PDA

View Full Version : Icarus Witch - Songs For The Lost

eleventh guardian
10-10-2007, 22:41
Icarus Witch - Songs For The Lost
©2007 Cruz Del Sur

http://www.electricrequiem.com/iMedia/album/album.690.cover.jpg

01. Out For Blood
02. Written In the Stars
03. The Sky Is Falling
04. Nature Of the Beast
05. Mirror Mirror
06. Queen Of Lies
07. Devil's Hour
08. House Of Usher
09. Afterlife
10. Smoke & Mirrors

Κριτική στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/review.php?action=single&aid=690)

sfinotouvlaki
10-10-2007, 22:59
δεν έχω πέσει με τα μούτρα στις ακροάσεις, από τότε που λίκαρε το έχω ακούσει καμιά δεκαριά φορές ολόκληρο. συμφωνώ ότι είναι καλύτερο από το προηγούμενο, πιο κολλητικές μελωδίες. όπως είπες, όχι κάτι τρομερά σπουδαίο, αλλά ευχάριστο για τις ακροάσεις του πρώτου καιρού και, σίγουρα, μετά από ένα διάστημα τα "Out For Blood", "Written In the Stars", "The Sky Is Falling", "Mirror Mirror" (μάλλον η αγαπημένη μου διασκευή τους) θα ακούγονται το το ίδιο γαμάτα, ενώ τα υπόλοιπα, παρότι δε μου έχουν κάνει την ίδια εντύπωση, έχουν ωραία σημεία (βλ. το γαμάτο μπάσο και τα σόλα στο "House Of Usher", την ενορχήστρωση στο "Smoke & Mirrors" κ.λπ.). Επίσης, αυτήν τη φορά, εφόσον τα τραγούδια είναι πιο πιασάρικα, η φωνή του τραγουδιστή δε γίνεται κουραστική, όπως σε σημεία του προηγούμενου (λόγω της ιδιαιτερότητάς της βέβαια). Γενικά, πιστεύω ότι πρέπει να κρατήσουν από τη μια το καθαρό παίξιμο, αλλά να ψαχτούν λίγο παραπάνω με μεγαλύτερες ταχύτητες. Αν έκανα μια σύγκριση με κάτι -σχετικά- παραπλήσιο φετινό, θα 'λεγα ότι είναι ένα επίπεδο κάτω από το soulreaper των catch 22.

eleventh guardian
10-10-2007, 23:48
Ε, δεν συγγενεύουν και πολύ ηχητικά με τους Catch 22, αλλά καταλαβαινω πως το λες, ίσως να έχεις δίκιο στο ότι είναι ένα σκαλί πιο κάτω. Αν και η δουλειά των Icarus Witch είναι σαφώς πιο επαγγελματική σε όλα τα επίπεδα.

O δίσκος σε γενικές γραμμές είναι καλός, με φοβερή παραγωγή και σαφώς πιο δυνατά κομμάτια από το Capture the Magic. Θα το ήθελα ακόμα καλύτερο, αλλά απ' ό,τι φαίνεται δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει αυτό.

wom
11-10-2007, 00:10
Αυτό εδώ έχει guest solos απο Dofka ..ή λάθος κάνω?

eleventh guardian
11-10-2007, 00:27
Όχι, ο Dofka είχε παίξει μαζί τους στο κομμάτι με το οποίο είχαν πάρει μέρος στο tribute στους Running Wild. Εδώ ο μόνος ονομαστός guest είναι ο Turner και στο προηγούμενο είχε παίξει τα σόλο ενός κομματιού ο Frank Aresti.

Raven Lord
09-11-2007, 22:16
ωραίο κι αυτό

GuardianOfIvorytower
10-11-2007, 16:08
Πολύ ευχάριστο άλμπουμ, καλά δουλεμένο, ίσως θα ήταν καλύτερα να υπάρχουν κάποιες εναλλαγές στο tempo των τραγουδιών.