Log in

View Full Version : Warwick vs Spector basses

JnB
26-11-2007, 13:21
Λοιπόν,

Έρχεται ο καιρός να πάρω ένα σοβαρό μπασσάκι επιτέλους, γύρω στο χιλιάρι έουρος (από "θωμά") και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 μάρκες.
Δοκίμασα ένα Warwick Corvette standard και μου φάνηκε γαμώ.
Γενικά ακούω πολύ καλά λόγια και για τις 2 μάρκες και όποιος ξέρει περισσότερα μπορεί να helpάρει :)

Coil
26-11-2007, 14:51
Spector den exw dokimasei... Warwick apo tin alli eixe enas filos to pentaxordo kai pragmatika itan ergo texnis....

babality
26-11-2007, 15:33
war...σταθερη αξια. Για σπεκτορ τραβα να δοκιμασεις στον Μεταλλιδη κατω στη Χαριλαου Τρικουπη δε θυμαμαι αριθμο. Τα σπεκτορ τα σπανε ασχημα σαν μπασακια αναλογα φυσικα τι θες να κανεις. Θα δεις εκει απο 500ε μπασο μεχρι 5000 ετσι για το ξευτιλικι. Πρωτα παιξε και με σπεκτορ πριν αποφασισεις.

JnB
26-11-2007, 15:42
Κυρίως παίζω από hard rock έως κλασικό heavy, αλλά άμα θέλω και να blues-ίσω λιγάκι να μη με περιορίζει με τα λεφτά που θα δώσω. Θα πάω να δοκιμάσω πάντως και τα spector, γιατί μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει μόνο warwick και μπορώ να πώ πως γαμούσε.

babality
26-11-2007, 16:41
τι θες να παιξεις?? :D
Εγω θα παιρνα σπεκτορ γιαυτα. Αλλα ανω των 2000 spector

JnB
26-11-2007, 16:52
Δυστυχώς το μπάτζετ περιορίζεται στα 1000 συνπλην 100, άντε 200 το πολύ. :?

Θα τσεκάρω πώς μου κάθονται στο χέρι και το αυτί τα αντίστοιχα spector και θα δώ.

Απλά θέλω να ξέρω αν τα spector θεωρούνται πιο μεταλιάρικα από τα warwick or smth.
Απ'ότι ξέρω τα Warwick έχουν γαμώ τα ξύλα, αλλά οι μαγνήτες MEC διαβάζω οτι δεν πολυλένε, σε αντίθεση με σπέκτορ που οι EMG γαμούν. Ισχύει αυτό;

Lukather
26-11-2007, 17:36
den exo idea apo afta, kitharistas eimai, alla ena ksero:

Oi magnites allazoun (kapoia stigmi), ta ksila oxi

Kata ta alla osa Warwick akousa gamousan, Ta spektor den ta exo kan akousta

jezuz
26-11-2007, 20:40
Me Spector epaize kai o Billy Sheehan se ena DVD toy Vai, alla ta amerikanika ta $$$, opote den 8a elega pws einai poly metaliariko mpaso, kyriws fusion kai hard-rock mpasistes exw dei na ta paizoyn...
Oson afora ta warwick, to corvette standard ebgazan apla ligo 8orybo oi magnhtes, apo hxo diabazan poly kala tis xordes, enw to Corvette$$ den eixe 8orybo ligo poy to eixa akoysei (gia ta goysta moy moy arese pio poly kai o hxos toy...)

JnB
27-11-2007, 00:18
Από warwick αυτό σκέφτομαι, το corvette$$, αλλά και τα σπέκτορ γαμώτο μου φαίνονται γαμάτα, και παντού διαβάζω ότι λένε.
Θα πάω να δοκιμάσω σύντομα κανένα στο μεταλλίδη, αλλά δε νομίζω να με χαλάσει κάτι σε αυτά τόσο που τα έχω ψάξει so far.

Τι να πώ, μεγάλο το δίλειμμα :?

babality
27-11-2007, 09:51
μεγαλο το διλλημα φιλος σιγουρα και οταν τα δοκιμασεις θα φας ακομα πιο χοντρο φιασκο. θα συμφωνησω με τζιζουζ και θα σου πω οτι δεν ειναι τοσο μεταλιαρικα οπως λες αλλα για πιο λαϊτ καταστασεις. ποιοτικες λαϊτ καταστασεις ομως...
το κορβετ που λες ειναι καλουτσικο αλλα δες το πρωτα....
αν σαρεσει το σπεκτορ παρτο και μετα βαλε αλλο μαγνητη επανω να σαι κυριος. απο την αλλη στο war σε βλεπω να μην αλλαζεις ποτε ενω εχει και γαματο ξυλο, αλλα το war κλασικα θα σου δωσει ενα πιο συμπαγη "κλόνκι" ηχο για σπασιματα. τα σπεκτορς ειναι πιο σμουθ

JnB
01-12-2007, 17:31
Λοιπόν:

Πήγα σήμερα στο Μεταλλίδη να δοκιμάσω Spector.
Είχε ένα σειράς Euro custom 4-χορδο (αξίας 2400 ευρώ) και ένα performer 4χορδο (αξίας 500 ευρώ).
Το πρώτο χύνει στη μάπα οποιοδήποτε μπάσο έχω ξαναπιάσει και ακούσει στη ζωή μου!!! Ντρεπόμουν μόνο και μόνο που το κρατούσα! Δέος! Μου λέει και ο ίδιος ότι "κρατάς μια Ρολς Ρόις".
Μου το άφηνε 1700 ευρώ από 2400 γιατί το είχε βιτρίνα και το δοκιμάζει κόσμος, αλλά και πάλι υπεβαίνει το μπάτζετ μου και δεν είναι και 5χορδο που θέλω.
Το 2ο ΠΟΛΥ καλό για τα λεφτά του, αλλά θέλω κάτι παραπάνω!

Έμαθα επίσης ότι η Warwick ουσιαστικά γεννήθηκε όταν η Spector θέλησε να ανοίξει εργοστάσια στη Γερμανία. Τους "κλέψαν" το design, και είναι ακόμα στα δικαστήρια.

Συμπερασματικά:
Screw Warwick!
Πάω για Spector Rebop 5χορδο ή Legend custom 5χορδο τα χριστούγεννα :D :D :D

chris_boss
01-12-2007, 19:20
Είσαι σίγουρος ότι άκουγες το μπάσο που χύνει όλα τα άλλα και όχι τον τεράστιο λαμπάτο ενισχυτή που στο έβαλε (Mark bass αν δεν κάνω λάθος);
Ήμουν ακριβώς στο ίδιο δίλημμα πριν μήνες μέχρι που είδα μπροστά μου τη μουσική:
http://i19.photobucket.com/albums/b155/chris_boss/pers/war.jpg

Δυστυχώς ένα όργανο μπορείς να το δοκιμάσεις ουσιαστικά μόνο σε πραγματικές/ελεγχόμενες συνθήκες. Το ιδανικό είναι σε πρόβα με φουλ μπάντα και ενισχυτή που γνωρίζεις. Παρόλα αυτά, αν με έχει εντυπωσιασει σε κάτι το warwick μου (πέρα από την ποιότητα κατασκευής, το tone, το sustain, την έντονη ηχητική παρουσία σε όλο το φάσμα των συχνοτήτων ακόμα και μέσα σε θορυβώδεις μπάντες) είναι η ευκολία στο να βγάλεις αξιοπρεπή ήχο σε οποιοδήποτε ενισχυτή.

stam and the witches
01-12-2007, 19:44
Λοιπόν, παρότι δεν είμαι μπασσίστας, αν κρίνω από αυτό:

Κυρίως παίζω από hard rock έως κλασικό heavy, αλλά άμα θέλω και να blues-ίσω λιγάκι να μη με περιορίζει με τα λεφτά που θα δώσω. Θα πάω να δοκιμάσω πάντως και τα spector, γιατί μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει μόνο warwick και μπορώ να πώ πως γαμούσε.

Θες ένα Fender Jazz Bass 8) 8) 8)

Συμβουλή πρώτη (με βάση το quote σου πάντα):

Μην πάρεις 5αχορδο. Αν θες να bluesίσεις θα σου περισσεύει μία extra χορδή, την οποία εννοείται ότι δε θα παίζεις και το μόνο που θα κάνει θα ναι να σε δυσκολεύει (όταν πχ θες να κρατήσεις ρυθμό, κλασσικά βαράς τη μι ως την τελευταία χορδή).

Συμβουλή 2η:

Αν θες να bluesίσεις αλλά ταυτόχρονα να μεταλλίσεις θα αναγκαστείς να κάνεις έναν βλαμμένο συμβιβασμό που δε θα σε βγάλει πουθενά και θα σου φάει την τσέπη. Η αγορά οργάνων είναι δυστυχώς πολύ ακριβό σπορ, προκειμένου να αποφύγεις να πάρεις κάτι που δε θα σου κάνει πρέπει οπωσδήποτε να κατασταλάξεις στον ήχο και το είδος μουσικής που θες να παίξεις. Άσε που τότε ίσως να βρεις και φθηνότερο όργανο. Οι λύσεις-μπαλλαντέρ δε βγάζουν πουθενά, το χω δει να συμβαίνει άπειρες φορές σε γνωστούς μου που βιάστηκαν να πάρουν κιθάρα.

Συμβουλή 3η:

Ebay.

The Good Son
02-12-2007, 00:11
Φάε τα λεφτά σου στις πουτάνες.

JnB
02-12-2007, 03:12
Η τελέυταία συμβουλή ήταν η καλύτερη :P

Λοιπόν, στα σοβαρά, και το Warwick το άκουσα σε σοβαρό ενισχυτή, και δε λέω, μου φάνηκε γαμάτο και αυτό μέχρι που άκουσα τα spector. Υπάρχει πιθανότητα να μου φάνηκε πολύ καλύτερο λόγω του καλύτερου ενισχυτή (Ναι, άμα είδα καλά Mark Bass είναι). Εξάλλου, απ'ότι διαβάζω και στο νετ όσοι έχουν δοκιμάσει και τα 2 δεν έχουν πάντα την ίδια άποψη για το ποιό είναι καλύτερο. Επιλέγω spector όμως γιατί με βόλεψε πολύ περισσότερο από το warwick...και είναι και λίγο πιο ομορφούλια, πώς να το κάνουμε :P

chris_boss, εσύ τι "κακό" βρήκες στα spector σε σχέση με τα warwick και πήρες warwick?

Stam, Fender Jazz bass το σκέφτηκα, το δοκίμασα, αλλά δεν μου έκανε. Το 5-χορδο το θέλω ακριβώς επειδή με βολεύει περισσότερο, μιάς και με 5-χορδο ξεκίνησα και με 5-χορδο είμαι ακόμα.
Το να είμαι μεταξύ αυτών των 2 (WArwick & Spector) έγινε μετά από αρκετό ψάξιμο!
Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα ένα ritter, αλλά τι να κάνουμε, το φθηνότερο κάνει 5k euros :P

Όσο για ebay, δεν παίζει γιατί δεν έχω/χρησιμοποιώ πιστωτική και βαριέμαι να μπω σε διαδικασίες να βγάλω μια. Προτιμώ έμβασμα ή on delivery, αν και το musicstore δεν έχει σπεκτορ :(

Chris_boss, περιμένω να μου πεις τι δε σου έκατσε στα σπέκτορ και πήρες γουόργικ.

stam and the witches
02-12-2007, 06:00
Όσο για ebay, δεν παίζει γιατί δεν έχω/χρησιμοποιώ πιστωτική και βαριέμαι να μπω σε διαδικασίες να βγάλω μια. Προτιμώ έμβασμα ή on delivery, αν και το musicstore δεν έχει σπεκτορ :(

Ξέρεις τι σημαίνει να παίρνεις όργανο στη μισή τιμή; Δε θέλει τίποτε, ψάξιμο μόνο και έχεις έτοιμο στρωμένο και σε εξαιρετική κατάσταση όργανο.

chris_boss
02-12-2007, 18:45
Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο.
Απλά από Spector δοκίμασα μόλις ένα (αυτό που δοκίμασες κι εσύ) κι ενώ σαν κατασκευή με ενθουσίασε, ηχητικά δεν τρελάθηκα κιόλα, δε μου ακούστηκε ιδιαίτερο, οπότε δεν το έψαξα παραπάνω. Άσε που ο Μεταλλίδης μου φάνηκε ψιλοαντιπαθητικός, νομίζοντας ότι μου έκανε χαρη που με εξυπηρετούσε.
Αντίθετα, δοκίμασα όλα τα warwick (με ταβάνι τα 1500 νομίζω) και κάθε ένα ήταν ξεχωριστό παρότι υπήρχαν κοινά σημεία, το περίφημο growl, οι χαμηλομεσαίες και η ατάκα. Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα προγραμματίσει την αγορά μπάσου εκείνη την περίοδο αλλά έτυχε να πουλάει κάποιος το δικό του warwick thumb, το οποίο ήταν ένα από τα 2 warwick που με είχαν εντυπωσιάσει περισσότερο. Αν δεν κάνω λάθος το αλλο ήταν το Corvette Standard με σώμα bubinga. Το δοκίμασα που λες μία φορά στο κατάστημα, δυο φορές σπίτι του και στην πρώτη πρόβα την επόμενη μέρα ήξερα ότι είχα κάνει τη σωστή επιλογή.

Τώρα για τα 5χορδα που λέει ο Σταμ, είναι πασιφανές ότι ο μόνος λόγος που τα θάβει είναι επειδή τα θεωρεί φωλς κι έχει δίκιο ως ένα βαθμό. Τα άλλα που λέει είναι βλακείες. Ίσα ίσα που αν παίζεις κοφτά στη μι, η πάνω χορδή σε βοηθάει να μη φεύγει το δάκτυλο.
Το μόνο κακό που μπορεί να προσθέσει η 5η χορδή είναι βάρος στο μπράστο με αποτέλεσμα να είναι μπροσθόβαρο το όργανο. Το έχω αυτό το πρόβλημα με το W μου αλλά ξεπερνιέται με εξάσκηση και φαρδιά ζώνη (έχω ακούσει για επαγγελματίες που δε δίστασαν να προσθέσουν αντίβαρο στο πίσω μέρος αλλά μιλάμε για τύπους που παίζουν όρθιοι για άπειρες ώρες κάθε βράδυ).

Πάντως δε θέλω να σε πείσω να πάρεις W. Με 1000+ε το πιθανότερο είναι να πάρεις κάτι πραγματικά καλό ό,τι κι αν σου προτείνουμε. Ασε να αποφασίσει η καύλα.

JnB
02-12-2007, 18:59
Σε καταλαβαίνω .

Εμένα ο Μεταλλίδης όταν μου έδωσε αυτό το καλό να το δοκιμάσω, ήταν μάλλον πρόθυμος, οπότε πρέπει να τον πέτυχες σε άσχημη στιγμή και σου ξινισε.

Έμένα το Corvette Std που άκουσα μου φάνηκε χειρότερο σαφώς από αυτό (όχι οτι έβγαζε μάπα ήχο, το αντίθετο, απλά αυτού ήταν πολύ καλύτερος), αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακριβότερο μοντέλο όπως το Streamer πχ. Θα το προσπαθήσω να παίξω και με ένα καλύτερο warwick και θα δω.

Πάντως πλέον η πλάστιγγα γέρνει πιο πολύ υπέρ των spector, γιατί εκτός των άλλων με έχει καβλώσει και το cherryburst χρωματάκι :D

inhalexhale
03-12-2007, 15:51
Ante gamhsou re mpasista.

Panta ithela na to pw ayto.

jezuz
04-12-2007, 02:18
Gi'ayto tosa xronia ta thumb moy emoiazan me speector :D
Eixa fantastei oti kati epaize me antigrah, alla den h3era oti htan toso megalh istoria...

Loipon, oson afora ton hxo, egw ebaza ta mpasakia moy se kalo enisxyth, kai pa8aina plaka me ton hxo toys, o idio kai kapoioi alloi akroates, mexri poy agorasa ayto:

http://www.thomann.de/gr/aphex_1402_bass_exiter.htm

Panakribo, alla ena exw na pw: molis to kleinw plewn 8ewrw ton hxo toy mpasoy psofio, to idio kai alloi filoi poy to exoyme dokimasei!
Opote pare oti ka8ete kala sto xeri, kai meta me ena boost/eq/drive/exciter/ktl mporeis eykola na to fereis sta metra soy

Milton
06-12-2007, 03:54
τι ψωνισατε τελικα;

JnB
06-12-2007, 08:43
Ακριβώς μετά τα xmas θα γίνει η αγορά. :)

jezuz
06-12-2007, 16:53
Περιμενεις να μαζεψεις φραγκα απο τα καλαντα? :P
Αντε, και τα πρωτοχρονιατικα θα τα πεις με νεο μπασο! :D

Και εγω εκανα ενα δωρακι στον εαυτο μου για Χριστουγεννα, με περιμενει στο τελωνειο :)

JnB
06-12-2007, 17:30
Όχι από τα κάλαντα, αλλά από εισφορές συγγενών :P :D

Post pic από το δωράκι.
Και εγώ ό,τι πάρω τελικά θα ποσταριστεί εδώ όταν έρθει :D

Milton
06-12-2007, 17:34
ναι τριψτε το μας στη μουρη :!:

ποσταρετε οπωσδηποτε *homer simpson drooling*

chris_boss
13-12-2007, 16:06
@JnB
Την προηγούμενη βδομάδα το thumb κλήθηκε για ηχογράφηση. Πρέπει να ομολογήσω ότι υπήρξε θέμα. Επειδή ο ήχος του απλώνει, στα πολύ γρήγορα σημεία (υπάρχουν δλδ ταχύτητες της τάξης των 180 bpm) δεν έδενε καλά με τις μπότες και γενικά υπήρχε μία αίσθηση ασάφειας. Αυτό διορθωνόταν με κομπρέσορες κλπ αλλά προτίμησα να ηχογραφήσω κυρίως με το παλιό μου μπάσο (ibanez sr) που είναι πιο μεταλ (...), ώστε να είμαι από την αρχή πιο κοντά στον ήχο που θέλω και μετά να γίνουν ψιλοδιορθώσεις.
Αντίθετα στα πιο αργά-μελωδικά σημεία, προτίμησα το warwick καθώς νομίζεις ότι οι νότες γλιστράνε η μία πάνω στην άλλη. Πάντως δε χρησιμοποιήθηκε ενισχυτής αλλά λαμπάτη προενίσχυση και DI πριν την κονσόλα.
Οπότε αν θέλεις σφιχτό ήχο, μάλλον το warwick δε σου κάνει (τουλάχιστον το συγκεκριμένο). Βέβαια ισχύει αυτό που είπε ο jezuz πάνω κάτω: πάρε αυτό που γουστάρεις και μετά το φέρνεις στα μέτρα σου με διάφορους τρόπους (όπως κάνει ο τύπος από τους mudvayne πχ 8) )

JnB
13-12-2007, 17:23
Χμ, αυτό ακριβώς φοβόμουν στα warwick και επαληθεύτικα τελικά.
Έτσι κι αλλιώς η απόφαση έχει παρθεί, spector :)

JnB
20-12-2007, 19:06
Λοιπόν, η παραγγελιά έγινε.
Λόγω οικονομικών θεμάτων που προέκυψαν, δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάρω το μοντέλο που αρχικά ήθελα (το ReBop 5) και κατέληξα το legend 5 custom.

Pix μόλις έρθει σε κανα 20ήμερο :D

jezuz
20-12-2007, 22:18
Poly wraios, megies kai kalopaixto!
To f8hno, koreatiko montelo na fantastw, h amerikaniko?
Me ti top/finish an epitrepete? Perimenoyme foto!

JnB
20-12-2007, 22:26
Einai surprise :D

Tha apantithoun ola otan erthei kai postarw pix :wink:

Newsted
22-12-2007, 02:57
Asxeto den se prolava alaltha sto po.
to convert se afta ta lefta tha se kalipsi kai me to parapano gia ta perisotera pramata pou thes poli kala doulemena bassa kai poli efplastos ixos gia pola idi mousikis...
prosopika tha eperna Spector ns-5 alla fisika to kara panakrivo :P opote mias kai les gia 1k tote kalitera na pigenes gia to convert alla oxi to active :P
parafta na xerese to kenourgiosou moro :P

JnB
22-12-2007, 13:23
Xaxa, an eixa ta lefta gia spector NS-5 tha itan idi sta xeria mou! :D

Thanx anyway though ;)

JnB
21-01-2008, 18:28
Λοιπόν, επειδή η παραγγελία αργεί πολύ από το "θωμά", την άλλαξα σε κάτι άλλο, το οποίο είναι καλύτερο μεν και είναι η καλύτερη μέση λύση από αυτές τις 2 μάρκες :D

περισσότερες πληροφορίες ελπίζω από βδομάδα ;)

JnB
28-01-2008, 15:31
Λοιπόν... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ!!!!

http://www.imageshack.gr/files/w05vp3djzg02q3h75k75.jpg

http://www.imageshack.gr/files/gwa0p02utrp52ahohvu3.jpg

http://www.imageshack.gr/files/97mpg9pe1a3q2u8sy277.jpg

Spector rebop 5 dlx ex ZNO λέγεται και παίζει ΦΟΒΕΡΑ :D

jezuz
28-01-2008, 17:42
Megies mpasista! :D
Se ti enisxyth to bazeis to 8hriaki? Prepei na einai panemorfo, an kai oi foto to adikoyn.
Den pisteyw na einai apo ta Tsexika copy? :P
Kai bgalto mia foto oloklhro giati apo toso konta fainetai les kai oi xordes periseyoyn e3w apo thn tastiera :P
Perimenoyme fotos, kai an dynatai, clips!

JnB
28-01-2008, 18:25
Ευχαριστώ! :D
Κτήνη-φωτοζ:

http://www.imageshack.gr/files/n4yx8jwd1de9avkquhif.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=n4yx8jwd1de9avkquhif.jpg)

http://www.imageshack.gr/files/9ilu0r02sna6bcmwcgl5.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=9ilu0r02sna6bcmwcgl5.jpg)

http://www.imageshack.gr/files/pki04zliuuqwhzucnnp5.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=pki04zliuuqwhzucnnp5.jpg)

Κλιπάκι θα προσπαθήσω αργότερα...

Η μλκία είναι οτι ο ενισχυτάκος που θα μπαίνει το κτήνος στο σπίτι είναι ένας Behringer bx300 :roll:
Πρέπει να μαζέψω λεφτά για κάτι καλύτερο, αλλά προς το παρόν στα στούντιο θα νιώθω.
Πάντως και σε αυτόν σε σχέση με το παλιό μαρκα-μ'έκαψες μπάσο η διαφορά είναι χαοτική!

Η αλήθεια είναι ότι η B του είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει ως τώρα!

Και προφανώς είναι τσέχικο :D

Pulsar
28-01-2008, 21:30
Εγω αν ειχα δει το τοπικ νωριτερα θα σου ελεγα για γουορ αλλα κ αυτο ειναι πολυ ομορφο! Μεγειες.

JnB
28-01-2008, 22:17
Τα έψαξα πολύ και τα 2 και κατέληξα σε σπέκτορ. Πιστεύω είναι καλύτερα, τα ευρωπαικά και αμερικανικά τουλάχιστον. :)

jezuz
29-01-2008, 03:28
Mia xara einai ta tsexika, megies! :)
Sthn Tsexia mallista ta exoyn kai se poly kales times... kalopaixto!

JnB
29-01-2008, 21:15
Ευχαριστώ! :D

Ανέβασα και ένα βιντεάκι με slapping και popping (αν και γενικά δεν είμαι και πολύ καλός σε αυτό :P ), έτσι για να φανεί πώς ακούγεται:

http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea ... D=27184298 (http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=27184298)

chris_boss
29-01-2008, 21:40
Καλορίζικο! Γαμάτο είναι.

JnB
30-01-2008, 11:13
thx :)

JnB
31-01-2008, 19:45
Λοιπόν, έχουμε ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ :evil: :(

Το volume knob για τον ένα μαγνήτη δε δουλεύει. Το άνοιξα από πίσω και δεν πετάει κάποιο καλωδιάκι. Ακούω γνώμες.
Σκέφτομαι αύριο πρωί να το πάω στο guitar store.

edit: douleuei alla akougetai poly xamilotera otan to paw terma se sxesi me ton allo magniti.

jezuz
01-02-2008, 17:35
An ontws einai kapoio kalwdiaki poy den pataei, kai blepeis/3ereis pio einai, pare ena kollhtiri kai kolhse to. An oxi, tote mporei na paizoyn polla, opote to pas se kapoio texniko an den 3ereis ti kaneis.

JnB
01-02-2008, 18:15
Edit: Το έφτιαξα, απλά ήθελε να πιέσω λίγο πιο μέσα το καλωδιάκι που ξεκινάει από το μαγνήτη.
:D