View Full Version : Help re
Buddy Lackey
11-11-2007, 18:41
Loipon evala mia kainouria karta grafikwn sto PC (ASUS N7600GS SILENT, etsi th lene) kai gamaei kai paizw battle for middle earth 2 xwris na kollaei pouthena kai goustarw kai eimai eytixismenos alla molis paw na anoiksw msn 'h bs player to mhxanhma ginetai uhu stick.
Soste.
Το είχα πάθει κι εγώ.
Θες service pack 2.
Δε γίνεται αλλιώς.
Buddy Lackey
11-11-2007, 23:35
Prepei na ginetai alliws giati katevasa SP2 kai den allakse kati :(
Buddy Lackey
12-11-2007, 00:29
512
Και μιας και το φερε η κουβέντα, είχα κατεβάσει κάτι παιχνιδάκια παλιότερα και τα είχα αντιγράψει σε ντιβιντί και ήταν ωραία αλλά πήγα σήμερα να δοκιμάσω ένα από αυτά και το ντιβιντιπλέιερ τα βλέπει σαν άδεια ενώ σας τ'ορκίζομαι δεν είναι. Αυτά στα windows. Μπαίνοντας από ουμπούντου, γράφει κάτι για "cannot mount volume". Ελπίζω να συνειδητοποιήσετε τη σοβαρότητα της κατάστασης και να απαντήσετε σοβαρά και ψύχραιμα. Ευχαριστώ.
αν η καρτα γραφικων ειναι 256(που λογικα ειναι) τοτε θες περισσοτερη ram
Και μιας και το φερε η κουβέντα, είχα κατεβάσει κάτι παιχνιδάκια παλιότερα και τα είχα αντιγράψει σε ντιβιντί και ήταν ωραία αλλά πήγα σήμερα να δοκιμάσω ένα από αυτά και το ντιβιντιπλέιερ τα βλέπει σαν άδεια ενώ σας τ'ορκίζομαι δεν είναι. Αυτά στα windows. Μπαίνοντας από ουμπούντου, γράφει κάτι για "cannot mount volume". Ελπίζω να συνειδητοποιήσετε τη σοβαρότητα της κατάστασης και να απαντήσετε σοβαρά και ψύχραιμα. Ευχαριστώ.
Bump :!:
The Good Son
12-11-2007, 01:02
αν η καρτα γραφικων ειναι 256(που λογικα ειναι) τοτε θες περισσοτερη ram
Εγώ με τέτοιας μνημης κάρτα δουέβα κανονικα κε με 512 παντως.
ναι αλλά απαντήστε και στο σοβαρότατο ερώτημα που τέθηκε.
αυτο με το αδειο cd μου εχει συμβει μονο με cd dvd που ειχα γραψει με roxio
Ναι αλλά εγώ τα έγραψα με Νίρο. Πλας τα είχα χρησιμοποιήσει παλιότερα, δλδ κάποια απ'αυτά. Για πείτε.
Ναι αλλά εγώ τα έγραψα με Νίρο. Πλας τα είχα χρησιμοποιήσει παλιότερα, δλδ κάποια απ'αυτά. Για πείτε.
Έχουν γραφτεί στο ίδιο dvd recorder? συνήθως είναι πρόβλημα ελλατωματικής εγγραφής. Παράδειγμα: Είχα γράψει μία ταινία την είδα και την άλλη μέρα την έδωσα σε έναν φίλο. Το έβλεπε άδειο το Dvd και όχι μόνο αυτό αλλά γράψαμε και αρχεία μέσα. Έφταιγε το δισκάκι. (no name) Γενικώς απλά μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με τα δισκάκια (παρτίδα του κώλου ή μικροδιαφορές στο μέγεθος και το πάχος) ή το recorder σου τα έχει παίξει.
Γενικά δεν υπάρχουν αρχεία. Εξατμίστηκαν.
Χμ ναι αλλά πώς εξηγείται ότι τα dvd που δε διαβάζει είναι όσα έχουν ένα μόνο αρχείο (iso, mds, κάτι τέτοια) ενώ όσα είχαν πολλά (π.χ. ταινίες) τα βλέπει κανονικά; Για την ίδια παρτίδα dvd μιλάμε.
Blindgeo
12-11-2007, 02:20
Isws exei problhma to meros tou sklhrou sou pou htan gramena ta arxeia pou ekapses se dvd. To eixa pa8ei kai egw sto prohgoumeno pc kai telika krasare kai o sklhros.
Χμ ναι αλλά πώς εξηγείται ότι τα dvd που δε διαβάζει είναι όσα έχουν ένα μόνο αρχείο (iso, mds, κάτι τέτοια) ενώ όσα είχαν πολλά (π.χ. ταινίες) τα βλέπει κανονικά; Για την ίδια παρτίδα dvd μιλάμε.
Παίζει να υπάρχει και πρόβλημα με τα σεσιονς που κάνει... Γενικά άβυσσος. Εγώ άλλαξα recorder και θρήνησα για τα χαμμένα αρχεία. Μετά η ζωή συνεχίστηκε
Ήταν από διαφορετικούς σκληρούς. Σκατασταμούτρατους.
πάνε και σε κανένα άλλο πησί να τα τσεκάρεις βρε αδερφέ και μετά αν συμβαίνει το ίδιο θα καταλάβεις ότι φταίνε τα δισκάκια, αλλιώς φταίει το πλέηερ