View Full Version : ΛΟΛ ΑΤ ΑΡ ΜΠΙ ΚΟΠΑΝΟΣ.
Mitsmann
29-11-2007, 01:11
ta @@ m tha dume
ta @@ m tha dume
ta @@ m tha dume
ta @@ m tha dume
ta @@ m tha dume
ta @@ m tha dume
ta @@ m tha dume
ta @@ m tha dume
ta @@ m tha dume
ta @@ m tha dume
Magellan
29-11-2007, 01:27
καλα τους γαμησε ο φικκκκσσεεερρρρ
2 εκτος νικες ειχε πει και 1-2 για σημερα!!
(και παλι μπορει να μην παμε ουεφα :| )
Moonspellheim
29-11-2007, 02:11
ennoeitai
Μάλλον είμαι λίγο βαρετός αλλά κούραση τα τόπικς "χοχοχο μαλάκα τάδε" όπως επίσης και τα αντίστοιχα με πούτσες και μπανάνες μετά τα ντέρμπυ (σε αθλέτικς, τζένεραλ κλπ, μόνο στο αρπιτζί δεν έχω δει).
Χαίρομαι που οι πολιτισμένοι βάζελοι κρατάνε την όποια καζούρα σε αθλητικά πλαίσια (στο αθλέτικς δλδ) και στα ανάλογα τόπικς.
:P
FANTASMA
29-11-2007, 02:38
Πολιτισμενοι και βαζελοι ταιριαζει σε τοσο λιγους που δεν μπορει να χρησιμοποιειται ως γενικοτητα. Δηλαδη οκ, πιτσφορκ, λολαταρμπινικος, γουορλορντ παλιοτερα, κι εχει ακομα. Συμφωνω οτι δεν αξιζει δικο του τοπικ.
αξίζει, αξίζει.
αλήθεια σε ποιό λαγούμι κρύφτηκε ο ευρω-πέος?
Πολιτισμενοι και βαζελοι ταιριαζει σε τοσο λιγους που δεν μπορει να χρησιμοποιειται ως γενικοτητα. Δηλαδη οκ, πιτσφορκ, λολαταρμπινικος, γουορλορντ παλιοτερα, κι εχει ακομα. Συμφωνω οτι δεν αξιζει δικο του τοπικ.
Ο πιτς είναι πολύ πιο πολιτισμένος από τους περισσότερους από τους γαύρους δω μέσα. Ποστς με πέη δε θυμάμαι να έχει κάνει. Επίσης κομπρεχένσιον.-
carheart
29-11-2007, 03:13
σκάρμπαφ ρε πούστη, έτσι.
δεύτερη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία του, και εκεί, με το βάζελο.
πόσο πιο γαύρικο!
δεν επεκτείνομαι όμως!
Και στην πρώτη τα ίδια ήταν. :P
FANTASMA
29-11-2007, 03:26
Ο πιτς είναι πολύ πιο πολιτισμένος από τους περισσότερους από τους γαύρους δω μέσα. Ποστς με πέη δε θυμάμαι να έχει κάνει. Επίσης κομπρεχένσιον.-
Το θεμα ειναι ποσοτικο οταν βγαζεις χαρακτηρισμο για μια ομαδα, κι οχι ποιοτικο. Χαιρω πολυ, κι ο Τσουκαλας ειναι το χειροτερο υποκειμενο, δε μπορεις να χαρακτηριζεις καποια ομαδα ανθρωπων επειδη υπαρχει αυτος. Οσο για τον πιτσφορκ... ναι... οκ...
όχι ο πίτσφορκ? ποτέ! πάντα κύριος...
δε φταίω εγώ ρε μάγκες που βγάζουν όλοι χολή πριν τα παιχνίδια μας οτι θα τον πιούμε και τέτοια. η καζούρα εξάλλου πάντα είναι μέσα στο παιχνίδι. ας τα λουστούν τώρα. :D
Το θεμα ειναι ποσοτικο οταν βγαζεις χαρακτηρισμο για μια ομαδα, κι οχι ποιοτικο. Χαιρω πολυ, κι ο Τσουκαλας ειναι το χειροτερο υποκειμενο, δε μπορεις να χαρακτηριζεις καποια ομαδα ανθρωπων επειδη υπαρχει αυτος. Οσο για τον πιτσφορκ... ναι... οκ...
Βλακείες λες. Ο Μίτς που πόσταρε καυλιά είναι πολιτισμένος; Ο Πιτς έχει βρίσει ποτέ κανέναν προσωπικά από το φόρουμ ή κάτι; Εκτός του κομπρεχένσιον ε. :P
Δε νομίζω ότι έχουμε μεγαλύτερα ποσοστά κάφρων δω μέσα από σας.
Mitsmann
29-11-2007, 09:21
Δεν εχω ποσταρει ποτε καυλια. Μονο κοκκινους δονητες.
Επισης συμφωνω, δεν αξιζει δικο του τοπικ.
House Of Low Culture
29-11-2007, 09:35
τέτοιες αντιπαραθέσεις μεταξύ οπαδών είναι απολύτως υγιείς. Και δονητές και πέη και μπανάνες είναι χιουμοριστικές εκφάνσεις του οπαδικού κινήματος και θα ποστάρουμε και βρισιές και ό,τι γουστάρουμε αλλιώς να βρεθούμε βάζελοι-γαύροι-αεκτσήδες να παίξουμε τις κουμπάρες και να πιούμε τσάι και να φασωθούμε και να απωλέσουμε κάθε αρσενικιά(sic) ορμόνη από πάνω μας. Ο πίτσφορκ είναι πολύ σωστός σε αυτό το θέμα.
Μην πυροβολείτε τους οπαδούς.
egw nomizw oti paliotera eixe pio poly saspens kai gelio. gia kapoio logo anebike to "epipedo" kai arxisame na postaroume me :) kai me kardoules kai loipes pipes.
gamieste oloi kai sopoion den aresei na diabasei tin palai pote anakoinwsi tou mits pou tin exoume grapsei sta @@ mas
Mitsmann
29-11-2007, 15:04
Εγω δεν εχω γραψει τιποτα στα παπαρια μου**. Ισα ισα που κανω και κανα ποστ που και που.
**αντε, να χω γραψει μονο τον αρ μπι τρομπα.
freak brother
29-11-2007, 17:38
re tespa poso xronwn einai autos o ar en mpi?
Mitsmann
29-11-2007, 18:05
Δε ξερω ποσο ειναι, αλλα ξερω που ειναι.
ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ στο λαγουμι του.
Δεν εχω ποσταρει ποτε καυλια. Μονο κοκκινους δονητες.
Επισης συμφωνω, δεν αξιζει δικο του τοπικ.
Σόρι δε θυμάμαι καλά προφανώς. :D
Χολκ το πρόβλημα τελικά είναι ότι στο τέλος καταλήγεις να κάνεις διάλογο με τους κομπρεχένσιον και αρμπινικους του φόρουμ. Εμένα που προτιμώ να κάνω κουτσομπολιό α λα Καρπετόπουλος για το αν ήταν μπέναλτυ ή αν το 4-4-2 με ρόμβο ταιριάζει με μακρύ χορτάρι, με χαλάει αυτό το ανούσιο μπλα μπλα. Όπως ξανάπα πριν, είναι πιθανότατα δικό μου κόλλημα και μη με παίρνετε στα σοβαρά.
Eulogy :) :) :) :) :)
:pink:
hcpunksonacid
29-11-2007, 20:42
το παιζετε ολοι κουλτουρα και δηθεν,αλλα βαθεια μεσα σας θα θελατε να ειστε καρακαφροι οπαδοι,απλα δεν εχετε τα αρχιδια να το κανετε και βγαζετε τα κομπλεξ σας ετσι.
συνεχιστε ετσι,"οπαδοι" του νετ.
inhalexhale
29-11-2007, 20:46
Poion eipes fake opado re kanagia?
το παιζετε ολοι κουλτουρα και δηθεν,αλλα βαθεια μεσα σας θα θελατε να ειστε καρακαφροι οπαδοι,απλα δεν εχετε τα αρχιδια να το κανετε και βγαζετε τα κομπλεξ σας ετσι.
συνεχιστε ετσι,"οπαδοι" του νετ.
Μα ναι θέλει αρχίδια να είσαι μαλάκας! :)
re tespa poso xronwn einai autos o ar en mpi?
το πολύ 16. άντε 17.
FANTASMA
30-11-2007, 03:09
Λολαταρμπινικοσιζειτζ.
Mitsmann
30-11-2007, 11:03
Πωπω απ την τσαντιλα του παιδιου, πρεπει να καηκε το ρουτερ του!!!!!!!~~!!211```11
ax paidia sas euxaristw...eiste emoteleioi...
exw na dhlwsw oti prospernaw ta legomena sas kai sunexizw na gamw tus gaurous... KARIOLIA STO KARAISKAKI THA PARETE TA PAPARIA MOU...
kai osa eipate gia tin ilikia m : :oops: :oops:
Mitsmann
30-11-2007, 11:20
Καλως τα παιδια.
mits pustara prose3e giati tha ferw tous filus m tous emo kai tha s kapsume to spiti..
Epeidh anaferthike to onoma mou.
H internetikh persona mou einai erristikh kai apexei apo ton real life xarakthra mou.
O real life nikos leei: BRAVO ston gavro xarhka pou kerdise thn axoneyth koloomada lazio gamo to fasismo sas klp, tsantistika pou den ekane khdeia sto allo fasisto-etsitheliko tsirko ths real, proskyno ton megisto Kovacevic.
Ola ayta internetika mou filarakia giati poly apla mou aresei to PODOSFAIRO kai mporo na xaro me thn oraia apodosh (pou einai kati diaforetiko apo to theamatiko podosfairo) akoma kai tou megalyterou mou antipalou.
O warlord loipon exei na pei: GAVROI TOSA XRONIA POU SAS PIPONE TO KATHE KAFENEIO, mas prhzate ta papakia oti oi poreies den metrane kai oti paizame me omades tsirkoula kai oti h diktatoria tou papadopoulou esteile trena me portokalia stous peinaleous yougous kai tsoukou tsoukou mpol klp klp.
Tora kanate 2 ektos edras kai t arxidia mas kouniounte.
Mitsmann
30-11-2007, 15:00
Δεν εχω δει ουτε ενα συνοπαδο Ολυμπιακο, φιλε, Ιν ρηαλ Λαηφ, Νικο, να λεει "χο! κανουμε πορεια και ΓΑΜΑΜΕ". Απλα ο Ολυμπιακος κανει καποια καλα (εως ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ματς στη Βρεμη, εως ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ματς για 60 λεπτα στη Μαδριτη, τηρουμενων των συνθηκων) και ειναι κοντα να παρει μια προκριση που θεωρειται σχετικη υπερβαση με βαση την ευρωπαικη μας πορεια.
Απο κει και περα, warlord, χρηστη του ER, σας ευχομαι να περνατε καλα στο Ουεφα και με προσοχη οταν βλεπετε ματς του ολυμπιακουσουφουπου, γιατι διαβλεπω μια γενικη ταση απο αμηχανια ως και προκαταρκτικα καρδιακων. Ιδιως με το τελευταιο 20λεπτο στη Βρεμη, απορω πως δε γεμισε εκτακτα περιστατικα το Γενικο Νοσοκομειο Γκυζη.
House Of Low Culture
30-11-2007, 16:31
O real life nikos leei:
ΛΟΛ @ ΑΡ ΕΛ ΝΙΚΟΣ
Nemesisofnikos
30-11-2007, 18:32
ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΠΤ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ
ΛΟΛ ΑΤ ΑΡ ΜΠΙ ΝΙΚΟΣ
pitchfork
02-12-2007, 10:54
Εγώ μόνο ήθελα να πω ότι έστω κι έτσι, έστω και λάθος ο warlord είναι γαμάτο ατομάκι και αδελφός και τον πάω.
Μερικοί σε θεωρούν εριστικό όταν λες την πραγματικότητα, εντάξει παιδιά, αν δεν θέλετε να ακούτε αυτά που δεν σας συμφέρουν θα σταματήσω να γράφω την αλήθεια.
(Σε πρώτη φάση όμως κάντε μια προσπάθεια να μην μπαίνετε στο φόρουμ, μπορεί να είναι καλύτερα :P )