View Full Version : Radio Birdman 26&27/10/07 Θεσσαλονίκη-Αθήνα
Parasight
29-10-2007, 23:35
:touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
Καλά ρε αλήτες, δεν πήγε κανένας εδώ Αθήνα; :roll:
hcpunksonacid
29-10-2007, 23:40
ενω θεσσαλονικη σκοτωθηκαμε...με 25ε εισητηριο?ασε ρε θειο δεν θα παρω.....
Parasight
29-10-2007, 23:43
Τι έγινε, είσαι εκνευρισμένος επειδή ανέβηκε η ασφάλεια στα διασκάδικα και δε μπόρεσες να σουφρώσεις κανένα βινύλιο τελευταία;
hcpunksonacid
29-10-2007, 23:47
οχι ρε,εκει το εχουμε χαλαρα :D.απλα πλεον στις συναυλιες ελεγχουν οι γοριλες τα εισητηρια και βρισκουν τα πλαστα ανετα.μαλακια ε?
Parasight
29-10-2007, 23:52
Ρε παιδί μου, στην Ελλάδα ζούμε και το καθεστώς είναι γνωστό με τις τιμές κλπ. Δλδ ο παρακμοBlackie που έπαιζε το ίδιο βράδυ στη Θεσσαλονίκη με ακριβότερο εισιτήριο άξιζε πιο πολύ; Εγώ πήγα, είδα και τους υπεργαμάτους Green Goblins που έπαιξαν support και τα έσπασαν όλα, και γούσταρα live τους παππούδες που ξέρουν να λένε όχι στον δεινοσαυρισμό. Αυτό λοιπόν μου κόστισε 25 ευρώ, και χαλάλι. Από την άλλη, υπάρχει και η μαλαματίνα και το σπίτι. Been there, done that.
hcpunksonacid
29-10-2007, 23:57
δεν ξεφευγεις ρε μαναρε απο αυτα που πιστευω αλλα οχι και σπιτι! :D
αν σου αρεσαν καλως....παει να πει οτι τα γεροντια κρατανε ακομα!οφ τοπικ-ωραιο φαρμακειο εχουν τα φιλαρακια σου στο γουαξ...τους ευχομαι να μην πουλησουν ουτε μισο δισκο...ελεος ρε,τι 17ε για μαινορ θρετ!
Parasight
30-10-2007, 00:03
Τι τιμές έχουν είναι δικό τους θέμα. Όπως και δικό σου αν θα αγοράσεις. Είναι τόσο απλό, εκτός αν μου διαφεύγει κάτι. Τεσπα, μαλακίες.