PDA

View Full Version : Γιατι για καραγκιοζηδες τυπου Balanced την πληρωνουμε εμεις?

cybernaut 667
28-11-2007, 20:00
Ε?

Dark_Angel
28-11-2007, 20:06
Ox mhn ksekinhsoume pali ta idia. Sthn telikh re si cybernaut 667 toso polu se enoxlei? Ntaks dn lew to parakanei alla klain...

Neuroscar
28-11-2007, 20:07
Το παρακανει η οχι δεν εχει σημασια. Το οτι το θρεντ πλεον ειναι κλειστο ομως εχει =)

LokiTricksterGod
28-11-2007, 20:08
έχουν ανέβει οι τιμές στα bans τελευταία και είναι πολλά τα λεφτά άκη μου!!!

Dark_Angel
28-11-2007, 20:09
!!! ekana to post k meta to proseka oti kleidwthike... omg..

cybernaut 667
28-11-2007, 20:13
θα το παιξω under !

re σεις, εμενα δεν με ενοχλει καθολου να ποσταρει ο καθενας ο,τι του καυλωσει. με τον συγκεκριμενο τυπο ειχα προβλημα μονο με την συμπεριφορα του k τπτ αλλο. αν κ τον καταλαβαινω καπου, ειναι 'καπως' το φορουμ οταν εισαι νεος. αλλα τωρα τι εχει να λεει 'μην μου την λες εμενα , εισαι λιγος' κ παπαριες τετοιες. αυτο που θελω να πω ομως ειναι πως ηταν ο ΜΟΝΟΣ που φεροταν ετσι,. οι αλλοι απο το προηγουμενο θρεντ ειχαν ηρεμησει τα μαλλα κ γενικοτερα το d/l thread ηταν σε καλη φαση.. δεν συμφωνειτε?

cybernaut 667
28-11-2007, 20:15
Το παρακανει η οχι δεν εχει σημασια. Το οτι το θρεντ πλεον ειναι κλειστο ομως εχει =)

μονο αυτο, τπτ αλλο /παραγοντας mode off

ας ελπισουμε να ανεβει ενα τριτο

Kveldssanger
28-11-2007, 20:26
Το καταλαβαίνετε ότι μπορείτε/μπορούμε να μαθαίνετε/μαθαίνουμε και καινούρια πράγματα μέσω της συζήτησης και χωρίς τα links ε. Τέλος πάντων για να μην το πολυλογούμε, η απόφαση ήταν δική μου. Αν αποδειχτεί λάθος θα το δούμε στο μέλλον. Προς το παρόν μπορείτε να μιλήσετε για αυτά που ακούσατε και σας πόρωσαν οπουδήποτε εδώ μέσα θέλετε.

ikonoklast
28-11-2007, 20:27
O Balaninced είναι όντως απο δάφνη;

regularpaul
28-11-2007, 20:39
την πληρωνουμε?

Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Τι ακριβώς πληρώνουμε?
Ό,τι θέλουμε το βρίσκουμε σε πολλά μέρη (εσύ καλύτερα από όλους).
Τα ενδιαφέροντα πράγματα που μας ξεφεύγουν,
μπορούν να γίνουν γνωστά μέσω απλής συζήτησης, χωρίς links.
Συμφωνώ με kveld 100%.

Επίσης να θυμίσω ότι γίνονται διάφορες συζητήσεις (συνήθως για είδη μουσικής)
όπου προσφέρονται αρκετά links. Δείτε τα.

stam and the witches
28-11-2007, 23:42
Αν δείτε τις 10 πρώτες σελίδες του θρεντ θα καταλάβετε ότι η λειτουργία του ήταν υποδειγματική. Προτείνω delete όλα τα ποστ και ξανά από την αρχή.

Dark_Angel
28-11-2007, 23:47
Auto akrivws!

MoRmEnGiL
29-11-2007, 03:15
h apla na shkwsoume ena gamw blog (h ena gamoforum tsampe) kai na spammaroume ekei oti aidia 8eloume. simple.

wino
29-11-2007, 04:08
όχι ρε μλκ...

πάνω που πήγα να ανεβάσω και εγώ κάτι. Τι να πεις, άμα δε σε θέλει

cancer
29-11-2007, 04:14
2 apories.
giati na min peftei ban? oi kanones einai grammenoi, meta tin proti-deuteri proeidopoihsh den iparxei logos na to kourazoume peraiterw. ase pou o sigkekrimenos xristis mpike fortsatos ki etoimos gia soutia. den eimai aptous fan tou thread alla 8ewrw kalo na iparxei.
+ Coil psile tora katalabes tipota h mpa?

MoRmEnGiL
29-11-2007, 05:45
malakies lete synexws. mia xara postare o balanced links mexri pou arxisane to trollarisma oi klassikoi australopi8ikoi. xwris logo. etsi gia na trollaroune, giati "etsi kanoume sto er" kai gia "na mhn pernoune aera oi neoi giouzers e"

bodia.

ikonoklast
29-11-2007, 05:50
Βασικά μόρμεγκιλ πες μου κάτι εσύ που τα ξέρεις, αν φτιάξεις ένα τέτοιο γαμάτο blog και με αφήσετε να ποστάρω κι εγώ και έχω ενδιάμεσα φτιάξει collector's account στο rapid και ποστάρω γενικά πράγμα το οποίο κατεβαίνει σα φρέσκο ψωμάκι 8α πάρω ποτέ premium; Επειδή 8α με διευκόλυνε αλλά δε 8έλω με την καμμία να τους τα σκάσω. Αυτό μόνο πες μου τέλος.

MoRmEnGiL
29-11-2007, 06:31
http://i7.photobucket.com/albums/y293/MoRmEnGiL/hb/4.jpg

ikonoklast
29-11-2007, 06:46
http://img516.imageshack.us/img516/7886/holyllllllllllllllllllleb7.png

House Of Low Culture
29-11-2007, 07:51
χαζχαχαχαχαχα

Marillion
29-11-2007, 10:27
Vasika den exei kai adiko o mormengil. Kai den nomizw o kveld na ekleise to thread logo tou balanced.

enitharmon
29-11-2007, 12:45
και για αυτο (νομίζω)

έχουμε χάσει το νόημα. Και τα μόνα θρεντς που κινούνται είναι "γαμάτοι στίχοι", "καλύτερο τραγούδι" και λοιπέ λίστες

VirusXI
30-11-2007, 03:06
έχουμε χάσει το νόημα. Και τα μόνα θρεντς που κινούνται είναι "γαμάτοι στίχοι", "καλύτερο τραγούδι" και λοιπέ λίστες

δε βλέπω κάτι κακό σ'αυτό. ειδικά σε σύγκριση με το "κάποιος να ανεβάσει αυτό πληζ. - *λινκ πόστιντ* - φχαρστώ!".

.
30-11-2007, 21:32
Εγώ παιδιά συμφωνώ με τον κβελντ και άλλωστε μη ξεχνάμε ότι είναι πάνσοφος άρα η συζήτηση πρέπει να τελειώσει εδώ.

Επίσης τα ξανάπαμε, το αγαπημένο μας er είναι φόρουμ συζητήσεων και όχι κατεβάσματος και αν κάποιος διαβάσει κάτι σε μια συζήτηση και του δημιουργηθεί η ανεξέλεγκτη επιθυμία να το ακούσει, μπορεί να το κάνει πανεύκολα με ένα απλό σερτς.

Στον φίλτατο χρήστη Μπάλανσντ έχω να πω ότι δε μπορεί να τα βάλει με την κλίκα μας και πάντα εμείς θα βγαίνουμε κερδισμένοι ό,τι κι αν κάνει και εμείς έχουμε καταφέρει να είμαστε σε ένα φόρουμ 4 χρόνια ενώ αυτός όχι και το er είναι η ζωή μας και η σχέση μας και η οικογένεια μας και η δουλειά μας και τα ναρκωτικά μας και αν δε ζηλεύει θα πρέπει να μας σέβεται και να μας φοβάται γιατί και άλλοι το παίζαν μάγκες και τώρα βρίσκονται θαμμένοι κάτω απ'το κάραβελ.

Αυτά.

Milton
30-11-2007, 22:17
χαχαχ

H.
01-12-2007, 18:43
Η σωστότερη κίνηση mod στο er. Μπράβο Κβελντ :thumbsup:

cancer
01-12-2007, 20:39
nai, mpravo pou de rotise kanenan, mpravo pou den ekane poll, mpravo pou nekrwse to -opws kai na to kanoume!- pio zwntano thread tou music discussion. tespa, spm alla min apo8ewnoume kai ta fasistilikia.

carheart
01-12-2007, 21:31
H κίνηση ήταν ολόσωστη, ίμο.

Είχε κουραστεί απείρως το θέμα.

Boom!
01-12-2007, 21:32
Σωστα μιλαει ο cancer, εγω λεω.

MoRmEnGiL
01-12-2007, 21:34
Egw auto pou katalaba einai oti den paizei na leitourgisei download thread edw mesa.

To makry tou kai to konto tou o ka8enas. Kala ekane kai to kleidwse o kvelds.

Mporoume twra na anoi3oume ena oloidio thread,opou 8a kanoume akribws to idio pragma, XWRIS ta links. Apla 8a postaroume to album 3erw gw. Paizei na ginei akribws to idio pragma pou egine sta download threads.

solution_AK-47
01-12-2007, 22:33
Egw den hmane ap' autous pou legane na kleidw8ei alla to na kathgorhsei kaneis ton kveld gia fasistilikia epeidhs palia akoue (den einai tupografiko) mplakmetalz 8a htan pio basimo ap' to na ton kathgorhsei gia touto to lock. Gia sunel8ete ligo :!:

Boom!
01-12-2007, 22:36
Ναι, αλλα ειναι αφορμη να την πουμε στην ΕΞΟΥΣΙΑ!

cancer
01-12-2007, 22:38
a nai swsta, auton ton simpa8oume~!~!@

tosa post iperaspisis, toses malakies kai oute ena GIATI.
ego ta giati mou ta eipa.
stin teliki ksekleidwste to kai mi simmetexete osoi de goustarete. o moderator einai edw gia alla pramata kai profanws gia na xei anoixtei tetoio topic de symmerizontai oloi tin idia apopsARA.
solution to post sou einai grafiko. epixeirimata, oxi xazomaritses kai pinks se logia.

solution_AK-47
01-12-2007, 22:43
Xmmm me kathgoreis gia kati?

cancer
01-12-2007, 22:45
to proteleutaio mou post ipesti ena mikro edit. an se parigorei se katigorw gia o,ti katigorw kai ton carheart px. tora mporeis na apantiseis an 8es.

Kveldssanger
01-12-2007, 22:55
To γιατί είναι γιατί το er και το music discussion δεν είναι d/l forum, είναι forum για συζήτηση. Από την στιγμή που το d/l thread σε αρκετά σημαντικό βαθμό αλλοιώνει αυτόν τον χαρακτήρα και δεν βοηθάει ιδιαίτερα τη συζήτηση αλλά το spam με ατέλειωτα links δημιουργεί πρόβλημα στην σωστή λειτουργία του forum.

Φυσικά το από πάνω δεν θα σε καλύπτει γιατί διαφωνείς.

solution_AK-47
01-12-2007, 22:58
Koitakse to giati kleidw8hke de milaw me ton kveld k de mporw na to kserw, mono ekeinos mporei na sto pei.

Apo kei k pera mporw an 8es na SE pw giati de me peirazei pou egine oti egine. Me liga logia: uphrxe to palio 8rent pou egine mpourdelo giati empaine o ka8enas k postare 8256827375623956 diskous ka8e mera k (mias k de douleuei to mpourdelo to serts) an kapoios epsaxne kati pou eixe anebei prin mia bdomada (oxi k TOSO megalo diasthma) eprepe na psaxnei kamia triantaria selides.
Kleidwnoume ekeino-anoigoume allo. Summorfwnontai merikoi k mpainei ena tsoutsekaki me aera k ufos k toupe na mas ma8ei n' akoume mousikh GRAFWNTAS STA PAPARIA TOY merika pragmata pou eixame pei na throume. Peftoune k oi alloi na ton fane (kalws kakws de mas afora) k ginetai k keino mpourdelo. E mporei na einai ligo uperbolikh h antidrash tou kveld alla ntaksei, de mporei na exoume kraksei xilies fores ton ka8e bikotnik k ana8ematizmeno k na mas to gamaei o ka8e neopas. Lok k geia xara.

Telos de me peirazei giati parakolou8w to off topik k an pei kati o paul (ton sumpa8w k keinon :!: ) px pou m' endiaferei 8a paw slsk na ME to dwsei h' 8a psaksw na brw link sto rapidshare. H' ama den to brw pou8ena 8a to zhthsw sto off topik k 8a ME dwsei kapoios link me pm. Opote k pali sta paparia mas. Elpizw na se kalupsa, sorry gia ta greeklish, se megalo post einai kourash.

dead in magazines
01-12-2007, 23:08
Telos de me peirazei giati parakolou8w to off topik k an pei kati o paul (ton sumpa8w k keinon :!: ) px pou m' endiaferei 8a paw slsk na ME to dwsei h' 8a psaksw na brw link sto rapidshare. H' ama den to brw pou8ena 8a to zhthsw sto off topik k 8a ME dwsei kapoios link me pm. Opote k pali sta paparia mas. Elpizw na se kalupsa, sorry gia ta greeklish, se megalo post einai kourash.

Γράψε ελληνικά ρε μλκ. Στο θέμα μας τώρα, ορθά τα λες. Όταν υπάρχει το shareminer, το megadownload, τα λοιπά emule kai slsk, τα torrents, και τα λινκς πόσων μπλογκς (με το τι μουσική έχει το καθένα) σε άλλο θρεντ, τι παραπάνω θέλουμε δλδ για να κατεβάσουμε ένα οποιοδήποτε άλμπουμ? Αυτά.

solution_AK-47
01-12-2007, 23:13
Allh fora 8a se rwtaw prwta.

Vicotnik
01-12-2007, 23:14
uphrxe to palio 8rent pou egine mpourdelo giati empaine o ka8enas k postare 8256827375623956 diskous ka8e mera k (mias k de douleuei to mpourdelo to serts) an kapoios epsaxne kati pou eixe anebei prin mia bdomada (oxi k TOSO megalo diasthma) eprepe na psaxnei kamia triantaria selides.

Telos de me peirazei giati parakolou8w to off topik k an pei kati o paul (ton sumpa8w k keinon :!: ) px pou m' endiaferei 8a paw slsk na ME to dwsei h' 8a psaksw na brw link sto rapidshare. H' ama den to brw pou8ena 8a to zhthsw sto off topik k 8a ME dwsei kapoios link me pm.

α) Η συχνότητα που γίνονται ποστς στο music off topic δηλαδή είναι μικρότερη με αυτή του παλιού d/l thread?

β) Στο music off topic thread προτάσεις για δίσκους είναι μία στα πόσα πόστς και το χειρότερο

γ) κανείς (συγχωρέστε με αν υπάρχουν κανας 2 που το κάνουν) δεν περιγράφει τι είναι αυτό που προτείνει.

που στην τελική δεν θεωρώ πρόταση να ακούσω κάτι όταν ο άλλος βάζει ένα εξώφυλλο κι ένα πινκ από κάτω.

τεσπα, εγώ ρωτάω καμια φορά χρήστες όπως ο regularpaul κι ο wom αν θέλω να ακούσω κάτι ενδιαφέρον, θα ρωτούσα και phthoggon και carheart επειδή τους συμπαθώ ιδιαίτερα αλλά φαντάζομαι δεν έχουμε αμοιβαία αισθήματα!!

regularpaul
01-12-2007, 23:19
γιατι ρεϊ? κι εγω στην ελεγα στο δ/λ αλλά μια χαρά τα λέμε από κοντά
προσέγγισε και τα δύο αυτά παιδάκια, δεν είναι τόσο τρομακτικά όσο οι δικτυακές τους περσόνες :!:

θα δανειστώ κουβέντα του μιτςμανν τώρα και θα πω
πως ό,τι πράττει ο πάνσοφος Κβελδ είναι απολύτως αποδεκτό από μένα

αλλά μιας και απασχολεί τόσους πολλούς το θέμα, ας σταματήσουμε τους σχολιασμούς για το χτες και ας αρχίσουμε τις προτάσεις για ένα λαμπρό αύριο

cancer
01-12-2007, 23:20
Kleidwnoume ekeino-anoigoume allo. Summorfwnontai merikoi k mpainei ena tsoutsekaki me aera k ufos k toupe na mas ma8ei n' akoume mousikh GRAFWNTAS STA PAPARIA TOY merika pragmata pou eixame pei na throume. Peftoune k oi alloi na ton fane (kalws kakws de mas afora) k ginetai k keino mpourdelo. E mporei na einai ligo uperbolikh h antidrash tou kveld alla ntaksei, de mporei na exoume kraksei xilies fores ton ka8e bikotnik k ana8ematizmeno k na mas to gamaei o ka8e neopas. Lok k geia xara.
which leads us SUBJECT: blabla.
kalitera to ka8e tsoutseki ktl ktl na trwei ena ban kai na sinexizoume opws imastan, opws proteina sto prwto mou post. epimenw oti to provlima sas itan oi anathematismenoi ktl (eks ou kai i leksi "spam" sto post tou kveld) kai oxi to idio to thread.
diabazw tosa kala logia ka8imerina apton ka8ena gia 700 diskous pou proswpika exo xasei to endiaferon mou gia ti mousiki logw autou, ean omws diabasw kati pou 8a me traviksei apo kapoion ektimiteo user h kapoio sigxaritirio post gia kapoio disko pou (!!) epostaris8i (!!) protimw na xei kai to link apo katw kai na to katebasw ekeini ti stigmi.
apo ti mia bebaia oi kanones tou forum den epitrepoun to ban se ka8isterimenous, opws o mormengil px pou eipe oti ena thread xiliwn gamimenwn selidwn pou xei kleisei 2 xronia kai einai monimws on fire "de mporei na leitourgisei" (gegonos pou diapseudei ta peri swstis leitourgias tou forum, kveld), aptin alli zygizontas ta ola pisteuw oti iparxoun polloi pou simfwnoun kai me mena kai me to thread starter. opote evlepa post tou anathematismenos ta prospernousa, mporeite na kanete ki eseis to idio stin teliki.
tora gia to ti sizitisi 8a ginei se ena music off topic me xilies dyo asxetes mpourdes mesa kai mideniki sinexeia amfivallw. ektos an pisteuete oti osoi goustaran ta post tou panki me ta links 8a dwsoun tin idia basi me ta opoia post 8a kanei xwris auta (den eida kanena so far). to dl thread itan kseka8ara giauti ti douleia.

na parei 8esi ki o ikonovlaks.

Vicotnik
01-12-2007, 23:20
ε δεν είχες κι άδικο όταν μου την έλεγες :oops:

dead in magazines
01-12-2007, 23:21
Allh fora 8a se rwtaw prwta.

Ναι σόρρυ που μετά το "Γράψε ελληνικά ρε μλκ." δεν έβαλα κανα :!: ή :P για να καταλάβεις αυτό που εννοούσα. Μαλάκα :!:

cancer
01-12-2007, 23:23
:P

cancer
01-12-2007, 23:37
plus, an katalaba kala o balanced itan karagkiozaki aneu proigoumenou. ebriske ena link apto shareminer to postare kai sxoliaze "tromeri gkorila!!". e ante gamisou dld, ban. gia kati tetoious tipous 8a kleisei to thread?

solution_AK-47
01-12-2007, 23:47
Re bikotnik eisai mpoufos. To lew oso pio apla mporw. An sto off topik postarei ena ekswfullo o paul h' o karxart (ektos ama leei Lugubrum h' katio paremferes) k k pei "GAMAEI!" h' pink k tetoia an den to katebasw kateu8eian 8a rwthsw ti einai, 8a ME pei k 8a to katebasw meta. To idio pragma den kamnoume sthn ousia? Yparxoun xrhstes pou oudepote arnh8hkan na suzhthsoun me tis wres gia mousikh. Milaw genika gia atoma apo to forum. Diafwneis?

Kanser den kserw gia ban pantws ena warning eprepe na ginei s' auto to blaka, ama de summorfwnotane k ksulo. De diafwnoume s' auto.

MoRmEnGiL
02-12-2007, 00:18
Το ποιοί είναι καθυστέρες εδώ μέσα φαίνετε από τα πόστ τους.
Αν κάναμε μπάν τον κάθε καθυστέρα πραγματικά δε θα είχε νόημα το ΙΑΡ πλέον.

Σταματήστε να μιλάτε για το νταουλοουντ θρέντ. Dead and buried. Ο καθένας εδώ μέσα είναι στην κοσμάρα του και θέλει να λειτουργεί το θρεντ με διαφορετικό τρόπο.

Το ότι έπιασε 2 χρόνια λειτουργίας δε λέει τπτ. Φέτος γαμιότανε η ιστορία με χαρακτηριστική άνεση και πραγματικά ο βικότνικ και ο αναθεματισμένος κάνανε μιά χαρά δουλειά για εμένα. Ο πάνκης έκανε καλή δουλειά για άλλους. O καθένας ήθελε κάτι άλλο αλλά στην τελική βολευόμασταν όλοι μέχρι να γίνει το όλο νταβαντούρι. Πραγματικά δε με ενδιαφέρει πλέον το ζήτημα. Έχω κατεβάσει πλέον περισσότερα από ότι θα προλάβω να ακούσω φέτος.

Καθίστε και κλαφτείτε/ποστάρετε καθυστεριμένες απόψεις, άντε και γαμηθείτε κιόλας στην τελική :D To γεγονός παραμένει οτι το dl thread ήταν μια χαρά και βόλευε πολύ κόσμο αλλά μια μικρή ομάδα ανθρώπων νομίζουνε ότι είναι έξυπνοι. Και ΔΕΝ εννοώ τον κβελντ η τον βαιρους που λοκάρανε. :wink:

Αυτά.

metamelia3
02-12-2007, 00:24
για πες, για πες, ποιουυυυς εννοειιις;

MoRmEnGiL
02-12-2007, 00:40
"άτομα γενικά από το φόρουμ" :roll:

nice sig.

carheart
02-12-2007, 03:55
Εγώ λέω πως καλώς έκλεισε, τουλάχιστον προσωρινά, και δείτε το, όσοι user bots έμπαιναν μόνο για να ποστάρουν λινκς, εξαφανίστηκαν. Δεν είμαι υπέρ του μόνιμου κλείσιμου, αλλά προσωπικά όταν ανέβαζα ένα album που πχ πιστεύω πως αν το άκουγε ο τάδε ή ο δείνα θα καραγούσταρε, πήγαινα και του το έδινε πριβέ/πιεμ/μσν, διότι ήξερα πως αν τύχαινε και δεν ήταν στο pc όταν πόσταρα, θα έπρεπε να ψάχνει 100 σελίδες πίσω, λόγω του αναθεματισμένου spam. To ER δεν είναι download forum, δηλαδή πόσο νόημα έχει να ποστάρει κάποιος ένα δίσκο που δεν έχει ακούσει, και να τον κατεβάσει κάποιος που δεν θα τον ακούσει;

Κάνσερ, και εγώ θα προτιμούσα να έβγαζε ξανά ο Eerie Von album με τον Danzig, να μου έδιναν download link γιια το βινύλιο, από το πικάπ του ., να το κατέβαζα, και να έπαιζαν και live στο χαλάνδρι στο τζάκι.

Δεν γίνονται όλα όμως, και αν γίνονταν, θα ήταν τρομερό!

The Nerd
02-12-2007, 04:02
To ER δεν είναι download forum, δηλαδή πόσο νόημα έχει να ποστάρει κάποιος ένα δίσκο που δεν έχει ακούσει, και να τον κατεβάσει κάποιος που δεν θα τον ακούσει;

Δεν γίνονται όλα όμως, και αν γίνονταν, θα ήταν τρομερό!

Oso nohma poy grafeis esy kritikes se zine xwris na toys akoys, ena pragma dld

carheart
02-12-2007, 04:06
ακριβώς αυτό!

The Nerd
02-12-2007, 04:06
ακριβώς αυτό!

Gia thn tampakiera koyventa omos .... toympeki...

http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... 048#742048 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=742048#742048)

carheart
02-12-2007, 04:07
ποία ταμπακιέρα;;;

The Nerd
02-12-2007, 04:09
οτι κανεις κριτικες σε δισκους χωρις να τους ακους, προσημειωμενους και ετσι δλδ ...

carheart
02-12-2007, 04:10
ε αυτό λέμε!

cancer
02-12-2007, 04:23
einai ontws apo ta liga pramata pou de mporesa pote na eksigisw, to giati users tipou balathematismenos empainan gia na proteinoun, na kanoun upload kai na postaroun afou den eixan to paramikro ofelos kai tin paramikroteri simmetoxi se kamia sizitisi. sto music off topic ta pramata einai anarxa ews xaotika, oi perigrafes einai liges kai aneparkeis, ta "auto gamaei" posts de voithane ka8olou opote mia pou forum xwris gianni prokopi den kanei ki ego prokopi de vlepw mauti tin istoria pou posws me apasxolei na sas pw tin ali8eia, simfwnw mauto pou eipe o regularpaul kai ksekinaw proteinontas thread gia anakalipseis/nees kiklofories me ti gnwsti perigrafi kai linx gia katebasma 1-2 kommatiwn gia na pairnoume mia idea kai na mi xanomaste se folders me 10-10 ta mp3. oso gia linx oloklirwn album afou ti briskete tin akri me ta pm kai ta msn kalitera as ginei etsi.

The Nerd
02-12-2007, 04:25
φιλαρακι, ο balanced ηταν γαμω τα ατομα γιατι ζητησα κατι cd και με μονταρε και πουλαγα μετα μουρη οτι εχω το che - sounds of liberation και οι φιλοι μου οι στοουνεραδες κανανε "οοοοοοοο"

phthoggon
02-12-2007, 04:41
μία πρόταση.

1) download θρεντ σημαίνει download θρεντ. όχι σχολιάκια, όχι ευχαριστώ, όχι requests. περιγραφή/σχολιασμός του δίσκου, λινκ, εξώφυλλο, ωραία και νοικοκυρεμένα, αλλιώς delete post. έτσι ούτε το θρεντ θα μπορεί να σηκώνει 8 σελίδες τη μέρα ούτε οι "μη ποιοτικοί" (!) γιούζερς θα μας ενοχλούν τόσο, και ο καθένας θα κατεβάζει από όποιον γουστάρει χωρίς να χάνεται μέσα στο χαμό των άσχετων ποστς, φλέιμς, κτλ. Θα μου πεις αυτό δε λέγεται download θρεντ αλλά blog, θα σου απαντήσω ένα σίγουρα πιο ζωντανό παραγωγικό και ενδιαφέρον blog από τα περισσότερα που είναι τριγύρω. τα requests και τα μεμονωμένα σχόλια ας γίνονται στο off topic ώστε να αποκτήσει πραγματικά την χαρακτήρα ενός θρεντ σημειωματάριου - μικρό αδελφάκι του download με άλλα λόγια - ώστε να σταματήσει και να υποκαταστά συζητήσεις που θα έπρεπε να γίνονται σε κανονικά θρεντς στο music discussion - όπως η συζήτηση για το νέο primordial που έγινε και χάθηκε μέσα στο χαμό, ενώ θα έπρεπε να είναι στο review θρεντ του δίσκου ή σε ξεχωριστό τόπικ τέλος πάντων. αφτά.

The Nerd
02-12-2007, 04:58
μία πρόταση.

1) download θρεντ σημαίνει download θρεντ. όχι σχολιάκια, όχι ευχαριστώ, όχι requests. περιγραφή/σχολιασμός του δίσκου, λινκ, εξώφυλλο, ωραία και νοικοκυρεμένα, αλλιώς delete post. έτσι ούτε το θρεντ θα μπορεί να σηκώνει 8 σελίδες τη μέρα ούτε οι "μη ποιοτικοί" (!) γιούζερς θα μας ενοχλούν τόσο, και ο καθένας θα κατεβάζει από όποιον γουστάρει χωρίς να χάνεται μέσα στο χαμό των άσχετων ποστς, φλέιμς, κτλ. Θα μου πεις αυτό δε λέγεται download θρεντ αλλά blog, θα σου απαντήσω ένα σίγουρα πιο ζωντανό παραγωγικό και ενδιαφέρον blog από τα περισσότερα που είναι τριγύρω. τα requests και τα μεμονωμένα σχόλια ας γίνονται στο off topic ώστε να αποκτήσει πραγματικά την χαρακτήρα ενός θρεντ σημειωματάριου - μικρό αδελφάκι του download με άλλα λόγια - ώστε να σταματήσει και να υποκαταστά συζητήσεις που θα έπρεπε να γίνονται σε κανονικά θρεντς στο music discussion - όπως η συζήτηση για το νέο primordial που έγινε και χάθηκε μέσα στο χαμό, ενώ θα έπρεπε να είναι στο review θρεντ του δίσκου ή σε ξεχωριστό τόπικ τέλος πάντων. αφτά.

φιλαρακι συγγνωμη αλλα η προταση μου που πηρα την πρωτοβουλια κια δημοσιευσα στο http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... hp?t=19952 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=19952) δεν τα εχει ολα και συμφερει;

phthoggon
02-12-2007, 05:21
An de, o syntakths ripparei kai kanei upload to ka8e CD tote milame gia th nirvana toy wareza, xwris ixnos spamming!!!

Βρίσκω εξαιρετικό το συγκεκριμένο σημείο!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

The Nerd
02-12-2007, 05:25
An de, o syntakths ripparei kai kanei upload to ka8e CD tote milame gia th nirvana toy wareza, xwris ixnos spamming!!!

Βρίσκω εξαιρετικό το συγκεκριμένο σημείο!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Δεν ειναι καταπληκτικο μεσα στην απλοτητα του; Οκ, ισως μερικοι διαφωνησουν οτι χανεται ενα μερος του δικαιωματος της επιλογης (τρωτο σημειο, δεν αντιλεγω) ΑΛΛΑ μπορει παντα το περιοδικο να προσλαβει περισσοτερους συντακτες. Θα ελεγα μια ikonoklastikh open source μαλακια, να κανει ρεβιου εκαστος τα warez του, χωρις δηλαδη να ειναι απαραιτητα συντακτης, αλλα κατι τετοιο δοκιμαστηκε στο παρελθον και απετυχε.

phthoggon
02-12-2007, 05:51
Και τι έγινε, απέτυχε μία φορά και ντετερμινιστικά θα αποτυχαίνει όποτε γίνεται στο μέλλον, τι μικροαστικές μαλακίες είναι αυτές. (βασικά που αναφέρεσαι ακριβώς και πότε έγινε αυτό). Το download θρεντ στα τελευταία του πάντως με ένα μίνι ριβιού του κάθε δίσκου δεν ήταν και πολύ μακριά αυτό που λες, στο πλαίσιο ενος οργανωμένου ezine με τη μέθοδο αυτή βέβαια θα είχαμε κάνα δύο περιπλοκές όπως την σταδιακή μείωση του αριθμού των προμο που φτάνουν στο περιοδικό μέχρι το μηδέν, αλλά σιγά, λεπτομέρειες.

VirusXI
02-12-2007, 16:18
να ξαναπούμε κάπου εδώ (πόσο πιο γραφικό πλέον) γιατί φτιάχτηκε το 1ο download thread κιε γιατί (κακώς κατα με) έγιναν υποχωρήσεις κιε φτιάχτηκε και το 2ο;
τα ξέρετε ή τα βρίσκετε εύκολα ποσταριζμένα, βαριέμαι.
μπάτσοι φασίστες οι μοντς του ηαρ!!!^1!

phthoggon
03-12-2007, 01:10

Αυτή η δήλωση είναι αντιδραστική και για το μπέο. Μη πω ότι έτσι υποβαθμίζετε και την προσφορά του φόρουμ και του download θρεντ στο παρελθόν... Όχι δε τα "ξέρουμε", αντιθέτως εγώ περιμένω πώς και πώς να δω κάποιο ποστ από γιούζερς όπως ο psychomaverick, o χάουζ οβ, ο wom, κτλ για να ακούσω μουσικές που πολύ σπάνια θα βρισκα με ένα καθημερινό refresh των σάιτς που επισκέπτομαι, κι ένα τεράστιο μέρος του folder μου "2007 downloads" προέρχεται από το συγκεκριμένο αυτό θρεντ, το οποίο έχει λειτουργήσει καλύτερα κι από δεκάδες πολυδιαφημισμένα blog μαζί. (άσε που προφανώς θα εμπιστευτώ το γούστο του χαρχαρτ και του κβελντ πχ που τους ξέρω τόσα χρόνια παρά ενός άγνωστου τύπου). Αν τώρα για σένα και την υπόλοιπη ελίτ που κλειδώνει τα θρεντ αυτά είναι χθεσινά νέα, ε αυτό δε συμβαίνει και για τον τάδε πιτσιρικά ή για τον δείνα τύπο που δεν είναι πολυπσαγμένος στα ίντερνετς ή και στη μουσική γενικά και ο οποίος θα πάθει την πλάκα του και πολιτισμικό σοκ με αυτά τα ωραία που γίνονται (-αν) εδώ. Και αυτό έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από τον οποιοδήποτε ψωνισμένο τύπο που νομίζει ότι πρέπει να του υποκλιθούμε επειδή πόσταρε τους τάδε υπερδίσκους και τον οποίο μπορείς να αγνοήσεις τελος πάντων με την προϋπόθεση ενός στοιχειώδους moderating σε ένα τέτοιου ειδικευμένου προορισμού θρεντ.

Στο κάτω κάτω αν τα βρίσκουμε όλα "εύκολα ποσταριζμένα" έτσι κι αλλιώς γιατί για παράδειγμα να κάθεται να ανεβάζει o bloodistruth όταν υπάρχει ο fauni gena? Γιατί να τρέχει και να ιδρώνει την νύχτα μην του τη πέσουν οι δισκογραφικές ο soulseek όταν υπάρχει ο dc++? Ωραία φάση η ελεύθερη διανομή μουσικής και καλά περάσαμε στα 00's αλλά τώρα τα κεφάλια μέσα?

ikonoklast
03-12-2007, 03:17
Εγώ πιστεύω οτι ο balanced ήταν fake account των admins προκειμένου να πιέσουν καταστάσεις και να οδηγήσουν στο κλείδωμα του thread γιατι έ8ιγε τα συμφέροντα της ifpi και της riaa απο τις οποίες τα παίρνει το ermag και οι συντάκτες. Δε μας εκπλήσσει, το έχουμε ξαναδεί στο ραιχσταγκ, αυτοί είστε.

Κατα τ' αλλα πως δε βρέ8ηκε κάποιος που να είναι αρκετά κόπανος ώστε να κάνει πολλ; 8α νικάγατε όσοι γκρινιάζετε και τότε ο κβελτνς 8α έβγαινε μαλάκας και φασίστας και 8α υποχωρούσε μπροστά στη λαϊκή απαίτηση για κατέβασμα ή 8α έδειχνε σ8ένος και 8α το κράταγε locked γιατι εδώ που τα λέμε το έχετε παραχέσει με τα κατεβαστήρια και τα now playing σας, γαμημένα μποτς. Όπως και να έχει 8α είχε τζέρτζελο!

Coil
03-12-2007, 10:11
Kala re malakes mia vdomada leipw kai kleidwsate to download thread? Pali enas neos sas ekane poutana? Kai katigoreite afton gia tin pnevmatiki sas katantia? Pou kai pws prepei na leitourgei ena thread? Tis vgalate kai tis metrisate pali pios exei perrisoteres mousikes gnwseis? Malakes den pate kala....

Lefteria ston sintrofo balanced

Apergia pinas gia anathematismeno

Skata sti mouri sas

animae
03-12-2007, 11:17

Όχι δε τα "ξέρουμε", αντιθέτως εγώ περιμένω πώς και πώς να δω κάποιο ποστ από γιούζερς όπως ο psychomaverick, o χάουζ οβ, ο wom, κτλ για να ακούσω μουσικές που πολύ σπάνια θα βρισκα με ένα καθημερινό refresh των σάιτς που επισκέπτομαι, κι ένα τεράστιο μέρος του folder μου "2007 downloads" προέρχεται από το συγκεκριμένο αυτό θρεντ, το οποίο έχει λειτουργήσει καλύτερα κι από δεκάδες πολυδιαφημισμένα blog μαζί. (άσε που προφανώς θα εμπιστευτώ το γούστο του χαρχαρτ και του κβελντ πχ που τους ξέρω τόσα χρόνια παρά ενός άγνωστου τύπου). Αν τώρα για σένα και την υπόλοιπη ελίτ που κλειδώνει τα θρεντ αυτά είναι χθεσινά νέα, ε αυτό δε συμβαίνει και για τον τάδε πιτσιρικά ή για τον δείνα τύπο που δεν είναι πολυπσαγμένος στα ίντερνετς ή και στη μουσική γενικά και ο οποίος θα πάθει την πλάκα του και πολιτισμικό σοκ με αυτά τα ωραία που γίνονται (-αν) εδώ.

Ότι είπε ακριβώς. Πράγματα που έχει ποστάρει ο carheart για παράδειγμα, δεν θα τα άκουγα ούτε σε 1000 χρόνια από μόνος μου. Βοηθήστε και εμάς τους άψαχτους να ξεφύγουμε απο το μεινστριμ :!: :lol:
Όπως είπε και ο φθόγγος, ένα καλό μοντερεισον μπορεί να τα καταφέρει να μην γίνει ούτε μπλογκ λαικ το ντου-λου θρεντ, ούτε να γεμίσουμε σπάμμερς.

VirusXI
03-12-2007, 11:50
dudes.
εννοούσα αυτά που έχουμε κσαναπεί 23535657 φορές (ποσταριζμένα στο 1ο download thread στο τέλος).

κσαναλέμε λοιπόν ότι το ER είναι φόρουμ συζητήσεων (ασπούμε) κιόχι φόρουμ για downloads. για κάποιους λόγους. τελεία.

κιεπειδή δε λέτε κιε ανούσια πράγματα, ο χ-ψ γιούζερ (που γουστέρνετε τα λινκς που ποστάρει) ας κάνει ένα blog κσερωγώ κιε στο er ας αρκεστεί σε ένα thread ή στο music offtopic για να πει πόσο γαμεύει το τάδε άλμπουμ. συ πηγαίνεις στο blog του κιε βρίσκεις το λινκ μαζί με πολλά άλλα ωραία. όχι όμως στο er. αυτά. ντάκει;

animae
03-12-2007, 12:00
dudes.
εννοούσα αυτά που έχουμε κσαναπεί 23535657 φορές (ποσταριζμένα στο 1ο download thread στο τέλος).

κσαναλέμε λοιπόν ότι το ER είναι φόρουμ συζητήσεων (ασπούμε) κιόχι φόρουμ για downloads. για κάποιους λόγους. τελεία.

κιεπειδή δε λέτε κιε ανούσια πράγματα, ο χ-ψ γιούζερ (που γουστέρνετε τα λινκς που ποστάρει) ας κάνει ένα blog κσερωγώ κιε στο er ας αρκεστεί σε ένα thread ή στο music offtopic για να πει πόσο γαμεύει το τάδε άλμπουμ. συ πηγαίνεις στο blog του κιε βρίσκεις το λινκ μαζί με πολλά άλλα ωραία. όχι όμως στο er. αυτά. ντάκει;

Το "όχι στο ηαρ" καλά κάνεις και το λες, αφού θα είναι έτσι όπως το θέλουν αυτοί που το έχουν.

Από την άλλη όμως, ποιός σου είπε οτι ο τάδε χρήστης όπου δίνει υπερλινκς για υπερδίσκοντες, έχει όρεξη να ανοίξει ένα μπλογκ? Εδώ είχε ένα (1) θρέντ ανάμεσα στο τόσα και απλά ποστάριζε το λινκακι και τελείωνε η υπόθεση.
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να θεωρηθεί ένα φόρουμ ως ντου λου φόρουμ, από την ύπαρξη ενός θρεντ και μόνο. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορά θα έχει στο οφτοπικ του μιουσικ, μαζί με το πόσο γαμεύει ένα αλμπουμ, να υπάρχει και ένα λινκ.

Τεσπα.

VirusXI
03-12-2007, 12:11
δε μας ενδιαφέρει αν βαριέται ή όχι να φτιάξει blog, μια καλή ιδέα είπα για να έχετε (κιε έχουμε ε) λινκς αλλά κιε να μαστε όλοι ευχαριστημένοι.

κατα τ'άλλα το γιατί σ'αυτά που λες (για 2534534ή φορά ρε γμτ): το download είχε γίνει για download links από οφφίσιαλ σάιτς κτλ δλδ "νόμιμα" πράγματα.

καλά ως εδώ; εξηγεί αρκετά πράγματα αυτό;

μετά ξέφυγε λίγο αλλά το αφήσαμε (κακώς). μετά ξέφυγε τελείως σε σπαμ φάση πλέον με τα λινκς κιε ήρθε το download thread no2. κιε τώρα άρχισε να κσανακσεφεύγει κιε καλώς έπραξε ο kveld.

animae
03-12-2007, 12:19
κατα τ'άλλα το γιατί σ'αυτά που λες (για 2534534ή φορά ρε γμτ): το download είχε γίνει για download links από οφφίσιαλ σάιτς κτλ δλδ "νόμιμα" πράγματα.

Χμ, αυτό δεν το ήξερα και αν το είχε πει κάποιος πρόσφατα, δεν το είχα δει. Ναι, εξηγεί αρκετά πράγματα αυτο :wink:

Kveldssanger
03-12-2007, 12:54
Λοιποοοοόν, για να τελειώνουμε:

url: downloadthread.wordpress.com

username: downloadthread
pass: download1234

Μπορείτε να ποστάρετε ό,τι ακριβώς θέλετε εκεί και να κάνετε τη δουλειά σας! Το να το αξιοποιήσετε ή να το γαμήσετε είναι δικό σας θέμα.

ikonoklast
03-12-2007, 15:06
Πολύ καλή κίνηση απο τον μοντ, μπράβο.
Βέβαια πήγα να κάνω login για να αλλάξω τον κωδικό αλλά τελικά με έχει προλάβει άλλος. :[[[[

Για άλλη μια φορά οι μάζες αποδείχ8ηκαν ανώριμες να διαχειριστούν απο μόνες τους την μοίρα τους άρα μη ξαναδώ κανέναν να σκούζει. Και πάλι μπράβο, εξαιρετική κίνηση.

Kveldssanger
03-12-2007, 15:31
:)

Kveldssanger
03-12-2007, 15:48
και επειδη φυσικά είστε ηλίθιοι (μιλάω γενικά για άτομα από το φορουμ) αν θελετε να συνεχιστεί αυτό κάντε ρετζιστερ στο wordpress και πείτε να γίνετε add στο blog

ikonoklast
03-12-2007, 15:48
Κβέλντ μην το αφήσεις να πάει χαμμένο,
κάνε ανάκτηση του κωδικού με το mail σου και έλα να ξαναπροσπα8ήσουμε.

Kveldssanger
03-12-2007, 16:11
φιλε ικονοκλαστ δεν δινω και ιδιαίτερα μια για το αν θα κανουν τη δουλειά τους όσοι θελουν το δ/λ θρεντ ανοιχτο. Πρότεινα μια λυση που θα μπορούσε να τους διευκολύνει όλους επειδή είχα χρόνο για να το κάνω. Από εκεί και πέρα ολοι είμαστε φίλοι και αγαπιομαστε!

animae
03-12-2007, 16:12
Ο καθυστέρας που το 'κανε, το θεωρεί και αστείο?

Ωραιος κβελντ, μπραβο :)

The Nerd
03-12-2007, 16:13
φιλε ικονοκλαστ δεν δινω και ιδιαίτερα μια για το αν θα κανουν τη δουλειά τους όσοι θελουν το δ/λ θρεντ ανοιχτο. Πρότεινα μια λυση που θα μπορούσε να τους διευκολύνει όλους επειδή είχα χρόνο για να το κάνω. Από εκεί και πέρα ολοι είμαστε φίλοι και αγαπιομαστε!

E nai, afoy pairneis ta CD tsampa ...

sfinotouvlaki
03-12-2007, 16:15
πωπωπωπωπω, μπηχτηηηηή

The Nerd
03-12-2007, 16:16
Ti eiiiiiiiiiiiiiiiiipe gia th mana soy

Kveldssanger
03-12-2007, 16:17
και μετα τα δειχνω επιδεικτικά στους αγνούς μουσικόφιλους που δεν έχουν λεφτά να πάρω cd και τα ψάχνουν απεγνωσμένα στο d/l thread στο ερ.

Vicotnik
03-12-2007, 16:20
αυτό που λένε αρκετοί εδώ μέσα δεν αφορά τοσο τα λινκς, που μπορούν να βρεθούν μέσω των γνωστών τρόπων ή να στείλουμε πριβέ μεταξύ μας αλλά κυρίως η παρουσίαση κάποιου δίσκου που ίσως δεν έχουμε ακούσει και η περιγραφή του, αυτό δεν γίνεται στο music off topic, οπότε αν φτιάχναμε καποιο θρεντ του στυλ "προτάσεις για δίσκους" ίσως έλυνε πολύ απλά το ζήτημα

Kveldssanger
03-12-2007, 16:24
ναι οκει, προφανως και no problem για κάτι τέτοιο. Αν θέλει κάποιος να ξεκινήσει τέτοιο thread που να γίνεται και συζήτηση για τα εκάστοτε albums ευχαρίστως.

The Nerd
03-12-2007, 16:24
και μετα τα δειχνω επιδεικτικά στους αγνούς μουσικόφιλους που δεν έχουν λεφτά να πάρω cd και τα ψάχνουν απεγνωσμένα στο d/l thread στο ερ.

lol, ama hsastan magkes 8a postarate ta rips apo ta promo ...

Alla meta den exei promo etsi den einai?

Kveldssanger
03-12-2007, 16:29
ε κάτσε ρε φίλος και μετά πως θα ρίχνουμε τα γκομενάκια;

Vicotnik
03-12-2007, 16:30
με τρικλοποδιά;; οι παλιές καλές μέθοδοι αποδίδουν όσα χρόνια κι αν περάσουν

VirusXI
03-12-2007, 16:48
βάρα καμιά προσχή ρε Nerd.

The Nerd
03-12-2007, 16:49
βάρα καμιά προσχή ρε Nerd.
vara kammia malakia

VirusXI
03-12-2007, 16:53
κιε περνάμε σε φάση δημοτικού. άντε να παίκσεις κάπου αλλού.

phthoggon
03-12-2007, 18:11

μετά ξέφυγε λίγο αλλά το αφήσαμε (κακώς). μετά ξέφυγε τελείως σε σπαμ φάση πλέον με τα λινκς κιε ήρθε το download thread no2. κιε τώρα άρχισε να κσανακσεφεύγει κιε καλώς έπραξε ο kveld.

Όχι, όχι, όχι, όχι. Δε μπορείς να ξεκινάς ένα ωραίο, νόμιμο, θρεντ κάποτε πριν 4 χρόνια, να το "αφήνεις" να ξεφύγει για 800 σελίδες (από πότε ήταν που άρχισαν να ποστάρουν rapidshare κτλ λινκς, δε θυμάμαι) και ξαφνικά να θυμάσαι - ενώ το θρεντ έχει αποκτήσει πια μία τεράστια χρησιμότητα για την πλειοψηφία των γιούζερς εδωπέρα - ότι δεν έχει καμία σχέση με τη λογική που ξεκίνησες το θρεντ και επομένως θα φάει ένα ξεγυρισμένο delete επειδή εσύ σαν πεφωτισμένη ιντελλετζένσια γνωρίζεις το καλό του φόρουμ (καλύτερα και από το ίδιο το φόρουμ, ε?). Με λίγα λόγια, τι μας νοιάζει ρε αδέλφια για ποιο λόγο είχατε ξεκινήσει το θρεντ τότε, αυτό που υπάρχει είναι το τώρα, και το τώρα μέχρι πριν από λίγο καιρό (!!) ήταν ένα πολύ πιο ενδιαφέρον εγχείρημα συγκριτικά με τον τρόπο που είχε ξεκινήσει, IMHO. Συνεπώς, για να σεβαστείτε αυτά τα διαφορετικά και υποκειμενικά IMHO σαν μοντεράτορες εκπρόσωποι του φόρουμ με στοιχειώδη δημοκρατική συνείδηση (!) μάλλον πρέπει να είναι λίγο αυτονόητο ότι θα έπρεπε να κάνετε ένα πολλ, έστω και για τους τύπους, εκτός βέβαια κι αν αυτοί που πήραν την απόφαση έχουν ως φυσική ιδιοκτησία τους το φόρουμ (που δε γνωρίζω αν συμβαίνει αυτό) αν ναι οκ γούστο σας καπέλο και κάντε όπως γουστάρετε. Κατα τ' άλλα τα κλασικά "πάρτε ένα blog και αφήστε μας ήσυχους" και όλες οι διαφορετικές εκφάνσεις του "βαργιέμαι" με άλλα λόγια δε μου ακούγονται κ πολύ σοβαρά πράγματα, με την ίδια λογική ας πάμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι σε ένα άλλο φόρουμ και ας κάνουμε το ίδιο μπάχαλο.

solution_AK-47
03-12-2007, 18:49
AGAPOYLES MOY!!!!~1~!`!~!``11111

Edw mesa suzhtame. Opoios 8elei na anebasei http://sordo.freehostia.com/ k mas leei oti uparxei ekei auto pou proteine. Kalutera?

Kveldssanger
03-12-2007, 19:34

Όχι, όχι, όχι, όχι. Δε μπορείς να ξεκινάς ένα ωραίο, νόμιμο, θρεντ κάποτε πριν 4 χρόνια, να το "αφήνεις" να ξεφύγει για 800 σελίδες (από πότε ήταν που άρχισαν να ποστάρουν rapidshare κτλ λινκς, δε θυμάμαι) και ξαφνικά να θυμάσαι - ενώ το θρεντ έχει αποκτήσει πια μία τεράστια χρησιμότητα για την πλειοψηφία των γιούζερς εδωπέρα - ότι δεν έχει καμία σχέση με τη λογική που ξεκίνησες το θρεντ και επομένως θα φάει ένα ξεγυρισμένο delete επειδή εσύ σαν πεφωτισμένη ιντελλετζένσια γνωρίζεις το καλό του φόρουμ (καλύτερα και από το ίδιο το φόρουμ, ε?). Με λίγα λόγια, τι μας νοιάζει ρε αδέλφια για ποιο λόγο είχατε ξεκινήσει το θρεντ τότε, αυτό που υπάρχει είναι το τώρα, και το τώρα μέχρι πριν από λίγο καιρό (!!) ήταν ένα πολύ πιο ενδιαφέρον εγχείρημα συγκριτικά με τον τρόπο που είχε ξεκινήσει, IMHO. Συνεπώς, για να σεβαστείτε αυτά τα διαφορετικά και υποκειμενικά IMHO σαν μοντεράτορες εκπρόσωποι του φόρουμ με στοιχειώδη δημοκρατική συνείδηση (!) μάλλον πρέπει να είναι λίγο αυτονόητο ότι θα έπρεπε να κάνετε ένα πολλ, έστω και για τους τύπους, εκτός βέβαια κι αν αυτοί που πήραν την απόφαση έχουν ως φυσική ιδιοκτησία τους το φόρουμ (που δε γνωρίζω αν συμβαίνει αυτό) αν ναι οκ γούστο σας καπέλο και κάντε όπως γουστάρετε. Κατα τ' άλλα τα κλασικά "πάρτε ένα blog και αφήστε μας ήσυχους" και όλες οι διαφορετικές εκφάνσεις του "βαργιέμαι" με άλλα λόγια δε μου ακούγονται κ πολύ σοβαρά πράγματα, με την ίδια λογική ας πάμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι σε ένα άλλο φόρουμ και ας κάνουμε το ίδιο μπάχαλο.

Και εξήγησε μου ποια η διαφορά να τα ποστάρεις στο χ μπλογκ από ότι σε ενα τυχαίο thread του er? Εσένα σε ενδιαφέρει να κάνεις την δουλειά σου ή το που θα τηνα κάνεις? Γιατί όπως σου ακούγονται εσένα μη σοβαρή η άποψη "βαριέμαι" άλλο τόσο μη σοβαρή μου ακούγεται και εμένα η άποψη "αντρα θέλω, τώρα τονε θέλω". Εκτός αν βαριέσαι να κάνεις ένα register σε ενα site. Ή ότι βαριέσαι να ψάχνεις να βρεις ένα δίσκο που απλά πρότεινε κάποιος σε ένα άσχετο thread. Όλα αυτά χωρίς καμία μομφή προς εσένα. Και συζητήσεις έχουμε κάνει αρκετές που οι μισοί λένε έτσι και οι άλλοι μισοί αλλιώς. Και από ένα ξερό πολλ που ο καθένας θα ψηφίσει με εκατονσαρανταδυομιση ακαουντ θα μου επιτρέψεις να μην έχω και την μεγαλύτερη πίστη.

solution_AK-47
03-12-2007, 19:36
Paidia stou sordou de 8elei oute register :!:

ELA PARE PARE PARE :!:

hcpunksonacid
03-12-2007, 19:52
μια απορια στους (ρουφιανους) αντμινς.
ενταξει οκ,τα κλειδωσατε τα ντ/λ θρεντς.γιατι τα εξαφανισατε κιολας??επεσε κανενα ματσουκι απο πουθενα?
εμενα στα αρχιδια μου,μιας και αγοραζω σταθερα και μονιμα μουσικη,αλλα ειναι καποια πραγματα που δεν ηξερα(οπως ολοι μας) και εβλεπα χαρακτηρισμους/κριτικες,κατεβαζα,και αν μου αρεσε κατι το αγοραζα.
και ξερω γω να πουμε γερω γω ενταξει,οι κριτικες μου για καθε δισκο που ανεβαζα εγω δεν ηταν ουτε παρμενες απο σαιτ ουτε κοπυ πεηστ-δικες μου υποκειμενικες.

Kveldssanger
03-12-2007, 19:56
Και τα δυο υπάρχουν ακόμα δεν έχουν σβηστεί. Απλά βγήκαν από sticky. Και ενώ σε χιλιαδυο άλλα διαφωνούμε και σε τρόπο και σε απόψεις οφείλω να ομολογήσω ότι ήσουν από τους λίγους σοβαρούς σε αυτά τα thread. Από την στιγμή όμως που η μαλακία ξεφεύγει κάπου μπαίνει και ένα όριο.

phthoggon
03-12-2007, 19:58

Και εξήγησε μου ποια η διαφορά να τα ποστάρεις στο χ μπλογκ από ότι σε ενα τυχαίο thread του er? Εσένα σε ενδιαφέρει να κάνεις την δουλειά σου ή το που θα τηνα κάνεις? Γιατί όπως σου ακούγονται εσένα μη σοβαρή η άποψη "βαριέμαι" άλλο τόσο μη σοβαρή μου ακούγεται και εμένα η άποψη "αντρα θέλω, τώρα τονε θέλω". Εκτός αν βαριέσαι να κάνεις ένα register σε ενα site. Ή ότι βαριέσαι να ψάχνεις να βρεις ένα δίσκο που απλά πρότεινε κάποιος σε ένα άσχετο thread. Όλα αυτά χωρίς καμία μομφή προς εσένα. Και συζητήσεις έχουμε κάνει αρκετές που οι μισοί λένε έτσι και οι άλλοι μισοί αλλιώς. Και από ένα ξερό πολλ που ο καθένας θα ψηφίσει με εκατονσαρανταδυομιση ακαουντ θα μου επιτρέψεις να μην έχω και την μεγαλύτερη πίστη.

Γιο Κβελντ, έχεις προσέξει καθόλου αυτά που γράφω στα τελευταία ποστς?? Δεν θέλω ένα οποιοδήποτε blog του κάθε άσχετου, ούτε θέλω ένα μπλογκ το οποίο υποτίθεται θα δημιουργηθεί κατ' αντικατάσταση του download θρεντ και θα έχει απλώς ένα λινκ στο music discussion και το το 1/10 των ατόμων που πόσταραν εδω πέρα, κατα τ' άλλα ναι είμαι ρέτζιστερντ και σε άλλα διάφορα μπλογκς τα οποία βάζουν ότι σκατά στο underground κυκλοφορεί μόνο και μόνο επειδή κυκλοφορεί και τα οποία πιάνουν μια αρχιδιά μπροστά στις καλύτερες μέρες του λεγάμενου θρεντ. Τέλος πάντων, πρακτικά η λύση θρεντ με "προτεινόμενους" δίσκους - λινκ στο γνωστό blog που όλοι ξέρετε - μπορεί να λειτουργήσει, δεν θα ναι βέβαια όπως ήτανε παλιά τα πράγματα που γουστάραμε μερικοί τουλάχιστον, παρ' όλα αυτά η όλη λογική και ο τρόπος που έγινε το λοκ και το ντιλίτ θα μου επιτρέψεις να πω ότι ήτανε για το μπέο (βλέπε "Edw mesa suzhtame" - ενεστώτας του στιλ αέναη και αμετάλλαχτη κατάσταση - bonus track αποφασίζομεν και διατάζομεν, και όποιοι δε γουστάρομεν το πούλο) αλλά και ότι είναι ελαφρώς ηλίου φαεινότερον από την αδύναμη δικαιολόγηση του λόγου/αφορμής του ντιλιτ υπάρχουν σκοτεινοί και μυστικοί απώτεροι λόγοι για τους οποίους έγινε και τους οποίους θα μπορούσατε να αναφέρετε απλά και κανένας κόιλ κιε μπάλανσντ δε θα βγαζε κιχ μιας και είναι απόλυτα λογικοί και αναμενόμενοι.

Kveldssanger
03-12-2007, 20:01
Μα φορ φακς σεηκ, τα ΙΔΙΑ ατομα θα ποσταρουν και στο μπλογκ. Κατά τ' αλλα προφανώς και ξεκινάμε το σχέδιό μας για κατάκτηση του κόσμου με πρώτο βήμα την στέρηση της μουσικής από τα ταπεινά όντα που ποστάρουν στο φόρουμ!

phthoggon
03-12-2007, 20:05
Μακάρι να ποστάρουν και ίδια και περισσότερα και καλύτερα άτομα μάλιστα. Κατα τ' άλλα, μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις που αναφερόμουνα, λες και έχει ιδιαίτερη όρεξη το κάθε webzine να υπάρχουν 3500 rapidshare λινκς τελευταίων δίσκων στο φόρουμ του ξερω γω.

sfinotouvlaki
03-12-2007, 20:07
λες και έχει ιδιαίτερη όρεξη το κάθε webzine να υπάρχουν 3500 rapidshare λινκς τελευταίων δίσκων στο φόρουμ του ξερω γω.

xm?

Kveldssanger
03-12-2007, 20:08
Χαχ, μιλώντας με κάθε ειλικρίνεια αυτός θα ήταν ο τελευταίος λόγος για τον οποίων θα κλειδωνόταν το thread και ούτε ποτέ έχει υπάρξει τέτοια συζήτηση για το κατά πόσο επηρεάζει το webzine (τωρα το κατά πόσο με πιστεύεις είναι δικό σου θέμα).

ikonoklast
03-12-2007, 20:11
Παιδιά αμα δεχτήκατε πιέσεις πείτε το και 8α τους χτυπήσουμε συλλογικά. Έχω εκτενή αρ8ρογραφία στο 8έμα και μπορώ να βοη8ήσω με κάποιους γνωστούς μου, μην είστε δειλοί, μιλήστε! Μαζί 8α αντιπαλέψουμε τα κυκλώματα.

phthoggon
03-12-2007, 20:15
Χαχ, μιλώντας με κάθε ειλικρίνεια αυτός θα ήταν ο τελευταίος λόγος για τον οποίων θα κλειδωνόταν το thread και ούτε ποτέ έχει υπάρξει τέτοια συζήτηση για το κατά πόσο επηρεάζει το webzine (τωρα το κατά πόσο με πιστεύεις είναι δικό σου θέμα).

Καλώς, αν δεν συμβαίνει λοιπόν αυτό και το θρεντ κλειδώθηκε λόγω της βλακείας που δέρνει τον κάθε balanced και επειδή υποτίθεται δε γίνεται αρκετή συζήτηση στο music discussion (λες και δεν γινόταν ακόμη και μέσα στο ίδιο το θρεντ πχ) τότε υπάρχει ζήτημα κατανόησης της προσφοράς του download θρεντ που έγραφα από τα πρώτα ποστς, τέσπα, δε λέω τπτ άλλο θα δείξει το μέλλον, εγώ πάντως θα υποστηρίξω ότι μπλογκ/θρεντ/σχετικό δημιουργηθεί στο μέλλον. god bless.

regularpaul
03-12-2007, 22:55
ad lib

cancer
17-12-2007, 02:08
einai ontws apo ta liga pramata pou de mporesa pote na eksigisw, to giati users tipou balathematismenos empainan gia na proteinoun, na kanoun upload kai na postaroun afou den eixan to paramikro ofelos kai tin paramikroteri simmetoxi se kamia sizitisi.
xa! to eksigisa ki auto!!

loipon ama exeis account sto rapidshare leei ki anebazeis prama kai katebazei kosmos apauta pou anebazeis pairneis pontous kai ananewnetai i syndromi sou.

MoRmEnGiL
17-12-2007, 09:48
einai ontws apo ta liga pramata pou de mporesa pote na eksigisw, to giati users tipou balathematismenos empainan gia na proteinoun, na kanoun upload kai na postaroun afou den eixan to paramikro ofelos kai tin paramikroteri simmetoxi se kamia sizitisi.
xa! to eksigisa ki auto!!

loipon ama exeis account sto rapidshare leei ki anebazeis prama kai katebazei kosmos apauta pou anebazeis pairneis pontous kai ananewnetai i syndromi sou.

....einai yperbolika pio aplo na skaseis allo ena 7euro para na gamiese na anebazeis pragmata pou sthn telikh den ta postareis se kana international mega-blog, sto er ta postareis.posoi na ta dl pia.

VirusXI
17-12-2007, 11:13
αφήστε το να θαφτεί επιτέλους.

cybernaut 667
18-12-2007, 17:01
oxi !

Coil
18-12-2007, 17:22
Μα ποσο μαλάκες...