View Full Version : Verdict Denied- New Song (Pre-Production Demo 2007)
verdictdenied
16-11-2007, 13:15
Στο profile μας στο myspace ανεβάσαμε ένα καινούριο κομμάτι. Κάνουμε προπαραγωγή νέου υλικού συνέχεια και αυτο είναι το πρώτο demo που τελειώσαμε.
Περιμένω γνώμες αγόραροι, κορίτσαροι και ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΤΥΡΑΝΝΕ!!!!
http://www.myspace.com/verdictdeniedband
Witchkiller
16-11-2007, 17:33
Tα πράματα είναι πολύ απλά(και φυσικά μιλώντας αντικειμενικότατα):
α)Επιτέλουσ οι Verdict ανοίξανε το γκάζι(να πς ότι δεν έχετε και καλό drummer,αφού τα παίζει το παιδί τι τσιγκουνεύοσασταν την ταχύτητα τόσα χρόνια).
β)Η λάτρεία ακούγεται πολύ πιο πειστική΄!Ακούγεται πολύ πιο "άντρας" βρε παιδί μου(μόνο όταν είμασταν μαζί έβγαζες το κτήνος.Πλέον δεν έχω την αποκλειστηκότητα...ΓΙΑΤΙΙΙΙ?)!Δηλαδή και γαμώ
γ)Αν και το αγαπημένο μου κομμάτι ήταν το Dark Twisted Laughter,τούτο 'δω το ισωπεδώνει για χαβαλέ.Riffs φαρμάκι,φωνητική γραμμή καυτή και γενικά ΠΟΛΥ ΓΑΜΗΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!
Blindgeo
17-11-2007, 02:18
Polu kalo to kommataki. Thrash metal ole8ros! :P Verdict eixame gnwristei prin to live sas me tous INNERWISH eksw apo to AN meta to soundcheck sas. Hmoun me ton Terry twn INNERWISH kai forousa ena mplouzaki OPETH.
sabbattack
17-11-2007, 05:48
Agorare to kommati spaei dernei kai podopataei, an kai sta prwto 1mish lepto (de kserw giati meta paei normal) ta drums exoun hxo plastikou kapakiou taper...
synexise na mas gamas kala, to live me innerwish htan \m/ pink kai tetoia.
Stous Mekong Delta pataei panw h mousikh tou eikostou prwtou aiwna! :P
verdictdenied
19-11-2007, 11:30
Αχ, να 'στε καλά αγόραροι!!!!
και γλυκε μου τυραννε!!!!
Κάποια στιγμή θα ανέβει και άλλο κομμάτι στο προφιλ.
Και ναι...OI MEKONG DELTA ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!
Εκτος απο τα μπουκλωτα θρας riff, απολυτο highlight του κομματιου ο bassistas ο οποιος τσακιζει Wooten και λοιπους ασχετους !
enitharmon
19-11-2007, 14:00
το 'χω πει 15 φορες νομίζω, οτι δεν ανοιγετε νεο θρεντ για κάθε νεο τραγουδι πριπρονταξιον, πριμονταρισματος, προστουντιο, μεταστουντιο, με φωνη, χωρις φωνη, σε παραγωγη μπαμπη, σε παραγωγη μπιλια και ο,τι αλλο νομιζετε οτι ενδιαφερει. Κάθε μπάντα έχει δικό της θρεντ
πιες: φορουσες μαυρα και ειχες μακρια ξανθα μαλλια. Τα ματια σου καθρεφτιζαν τον πονο ολου του κοσμου. μπηκες σε ταξι και χαθηκες. Ειμαι αυτος με το μπλουζακι opeth. Γραψε μου σε παρακαλω
verdictdenied
20-11-2007, 15:05
Το άλλο thread έχει να κάνει με τον δίσκο και την μίξη του Waters...
αν σας ενοχλεί λοκάρετε το και τέλος.
Πάντως έχω δεί και άλλες περιπτώσεις μπαντών να έχουν 2 διαοφρετικά thread για πάρτη τους και δεν είδα κάπου να τους βάζετε χέρι.....
Anyway, αν θές λόκαρε το και πάω να ποστάρω στο αρχικό...
και επίσης θα παρακαλούσα να μας συνδέεται μόνο με μία μπάντα που έχει κατάληξη σε -eth
MEGADETH
sfinotouvlaki
20-11-2007, 15:28
μην παρεξηγήστε κιόλα. προφανώς είναι απελπιστικό να σε γράφουν και παρεμβαίνεις όταν δε βαριέσαι και στην τελική καλύτερα για εσάς είναι να βρίσκει κάποιος ό,τι χρειάζεται για την μπάντα σε ένα θρεντ παρά να ψάχνει σε 234.
verdictdenied
21-11-2007, 12:21
Καμία παρεξήγησις!
Νο προμπλεμ!
Λοκάρετε το και θα κάνω ποστ στο All time classic Verdict Denied thread :)
enitharmon
21-11-2007, 18:43
καλε μου ανθρωπε, δεν προκειται να κλειδωσω τιποτα
απλα αυτο που ειπε το σφινοτουβλακι
αν θες να γινει αυτο το κανονικο σας θρεντ, σο μπι ιτ
FaithFails
30-11-2007, 00:24
ωραίο το song, ό,τι καλύτερο έχω ακούσει μέχρι στιγμής από verdict όσο θυμάμαι.
Η φωνή επιτέλους σε πολύ καλό δρόμο!
Κάτι με ενοχλεί στα σολάκια σας γενικά αλλά δεν έχω προσδιορίσει τι...
πφφφ...αναγκάστηκα να μπω myspace
verdictdenied
06-12-2007, 11:15
Αχ να'σαι καλά ρε Faith!
Μπείτε όμως τώρα ρε ρεμάλια να δείτε το video που ανέβασα στο myspace με το Twisted And Menacing My Stare....o Bulletάκος θα συγκινηθεί πολύ μόλις το δεί! :P
Στο sig το Link!
verdictdenied
28-01-2008, 12:20
Όποιος ενδιαφέρεται, έχει σοβαρές προθέσεις/φιλοδοξίες και έχει δικό του εξοπλισμό, ας κάνει έναν κόπο να μας στείλει ένα e-mail.
Έχουμε δικό μας rehearsal studio με αερόθερμο, εξαερισμό, μοκέττα και θα βρείτε σε εμάς μια ζεστή αγκαλιά!
Στο sig μου θα βρείτε τα 2 site της μπάντας
verdictdenied
30-06-2008, 12:22
Νταξ, μπασίστα βρήκαμε, οπότε μην ιδρώνετε! Τον λένε Τάσο και είναι από την Σαλαμίνα. Ο bulletάκος τον ξέρει!
Κατά τα άλλα κάναμε ένα Home made video για το Action Defensive. Έκατσα στην υπολογιστάρα μου για 2 μερούλες και το έφτιαξα χρησιμοποιώντας διάφορα πλάνα που είχα από το 2002. Τα μάτια μου βγήκαν για να το φτιάξω!
Θα δείτε μέσα τους ίδιους 3 τύπους (και 2 μπασίστες) με διαφορετικά κουρέματα να εναλάσσονται :D
Μπείτε στο profile μας στο Myspace (στο sig Μου δείτε) ή
εδώ...
http://www.youtube.com/watch?v=yTIsp1OugT0
και πείτε...
Για κάποιο λόγο στην δική μου οθόνη φαινόταν γαμώ. Εδώ ανέβηκα κάπως πιο σκοτεινό :|
Jim Dandy Mangrum
30-06-2008, 14:25
kala poly gelio to clip
kai polles gnwstes fatses....