View Full Version : Oren Ambarchi
Kveldssanger
14-10-2007, 13:40
Νομίζω ότι οι περισσότεροι που κινούνται σε αυτές τις περίεργες τις νεοψαγμένες κατευθύνσεις αυτόν εδώ τον Αυστραλό κύριο θα τονε γνωρίζουν είτε από τις δουλειές του είτε από τις βόλτες του με τους Sunn και λοιπούς της παρέας. Μια παλιότερη δουλειά του (που χε γίνει ριβιού και εδώ από τον φίλο κινγκντομ γκαν) δεν με είχε ενθουσιάσει αρκετά ώστε να ασχοληθώ αλλά ακούω τώρα το καινούριο του, το In the pendulum's embrace και είναι εξαιρετικά όμορφο (και καθόλου βαρετό). Έχετε να κάνετε καμιά πρόταση που να πλησιάζει τον ήχο αυτού εδώ για να μην χανόμαστε στο χάος των κυκλοφοριών του;
psychomaverick
14-10-2007, 14:16
Δεν τον πολυέχω ψάξει, μάλλον γιατί το "Triste" που έχω ακούσει μου φάνηκε αδιάφορο. Πάντως είναι δραστήριος και έχει κυκλοφορήσει δουλειές του η Touch, οπότε όλο και κάτι καλό θα έχει βγάλει.
Kveldssanger
14-10-2007, 14:24
Χμμ, μετά από ψάξιμο βλέπω ότι το Triste ήταν αυτό που έλεγα και γω, που όντως ήταν ψιλοαδιάφορο.
metamelia3
16-10-2007, 22:52
Το 4 Gentlemen Of The Guitar - "Cloud" με τον Fennesz κι άλλους δυο τζεντλεμεν που μου το είχε ανεβάσει το σφινοτουβλάκι παλιότερα αλλά τρέχα γύρευε λέω.
nothingman
17-10-2007, 17:10
το Pendulum είναι εκπληκτικό.
έχει επίσης και ένα γκρουπ με κάποιον Chris Townend (έχει λέει κάτι γαμάτα στούντιο στην Αυστραλία ετούτος) που ονομάζεται Sun και παίζουν χαζοχαρούμενη ποπ στον πρώτο δίσκο και κάνουν περίεργα μίξιζ στη χαζοχαρούμενη ποπ τους στο δεύτερο δίσκο. Δεν έχω ακούσει γενικά αλλά τον έψαξα λιγάκι τον τύπο μετά το Pendulum και κάπου το πέτυχα αυτό, θα πρέπει να πανακούσω και τι λένε και οι Sun λοιπόν.
επίσης, orenambarchi.com