Log in

View Full Version : [Cinema] Extravaganza Sette.... [By Me]

Coil
14-10-2007, 02:29
Extravaganza Sette....

Μία ταινιούλα μικρού μήκους By Me...

Check it. (2 parts)

Part 1
http://www.youtube.com/watch?v=uqdqwIxPdc4

Part 2
http://www.youtube.com/watch?v=auxIyap8hAk

phthoggon
19-10-2007, 04:05
Ωραίο ήταν ρε. Οπτικά μου άρεσε πολύ και δε βαρέθηκα σε κανένα σημείο, κυρίως γιατί οι εικόνες ήταν ενδιαφέρουσες και σαν πλάνα και σα χρώματα/επεξεργασία. Ντάξει, και η μουσική κορυφαία εννοείται. Όσον αφορά το σενάριο δε πολυκατάλαβα πολλά πέρα από το προφανές, από σκηνές μου άρεσε πολύ αυτή που η τύπισσα στρίβει απότομα προς την κάμερα πριν οριζοντιώσει τον μεϊν χάρακτερ (συνδυάστηκε ωραία και με μουσική/εφέ) και αυτή του "δείπνου" που ήταν κάπως ανησυχητική (ο "γιος" όμως δεν έπρεπε να χαζογελάει, αλλό αφτό άλλο το "είμαι παρανοϊκός κτλ" γέλιο ;p)

Coil
19-10-2007, 15:45
Ωραίο ήταν ρε. Οπτικά μου άρεσε πολύ και δε βαρέθηκα σε κανένα σημείο, κυρίως γιατί οι εικόνες ήταν ενδιαφέρουσες και σαν πλάνα και σα χρώματα/επεξεργασία. Ντάξει, και η μουσική κορυφαία εννοείται. Όσον αφορά το σενάριο δε πολυκατάλαβα πολλά πέρα από το προφανές, από σκηνές μου άρεσε πολύ αυτή που η τύπισσα στρίβει απότομα προς την κάμερα πριν οριζοντιώσει τον μεϊν χάρακτερ (συνδυάστηκε ωραία και με μουσική/εφέ) και αυτή του "δείπνου" που ήταν κάπως ανησυχητική (ο "γιος" όμως δεν έπρεπε να χαζογελάει, αλλό αφτό άλλο το "είμαι παρανοϊκός κτλ" γέλιο ;p)

Τhanx my friend για τα καλά σου λόγια! Ότι μπορούμε κάνουμε και ότι ηθοποιούς βρίσκουμε χρησιμοποιούμε! :P

House Of Low Culture
19-10-2007, 16:51
όμορφη και occult ατμόσφαιρα. Τέλεια.
για πείτε και για τη μουσική που χρησιμοποιήσατε.
επίσης, είσαι o Dimitris Mavrogiannis?

Coil
19-10-2007, 18:55
όμορφη και occult ατμόσφαιρα. Τέλεια.
για πείτε και για τη μουσική που χρησιμοποιήσατε.
επίσης, είσαι o Dimitris Mavrogiannis?

Thanx ρε! Η μουσική που χρησιμοποιήσαμε είανι γραμμένη εξολοκλήρου απο εμένα χρησιμοποιώντας soft - synths κυρίως και διάφορα προγράμματα. Και ναι είμαι ο Dimitris... :lol: Ορίστε τώρα ξέρετε!

sfinotouvlaki
19-10-2007, 21:31
ωραία μουσική. και η ψυχανώμαλη ατμόσφαιρα πλάκα είχε.

ikonoklast
19-10-2007, 22:23
Dimitri απο που είσαι;

Coil
20-10-2007, 16:25
Dimitri απο που είσαι;

Αθήνα why?

ikonoklast
20-10-2007, 20:09
Μπορεί να είσαι ο χαμένος αδερφός μου!

Οντόπικ το ταινιάκι δε μπορώ να το δω όλο γιατι κολλάει το youtube αλλά φαίνεται να έχει την πλάκα του.
Με τι δούλεψες για το μοντάζ και την επεξεργασία btw;

Coil
21-10-2007, 00:46
Για το μοντάζ adobe premiere και after effects, για την μουσική nuendo 2, reason 2, διαφορα soft synths, symphony of voices, κλπ κλπ... Το θέμα είναι οτι τώρα ετοιμάζεται μία solo προσπάθεια πλέον γιατί ο καλός φίλος και συναδελφος Βαγγέλης το έχει ρίξει σε ταινίες του του τύπου Coca, Xasis & Aliteia και μας χωρίζει και ένα αιγάιο πέλαγος. Θα είναι πιο δομημένο, πιο σφηχτό και απείρως ποιο άρρωστο.

Μαι Λοστ μπράδα :lol: