PDA

View Full Version : Katagory V - Hymns Of Dissension

eleventh guardian
25-11-2007, 21:54
©2007 Burning Star Records

http://www.electricrequiem.com/iMedia/album/album.759.cover.jpg

01. Listen To You, Listen To Me
02. Workforce
03. Do Feelings Remain
04. Lies And Illusions
05. Apologetic Heart
06. Kings Of The Valley
07. Forlorn Child
08. Can You Hear Them
09. No Matter What
10. Anthem Of The Underground (bonus track)
11. Evil Princes (re-recorded - bonus track)

Κριτική στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/review.php?action=single&aid=759)

Jim Dandy Mangrum
26-11-2007, 12:25
"Ένα "κλικ" πιο κάτω από το "The Rising Anger", αλλά ωραίος δίσκος."

akribws.kai genika petyxhmenh kritikh.
diskara men alla kai gw 8a 8ela ligo pio dyskola kommatia... :P

kata ta alla, makari na tous blepame kai live.....

eleventh guardian
03-12-2007, 16:47
Αντε ρε ξεφτιλισμένοι, πείτε τίποτα, αφού ξέρω ότι το 'χετε ακούσει κι άλλοι.

sfinotouvlaki
03-12-2007, 16:49
καλά σας λέει ρε βρομιάρηδες.

eleventh guardian
03-12-2007, 22:44
Κατάλαβα... Επιμένεις ότι δεν σ' αρέσει δηλαδή.

GuardianOfIvorytower
03-12-2007, 22:58
Όταν το ακούσω θα πω, προς το παρόν λιώνω το προηγούμενο (διαφορά φάσης ενός χρόνου :( )

sfinotouvlaki
03-12-2007, 22:58
όχι, ρε. καταρχήν δεν έχω πει δε μ' αρέσει πάει και τέλειωσε, απλά στις πρώτες ακροάσεις δε μου έκανε την εντύπωση που περίμενα και μπήκε στην άκρη. περιμένω πότε θα δεήσει επιτέλους η δι εντ να μου στείλει το σιντί για να το ξαναπιάσω. με τις ακροάσεις που του έχω δώσει μέχρι στιγμής δεν μπορώ να σχηματίσω άποψη και γι' αυτό δε μίλησα.

eleventh guardian
03-12-2007, 23:03
Α, ΟΚ. Απλά θυμόμουν αυτό που μου 'πες "δεν είμαι βέβαιος αν μ' αρέσει" και τέτοια, και θεώρησα ότι το είχες ακούσει καλύτερα και η αρχική εντύπωση είχε μείνει ίδια.

Θέλει κι αυτό τον χρόνο του πάντως, αν και είναι σαφώς πιο άμεσο απ' τα τρία προηγούμενα. Και είναι πολύ ωραίο, όπως τόνισα και στην κριτική εξάλλου και είναι πλέον το δεύτερο αγαπημένο μου από K5 μετά το Rising Anger (3ο έρχεται το Present Day και τελευταίο -εδώ θα παρέμβει ο JDM- το Α New Breed).

sfinotouvlaki
03-12-2007, 23:12
ναι, εκείνο το "δεν είμαι βέβαιος αν μ' αρέσει" ήταν βάσει των λίγων ακροάσεων που του έριξα τότε και "προσδοκιών-αποτελέσματος" που είπες κι εσύ. κατά τα άλλα, βρήκα αρκετές ιδέες που μου άρεσαν, αλλά όχι πολλά τραγούδια που να με τρελάνουν, αυτό που μου αρέσει περισσότερο απ' όλα μέχρι στιγμής είναι το "Can You Hear Them". επίσης η παραγωγή μού φαίνεται σκατά και νευριάζω που δεν μπορούν να βγάλουν αντάξιο των συνθέσεων ήχο :(

αναλυτικότερη και πιο κατασταλαγμένη γνώμη όταν το ακούσω καλά.

eleventh guardian
03-12-2007, 23:16
H παραγωγή είναι όντως σκατά και είναι κρίμα. Τα περί budget, που είναι περιορισμένο κ.λπ., τα ακούω βερεσέ, γιατί δεν νομίζω οι Steel Assassin ή οι Sacred Oath, που είχαν γαμάτες παραγωγές στα CD τους, να είχαν περισσότερα λεφτά. Και είναι κρίμα, τεσπά.

Helm
03-12-2007, 23:25
Den tous kserw egw autous alla les prog-power se fash Fates periodou No Exit kai Queensryche. Kai auta ta latrevw, na takousw h h omiotita einai 'epeidi etsi einai to progpower'?

eleventh guardian
03-12-2007, 23:32
Με Fates εποχής No Exit/Perfect Symmetry μοιάζουν πραγματικά πολύ (ειδικά ο μπασίστας παίζει σαν τον DiBiase), αλλά πιο ταιριαστή ταμπέλα στη μουσική τους είναι το "τεχνικό US Power", παρά ο αόριστος όρος "power/prog".

Aλλά μοιάζουν και με Queensryche των δύο πρώτων (EP, Warning) και με Lethal (του Porgrammed) και με Sanctuary και με Mystic Force και με Helstar (όσο περίεργο κι αν φαίνεται το τελευταίο), αλλά έχουν ταυτόχρονα και κάτι "δικό τους" που κάνει τη διαφορά.

Ρίξε μια αυτιά στα κομμάτια που έχουν στο myspace τους, λογικά θα σ' αρέσουν.

Helm
03-12-2007, 23:32
sold, paw na dw kai epistrefw. Ksereis, einai to kako onoma/eksofilo combo pou se krataei kamia fora makria

Eagleheart
03-12-2007, 23:37
Πολύ ωραίο άλμπουμ. Μπορώ να πώ ότι με κέρδισε εύκολα, σε αντίθεση με τα προηγούμενα.

sfinotouvlaki
03-12-2007, 23:40
sold, paw na dw kai epistrefw. Ksereis, einai to kako onoma/eksofilo combo pou se krataei kamia fora makria

ξέχασα να το αναφέρω αυτό. απαράδεκτο και το εξώφυλλο. η βυζοκωλαρού πιο ωραία ήταν.

Helm
03-12-2007, 23:40
to 'Will you Remember' einai Fates periodou Perfect Symmetry/Parallels SIKOMENO. Twra den kserw giati aparaponiemai, auto den epsaxna?

GuardianOfIvorytower
03-12-2007, 23:58
Κ μιας κ αναφέρεσαι σε τραγούδι του προηγούμενου άλμουμ (αυτό που λες δεν το έχω προσέξει), μόνο σε εμένα η αρχή του Drained με την ακουστική μου θυμίζει το Eye to Eye?

eleventh guardian
04-12-2007, 00:01
Χμ, δεν έχεις άδικο. :P

Αλλά εντάξει, λεπτομέρειες. Και δεν είναι καθόλου κακό να αγαπάς Fates εκείνης της περιόδου (όπως έχει παραδεχθεί ο μπασίστας του στη συνέντευξη στον Theo Cooper από το Electric Requiem).

GuardianOfIvorytower
04-12-2007, 00:07
Σίγουρα όχι, εξάλλου μετά το τραγούδι αλλάζει. Κ είναι πάρα πολύ καλό. Ε και όλοι έχουν επιρροές, οπότε λεπτομέριες όπως λες. :wink:

Jim Dandy Mangrum
04-12-2007, 11:28
Και είναι πολύ ωραίο, όπως τόνισα και στην κριτική εξάλλου και είναι πλέον το δεύτερο αγαπημένο μου από K5 μετά το Rising Anger (3ο έρχεται το Present Day και τελευταίο -εδώ θα παρέμβει ο JDM- το Α New Breed).

nai 8a parembei.....eisai aballos! :D
loipon, gia mena to ligotero kalo alla gamaei. h paragwgh yperbolikh -na doume pote 8a broune isoropia ston hxo tous...-, to ekswfyllo xazo -phgan gia pio intellectual katastaseis kai th pathsan- kai fysika kala kanoun kai kleboun fates! 8)

edit:
seira protimhshs: A New Breed of Rebellion(10/10), The Rising Anger(9.5/10), Present Day(9/10), Hymns of Dissension(8.5/10)

eleventh guardian
04-12-2007, 11:35
Σιγά μην είναι για 10/10 το Α New Breed of Rebellion. :!:

Και το Hymns είναι σίγουρα καλύτερο από το Present Day, αν θεωρήσουμε ότι το A New Breed είναι "άλλη φάση".

Jim Dandy Mangrum
04-12-2007, 11:55
kala, bgale miso ponto ap to ka8ena, alla h seira den allazei. ksexase to! :twisted:

rawforce
06-12-2007, 11:13
Μια χαρα αλμπουμ..το μονο που με χαλασε ειναι η πολυ <<χαλαρη>> παραγωγη!!

GuardianOfIvorytower
13-12-2007, 18:00
Τελικά καλό είναι κ το καινούριο, με έπεισε με ορισμένες ακροάσεις παραπάνω :D.