View Full Version : Kamelot - Ghost Opera
eleventh guardian
13-11-2007, 22:08
Kamelot - Ghost Opera
©2007 SPV
http://www.electricrequiem.com/iMedia/album/album.727.cover.jpg
01. Solitaire
02. Rule The World
03. Ghost Opera
04. The Human Stain
05. Bl
GuardianOfIvorytower
14-11-2007, 14:23
Κλασικά πολύ καλός δίσκος από Κάμελοτ, αν κ μάλλον ένα σκαλάκι κάτω από το προηγούμενο.
fandango
14-11-2007, 18:48
Kι εγώ αυτό λέω, κι ας ξέρω ότι θα με βρίσει ο icipher όταν δει το ποστ μου... :D
Egw dhlwnw opados, kai oxi, de me ikanopoihse. Mh pw me apogohteyse kiolas.
De tha pw polla, apla to gegonos oti sto "Black Halo" yparxei mono ena kommati tou style "Nothing Ever Dies" kai edw kanena, kathista ta dyo teleytaia albums twn Kamelot xamhlotera sthn ektimhsh mou apo ta ypoloipa(xronika meta to Fourth Legacy toulaxiston). Bebaia, to Black Halo eixe poly omorfa kommatia mesa, kai isws na exei kai to kainourio kai oi liges akroaseis pou tou edwsa na to adikhsan, alla dystyxws h isorropia twn melwdikwn as poume kai power metal stoixeiwn twn Kamelot espase me to Ghost Opera.
Tha to xanaepixeirhsw oso tha plhsiazei to live pantws.
Κατα την γνωμη μου ειναι πολυ καλος δισκος ανταξιος του συγκροτηματος...σιγουρα ειναι κατωτερος του black halo,αλλα απο τη στιγμη που μετα το 4th legacy ο καθε δισκος ηταν καλυτερος απτον προηγουμενο,ειναι λιγο αδικο να ζηταμε το ghost opera να ειναι καλυτερο απτο black halo...κατι που ειναι ισως ακατορθωτο γιατι πολυ λιγα συγκροτηματα εχουν καταφερει να ξεπερασουν τον καλυτερο τους δισκο........
sfinotouvlaki
16-11-2007, 23:58
εδώ που τα λέμε κανένα συγκρότημα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον καλύτερό του δίσκο! Δε γίνεται εφόσον είναι ο καλύτερός του, αλλιώς δε θα ήταν :-o
εδώ που τα λέμε κανένα συγκρότημα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον καλύτερό του δίσκο! Δε γίνεται εφόσον είναι ο καλύτερός του, αλλιώς δε θα ήταν :-o
εννοω τον καλυτερο του μεχρι εκεινη τη στιγμη... :)
sfinotouvlaki
17-11-2007, 00:11
yeah :P