View Full Version : Bruce Springsteen - Magic
enitharmon
01-12-2007, 02:52
Bruce Springsteen - Magic
©2007 SONY / BMG
http://www.electricrequiem.com/iMedia/album/album.776.cover.jpg
01. Radio Nowhere
02. You'll Be Comin' Down
03. Livin' in the Future
04. Your Own Worst Enemy
05. Gypsy Biker
06. Girls in Their Summer Clothes
07. I'll Work for Your Love
08. Magic
09. Last to Die
10. Long Walk Home
11. Devil's Arcade
12. Terry's Song
Κριτική στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/review.php?action=single&aid=776)
enitharmon
05-12-2007, 13:39
ναι, το ανέβασμα άργησε
αλλά το 0 replies δηλώνει ότι ή το αλμπουμ δεν το έχετε ακούσει ή το θεωρείτε μέτριο, κακό πράμα και τα δύο. Και χάλια να ήταν το κείμενο, κάποιος θα έβγαινε να βρίσει
βασικα, αγοραστε το.
Long walk home.
hvilelos?
05-12-2007, 14:50
To ακουσα εγω και το βρηκα πολυ καλουλι αλλα δεν ξερω ποσο πειστικη μπορει να αυτη η αποψη απο καποιον που η μοναδικη προηγουμενη επαφη με τον Springsteen ηταν το born in the usa
sfinotouvlaki
05-12-2007, 14:52
έχει τίποτα από "we shall overcome" μέσα;
έχει τίποτα από "we shall overcome" μέσα;
Δεν θα το ελεγα. Το We shall overcome ακροβατουσε στα ορια του προτζεκτ, λογω διασκευων.
Αυτος εδω προκειται για συγκινητικος δισκος. Και ειναι ολος Bruce.
sfinotouvlaki
05-12-2007, 15:03
ναι, κάτι τέτοιο υποψιαζόμουν, απλά δεν έχω πολλές σχέσεις με τ' αφεντικό και το προηγούμενο μου καλάρεσε πολύ πολύ, οπότε δε θα με χαλούσε να 'χει τπτ ηχητικά απομεινάρια τούτο δω :P
ένιγουει, αυτό που λέει η σωτηρία πως τα τραγούδια σε πιάνουν με τη μια, με ψήνει. θα ακούσω και 8α επανέλθω.
FANTASMA
05-12-2007, 20:05
Μονο το single εχω ακουσει που το εχουν λιωσει στα ραδιοφωνα και το σχολιο μου ειναι οτι σε μια εποχη που ελαχιστοι μπορουν να γραψουν καυλωμενα ροκ κομματια χωρις ιδιαιτερους πειραματισμους και νεωτερισμους στον ηχο, ο Bruce το καταφερε στα 87 του χρονια. Και τον αγαπαμε επισης γιατι εχουμε περασει μερικες απο τις πιο ανεμελες στιγμες ακουγοντας Born In The Usa και Streets Of Philadelphia.
chris_boss
15-12-2007, 12:21
Ενι πήγα να ρωτήσω πως γίνεται να μην αναφερθείς στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ παραγωγή αλλά μετά θυμήθηκα πόσο άμουση είσαι!
FANTASTIKE το παλικάρι μας είναι 58 και στεναχωριέται που δεν μπορεί πια να χτυπάει γκομενάκια ιν δειρ σαμμερ κλοουθς (χώρισε την την πόρνη!).
Poios pshnetai na pame oksw na ton doume iounh?
chris_boss
15-12-2007, 13:54
Θα τον δω μεθαύριο στο Παρίσι 8)
Ψήνομαι για Βαρκελώνη αλλά είναι ήδη σολντ αουτ ή απλά υπάρχει πρόβλημα με τη διάθεση των εισιτηρίων. Είναι προς μελέτη το θέμα :ρ
enitharmon
16-12-2007, 19:19
Ενι πήγα να ρωτήσω πως γίνεται να μην αναφερθείς στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ παραγωγή αλλά μετά θυμήθηκα πόσο άμουση είσαι!
συνέβει το εξής: αγοράστηκαν καινούρια ηχεία από έναν (τυφλό) τύπο ο οποίος έχει μετατρέψει ένα διαμέρισμα σε μαγαζί, όπου πας και ακούς με την ησυχία σου τα ηχεία ένα ένα. Του λες τι μουσική ακούς συνήθως, άμα θες έχεις και ό,τι cd θες μαζί και μετά συνδέει ένα ζευγάρι ηχεία, αράζεις στον καναπέ, ακούς το κομμάτι που θες και λες αν σου αρέσει ο ήχος ή όχι, αν θες πιο μπασα, πιο πριμα κλπ. Το κομμάτι που επέλεξε ο τύπος για σημείο αναφοράς και σύγκρισης μεταξύ ηχείων ήταν το Magic. Ακουγόντουσαν τα πάντα, όλοι οι backround ήχοι, η δεύτερη φωνή, όλα πεντακάθαρα. Νομίζω τότε συνειδητοποίησα τι παναπει καλή παραγωγή. Αλλά δε μου βγήκε να το συμπεριλάβω στο κείμενο =/
ρας, έλα γερμανία αν ψήνεσαι. Μόνο που παίζει να δακρύσω αν παίξει κανα river, μη σε πειράξει
sfinotouvlaki
16-12-2007, 19:36
θέλω κι εγώ τέτοια ηχεία :(
enitharmon
17-12-2007, 00:08
ο τυπος ειναι θεος! αμα δε σου αρεσει το ζευγαρι, απλα τα αλλαζει, βαζει τα επομενα, συζητατε για τον ηχο, αν δεν εισαι 100% ευχαριστημενος πας στα επομενα κλπ.
Μποσμε προσπαθω!
FANTASMA
18-12-2007, 19:29
FANTASTIKE το παλικάρι μας είναι 58 και στεναχωριέται που δεν μπορεί πια να χτυπάει γκομενάκια ιν δειρ σαμμερ κλοουθς (χώρισε την την πόρνη!).
Γουατ δε φακ αρ γιου μαμπλιν αμπαουτ, χριστο δεν καταλαβαινω. Να ειχα να τη χωριζα κι ας ηταν πορνη. :twisted: