PDA

View Full Version : Dimmu Borgir, Amon Amarth 16.10 Wien Planet Music

GuardianOfIvorytower
17-10-2007, 12:59
Οι Amon Amarth, για δεύτερη φορά μετά από 11 μήνες ξανά για live, support αυτή τη φορά. Όπως κ την προηγούμενη, ήταν πολύ καλοί, με όρεξη κ πόρωση, γούσταρε κ το κοινό, πολύ ωραία. Κομμάτια από όλη τη δισκογραφία τους: Victorious March, Bleed For Ancient Gods, Death In Fire, Pursuit Of Vikings, Valhall Awaits Me, Runes To My Memory, Cry Of The Black Birds κ νομίζω άλλο 1 που ξεχνάω. Συνολική διάρκεια 45'.

Μετά από ένα μικρό διάλλειμα βγήκαν οι Νορβηγοί. Οι περισσότεροι είχαν έρθει για αυτούς (το μέρος ήταν γεμάτο) κ το γρουπ τους το ανταπέδωσε με μία πολύ καλή εμφάνιση. Δεν τους είχα ξαναδεί, οπότε συγκρίσεις δεν μπορώ να κάνω, πάντως κ εγώ καλά πέρασα, χωρίς να είμαι κ τρελός φαν. Ειδικότερα τα τελευταία 2 τα έχω ακούσει ελάχιστα (κ δεν συγκινήθηκα κ πολύ). Ευχάριστη έκπληξη το ότι έπαιξαν κ αρκετά παλιότερα. Η εμφάνισή τους συνοδευόταν κ από ένα video wall, όπου έδειχνε είτε το αντίστοιχο clip από το τραγούδι είτε το εξώφυλλο του εκάστωτε άλμπουμ. Τραγούδια: The Serpentine Offering, The Sinister Awakening και άλλο 1 από το καινούριο (αυτό που λέει In Sorte Diaboli στο ρεφραιν), Progenies Of The Great Apocalypse, Unorthodox Manifesto (νομίζω), Blessings Upon The Throne Of Tyranny, Puritana (αν θυμάμαι καλά), Grotesquery conceiled, The insight and the catharsis, A Succubus in Rapture, Spellbound (By the Devil), Mourning Palace (τελευταίο) κ Sorgens kammer.

Προσωπικά πορώθηκα περισσότερο με Amon Amarth, αλλά είμαι περισσότερο death fun, οπότε λογικό. Μια χαρά συνολικά :)

enitharmon
17-10-2007, 14:32
φοβάμαι να πάω να ξαναδώ borgir. άσε που παίζει να είναι ήδη σολντ αουτ

carheart
17-10-2007, 14:35
Μόνο "Sorgens Kammer" (και φαντάζομαι την νέα version :puke:) από Stormblast;;;

:/

GuardianOfIvorytower
17-10-2007, 18:52
Ως τη νέα version το προλόγισε ο Sagrath, αλλά όπως μου είπαν δεν είχε κ τρελές διαφορές με την παλιά.

carheart
17-10-2007, 18:58
Η παλιά ήταν απλά μια μελωδία κλεμμένη από ηλεκτρονικό παιχνίδι, ουραία, η νέα είναι ένα νέο τραγούδι!

GuardianOfIvorytower
17-10-2007, 19:02
Ναι από το Agony, θυμάμαι το έπαιζα στην παλιά μου Amiga 500, παιχνιδάρα.

enitharmon
22-10-2007, 02:16
Οι Engel είναι ανύπαρκτοι, οι Amarth μια χαρά για λαιβ, οι Borgir είναι ό,τι είναι, αλλά στα λαιβ εντυπωσιακοί. Η διάρκεια 1 ώρα και ένα τέταρτο όμως απαράδεκτο

edit: επίσης νομίζω δεν παίξαν το sorgens kammer αλλά sacrilegious scorn. α, και οι καρδινάλιοι που αναφέρει ο γκαρντιαν στο πρωτο ποστ είναι σαν αυτούς στο βίντεο