View Full Version : Ματσ οφ δε ντεη.
Mitsmann
22-12-2007, 00:48
Πιστοι στις αρχες, τα ηθη, εθιμα και λαογραφιες, ανοιγουμε παλι το τοπικ, καθε φορα που ερχεται η ωρα Του.
ΠΑΟ - ΟΦΗ.
Ο Οφη θελει απεγνωσμενα βαθμους, και πιστευω οτι αν η τεχνικη ηγεσια μπλοκαρει καλα στο μικρο γηπεδο της Λεωφορου τα ατου του παο, τοτε μπορει να γινει η εκπληξη.
Ιδιως αν βοηθησει η διοικηση του ΟΦΗ με καποιο εξτρα πριμ στους παικτες για να τους πορωσει ακομα πιο πολυ.
Δινω την τριπλη μου εδω.
Εσείς που ξέρετε τα πολλά, πείτε μου γιατί εγώ δεν κατέχω, πόσες φορές μας έχει νικήσει ο ΟΦΗ τα τελευταία 10 χρόνια και πόσες εσάς. Επίσης ισοπαλίες, ευχαριστώ.
ακούγονται φήμες πως στο φετινό οικογενιακό διπλό ο ΟΦΗ θα βγεί να παίξει με τις σαλιάρες
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
eleventh guardian
22-12-2007, 02:27
Για γούρι το κάνει ο Μιτς. Επειδή πέρυσι που είχε ανοίξει παρόμοιο θρεντ του έκατσε Χ χωρίς να το περιμένει. :P
freak brother
22-12-2007, 04:03
περσι κατι αλλοι χασανε μεσα εξω παντως.
FANTASMA
22-12-2007, 15:18
Παμε ρε ΟΦΗ!
BURNIN AMBITION
23-12-2007, 06:55
Πιστοι στις αρχες, τα ηθη, εθιμα και λαογραφιες, ανοιγουμε παλι το τοπικ, καθε φορα που ερχεται η ωρα Του.
ΠΑΟ - ΟΦΗ.
Ο Οφη θελει απεγνωσμενα βαθμους, και πιστευω οτι αν η τεχνικη ηγεσια μπλοκαρει καλα στο μικρο γηπεδο της Λεωφορου τα ατου του παο, τοτε μπορει να γινει η εκπληξη.
Ιδιως αν βοηθησει η διοικηση του ΟΦΗ με καποιο εξτρα πριμ στους παικτες για να τους πορωσει ακομα πιο πολυ.
Δινω την τριπλη μου εδω.se prokalo na grapseis ta apotelesmata ton 10 teleutaion xronon
na doume
ante giati eseis me tis parages sas eiste na mi po.
ti na milhsoume giatis kerkures kai tis kalithees kai ...
edo kotxam panionios sas anoixe ta podia re
keftedes
freak brother
23-12-2007, 16:51
ανοιξανε κιαλλο παραρτημα ρε!!
ο Χριστογλου εγινε προεδρος του Π.Α.Σ
ω ναι, αλλώσαμε και τα Γιάννινα με τον κρυφό μας πράκτορα Μπάμπη Χριστόγλου.
τώρα πόσα παραρτήματα έχουμε φρηκ? 568?
freak brother
23-12-2007, 22:45
ωραια το στησε ο οφης ειχε και σασπενς!
dead in magazines
23-12-2007, 22:47
Ναι, εκείνο το λεπτό ήταν εξωπραγματικό!