View Full Version : NIGHTFALL
Rotting_Christ
16-10-2007, 10:47
Me aformi to neo myspace tis mpantas www.myspace.com/nightfallgr (http://www.myspace.com/nightfallgr) eipa na anoikso ena topic edo na doume mipos exete kamia pliroforia gia tipota kainourgio. Gia peite
btw, to myspace tous einai mpompa!
Pastor_Of_Muppets
16-10-2007, 11:13
ας σκασει και παρει μαζι του και εσενα.
Rotting_Christ
16-10-2007, 11:17
[quote="Rotting_Christ":22rsq2k5]
ας σκασει και παρει μαζι του και εσενα.[/quote:22rsq2k5]
kai tora perimeneis na gelasoume diladi? Hdh exei arketo krio ekso re poustrako
[quote="Rotting_Christ":3ul71ue3]
ας σκασει και παρει μαζι του και εσενα.[/quote:3ul71ue3]
:rofl: :rofl: :rofl:
Απλά φαντάστηκα την γάτα στο avatar σου αν το λεέι με μπανάλ ύφος....
On Topic
Υπάρχουν ακόμα οι Nightfall και αν ναι για ποιόν λόγο?
^^asxoliasto
Eythimi theloume neo disko! 8)
^^asxoliasto
You can do better....
Απο το να παρακαλάς να παίξουν οι άμπαλοι "μουσικη"
inhalexhale
16-10-2007, 12:19
"EYTHYMH TA SPATE!~"
"Don't Even Forget About Nightfall"
Rotting_Christ
16-10-2007, 14:00
^^asxoliasto
You can do better....
Απο το να παρακαλάς να παίξουν οι άμπαλοι "μουσικη"
anamenomeni apantisi afou sxedon oloi edo mesa an kati den einai post rock, post hardcore, post jazz, post nu metal, post office den akoun kai tipota allo :rofl:
pathetic
enitharmon
16-10-2007, 14:20
σοβαρα τώρα, έχετε ξεγράψει τους nightfall και δισκάρες σαν το lesbian show και athenian echoes, επειδή θεωρείτε τον ευθύμη καραγκιόζη, αλλά τρέχετε πίσω από τελειωμένους νορβηγούς, οι οποίοι κάνουν γαμάτη μουσική δε, είναι καραγκιόζηδες όσο δεν πάει δε
freak brother
16-10-2007, 14:58
σοβαρα τώρα, έχετε ξεγράψει τους nightfall και δισκάρες σαν το lesbian show και athenian echoes, επειδή θεωρείτε τον ευθύμη καραγκιόζη, αλλά τρέχετε πίσω από τελειωμένους νορβηγούς, οι οποίοι κάνουν γαμάτη μουσική δε, είναι καραγκιόζηδες όσο δεν πάει δε
+1
Griffith
16-10-2007, 14:58
IN MIDDLE EARTH
Zoonchild
16-10-2007, 15:05
+1
-2
The Good Son
16-10-2007, 15:14
ΛΕΕΕΕΕΖΜΠΙΑΝ;
Θα τραγουδάτε στο ρεφραίν ε;
Lukather
16-10-2007, 16:08
malaka cd tou metal hammer me live apo to Rockwave!
Posos theos mporei na eisai pou to thimithikes afto!
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Rotting_Christ
16-10-2007, 16:09
siga more kai poios de toxei afto to cd
House Of Low Culture
16-10-2007, 16:12
φοβερό gothic death. Θυμάμαι να βλέπω συναυλία Empalmed πριν από 5 χρόνια και να διασκευάζουν το Lesbian Show σε brutal-war-death metal ηχοτόπια και τρελαινόμουν.
OK για να μην τρελαθούμε
το Lesbian Show είναι δισκάρα?
Βασικά πιο Nightfall είναι δισκάρα?
Βασικά γιατί τόσες ελληνικές υπερμπάντες εχουν μείνει στην αφάνεια και οι Nightfall ακόμα υπάρχουν?
Έχει κανένας Erectus απο Σαλόνικα να δεί τι σημαίνει ελληνική μπάντα με κάκκαλα?
Mia xara mpanta einai oi Nightfall.
Rotting_Christ
16-10-2007, 17:44
OK για να μην τρελαθούμε
Βασικά γιατί τόσες ελληνικές υπερμπάντες εχουν μείνει στην αφάνεια και οι Nightfall ακόμα υπάρχουν?
Έχει κανένας Erectus απο Σαλόνικα να δεί τι σημαίνει ελληνική μπάντα με κάκκαλα?
exo ego. kai erectus exo kai disembowel exo alla re filaraki ntaksi, kaloi einai den einai omos nightfall...
OK για να μην τρελαθούμε
Οι Nightfall δεν υπαρχουν πια, εχουν διαλυθει εδω και αρκετο καιρο.
Το Lesbian Show δισκαρα δεν ξερω αν ειναι και τελος παντων πως οριζεις την εννοια, με βαση το γουστο μου παντως ειναι ενας πολυ καλος δισκος.
BURNIN AMBITION
16-10-2007, 21:10
ego ena xero to athenean echoes gamei. apo ekei kai meta den exo kanena album tous.prosfata katevasa merika kai den ta exo akousei. to athenean echoes omos sasgamei kala. kai to leo ego pou den pao ton karadima. kai xenerono pou sto rock of gods to 96 den epaixan thor gia na paixoun to kai kala metal epos. ai sta diala
Pastor_Of_Muppets
16-10-2007, 21:17
ερωτηση:ποια ντε και καλα σοβαρη Death /black/gothic/δεν εχουμε αποφασισει ακομα τι να παιξουμε παμε με τις επιταγες του εκαστοτε trend ,μπαντα διασκευαζει Manowar?
Οι Nightfall.
τα ατομα που ελεγαν για tours κλπ και Ο Κολλιας τους την κανει για το Αμερικα να παιξει "σωστη" μουσικη με μελλον.
και οσο θυμαμε περι tico tico και αλλες μαλακιες και το υπεροχο τσιγκινο ηχο τους.
R.I.Η. nightfall.
(σταντς φορ Ροτ Ιν Χελ)
sfinotouvlaki
16-10-2007, 22:03
πωπω, είστε σιhammerοί βρε παιδιά.
psychotron
16-10-2007, 22:06
OK για να μην τρελαθούμε
OK για να μην τρελαθούμε
Ναι
Πολλά.
Ε και βασικά ό,τι είπε η Σωτηρία μία σελίδα πριν, αν και διαφωνώ στο σημείο με τους Νορβηγούς, όχι ως προς το "καραγκιόζηδες". Μη βαράτε όλοι μαζί ρε!
εγώ απλά θεωρώ ότι είναι το πιο υπερτιμημένο ελληνικό group και ότι λόγω άλλων παραμέτρων και όχι μουσικών φτάσανε να είναι εκεί που είναι. Γούστα είναι αυτά... Και όχι μόνο αυτό αλλά live τελείως ερασιτεχνική μπάντα....
No Grrr-udges!
The Good Son
16-10-2007, 23:32
Βασικά, δεν ξέρω πόσοι από σας θυμάστε, είχαμε παίξει τότε στο ροκ οβ γκάντσ, και είχαμε παίξει ένα κομμάτι που λέγεται Αηρισσσσ. Νερό; δώσε νερό στον κόζμο. Αηρισσσσσσσ.
Βασικά, δεν ξέρω πόσοι από σας θυμάστε, είχαμε παίξει τότε στο ροκ οβ γκάντσ, και είχαμε παίξει ένα κομμάτι που λέγεται Αηρισσσσ. Νερό; δώσε νερό στον κόζμο. Αηρισσσσσσσ.
Νταξ με πρίζωσες ψάχνω απεγνωσμένα να βρω το γαμω cd....
Αν το έχει κανένας ας το ανεβάσει...
Γαμώ τα cd-souver γαμώ....
α ρεεεεε γέλια :rofl: :rofl:
babality
17-10-2007, 08:06
θελω να παιξω οπωσδηποτε με Erectus. Πρεπει να πανε μπροστα αυτοι.
Το Lesbian Show ειναι ωραιος δισκος.
Jim Dandy Mangrum
17-10-2007, 10:13
http://static.metal-archives.com/images/9/4/0/3/9403.gif
http://static.metal-archives.com/images/9/4/0/3/9403.gif
GTP
Jim Dandy Mangrum
17-10-2007, 10:16
nai, epibebaiw8hke....eisai ampallos.
Όχι απλά έχω δικιά μου γνώμη
Jim Dandy Mangrum
17-10-2007, 11:31
opws kai oloi oi ypoloipoi, alla de blepw to sebesai ayto....
Marillion
17-10-2007, 11:39
Coil kai pastor xwris na thelw na yperaspistw tous nightfall mias kai den eimai kanas fan.
An den asteieveste stous xarakthrismous pou xrhsimopoieite eiste apisteyta gloiwdeis kai trisa8lioi kai aei sta diala apo kei e.
Pastor_Of_Muppets
17-10-2007, 11:43
Coil kai pastor xwris na thelw na yperaspistw tous nightfall mias kai den eimai kanas fan.
An den asteieveste stous xarakthrismous pou xrhsimopoieite eiste apisteyta gloiwdeis kai trisa8lioi kai aei sta diala apo kei e.
ειστε μπαντζανακης με το ευθυμη ε?σε γαμαει καλα ε?
Marillion
17-10-2007, 11:43
eisai megistos vlakas kai den to synexizw.
Zoonchild
17-10-2007, 11:44
το βρηκες :!:
εσυ μαλλον θα εισαι αυτη που την χωρισε προσφατα για αυτο του κανεις τετοιες σκηνες, ε?
εδιτ: στον παστορ αυτο :!:
Pastor_Of_Muppets
17-10-2007, 11:54
το βρηκες :!:
εσυ μαλλον θα εισαι αυτη που την χωρισε προσφατα για αυτο του κανεις τετοιες σκηνες, ε?
εδιτ: στον παστορ αυτο :!:
μπα εκεινος γαμαει μονο τους αμερικανους κλπ κλπ κλπ.
Γιατι λέγοντας την γνώμη μου για τους Nightfall δεν σέβομαι τους άλλους?
Έγω μιλάω πολύ σοβαρά για αυτήν την τρισάθλια, δήθεν, hammerικη και καλά κακια, άτεχνη, ατάλαντη, χωρίς ίχνος αισθητικής μπάντα...
Pastor_Of_Muppets
17-10-2007, 12:59
Έγω μιλάω πολύ σοβαρά για αυτήν την τρισάθλια, δήθεν, hammerικη και καλά κακια, άτεχνη, ατάλαντη, χωρίς ίχνος αισθητικής μπάντα...
δεν εισαι σοβαρος και proub to be a metalhead αν δεν εχεις τουλαχιστον τη δισκογραφια (και τις βιντεοκασετες) τους
[quote="Jim Dandy Mangrum":g41p5jyn]opws kai oloi oi ypoloipoi, alla de blepw to sebesai ayto....
δεν εισαι σοβαρος και proub to be a metalhead αν δεν εχεις τουλαχιστον τη δισκογραφια (και τις βιντεοκασετες) τους[/quote:g41p5jyn]
Γαμισε τα... εχω δώσει λεφτά για Nightfall..
Πάω να φορέσω το μπλουζάκι απο το Hammer και να ακούσω το Diva Futura
Ας ανεβάζει κάποιος το Live Στο Rockwave (δώσε νερό στα παιδιά) γιατι δεν το βρίσκω και θ'ελω να ακούσω αυτές τις υπέρτατες εκτελέσεις.... AAAAAAAAAAAAIIIIIIIRISSSSSSSSSSHHHHHHHHHH (Με προφορά παρακαλώ)
Jim Dandy Mangrum
17-10-2007, 13:14
epeidh einai poly kourastikh ayth h katastash otan symbainei, koita ta prohgoumena posts sou kai pes mou: les apla th gnwmh sou h' mhpws brizeis kai koroideueis to sygkrothma kai osous mporei na tous goustaroun?
Rotting_Christ
17-10-2007, 13:15
de koitas ta xalia sou mizere karagiozi i profora se marane. les kai esi exeis kaliteri profora KARAVLAXE!!! AHAAHHAHAAHAHAHAHAHAH!!!
edit: afto gia o vlaxadero ton coil
Pastor_Of_Muppets
17-10-2007, 13:22
εγω παιδες δεν μιλησα ποτε για προφορες και μαλακιες.
και Ο καβαλερας εχει υπερτραγικη προφορα,τα αγγλικα του ειναι σαν να τα μιλαει μογγολος αλλα ο κοσμος τον γουσταρει και τον ακουει αλλα δεν παρα ειναι περιεργο που ενω τοσες μπαντες υπαρχουν στην ελλαντα οι Nightfall ειναι αυτοι που τρωγανε το τρελο σπρωξιμο?
και λογικο οπως εισαι νεος στο χωρο και αυτο σου λενε ειναι καλο-ενω δεν ειναι- να λες οκ ειναι.αφου το λενε οι συντακτες ...
Rotting_Christ
17-10-2007, 13:23
[quote="Jim Dandy Mangrum":38r5aam1]opws kai oloi oi ypoloipoi, alla de blepw to sebesai ayto....
δεν εισαι σοβαρος και proub to be a metalhead αν δεν εχεις τουλαχιστον τη δισκογραφια (και τις βιντεοκασετες) τους[/quote:38r5aam1]
allo vlaxadero apodo pou tha katevei apo to xorio na paei na dei dodheimsgard :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: exei kai apopsi gia tous nightfall!!! :rofl: :rofl:
Rotting_Christ
17-10-2007, 13:27
εγω παιδες δεν μιλησα ποτε για προφορες και μαλακιες.
και Ο καβαλερας εχει υπερτραγικη προφορα,τα αγγλικα του ειναι σαν να τα μιλαει μογγολος αλλα ο κοσμος τον γουσταρει και τον ακουει αλλα δεν παρα ειναι περιεργο που ενω τοσες μπαντες υπαρχουν στην ελλαντα οι Nightfall ειναι αυτοι που τρωγανε το τρελο σπρωξιμο?
και λογικο οπως εισαι νεος στο χωρο και αυτο σου λενε ειναι καλο-ενω δεν ειναι- να λες οκ ειναι.αφου το λενε οι συντακτες ...
an afto to topic elege "ROTTING CHRIST" anti gia "NIGHTFALL" pali ta idia tha eleges opote ti asxoloumaste... kollimenoi mia zoi
Pastor_Of_Muppets
17-10-2007, 13:29
[quote="Pastor_Of_Muppets":2g8mig6z]εγω παιδες δεν μιλησα ποτε για προφορες και μαλακιες.
an afto to topic elege "ROTTING CHRIST" anti gia "NIGHTFALL" pali ta idia tha eleges opote ti asxoloumaste... kollimenoi mia zoi[/quote:2g8mig6z]
παιζει να μου λειπει μονο το τελευταιο απο Rotting Christ .
βλακα.
και δεν ειμαι απο Χωριο.
κωλοζωο.
Rotting_Christ
17-10-2007, 13:31
εγω επειδη ειμαι απο χωριο και θα ειμαι Θ/νικη .
που θα δω DHG με ποσο και ποτε.
μη χεσω με μπερδεψατε.
Pastor_Of_Muppets
17-10-2007, 13:34
[quote="Pastor_Of_Muppets":12gekcp8]εγω επειδη ειμαι απο χωριο και θα ειμαι Θ/νικη .
μη χεσω με μπερδεψατε.[/quote:12gekcp8]
πες μου οτι δεν εχεις ξανακουσει την εκφραση "ειμαι απο χωριο".
και ναι κανονικα θα πηγαινα αθηνα να τους δω.
Rotting_Christ
17-10-2007, 13:35
:rofl:
Rotting_Christ
17-10-2007, 13:35
[quote="Rotting_Christ":59ngq6r4][quote="Pastor_Of_Muppets":59ngq6r4]εγω επειδη ειμαι απο χωριο και θα ειμαι Θ/νικη .
μη χεσω με μπερδεψατε.[/quote:59ngq6r4]
και ναι κανονικα θα πηγαινα αθηνα να τους δω.[/quote:59ngq6r4]
tin ekfrasi "kai tha eimai thessaloniki" proti fora tin akouo omos :rofl: :rofl: :rofl:
Δεν έχω προφορά γιατι είμαι απο χωριό αλλά δεν ανεβαίνω στις σκηνες να γκαρίζω φαλακρός Λεσμπιαν Σοοοου οοοοου οοοουυυ οοοουυυυ!!
Μαλακίδια του hammer.
To DVD των Rotting Christ τα λέει όλα ειδικά η υπέρτατη συνέντευξη του υπεργραφικού Sakis...
Βέβαια μουσικά γαμάνε όχι σαν τους άλλους που ούτε να παίξουν δεν ξέρουν.
Μαλάκα sovinisti.. A Sixtir
Pastor_Of_Muppets
17-10-2007, 13:37
[quote="Pastor_Of_Muppets":jj2zsjeb][quote="Rotting_Christ":jj2zsjeb][quote="Pastor_Of_Muppets":jj2zsjeb]εγω επειδη ειμαι απο χωριο και θα ειμαι Θ/νικη .
μη χεσω με μπερδεψατε.[/quote:jj2zsjeb]
και ναι κανονικα θα πηγαινα αθηνα να τους δω.[/quote:jj2zsjeb]
tin ekfrasi "kai tha eimai thessaloniki" proti fora tin akouo omos :rofl: :rofl: :rofl:[/quote:jj2zsjeb]
change of plans που λενε.
τεσπα αρκετα τρολλ-ιασαμε.
το θεμα ειναι οι Nightfall.
Rotting_Christ
17-10-2007, 13:38
[quote="Rotting_Christ":6jeiycep][quote="Pastor_Of_Muppets":6jeiycep][quote="Rotting_Christ":6jeiycep][quote="Pastor_Of_Muppets":6jeiycep]εγω επειδη ειμαι απο χωριο και θα ειμαι Θ/νικη .
μη χεσω με μπερδεψατε.[/quote:6jeiycep]
και ναι κανονικα θα πηγαινα αθηνα να τους δω.[/quote:6jeiycep]
tin ekfrasi "kai tha eimai thessaloniki" proti fora tin akouo omos :rofl: :rofl: :rofl:[/quote:6jeiycep]
το θεμα ειναι οι Nightfall.[/quote:6jeiycep]
re file den einai ntropi na eisai apo xorio. cool. oloi apo xoria eimaste
Pastor_Of_Muppets
17-10-2007, 13:39
[quote="Pastor_Of_Muppets":10pg5pzj][quote="Rotting_Christ":10pg5pzj][quote="Pastor_Of_Muppets":10pg5pzj][quote="Rotting_Christ":10pg5pzj][quote="Pastor_Of_Muppets":10pg5pzj]εγω επειδη ειμαι απο χωριο και θα ειμαι Θ/νικη .
μη χεσω με μπερδεψατε.[/quote:10pg5pzj]
και ναι κανονικα θα πηγαινα αθηνα να τους δω.[/quote:10pg5pzj]
tin ekfrasi "kai tha eimai thessaloniki" proti fora tin akouo omos :rofl: :rofl: :rofl:[/quote:10pg5pzj]
το θεμα ειναι οι Nightfall.[/quote:10pg5pzj]
re file den einai ntropi na eisai apo xorio. cool. oloi apo xoria eimaste[/quote:10pg5pzj]
πατρα μενω.
και ειμαι απο νησι btw.
Rotting_Christ
17-10-2007, 13:40
Δεν έχω προφορά γιατι είμαι απο χωριό αλλά δεν ανεβαίνω στις σκηνες να γκαρίζω φαλακρός Λεσμπιαν Σοοοου οοοοου οοοουυυ οοοουυυυ!!
ma den itan falakros :!: :rofl: :rofl:
Pastor_Of_Muppets
17-10-2007, 13:41
indeed.οταν βγηκε το λεσμπιαν ειχε μαλλι.λιγο και μακρυ αλλα ειχε μαλλι.
townsend στυλ.
Έμεις στο Λιανοκλάδι θεωρούμε τους Nightfall totally overrated...
Rotting_Christ
17-10-2007, 13:43
etsi tha einai tote. . & -
Rotting_Christ
17-10-2007, 13:44
etsi tha einai tote. . & -
Osa den ftanei i alepou ta kanei kremastaria
:shock: αυτό το λές μεγάλο κουτελο ε? Αλλά δεν έχει σχεση το μαλλί μην τα γαμάμε ολα. Μουσικά μιλάω. Οπως οι άλλοι οι οβερειτεντ Λουζερς που εχεις στο αβαταρ σου και η μπαντα που ειχε με τα μπασα και τις δηθεν οκαλτ μαλακιες ο αλλος...
Rotting_Christ
17-10-2007, 13:46
:shock: αυτό το λές μεγάλο κουτελο ε? Αλλά δεν έχει σχεση το μαλλί μην τα γαμάμε ολα. Μουσικά μιλάω. Οπως οι άλλοι οι οβερειτεντ Λουζερς που εχεις στο αβαταρ σου και η μπαντα που ειχε με τα μπασα και τις δηθεν οκαλτ μαλακιες ο αλλος...
ntaksi more. oloi οβερειτεντ λουζερς einai. olos tixaios
Pastor_Of_Muppets
17-10-2007, 13:47
να κανουμε θεμα Δαου αρτ Λορντ και να τους θαψετε εκει?
Αν έχεις κανα σοβαρό επιχείρημα να μιλήσουμε και να ποστάρω σοβαρα..
Μην αρχιζουμε τις μαλακιες ομως
Rotting_Christ
17-10-2007, 13:48
Αν έχεις κανα σοβαρό επιχείρημα να μιλήσουμε και να ποστάρω σοβαρα..
Μην αρχιζουμε τις μαλακιες ομως
hahahaha koita poios milaei! o anthropos me ta sovara epixeirimata!!!
PainOfSalvation
17-10-2007, 13:50
orea, twra 8elete na milisete kai gia Nightfall...
Coil ta spases...nai t'arxidia...de s'aresoun? MH POSTAREIS
pigaine se kanena thread me to super-duper-post-rock-klain-my-pouts-progressive-jazz-tsamiko kai pes poso gamane kai poso texnh einai ayto pou kanoun kai apla MH POSTAREIS
kai oxi oute egw goustarw Nightfall....
Rotting_Christ
17-10-2007, 13:52
pigaine se kanena thread me to super-duper-post-rock-klain-my-pouts-progressive-jazz-tsamiko kai pes poso gamane kai poso texnh einai ayto pou kanoun kai apla MH POSTAREIS
:rofl: :rofl: ontos an oi thou art lord pezan post black metal kai oi nightfall post-death-nu hardcore jazz tha legane.
Marillion
17-10-2007, 13:59
http://img149.imageshack.us/img149/556/70452093nx2.jpg (http://imageshack.us)
ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ
του μαθητή Coil τμήμα: G 666
ΘΕΜΑ
Γιατι οι Nightfall δεν αξίζουν
Μουσικα, γιατι αυτό μας ενδιαφέρει πρωτίστως δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα και για κανέναν λόγο. Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι θα ήθελαν να παίξουν (αν ήξεραν να γρατζουνάνε καμμιά κιθάρα) και πιο κοινό να προσελκυσουν.Με μεγάλο σύμμαχο το έντυπο Metal Hammer και ενίοτε το Metal Invader αυτοανακυρήχθηκαν ηγέτες του ελληνικού metal και οι μετριότατοι δίσκοι τους έγιναν ξαφνικά cult και δισκάρες γιατί έτσι είπε το τάδε έντυπο και γιατί η ελληνική κλίκα αυτό ορίζει. ΟΙ έχοντες διαφορετική Άποψη απλά δεν είναι μεταλλάδες και ζηλεύουν.
Στιχουργικά γελάει με τα βαθυστόχαστα φιλοσοφικά ερωτήματα που προκύπτουν απο την ακρόαση. Συνεχίζεται η μεγάλη κληρονομιά που μας έχουν αφήσει οι μεγάλοι μας ποιητές.
Artwork Αθλιο και ανέμπνευστο.
Παραγωγές τρελές ορόσημα για την σκήνη και απο τις λίγεςμπάντες που ηχογραφούν στο εξωτερικό. Το αποτέλεσμα είναι απλά ικανοπιιτικό και παλιότερα τρισάθλιο. Βέβαια αυτό απο τα εγχώρια έντυπα βαφτίζεται απίστευτο, oi Nightfall στα τικο τικο και όλοι είναι ευτυχισμενοι.
Live Performances Δεν έχω να πω τίποτα.. Οποιος τους έχει δεί και δεν είναι μυρωδιάς απο μουσική γνωρίζει.
Τελικά τι σε κάνει μεγάλη μπάντα? Το κοινο? Η η ποιότητα της δουλειάς σου? Τελικά το πρώτο υπερισχύει. Ακόμα τα κατακάθια της γενιάς του hammer αρνούνται να ξυπνησουν.
Rotting_Christ
17-10-2007, 14:04
ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ
του μαθητή Coil τμήμα: G 666
ΘΕΜΑ
Γιατι οι Nightfall δεν αξίζουν
Μουσικα, γιατι αυτό μας ενδιαφέρει πρωτίστως δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα και για κανέναν λόγο. Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι θα ήθελαν να παίξουν (αν ήξεραν να γρατζουνάνε καμμιά κιθάρα) και πιο κοινό να προσελκυσουν.Με μεγάλο σύμμαχο το έντυπο Metal Hammer και ενίοτε το Metal Invader αυτοανακυρήχθηκαν ηγέτες του ελληνικού metal και οι μετριότατοι δίσκοι τους έγιναν ξαφνικά cult και δισκάρες γιατί έτσι είπε το τάδε έντυπο και γιατί η ελληνική κλίκα αυτό ορίζει. ΟΙ έχοντες διαφορετική Άποψη απλά δεν είναι μεταλλάδες και ζηλεύουν.
Στιχουργικά γελάει με τα βαθυστόχαστα φιλοσοφικά ερωτήματα που προκύπτουν απο την ακρόαση. Συνεχίζεται η μεγάλη κληρονομιά που μας έχουν αφήσει οι μεγάλοι μας ποιητές.
Artwork Αθλιο και ανέμπνευστο.
Παραγωγές τρελές ορόσημα για την σκήνη και απο τις λίγεςμπάντες που ηχογραφούν στο εξωτερικό. Το αποτέλεσμα είναι απλά ικανοπιιτικό και παλιότερα τρισάθλιο. Βέβαια αυτό απο τα εγχώρια έντυπα βαφτίζεται απίστευτο, oi Nightfall στα τικο τικο και όλοι είναι ευτυχισμενοι.
Live Performances Δεν έχω να πω τίποτα.. Οποιος τους έχει δεί και δεν είναι μυρωδιάς απο μουσική γνωρίζει.
Τελικά τι σε κάνει μεγάλη μπάντα? Το κοινο? Η η ποιότητα της δουλειάς σου? Τελικά το πρώτο υπερισχύει. Ακόμα τα κατακάθια της γενιάς του hammer αρνούνται να ξυπνησουν.
eleos me to hammer more.... kai tous wastefall tous eixan sproksei asxima prin kana 2 xronia kai tora de tous thimate kaneis. giati arage :?:
Εμένα πάλι η γνώμη μου για τους Nightfall είναι να πάρουμε το τόπικ και αφού το δέσουμε πάνω σε πέτρα βαριά να το ρίξουμε στην άβυσσο και να μη το ξαναδούμε, ελπίζοντας ότι θα συμπαρασύρει και τους 3 τελευταίους γιούζερς.
έντιτ : μαρούλιον μη μπαίνεις στη μέση καλέ :!:
Ρε μαλακίδιον θέλω να περάσω ευχαρίστα την ώρα μου μέχρι να σχολάσω να πάω σπιτάκι μου γαμησε μας...
Μπάτσος του forum είσαι?
Rotting_Christ
17-10-2007, 14:05
Εμένα πάλι η γνώμη μου για τους Nightfall είναι να πάρουμε το τόπικ και αφού το δέσουμε πάνω σε πέτρα βαριά να το ρίξουμε στην άβυσσο και να μη το ξαναδούμε, ελπίζοντας ότι θα συμπαρασύρει και τους 3 τελευταίους γιούζερς.
o telefteos apo tous 3 eisai esi e?
Εσύ είσαι αυτός που καλό είναι να σκάσει επιτέλους. Για αρχή.
eleos me to hammer more.... kai tous wastefall tous eixan sproksei asxima prin kana 2 xronia kai tora de tous thimate kaneis. giati arage :?:
απο όλα αυτά που είπα εσύ στο hammer κόλλησες? ΟΚ
Rotting_Christ
17-10-2007, 14:11
απο όλα αυτά που είπα εσύ στο hammer κόλλησες? ΟΚ
e nai ola ta alla einai malakies etsi kiallios. siga mi doso vasi
Rotting_Christ
17-10-2007, 14:11
Εσύ είσαι αυτός που καλό είναι να σκάσει επιτέλους. Για αρχή.
ama se enoxlo kane logout kai pare to poulo
OK eisai ντήπ kollimenos pou leme kai sto xwrio moy.
Ante se misi writsa sxolaw...
Rotting_Christ
17-10-2007, 14:16
OK eisai ντήπ kollimenos pou leme kai sto xwrio moy.
Ante se misi writsa sxolaw...
esi eisai anoixtomialos. ante kalo sxolasma
carheart
17-10-2007, 14:19
Coil, λες τους Nightfall απατεώνες και κουλούς και γενικώς τους αχρηστεύεις πλήρως, δικαίωμά σου, αλλά έχεις αγαπημένη μπάντα στο "Για πείτε." τους Strikelight ξερωγώ, δικαίωμά σου, αλλά γενικά αναρωτιέμαι αρκετά.
Η γνώμη μου για τους Nightfall είναι πως υπήρξαν εκεί που έπρεπε να υπάρξουν την ώρα που έπρεπε, και λόγω των ικανοτήτων τους έφτιαξαν μερικούς όμορφους δίσκους. Από κει και πέρα, ούτε τεράστια μπάντα μου φαίνονται, ούτε μη βαρετοί στα τελευταία τους, ούτε τίποτα μεγάλο γενικά. Τα ίδια με Septic Flesh, μόνο που αυτοί ήταν κάπως καλύτεροι. Τα ίδια και με Horrified, μόνο που αυτοί στα τελευταία τους ήταν αισθητά κακοί.
Κάποια στιγμή, θα επιχειρήσω ίσως thread "Necromantia". Μην διανοηθείτε να γράψετε οποιαδήποτε αηδία.
Rotting_Christ
17-10-2007, 14:21
akous strikelight re teliomene?? ahahahahaha!!! eleos!!! paidia na kanoume to stavro mas oloi mazi na akousoume xristianiko heavy metal! (me profora KAVLA parakalo)
Nai filos, einai filarakia ta paidia opws epishs kai olokliri h skini apo strikelight kai ton ipertato theouli pappa, mortal threat, klp klp klp. Den akow strikelight tigxanei na tous sevomai kai na goustarw afto pou kanoun alla 3ernaw me tin mousiki tous. Sin tis allis mporw xalara na onomasw alles 20 bandes pou ipera3izoun apo ellada.
Apo tin alli ta pernw me tous nightfall giati einai krima akoma kai gia tin epoxi tous na pigan mprosta logo sigkiriwn kai mono. Kai theorw akoma pio tragiko na asxoloumaste mazi tous simera to 2007 giati twra iparxoyn poli kallitera pramata apo ellada pou a3izoun tin simparastasi mas.
Sxolasa sas filw glika ta leme
Rotting_Christ
17-10-2007, 14:28
Nai filos, einai filarakia ta paidia opws epishs kai olokliri h skini apo strikelight kai ton ipertato theouli pappa, mortal threat, klp klp klp. Den akow strikelight tigxanei na tous sevomai kai na goustarw afto pou kanoun alla 3ernaw me tin mousiki tous. Sin tis allis mporw xalara na onomasw alles 20 bandes pou ipera3izoun apo ellada.
Apo tin alli ta pernw me tous nightfall giati einai krima akoma kai gia tin epoxi tous na pigan mprosta logo sigkiriwn kai mono. Kai theorw akoma pio tragiko na asxoloumaste mazi tous simera to 2007 giati twra iparxoyn poli kallitera pramata apo ellada pou a3izoun tin simparastasi mas.
Sxolasa sas filw glika ta leme
i panagia mazi sou
carheart
17-10-2007, 14:30
μαν, έβαλες στις αγαπημένες σου ελληνικές μπάντες μια που ξερνάς απλά επειδή είστε φίλοι;;;;
Και κατηγορείς το χάμμερ πως κάνει το ίδιο;
Θενξ για τα καλά λόγια πάντως!
enitharmon
17-10-2007, 14:43
ο καρχαρτ έγραψε ό,τι έπρεπε
δε χρειάζεται να ποστάρω άλλο
Rotting_Christ
17-10-2007, 14:44
e nai. telos i "kouventa"
eleventh guardian
17-10-2007, 16:17
Παντως και οι Strikelight μια χαρά είναι γι' αυτό που κάνουν (χωρίς να διανοούμαι να τους χαρακτηρίσω μπάντα με μεγάλη προοπτική) και φυσικά το χριστιανικό μέταλ γαμάει πολλά ίβολ κωλαράκια.
μαν, έβαλες στις αγαπημένες σου ελληνικές μπάντες μια που ξερνάς απλά επειδή είστε φίλοι;;;;
Και κατηγορείς το χάμμερ πως κάνει το ίδιο;
Θενξ για τα καλά λόγια πάντως!
Να γίνω λίγο πιο σαφής: Συγκεκριμένα το είδος που παίζουν οι Strikelight με αφήνει παγερά αδιάφορο. Όμως αντικειμενικά είναι μια μπάντα η οποία δουλεύει αρκετά και είναι φοβερή για αυτό που κάνει. Επίσης και η μουσική που παίζει είναι τρομερά καλή για αυτό το είδος. Το ότι δεν μαρέσουν δεν συνεπάγεται οτι πρέπει να τους κράξω. Απο προοπτικές είναι στα top γρουπς και θα μπορούσαν να κάνουν μεγάλα πράγματα αν το επέτρεπε και το συγκεκριμένο είδος.
Αν ο λόγος που έχω ανώνυμα σε ένα φορουμ είναι το ίδιο με έναν συντάκτη του hammer τότε ευχαριστώ αλλά πιστεύω ότι με υπερεκτιμάς.
Και τέλος εσυ ποιός είσαι και εγώ λέω καλά λογια για σένα?
carheart
17-10-2007, 16:45
Από το "κράζω" μέχρι το "αγαπημένη μου μπάντα", υπάρχουν και μερικές ενδιάμεσες καταστάσεις.
Ποιες θεωρείτε τις καλύτερες εν ενεργεία ελληνικές μπάντες/καλλιτέχνες/τραγουδιάρες/ερμηνευτές/καιδεσυμμαζεύεται :?:
Εντελώς υποκειμενικά εννοείται, μην αρχίσετε τις γνωστές παπαριές για καριέρα στο εξωτερικό/γαμάτη παραγωγή/επαγγελματική συμπεριφορά/καιδεσυμμαζεύεται.
έχεις δίκιο...
ίσως δεν είναι ακριβώς οι αγαπημένες μου μπάντες αλλά πχ Οι Mortal Threat παίζουν φοβερό thrash, οι Afformance φοβερό ποστ και οι Strikelight φοβερό NWOBHM... εκεί κόλησες?
Πές μου ρε παίζεις σε καμιά απο αυτές τις μπάντες?
Χμ κάνεις quote το ποστ μου για να αποδείξεις ότι όντως λες μαλακίες; Δε το πολυκατάλαβα. Χωρίς παρεξήγηση, δε τρέχει τίποτα, όλα κομπλέ, τσιλάουτ κτλ.
Χμ κάνεις quote το ποστ μου για να αποδείξεις ότι όντως λες μαλακίες; Δε το πολυκατάλαβα. Χωρίς παρεξήγηση, δε τρέχει τίποτα, όλα κομπλέ, τσιλάουτ κτλ.
ε? όχι εσύ έκανες ένα thread εγώ δεν απάντησα ακριβώς σε αυτό που ήθελες. Αν αυτό είναι μαλακία τότε έκανα.. αλλά που κολλάει αυτό?
Flames (και η μπάντα και το τόπικ)
Χμ ακριβώς από πάνω έκανες quote το ποστ μου από άλλο θρεντ. Καταλαβαίνεις ότι είναι λίγο σουρεάλ να ρωτάς που κολλάει. Δηλαδή αυτό πιστεύω εγώ. Αν πάλι κάνω λάθος όλα οκ, πις λοβ κτλ.
:thumbsup: :weed: :hippy:
sfinotouvlaki
17-10-2007, 18:03
χαχαχαχχχχααααααααχχαχαχαχχ. εκπληκτικέ ψοιλ είσαι εκπληκτικός μπετόστοκος. μήπως έχεις κι εσύ πτυχίο πολυτεχνείου;
χαχαχαχχχχααααααααχχαχαχαχχ. εκπληκτικέ ψοιλ είσαι εκπληκτικός μπετόστοκος. μήπως έχεις κι εσύ πτυχίο πολυτεχνείου;
2 πτυχια απο διαφορετικα τμήματα πολυτεχνείου 1 μεταπτυχιακο και μια δοκτορα... γιατι?
αχαχαχαχ τώρα εξηγείται. :dfinger:
ναι δεν το χα σκεφτεί! :rofl:
may the force be with you
sfinotouvlaki
17-10-2007, 18:20
Where Intelligence And Idiocy Don't Differ.
Είμαι ο διευθυντής του Candiru στο γραφείο....
There I Said it.....
The Good Son
17-10-2007, 18:45
και μια δοκτορα...
Πόστ πικσ της.
sfinotouvlaki
17-10-2007, 18:50
το πολύ πολύ να στη γαμήσει.
Kala oti tha eftane 8 selides ntaks ti na pw...
tespa to thema einai na min ginontai flame,den s'aresoun den s'aresoun teleiwse to thema giati kathesai kai mas prizeis ta arxidia?
S'aresoun stamata na asxoleisai me ton kathena kai tis malakies pou leei etsi ki alliws myalo na tou valeis den prokeitai oute na tou allakseis gnwmi.
Mexri ena simeio einai sevastes oles oi apopseis meta ginetai kourastiko to prama.
Den anaferomai mono edw einai ligo genikeymeno giati den einai to prwto thread pou symvainei.
Ase pou pira kai neo pliktrologio kai exei poly wraia aisthisi to grapsimo :D
Τον πνίγει το άδικο είπαμε. Ξυπνήστε.
PainOfSalvation
18-10-2007, 09:57
Ρε μαλακίδιον θέλω να περάσω ευχαρίστα την ώρα μου μέχρι να σχολάσω να πάω σπιτάκι μου γαμησε μας...
Μπάτσος του forum είσαι?
kala katse na pioume ena poto prwta na gnwristoume kai ston sfyrizw meta
kala katse na pioume ena poto prwta na gnwristoume kai ston sfyrizw meta
:rofl: Μαλάκα τι απίστευτο Humor!
PainOfSalvation
18-10-2007, 10:12
e ma ti nomizes?