View Full Version : metal hammer is??
perfectly flawed
03-11-2007, 02:07
metal hammer..
the true metal bible h apla ena periodiko gia tin xestra???
gia peite...
Ford Prefect
03-11-2007, 03:06
Για την χέστρα φυσικά αλλά πολύ καλό για την χέστρα.
Kveldssanger
03-11-2007, 12:12
M' αρεσει όταν σας πιάνουν οι φιλοσοφικές ανησυχίες.
MoRmEnGiL
03-11-2007, 12:31
Oti xeirotero synebh pote sthn ellhnikh neolaia.
(isws kontrarete me thn e3arsh tou emo kinhmatos alla den eimai sigouros,paizei to xamer na ekane pio poly kako.)
Kveldssanger
03-11-2007, 12:39
Σιγά, αμα δεν καθόσουν να ακους ο,τι μαλακία γράφανε, υπήρχαν αρκετοί συντάκτες που πέρασαν από εκεί και ήξεραν τι ελεγαν και μπορούσες να μάθεις πράγματα, ειδικά αν ήσουν πιτσιρικάς.
Σιγά, αμα δεν καθόσουν να ακους ο,τι μαλακία γράφανε, υπήρχαν αρκετοί συντάκτες που πέρασαν από εκεί και ήξεραν τι ελεγαν και μπορούσες να μάθεις πράγματα, ειδικά αν ήσουν πιτσιρικάς.
GuardianOfIvorytower
03-11-2007, 13:24
Ε ναι, δεν ήταν όλοι χάλια, κ παλιότερα επίσης είχε κ πολύ καλά αφιερώματα.
Dark_Angel
03-11-2007, 13:26
nai,pleon omws kamia tuxh...
GuardianOfIvorytower
03-11-2007, 13:29
Εδώ κ 3 χρόνια δεν παρακολουθώ, μόνο κάτι αφιερώματα το καλοκαίρι, αλλά αν κρίνω από αυτά που ακούω....
Harvestman
03-11-2007, 13:49
αυτο
Pitsadoros
03-11-2007, 14:14
o karaolidis itan ap tin prwti mexri tin teleutaia kritiki tou sofos
+1 για καραο..ο ναι...αλλα και γιοβα γουστερνω..οι αλλοι για την πουτσα απλα..
:thumbsup:
stam and the witches
03-11-2007, 16:50
Μετά από αρκετό καιρό που δεν το παρακολουθώ και τυχαίνει να πέφτει ένα τεύχος στα χέρια μου (συνήθως το καλοκαιρινό) νοιώθω ένα φοβερό συναίσθημα αηδίας βλέποντας εξώφυλλα Nightwish, Arch Enemy και όλα αυτά που θα βλεπα και πριν από 2 χρόνια. Ο τρόπος με τον οποίο καταφέρνουν και μιλάνε συνεχώς για τα ίδια και τα ίδια (σκουπίδια) τους κάνει πιο βαρετούς και από τον κομματικό Τύπο. Το ότι 2-3 συντάκτες είναι (όντως) εξαιρετικοί δε μου δίνει κίνητρο να βάλω το χέρι στην τσέπη.
perfectly flawed
03-11-2007, 16:50
mia zwi grafoun ta idia..osa hammer k an diavasw panta ta idia gia to pws xekinise h metal mousiki,poso gamane oi sabbath kai oi maiden...
Pastor_Of_Muppets
03-11-2007, 16:56
Εχει Τσουνταρο,Γιοβανιτη,Αγορο και Αλεξανδριδη.
Μονο για αυτους το διαβαζω,οποτε το διαβαζω.
perfectly flawed
03-11-2007, 16:57
Μετά από αρκετό καιρό που δεν το παρακολουθώ και τυχαίνει να πέφτει ένα τεύχος στα χέρια μου (συνήθως το καλοκαιρινό) νοιώθω ένα φοβερό συναίσθημα αηδίας βλέποντας εξώφυλλα Nightwish, Arch Enemy και όλα αυτά που θα βλεπα και πριν από 2 χρόνια. Ο τρόπος με τον οποίο καταφέρνουν και μιλάνε συνεχώς για τα ίδια και τα ίδια (σκουπίδια) τους κάνει πιο βαρετούς και από τον κομματικό Τύπο. Το ότι 2-3 συντάκτες είναι (όντως) εξαιρετικοί δε μου δίνει κίνητρο να βάλω το χέρι στην τσέπη.
poso gamane oi sabbath kai oi maiden...
αφου γαμαν! :shock:
perfectly flawed
03-11-2007, 17:02
poso gamane oi sabbath kai oi maiden...
αφου γαμαν! :shock:
prin apo 20 xronia mporei..twra en eth 2007 na diavazw gia to poso gamane akoma,e kati trexei...(sta gyftika)
Eida to proi sto periptero autou tou mina.Exei exwfilo Helloween.
Auto
Mono.
MoRmEnGiL
03-11-2007, 22:08
Ma auto einai to problhma AKRIBWS, oti mporouses na ma8eis pragmata apo autous,eidika an hsouna pitsirikas.
Opws na milas, na skeutese kai na krazeis san autous.
Na papagalizeis oti exeis diabasei ekeimesa kai na exeis gnwmh gia ta panta, asxetws an exeis idea h oxi.
Tespa.Respect se kapoia pragmata gia to xammer. Prwton kapoia cd pou edwse. Opws to Dark Rhapsodies to prwto pou agorasa ta misa cd apo tis sxetikes bands kapakia, h to prwto In the woods pou edwse. Kai respect se kapoies xioumoristikes sthles pou eixe palia, kyriws me Pousio kai Papadhmhtriou.
Kata ta alla karkino na steilei o 8eos kouloupou.
MoRmEnGiL
03-11-2007, 22:10
[quote="stam and the witches":375s06a5]Μετά από αρκετό καιρό που δεν το παρακολουθώ και τυχαίνει να πέφτει ένα τεύχος στα χέρια μου (συνήθως το καλοκαιρινό) νοιώθω ένα φοβερό συναίσθημα αηδίας βλέποντας εξώφυλλα Nightwish, Arch Enemy και όλα αυτά που θα βλεπα και πριν από 2 χρόνια. Ο τρόπος με τον οποίο καταφέρνουν και μιλάνε συνεχώς για τα ίδια και τα ίδια (σκουπίδια) τους κάνει πιο βαρετούς και από τον κομματικό Τύπο. Το ότι 2-3 συντάκτες είναι (όντως) εξαιρετικοί δε μου δίνει κίνητρο να βάλω το χέρι στην τσέπη.[/quote:375s06a5]
prin apo 2 xronia? auta ta blepame kai prin apo deka xronia kai prin apo perissotero sto xamer :roll: (nta3 isws oxi tous arch enemy alla eleos genika.)
Ford Prefect
03-11-2007, 22:34
Μαλακίες λες.
Μια χαρά περιοδικό ήτανε και τώρα είναι ΟΚ, ιδανικό για χέστρα. Δηλαδή συνεντεύξεις δεν διάβαζες; Κοινωνική ανάλυση ήθελες; Ποιος διάλο διαβάζει στα σοβαρά τα εντιτόριαλ και τις λοιπές πίπες;
Και αν τα πιτσιρίκια είναι καθυστερημένα και θέλουν ντε και καλά να έχουν γραμμή δεν φταίει το Χάμερ γι'αυτό. Δες την αλληλογραφία να δεις επίπεδο. Και εν πάσει περιπτώσει, για δέκα χρόνια μέταλ περιοδικό άλλο δεν είχε. Και ήταν καλό. Τώρα με τα ιντερνέτς όλα μαλακίες είναι, προφανώς. Αλλά δεν βλέπω γιατί τέτοια πρεμούρα με το Χάμερ.
Το Metal Hammer κατέστρεψε τους Nirvana :!:
ikonoklast
03-11-2007, 22:51
Εγώ διαβάζω και μεταλχάμερ αλλα και ερμαγκ κυρίως όταν 8έλω σχεδόν ηδονοβλεπτικά να βιώσω κάποιο απότοκο του ψυχαναγκασμού του ασθενή, λες και μετράω τις φλοίδες δέρματος που χρειάζεται να αποβάλλω, ώστε να μετουσιωθώ ξανά σε κάτι ζωντανό. Άλλες φορές πάλι δε διαβάζω τίποτα και απλά ακούω μουσικούλα!
MoRmEnGiL
04-11-2007, 02:41
Μαλακίες λες.
Μια χαρά περιοδικό ήτανε και τώρα είναι ΟΚ, ιδανικό για χέστρα. Δηλαδή συνεντεύξεις δεν διάβαζες; Κοινωνική ανάλυση ήθελες; Ποιος διάλο διαβάζει στα σοβαρά τα εντιτόριαλ και τις λοιπές πίπες;
Και αν τα πιτσιρίκια είναι καθυστερημένα και θέλουν ντε και καλά να έχουν γραμμή δεν φταίει το Χάμερ γι'αυτό. Δες την αλληλογραφία να δεις επίπεδο. Και εν πάσει περιπτώσει, για δέκα χρόνια μέταλ περιοδικό άλλο δεν είχε. Και ήταν καλό. Τώρα με τα ιντερνέτς όλα μαλακίες είναι, προφανώς. Αλλά δεν βλέπω γιατί τέτοια πρεμούρα με το Χάμερ.
Synenteu3eis? gia poio logo? gia na diabasw gia 1000 fora oti h mpanta paizei apo thn kardia ths? eleos. Oxi de diabaza synenteu3eis pote, to mono pou diabaza apo dauto htan oi nees kyklofories pou mia stis 20 htan endiaferousa, kai kana 2 kammenes sthles/ar8ra/afierwmata alla kai pali mourxotane ligo emetos apo kapxio shmeio k meta.
Amesws meta apo tous kritikous kinhmatografou prepei na pe8anoune oi kritikoi metal diskwn pantws. Eidika twn Hammer/Invader. :D
Pastor_Of_Muppets
04-11-2007, 03:19
Μαλακίες λες.
Synenteu3eis? gia poio logo? gia na diabasw gia 1000 fora oti h mpanta paizei apo thn kardia ths? eleos. Oxi de diabaza synenteu3eis pote, to mono pou diabaza apo dauto htan oi nees kyklofories pou mia stis 20 htan endiaferousa, kai kana 2 kammenes sthles/ar8ra/afierwmata alla kai pali mourxotane ligo emetos apo kapxio shmeio k meta.
Amesws meta apo tous kritikous kinhmatografou prepei na pe8anoune oi kritikoi metal diskwn pantws. Eidika twn Hammer/Invader. :D
και οσοι βλεπουν anime και ταινιες.
-επιθανατιος ρογχος-
MoRmEnGiL
04-11-2007, 03:43
[quote="Ford Prefect":2po43icd]Μαλακίες λες.
και οσοι βλεπουν anime και ταινιες.
-επιθανατιος ρογχος-[/quote:2po43icd]
autoxwsimo? :P
:shock:
όχι ρε μαλάκες άνιμε και ταινίες... οχι ρε μαλάκες, όχι ρε μαλακες οχι ρε μαλάκες! ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΞΥΛΟ
necropethamenos
04-11-2007, 11:17
kat arxin oti eipe o kveld. Episis ok logiko itan na exei nightwish ekswfyllo. Twra helloween, ntaks, eleos.
To hammer simera pantws nomizw pws exei pio swsta moirasmeni yli (kapoia stigmi apedexthisan oti i mousiki de stamatise sta 90s) kai megalytero pososto syntaktwn pou, an mi ti allo, kseroun ti tous ginetai. Isws kai ligotero opadiliki.
prosekste, ola afta se sygkrisi me palia. Kata ta alla ekswfyllo helloween. axaxouxa.
Se genikes grammes o kveld.
eleventh guardian
04-11-2007, 12:18
Πάντως εγώ που τον τελευταίο καιρό έχω δει μόνο το προηγούμενο τεύχος και αυτό του Ιουλίου (για να απολαύσω την κριτική-θάψιμο στους Cage), είναι ζήτημα να βρήκα 1/20 ύλης που να με ενδιαφέρει. Ενιωσα ότι ζω σε άλλον κόσμο.
εγω είχα να το παρω το χάμμερ πάνω απο 4 χρονια αλλα το πηρα σήμερα γιατι...
ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ UNIVERSE217 ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
να το παρετε κ εσεις!
για τον ιδιο λογο το πηρα
ikonoklast
05-11-2007, 01:15
γιατι να το πάρουμε; σκανάρετε και ανεβάστε!
γιατι να το πάρουμε; σκανάρετε και ανεβάστε!
perfectly flawed
05-11-2007, 01:48
Το Metal Hammer κατέστρεψε τους Nirvana :!:
k tous skyclad!! :shock:
hcpunksonacid
05-11-2007, 03:08
ειναι τοσο για φαπες που στα 90ς ανεφεραν σαν χαρντκορ τους φιαρ φακτορυ και τους παντερα.μετα βεβαιως εσκασε μυτη ο αγορος και ανεφερε σαν χαρντκορ τους μπεριντ αλαιβ και τους ολλ αουτ γουρ :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: ξυλο και πουτσα αλα στηλ θανασιν(με γκευ παρεηντ φωνητικα).
perfectly flawed
05-11-2007, 03:18
egw thimamai to autokratoriko 2 pou eixane balei sto herzeleid twn rammstein..fysika otan oi rammstein ginanai gnwstoi arxise kai to glypsimo...oti poulaei blepete einai kalo kai an den poulaei tha sto poulisoun autoi me to zori....
Zoonchild
05-11-2007, 11:00
kat arxin oti eipe o kveld. Episis ok logiko itan na exei nightwish ekswfyllo. Twra helloween, ntaks, eleos.
Kata ta alla ekswfyllo helloween. axaxouxa.
κατα τα αλλα και οπισθοφυλλο Monster Magnet, αλλα δεν σχολιαζεται γιατι μας αρεσουν μαλλον, ε?
και στο ΕR δισκοκριτικη Ηelloween, αχαχουχα και για αυτο :?:
Lukather
05-11-2007, 11:55
pantos ta grammata einai oti pio asteio iparxei meta to kipo tou profiti kai paliotera tou lakou me ta kolodaktyla.
Eidika ekei pou lene oloi oti einai xtipimenoi apo ti moira, alla to metal ITAN ekei, ta spao
Otan i aderfi mou efage to telefteo kommati pizza vegeterian, oi vigin steele itan ekei :dfinger:
enitharmon
05-11-2007, 13:56
κατα τα αλλα και οπισθοφυλλο Monster Magnet, αλλα δεν σχολιαζεται γιατι μας αρεσουν μαλλον, ε?
επισης ρίξτε μια ματια στα ευρωπαικα περιοδικά, κι αυτα helloween, nightwish, manowar και iced earth εχουν
Pastor_Of_Muppets
05-11-2007, 14:48
επισης ρίξτε μια ματια στα ευρωπαικα περιοδικά, κι αυτα helloween, nightwish, manowar και iced earth εχουν
ναι αλλα επισης εχουν και ενα σωρο μπαντες που εδω ουτε καν τις ξερουν στο χαμμερ.
η τουλαχιστον δεν τις αναφερουν.
και το ελληνικο εχει χαλια γραφιστικη δουλεια.
μονο οι διαφημησεις του εχουν "αρωμα εξωτερικου".
stam and the witches
05-11-2007, 15:34
Ανοίχτε το Terrorizer (όχι κάτι σπουδαίο αλλά μερικά σκαλιά καλύτερο για "metal" περιοδικό) που έχει και αυτό Helloween και εντοπίστε τις διαφορές. Είναι άπειρες.
Κατα τ'άλλα σκατά στα περιοδικά και στους μουσικούς δημοσιογράφους, έχουμε γεμίσει αποψάρες στην εποχή του internet :!:
helloween στο terrorizer,μαλιστα
Kveldssanger
05-11-2007, 15:46
ε σιγα, εδώ έχουν αλλά και άλλα στο terrorizer. επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην κάνει ο καθένας την καύλα του γραφοντας γι' αυτό που του αρέσει (είτε ο χώρος λέγεται χαμμερ, είτε ζινε, είτε μπλογκ είτε οτιδηποτε) επειδή είμαστε στην "εποχή του ιντερνετ" και είμαστε η "γενιά του μπ3" δεν ξέρω και τι άλλο.
stam and the witches
05-11-2007, 15:47
Δεν ξέρω, τυχαία το πα, έχω δει όμως κατα καιρούς κάτι Stratovarius και Dragonforce και μάλιστα σε μεγάλης έκτασης συνεντεύξεις.
atom_smasher
05-11-2007, 15:52
e ama eixe stratovarius na to ri3oume sthn pyra.δεν ειναι ποιοτικη μουσικη.γενικα προς κβελντ πλευρα ειμαι.α και εξακολουθω να το αγοραζω καθε μηνα.
eleventh guardian
05-11-2007, 16:00
ναι αλλα επισης εχουν και ενα σωρο μπαντες που εδω ουτε καν τις ξερουν στο χαμμερ.
η τουλαχιστον δεν τις αναφερουν.
Τα είπες όλα. Αυτό είναι το πιο βασικό πρόβλημα. Κάποιος ακροατής του οποίου τα γούστα περιορίζονται στο παραδοσιακό χέβι μέταλς, το prog/power και γενικότερα σ' αυτά τα πιο απλά είδη, διαβάζοντας μόνο το Χάμμερ θα νομίζει ότι οι μεγαλύτερες μπάντες αυτήν τη στιγμή στον χώρο είναι οι Nightwish, οι Sonata Arctica κ.λπ. Και φυσικά να μπουν οι μεγάλες (εμπορικά) μπάντες, όπως θέλω να μπαίνουν και στο ER Mag όπου συμμετέχω ΟΛΑ τα μεγάλα ονόματα, αλλά να προχωράμε και παραπέρα.
Είμαι βέβαιος π.χ. ότι στο τεύχος Ιανουαρίου, στην αποτίμηση της χρονιάς, δεν θα υπάρξει η παραμικρή αναφορά στις δισκάρες που βγήκαν φέτος στο είδος (όπως δεν έγινε αναφορά και πέρυσι, μόνο το άλμπουμ των Pharaoh βρήκα κι αυτό χαμηλά σε μία μόνο λίστα).
Οποιος θέλει να μάθει, δυστυχώς δεν μπορεί να μάθει από το Χάμμερ. Και επειδή το 'χουμε ξανασυζητήσει και η άποψη των περισσότερων ήταν "το χάμμερ σου μαθαίνει τα βασικά, για τα υπόλοιπα να ψαχτείς μόνος σου", δεν συμφωνώ καθόλου. Γιατί να μην προσπαθήσουν οι τύποι που γράφουν εκεί (και, προφανώς, παίρνουν κάποια αμοιβή) να μάθουν πέντε παραπάνω πράγματα στον κόσμο (όπως έκανε παλιά ο μεγάλος Σταματούκος;). Δεν ψάχνονται από μόνοι τους ως ακροατές, ακούνε μόνο τα έτοιμα promos;
Γι' αυτό λέω ότι με αφορά μόνο το 1/20 της ύλης του Χάμερ. Δεν εννοούσα ότι το έχει παρακάνει με τις νέες μόδες τύπου Tool, Isis, Mastodon κ.λπ. (γνωστή καραμέλα η οποία δεν με αφορά, ξέρω ότι αγοράζοντας το περιοδικό θα τα βρω μέσα ολα αυτά), αλλά ότι ακόμα και όταν ασχολείται με τα είδη που με ενδιαφέρουν είναι εκτός τόπου και χρόνου.
stam and the witches
05-11-2007, 16:02
Kveld προφανώς, αλίμονο. Άλλο όμως ένα zine και blog (όπου ενημερώνεσαι για το τι παίζει ο καθένας, για άκυρες και καμμένες κυκλοφορίες, και που γενικά σε παροτρύνουν να ακούσεις και να ασχοληθείς) και άλλο ένας επαγγελματίας (με την κακή έννοια) μουσικός δημοσιογράφος. Υπάρχει μία τσογλαναρία στην αντιμετώπιση της μουσικής από τυπάκια που βγάζουν κριτική για ένα ανθρώπινο πόνημα στο πόδι νομίζοντας ότι είναι στο 1980 και ότι η κριτική τους και οι εξεζητημένες απαιτήσεις τους θα κινήσουν τα νήματα της αγοράς, καθώς και από χαμμερικούς κρετίνους που παίρνοντας έναν υπό του μηδενός δίσκο με συνοπτικές διαδικασίες καταλήγουν στο "θα προσφέρει πολλά στους οπαδούς, όχι ό,τι καλύτερο αλλά αξιοπρεπές, 8" για να ταϊσουν το κάθε Rock City.
Προφανώς δεν έχω πρόβλημα με τους παραπάνω βλάκες, δική τους υπόθεση είναι το πως γράφουν, απλά επισημαίνω το πόσο γελοία ύπαρξη αποτελούν για τη νοημοσύνη του μέσου μουσικόφιλου που πλέον δεν έχει την ανάγκη να βασιστεί στην καλοήθεια και στην εντιμότητα κανενός δημοσιογραφίσκου.
Το τελευταίο point του eleventh guardian με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
Zoonchild
05-11-2007, 16:07
ενταξει, δικιο εχεις σε αυτο που λες αλλα μην ξεχνας οτι ασχολειται με ενα ευρυ πλεον μουσικο στυλ, ετσι? Οποτε στις περιορισμενες σελιδες του ειναι εξ'ορισμου αδυνατον να εμβαθυνει ιδιαιτερα στο καθε παρακλαδι του σκληρου ηχου. Υποτιθεται για αυτον τον λογο εχει καποιες πιο εξειδικευμενες στηλες που το κανει αυτο, μια για πιο stoner/doom, μια που ειναι πιο κοντα στα γουτσα σου φανταζομαι και μια για πιο ακραια πραγματα(τωρα αυτες θυμαμαι, μπορει να υπαρχουν και αλλες). Οποτε σε γενικες γραμμες εγω ψιλοσυμφωνω οτι ενημερωνει για το πιο εμπορικα/mainstream γκρουπ του χωρου και απλα αφηνει λιγο χωρο και για καποια αλλα πραγματακια-οποτε ναι, αν θες να εμβαθυνεις σε καποιο ειδος ή γκρουπ μονος σου πρεπει να το κανεις προφανως
Υ.Γ. στο 11νθ αυτο, ε
freak brother
05-11-2007, 16:15
egw enhmerwnomoun gia ta kainourgia album apo tis kritikes autou tou site. http://rockcity.gr/index.php alla vlepw oti ths exei vgalei pleon :?
eleventh guardian
05-11-2007, 16:17
Κοίτα, τρία τεύχη έχω πάρει φέτος και η εξειδικευμένη στήλη μου φάνηκε ότι βρίσκεται πολύ πίσω από τις εξελίξεις. Και αυτό συνέβαινε στάνταρ και τα προηγούμενα χρόνια.
Zoonchild
05-11-2007, 16:22
δεν αμφιβαλλω, αλλωστε δεν ειμαι και πολυ σχετικος με τον χωρο που ασχολεισαι και οπως και να εχει αμφιβαλλω αν θα μπορουσες να μαθεις τιποτα παραπανω για αυτα που θελεις απο το χαμμερ.... :wink:
δηλαδη απο ενα σημειο και μετα, οντως ελαχιστα προσφερει σε καποιον που ασχολειται χρονια με μουσικη, αυτο ομως δεν ειναι λογος να ειναι καποιοι τοσο αφοριστικοι απεναντι του
εχω να παρω terrorizer πολυ καιρο τοτε
Kveldssanger
05-11-2007, 16:27
Kveld προφανώς, αλίμονο. Άλλο όμως ένα zine και blog (όπου ενημερώνεσαι για το τι παίζει ο καθένας, για άκυρες και καμμένες κυκλοφορίες, και που γενικά σε παροτρύνουν να ακούσεις και να ασχοληθείς) και άλλο ένας επαγγελματίας (με την κακή έννοια) μουσικός δημοσιογράφος. Υπάρχει μία τσογλαναρία στην αντιμετώπιση της μουσικής από τυπάκια που βγάζουν κριτική για ένα ανθρώπινο πόνημα στο πόδι νομίζοντας ότι είναι στο 1980 και ότι η κριτική τους και οι εξεζητημένες απαιτήσεις τους θα κινήσουν τα νήματα της αγοράς, καθώς και από χαμμερικούς κρετίνους που παίρνοντας έναν υπό του μηδενός δίσκο με συνοπτικές διαδικασίες καταλήγουν στο "θα προσφέρει πολλά στους οπαδούς, όχι ό,τι καλύτερο αλλά αξιοπρεπές, 8" για να ταϊσουν το κάθε Rock City.
Προφανώς δεν έχω πρόβλημα με τους παραπάνω βλάκες, δική τους υπόθεση είναι το πως γράφουν, απλά επισημαίνω το πόσο γελοία ύπαρξη αποτελούν για τη νοημοσύνη του μέσου μουσικόφιλου που πλέον δεν έχει την ανάγκη να βασιστεί στην καλοήθεια και στην εντιμότητα κανενός δημοσιογραφίσκου.
Το τελευταίο point του eleventh guardian με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
Μα γι' αυτό λέμε ότι για το Hammer, το Terrorizer, το Wire, το Jazz & Τζαζ, το ER Mag, το οποιοδήποτε "περιοδικό", δεν μπορείς να έχεις συνολική άποψη. Με κάποια άτομα συμφωνείς και βλέπεις ότι ασχολούνται, άρα μπορείς να τους δώσεις βάση, κάποιων την γνώμη αδιαφορείς γιατί ξέρεις ότι γράφουν βλακείες. Γιατί όταν ο Φλωράκης π.χ. το 94 έγραφε για Coil, Nurse With Wound και Sol Invictus δεν νομίζω ότι υπήρχαν πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να σου μάθουν τέτοια πράγματα. Ή όταν αργότερα είχαν βγάλει το Razor. Τώρα προφανώς και δεν θα δώσεις βάση σε εξώφυλλο Helloween. Τον 11th τον καταλαβαίνω σε αυτό που λέει γιατί έχει περάσει πολυς καιρός να υπάρξει κάποιος που να ψάχνεται στον χωρο που τον ενδιαφέρει (σε αντίθεση με κάποιους του ακραίου χώρου). Έχω πάψει εδώ και κανα χρόνο να το παίρνω γιατί όντως πλεον δεν μου φαίνεται να υπάρχουν αρκετοί σοβαροί (και οι λίγοι που έχουν μείνει μάλλον έχουν αρχίσει να βαριούνται). Αλλά όταν ήμουν 15 μου έμαθε πράγματα (καποια καλά, κάποια αδιάφορα - αυτά τα βλέπεις μετά), όπως και οποιοδήποτε εντυπο ή ηλεκτρονικό περιοδικό έχω διαβάσει. Περί επαγγελματισμού, νομίζω λίγοι είναι οι "επαγγελματίες" με τη γλοιώδη εννοια του όρου (αν και για να είμαι ειλικρινής, πιστευω περισσότερο ότι είναι βλάκες παρά επαγγελματίες). Και ναι το Terrorizer είναι απείρως καλύτερο για ακραία πράγματα (και ως στήσιμο περιοδικού), αλλά δεν νομίζω οτι ο 15-17χρονος πιτσιρικάς θα τρέχει να αγοράζει τερροριζερ. Και μην ξεχνάτε ότι ουσιαστικά αυτό είναι το target group του hammer, όχι οι 25αρηδες+
carheart
05-11-2007, 16:37
Επίσης όταν είσαι 16 χρονών, η pstn δεν τραβάει, όταν ακόμα δεν καταλαβαίνες το Napster, όταν θέλεις 45' για τρία λεπτά τραγούδι, όταν τα λεφτά είναι 3 χιλιάρικα κάθε σάββατο, χρειάζεσαι κάτι, για να μη μείνεις στους Iron Maiden, Metallica, Judas Priest, Manowar όλη σου τη ζωή. Δεν το ονομάζω μέταλ χάμμερ αποκλειστικά, αλλά έλεος, η χρησιμότητά του δεν ήταν υπό αμφισβήτηση προσωπικά, όταν το χρειαζόμουν. Από κει και πέρα, ήρθε η dsl, 3 εκατομμύρια μουσικά sites, 7 εκατομμύρια δισκάδικα, 25 εκατομμύρια blogs, ένα κλικ μακριά. Και φυσικά, όλα τα albums στην mp3 μας δισκοθήκη! Είναι επόμενο πλέον, να ανοίγει το μάτι έτσι. Αλλά άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Και εγώ θα ψηνόμουν να ζω στην εποχή του tape trading και να ενημερώνομαι από zines και από στόμα σε στόμα, και να έχω αποκλειστικά κασσέτες, αλλά times are a-changin. Επειδή λοιπόν σταρμπρέηκερ έπαιζες με το ίντερνετ πριν καν ακούσεις μουσική, δεν σημαίνει πως ήταν πάντα τόσο εύκολο να το κάνεις.
Επίσης όταν είσαι 16 χρονών, η pstn δεν τραβάει, όταν ακόμα δεν καταλαβαίνες το Napster, όταν θέλεις 45' για τρία λεπτά τραγούδι, όταν τα λεφτά είναι 3 χιλιάρικα κάθε σάββατο, χρειάζεσαι κάτι, για να μη μείνεις στους Iron Maiden, Metallica, Judas Priest, Manowar όλη σου τη ζωή. Δεν το ονομάζω μέταλ χάμμερ αποκλειστικά, αλλά έλεος, η χρησιμότητά του δεν ήταν υπό αμφισβήτηση προσωπικά, όταν το χρειαζόμουν. Από κει και πέρα, ήρθε η dsl, 3 εκατομμύρια μουσικά sites, 7 εκατομμύρια δισκάδικα, 25 εκατομμύρια blogs, ένα κλικ μακριά. Και φυσικά, όλα τα albums στην mp3 μας δισκοθήκη! Είναι επόμενο πλέον, να ανοίγει το μάτι έτσι. Αλλά άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Και εγώ θα ψηνόμουν να ζω στην εποχή του tape trading και να ενημερώνομαι από zines και από στόμα σε στόμα, και να έχω αποκλειστικά κασσέτες, αλλά times are a-changin. Επειδή λοιπόν σταρμπρέηκερ έπαιζες με το ίντερνετ πριν καν ακούσεις μουσική, δεν σημαίνει πως ήταν πάντα τόσο εύκολο να το κάνεις.
:touched:
Οι εποχές έχουν αλλάξει άρδην φιγδην μίγδην. Τι άλλο να πούμε? Για την άμμεση πληροφορία που έχουμε πλέον, για τους 70003432 δίσκους που μπορούμε να ακούσουμε αν θέλουμε και να συζητήσουμε αμμεσα με κάποιους για αυτό?
Απλά οι εποχές που περίμενα να πάρω το Invader & To Hammer κάθε μήνα και να ακόυσω την άλλη όψη του Heavy Metal για να αποφασίσω που θα πάω να δώσω τα 3 μου χιλιάρικα έχουν περάσει ανεπιστρεπτι. Και που λεφτά για πειραματισμούς όταν κάτι τελικά ήταν μούφα ολκής κλαίγαμε τα κατοσταρικάκια μας με μάυρο δάκρυ
Εποχες Cassete Recorder double speed εγγραφή για να ανταλλάσουμε κασσετες στα σχολεια και τα walkman τα τεράστια με τα ακουστικά με τιν σιδερένια στέκα. Όλα αυτά αλλάξανε... Το σφυρι όμως αρνείτε να πεθάνει....
stam and the witches
05-11-2007, 16:51
Κάτι λάθος καταλάβατε.
Το point μου είναι ότι ανέκαθεν υπήρχε ένα μαλακισμένο κατεστημένο στη μουσική δημοσιογραφία, και με εκπλήσσει που υπάρχει ακόμα γιατί τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ο ακροατής είναι ικανός να ψάξει μόνος του.
Απο τότε που έφυγε ο Φλωράκης, που έγραφε και πολύ ωραία πράματα και θάματα πέραν των μουσικών,το χαμερ πήγε στον απόπατο.Σαφώς και υπάρχουν μικρες μικρες εκλάμψεις καλής γραφής και κάποιος κόσμος που ξέρει τι λέει,αλλά στο σύνολο,Nill.
1000....μμμμμμ.......λέξεις που λένε
http://i49.photobucket.com/albums/f271/swollenm/DSC01170.jpg
γεια σου ρε σταμ
Κάτι λάθος καταλάβατε.
Το point μου είναι ότι ανέκαθεν υπήρχε ένα μαλακισμένο κατεστημένο στη μουσική δημοσιογραφία, και με εκπλήσσει που υπάρχει ακόμα γιατί τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ο ακροατής είναι ικανός να ψάξει μόνος του.
Στην μουσικη δημοσιογραφία το λες και μόνος σου. Εσυ είσαι δημοσιογράφος? Έχεις ένα Α γουστο κρίνεις και προτείνεις. Με την ίδια ευκολία αν συμβαδίζουν τα ακούσματα μας σε ακούω και μπορώ να κρίνω και εγώ. Γιατί να περιμένω πλέον απο κάποιον που 1000% πέρνει το κατιτίς του απο την εκάστοτε εταιρεία να μου πασσάρει κάτι? Και στην τελική ο μουσικός τύπος είναι το ίδιο εκφυλισμένος όσο οι μεγάλες δισκογραφικές. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνουμε ακόμα συζήτηση αν το Χαμερ η το κάθε Χαμερ είναι καλό κακό η επι τα αυτά. Τα περιοδικά είναι ένα απαρχαιωμένο μέσο. Δεν αναγκάζεται κανείς να το αγοράσει και να διαβάσει τις πίπες που λέει μέσα. Κάποτε ήταν ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ. Και πρίν δεκαπέντε χρονια (λέω πολλα ίσως) Ούτε στα όνειρα μας δεν θα κρίναμε με τέτοια ευκολία και θα κάναμε αυτές τις μουσικές συζητήσεις.
enitharmon
06-11-2007, 01:57
Απο τότε που έφυγε ο Φλωράκης, που έγραφε και πολύ ωραία πράματα και θάματα πέραν των μουσικών,το χαμερ πήγε στον απόπατο.
perfectly flawed
06-11-2007, 02:27
Απο τότε που έφυγε ο Φλωράκης, που έγραφε και πολύ ωραία πράματα και θάματα πέραν των μουσικών,το χαμερ πήγε στον απόπατο.
ola ta lefta einai oi kritikies tou giovanity otan bazei 0 h otan dinei 10aria...panta swstos....kata ta alla exw na to parw 3 xronia...
Blindgeo
06-11-2007, 03:11
Exw na parw Hammer h' Rock Hard panw apo 4 xroniaektos apo kana 2 teuxh pou phra otan hmoun fantaros gia na diabazw stis skopies. Twra oson afora to Hammer auto pou mou th spaei pio polu einai to toupe kai h klikadorikh fash pou exoun anaptuksei kai pou anaptusoun kai ta kainouria melh ths suntaktihs tou omadas pou 8ewroun tous eautous tous metallopateres. Kata ta alla kai egw sumfwnw me kveld.
Και εγώ θα ψηνόμουν να ζω στην εποχή του tape trading και να ενημερώνομαι από zines και από στόμα σε στόμα, και να έχω αποκλειστικά κασσέτες, αλλά times are a-changin.
Καλα ωραια ηταν, αλλα και δυσκολα τα του tapetrading ..
Περιμενες μηνες για 7-8 albums (γιατι μετα το δεμα ζυγιζε 3+ κιλα) .. κουραση. Και το πιο δυσκολο ηταν να βρεις καποιον με ενδιαφεροντα πραγματα που να μην βαριεται τα ταχυδρομεια.
Απο τα τελευταια hammer που αγορασα ηταν ενα ηρωικο τευχος (του 1987?) με κριτικη στο "Thy kingdom come" απο πρασουλα.
Εκει στα τελη των 80ς ειχε και καποια ενδιαφεροντα underground οπως κατι κριτικες Armoured Angel απο τον Βενιερη νομιζω.
Σημερα οι πολυ λιγοι που ψαχνουν την μουσικη με τετοιο τροπο, δεν αποτελουν υπολογισιμο αγοραστικο κοινο για ενα περιοδικο ουτε και επιθυμητοί εργαζόμενοι-συντάκτες.
(κατα τα αλλα κοντευει να ξημερωσει και ακομα ειμαι 2 ημερες πισω στο project γαμωτο :? )
Harvestman
06-11-2007, 05:51
Και ναι το Terrorizer είναι απείρως καλύτερο για ακραία πράγματα (και ως στήσιμο περιοδικού)
ε οχι, δε νομιζω. τον τελευταιο καιρο ακομα και το terrorizer εχει γινει για το πουτσο ευκολα. γενικα παιζει προβλημα με τα περιοδικα, ενα decibel αγωνιζεται να αποστασιοποιηθει αλλα σε φασεις πεφτει κι αυτο στη λουμπα της νεας τασης που θελει μπαντες σαν τους Sunn0))) να ειναι το μονο μελλον κ κατι τετοια. Ενα zero tolerance κατι λεει αλλα κι αυτο δε φτανει. Αλλα πραγματικα καμια σχεση το terrorizer αν το συγκρινουμε ακομα και πριν απο 2 χρονια. Παιζει προβλημα. Χωρις να σημαινουν ολα αυτα οτι υποστηριζω το hammer ή το καθε hammer. Αλλα καταλαβαινω πως το λεει ο Kveld, σε φαση οτι το προτιμαει, σε σχεση με το hammer το ελληνικο.
Kveldssanger
06-11-2007, 10:31
Και ναι το Terrorizer είναι απείρως καλύτερο για ακραία πράγματα (και ως στήσιμο περιοδικού)
ε οχι, δε νομιζω. τον τελευταιο καιρο ακομα και το terrorizer εχει γινει για το πουτσο ευκολα. γενικα παιζει προβλημα με τα περιοδικα, ενα decibel αγωνιζεται να αποστασιοποιηθει αλλα σε φασεις πεφτει κι αυτο στη λουμπα της νεας τασης που θελει μπαντες σαν τους Sunn0))) να ειναι το μονο μελλον κ κατι τετοια. Ενα zero tolerance κατι λεει αλλα κι αυτο δε φτανει. Αλλα πραγματικα καμια σχεση το terrorizer αν το συγκρινουμε ακομα και πριν απο 2 χρονια. Παιζει προβλημα. Χωρις να σημαινουν ολα αυτα οτι υποστηριζω το hammer ή το καθε hammer. Αλλα καταλαβαινω πως το λεει ο Kveld, σε φαση οτι το προτιμαει, σε σχεση με το hammer το ελληνικο.
H αλήθεια είναι ότι και Terrorizer έχω να πάρω κανα χρονο, οπότε είχα μείνει στην τότε εικόνα. Αλλά είχε και ωραίες στήλες για underground συγκροτήματα (και μπορεί σε πολλές κριτικές να εγραφαν μαλακίες, αλλά γενικά είχε αρκετά καινούρια πράγματα που δεν είχες πάρει χαμπάρι). Και αυτό που λες για νέα τάση, είναι γενικότερο γνώρισμα των εντυπων σε σχέση με τον συγκεκριμένο χώρο. Αλλά όχι μόνο των έντυπων. Δηλαδη δες και πόσοι χρήστες εδώ μέσα θεωρούν ότι όλα αυτά είναι το μέλλον.
psychotron
06-11-2007, 11:05
Απο τα τελευταια hammer που αγορασα ηταν ενα ηρωικο τευχος (του 1987?) με κριτικη στο "Thy kingdom come" απο πρασουλα.
ω μάη
Χ. "Warlord" Π.
The Lord
Και πριν το 87, όταν λεγόταν ακόμα απλά "Heavy Metal" (δεν θυμάμαι πότε ακριβώς έγινε η "συγχώνευση" με το Hammer)
Αγαπάμε hammer, προσωπικά έμαθα πολλά από κει μέσα.
Α, και ναι, το παίρνω ακόμα, είναι το μόνο περιοδικό που αγοράζω σταθερά. Το πήρα σήμερα μάλιστα και το ξεφύλλιζα στο γραφείο, την ώρα που ήπια καφέ το πρωί
:P
BURNIN AMBITION
07-11-2007, 05:19
:touched:rossolatos re su
eleventh guardian
07-11-2007, 05:30
Ο Ροσσολάτος ήταν όλα τα λεφτά, κρίμα που τον πρόλαβα ελάχιστα.
"Σε δεύτερο επίπεδο, η ρήξη με τα υφιστάμενα πρότυπα, συνίσταται στο φουτουριστικό εξώφυλλο που περιβάλλει το Terminal Spirit Disease"."
και στον επίλογο:
"Προ των πυλών του "Terminal Spirit Disease" βρίσκεται η προσδοκώμενη συνέχιση του death metal, που μετά από ένα στάδιο κορεσμού, αρχίζει να κάνει τα πρώτα του δειλά βήματα προς μία αναγεννησιακή πορεία".
hcpunksonacid
07-11-2007, 19:55
σημερα με πηρε ο κολλητος τηλ(κανγκουρομεταλλας ως εκει που δεν παει) και μου ειπε για δισκοκριτικη στο τελευταιο χαμμερ πανω στους γκανγκ γκρην.
πηγα σπιτι του,την διαβασα και εχω να πω μονο το εξης:ρε ζωα γαμω το κεφαλι σας,αφου ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ τι μιλατε?πληρως λανθασμενη αναφορα στοιχειων(οι γκανγκ υπαρχουν απο το 1981 και εχουν κυκλοφορησει και αλλο δισκο και πολλα 7αρακια καθως και συμμετοχες σε 2 συλλογες-αυτα βεβαιως δεν βγηκαν απο την ροουντραννερ..που να τα γνωριζουμε λοιπον!),και παπαρολογιες οτι οι γκανγκ γκρην ειναι για τους "οπαδους σουισαινταλ αλλα και μοτορχεντ και ραμοουνς".
ρε ηλιθιε,ΑΚΟΥΣΕΣ καθολου τους δισκους πριν πεταξεις ονοματα?η το δελτιο που σου εστειλαν απο την εταιρεια αυτα εγραφε??αλλα βεβαια αν μιλουσες για ναιτγουις η μανογουαρ θα εγραφες και καθε ποτε χεζουν...
ενταξει.ειναι για τον πουτσο τελειως.μην μιλατε γαμω το σπιτι σας για πανκ και χαρντκορ...αφου ΔΕΝ το εχετε.
MoRmEnGiL
08-11-2007, 00:05
Zoume sthn epoxh tou internet agaphtoi mas filoi tou periodikou typou, h epoxh pou legate pipes kai kaneis den mporouse na sas parei prefa exei xa8ei anepistrepti. Se olous kathgories entypou typou.
Blindgeo
08-11-2007, 00:09
σημερα με πηρε ο κολλητος τηλ(κανγκουρομεταλλας ως εκει που δεν παει) και μου ειπε για δισκοκριτικη στο τελευταιο χαμμερ πανω στους γκανγκ γκρην.
πηγα σπιτι του,την διαβασα και εχω να πω μονο το εξης:ρε ζωα γαμω το κεφαλι σας,αφου ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ τι μιλατε?πληρως λανθασμενη αναφορα στοιχειων(οι γκανγκ υπαρχουν απο το 1981 και εχουν κυκλοφορησει και αλλο δισκο και πολλα 7αρακια καθως και συμμετοχες σε 2 συλλογες-αυτα βεβαιως δεν βγηκαν απο την ροουντραννερ..που να τα γνωριζουμε λοιπον!),και παπαρολογιες οτι οι γκανγκ γκρην ειναι για τους "οπαδους σουισαινταλ αλλα και μοτορχεντ και ραμοουνς".
ρε ηλιθιε,ΑΚΟΥΣΕΣ καθολου τους δισκους πριν πεταξεις ονοματα?η το δελτιο που σου εστειλαν απο την εταιρεια αυτα εγραφε??αλλα βεβαια αν μιλουσες για ναιτγουις η μανογουαρ θα εγραφες και καθε ποτε χεζουν...
ενταξει.ειναι για τον πουτσο τελειως.μην μιλατε γαμω το σπιτι σας για πανκ και χαρντκορ...αφου ΔΕΝ το εχετε.Sto deltio tupou 8a to egrafe fusika!
MoRmEnGiL
08-11-2007, 00:10
Zoume sthn epoxh tou internet agaphtoi mas filoi tou periodikou typou, h epoxh pou legate pipes kai kaneis den mporouse na sas parei prefa exei xa8ei anepistrepti. Se olES TIS kathgories entypou typou.
Zoume sthn epoxh tou internet agaphtoi mas filoi tou periodikou typou, h epoxh pou legate pipes kai kaneis den mporouse na sas parei prefa exei xa8ei anepistrepti. Se olous kathgories entypou typou.
1 ποστ χίλιες αλήθειες
sfinotouvlaki
08-11-2007, 01:06
όταν μάθουμε να το χρησιμοποιούμε και σωστά, 8α είναι ακόμη καλύτερα :γουίνκ: :γουίνκ: :γουίνκ:
όταν μάθουμε να το χρησιμοποιούμε και σωστά, 8α είναι ακόμη καλύτερα :γουίνκ: :γουίνκ: :γουίνκ:
κόψε να κατεβάζεις κοπρολαγνείες τότες
sfinotouvlaki
08-11-2007, 01:20
αυτό γιατί είναι λάθος τρόπος χρήσης βρε;
αυτό γιατί είναι λάθος τρόπος χρήσης βρε;
γιατί σου κάνει το μυαλό σκατά
Marillion
08-11-2007, 01:29
Kanenas den eipe kati gia to teras Karaolidi. Enas apo tous pio dioratikous an8rwpous stin istoria tou periodikou(apo taseis, hxous ktl). E gia gnwseis den to syzhtame. Akouei ta panta, exei perasei ta panta & grafei apolaystika.
edit : oops. Den peirazei, xana!
MoRmEnGiL
08-11-2007, 01:32
pff, den 3erw an 3eroune/3erane h oxi (dld 3erw kai poly kala malista alla den einai ekei to 8ema) emena auto pou mou prokalouse emeto sto xammer htan o tropos pou grafane.
Kai twra pou to lew anakateutika ena pragma.
Ναι ρε θυμίζει κάτι απο ER 2007 :P
Marillion
08-11-2007, 01:33
Κατα τ'άλλα σκατά στα περιοδικά και στους μουσικούς δημοσιογράφους, έχουμε γεμίσει αποψάρες στην εποχή του internet :!:
Epishs vazeis kai esy to li8araki sou stis treles apopsares se periptwsh pou den to exeis katalavei e.
Marillion
08-11-2007, 01:36
Nai alh8evei oti se polles periptwseis o tropos touw einai kapws. Parolayta re paidia kai o tropos pou polloi grafoun edw mesa den einai kalyteros se kamia periptwsh e(nai giaytous pou tous ta xwnoun lew).
To kyriotero provlhma pou antimetopizw me ta en logw entypa einai oi anakriveies. Aforismoi mpainoun se 2h(last but not least) moira.
sfinotouvlaki
08-11-2007, 01:40
το ωραίο, βέβαια, με το ιντερνέτι είναι ότι μπορούμε να γράφουμε τις ανακριβειάρες μας, τις μαλακιάρες μας, να αποκαλούμε γαμάτες μπάντες που συχαινόμαστε και στο τέλος της μέρας (...) να (αυτο)θεωρούμαστε και ανοιχτόμυαλοι, ψαγμένοι, ακομπλεξάριστοι. hooray.
Πάντως (σοβαρό mode) το πιο αστείο ήταν που προσπαθούσαν να μιλήσουν για παραγώγες.... Αφού είσαι άσχετος τι το παιδεύεις και πέρνεις το ύφος του κριτή?
Είχαν κάνει και τα Abyss υπερστουντιάρες... Έλεος.
stam and the witches
08-11-2007, 05:55
Marillion τι εννοείς, δε σε πιασα :/
σφηνότουβλε καλύτερα αυτό παρά αυτό που ταν πριν.
Marillion
08-11-2007, 10:06
Akraia topo8ethsh, enw ta pragmata einai pio apla. A8ela sou profanws, alla aktaferes na grapseis san ton Zaxaropoulo otan milaei gia aor/poser kai pragmata pou den tou aresoun.
stam and the witches
08-11-2007, 19:49
Η αλήθεια είναι ότι η πιο υποκειμενική δήλωση σε αυτό το ποστ είναι η λέξη "σκουπίδια", και αυτό είναι σχετικό καθότι πολλοί του χώρου μάλιστα έχουν την ίδια άποψη. Τα παράπανω είναι αντικειμενικότατα, δεν αφορούν πράγματα που δε μου αρέσουν αλλά πράγματα που έχω βαρεθεί να βλέπω από το πρώτο τεύχος hammer που αγόρασα.
dopefiend
11-06-2009, 01:26
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? (http://www.hammer.gr/store/)
sabbattack
11-06-2009, 01:32
bgalane mplouzes ta paidia?
Marillion
12-06-2009, 07:01
ρε γμτ, στο τελευταίο χάμερ παρουσιάζει τα ονόματα του ροκγουεηβ. αντε πες η ντιντι για προσκλήσεις μαλακίες και τέτοια, θέλει να κάτσεις να κάνεις τα αφιερώματα ή μία παρουσίαση βρε αδερφέ. εσύ όμως σαν χαμερίστας γιατί κάθεσαι και γράφεις για την lita ford & την metal sweetheart και δεν αναφέρεσαι στους dinosaur jr που στην τελική πιο πολύ σε ενδιαφέρουν μεσαίε μεταλλά.
Και ο τρικυ πιο χέβυ είναι.
και μην πείτε παρουσιάζουν μόνο την μέταλ μέρα, δείτε εισαγωγή σε torche που έκανε ο Αρβανίτης. Ας έκαναν ένα αρθράκι σε φάση : τι άλλο καλό παίζει.
Ψιλά γράμματα βέβαια, θυμάμαι παλιότερα υποσημειώσεις του τύπου - τι παίζει στην δίπλα σκηνή, πάμε να φάμε τους φανς των πλασίμπο.
Θα ψηνόμουν για μια τέτοια σύγκρουση βέβαια (ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ)
edit : τώρα που το θυμάμαι το άγιο όνομα των δεινόσαυρων έχει αναφερθεί στο εν λόγω έντυπο μονάχα μέσω καραολίδη όταν περιέγραφε τον ήχο των Moving Parts(!!!!!!!!!!!!!). Τον αγαπάω.
Raven Lord
12-06-2009, 10:28
http://msp125.photobucket.com/albums/p47/cruelawless/lita_ford.jpg
dopefiend
12-06-2009, 14:40
bgalane mplouzes ta paidia?
... περίπου