View Full Version : Dark Tranquility, Samael @ Υδρόγειος 3-11-2007
Τελικά απ' ότι καταλαβαίνω, περνάς καλύτερα σε live στα οποία πας για να δεις ένα συγκρότημα που σου αρέσει αλλά ως εκεί. Ίσως το γεγονός ότι δεν έχεις πολλές απαιτήσεις, ίσως ότι είσαι κάπως πιο χαλαρός, ίσως γιατί δεν πολυ-υποψιάζεσαι το τι πρόκειται να δεις. Δεν ξέρω. Ένας συνδυασμός όλων αυτών πάντως με έκαναν να απολαύσω τους Dark Tranquility..
Η βραδιά ξεκίνησε με μια ψιλοαπογοήτευση καθώς συνέβη κάτι εντελώς απροσδόκητο για μένα. Πρώτοι εμφανίστηκαν οι Dark Tranquillity. Δεν έχω κάτι με τους Samael, απλώς δε μου αρέσουν και τόσο (μόνο το Ceremony Of Opposites μπορώ να ακούσω άνετα είναι η αλήθεια), αλλά τρόμαξα στο γεγονός ότι οι DT θα έπαιρναν το ρόλο ενός support band. Αν μη τι άλλο, η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου πήγε καλώς ή κακώς για αυτούς και ευτυχώς αυτό που παρουσίασαν (17 τραγούδια με encore) δεν έκανε την υποψία πραγματικότητα.
Κάπου λοιπόν στις 21.30 ακούστηκε η εισαγωγή του Terminus (Where Death Is Most Alive), τραγούδι που πραγματικά έβαλε το κοινό αμέσως στο κλιμα της φάσης και παρόλο που είναι μέρος του μέτριου κατ' εμέ τελευταίου τους δίσκου αποδείχτηκε πολύ καλή επιλογή για άνοιγμα. Ο Stanne ήταν απλά τέλειος. Αεικίνητος, πολύ ζεστός και φωνητικά αψεγάδιαστος. Κέρδισε το κοινό μιλώντας συνέχεια για την Θεσσαλονίκη άσχετα αν κάναμε την πατάτα να πουμε με μια φωνή ένα περήφανο NOOOO όταν ρώτησε αν αναγνωρίσαμε τα πρόσωπά μας στο DVD που κυκλοφόρησαν προ 4ετίας και είχε αποσπάσματα από το τότε live τους εδώ. Άψογος performer, όπως και σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι εκτός του Nicklasson, ο οποίος ήταν ψιλοτραγικός, καθώς έπαιζε σχεδόν όποτε ήθελε και δεν φάνηκε να τον απασχολούσε και ιδιαίτερα αυτό. Άλλωστε μπάσο σε αυτή τη συναυλία δεν ακούσαμε. Γενικά το set δεν είχε και την τρελή ποικιλία καθώς παίχτηκαν 6 μπορεί και 7 κομμάτια από το τελευταίο album, γενικά όμως ήταν γεμάτο. Έχω την εντύπωση (κι αυτό γιατί έχω κενό μνήμης για δύο κομμάτια) ότι δεν ακούσαμε τίποτα από το Skydancer, κάτι που προσωπικά το θεωρούσα σχεδόν υποχρεωτικό. Παρ'όλα αυτά η σκηνική παρουσία και οι εκτελεστικές δυνατότητες των Σουηδών είναι γνωστές και κατόρθωσαν να υπερκαλύψουν κάτι τέτοια παραπονάκια.
Δυο λόγια για τον ήχο. Ενώ ξεκίνησε αρκετά γεμάτος και ισορροπημένος, στην πορεία χάθηκε λίγο η ποιότητα. Κιθάρες πολύ ψηλά (σε σημείο στο encore σχεδόν να μην ακούω ούτε καν drums), μπάσο ανύπαρκτο ωσάν τον κάτοχό του, πλήκτρα όπως πρέπει και φωνή που προς το τέλος γίνεται και αυτή θύμα των κιθάρων. Καιρό τώρα γενικά δεν είχα παράπονο από τον ήχο της Υδρογείου και περίμενα κάπως καλύτερα τα πράγματα είναι η αλήθεια. Να ναι καλά οι Σουηδοί που τα δώσαν όλα και σώσανε το show. Στο δε Misery's Crown καθαρά φωνητικά έκανε o Johan Edlund των Tiamat (άσχετα που σχεδόν δεν ακουγόταν γιατί η ένταση του μικροφώνου του ήταν στον πάτο).
Μέχρι να κανονιστούν το (πραγματικά αστείο εν τέλει) video show των Samael και το στήσιμο του drum-sample set πέρασε πάνω από μία ώρα, πολύς κόσμος αποχώρησε (η Υρόγειος ήταν κατά 3/4 γεμάτη κι έμεινε κάτι παραπάνω από το 1/4 της). Πραγματικά κουραστικό γεγονός που με έκανε αφού άκουσα 5 κομάτια των Samael και είδα ότι και ο ήχος δεν βελτιώνεται να φύγω. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι μπήκαν με το ομώνυμο από το Solar Soul και ότι ο drummer-sampler τους προσπαθούσε με τον τρόπο που έπαιζε τύμπανα να τα αφήσει χωρίς μεμβράνες. Καλύτερα να το γύριζαν σε κάτι προς το ebm ξεκάθαρα πλέον.
Dark Tranquillity Setlist:
Terminus (Where Death Is Most Alive)
The Lesser Faith
The Treason Wall
The Wanders At Your Feet
Lost To Apathy
Therein
Lethe
Inside The Particle Storm
The Endless Feed
Focus Shift
Icipher
Misery's Crown
Hedon
Final Resistance
Encore: Punish My Heaven
My Negation
The New Build
Fotos και videa από αύριο :)
Γτ δν ήσουν με κάποια που έπρεπε να είσαι να την προσέχεις γαμιόλη.
άντε, δεν ακούσατε λάκτα στορμ αλλά ακούσατε ληθ κωλοφαρδάκια.
signal05
04-11-2007, 04:23
signomi o edlund twn tiamat pou kollage sto live???
Άλλη φορά να με ενημερώνετε βλάκες χρήστες Atheists, δεν διακρίνομαι για την όσφρηση των νυχιών μου.
Ο Edlund είναι μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης απ'ότι ξέρω, ε τον βρήκαν και τον μάζεψαν :P
fandango
04-11-2007, 12:42
Lethe ρε, έπαιξαν το Lethe... :touched:
Κατά τα άλλα ό,τι είπε ο Η. για ήχο και Samael
Αφού παρατήσαμε τους Samael πετύχαμε τον μπασίστα των DT στον Κατερινιώτη με ένα πιτόγυρο στο χέρι, πήγαινε στο ξενοδοχείο να ξεκουραστεί. Εντωμεταξύ μας είπε ότι οι υπόλοιποι μάλλον θα πήγαιναν ειτ μπολ και κάναμε τη μαλακία να στηθούμε εκεί και να τους περιμένουμε. Ε, φυσικά δεν ήρθαν και φυσικά δε μας χάλασε. :(
(:pink: για την RUSH ζώνη του θεού Stanne)
Zoonchild
04-11-2007, 14:18
Oντως πολυ ωραια συναυλια. Απιστευτα ενεργητικοι και με πολλα κεφια οι DT, μαλλον το διασκεδαζαν περισσοτερο και απο το κοινο, το οποιο αποτι φανηκε ειχε ερθει κατα κυριο λογο για αυτους. Βεβαια πανω στην χαρα τους σαν να τους ξεφυγαν 2-3 λαθακια, αλλα χαλαλι γιατι η συνολικη εικονα ηταν εξαιρετικη.
Οι Samael από την αλλη το προσπαθησαν οσο μπορουσαν αλλα ηταν προφανες οτι παιζαν εκτος εδρας, αφενος γιατι δεν τους βοηθουσε ο ηχος(μετα το Rain εστρωσε λιγακι) αφετερου γιατι η υδρογειος αρχισε να αδειαζει αισθητα μολις τελειωσε το σετ των DT. Προς το τελος παντως καταφεραν να αναψουν τα αιματα και να κανουνε μερικα κεφαλακια να κουνιουνται περα δωθε... :P
Γενικα πολυ ωραια βραδυα, αντε τωρα να περασουν 3 εβδομαδες για να ξαναδουμε ενα ακομα σπουδαιο συγκροτημα(δεν εννοω τους Ηelloween!)... :wink:
Dark_Legend
04-11-2007, 15:55
Lethe ρε, έπαιξαν το Lethe... :touched:
Κατά τα άλλα ό,τι είπε ο Η. για ήχο και Samael
Αφού παρατήσαμε τους Samael πετύχαμε τον μπασίστα των DT στον Κατερινιώτη με ένα πιτόγυρο στο χέρι, πήγαινε στο ξενοδοχείο να ξεκουραστεί. Εντωμεταξύ μας είπε ότι οι υπόλοιποι μάλλον θα πήγαιναν ειτ μπολ και κάναμε τη μαλακία να στηθούμε εκεί και να τους περιμένουμε. Ε, φυσικά δεν ήρθαν και φυσικά δε μας χάλασε. :(
(:pink: για την RUSH ζώνη του θεού Stanne)
Ήμουν από πίσω σας έξω απ'τον Κατερινώτη με μια κοπέλα και τον πήραμε από πίσω εώς το φανάρι,μέχρι που είδαμε οτί μπήκε στο ξενοδοχείο και τον αφήσαμε.Εσύ ήσουν που του έπιασες κουβέντα? :P
τον πήραμε από πίσω εώς το φανάρι
γαμιώντας τον πήγατε!
Dark_Legend
04-11-2007, 15:59
Ε δε μπορούσαμε να αντισταθούμε..Κρίμα που δε βγήκε ο Stanne να κάνουμε trio..
Ε, δυό βιντεάκια, έτσι για τις αναμνήσεις:
Therein: http://www.youtube.com/watch?v=CkM7UrtJ3dA
The Wonders At Your Feet: http://www.youtube.com/watch?v=Iuc_IlpO_jk
Dark_Legend
05-11-2007, 02:14
Aυτά είναι.Κι έχασα τα 5 πρώτα κομμάτια για τον ΠΑΟΚ γαμώ την πουτάνα μου...
perfectly flawed
05-11-2007, 02:58
paixane tpt apo to ceremonies oi samael??ena black trip as poume....
Ayta gia to gagarin. Variemai na anoigo neo thread. Opos variemai kai na leo polla giati eimai apo ksenyxti.
Oi DT htan mia xara opos panta. Dystyxos den timoun ta paliotera albums tous opos tha prepe, alla de gameis. Kai ta neotera akougontai eyxarista. Fysika to Hedon mou ypenthymise giati to TMI einai to kalytero album tous. Sygxarhthria ston typo pou fonaze "crimson winds". An paiksoun pote ksana kati apo skydancer tha katso na me gamhsete.
Oi Samael einai apisteyta varetoi kai kourastikoi. Toulaxiston ayto pou eida. Efyga kapou sto 5o kommati h kati. Ti karagkiozilikia einai ayta me ton drummer/plhktra? Kai ta videos? Kai thn tr00 evil fonh? Kai tis xevimetal atakes? Meh.
solution_AK-47
05-11-2007, 10:27
Aυτά είναι.Κι έχασα τα 5 πρώτα κομμάτια για τον ΠΑΟΚ γαμώ την πουτάνα μου...
Aυτά είναι.
Aυτά είναι.
Aυτά είναι.
Aυτά είναι.
Aυτά είναι.
Aυτά είναι.
Aυτά είναι.
Aυτά είναι.
Aυτά είναι.
Aυτά είναι.
Aυτά είναι.
Aυτά είναι.
[zER]
Oi DT htan mia xara opos panta. Dystyxos den timoun ta paliotera albums tous opos tha prepe, alla de gameis.
Oi Samael einai apisteyta varetoi kai kourastikoi. Toulaxiston ayto pou eida. Ti karagkiozilikia einai ayta me ton drummer/plhktra? Kai ta videos? Kai thn tr00 evil fonh? Kai tis xevimetal atakes? Meh.
Akrivws :!:
Dark_Legend
05-11-2007, 13:36
Ανέβασαν κι άλλα video στο Youtube.
Δείτε τα,αξίζει τον κόπο.
Davidian
05-11-2007, 13:53
Πολυ καλοι οι DT αν και δεν το περιμενα.Respect στον Stanne που ''το'χει'' το ftontman-ιλικι.
καταλαβε κανεις γιατι παιξαν οι Samaeil 2oι(ή γιατι παιξαν γενικα?)
Ολοκληρώθηκε και το setlist με τη βοήθεια του Fandango :)
Πολυ καλοι οι DT αν και δεν το περιμενα.Respect στον Stanne που ''το'χει'' το ftontman-ιλικι.
καταλαβε κανεις γιατι παιξαν οι Samaeil 2oι(ή γιατι παιξαν γενικα?)
O Stanne eipe oti eixe kathysterhsh h pthsh tous. O pragmatikos logos fantazomai htan o xronos pou xreiazotan gia na sthsoun/ksesthsoun ta karagkiozilikia pou eixan gia "show". H akoma kalytera gia na mporesoume na pame spitaki mas mia ora noritera.
Μα και εδώ παίξαν πρώτοι. Εκτός αν έχουν γενικά προβλήματα με τις αεροπορικές εταιρείες που τους μεταφέρουν. Από την άλλη το άλλο που λες ρε Bli][zer (απωθημένο το χα να το γράψω μια φορά σωστά :P ) το σχετικό με την ώρα που χρειάζονταν για να στήσουν το (γελοίο) σκηνικό των Samael μάλλον σαν επιχείρημα για το γιατί θα έπρεπε να βγουν αυτοί πρώτοι μου κάνει. Ούτε μεγάλες αναμονές (ένα normal drum set έπρεπε να στηθεί μόνο), ούτε άδειασμα των χώρων στη μέση της συναυλίας, ούτε σχόλια όλων όσων πήγαν και σχημάτισαν αρνητική άποψη για το πως έγινε η συναυλία (γιατί κακά τα ψέμματα ακόμα και οι ίδιοι οι Samael πιστεύω ξέραν από πριν για ποιους θα ερχόταν το κοινό). Άρα η απορία που τέθηκε από τον Davidian για μένα καλά κρατεί.
Nai skefthka oti an evgainan protoi, to koino tha eprepe na perimenei kai to sthsimo kai to ksesthsimo ths skhnhs, eno tora perimename mono to sthsimo. Mpe.
Punish My Heaven re kai na pa na gamithoune oi upoloipes industrial poser-moufes
καλό είναι να θυμόμαστε βέβαια πως αυτές οι πουστάρες βγάλανε κάποτε τον υπερδίσκαρο.
Όχι πως αλλάζει κάτι τώρα, απλώς να θυμόμαστε και τα καλά τους ξερωγώ.
Stormrider
05-11-2007, 18:59
piga xthes sto live tis athinas. oi dt gamisan. tous kinigaw na tous dw polola xronia kai epitelous tus eida..
nomizw pws itan kalitera pou vgikan prwtoi oi dt. meta apo tous dt, osoi den goiustaran efigan. enas ap0o aftous kai egw.
Poies poustares? Poion yperdiskaro?
οι σάμαελ. το σερέμονη.
Ναι, ήταν ο μόνος λόγος που κάθησα και είδα κάπου 5 τραγούδια τους μπας κι ακούσω κάνα Black Trip ή Until We Meet Again. Αλλά παπάρια μέχρι τότε τουλάχιστον. Όπως είπα πλέον θυμίζουν ebm μπάντα με έγχορδα και 'brutal' φωνητικά. Τραγέλαφοι πλέον.
fandango
05-11-2007, 22:08
Eγώ 2 πράγματα δεν κατάλαβα.
α)γιατί πρέπει να μιλάς στο κοινό με brutal φωνητικά :? (για τους Samael λέω)
και
β)ότι η εισαγωγή του Lethe είναι πλήκτρα και όχι μπάσο, εκτός αν έγινε έτσι στη συναυλία γιατί ο μπασίστας όντως έπαιζε όποτε του καύλωνε.
symposium_lexotanil
05-11-2007, 23:59
oi samael mia xara sas gamane. pou einai enas gabriel otan ton xreiazesai.
H alitheia einai oti mono to ceremony exo akousei kai htan kalo. Oxi yperdiskara, kalo. Opote perimena esto na perasei h ora mou eyxarista. Alla h proth apogohteysh irthe otan eida drumkit me ena tampouro kai ena tom. Kai h 2h otan akousa ton typo na milaei sto koino _etsi_. Dld ok isos an hmoun 14 na mou aresan. Kata t'alla sto sygkekrimeno live htan 0.
Τους είδες χθες η προχθές ξέρω γω? Δε νομίζω, αλλιώς δεν θα αναφερόσουν σε αυτούς με βάση το Ceremony και τα τότε σχετικά (που κατανοώ τον λόγο του να τα λένε αρκετοί γαμάτα) αλλά θα είχες πεθάνει στα γέλια με τον ξεπεσμό και την γελοία παρουσία τους.
Φυσικά αναμένω απάντηση σχετική με τον χρήστη H. και όχι το live από τον Sympo :D
Edit: @ Sympo
symposium_lexotanil
06-11-2007, 00:18
koita na deis tora, ksero go kietsi, den exo dei live tous samael, alla ola ta tous album gamane aneleita kai genika tous agapame ego kai i klika mou o,ti ki an paizoun kai opos ki an to parousiazoun giati einai oi samael ksero go kietsi.
Kveldssanger
06-11-2007, 00:38
koita na deis tora, ksero go kietsi, den exo dei live tous samael, alla ola ta tous album gamane aneleita kai genika tous agapame ego kai i klika mou o,ti ki an paizoun kai opos ki an to parousiazoun giati einai oi samael ksero go kietsi.
ναι ρε φιλος αλλά εγώ νομίζω ότι είμαι στην κλίκα σου αλλά τα τελευταία σαμαελ είναι για τον πουτσο και τοτε που ακουγαμε γουορσιπ χιμ και μπλακμεταλ ήταν ολα ωραια και αγνα.
Dark_Legend
06-11-2007, 03:12
Eγώ 2 πράγματα δεν κατάλαβα.
α)γιατί πρέπει να μιλάς στο κοινό με brutal φωνητικά :? (για τους Samael λέω)
και
β)ότι η εισαγωγή του Lethe είναι πλήκτρα και όχι μπάσο, εκτός αν έγινε έτσι στη συναυλία γιατί ο μπασίστας όντως έπαιζε όποτε του καύλωνε.
Το Lethe το παίζουν έτσι σε όλα τα live(και καλά κάνουν βασικά)
lost_icon
06-11-2007, 03:23
synexiste tis pipes.me diafora h kalyterh stigmh ths vradias otan fygane oloi oi xoreftarades d.t. fans kai afhsan emas tous metallades na akousoume e.b.m. opws eipe o filtatos H. .
pros sympo: malaka o vorph gamhse ta panta!
kai afhsan emas tous metallades
Nuff said.
Mitsmann
06-11-2007, 10:52
ναι ρε φιλος αλλά εγώ νομίζω ότι είμαι στην κλίκα σου αλλά τα τελευταία σαμαελ είναι για τον πουτσο και τοτε που ακουγαμε γουορσιπ χιμ και μπλακμεταλ ήταν ολα ωραια και αγνα.
Περιττο να πω οτι α) το κοντοφθαλμικο σου πρισμα εχει περασει σε αλλη διασταση και οτι β) οι Σαμαελ σε πηδουν με περισση χαρη.
carheart
06-11-2007, 15:00
Περιττο να πω οτι α) το κοντοφθαλμικο σου πρισμα εχει περασει σε αλλη διασταση και οτι β) οι Σαμαελ σε πηδουν με περισση χαρη.
Είναι αλήθεια όμως. Οι Samael υπήρξαν μεγάλοι στις ντεμάρες και το εφτάρι, και η απίστευτη διασκευή στο "The Third of the Storms" έδειξε πως το πήγαιναν σοβαρά το πράγμα, πολύ σοβαρά, πράγμα που έκαναν στα "Worship Him" και "Blood Ritual", δισκάρες υπέρμετρες και χαρακτηριστικές της εποχής και του κινήματος και της αγνότητας και του black metal. Μετά έβγαλαν τον κολοφώνα το "Ceremony" που αν και για τα γούστα μου παραέχει groove, δεν μπορείς παρά δισκάρα να το πεις, και μετά μπήκαν χύτρες, μπήκαν πιόνια, ψιψιψόνια, και οι Samael κατάφεραν να είναι Rammstein Δ' κατηγορίας στα τελευταία τους. Αν κάποιος λατρεύει Rammstein και είναι ανεκτικός, λογικό να γουστάρει και σημερινούς Samael, εγώ για κανένα λόγο όμως, για αυτό και δεν σκέφτηκα ούτε ένα δευτερόλεπτο να βρεθώ στη συναυλία τους, σαν να μην ήρθαν. Ακόμα και σημερινό MORTIIS προτιμώ!
fandango
06-11-2007, 16:02
Το Lethe το παίζουν έτσι σε όλα τα live(και καλά κάνουν βασικά)
Όχι και στα 2 σκέλη της απάντησής σου. :)
Jim Dandy Mangrum
06-11-2007, 16:56
και μετά μπήκαν χύτρες, μπήκαν πιόνια, ψιψιψόνια, και οι Samael κατάφεραν να είναι Rammstein Δ' κατηγορίας στα τελευταία τους. Αν κάποιος λατρεύει Rammstein και είναι ανεκτικός, λογικό να γουστάρει και σημερινούς Samael
xaxaxaxx
ma kamia sxesh......
symposium_lexotanil
06-11-2007, 17:01
panilithie karxart gia ta 2 teleutaia samael as poume oti to dexomai auto pou les (ego os gnoston latreuo pathologika rammstein opote mou fainotai theika ki auta) alla mi mou peis oti de se psinoun passage exodus kai eternal giati tha sai megalos mpoufos kai pio ampalos apoti se theoro ta teleutaia xronia.
Mitsmann
06-11-2007, 17:13
Ιδιως το Ετερναλ.
carheart
06-11-2007, 17:46
panilithie karxart gia ta 2 teleutaia samael as poume oti to dexomai auto pou les (ego os gnoston latreuo pathologika rammstein opote mou fainotai theika ki auta) alla mi mou peis oti de se psinoun passage exodus kai eternal giati tha sai megalos mpoufos kai pio ampalos apoti se theoro ta teleutaia xronia.
Μετά έβγαλαν τον κολοφώνα το "Ceremony" που αν και για τα γούστα μου παραέχει groove, δεν μπορείς παρά δισκάρα να το πεις, και μετά μπήκαν χύτρες, μπήκαν πιόνια, ψιψιψόνια, και οι Samael κατάφεραν να είναι Rammstein Δ' κατηγορίας στα τελευταία τους.
Επίσης το "Passage" ωραίο είναι.
symposium_lexotanil
06-11-2007, 17:50
e re theio etsi pou ta grapses itan sa na ta vazes ola sto idio tsouvali meta to ceremony. to eternal de saresei dld?
carheart
06-11-2007, 17:51
δεν θα βάλω να τακούσω, αλλά δεν το λες και κακό.
σίγουρα πολλά σκαλιά πάνω από το τελευταίο χάλι!
symposium_lexotanil
06-11-2007, 17:54
trava akou revenge kai black witchery re trompa
Αγαπητέ συμπόσιουμ_λεξοτανίλ.
Παρατηρώ -τελευταία- μια περίεργη τάση εκ μέρους σου και προς μια συγκεκριμένη μερίδα χρηστών. Αποστασιοποιημένη από την παλιά, κλασσική in-your-face σχολή, που ό,τι έχανε σε στυλ το κέρδιζε σε μπρουτάλα και πεσταρεπουστίλα, αλλά και κρατώντας τις αποστάσεις μιας όποιας κάποιας μαποιαςπάπιας οικειότητας που αυτοπεριορίζεται.
Αυτό φυσικά συμβαίνει περισσότερο με τη βοήθεια και την εφαρμογή μιας χρονικής φόρμουλας 2 βημάτων (2 τα βήματα, όχι φόρμουλα 2) τα οποία χονδρικά ονομάζουμε 1) Ευκαιρία και 2) Πόρισμα. Εξηγούμαι.
Λέει κάτι ο χρήστης κάρχαρτ. Καθώς ο χρήστης κάρχαρτ είναι a priori και μερικές φορές de profundis και κάποτε babaorum ο χρήστης κάρχαρτ και όχι η χρήστρια πσοφίμι ξερωγώ, αυτό που μόλις είπε (σε παραπέμπω στο "λέει κάτι") το οποίο δε σε βρήκε σύμφωνο, δεν αντιμετωπίζεται με εκφράσεις χειρουργικής νοηματικής ακρίβειας όπως "σκάσε μωρή ηλίθια", "άντε γαμήσου επιτέλους", "με σαλάχι σε έκανε η μάνα σου" αλλά με τι;;; Με μια 2η ευκαιρία ο φιλικά προσκείμενος χρήστης κάρχαρτ να συμφωνήσει μαζί σου ή έστω να κάνει μια μικρήηηη μανούβρα παραδοχής προς την άποψή σου.
Ως τώρα θα έχεις καταλάβει πως αυτό είναι ένα κείμενο.
Θα έχεις επίσης καταλάβει πως δεν με πειράζει καθόλου η ως άνω περιγραφόμενη περισπωμένη εντόςεκτόςκεπιταυτά "μεθοδολογία" σου αλλά το γεγονός πως "τη λες" σε όποιον δεν γουστάρει τους τωρινούς σάμαελ -μια ένδειξη ορθής, μη-πασοκικής αισθητικής- τη στιγμή που, πρόσεχε
γκετ δις
ακούς χατζηγιάννη.
Οπότε οκ, λογικό είναι άμα σ'αρέσει το ένα πουστράκι να σ'αρέσει κ τ'άλλο, αλλά όχι και να μας τη λες ρε φίλε. Κάτσε. Τι δέκα εκατομμυρία μου λες.
symposium_lexotanil
06-11-2007, 18:14
na ginei poll!!!!
Στηρίζω την αυτοκτονική σου ιδέα και ντύνομαι.
ο χατζηγιάννης όμως σε γαμεί τελείως μεταξύ μας.
Mitsmann
06-11-2007, 19:35
ο χατζηγιάννης όμως σε γαμεί τελείως μεταξύ μας.
εκανα λογκιν μονο για να ποσταρω
---------------> :(
και ξαναβγαινω.
έπρεπε να το ξέρεις αυτό για μένα...λυπάμαι που σε απογοήτευσα όμως..αυτός είμαι. :|
Mitsmann
07-11-2007, 02:01
αχαχα, το χεις ξαναπει και το χω αντιμετωπισει ακριβως ετσι.
:(
Ford Prefect
07-11-2007, 04:28
Αγαπητέ συμπόσιουμ_λεξοτανίλ.
γκετ δις
ακούς χατζηγιάννη.
Κάτσε.
:shock: :(
symposium_lexotanil
07-11-2007, 16:15
gamei o xatzigiannis leme. i mallon gamage. tespa akouste to album kryfo fili ki an den paradexteite oti sas aresei eiste omofovikes aderfares.
sfinotouvlaki
07-11-2007, 16:18
το αυτό. δεν ξέρω ποιος δίσκος του είναι αυτός που μου αρέσει, αλλά γαμάει. και επειδή πιάσαμε όλα τα σχετικά, έχετε υπόψη ότι οι σάβατζ γκάρντεν είναι ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει.
Mitsmann
07-11-2007, 16:50
-273,15 Κελσιου.
freak brother
08-11-2007, 08:00
rolex celtic frost kai samael re mounia!
gia na rthei sta isia tou to topic
inhalexhale
08-11-2007, 21:13
το αυτό. δεν ξέρω ποιος δίσκος του είναι αυτός που μου αρέσει, αλλά γαμάει. και επειδή πιάσαμε όλα τα σχετικά, έχετε υπόψη ότι οι σάβατζ γκάρντεν είναι ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει.
Xeh, mono to omwnymo. Meta to gamhsane. Den yparxei anthrwpos pou na mh liwnei me moon and back kai break me shake me.
Den ton exw faei akoma.
sfinotouvlaki
08-11-2007, 23:25
και τα μισά κομμάτια από το δεύτερο είναι πολύ καλά. και κάποια μπισάιντς από σίνγκλς γαμάνε σχεδόν όλα τα υπόλοιπα. και το ντάρκνες τους hayes!