PDA

View Full Version : Spinalonga, Rodeo

regularpaul
18-11-2007, 18:04
Day One

Δεν πήγα, έμαθα ότι οι Low Gravity ήτο φανταστικοί.

Day Two

Ακολουθούμε πιστά τις παρακάτω οδηγίες:
Βάζουμε το 2ο CD του In the Junkyard Vol. 3, 3ο κομμάτι.
Αν είμαστε τόσο κάγκουρες και δεν το έχουμε ακόμα στην κατοχή μας,
πατάμε εδώ (http://www.myspace.com/sleepinpillow) και ακούμε το rise (και τα υπόλοιπα) online.
Έχουμε ήδη χάσει την μπάλα?

Φανταστείτε λοιπόν μια μπάντα ντυμένη με μπουρνούζια, κελεμπίες κλπ να παίζει κάτι σαν εθνικ ψυχεδέλεια με πολλές επιρροές από space/post ενδιάμεσα. Τρομερό attitude από όλους, αέρας μεγάλης μπάντας, μεγαλείο με μία λέξη. Για τους Σαλονικείς Sleepin Pillow ο λόγος, τσεκάρετε οπωσδήποτε. Το άλλο Σάββατο (24/11) παίζουν στο μικρό μουσικό θέατρο.

Επίσης τρομερή έκπληξη για μένα ήταν οι Bad Mathematics, που επίσης δεν είχα τσεκάρει ως χτες. Ψυχωτικά blues όπως αυτοπεριγράφονται, παιχταράδες όλοι, φωνάρα η τύπισσα, επιρροές από Birthday Party ως Sonic Youth και PJ Harvey, εκπληκτική εμφάνιση με λίγα λόγια.

Πιο πριν οι Semen of the Sun, με άφησαν για άλλη μια φορά (3η συνεχόμενη) με ανάμεικτες εντυπώσεις. Η αλλαγή στον ήχο τους είναι πια ολοφάνερη. Προς τα πού δεν έχω καταλάβει ακριβώς, καθώς ενώ οι ιδέες στα κομμάτια είναι πολύ σωστές, οι τελικές συνθέσεις κάπου χάνονται. Ίσως θέλουν τα παιδιά να αποποιηθούν τον heavy/stoner χαρακτηρισμό, αυτό όμως το πετύχαιναν από πριν καθώς ήδη είχαν πολύ ξεχωριστό στυλ και ταυτότητα. Βέβαια τα μισά κομμάτια (corner bar freaks, cats on the roof, το ομότιτλο κλπ) είναι απίστευτοι δυναμίτες, και είμαι βέβαιος πως οι περισσότεροι γούσταραν γενικώς, εμένα σαν κάτι να λείπει μου φαίνεται.

Οι Velvoids έπαιξαν χωρίς μπασίστα, οπότε με σύνθεση αλα White Stripes ήταν πολύ πιο απλοϊκοί από όσο μπορώ να τους φανταστώ (στο τέλος της βραδιάς ξανανέβηκαν μαζί με τον μπασίστα τους για ένα μεθυσμένο encore αλλά δεν παλευόταν η φάση και φύγαμε), παρόλα αυτά ήταν πολύ καλοί. Ξεκίνησαν με το I'm on Fire κι αυτοί (δεν ήταν και electrelane αλλά ήταν σωστό) και τελείωσαν με το Twist 'n' Shout.

Οι Black Circus, είχαν τον άχαρο ρόλο να ξεκινήσουν την βραδιά μπροστά σε λιγοστό κόσμο, δυστυχώς δεν με ενθουσίασαν, ακόμα και το Bound, το κομμάτι της συλλογής, που ήταν μέσα στα 5 που είχα ξεχωρίσει, ακούστηκε πολύ πιο άνευρο επί σκηνής. Μόνο στο τελευταίο κομμάτι τους, κάπως πήραν τα πάνω τους. Next time.

Μετά από πολύ καιρό, είδαμε ένα event της spinalonga που δεν πήγε καλά από πλευράς προσέλευσης κόσμου, παρότι το επίπεδο μουσικά και οργανωτικά, παρέμεινε πολύ ψηλά. Υπήρχαν βέβαια παράλληλα λάιβ, κακός καιρός, πολυτεχνεία κλπ αλλά η όλη φάση άξιζε κάτι παραπάνω. Next time.

Odonian
18-11-2007, 18:57
Οι Low Gravity πάντα είναι φανταστικοί. :D

regularpaul
18-11-2007, 19:28
σου πήρα κόπια του vol. 3 ε?
θα στο δωκω απο κοντα ή να στο στειλω?

Odonian
18-11-2007, 19:50
Από κοντά, να σε κεράσω και μια μπύρα για το εφκαριστώ. :)

Έντιτ: Θα γράψουν ποτέ οι Low Gravity;

cybernaut 667
18-11-2007, 20:10
nai. mazeuoun lefta twra

Marillion
18-11-2007, 22:13
kanenas pou na de fool in the box? Krima gia tin proseleysh, egw proswpika ais8anomai oligon ti enoxos pou den katevhka (makari na prolavaina, alla psila grammata).

Odonian
19-11-2007, 04:11
nai. mazeuoun lefta twra
Πόσα θέλουν; Κάτι έχω στην άκρη. :P

cybernaut
05-04-2010, 03:13
ο,τι εχετε ευχαριστηση