View Full Version : Ροκ μύθοι
πολλοί καλλιτέχνες έχουν πλάσει διάφορους μύθους για την μπάντα τους, για τα κομμάτια τους, για την προσωπική τους ζωή, κλπ, κλπ για να πουλήσουν καλύτερα το προϊόν τους. για να ξεθάβουμε, ξεσκεπάζουμε όσους ξέρουμε
πχ το κομμάτι Fools των Deep Purple, ένα από τα καλύτερά τους απο κάθε άποψη, έχει για σόλο κάτι που πλασαρίστηκε σαν παίξιμο με δοξάρι της ηλεκρτικής κιθάρας του Blackmore.
Μου είπαν ότι ήταν ένα τρικ με ποντεσιόμετρα, ενισχυτές, κλπ.
τι παίζει εδώ;
και για ρίξτε και άλλους μύθους
hvilelos?
18-10-2007, 13:26
O Vikernes παιζει μπασο στο De mysteriis dom sathanas
GuardianOfIvorytower
18-10-2007, 13:29
Τι λες ρε, αφού το σβήσανε μετά κ το έπαιξε ο Hellhammer :P.
fandango
18-10-2007, 13:36
Στο Streets όλα τα όργανα είναι παιγμένα από τον Jon Oliva. 8)
Kveldssanger
18-10-2007, 13:43
ο ελβις ειναι ο χριστός!
metamelia3
18-10-2007, 13:44
Κι ο τζέρυ λι λιούις ο γειόργως λολολολ
οι manowar είναι str8 και γαμάνε τα καλύτερα γκομενάκια
οι manowar είναι str8 και γαμάνε τα καλύτερα γκομενάκια
Γιατί πιστεύω ότι άνοιξες αυθτό το τοπικ για να πείς αυτο?
:rofl:
Ο Πετερ ΣΤιλ Απο ΤΟΝ την εχει 21''
Pinatero
18-10-2007, 14:35
19 τζι σκανκ για να γραφτει το Supa Scoopa, τα τελευταια σκασαν ασχημα
19 τζι σκανκ για να γραφτει το Supa Scoopa, τα τελευταια σκασαν ασχημα
χμμμ καθολου παραξενο...τρελο τραγουδι...ο καθενας 19?? :P
verdictdenied
18-10-2007, 15:00
Νομίζω ότι αυτό που λες έγινε στο Handful Of Rain
Ας κάνει έναν κόπο η morphine να ποστάρει εδώ να μας διαφωτίσει...
Pinatero
18-10-2007, 15:00
ειμαι μυθομανης! 19 ολοι, αλλα ο garcia ειναι περιπτερο και εκλεβε παντα τζουρες στις αλλαγες!
Pastor_Of_Muppets
18-10-2007, 15:09
πολλοί καλλιτέχνες έχουν πλάσει διάφορους μύθους για την μπάντα τους, για τα κομμάτια τους, για την προσωπική τους ζωή, κλπ, κλπ για να πουλήσουν καλύτερα το προϊόν τους. για να ξεθάβουμε, ξεσκεπάζουμε όσους ξέρουμε
πχ το κομμάτι Fools των Deep Purple, ένα από τα καλύτερά τους απο κάθε άποψη, έχει για σόλο κάτι που πλασαρίστηκε σαν παίξιμο με δοξάρι της ηλεκρτικής κιθάρας του Blackmore.
τι παίζει εδώ;
και για ρίξτε και άλλους μύθους
χωρις μαλακιες καντιρε.
θα εκαναν το ιδιο ακριβως θεμα σημερα-με αφορμη ενα επεισοδιο φαμιλυ γκαη που και καλα ο γερος πλεον οζυ βγαινει στη σκηνη και αντι για νυχτεριδα τρωει ενα σαντουις(οχι θεσσαλονικης).και απο κατω τιγκα πορωση.
κλεφτη.
Jim Dandy Mangrum
18-10-2007, 15:42
bebaiws kai einai to handful! hmarton sto streets giati na ta paiksei o jon ola? mia xara htan ta paidia tote
o zacharias mono tragoudise kai ta solidia einai tou skolnick. ola ta ypoloipa o xontros.
basika htan ypo dialysh tote kai gia na mhn pane xamena ta tragoudia ta hxografhse.
kai meta tous fwnakse gia tis fwtografies!!!
sfinotouvlaki
18-10-2007, 16:51
έχω στην κωλοτσέπη μου την πικ οφ ντέστινι!
τι παίζει εδώ;
χμμμ, γιατι θα επρεπε να χρησιμοποιησουν ποντεσιομετρο το '71? Δεν θα μπορουσε ο Blackmore να το κανει κανονικα το εφετζιδικο παιξιμο με δοξαρι;
εφοσον ειχε ξαναγινει στο παρελθον, δεν βρισκω το λογο
led_zeppelin
18-10-2007, 20:38
πχ το κομμάτι Fools των Deep Purple, ένα από τα καλύτερά τους απο κάθε άποψη,
Το σολο του fools ειναι ο λογος που ποτε δεν ακουω ολοκληρο αυτο το τραγουδι.
BURNIN AMBITION
19-10-2007, 02:40
έχω στην κωλοτσέπη μου την πικ οφ ντέστινι!ti les re malaka afou tin exoun oi venom
τι παίζει εδώ;
χμμμ, γιατι θα επρεπε να χρησιμοποιησουν ποντεσιομετρο το '71? Δεν θα μπορουσε ο Blackmore να το κανει κανονικα το εφετζιδικο παιξιμο με δοξαρι;
εφοσον ειχε ξαναγινει στο παρελθον, δεν βρισκω το λογο
καλέστε τον ειδικό Ντιπερπλιολόγο επί του θέματος Span63 να μας διαφωτίσει :D
Οι νυχτερίδες και τα περιστέρια του Οζζυ ήταν αληθινά ή ψέυτικα; Αλλιώς θα έπρεπε να τον γαμίσουν οι ζωοφιλικές οργανώσεις
symposium_lexotanil
19-10-2007, 14:15
allios? dld an den itan alithina i pseutika :?: :!:
Blindgeo
20-10-2007, 01:32
έχω στην κωλοτσέπη μου την πικ οφ ντέστινι!Kaneis kai cock-pushups kai power-slide?
BURNIN AMBITION
20-10-2007, 03:46
cock pushups and the powersliiiiide gig simulation and (de thumamai ti lene meta oi stixoi)
perfectly flawed
21-10-2007, 04:18
sto and justice for all de akougetai to mpaso..k kala to svisane epitides oi ulrich k hetfield..fimes theloun to fantasma tou makariti burton na exei kanei tin brwmodoulia gia na kanei kapsoni ston newkid tote newsted,,,,
verdictdenied
22-10-2007, 15:56
bebaiws kai einai to handful! hmarton sto streets giati na ta paiksei o jon ola? mia xara htan ta paidia tote
o zacharias mono tragoudise kai ta solidia einai tou skolnick. ola ta ypoloipa o xontros.
basika htan ypo dialysh tote kai gia na mhn pane xamena ta tragoudia ta hxografhse.
kai meta tous fwnakse gia tis fwtografies!!!
Το Fake account της morphine :D
Marillion
22-10-2007, 17:45
O Blackmore kanei tin ki8ara tou na akougetai etsi, anevokatevazontas to volume (me to potensiometro, nai!), enw solarei. Den einai tpt, se apeira video kai emfaniseis epoxhs ton evlepes na to kanei. Kai me rainbow. Polloi fysika phran thn patenta tou kai vlepeis na ginetai pantou shmera(edw epifylassomai kathws mporei na to vrhke kapoios pio prin, ma sigoura ekeinos to diedwse).
Opws kai na xei mia tetoia fhmh den thn evgalan oi purple.