήκε δεν με ενθουσίασε όσο τα παλιότερά τους εποχής The work which transforms που ήταν πραγματικά τεράστια στο χώρο.

House Of Low Culture
22-12-2007, 08:00
Θαρρώ πως αυτοί οι Blut Aus Nord το έχουν κουράσει κάπως. Και γενικότερα αυτή η σκηνή του black metal μάααλλον έχει κάνει τον κύκλο της.

Entrancemperium
22-12-2007, 17:45
Είναι ένα εξαιρετικό άλμπουμ, αν και ο ενθουσιασμός μου μάλλον έχει μετριαστεί από την πρώτη ακρόαση, δεδομένου ότι όπως έχουμε πει είναι ένα φοβερό κιθαριστικό (λολ, πως λέμε shredding) άλμπουμ με κάθε άλλη πλευρά μετριότατη, ας πούμε όχι και καλό το drum machine τώρα, θυμήσου τι είχαν κάνει στο Thematic Emancipation of Archetypal Multiplicity πωςλέγεταιημαλακία, είναι τόσα μέρη που θα μπορούσε να μπει κάτι πιο ενδιαφέρον από ένα ακόμα γέμισμα με δίκαση (και σε ήχο βέβαια). Και επίσης πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ είτε να γυρίσει ο τραγουδιστής του The Work that Transforms God είτε να βρούμε οτιδήποτε άλλο από αυτόν, ο βίντσβαλ πάντως δε με πείθει και τόσο. Αλλά είναι ακόμα μπροστά πολύ οι τύποι.

Sumfwnw apoluta...
Apisteyth diskara, an & meta apo polles akroaseis den me tsiglaei oso sthn arxh...
Fusika douleies opws to "The Work Which Transforms God" pou emeinan mnhmiwdeis duskolo na epanalhf8oun, alla to paleuoun eksairetika kala... Apsogoi! Greets..

One Colour Black
23-12-2007, 15:00
ασε μας ρε εντρανσεμπεριουμ.μλομλο

Harvestman
23-12-2007, 17:02
εμενα μου φαινεται ακομα γαμω παντως, χωρια που δεν με πειραζει καθολου που δεν υπαρχουν oσα θα ηθελε να υπηχαν ο pthoggon. παλι ειναι super.

Entrancemperium
23-12-2007, 22:05
ασε μας ρε εντρανσεμπεριουμ.μλομλο

MLOMLOMLOMLOMLO...
Re tzitzika thn paleyeis?? :D :D
Tsjuuuuder

symposium_lexotanil
29-12-2007, 13:40
psyxrotita kai akriveia. idaniko sympliroma tou dso gia na vazei se taksi to xaos kai na euthygrammizei tous planites. tora pou to skeftomai eprepe na polountai mazi auta ta 2.

carheart
08-10-2008, 00:51
bump!

περιμένοντας το νέο, ακούω ξανά αυτό.

πείτε τελικές γνώμες πλέον.

εγώ βρίσκομαι ακόμα στον ενθουσιασμό των πρώτων χρόνων.

Harvestman
08-10-2008, 13:41
εγω το ακουω με την ιδια ευχαριστηση παντως και το γουσταρω ακομα τιγκα.

iskra
08-10-2008, 14:33
nai re thano, kala kaneis, alla akoma kalytera tha kanes na apefeuges tetoies ekfraseis gia albums opos to odinist. den einai ΘΡΑΣ napoume.

animae
08-10-2008, 14:38
Eίναι εγκεφαλικό και για εκλεκτούς ακροατές :idea:

iskra
08-10-2008, 14:42
kai emfragma gia tous ypoloipous.

animae
08-10-2008, 14:45
Mπορεις να το χρησιμοποιησεις και σαν κλισμα.

iskra
08-10-2008, 14:46
i apantisi einai oxi.

phthoggon
08-10-2008, 18:45
Ωραίο το Όντινιστ ρε παιδιά αλλά κάπως ποπ για Blut Aus Nord, όλα παραείναι καθαρά, σαφή και τετραγωνισμένα. Νομίζω ότι το Mort έχει πολύ περισσότερο ψωμί τελικά.