PDA

View Full Version : Primal Fear - New Religion

eleventh guardian
18-10-2007, 17:00
Primal Fear - New Religion
©2007 Frontiers

http://www.electricrequiem.com/iMedia/album/album.695.cover.jpg

01. Sign Of Fear
02. Face The Emptiness
03. Everytime It Rains
04. New Religion
05. Fighting The Darkness
06. Blood On Your Hands
07. The Curse Of Sharon
08. Too Much Time
09. Psycho
10. World On Fire
11. The Man (That I Don't Know)

Κριτική στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/review.php?action=single&aid=695)

locust
18-10-2007, 17:46
Κριτική στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/review.php?action=single&aid=695)

nai e? akougete endiaferon

Eagleheart
18-10-2007, 22:08
Καλούτσικο είναι, όπως και τα υπόλοιπα τους, αλλά μέχρι εκεί. Αν θελω να ακούσω κάτι πιο παλιό από τον Scheepers δεν θα ανατρέξω στο Jaws Of Death, ούτε καν στο Heading For Tomorrow αλλά στο Long Live Metal των Tyran Pace!

Witchkiller
22-10-2007, 19:40
Καλούτσικο είναι, όπως και τα υπόλοιπα τους, αλλά μέχρι εκεί. Αν θελω να ακούσω κάτι πιο παλιό από τον Scheepers δεν θα ανατρέξω στο Jaws Of Death, ούτε καν στο Heading For Tomorrow αλλά στο Long Live Metal των Tyran Pace!

Θεωρώ ότι το πρώτο των Primal Frear είναι ΠΟΛΥ ανώτερο από Tyran Pace.........

locust
22-10-2007, 19:42
witchkiller ksereis apo mpala file

sfinotouvlaki
22-10-2007, 19:42
και το προτελευταίο. βέβαια, για τον κίλλα δεν κάνει, αλλά ντάξ. γενικά μέτριοι μου φαίνονται οι τάιραν πέις. α, και γενικότερα το προτελευταίο είναι το καλύτερο πράιμαλ. στο καινούργιο προσπάθησαν να πάνε λίγο παραπέρα τη συνταγή του, αλλά τους κάηκε ελαφρώς το κέικ. έχει πάντως ένα πολύ ωραίο κομμάτι. όταν θυμηθώ ποιο είναι θα πω.

Witchkiller
22-10-2007, 19:46
witchkiller ksereis apo mpala file

To ξέρω

Σφινοτουβλάκι όταν οι Primal Fear Heavy Metalίζουν και δεν παίζουν Power είναι γαμηστεροί.Ειδικά το ντεμπούτο σκωτώνει..............

sfinotouvlaki
22-10-2007, 19:48
ναι, δε διαφωνώ. βέβαια, όταν είχα ακούσει το ντεμπούτο δε με ενθουσίασε πέρα από μερικά κομμάτια. μάλλον πρέπει να το ξανακούσω.

eleventh guardian
22-10-2007, 19:52
Και μένα δεν μου είχε φανεί καλύτερο το πρώτο από το Jaws of Death.

locust
22-10-2007, 19:58
ναι, δε διαφωνώ. βέβαια, όταν είχα ακούσει το ντεμπούτο δε με ενθουσίασε πέρα από μερικά κομμάτια. μάλλον πρέπει να το ξανακούσω.

tha diafonisw egw :P epatha tralala otan to prwtoakousa kai megalh mounoplaka otan tous eida live na to proothoune (support stous skyclad)

sfinotouvlaki
22-10-2007, 20:00
άκου πάντως το προηγούμενο εσύ. αν δεν το έχεις ακούσει μέχρι τώρα. δήλαδή, νταξ, τόσο καιρό μετά και μ' αρέσει ακόμα πολύ.

eleventh guardian
22-10-2007, 20:03
Δηλαδή κι εγώ που δεν έχω ακούσει τίποτα από το 2ο και μετά, μόνο με το προηγούμενο (Seven Seals?) να ασχοληθώ;

sfinotouvlaki
22-10-2007, 20:11
ε, κοίτα, δεν τους έχω σπουδάσει, μια που ποτέ δε με ενθουσίαζαν. από καναδυό ακροάσεις έχω ρίξει στο καθένα, παίζει να σου αρέσει πάντως το nuclear fire περισσότερο από τα άλλα. εγώ την πλάκα μου την έπαθα με το 7 seals. Ανεξάρτητα με το ποιοι το κυκλοφόρησαν, είναι εξαιρετικός δίσκος μελωδικού μέταλ, ενώ για μένα τα καλύτερα φωνητικά του ο σίπερς τα έχει κάνει εκεί. ακόμη και τα πάουερ τραγούδια είναι πολύ καλά.

έντιτ: εντάξει δε σου απάντησα, οπότε το συμπέρασμα είναι ότι τα πριν το 7 σιλς δισκία είναι περισσότερο του στιλ σου, αλλά να το ακούσεις σίγουρα αυτό ανεξάρτητα τι θα κάνεις με τα άλλα.

Jim Dandy Mangrum
23-10-2007, 10:40

Θεωρώ ότι το πρώτο των Primal Frear είναι ΠΟΛΥ ανώτερο από Tyran Pace.........

edw akoma kai mena marese to prwto... :oops: