View Full Version : Στα χνάρια του Μεγάλου Σφαγέα
Οι ελληνικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν εμπλέκονται πλέον και σε πολεμικές επιχειρήσεις
Πόσο καιρό χρειάστηκε για να παραδεχτεί η ελληνική κυβέρνηση αυτό που συνέβαινε από την αρχή. Ότι η παρουσία του ελληνικού στρατού δεν είχε ως αντικείμενο την ειρήνευση της περιοχής (όπως τουλάχιστον αυτό ερμηνεύεται από τις νατοϊκές δυνάμεις), αλλά την επιβολή της ιμπεριαλιστικής κυριαρχίας ακόμη και με άμεση πολεμική εμπλοκή. Αυτή μέχρι τώρα κατάφερε να καμουφλάρει είτε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, είτε η κυβέρνηση της Ν.Δ.
Στην αρχή τόνισαν την προσφορά στην ανοικοδόμηση της χώρας: οι μονάδες του Μηχανικού θα έφτιαχναν δρόμους και γέφυρες, κτίρια εγκατάστασης τεχνικών υπηρεσιών στο αεροδρόμιο της Καμπούλ. Στη συνέχεια ο ελληνικός στρατός ανέλαβε τη φρούρηση και διοίκηση του αεροδρομίου της Καμπούλ.
Κανένας πολίτης της δυστυχισμένης χώρας δεν φαίνεται να εκτιμά την παρουσία των ελληνικών στρατευμάτων. Οι επιθέσεις με ρουκέτες, όλμους κλπ είναι συνεχείς.
Βλέπεις ο ελληνικός στρατός έβαψε τα χέρια του με αίμα. Το Νοέμβριο του 2005, συμμετέχοντας σε πομπή οχημάτων, ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις άνοιξαν πυρ, μετά από βομβιστική επίθεση εναντίον Γερμανικών Νατοϊκών δυνάμεων, στέλνοντας στην αγκαλιά του Αλλάχ, μια ολόκληρη οικογένεια αθώων θυμάτων.
Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν. Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο υπουργός Αμύνης Β.Μειμαράκης στοιχίζονται πολεμικά, χωρίς ενδοιασμούς, πίσω από τις δυνάμεις των ΗΠΑ.
Πλέον Έλληνες αξιωματικοί διαφόρων ειδικοτήτων θα τοποθετηθούν σε μάχιμες μονάδες στο Αφγανιστάν εκτός Καμπούλ. Στόχος τους η εκπαίδευση, αλλά και η καθοδήγηση δυνάμεων των μονάδων σε επιχειρήσεις.
Πρόκειται αναμφίβολα για μια τρομερά επικίνδυνη εξέλιξη. Ο κίνδυνος εκδικητικού κτυπήματος των κατεχόμενων λαών αυξάνει την ίδια στιγμή που Έλληνες στρατιωτικοί ρίχνονται «στο στόμα του λύκου».
Αυτό όμως δεν συμβαίνει μόνο στο Αφγανιστάν. Με μεγαλύτερη ενεργοποίησης επιθυμεί η κυβέρνηση της ΝΔ για την Βαλκανική Ταξιαρχία. Όσο το πρόβλημα του Κοσόβου απειλεί να τινάξει στον αέρα τη βαλκανική εκεχειρία, να απειλήσει την καπιταλιστική κερδοφορία, με σημαντικότατο ρόλο και των Ελλήνων καπιταλιστών, τόσο ο στρατός θα βγαίνει εκτός συνόρων και θα «απασφαλίζει» τα όπλα του.
Όλες αυτές οι εξελίξεις δεν είναι άσχετες με τους τεράστιους εξοπλισμούς (με οπλικά συστήματα που απαιτούνται για τις ιμπεριαλιστικές αποστολές), τις ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου για τους αξιωματικούς. Όχι μόνο όχι μόνο μόνιμοι και Επαγγελματίες Οπλίτες θα στέλνονται υποχρεωτικά σε αποστολές εκτός συνόρων (σχετική διαταγή αρχηγού ΓΕΣ), αλλά θα αξιολογούνται και για αυτές, ώστε η όποια εξέλιξη της πορείας τους στο στράτευμα, να εξαρτάται από την συμμετοχή τους.
Μήπως όμως θυμάται κανείς τις αυτοκτονίες αξιωματικών και υπαξιωματικών που έλαβαν μέρος σε τέτοιες αποστολές
Τα θύματα μεταξύ των στελεχών του στρατού από το απεμπλουτισμένο ουράνιο;
Τις ψυχολογικές ασθένειες;
Πλέον η στρατιωτική καριέρα γίνεται μια πολύ επικίνδυνη προοπτική.
Εμείς καλούμε σε μαζικούς αγώνες ενάντια στην πολεμική εμπλοκή της χώρας μας.
Σε αποδέσμευση από ΝΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ.
Κανένας νέος ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ. Καμιά κατάταξη ΕΠ.ΟΠ.-ΟΒΑ-ΕΦΥΕΣ.
Άμεση επιστροφή των στρατευμάτων που βρίσκονται εκτός συνόρων.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
epop = epeidi peinasa orkistika pali.
o spartakos ti exei skopo na kanei olous aftous tous anergous?
Griffith
23-10-2007, 20:19
εξουσία.
stam and the witches
23-10-2007, 20:23
Είναι αυτά τα παλικάρια που δε ζητάνε κατάργηση της υποχρεωτικής στράτευσης αλλά αλλαγή του στρατού από τα μέσα;
ikonoklast
23-10-2007, 20:39
Ναι, γιατι έχουνε επτακόσια κιλά περισσότερα αρχίδια απο ότι το Κόμμα.
einai aftoi pou epeidi den mporoune na kanoune tipota sth zwh tous pane kapou gia na exoun ena stathero mistho oso skata kai na einai afth h douleia
ikonoklast
23-10-2007, 20:41
Όχι για το Σπάρτακο λέμε, όχι για τους ΕΠΟΠ. (ΕΠ!ΟΠ!)
stam and the witches
23-10-2007, 21:38
Σύμφωνοι, αλλά.
εσύ προτείνεις μισθοφορικό στρατό;
ikonoklast
23-10-2007, 21:48
Ε, στο στρατό εσύ κάνε συλλογικότητα με τους σωστούς γιατι αυτοί είναι ρεφορμιστές.
Clockwork_orange
24-10-2007, 01:45
Στα αρχίδια μου και εμένα αν αυτοί μετά δεν την παλεύουν.Αυτοί το επέλεξαν.Και η δικαιολογία "δεν ήξερα" δεν παίζει για μένα.Αν πιάσεις κάποιον που ψήνεται να πάει μόνιμος στο στρατό τώρα θα σου πει το κλασικό "σταθερός μισθός, μόνιμη δουλειά" και θα είναι αμετάκλητος.Τότε έλεγε ναι αντέχω.Οπότε άντε και γαμήσου.
Βλέπεις ο ελληνικός στρατός έβαψε τα χέρια του με αίμα. Το Νοέμβριο του 2005, συμμετέχοντας σε πομπή οχημάτων, ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις άνοιξαν πυρ, μετά από βομβιστική επίθεση εναντίον Γερμανικών Νατοϊκών δυνάμεων, στέλνοντας στην αγκαλιά του Αλλάχ, μια ολόκληρη οικογένεια αθώων θυμάτων.
Τα ίδια κάνανε και στα Βαλκάνια με τις ευλογίες τις Εκκλησίας και μετά ποζάρανε για φώτο με το δεξί χέρι υψωμένο.
Ψόφο κακό να βρούνε όλοι τους.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
κοκκορέτσι από τα έντερα των Αλβανών και άρβυλα από το δέρμα τούρκων:
http://www.youtube.com/watch?v=LX9zt9CnKPY
katwrimos
27-11-2007, 11:30
signomi re candirou, pisteveis oti mas apasxolei stalithia an enas loxias pou kata pasa pithanotita einai agrammatos, ratsistis, fanatikos xristianos kai tou pidaei ti gkomena o alvanos kipouros tou vazei merikous fantarous na lene malakies??
Pragmatika as ekanan ton strato aksiokratiko, as vriskane tropo na stamatisoun tis aftoktonies, as edinan enan aksioprepi mistho stous fantarous anti na fortonoun allo ena varos stis oikogenies tous kai meta starxidia mou an tragoudane oti tha ftasoune tin ellada mexri to dounavi, diladi pragmatika se apasxolei ena zitima midenikis simasias pou simvainei se olous tous stratous se ola ta miki kai plati tou kosmou.
carheart
27-11-2007, 11:32
Μαλάκα μου αν όλοι ήμασταν άρθρα εφημερίδας, εσύ θα ήσουν ξερωγώ αγγελία για μαλάκα. Τι "αυτός είναι ο ελληνικός στρατός" ρε χάλυβα; Μήπως όσοι από δω πάμε ελληνικό στρατό θα γίνουμε έτσι; Μήπως ο στρατός μας κάνει όλους έτσι; Μήπως αυτό το αγράμματο αμοιβαδοειδές φασισταριό είναι κάποια πλειοψηφία;
Για τον πούτσο ο στρατός, ναι, αλλά σαν και σένα αδερφέ τίποτα.
αυτός είναι ο ελληνικός στρατός ως θεσμός, ρε παπάρα, προσπαθεί να σε κάνει έτσι, όχι ότι το πετυχαίνει πάντα και το κάθε φανταρόπουλο θα γίνει έτσι!
carheart
27-11-2007, 11:59
"φανταρόπουλο"
katwrimos
27-11-2007, 16:12
en to metaksi an deis olo to video tha deis oti apo 50 atoma tragoudane 4-5
When Black Roses Bloom
27-11-2007, 17:54
Ναι, προφανώς είναι πτώματα. Το τραγούδι κατά την διάρκεια πορείας-τρεξίματος στις ειδικές δυνάμεις, γίνεται για να σκληραγωγηθεί το αναπνευστικό ώστε ο εκάστοτε κομάντο να μπορεί να τρέξει ανα πάσα στιγμή (χωρίς το τραγούδι φυσικά) και να του φανεί σαν να κάνει βόλτα στην εξοχή (απο την στιγμή που έτρεχε και ούρλιαζε σαν καθυστεριμένος στα βουνά και στις ραχούλες).
ΕΔΩ! ΕΔΩ! ΕΔΩ-ΕΚΕΙ-ΕΔΩ! ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!
Έτσι.
ναι, μόνο που το βίντεο είναι λίγα δευτερόλεπτα, οι υπόλοιποι συναινούν (κομάντα μια από τα ίδια δηλαδή: σφηκοφωλιά φασιστοειδών) και αν θες υπάρχει και εκδοχή δίλεπτη ή τρίλεπτη
When Black Roses Bloom
28-11-2007, 10:33
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΠΙΑ! ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΠΙΑ! ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ!
στα κομάντα ήσουν και τα ξέρεις όλα αυτά; :D
When Black Roses Bloom
28-11-2007, 10:56
Όχι, Ναυτικό. Αλλά τους έβλεπα να περνάνε το πρωί τα ΟΥΚια και να γκαρίζουν. Αλλά μιλάμε μια μέση σωλήνας απο το τρέξιμο ε. Παιδιά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράμα, ούτε σε σφίχτες σε γυμναστήριο. Είχαν σφιγμένη την ζώνη τέρμα και το παντελόνι απλά δεν έμπαινε μέσα στο κρέας, έμενε πάνω στον κοιλιακό τεντωμένο.
katwrimos
28-11-2007, 18:27
Όχι, Ναυτικό. Αλλά τους έβλεπα να περνάνε το πρωί τα ΟΥΚια και να γκαρίζουν. Αλλά μιλάμε μια μέση σωλήνας απο το τρέξιμο ε. Παιδιά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράμα, ούτε σε σφίχτες σε γυμναστήριο. Είχαν σφιγμένη την ζώνη τέρμα και το παντελόνι απλά δεν έμπαινε μέσα στο κρέας, έμενε πάνω στον κοιλιακό τεντωμένο.
kauloneis mori lougkritsa, etsi?? Paradeksou to!
ikonoklast
28-11-2007, 18:30
χαχαχαχα
rage for order
29-11-2007, 03:34
όντως ήταν λίγο κάπως η περιγραφή
freak brother
29-11-2007, 07:28
αυτός είναι ο ελληνικός στρατός ως θεσμός, ρε παπάρα, προσπαθεί να σε κάνει έτσι, όχι ότι το πετυχαίνει πάντα και το κάθε φανταρόπουλο θα γίνει έτσι!
den xereis apo reverse psychology mallon :P
den xereis apo reverse psychology mallon :P
αναλογίσου μόνο πόση στρατογκαβλίαση έχει ο κάθε φαντάρος κατά τη διάρκεια της θητείας του, η οποία βέβαια κατά κανόνα του περνά όταν απολυθεί. Ομως στα επίλεκτα, κομάντα, κλπ δεν παίρνουν κάποιον αν δεν έχει την στρατογκαβλίαση στο πετσί του. γιαυτό και όλα αυτά τα φαινόμενα συμβαίνουν αλλά και ενισχύονται στα επίλεκτα σώματα
Mitsmann
29-11-2007, 09:31
αναλογίσου μόνο πόση στρατογκαβλίαση έχει ο κάθε φαντάρος κατά τη διάρκεια της θητείας του, η οποία βέβαια κατά κανόνα του περνά όταν απολυθεί.
σωστο. ο ναθινμαν με παιρνει τηλεφωνο καθε μερα και μου αναλυει τι θα κανει οταν παρουμε πισω τη Σμυρνη. Δε θελω να σας πω, ειναι πολυ σοκιν.
When Black Roses Bloom
29-11-2007, 12:09
kauloneis mori lougkritsa, etsi?? Paradeksou to!
Η αλήθεια είναι ότι λέρωνα λίγο το παντελόνι της στολής μου... :oops:
FANTASMA
30-11-2007, 03:42
Το οτι ΟΛΟΙ οσοι ξερω και πιθανοτατα και οι περισσοτεροι οσοι ξερετε εσεις εδω μεσα πανε στρατο και απλα βαριουνται τη ζωη τους και θα προτιμουσαν να μην ειχαν παει γιατι ειναι ανουσιο εντελως φανταζομαι ειναι σουρρεαλισμος και συμβαινει σε καποιο παραλληλο συμπαν που μονο εγω βιωνω. Γιατι στην πραγματικοτητα του Καντιρου υπαρχουν εκατονταδες χιλιαδες ελληνικα στρατα εκει εξω που ονειρευονται πως θα γαμησουν τη μανα καποιου Τουρκου και θα δολοφονησουν το 6 μηνων βρεφος του αλβανου οικοδομου της γειτονιας.
Το οτι ΟΛΟΙ οσοι ξερω και πιθανοτατα και οι περισσοτεροι οσοι ξερετε εσεις εδω μεσα πανε στρατο και απλα βαριουνται τη ζωη τους και θα προτιμουσαν να μην ειχαν παει γιατι ειναι ανουσιο εντελως φανταζομαι ειναι σουρρεαλισμος και συμβαινει σε καποιο παραλληλο συμπαν που μονο εγω βιωνω. Γιατι στην πραγματικοτητα του Καντιρου υπαρχουν εκατονταδες χιλιαδες ελληνικα στρατα εκει εξω που ονειρευονται πως θα γαμησουν τη μανα καποιου Τουρκου και θα δολοφονησουν το 6 μηνων βρεφος του αλβανου οικοδομου της γειτονιας.
καλά, μάλλον απλώς θες να μου την πεις
rage for order
30-11-2007, 14:50
πάντως ακόμα και αν δεν τα πιστεύεις ε δεν λέει να σε φάζουν να φωνάζεις ρατσιστικά. δεν είναι όλα τα πράγματα "ε εντάξει μωρέ"
Dr. Death
30-11-2007, 20:27
αν ολοι οι τουρκοι ειναι σαν τον καντηρου να τους σκοτωσουμε και γρηγορα
ολους
ολους
ένα δωράκι για τον φίλο μου (http://www.hivwave.gr/pages/index.php?%C1%F0%EF%EA%E1%EB%FD%F0%F4%EF%ED%F4%E1%F2_%F4%EF_%27AIDS%27:%C9%E1%F4%F1%E9%EA%DC_%F0%E5%E9%F1%DC%EC%E1%F4%E1)
ολους
αντε γαμησου ρε φασιστα
freak brother
30-11-2007, 22:22
καλά, μάλλον απλώς θες να μου την πεις
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
tetoia plush egkefalou den ekanan oute oi tourkoi stous genitsarous
FANTASMA
01-12-2007, 04:05
Καντιρου, δε θελω απλα να στην πω, απλα βρισκω απιστευτα σουρρεαλιστικη την αποψη που πας να περασεις για την κατασταση του ελληνικου στρατου... στην ηλικια που ειμαι οι περισσοτεροι φιλοι μου ειναι ή ηταν στρατο σε καποιο χρονικο σημειο τα τελευταια 2 χρονια και δεν εχουν δει τιποτα παρομοιο. Οχι οτι δε συμβαινει, αλλα δεν ειναι και οι τυπικη εικονα του ελληνικου στρατου. Τωρα αμα το παμε σε οικαδες στρατοκαυλους κτλ, ε χαιρω πολυ, ποσοι ειναι ομως αυτοι.
Mitsmann
01-12-2007, 04:11
Τωρα αμα το παμε σε οι!καδες στρατοκαυλους
FANTASMA
01-12-2007, 04:17
Εσυ εχεις βαλθει να πετας μαλακιες για καθε μαλακια που γραφω ε. Ποσα γκολ θες την αλλη φορα, οχι πες ποσα ομως. Θες 5/5 την αλλη φορα κι οχι 3/6? Οτι πει ο προεδρος.
necropethamenos
02-12-2007, 03:05
egw den piga kai den exw pragmatiki apopsi, telika prospathei ontws na kanei tous pantes etsi?
ennow, katalavainw pws by default volevei oi fantaroi na einai porwmenoi na fane kosmo, omws ontws prospathei telika na se fanatisei toso? (de rwtaw me amfisvitisi, kathe allo, aplws anarwtiemai)
episis candiru eisai toso mpoufos pou me kaneis na thelw na parei nobel o liakopoulos.
παλιότερα (πχ 10-15 χρόνια πριν) πού και πού πετούσαν καμμιά παρόμοια μαλακία. Γενικά στους έφεδρους είναι πιο διακριτικοί γιατί τους έχουν στην πρέσσα οι αριστεροί, αντιρησιες, αντιπολεμικά κινήματα, με αναφορές σε εφημερίδες, κλπ. Ομως σε ένα ευρύτερο πλαίσιο οι γείτονες θεωρούνται δυνάμει εχθροί και άρα σε μια ψιλοκρίση βγάινουν τέτοια αντανακλαστικά παντού.
Ομως στις ειδικές δυνάμεις εκέι γίνεται όργιο, μια και όσοι πάνε εκεί δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι φασισταριό
geologiko_karoto
03-12-2007, 18:03
Ομως στις ειδικές δυνάμεις εκέι γίνεται όργιο, μια και όσοι πάνε εκεί δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι φασισταριό
τώρα είπες μαλακία και το ξέρεις
και το ξέρουμε και εμείς
hcpunksonacid
03-12-2007, 19:39
εχμ...δεν εχω γνωρισει κανεναν αναρχικο/αντιεξουσιαστη να εχει παει ειδικες δυναμεις.αυτο δεν σημαινει οτι οσοι πανε εκει ειναι φασισταρια,αλλα ειναι σιγουρα στρατογκαβλοι.
ikonoklast
03-12-2007, 19:49
Εδώ που τα λέμε τα ΟΥΚ και γενικά οι ειδικές δυνάμεις δεν είναι εποπ ή ξερωγώ μπάτσοι ώστε να υπάρχει και ένας μεγάλος αρι8μός που πηγαίνει για την επαγγελματική αποκατάσταση. Η μεγάλη πλειοψηφία είναι φασιστάκια, γιατι να το κρύψομεν άλλωστε. Ακόμα κι αν δεν είναι, η σκληρότητα της εκπαίδευσης και η άνεση με την οποία γίνονται γυμνάσια όπως στο βίντεο, βγαίνουν φασιστάκια, επίσης γιατι να το κρύψομεν. Και είναι κάτι που γίνεται παραδοσιακά και ενσυνείδητα στις παρόμοιες μονάδες σε όλο τον κόσμο και εξαπανέκα8εν, πχ στους marines, γιατι ένας ιδεολογικά πεισμένος στρατιώτης είναι κατιτής αποτελεσματικότερος. Αρα οι στόχοι τύπου αλβανοι, τούρκοι, αφγανοί, αλγερινοί, τσετσένοι και μογγόλοι είναι απαραίτητο συστατικό της εκπαίδευσης.
geologiko_karoto
03-12-2007, 20:41
μιλάτε για φανταρόνια που κάνουν τη θητεία τους και επέλεξαν να πάνε στις ΕΔ ?
ή για επαγγελματίες?
αν το πρώτο τότε λέτε πίπες όπως προείπα
ikonoklast
03-12-2007, 20:48
Για όλους λέω εγώ.
Γιατί ένα φανταρόνι να πάει ειδικές δυνάμεις;
geologiko_karoto
03-12-2007, 21:02
ίσως γιατί έχει κονέ και θα έχει καλύτερη μεταχείρηση ξερωγω
αυτός που ξέρω εγώ πήγε όχι γιατί είναι στρατόκαυλος αλλά γιατί είναι γυμναστηρόκαυλος - ήθελε να περάσει την "δύσκολη" εκπαίδευση των ΕΔ,ή έτσι νόμιζε...
απλά για το κάνει
ούτε ήταν φασίστας ούτε έγινε εκεί μέσα
όσο για τα τραγούδια αυτά τα λέγανε οι εκπαιδευτές και μόνο,τα φανταρόνια εχαχάνιζαν
Dr. Death
03-12-2007, 21:11
ase karote
aytoi 3eroun
δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν στρατογκαβλίαση χωρίς να είναι φασίστες και πάνε ειδικές δυνάμεις και κάνουν αμάν να ξεμπερδέψουν ή και να φύγουν από εκεί.
Μόνος σου τα λες, ότι οι ανώτεροι τους νουθετούν σε ρατσιστιά αιμοβόρα συνθήαμτα. ακριβώς γιατί σε αυτά τα σώματα θα βρουν αποδέκτες, είτε ένθερμους είτε απλώς σιωπηρά συναινούντες.
ikonoklast
03-12-2007, 21:26
ίσως γιατί έχει κονέ και θα έχει καλύτερη μεταχείρηση ξερωγω
αυτός που ξέρω εγώ πήγε όχι γιατί είναι στρατόκαυλος αλλά γιατί είναι γυμναστηρόκαυλος - ήθελε να περάσει την "δύσκολη" εκπαίδευση των ΕΔ,ή έτσι νόμιζε...
απλά για το κάνει
ούτε ήταν φασίστας ούτε έγινε εκεί μέσα
όσο για τα τραγούδια αυτά τα λέγανε οι εκπαιδευτές και μόνο,τα φανταρόνια εχαχάνιζαν
Ε ξερωγώ, εγώ είπα πέντε-έξι πράματα για το πως ακριβώς λειτουργεί η φάση και όλα αυτά συνιστούν ένα επιχείρημα απο την πλευρά μου. Εσύ μου λές για ένα φίλο σου που μπήκε και ήταν γυμναστηρόκαυλος και βγήκε και δεν ήταν φασίστας. Μπράβο του. Εσένα αυτή η αντιπαρά8εση επιχειρημάτων σου φαίνεται ισάξιά; Αν όχι, τότε έχω ένα γνωστό που μπήκε γυμναστηρόκαυλος και βγήκε φασίστας. Τώρα;
Dr.Death δε σου έχω πει ότι όπου μιλάω εγώ εσύ 8α λουφάζεις;
Dr. Death
03-12-2007, 21:37
Dr.Death δε σου έχω πει ότι όπου μιλάω εγώ εσύ 8α λουφάζεις;
oxi
ikonoklast
03-12-2007, 21:41
Γιατί πιστεύεις οτι έχει συμβεί αυτό;
Dr. Death
03-12-2007, 21:43
epeidh to gnwrizeis oti se grafw sta arxidia mou
ikonoklast
03-12-2007, 21:50
8έλω να ξέρεις οτι δεν είναι κα8όλου έτσι. Δεν το έχω κάνει γιατί οι δημοσιεύσεις σου είναι μια προς μια πηγή όμορφων σκέψεων και σκιρτήματος χαράς για μένα. Τις εκτυπώνω σε αλληλογραφία που μυρίζει όμορφα, τις διπλώνω προσεκτικά να μην τις τσακίσω και τις βάζω σε φακέλους που έχω σχεδιάσει με τις ξυλομπογιές μου. Μετά τις βάζω σε ένα κουτάκι απο χρυσόχαρτο και τις κρύβω κάτω απο το κρεβάτι και όταν όλοι έχουν αποκοιμη8εί τις βγάζω και τις διαβάζω όλες και νιώ8ω όμορφα που ξέρω οτι υπάρχει ένα τέτοιο αξιόλογο άτομο που κοιτάει το ίδιο φεγγάρι με μένα. Σάλτα γαμήσου τώρα σίχαμα.
Dr. Death
03-12-2007, 21:54
7 oloklhra lepta gia na grapseis aytes tis paparies kai na aytotapeinw8eis akomh perissotero...
parto xampari eisai ligos
to oti exw grapsei hdh 5 grammes gia na soy apanthsw mporeis na to eklabeis ws bonus points kai na noiwseis pio omorfa.8a mporousa na grapsw ena "st arxidia mou" pou apotelei thn ultimate apanthsh seopoiodhpote ap ta 3.5 + xiliades post sou edw mesa alla eipa na mh se afhsw paraponemeno.
ikonoklast
03-12-2007, 21:59
Πάω να αγοράσω μαγνητάκια φράουλα γιατι αυτό 8α το βάλω στο ψυγείο!
:teddy::teddy::teddy::teddy: