View Full Version : Download Thread updated
AnAtHeMaTiSmEnoS
06-11-2007, 01:00
Και τι περιμένεις ρε Κόιλ? Να γίνει ολόιδια η συζήτηση που έγινε λίγο πριν κλείσει το παλιό θρεντ? Εάν θες πάνε ξαναδες την να καταλάβεις για ποιον λόγο και τούτο δω αποτελεί ένα κανάλι αποτυχίας με προέδρους του Αναθεματισμένο, Βικότνικ και άλλους σε πολύ μικρότερο βαθμό όμως.
Exigiste moy akrivws, xwris eirwnies kai malkies omws, gia pio logo eimai egw kai o Vicotnic i aitia poy xalase to thread kai eilikrina(oso afora emena) , den tha me xanadeite oyte tha m akoysete! apla thelw tekmiriwsi kai oxi vrisidia kai tsampoykades!!
Vicotnik
06-11-2007, 01:00
Και τι περιμένεις ρε Κόιλ? Να γίνει ολόιδια η συζήτηση που έγινε λίγο πριν κλείσει το παλιό θρεντ? Εάν θες πάνε ξαναδες την να καταλάβεις για ποιον λόγο και τούτο δω αποτελεί ένα κανάλι αποτυχίας με προέδρους του Αναθεματισμένο, Βικότνικ και άλλους σε πολύ μικρότερο βαθμό όμως.
ρε βλάκα κοκοβιέ, 2 ποστς έχω κάνει σ'αυτό το θρεντ.
και πάνε δες και το παλιό τις τελευταίες 40πόσες σελίδες και μη μου σπας τον πούτσο.
μπήκα στο ερ, ενθουσιάστηκα κι εγώ(!!!), πόσταρα αρχικά αβέρτα, ε μετά βαρέθηκα και απαντούσα σε κανα request (π.χ. ότι έκανε το sfinotouvlaki που κανείς δεν του την λέει γιατί είναι παλιός και γαμάει κι έτσι) και ως εκεί
ώχου κάθομαι και απαντάω στον Η. ρε φίλε.
Ωραίααααα
Γιατι είναι αποτυχία? Ο αναθεματισμένος κάνει οτι μπορει για να κρατάει το τοπικ ον τοπικ, ποστάρει και γαμώ τους δίσκους και πέντε μαλάκες υπεργουστάρουμε. Οι αλλοι δεν γουστάρουν τα πο(υ)στιλίκια και απλά κράζουν εκτός απο λίγους.
Πως δεν θα ήταν αποτυχημένο για εξήγησε μου/ Σοβαρα όμως.
Με το είδος της μουσικής? Με τι?
Kveldssanger
06-11-2007, 01:03
Ε μα εδώ που τα λέμε αγαπάμε το ποστ ροκ, αλλά δεν γίνεται να υπάρχουν 5 γαμάτοι ποστ ροκ δισκοι κάθε μερα ξερω γω. Χάνεται το νόημα της πρότασης από κάποιον. Από ένα σημείο και μετά σταματάς να του δίνεις βάση γιατί ονομάζει τα πάντα γαμάτα. Βέβαια χάνονται και τα λόγια μου βέβαια αλλά τελος παντων. Βαριέμαι να συζητάμε τα ίδια και τα ίδια.
ΕΝΤΙΤ: Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι κάθομαι και σας απαντάω σοβαρά και αύριο θα με βρίζω αλλά δε γαμιέται. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.
Dark_Angel
06-11-2007, 01:04
lool ntaks dn thn paleuete ka8omai k parakolou8w k ka8e 5 deutera uparxei neo post. efoson ta exoume ksanapei sto palio thread giati dn SKATE? :)
:thumbsup: Διώξαμε τον ένα, άντε λίγη ειρωνία ακόμα και το τόπικ θα γίνει όπως ακριβώς το γουστάρει η κλίκα μας :!:
Ε μα εδώ που τα λέμε αγαπάμε το ποστ ροκ, αλλά δεν γίνεται να υπάρχουν 5 γαμάτοι ποστ ροκ δισκοι κάθε μερα ξερω γω. Χάνεται το νόημα της πρότασης από κάποιον. Από ένα σημείο και μετά σταματάς να του δίνεις βάση γιατί ονομάζει τα πάντα γαμάτα. Βέβαια χάνονται και τα λόγια μου βέβαια αλλά τελος παντων. Βαριέμαι να συζητάμε τα ίδια και τα ίδια.
Φίλος Kveld πές μου κάτι που έχει ποστάρει ο αναθεματισμενος και δεν είναι άξιο ακρόασης.
Και γίνεται να υπάρχουν 5 δίσκοι την ημέρα απο όλο το φάσμα.
Δεν ποστάρει κανείς τις κυκλοφορίες της ημέρας.
Vicotnik
06-11-2007, 01:06
lool ntaks dn thn paleuete ka8omai k parakolou8w k ka8e 5 deutera uparxei neo post. efoson ta exoume ksanapei sto palio thread giati dn SKATE? :)
skate or die.
Dark_Angel
06-11-2007, 01:06
:rofl: :moutza:
edit: bravo vicotnik
skate or die.
Στο game boy!
symposium_lexotanil
06-11-2007, 01:08
location tou amnesiac!!
ΕΝΤΙΤ: Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι κάθομαι και σας απαντάω σοβαρά και αύριο θα με βρίζω αλλά δε γαμιέται. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.
Ό, τι ακριβώς είπε βασικά πλην του εντίτ και ειδικά η τελευταία πρόταση. Ξαναπαραπέμπω στο παλιό θρεντ.
ποιός γαμωδισκος ρε δεν είναι άξιος ακρόασης ρε bots σε αυτο το thread?
sfinotouvlaki
06-11-2007, 01:11
Φίλος Kveld πές μου κάτι που έχει ποστάρει ο αναθεματισμενος και δεν είναι άξιο ακρόασης.
Και γίνεται να υπάρχουν 5 δίσκοι την ημέρα απο όλο το φάσμα.
λοιπόν επειδή είσαι μπούφος και δεν τα πιάνεις. ΔΕΝΕΧΕΙΚΑΜΙΑΣΗΜΑΣΙΑΑΝΟΛΑΑΥΤΑΓΑΜΑΝΕΓΙΑΤΙΜΕΤΟΥΣΡΥΘΜΟΘΣΠΟΥΠΟΣΤΑΡΟΝΤΑΙΔΕΝΠΡΟΚΕΙΤΑΙΝΑΤΑΑΚΟΥΣΟΥΜΕΠΟΤΕΓΙΑΤΙΕΧΟΥΜΕΚΙΑΛΛΑΠΡΑΓΜΑΤΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕΣΤΗΖΩΗΜΑΣ.ΝΑΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΣΤΕΠ.Χ.ΗΠΟΣΟΤΗΤΑΕΙΝΑΙΤΟΠΡΟΒΛΗΜΑΒΛΑΚΑ.ΑΝΕΣΥΘΕΛΕΙΣΤΟΣΑΠΟΛΛΑΛΙΝΚΣΝΑΠΑΣΝΑΤΑΒΡΕΙΣΕΚΕΙΠΟΥΥΠΑΡΧΟΥΝΗΝΑΒΑΛΕΙΣΣΤΟΜΣΝΣΟΥΤΟΝΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟ.ΕΠΙΣΗΣΜΙΛΗΣΤΕΚΑΙΠΟΤΕΓΙΑΥΤΑΠΟΥΑΚΟΥΤΕΔΕΝΚΑΝΕΙΚΑΚΟΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΕΣ,ΕΠΙΣΗς4ΜΗΝΩΝΕΙΜΑΙ'ΓΩ.
Dark_Angel
06-11-2007, 01:12
e ela oloi einai uper-gamatoi kserw gw k ta spane k na pate na tous parete se vinylia.
Kveldssanger
06-11-2007, 01:12
Παλι καλα δηλαδή. Θα μπορούσε να ταν και χειρότερα. Τέλος πάντων, πλέον δεν έχω το κουράγιο να τσεκάρω τα περισσότερα από οσα ποστάρει. Παλιότερα είχα ακούσει κάποια τα οποία ήταν συμπαθητικά και κάποια που ήταν πολύ καλά και κάποια που ήταν αδιάφορα. Ε προφανώς δεν δινω και ιδιαίτερη βάση στη γνώμη του. Ή και στων περισσοτέρων άλλων που ποστάρουν ΜΟΝΟ εδώ, σε αντίθεση με κάποιον που μια φορά στο τόσο θα μπει να ποστάρει ένα δίσκο που γούσταρε. Και γαμώ το κέρατο, όπως λέγαμε και την άλλη φορά κάποιο ποσταρουν ΜΟΝΟ εδώ, δηλαδή η όρεξη τους για μουσική συζήτηση περιορίζεται στο κοπιάρισμα ενός λινκ για το τελευταίο αλμπουμ που κατέβασαν. Αλλά εγώ είμαι περιεργος!
emena de me enoxlei o anathematismenos, an kai den akouw sxedon tpt apauta pou anebazei. gnomi mou einai na ginei poll alla pio gnomi mou einai na ginei to thread opws palia giati ontws einai kourastiko alla rixte kai kamia perigrafi oi katexontes to.
anyway, anebaste noman (to project tou wilson) kai kofte to laimo sas.
AAAAAAAAXAXAXAXXAXAXAXAXAA
η ποσότητα είναι που σας πειράζει OK.
Πείτε μου σας παρακαλώ και πόσους δίσκους να ακούμε την βδομάδα.
Ρε πάτε καλά? Ολοι σκέφτονται όπως εσείς ναούμε?
Και γκρινιάζεται επειδή δεν προλαβαίνεται τα posts και τις προτάσεις?
Και πάνω που σκεφτόμουνα να αρχίσω και εγώ να προσφερω καθημερινώς εναν με δύο δίσκους...(Πόσο μαλάκας είμαι ε?)
Kveldssanger
06-11-2007, 01:19
ε νταξ, i give up.
ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ?
ΕΞΟΥΣΙΑ
Έτσι βγάλε τα αληθινά σου αισθήματα αγόρι μου
Και πάνω που σκεφτόμουνα να αρχίσω και εγώ να προσφερω καθημερινώς εναν με δύο δίσκους...(Πόσο μαλάκας είμαι ε?)
Να ακούς 3. Άντε 4 αν έχει και κανά ΕΡ. Να φροντίσεις να μοιράζεις τις ακροάσεις σε όλη τη διάρκεια της μέρας για να μη κουράζεται τ'αυτί. Κάθε album δεν πρέπει να ξεπερνά τα 53 λεπτά.
Αλλιώς δεν έχεις θέση εδώ μέσα (στο τσιφλίκι μας).
Υ.Γ. Αν είσαι επαγγελματίας εξαιρείσαι, άκου όσους θες, έτσι κι αλλιώς αρκεί μια ακρόαση για να βγάλεις συμπέρασμα.
sfinotouvlaki
06-11-2007, 01:24
ναι ρε μπίφτεκα, αυτό μας πειράζει. και στην τελική μιούζικ ντισκάσιον ονομάζεται το υποφόρουμ. απεξαπανέκαθεν για συζήτηση ήταν. αφού θες ντε και καλά να εκφράσεις την αγάπη σου για αυτά που ακούς να ανοίξεις θρεντ και να γράψεις 10 πουτάνες γραμμές. πόμολο.
Να ακούς 3. Άντε 4 αν έχει και κανά ΕΡ. Να φροντίσεις να μοιράζεις τις ακροάσεις σε όλη τη διάρκεια της μέρας για να μη κουράζεται τ'αυτί. Κάθε album δεν πρέπει να ξεπερνά τα 53 λεπτά.
Αλλιώς δεν έχεις θέση εδώ μέσα (στο τσιφλίκι μας).
Υ.Γ. Αν είσαι επαγγελματίας εξαιρείσαι, άκου όσους θες, έτσι κι αλλιώς αρκεί μια ακρόαση για να βγάλεις συμπέρασμα.
Έγινε αφεντικό και αφου το λες και το ξαναλές για το τσιφλίκι ΟΚ το χουμε πιάσει...
Ρε Κόιλ, έχεις πραγματικά πρόβλημα... Εξουσία έχει στη συγκεκριμένη περίπτωση όποιος μπορεί να κάνει κάτι γι' αυτό ΔΡΑΣΤΙΚΟ και όχι να αναλώνεται στις πίπες που λες και λέω. Διευκρινίζω γιατί φάνηκε ότι δεν είσαι σε θέση να το καταλάβεις μόνος σου...
AnAtHeMaTiSmEnoS
06-11-2007, 01:26
Loipon, epeidei to prama exei xefygei pisteyw...
Symfwnw m ayto pou eipe o Kveldssanger , apla na tonisw oti toys sygkekrimenoys kanones poy evale o idios den toys parakampsa pote!Den eida omws pote na pairnei thesi gia kapoioys poy den valan pote perigrafi oyte egw thymamai na kathomai na griniazw kai na krazw gi ayto to logo i opoiodopote allo...
episis se ola ta posts yparxoun links ia na rixei o kathenas mia aytia prin katevasei otidipote kai vasistei stin dikia moy ilithia kai apla enthoysiwdi gnwmi! Apo kei kai pera an den symfwnei i den toy aresei ayto poy proteinw as min katevasei!
Nai nai xerw, ta complex moy ki egw...
agapite Coil,
meta apo enamiso mina ais8itis parousias sou sto forum kai konta 400 posts nomizo oti ir8e i ora na sou apokalipsw ena megalo mistiko:
o . kanei kai plaka!! (kamia fora)
Κβελντ απαιτώ πικ με την έκφραση που έχεις πάρει ύστερα απ'το ακριβώς από πάνω ποστ :!:
έντιτ : άντε γαμήσου ρε πασόκε κάνσερ.
Στο λίγο πιο πάνω ποστ.
ναι ρε μπίφτεκα, αυτό μας πειράζει. και στην τελική μιούζικ ντισκάσιον ονομάζεται το υποφόρουμ. απεξαπανέκαθεν για συζήτηση ήταν. αφού θες ντε και καλά να εκφράσεις την αγάπη σου για αυτά που ακούς να ανοίξεις θρεντ και να γράψεις 10 πουτάνες γραμμές. πόμολο.
Ρε Σάσουκοι όλοι ποιός ποστάρει μόνο links? και τα ε3ώφυλα και 5-10 αράδες γράφουν.
Δηλαδή αν αρχίσω και λέω πόσο γαμιστερό είναι το πχ Monster Bastard Project πάλι ένας του τσιφλικιου θα πεταχτει και θα πεί την μαλακία του.
Kveldssanger
06-11-2007, 01:30
http://www.comedycontact.com/images/billyconnolly.jpg
Dark_Angel
06-11-2007, 01:32
ahahahahahhaha KAMIA TUXH!!! xmm pantws kalo tha htan na hremhsete giati vlepw na trwei delete to thread k na klegomaste meta...
Symfwnw m ayto pou eipe o Kveldssanger , apla na tonisw oti toys sygkekrimenoys kanones poy evale o idios den toys parakampsa pote!Den eida omws pote na pairnei thesi gia kapoioys poy den valan pote perigrafi oyte egw thymamai na kathomai na griniazw kai na krazw gi ayto to logo i opoiodopote allo...
episis se ola ta posts yparxoun links ia na rixei o kathenas mia aytia prin katevasei otidipote kai vasistei stin dikia moy ilithia kai apla enthoysiwdi gnwmi! Apo kei kai pera an den symfwnei i den toy aresei ayto poy proteinw as min katevasei!
ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΕΓΩ
ahahahahahhaha KAMIA TUXH!!! xmm pantws kalo tha htan na hremhsete giati vlepw na trwei delete to thread k na klegomaste meta...
Γιατί να κλαιγόμαστε? Μαζί με το delete αυτού του thread θα πέσει το soulseek, το shareminer, το mediaportal και όλα τα blogs του νετ?
ελα ρε μην τρελαίνεσαι και εσυ... ελπίζω να κάνεις πλάκα.Θα σταματήσει η γη να γυρίζει αν σταματήσει το Thread
Dark_Angel
06-11-2007, 01:36
dn eipa auto re si. apla ntaks as poume emena me voleuei to thread opote tha klaigomai.-
ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΕΓΩ
ΣΩΠΑ!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!`!!!!
Βασικά κάνετε λάθος, τα κόμπλεξ είναι δικά μας. Και λέγοντας (λέγκολας) δικά μας εννοώ της κλίκας μας ε. Ξέρετε, αυτής που το ΗΑΡ είναι τσιφλίκι της.
Το παραπάνω post πιστεύω περικλείει πολύ περιεκτικά το μόνο πιθανό νόημα αυτού του thread. Τη βαρεμάρα διάφορων να ψάξουν στο νετ.
Edit: το πιο πάνω.
Dark_Angel
06-11-2007, 01:38
nai.
ΣΩΠΑ!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!`!!!!
Βασικά κάνετε λάθος, τα κόμπλεξ είναι δικά μας. Και λέγοντας (λέγκολας) δικά μας εννοώ της κλίκας μας ε. Ξέρετε, αυτής που το ΗΑΡ είναι τσιφλίκι της.
Πόσες φορές θα ξαναπείς αυτό με την κλίκα?
Και ρε μαλάκες στην τελική κάντε μια στρατιωτική ιεραρχία.
Ξερω γω ο Kveld Στρατηγος
Eσυ ο χλαπάτσας
Και βάλτε να ξέρουμε λοχίες , Λοχαγους και τα λοιπά
Kveldssanger
06-11-2007, 01:43
προετοιμασια για το στρατο! μιαμ!
sfinotouvlaki
06-11-2007, 01:47
Ρε Σάσουκοι όλοι ποιός ποστάρει μόνο links? και τα ε3ώφυλα και 5-10 αράδες γράφουν.
Δηλαδή αν αρχίσω και λέω πόσο γαμιστερό είναι το πχ Monster Bastard Project πάλι ένας του τσιφλικιου θα πεταχτει και θα πεί την μαλακία του.
ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ. δε θέλω τις δυομιση σειρές σου και το εξώφυλλο. ιρλ, όταν μιλάς για μουσική μετά από 15 δεύτερα βγάζεις χαρτί για να να τους δώσεις ή να ζητήσεις λινκ; γενικά έλεος, είστε σιχαμεροί, έχετε ξεχάσει να συζητάτε για αυτά που ακούτε [αν ξέρατε ποτέ]. εδώ θέλω να σας παρακαλέσω [εσάς που θα σας πονέσει το ντιλίτ] να ανταλλάξετε μσν για να τα λέτε από κει και τον κβελντ να το διαγράψει κι ας μην επανέλθει ποτέ το γαμημένο στα επίπεδα που χαιρόσουν να μπαίνεις εδώ μέσα γιατί μπορούσες να διαβάσεις όμορφα πράγματα από 10 σωστούς ανθρώπους. ακόμη κι ένα θρεντ με 5 ποστ ανά μήνα θα είναι πολύ καλύτερα. αυτά. από κει και πέρα άντε και γαμηθείτε.
Έχεις καταλάβει ρε μούσια ότι το πρόβλημα είναι η ειρωνία που παίζει ότι και να πείς
Γαμω το διαολο σας δηλαδη 3000 μελη στο forum και ποστάρουν 30. Γιατι?
Δεν έχω όρεξη να συζητήσω ρε συ ή εσείς οι 30 που ποστάρετε την έχετε δει κάπως.
Εγώ πρόλαβα μόνο τον Angmar που σας έγραψε. Δηλαδή υπάρχουν άτομα που θέλουν να χαλάσουν το ER ιματζ τους και να συζητήσουν με έναν ταπεινο νέο χρήστη?
Σκατα ρε μαλακες παντού τα ίδια.
AnAtHeMaTiSmEnoS
06-11-2007, 01:57
ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ. δε θέλω τις δυομιση σειρές σου και το εξώφυλλο. ιρλ, όταν μιλάς για μουσική μετά από 15 δεύτερα βγάζεις χαρτί για να να τους δώσεις ή να ζητήσεις λινκ; γενικά έλεος, είστε σιχαμεροί, έχετε ξεχάσει να συζητάτε για αυτά που ακούτε [αν ξέρατε ποτέ]. εδώ θέλω να σας παρακαλέσω [εσάς που θα σας πονέσει το ντιλίτ] να ανταλλάξετε μσν για να τα λέτε από κει και τον κβελντ να το διαγράψει κι ας μην επανέλθει ποτέ το γαμημένο στα επίπεδα που χαιρόσουν να μπαίνεις εδώ μέσα γιατί μπορούσες να διαβάσεις όμορφα πράγματα από 10 σωστούς ανθρώπους. ακόμη κι ένα θρεντ με 5 ποστ ανά μήνα θα είναι πολύ καλύτερα. αυτά. από κει και πέρα άντε και γαμηθείτε.
Ntax symfwnw se kapoia pramata apo ayta poy les . Apla pera apo tis vrisies as moy exigisei KAPOIOS EPITELOYS giati eimai egw poy xalaei i xalase to thraed!?!?! Kai den to lew mono se sena proswpika, apla edw kai posi wra den vlepw kanan na moy to tekmirionei ayto....
Kveldssanger
06-11-2007, 01:59
Εδώ που τα λέμε ακόμα και αν ίσχυε αυτό που λες, που δεν ισχύει (καθώς μια χαρά συζήτηση γίνεται με όσους έχουν κάτι να πουν), αμα δεν εχεις ορεξη να συζητησεις τι ακριβώς κάνεις σε ένα φορουμ (που δεν έχει τις συνθήκες που θες όπως υποστηρίζεις);
Έχεις καταλάβει ρε μούσια ότι το πρόβλημα είναι η ειρωνία που παίζει ότι και να πείς
Γαμω το διαολο σας δηλαδη 3000 μελη στο forum και ποστάρουν 30. Γιατι?
Δεν έχω όρεξη να συζητήσω ρε συ ή εσείς οι 30 που ποστάρετε την έχετε δει κάπως.
Kαι απο αυτους, οι 25 ειναι γαμω τα παιδια, αλλα υπαρχουν και οι 5, οι οποιοι ειναι για τον πουτσο και επειδης ειναι φιλαρακια με τους αλλους 25, οτι μαλακια και να πουν(που μονο αυτο κανουν),οι αλλοι 25 συνεχιζουν την μαλακια και κλικα,γενια του εμπιθρι και ιστοριες και το μουνι της κατσικας.
Εδώ που τα λέμε ακόμα και αν ίσχυε αυτό που λες, που δεν ισχύει (καθώς μια χαρά συζήτηση γίνεται με όσους έχουν κάτι να πουν), αμα δεν εχεις ορεξη να συζητησεις τι ακριβώς κάνεις σε ένα φορουμ (που δεν έχει τις συνθήκες που θες όπως υποστηρίζεις);
Δεν ισχύει ε?
ΠΧ Το πρώτο σου post προς εμένα ήταν που έκανα λάθος στο signature απο την βιασύνη μου.Τρέξανε τα άλλα τσουτσεάκια να σιγοντάρουν. Επι της ουσίας δεν απαντάει κανείς πχ στον αναθεματισμένο που τρώει ΤΟ χώσιμο. Μπορεί εσύ και εγώ εκτός forum να κάναμε και γαμώ τις συζητήσεις αλλά εδω μέσα όπως συνηθίσει κάποιος.
Kveldssanger
06-11-2007, 02:09
χαχαχαχαχαχα, ε νταξ, αν νομιζες οτι εκεινο το ποστ ηταν θεμα χωσιματος ή ειρωνίας, I rest my case. Συνεννοηση μπουζούκι. Και για να λέμε την αλήθεια εκτός του φόρουμ δεν επρόκειτο να κάναμε και συζήτηση, οπότε για τις συζητήσεις εντός του φόρουμ προσπαθούμε να βγάλουμε μια άκρη. Και λίγο κούραση με το "ειμαι-νεος-και-ολοι-με-κράζουν-άδικα-και-δεν-με-παίζουν" προβληματισμό.
AnAtHeMaTiSmEnoS
06-11-2007, 02:10
Poios eipe oti den exw orexi na syzitisw re man!!? apla den ginetai na symetexw kai na m endiaferoun ola ta threads toy Er!
Kai akrivws opws to eipes! Otan den exw kati na pw, apla den milaw!
Alla pali den exw katalavei ton logo poy xekinise olos aytos o tzertzeles!
Miliste kathara re!
Thewreite oti postarw savoyres, oti den einai sta goysta sas, oti vazw ta idia kai ta idia...! Apla na katalavw!
Παιδιά δε βγάζουμε άκρη :!: Προτείνω να φύγετε :!:
AnAtHeMaTiSmEnoS
06-11-2007, 02:12
Και για να λέμε την αλήθεια εκτός του φόρουμ δεν επρόκειτο να κάναμε και συζήτηση.
Ayto leei pollaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
Miliste kathara re!
Thewreite oti postarw savoyres, oti den einai sta goysta sas, oti vazw ta idia kai ta idia...! Apla na katalavw!
Δεν έχειθ καταλάβει ούτε λέκθη απ'αυτά που θου λέει ο Κβελντ.
Και για να λέμε την αλήθεια εκτός του φόρουμ δεν επρόκειτο να κάναμε και συζήτηση,
Είμαι χαζούλης ρε αυτο δεν το κατάλαβα
sfinotouvlaki
06-11-2007, 02:12
λοιπόν, επειδή πίπες ότι τους ειρωνευόμαστε και τους βρίζουμε όλους τις ακούω βερεσέ και το τελευταίο που κάνω είναι να ειρωνεύομαι τους νέους (που είναι φυσιολογικά άτομα)... αναθεματισμένε, ξόδεψε λίγο χρόνο να δεις πώς ήταν το μιούζικ ντισκάσσιον πριν 2 χρόνια (για πιο πίσω δε μιλάω γιατί με πιάνει μελαγχολία), ποιοι έγραφαν, πόσα θρεντ άνοιγαν, τι συζητήσεις γίνονταν (έστω και ανάμεσα σε μαλακιούλες). εγώ εδώ μέσα θέλω πρωτίστως να μιλάω για μουσική κι όχι να ανταλλάσσω λινξ. επειδή η πλειοψηφία θέλει το δεύτερο, δεν πάει να πει ότι πρέπει να το δεχτώ κιόλας και, ίσως να ακουστεί μαλακισμένο, αλλά είναι αλήθεια. τον τύπο φόρουμ που θέλετε εσείς τον βρίσκεται ΠΑΝΤΟΥ. εγώ δεν μπορώ να βρω πουθενά αλλού έναν ρεγκιουλαρπωλ, έναν κβελντ, έναν σύμπο, έναν νάθιμαν, ένα πάνκι [γιατί μιλάει και γι αυτά που ξέρει και ξέρει πολλά] κι όλους αυτούς που έχουν σταματήσει να γράφουν στο μιούζικ για αυτόν το λόγο κι ας με διαψεύσουν. αυτός είναι ο λόγος. δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνεσαι, προφανώς όχι γιατί δεν έχεις ιδέα πώς ήταν παλαιότερα εδώ μέσα. εγώ που έχω ξοδέψει χίλιεςοχτακόσες ώρες όμως και μου λείπει θα ξαναζητήσω από τον κβελντ να το διαγράψει κι ας φανεί μαλακισμένο.
Kveldssanger
06-11-2007, 02:14
Οτι ρε παιδί μου εκτός του φορουμ επιλεγουμε με ποιους θα κάνουμε συζήτηση και ποιους θεωρούμε ενδιαφέροντες και ποιους βαρετούς και ποιους εκνευριστικούς. Εδώ δεν επιλέγουμε! Γι' αυτό δεν συνεννοούμαστε.
εμένα δε με είπες, πουστάκο.
AnAtHeMaTiSmEnoS
06-11-2007, 02:16
εγώ που έχω ξοδέψει χίλιεςοχτακόσες ώρες όμως και μου λείπει θα ξαναζητήσω από τον κβελντ να το διαγράψει κι ας φανεί μαλακισμένο.
Min kaneis ton kopo re man...aposeiromai egw.
sfinotouvlaki
06-11-2007, 02:18
εμένα δε με είπες, πουστάκο.
εσύ ακούς θρας.
εγώ που έχω ξοδέψει χίλιεςοχτακόσες ώρες όμως και μου λείπει θα ξαναζητήσω από τον κβελντ να το διαγράψει κι ας φανεί μαλακισμένο.
Min kaneis ton kopo re man...aposeiromai egw.
Σοβαρά τώρα.
Αν κάνεις τον κόπο να (ξανα)διαβάσεις αυτά που σου λέει ο Κβελντ δε θα χρειαστεί ούτε να φύγεις ούτε να σταματήσεις να ποστάρεις. Κάντο για τον Κβελντ!!
λοιπόν, επειδή πίπες ότι τους ειρωνευόμαστε και τους βρίζουμε όλους τις ακούω βερεσέ και το τελευταίο που κάνω είναι να ειρωνεύομαι τους νέους (που είναι φυσιολογικά άτομα)... αναθεματισμένε, ξόδεψε λίγο χρόνο να δεις πώς ήταν το μιούζικ ντισκάσσιον πριν 2 χρόνια (για πιο πίσω δε μιλάω γιατί με πιάνει μελαγχολία), ποιοι έγραφαν, πόσα θρεντ άνοιγαν, τι συζητήσεις γίνονταν (έστω και ανάμεσα σε μαλακιούλες). εγώ εδώ μέσα θέλω πρωτίστως να μιλάω για μουσική κι όχι να ανταλλάσσω λινξ. επειδή η πλειοψηφία θέλει το δεύτερο, δεν πάει να πει ότι πρέπει να το δεχτώ κιόλας και, ίσως να ακουστεί μαλακισμένο, αλλά είναι αλήθεια. τον τύπο φόρουμ που θέλετε εσείς τον βρίσκεται ΠΑΝΤΟΥ. εγώ δεν μπορώ να βρω πουθενά αλλού έναν ρεγκιουλαρπωλ, έναν κβελντ, έναν σύμπο, έναν νάθιμαν, ένα πάνκι [γιατί μιλάει και γι αυτά που ξέρει και ξέρει πολλά] κι όλους αυτούς που έχουν σταματήσει να γράφουν στο μιούζικ για αυτόν το λόγο κι ας με διαψεύσουν. αυτός είναι ο λόγος. δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνεσαι, προφανώς όχι γιατί δεν έχεις ιδέα πώς ήταν παλαιότερα εδώ μέσα. εγώ που έχω ξοδέψει χίλιεςοχτακόσες ώρες όμως και μου λείπει θα ξαναζητήσω από τον κβελντ να το διαγράψει κι ας φανεί μαλακισμένο.
Νταξει μην σε πιάσουν και τα ζουμια. Όταν μπάινει ένας νέος δηλαδή πρεπει να ψάχνει ποστσ 2-3 χρόνων να δει που μπήκε κλπ κλπ πως να φερθει και όλα. Εγω μπουρδέλλο το βρήκα συμβάδισα με αυτά που είδα τώρα. Σιγά και την ποιότητα που θες να λές ότι έχεις. Και στην τελική αυτό που είπε ο Kveld αφου δεν γουστάρεις τι ποστάρεις. Μπράβο στα ψαγμένα παλλικαρια που αναφέρεις δεν υπάρχουν άλλοι ούτε θα υπάρξουν. Σνιφ Κλαψ και Λυγμ. Δεν έχω ιδέα πως ήταν παλιότερα εδω μέσα και ούΤε γουστάρω να μάθω. Βλέπω τα γαμημένα απομεινάρια όμως. Και όλα χαλιούνται επειδη ένας χρήστης (ο αναθεμα εν προκειμένω) ποστάρει συνεχώς (με όλα τα προσχήματα ) δίσκους αβέρτα. Επειδή έπεσε το πολυαγαπημένο σας επίπεδο.
Ναι ρε εγώ γράφτηκα γιατί γουσταρα που ένα παλιότατο μέλος σας εδω μέσα μου έδωσε το Λινκ για το Ulver στο msn. Είδα τι πάιζει και είπα να κάτσω. Ειλικριν΄καταλαβαίνω πως είναι να χάνεις κάτι κεκτημένο έστω και αν αυτό είναι ένα forum.
Οπότε κατάλαβε μας και σκάσε επιτέλους.
AnAtHeMaTiSmEnoS
06-11-2007, 02:43
Σοβαρά τώρα.
Αν κάνεις τον κόπο να (ξανα)διαβάσεις αυτά που σου λέει ο Κβελντ δε θα χρειαστεί ούτε να φύγεις ούτε να σταματήσεις να ποστάρεις. Κάντο για τον Κβελντ!!
Re man, ama einai na katsw kai na xanadiavasw ayta pou leei o Kveld i kathe allos telos pantwn kai na prospathw na vrw kryfa kai kodikopoiimena noimata , gama to...Stin teliki kathiste kai diavaste kai seis ayta poy eipa kai tsekarete kai ta posts moy sto sygkekrimeno updated thread . Oso ayto gia to thema paleotitas kai loipa isxyei kai to thygete eseis oi idoi! Palia to ena , palia to allo , eleos...
Kai den eimai tis genias toy mp3 opws nomizoun i onomazoun kapoioi!!
sfinotouvlaki
06-11-2007, 02:43
Νταξει μην σε πιάσουν και τα ζουμια. Όταν μπάινει ένας νέος δηλαδή πρεπει να ψάχνει ποστσ 2-3 χρόνων να δει που μπήκε κλπ κλπ πως να φερθει και όλα.
ναι, γιατί όχι;
Σιγά και την ποιότητα που θες να λές ότι έχεις.
Εγω μπουρδέλλο το βρήκα συμβάδισα με αυτά που είδα τώρα.
πωπω. μαλάκα. αυτό είναι κάτι αντίστοιχο του "μπορεί να συχαίνομαι τη μουσική που παίζουν οι strikelight, αλλά είναι απ' τις αγαπημένες μου ελληνικές μπάντες γιατί είναι φιλαράκια"; και ύστερα θίγεσαι που δε θα ήθελαν να συζητήσουν ιρλ μαζί σου...
Και στην τελική αυτό που είπε ο Kveld αφου δεν γουστάρεις τι ποστάρεις
γιατί παλιότερα γούσταρα και κάτι τύποι σαν και σένα με το έτσι θέλω με έκαναν να μη γουστάρω και προτιμώ να φύγουν αυτοί παρά εγώ!!!!
Μπράβο στα ψαγμένα παλλικαρια που αναφέρεις δεν υπάρχουν άλλοι ούτε θα υπάρξουν. Σνιφ Κλαψ και Λυγμ. Δεν έχω ιδέα πως ήταν παλιότερα εδω μέσα και ούΤε γουστάρω να μάθω.
κι εγώ δεν ήθελα να σε μάθω, αλλά με ανάγκασες. ευτυχώς που ιρλ δεν μπορείς να με αναγκάσεις δηλαδή.
Βλέπω τα γαμημένα απομεινάρια όμως. Και όλα χαλιούνται επειδη ένας χρήστης (ο αναθεμα εν προκειμένω) ποστάρει συνεχώς (με όλα τα προσχήματα ) δίσκους αβέρτα. Επειδή έπεσε το πολυαγαπημένο σας επίπεδο.
γενικά ρε παιδί μου, ναι, υπήρχε πολύ υψηλό επίπεδο. κάτι τύποι σαν και σένα μπλα μπλα μπλα
Ναι ρε εγώ γράφτηκα γιατί γουσταρα που ένα παλιότατο μέλος σας εδω μέσα μου έδωσε το Λινκ για το Ulver στο msn. Είδα τι πάιζει και είπα να κάτσω. Ειλικριν΄καταλαβαίνω πως είναι να χάνεις κάτι κεκτημένο έστω και αν αυτό είναι ένα forum.
είδες το χαμηλότατο επίπεδό μας και είπες να κάτσεις;
Amnesiac.
06-11-2007, 02:45
athinaios eimai.
Anathematismene imarton. einai aploustata ayta pou leei o pansofos kveld.
AnAtHeMaTiSmEnoS
06-11-2007, 02:50
athinaios eimai.
Ok, einai etsi epeidei to lete seis kai eiste pansofoi gaiti exete exi xiliades feyga posts!!
Proskynaw!
Εντάξει. Μπορείς ν'αποχωρήσεις τώρα.
Pastor_Of_Muppets
06-11-2007, 02:53
athinaios eimai.
Ok, einai etsi epeidei to lete seis kai eiste pansofoi gaiti exete exi xiliades feyga posts!!
Proskynaw!
οχι ειναι πανσοφοι γιατι μιλανε και στο IRC.
Μαλάκα κάνεις απίστευτα σαν γκομενα!
Ναι σκατα ρε μαλάκα το επίπεδο σου που έχεις τώρα
Σκατα το nickname σου.
Κάτι τύπους σαν και εμένα ούτε ξέρεις τι κάνουν ούτε και θές να μάθεις. (Γιατί πέρασες την εποχή της ποιότητας και πέρασε ανεπιστρεπτι) Ο λόγος? Οι admin εδω μέσα δεν παίζουν το παπάρι τους γουστάρουν να γίνεται αυτό.
Μπράβο που όλη σου η ζώη τα τελευταια 3-4 χρόνια περιστρέφεται γύρω απο το forum
Μπράβο ρε Τάκη Γκώνια που δεν κατάλαβες πως το εννοόυσα αυτό για τους Strikelight και Μπράβο που κάθεσαι και με κρίνεις με το μικροσκόπιο.
Μπράβο μου που κατάφερα έναν τέτοιο χρήστη σαν και του λόγου σου να τον κάνω να στεναχωρηθεί και να θελει να φύγω και πίπες τέτοιες
Χίλια μπράβο σου που είσαι ευαίσθητο αγόρι και το ποστ σου βγάζει τίγκα πόνο.
Άπειρα respect που προφανώς έχεις διώξει απειρους μαλάκες σαν και μένα.
Πάρε τα αρχίδια μου όμως. Θα συνεχίσω να σου ρίχνω το επίπεδο και την αισθητικη. Και όταν βαρεθώ θα την κάνω.
Καλά και εδω γιατι δεν παρακαλάς με το δάκρυ κορόμηλο κανέναν με ΕΞΟΥΣΙΑ να κάνει μπαν και κλαιγεσαι σε μένα?
Τι θες να σου κάνω αυτός είμαι, ταπεινός και καταφρονεμένος. Δεν ξέρω απο ποιότητα και μπλα μπλα μπλα
AnAtHeMaTiSmEnoS
06-11-2007, 02:55
Εντάξει. Μπορείς ν'αποχωρήσεις τώρα.
Ntax re megale...exeis kai xila feyga posts...pws mporw na soy tin pw na poyme??!?!?!?
Δε μπορείς :!: Οι Αντμίνς είναι φιλαράκια μου :!:
sfinotouvlaki
06-11-2007, 03:03
εντάξει, αφού συμφωνήσαμε όλοι. ας φάνε μπαν για να κρατήσουμε το επίπεδό μας και να κλαίνε αυτοί αντί για μας.
εντάξει, αφού συμφωνήσαμε όλοι. ας φάνε μπαν για να κρατήσουμε το επίπεδό μας και να κλαίνε αυτοί αντί για μας.
KANTE ME ΒΑΝ ΡΕ :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
AnAtHeMaTiSmEnoS
06-11-2007, 03:06
KAI Mena reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΜΑΣ? ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΜΑΣ?
sfinotouvlaki
06-11-2007, 03:16
This Is Your Captain Speaking - Storyboard (2005)
http://img3.nnm.ru/imagez/gallery/9/3/8/0/a/9380ab06533ddb56c1d4fc95b7f6b593_full.jpg
http://rapidshare.com/files/64837031/TIYCS-S.rar
χαλαρό ποστροκ, πολύ ωραίο δισκάκι, το προτείνω.
From Monument to Masses- The Impossible Leap In One Hundred Simple Steps (2003)
http://img3.nnm.ru/imagez/gallery/1/1/7/7/b/1177b011590fe09a83de18af11fd22be_full.jpg
http://rapidshare.com/files/53831423/FMtM.rar
επίσης πολύ όμορφος δίσκος γαμάτου ποστ ροκ. κόιλ κατέβασε. παίζουν κι άλλα, όποιος θέλει ας σφυρίξει.
AnAtHeMaTiSmEnoS
06-11-2007, 03:20
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
This Is Your Captain Speaking - Storyboard (2005)
http://img3.nnm.ru/imagez/gallery/9/3/8/0/a/9380ab06533ddb56c1d4fc95b7f6b593_full.jpg
http://rapidshare.com/files/64837031/TIYCS-S.rar
χαλαρό ποστροκ, πολύ ωραίο δισκάκι, το προτείνω.
http://img3.nnm.ru/imagez/gallery/1/1/7/7/b/1177b011590fe09a83de18af11fd22be_full.jpg
επίσης πολύ όμορφος δίσκος γαμάτου ποστ ροκ. κόιλ κατέβασε. παίζουν κι άλλα, όποιος θέλει ας σφυρίξει.
γαμάνε!! δεν τα άκουσα δηλαδή αλλά είναι rapidshare :!:
Βάλε και τα άλλα πλιζ :!:
Πολύ καλό δισκάκι αν και με χαλάει η πολιτικοποιημένη φάση της υπόθεσης. Αν δεν κάνω λάθος επειδή είμαι καμμένος αυτήτην στιγμή παίζουν πάνω απο ομιλίες κτλ.
Πολύ όμορφες ιδέες αν και υστερόύν λίγο στην δομή των κομματιών. Η παραγωγή χωρίσ να είναι τίποτα το ιδιαίτερο εκπλυρώνει τον στόχο της. Γενικά είναι ένας δίσκος που ακούγεται ευχάριστα χωρίς να είναι κάτι που μπορεί να σου αλλάξει την ζωη.
3/5
Neuroscar
06-11-2007, 05:55
http://991.com/newgallery/The-Skeletal-Family-Futile-Combat-276605.jpg
Να και το λινκ http://rapidshare.com/files/67633213/Sk ... t.rar.html (http://rapidshare.com/files/67633213/Skeletal_Family_-_Futile_Combat.rar.html)
Ποστ-πανκ (περισσοτερο απ'το ντεμπουτο τους), γκοθ, ατμοσφαιρικο (χαρη κυριως στα γυναικεια φωνητικα) δισκιο, 1985 h χρονολογια.
Μουσικα πολλες φορες μου θυμισε Bauhaus/Siouxsie, αλλα εχουν και κατι sax και κατι ωραιες (ΟΧΙ ΠΟΣΤ) ατμοσφαιρες η οποιες αυτο το πραγμα μ'εκαναν να το αγαπησω με την 1η.
Τωρα μη βγειτε και πειτε σιγα ρε μλκ τωρα τους εμαθες αυτους γιατι η απαντηση ειναι απλη.Ναι.
Κατεβαστε ε.Οχι σα τις αλλες φορες, για 2 DLs να ανεβαζω 3 ωρες για 1 ατομο! Αιντι.
9 σελιδες μετα...Θα το κανω quote μεχρι να ερθει η αναγνωριση!
hcpunksonacid
06-11-2007, 07:26
χιλια συγνωμη απο ολους που παρεμβαινω(θα ειναι ενα απο τα ελαχιστα μου σοβαρα ποστς).
αλλα ρε παιδια(και αναφερομαι σε αυτους που προσφατα μπηκαν στην οικογενεια του ηαρ),ειναι οντως κουραστικο να βλεπεις καποιον να ποσταρει 5 δισκους σε με μερα...οσο καλοι και να ειναι αυτοι,αν το κανουν αυτο 10 ατομα απο εδω μεσα απλα θα γινει ΧΑΜΟΣ και θα χαθει η ουσια που ειναι η μουσικη!ετσι θα περνανε απαρατηρητοι δισκοι που θα ειναι οντως εξαιρετικοι.δεν ειναι κριμα αυτο?
και το χειροτερο απο ολα ειναι οτι δεν γραφετε μια κουβεντα παραπανω,πειτε καμια ιστορια,που ηχογραφηθηκε ο δισκος,με τι μοιαζει,θετικα η αρνητικα του σημεια,ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ!ειναι πολυ σημαντικο,ετσι γνωριζουμε και τα γουστα του καθενος αλλα και την κριτικη του ικανοτητα και σε ποσταρισματα του στο μελλον πραττουμε αναλογα.
ας πουμε εγω,οταν ποσταρω εναν δισκο,ειμαι μεσα στην (γ)καβλα να εξηγησω τι παιζει,μονο και μονο επειδη ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ,αλλιως δεν θα τον ποσταρα καν.για αυτο και ανεβαζω δισκους αρκετα αραια,αλλα οτι ανεβαζω το θεωρω οτι ειναι κατι το οποιο και αξιζει να ακουστει παραεξω(μιας και συνηθως θα ειναι δυσευρετο/αγνωστο) και γιατι πανω απο ολα το γουσταρω τοσο πολυ!
δεν σας την λεω,μην το παρετε ετσι,απλα σας δειχνω να καταλαβετε(σαν χρηστης εξω απο κλικες και αηδιες) οτι ετσι και το θρεντ θα γινει καλυτερο,αλλα και εσεις θα γουσταρετε πιο πολυ αν διαβαζετε κατι που αποτελει προσωπικη αποψη ενος χρηστη.
νο χαρντ φηλινγκς σε κανεναν.
υγ-κατεβαστε το αντρεναλιν ο.δ :D
Crimson King
06-11-2007, 15:26
Εχει κανεις Motherboar?
http://www.myspace.com/motherboar
Coil αυτα περι νεων και παλιων να τα αφησεις για την εποχη που θα πας στο στρατοπεδο, εδω να ασχοληθεις με την ουσια του ζητηματος.
Αν σου φαινονται δυσνοητα τα γραφομενα kveld, toublakiου κτλ δοκιμασε το εξης: τα 3+ (post rock) albums που προτεινετε καθημερινα εσυ (και ο Anathematismenos) να τα κρατησετε στους δισκους σας για φυσικη ωριμανση 1 μηνα και βαλε. Οταν μαζευτουν περι τα 100+ συνολο ανεβαστε τα 3-4 ομορφοτερα, πιο "ζωντανα", εκφραστικα και αντιπροσωπευτικα -- οπως αντιλαμβανεστε εσεις την μουσικη παντα.
Να αποκτησουν χαρακτηρα και ψυχη οι προτασεις σας αν μη τι αλλο.
Α, και οποιος κανει quote προηγουμενο post ειναι ευκολο να αφαιρει τα images για να μην φευγουν οι σελιδες για πλακα ας πουμε.
ΥΓ punk το Inferno που εψαχνες το βρηκες? αν οχι στειλλε p.m
symposium_lexotanil
06-11-2007, 16:48
loipon den perimena oti tha to po pote auto (ektos athlitikon) alla o pankis ta eipe poly poly omorfa kai sosta. kale mou xryse mou anathematismene mou den enoxlei kanenan to oti esy goustareis post rock kai tetoia, dikaioma sou kai magkia sou ki emas mas aresei poly to postrock. eixa dsl enamisi xrono peripou kai se auto to diastima anevasa peripou 4-5 kyklofories ek ton opoion mono mia den itan demo agnostis mpantas. de leo oti auto einai sosto i lathos kai oti prepei ki esy kai oloi na pratete antistoixws apla kata ti gnomi mou ypodeiknyei kata kapoio tropo ton tropo me ton opoio tha thelame arketoi apo do mesa na leitourgei to olo prama. otan esy kai o kathenas postarei 5 diskous ti mera kai tous parousiazei os eksairetikous xoris stin teliki na leei kai polla polla giautous einai logiko na eimaste epifylaktikoi ki auto einai malakia giati kapoia stigmi tha postareis kapoio pragmatiko aristourgima kai de tha tou dosei kaneis simasia. kai re paidi mou kserogo kietsi ego eimai tis logikis oti an den akouseis ena disko 100-200 fores, gia poly kairo, de ginetai na vgeis kai na peis einai aristourgima katevaste afova.
episis an rikseis mia matia sto music discussion tha deis synexeia energa threads tou typou music off topic, anatrixiastikes stigmes ktl ktl kai spania ena thread gia kati sygkekrimeno. giati pisteueis oti symvainei auto? egine mia kouventa gia primordial px kai oi monoi pou milisan imoun ego, o karxart, o fthoggos, o wom kai to sfinotouvlaki pou stin teliki eimaste filarakia kai mporoume na ta leme kai sto msn auta. e de ginetai na xonepso re filaraki mou agapimeno oti se olokliro metal forum (me polla parapano energa meli apo ta 30 pou anefere kapoios) oi primordial endiaferoun mono 4-5 atoma. kai meta lypis mou paratiro atoma opos o regularpaul kai o nothingman na exoun aposyrthei diakritika eno paliotera egrafan selides olakeres gia pragmata omorfa pou endieferan olous mas, parolo pou tora o arithmos ton energon xriston einai pollaplasios apo tote.
den to paizo se kamia romantikos nostalgos tou parelthontos oute me xalaei to akatasxeto downloading, alla re anthropoi se mousiko forum eimaste, an den syzitiseis edo (pou yparxoun tosa alla atoma me analogo gousto pou tha se niosoun) gia ti mousiki pou goustareis, pou tha to kaneis? anoigountai thread gia groups, gia skines, gia prospatheies mousikon kai pane aklafta epeidi oi perissoteroi variountai akoma kai na riparoun ena cd pou exoun kai protimane na to katevasoun gia na to akousoun apo to pisi kai na min kourazontai na pane mexri to rafi. ego pragmatika xairomai tous xevimetalades tou forum (eleventh,sfinotouvlaki,mangrum,ivorytower kai allous) giati einai oi monoi pleon pou kanoun kouventa gia ta pragmata pou tous aresoun kai antallazoun apopseis. meta lypis vlepo oti kati pou arxika akoustike os eksofrenika asteio (vlepe xamenes mousikes tautotites kai loipes pipes) siga siga arxizei na epalitheuetai (sigoura oxi opos to ennoouse autos pou to eipe arxika, alla you get the point). dld peite mou pos akrivos na paro sovara atoma pou ektheiazoun kati mono kai mono epeidi einai yperspanio kai underground kai atoma pou vriskoun stin mp3othiki tous 5 sygklonistikous diskous (tou trexontos etos) kathe mera.
tespa autes tis malakies eixa na po, oso gia ta peri klikas kai tsiflikiou ktl ta akouo verese, an de sas aresei i eironia (pou kata ta psemata prokaleitai apo tous idious pou thigontai) kai ta ilithia asteia, kalytera na katheste spiti sas me tin parea sas kai na lete gia ta gkomenakia pou gnorisate, giati emeis etsi eimaste kai eimaste kala paidia kai den epithymoume to kako oute tou exthrou mas kai mas pareksigate xoris logo kai aitia kai ksero go kati na tis symvei.
symposium_lexotanil
06-11-2007, 16:49
malista. egrafa misi selida arxidies, gia na ta pei parapano o wom omorfa kai orea se pente grammes. ANTE GAMISOU RE PASOKE!!!
np sons of the morrigan
verdictdenied
06-11-2007, 16:53
Ερώτησις αγαπημένα μου τέκνα:
Το γαμήδι το soundtrack του Merlin (εκείνη η παπαριά με τον Sam Neil) το έχει τρακάρει κανείς.....
Πρόχειρη στατιστική μελέτη των users
Οι μισοί είστε post rockάδες και οι άλλοι μισοί blackmetalλοι!
cybernaut 667
06-11-2007, 17:05
http://bp0.blogger.com/_Pf2CH3U8JJg/Rt270u5TDvI/AAAAAAAAANY/3lHfmOURssE/s400/miasma_manfauna_template.jpg
http://www.sendspace.com/file/akcxaq
Καινούριο EP από τους Miasma & The Headless Horses, ονόματι Manfauna. Θα μπορούσε κανείς να τους χαρακτηρίσει "progressive", το οποίο, αν και πολύ γενικό, είναι το μόνο που τους χωράει. Το μόνο συγκρότημα που μου τους θυμίζει λίγο στον ήχο/ατμόσφαιρα είναι οι Diablo Swing Orchestra.
exei καταλαβει κανεις τι παιζει μ αυτα τα εξωφυλλα?
ειναι ολα παρομοια προφανως.
εγω εχω το shit and shine k ναι καλα μαντεψατε, Γ.Α.Μ.Α.Ε.Ι
http://www.boomkat.com/media/stock_images/Grails-Interpret.jpg
http://www.cargo-records.de/cover/cover_81_30025.jpg
Kingdom Gone
06-11-2007, 17:20
πως είναι το in the fishtank, ε αυτή είναι η σειρά latitudes, της southern αν δεν κάνω λάθος, όπου βάζουν την εκάστοτε μπάντα στο studio για ένα session και κυκλοφορούν σε limited εκδοση το αποτέλεσμα.
και ναι, το shit n shine γαμάει.
psychomaverick
06-11-2007, 17:26
Νομίζω είναι υπεύθυνος όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση όλων των κυκλοφοριών ο O'Malley, γι'αυτό και μοιάζουν. Η σειρά λέγεται Latitudes και εγώ έχω μόνο το Grails, αλλά όλα φαίνονται ok. Btw αν μπορέσει, ας ανεβάσει κάποιος το Shit & Shine.
edit : άργησα λίγο
Kingdom Gone
06-11-2007, 17:36
Btw αν μπορέσει, ας ανεβάσει κάποιος το Shit & Shine.
έρχεται.
Kveldssanger
06-11-2007, 18:07
[quote="cybernaut 667":ap8xi65a]
πως είναι το in the fishtank, ε αυτή είναι η σειρά latitudes, της southern αν δεν κάνω λάθος, όπου βάζουν την εκάστοτε μπάντα στο studio για ένα session και κυκλοφορούν σε limited εκδοση το αποτέλεσμα.
και ναι, το shit n shine γαμάει.[/quote:ap8xi65a]
Γιεπ. Δεν είναι μόνο τα εξωφυλλα ίδια, είναι και η συσκευασία (μια περιεργη χαρτινη). Αν δεν κάνω λαθος όλα τα cd της Latitudes σειράς είναι one-off ηχογραφήσεις (το συγκροτημα μπαινει μια μερα στο στουντιο και γραφει ολο το cd). Κυκλοφορούν και τα περισσοτερα στο μετροπολις (14ε ταριφα). Και τον Magik Markers ήταν πολύ ωραιο, και των Circle είχε γαμήσει το σύμπαν.
cybernaut 667
06-11-2007, 18:25
circle οντως ήταν καταπληκτικο, (μπ3 μονο το χω- δεν ειχα καταλαβει πως ειναι απο την ιδια σειρα)
αλλα απ οσα εχω ακουσει το shit and shine ειναι το καλυτερο.
κ τα υπολοιπα τους ειναι πολυ καλα (ειδικα το 'you re lucky to have friends like us') alla αυτο το πραμα το επαναλαμβανομενο ειναι α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-ο. το παιζουν λαιβ οπως ειναι λεει..
πως τα καταφερνει ο drummer?
η συσκευασία (αυτη η περιεργη η χαρτινη) ειναι κ αυτη γαμηστερή. ομως με μπερδευει καπως στο κλεισιμο !
παμε να συμπληρωσουμε απαντα latitudes το λοιπον.
λετ δε λινκς μπνιγκιν
hcpunksonacid
06-11-2007, 18:42
επισης αν μπορειτε,αφηστε και καμια γνωμη για τους δισκους που κατεβαζετε...πχ ενα μπαντ μπρεηνς που ανεβασα μονο εδω,εχει 67 ντ/λοαντς και καμια απαντηση στο αναλογο θρεντ!εκτος οτι ειναι ελαφρως γαιδουρια,ειναι καλο να ξερουμε τι μπορει καποιος να γουσταρει ωστε να ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ/ΕΤΕ αναλογες μπαντες.
πολυ σοβαρεψα τελευταια.... :|
Kveldssanger
06-11-2007, 20:01
η συσκευασία (αυτη η περιεργη η χαρτινη) ειναι κ αυτη γαμηστερή. ομως με μπερδευει καπως στο κλεισιμο !
λετ δε λινκς μπνιγκιν
χαχαχαχαχα, την πρωτη φορα παίζει να μου πηρε κανα 5λεπτο να καταφερω να το κλείσω. Γι' αυτό προβληματίζομαι ακόμα για το Miasma!
Kingdom Gone
06-11-2007, 20:03
Btw αν μπορέσει, ας ανεβάσει κάποιος το Shit & Shine.
έρχεται.
namaste!
http://www.mediafire.com/?eiczqxtenwj
psychomaverick
06-11-2007, 20:18
Thanks kingdom :thumbsup:
Griffith
06-11-2007, 20:40
εγώ πάντως έβαλα ένα άλμπουμ (ένα σε 3 μήνες or so), έγραψα μισή σελίδα κείμενο (στο φοβερό lost-in-tyme.blogspot.com που βρήκα το link είχε και περισσότερο κείμενο) και ενώ μεσολάβησαν 10 σελίδες πίπες κανένας δεν είπε την αποψάρα του.αυτοί είστε.κρατάω κακία.
Harvestman
06-11-2007, 21:27
http://bp0.blogger.com/_Pf2CH3U8JJg/Rt270u5TDvI/AAAAAAAAANY/3lHfmOURssE/s400/miasma_manfauna_template.jpg
http://www.sendspace.com/file/akcxaq
Καινούριο EP από τους Miasma & The Headless Horses, ονόματι Manfauna. Θα μπορούσε κανείς να τους χαρακτηρίσει "progressive", το οποίο, αν και πολύ γενικό, είναι το μόνο που τους χωράει. Το μόνο συγκρότημα που μου τους θυμίζει λίγο στον ήχο/ατμόσφαιρα είναι οι Diablo Swing Orchestra.
http://www.boomkat.com/media/stock_images/Grails-Interpret.jpg
http://www.cargo-records.de/cover/cover_81_30025.jpg
και που 'στε παιδες, περιμενουμε απο τη ιδια σειρα και Blood and Time ε, το νου σας.
TheHeartcollector
06-11-2007, 22:29
to neo dillinger kapios?
:|
Vicotnik
06-11-2007, 22:31
μερικές σελίδες πιο πίσω από τον inhalexhale
TheHeartcollector
06-11-2007, 22:38
ee ksanapostare to re TEMPELI afou ksereis pou einai
καποιος το athenian echoes απο nightfall?
Vicotnik
06-11-2007, 22:55
http://www.mediafire.com/?9zftnzvbmzy
καινούριο dep, ire works, τα ξέρουμε, μια χαρά ποιότητα, κατεβάζετε.
I HAS A PINK.
Edit: OXI PALI TO MYSPACE RIP GAMW. KSEKWLIARH.
Edit 2: Hop:
http://rapidshare.com/files/67012305/dep-iw-07-mex.rar
TheHeartcollector
06-11-2007, 22:56
:pink:
inhalexhale
06-11-2007, 23:05
Pousth Vicotnik fere pisw to pink.
Mitsmann
07-11-2007, 01:46
Θα ηθελα να μου ανεβασει καποιος τα εξης κομματια αν μπορειτε, πληζ και θενκς
1.) the dubrovniks - like fire
2.) horse - the speed of beat of my heart
νομιζω οτι τα γραφω σωστα. βασιζομαι σε σας. και αλλα τετοια. ντανκε.
Blindgeo
07-11-2007, 02:13
vgike new soilwork ???Nai. 18eurw sto Rock city kai einai wraio!
Pastor_Of_Muppets
07-11-2007, 02:13
καποιος το athenian echoes απο nightfall?
http://www.1albums.com/album/104321/Nig ... %20Echoes/ (http://www.1albums.com/album/104321/Nightfall/Athenian%20Echoes/)
ena link gia to soilwork na mas fugei i periergia :P
http://www.mediaportal.ru
Είναι πολύ ωραίο site, πάνω πάνω έχει κι ένα πεδίο που είναι στα Ρώσικα μεν, λειτουργεί σαν search δε.
Blindgeo
07-11-2007, 02:35
Kai gew apo ekei to brhka. Einai kalo. Aksizei na to agoraseis pantws.
hcpunksonacid
07-11-2007, 02:55
σορρυ που θα καταχραστω τον θρεντ,αλλα ο θανατος ενος ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ μπασιστα με οδηγησε στο να σηκωσω ενα ελ-πι που θεωρω οτι ηταν το raison d etre του.
οι offenders ηταν μια αμερικανικη χαρντκορ/πανκ μπαντα.τα πρωτα ιχνη της μπαντας βρισκονται στο 1978,οταν ειχαν σχηματιστει στο τεξας και ηταν κυριως επηρεασμενοι απο τους νταμντ και τους πιστολς.
η σκηνη του τεξας τοτε ηταν παρα πολυ δυνατη,μιας και ειχαν ηδη δημιουργηθει μπαντες οπως οι big boys(η μεγαλυτερη επιρροη που ειχαν ποτε οι ρεντ χοτ τσιλι πεππερς-δηλωμενοι οπαδοι τους και μια μπαντα κλασης μπλακ φλαγ/μαινορ θρετ),d.r.i,verbal abuse,butthole surfers,dicks,fearless iranians from hell,rhythm pigs,mdc.δυστυχως ελεω της βλαχιας που επικρατουσε στην περιοχη(και των διαφορων καντρυ/σαουθερν ηλιθιοτητων) οι μπαντες αυτες δεν εβρισκαν μερη για να παιξουν,οποτε απο ενα σημειο και μετα πολλες αναγκαστηκαν να φυγουν στην καλιφορνια οπου εκει τα πραγματα ηταν σιγουρα πιο ευνοικα.
η πρωτη κυκλοφορια των offenders ηταν το 7" lost causes(1981),που ηταν σε πιο κλασσικες πανκ φορμες.το ιδιο και το πρωτο τους lp "we must rebel"(1982) το οποιο ομως εμοιαζε με μια μιξη mdc/uniform choice.και οι 2 αυτες κυκλοφοριες τους πλεον θεωρουνται κλασσικες....οπως και η εμφανιση τους στην συλλογη cottage cheese from the lips of death(στην οποια συμμετειχαν και οι watchtower(!)αναμεσα σε χαρντκορ και πανκ μπαντες).
το πρωτο βημα για την τελειοποιηση του ηχου τους ηταν το 7" "i hate myself"(1983).ακριβως μετα απο αυτο,βγηκε ενας απο τους πιο κλασσικους αμερικανικους χαρντκορ δισκους...το "endless struggle"(1984). το τι παιζει με αυτον τον δισκο σας αφηνω να το ανακαλυψετε μονοι σας....ενας δισκος εφαμιλος με οτιδιποτε κυκλοφορησαν ποτε οι d.r.i, ενα ελ-πι που ακομα και σημερα ειναι αξεπεραστο.....
για την ιστορια,οι napalm death διασκευασαν το "face down in the dirt"απο αυτον τον δισκο,ο οποιος εχει γραφτει εξ ολοκληρου απο τον mickey donaldson....
πληρεστατος σαν μουσικος,με τεραστιο ταλεντο,ηταν στις ηχογραφησεις των d.r.i. για το "dealing with it",των mdc στο πρωτο ομςνυμο(και καρακλασσικο) lp τους αλλα και στο προπερσυνο Ιp τους,το "magnus dominus corpus" ,καθως επισης και μετα την διαλυση των offenders επαιξε σε μπαντες οπως οι hair-metal t.a.n.g,καθως και σε πολλες τοπικες μπαντες.απεβιωσε πριν 20 μερες.να εισαι καλα mickey εκει ψηλα για ολες τις ατελειωτες ωρες πορωσης που μας χαρισες.....
ο δισκος επιβαλλεται.επιπεδου D.R.I. και βαλε....κομματια οπως face down in the dirt,victory,on the crooked edge,get mad,impact,inside the middle αποτελουν εκρηξεις αδρεναλινης,αλλα και στα πιο mid-tempo τους απλα γαμανε....και ειχαν και μια αρρωστη διασκευη του you keep me hanging on(kym wylde)!
53mb
http://homepages.nyu.edu/~alr237/offenders_endlessstruggle.jpg
http://rapidshare.com/files/67947166/Th ... gle_LP.ace (http://rapidshare.com/files/67947166/The_Offenders_-_Endless_struggle_LP.ace)
Dark_Angel
07-11-2007, 12:14
Me epshses mias k anafereis sixna tous d.r.i. Loipon,katevazw!!!
the dubrovniks
κ άλμπουμ απ αυτους δε θα μας χάλαγε πιστεύω. το ακούω όλο κ πιο συχνά αυτο το όνομα τον τελευταίο καιρο κ δε βρισκω πουθενα να κατεβασω...
http://rapidshare.com/files/67947166/Th ... gle_LP.ace (http://rapidshare.com/files/67947166/The_Offenders_-_Endless_struggle_LP.ace)
Eisai enas mikros theoulis. :thumbsup:
Marillion
07-11-2007, 13:11
the dubrovniks
κ άλμπουμ απ αυτους δε θα μας χάλαγε πιστεύω. το ακούω όλο κ πιο συχνά αυτο το όνομα τον τελευταίο καιρο κ δε βρισκω πουθενα να κατεβασω...
Meta apo protroph tou paul tous akousa kai egw.
Psaxe slsk kai an den vreis tpt pes mou na sou anevasw :)
18 euro einai polla...exei bonus dvd?
kai pali..den eimai kan fan giati na ta skasw?
epeidi einai kalo? apo periergia perisotero
etsi kialliws oti eixan na dwsoun todwsan imo :|
Mitsmann
07-11-2007, 13:51
Λοιπον, βρηκα το Like Fire, στο isohunt επισης εχει κι ενα δισκο τους, αλλα οχι αυτον που εψαχνα.
ακομα ψαχνω το Horse - the speed of the beat of my heart, αν το ευρετε..
Dark_Angel
07-11-2007, 14:01
σορρυ που θα καταχραστω τον θρεντ,αλλα ο θανατος ενος ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ μπασιστα με οδηγησε στο να σηκωσω ενα ελ-πι που θεωρω οτι ηταν το raison d etre του.
οι offenders ηταν μια αμερικανικη χαρντκορ/πανκ μπαντα.τα πρωτα ιχνη της μπαντας βρισκονται στο 1978,οταν ειχαν σχηματιστει στο τεξας και ηταν κυριως επηρεασμενοι απο τους νταμντ και τους πιστολς.
η σκηνη του τεξας τοτε ηταν παρα πολυ δυνατη,μιας και ειχαν ηδη δημιουργηθει μπαντες οπως οι big boys(η μεγαλυτερη επιρροη που ειχαν ποτε οι ρεντ χοτ τσιλι πεππερς-δηλωμενοι οπαδοι τους και μια μπαντα κλασης μπλακ φλαγ/μαινορ θρετ),d.r.i,verbal abuse,butthole surfers,dicks,fearless iranians from hell,rhythm pigs,mdc.δυστυχως ελεω της βλαχιας που επικρατουσε στην περιοχη(και των διαφορων καντρυ/σαουθερν ηλιθιοτητων) οι μπαντες αυτες δεν εβρισκαν μερη για να παιξουν,οποτε απο ενα σημειο και μετα πολλες αναγκαστηκαν να φυγουν στην καλιφορνια οπου εκει τα πραγματα ηταν σιγουρα πιο ευνοικα.
η πρωτη κυκλοφορια των offenders ηταν το 7" lost causes(1981),που ηταν σε πιο κλασσικες πανκ φορμες.το ιδιο και το πρωτο τους lp "we must rebel"(1982) το οποιο ομως εμοιαζε με μια μιξη mdc/uniform choice.και οι 2 αυτες κυκλοφοριες τους πλεον θεωρουνται κλασσικες....οπως και η εμφανιση τους στην συλλογη cottage cheese from the lips of death(στην οποια συμμετειχαν και οι watchtower(!)αναμεσα σε χαρντκορ και πανκ μπαντες).
το πρωτο βημα για την τελειοποιηση του ηχου τους ηταν το 7" "i hate myself"(1983).ακριβως μετα απο αυτο,βγηκε ενας απο τους πιο κλασσικους αμερικανικους χαρντκορ δισκους...το "endless struggle"(1984). το τι παιζει με αυτον τον δισκο σας αφηνω να το ανακαλυψετε μονοι σας....ενας δισκος εφαμιλος με οτιδιποτε κυκλοφορησαν ποτε οι d.r.i, ενα ελ-πι που ακομα και σημερα ειναι αξεπεραστο.....
για την ιστορια,οι napalm death διασκευασαν το "face down in the dirt"απο αυτον τον δισκο,ο οποιος εχει γραφτει εξ ολοκληρου απο τον mickey donaldson....
πληρεστατος σαν μουσικος,με τεραστιο ταλεντο,ηταν στις ηχογραφησεις των d.r.i. για το "dealing with it",των mdc στο πρωτο ομςνυμο(και καρακλασσικο) lp τους αλλα και στο προπερσυνο Ιp τους,το "magnus dominus corpus" ,καθως επισης και μετα την διαλυση των offenders επαιξε σε μπαντες οπως οι hair-metal t.a.n.g,καθως και σε πολλες τοπικες μπαντες.απεβιωσε πριν 20 μερες.να εισαι καλα mickey εκει ψηλα για ολες τις ατελειωτες ωρες πορωσης που μας χαρισες.....
ο δισκος επιβαλλεται.επιπεδου D.R.I. και βαλε....κομματια οπως face down in the dirt,victory,on the crooked edge,get mad,impact,inside the middle αποτελουν εκρηξεις αδρεναλινης,αλλα και στα πιο mid-tempo τους απλα γαμανε....και ειχαν και μια αρρωστη διασκευη του you keep me hanging on(kym wylde)!
53mb
Loipon m arese arketa o diskos alla gia mena dn eftase to epipedo twn d.r.i. tespa opws k na xei einai porwtiko k wraio albumaki.Epishs,ta mid-tempo gamane pio polu apota grhgora.
regularpaul
07-11-2007, 18:08
Λοιπον, βρηκα το Like Fire, στο isohunt επισης εχει κι ενα δισκο τους, αλλα οχι αυτον που εψαχνα.
ακομα ψαχνω το Horse - the speed of the beat of my heart, αν το ευρετε..
Ποιον δίσκο ψάχνεις Δημήτρη? :D
Μην τους ανεβάζω όλους.
cybernaut 667
07-11-2007, 18:39
[quote="cybernaut 667"
και που 'στε παιδες, περιμενουμε απο τη ιδια σειρα και Blood and Time ε, το νου σας.[/quote]
ποσο καιρο το περιμενω αυτο, οντως.. αντε αντε
κανα αλλο λινκι για latitudes den exomen ?
Non Phixion
Ένα από τα καλύτερα hip hop group που πέρασαν την τελευταία δεκαετία.. με πολλά 12'' singles από το 1996 και μετά αλλά με τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο τους το 2002 (μπλεξίματα με εταιρίες).. έναν από τους πιο επιδραστικούς δίσκους ever.. το the future is now.. και κάμποσα 12'' ακόμα και έναν ακόμα δίσκο με bsides κτλ.. ώσπου ήρθε η διάλυση στα μέσα του 2006 λόγω των κακών σχέσεων που είχαν αναπτυχθεί μεταξύ του Goretex και των υπολοίπων.. :(
Non phixion - The future is now (2002)
http://img157.imageshack.us/img157/7761/nonphixionthefutureisnoeq1.th.jpg (http://img157.imageshack.us/my.php?image=nonphixionthefutureisnoeq1.jpg)
http://img157.imageshack.us/img157/3389/nonphixionthefutureisnozn5.th.jpg (http://img157.imageshack.us/my.php?image=nonphixionthefutureisnozn5.jpg)
Tracklist:
1. Futurama
2. Drug music
3. The CIA is trying to kill me
4. If you got love
5. There is no future (feat. Necro)
6. Uncle Howie
7. Rock stars
8. Say goodbye to yesterday
9. Black helicopters
10. Strange universe (feat. MF Doom)
11. Cult leader
12. It's us
13. Suicide bomb (feat. Beatnuts/Al Tariq/Marley Metal/Moonshine)
14. Where you wanna go
15. We are the future
16. The CIA is still trying to kill me (feat. Fear Factory/Steph of Deftones)
Στην platinum edition με 2 cd.. το δεύτερο είχε τα instrumentals του πρώτου..
http://rapidshare.com/files/28640047/2.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/28639519/2.part2.rar.html
Non phixion - The green cd (2004)
http://img224.imageshack.us/img224/4493/nonphixionthegreencddvdaj2.th.jpg (http://img224.imageshack.us/my.php?image=nonphixionthegreencddvdaj2.jpg)
http://img152.imageshack.us/img152/4585/nonphixionthegreencddvdch9.th.jpg (http://img152.imageshack.us/my.php?image=nonphixionthegreencddvdch9.jpg)
http://img224.imageshack.us/img224/8710/nonphixionthegreencddvdxk7.th.jpg (http://img224.imageshack.us/my.php?image=nonphixionthegreencddvdxk7.jpg)
Tracklist:
1. Intro
2. Existence
3. Farragut Road
4. We All Bleed
5. Eclipse Promo
6. Info Junkies
7. Caught Between Worlds
8. 89.9 Freestyle 1 (Feat. Necro)
9. Make It Happen (Feat. Dv Alias Khryst)
10. The Freshfest
11. Illuminati
12. Big Don Vincenzo
13. Area 51
14. 89.9 Freestyle 2
15. Criminal
16. Doo Wop Freestyle
17. 89.9 Promo
18. Implantable Transponders
19. The Full Monty
20. Skum
21. Toothache
22. Food
23. Hot 97.1 Freestyle
24. Don't Get Beside Yourself (Feat. Hostyle)
25. Refuse To Lose
http://rapidshare.com/files/28639242/een.rar.html
Και bonus ένα video και 3 προσωπικοί δίσκοι των μελών του group...
Non phixion - Black helicopters video
http://img522.imageshack.us/img522/5399/npoo7.jpg
http://rapidshare.com/files/39287887/Non_phixion-Black_helicopters.mpg
Sabac - Sabacolypse (A change gon' come) (2004)
http://img88.imageshack.us/img88/1959/comefrontkz0.th.jpg (http://img88.imageshack.us/my.php?image=comefrontkz0.jpg)
http://img141.imageshack.us/img141/8585/comebackvs7.th.jpg (http://img141.imageshack.us/my.php?image=comebackvs7.jpg)
http://img141.imageshack.us/img141/2333/comeinsideiw0.th.jpg (http://img141.imageshack.us/my.php?image=comeinsideiw0.jpg)
http://img88.imageshack.us/img88/9969/comeinlayjj0.th.jpg (http://img88.imageshack.us/my.php?image=comeinlayjj0.jpg)
http://img88.imageshack.us/img88/5807/comecdcj3.th.jpg (http://img88.imageshack.us/my.php?image=comecdcj3.jpg)
Tracklist:
1. Intro
2. Organize
3. Sabacolypse
4. Positive and Negative
5. Revelation (Feat. Jamal Joseph)
6. Protest Music
7. Bac's Anthem
8. Fight Until The End (Feat. Immortal technique)
9. Revelation 2 (Feat. Jamal Joseph)
10. The Scientist (AIDS)
11. P.O.W.'s (Feat. Mr. Hyde)
12. Vinyl
13. Unsolved Mysteries
14. Revelation 3 (Feat. Jamal Joseph)
15. A Change Gon' Come (Feat. Lamar Antwon Robinson)
16. Urban Gorillas (Feat. Q-Unique)
17. Speak Militant
18. Freestyle Freedom (Feat. Necro)
19. I Have A Dream
20. A Change Gon' Come (Feat. Lamar Antwon Robinson)
http://rapidshare.com/files/26906571/Sabac_-_Sabacolypse__A_Change_Gon__Come_.rar.html
pass: thcteam*
Ill Bill - What's wrong with Bill? (2004)
http://img299.imageshack.us/img299/1541/illbillwhatswrongwithbillfrontwg3.th.jpg (http://img299.imageshack.us/my.php?image=illbillwhatswrongwithbillfrontwg3.jpg)
http://img141.imageshack.us/img141/8854/swrongwithbillbackdc6.th.jpg (http://img141.imageshack.us/my.php?image=swrongwithbillbackdc6.jpg)
Tracklist:
01 What's Wrong?
02 Overkill
03 The Anatomy Of A School Shooting
04 Glenwood Projects [Feat. Goretex, Necro, Uncle Howie]
05 Peace Sells
06 Unstoppable
07 Death Smiles At Murder [Feat. Mr. Hyde]
08 Chasing The Dragon [Feat. Necro]
09 Alien Workshop
10 Canarsie Artie's Brigade [Feat. Goretex, Necro, Q-Unique]
11 Porno Director [Feat. Goretex, Sabac Red]
12 American History X
13 Uncle Zowie
14 Legend Has It
15 The Final Scene
16 Chasing The Dragon (Moshpit Mix) [Feat. Necro]
http://rapidshare.com/files/28928730/ong.rar.html
Goretex - The art of dying (2004)
http://img259.imageshack.us/img259/6371/goretextheartofdyingfroux4.th.jpg (http://img259.imageshack.us/my.php?image=goretextheartofdyingfroux4.jpg)
http://img259.imageshack.us/img259/7597/goretextheartofdyingbacun9.th.jpg (http://img259.imageshack.us/my.php?image=goretextheartofdyingbacun9.jpg)
Tracklist:
01. The Art Of Dying
02. Destined To Rep
03. 60:00 feat. Sabac, Mr. Hyde & Necro
04. Ground Zero (Interlude)
05. Momentary Lapse Of Reason
06. Celebrity Roast Listen
07. Service For Taking Out The Torah (Interlude)
08. Born Of Fire
09. Earth Rot
10. Shabbos (Interlude)
11. Blessed Are The Sick feat. Necro
12. The Last 100 Days Of Sodom
13. Uncle H. (Segway)
14. The Virtual Goat feat. Ill Bill
15. Pigmartyr feat. Necro
16. 555 (Interlude)
17. Extreme Makeover
18. Crawlspace (Interlude)
19. Eulogy feat. Sexy Sadie
http://rapidshare.com/files/6894691/Goretex_-_The_Art_Of_Dying.rar.html
pass: thcteam*
Και ορίστε και η ανακοίνωση της διάλυσης τους.. :( :( :(
7/14/2006
NON PHIXION DISBANDS, MEMBERS TO PURSUE SOLO PROJECTS
After a successful, influential and critically acclaimed ten year career, New York's underground hip hop staple Non Phixion has decided the time has come to call it a day. Non Phixion released their first single back in 1996 and never looked back. The next several years saw the release of multiple Non Phixion 12" singles, but it was their 2002 full-length release "The Future Is Now", with its infectious beats and raw uncut rhymes that finally put Non Phixion on the map as a force to be reckoned with. Non Phixion soon developed a strong following inthe United States, Europe and Japan through word of mouth and extensive touring. Then in 2004, Non Phixion released their highly successful "The Green CD/DVD", solidifying their worldwide dedicated fan base.
Unfortunately all good things come to an end. Within any group, team or unit each individual must pull their own weight for that unit to exist and prosper. After years of dealing with and concealing Goretex's general unreliability and total lack of interest in touring, writing and recording music with Non Phixion, the rest of the group has reluctantly opted to bring it to a dignified end in order to maintain the group's integrity. Continuing on without any one member of this group would be bullshit. With that being said, ILL BILL, Sabac Red & DJ Eclipse have decided to focus on their solo efforts and projects. ILL BILL's Uncle Howie Records has recently joined forces with Perfect Game Recording Co./Warner Music Group to release ILL BILL's next solo album/DVD "The Hour of Reprisal". The album will be released in early 2007 and follows up ILL BILL's debut solo effort "What's Wrong With Bill?" which came out in 2004. ILL BILL is also a member of a new group called La Coka Nostra, which in addition to Bill features House of Pain alumni Everlast, Danny Boy, and DJ Lethal, and newcomers Slaine & Big Left. ILL BILL also has plans to release a "Live at CBGB's" DVD later this year. Sabac Red is currently working on his next solo album and DVD entitled "The Ritual" which will feature production by Necro, ILL BILL, and others. This is the long awaited follow up to his 2004 solo effort "Sabacolypse". 2007 will also see the release of DJ Eclipse's "Halftime Show" DVD highlighting interviews and freestyles with guestsf rom his radio show which can be heard every Wednesday night on 89.1 WNYU from 10:30PM to 1AM in NYC or at www.wnyu.org (http://www.wnyu.org). Both projects will be released on Uncle Howie Records. And for all those bummed out Non Phixion fans out there, the good news is that Bill, Sabac and Eclipse will definitely continue to work closely together live in concert and on future projects. Stay posted to www.unclehowie.com (http://www.unclehowie.com) as well as the upcoming websites www.sabacred.com (http://www.sabacred.com), www.illbill.com (http://www.illbill.com) and www.halftimeradioshow.com (http://www.halftimeradioshow.com) for future news.
:pink: :pink:
πολυ πιο μετσαλ απο αλλους τυπαδες :D
ωραιος ντενιζ..θενκς
Vicotnik
07-11-2007, 22:41
για μερικά καλά παιδιά του θρεντ
The Dubrovniks - Audio Sonic Love Affair
http://img223.imageshack.us/img223/2809/s91721fa1.jpg
http://rapidshare.com/files/60036060/Dubrovniks_-_Audio.rar
Mitsmann μακάρι να 'ναι αυτό που ψάχνεις :)
MoRmEnGiL
07-11-2007, 23:36
Basika eixa grapsei diafora edw alla adika. De gamiete.
Apla goustarw IMO post (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=730079#730079) apo to Ygro :D
signal05
08-11-2007, 02:19
oi non phixion ti sxesi exoun me voivod?rwtaw logw omoiotitas logotypou!
exei kaneis ti diaskevi sto missisipi queen apo firebird??
regularpaul
08-11-2007, 04:09
Εχει κανεις Motherboar?
Συμπαθητικό σλατζοστονερ'ν'ρολλ.
Ζητηθηκε και το ανεβασα.
http://www.motherboar.net/news/merchimgs/rtdt01.jpg
http://www.sendspace.com/file/6uulc8
Έχομεν αλλά δεν δύναμαι αυ΄τη την στιγμη. Στο εγγύc μέλλον...
verdictdenied
08-11-2007, 11:31
Αυτοί οι Non Phiction έχουν ίδιο λογότυπο με τους Voivod προφανώς...
Pastor_Of_Muppets
08-11-2007, 20:34
ωραιο δισκακι ρεγκιουλαρπαυλε.
AnAtHeMaTiSmEnoS
09-11-2007, 09:52
http://bp1.blogger.com/_vfn-OFW-Wq0/RyRncEE7UgI/AAAAAAAAALQ/Bx2Q6HwRA2g/s320/folder.jpg
http://rapidshare.com/files/65745896/L47i7ud3s.rar.html
cybernaut 667
09-11-2007, 16:40
αναθεματιζμενε παρολο που σε γουστερνω, παω τα μαλλα αυτα που ποσταρεις κλπ, τεινω να συμφωνησω με τους αλλους που κατα καιρους στα χωνουν, αυτο που εδωκες ειναι η μπαντα latitudes (γαματοι κατα τ αλλα -ειναι κ δισκιον του μηνος στο post engineering- hail kontan) εμεις μιλαγαμε για την σειρα latitudes της southern , παρακολουθεις καθουλου τις συζητησεις?
Όχι μάλλον δεν τις παρακολουθεί... Ούτε εγώ..γιατί και εγώ αυτό θα πόσταρα αλλά με πρόλαβε ο μάστορας.
AnAtHeMaTiSmEnoS
09-11-2007, 16:51
Tis parakoloythw alla den katalava...ntax, sygnwm
LokiTricksterGod
09-11-2007, 17:16
αναθεματιζμενε παρολο που σε γουστερνω, παω τα μαλλα αυτα που ποσταρεις κλπ, τεινω να συμφωνησω με τους αλλους που κατα καιρους στα χωνουν, αυτο που εδωκες ειναι η μπαντα latitudes (γαματοι κατα τ αλλα -ειναι κ δισκιον του μηνος στο post engineering- hail kontan) εμεις μιλαγαμε για την σειρα latitudes της southern lord, παρακολουθεις κθουλου τις συζητησεις?
the time of the old ones is near.
ia. ia.
cybernaut 667
09-11-2007, 21:03
Οι Linus Pauling Quartet ειναι μια απο τις πιο αγαπημενες μου μπαντες εβερ. Ειναι τεξανοι !
Αυτα τα δυο στοιχεια κ μονο πρεπει να σας λενε πολλα!
Παιζουν ο,τι να ναι, απο απλη αναλαφρη ποπ μεχρι death metal, ομως κατα βαση psychedelic heavy/stoner rock.Eχουν δυο ιδρυτικα μελη των θρυλικων Mike Gunn. Μαζι με τους Dunlavy ειναι οι δυο καλυτερες μπαντες που γεννηθηκαν μετα την διαλυση αυτων. Λεγονται quartet αλλα ειναι 7 ατομα, ο ενας παιζει μονο σαξοφωνο το οποιο ακουγεται σε ολα σχεδον τα κομματια τους. Συνηθως ειναι μακροσκελεστατα τζαμαρισματα ζωντανα ηχογραφημενα.
Δειτε τι δηλωνουν ως εππιροες τους εδω
http://www.myspace.com/linuspaulingquartet κ μονο απο αυτο νιωστε ποσο τεραστια μπαντα ειναι. Διαβαστε επισης τι ειπαν αλλοι για αυτους, συμφωνω σε ολα .
Ειναι η μοναδικη μπαντα που παιξαμε στο αφιερωμα στους Σαμπαθ που ειχαμε κανει στο αντεγκράου, λογω της φρασης 'we are not black sabbath' pou επαναλαμβανεται μυριαδες φορες στο self titled κομματι τους (linus theme)
Θα εκτιμηθει η πολυ καλη γνωση της αγγλικης για να πιασετες τους απιστευτα αστειους στιχους τους..
Ειναι το καλυτερα θαμμενο θαυμα του rock. Αυτούσιο.
Αυτο ειναι rip του καινουριου δισκιου που μολις παρελαβα. κομματι 374/500.μωβ βινυλιο. Δεν το χω λιωσει ακομα.
http://www.mediafire.com/?b9bxnrhmvzc
http://img164.imageshack.us/img164/1562/09112007dq4.jpg
http://b1.ac-images.myspacecdn.com/00548/13/81/548971831_l.jpg
Dark_Angel
09-11-2007, 22:50
http://991.com/newgallery/The-Skeletal-Family-Futile-Combat-276605.jpg
Να και το λινκ http://rapidshare.com/files/67633213/Sk ... t.rar.html (http://rapidshare.com/files/67633213/Skeletal_Family_-_Futile_Combat.rar.html)
Ποστ-πανκ (περισσοτερο απ'το ντεμπουτο τους), γκοθ, ατμοσφαιρικο (χαρη κυριως στα γυναικεια φωνητικα) δισκιο, 1985 h χρονολογια.
Μουσικα πολλες φορες μου θυμισε Bauhaus/Siouxsie, αλλα εχουν και κατι sax και κατι ωραιες (ΟΧΙ ΠΟΣΤ) ατμοσφαιρες η οποιες αυτο το πραγμα μ'εκαναν να το αγαπησω με την 1η.
Τωρα μη βγειτε και πειτε σιγα ρε μλκ τωρα τους εμαθες αυτους γιατι η απαντηση ειναι απλη.Ναι.
Κατεβαστε ε.Οχι σα τις αλλες φορες, για 2 DLs να ανεβαζω 3 ωρες για 1 ατομο! Αιντι.
9 σελιδες μετα...Θα το κανω quote μεχρι να ερθει η αναγνωριση!
nai men dn einai to eidos m alla einai tromeroi k foveroi :!: :shock:
regularpaul
10-11-2007, 00:05
Οι Linus Pauling Quartet ειναι μια απο τις πιο αγαπημενες μου μπαντες εβερ. Ειναι τεξανοι !
Παιζουν ο,τι να ναι, απο απλη αναλαφρη ποπ μεχρι death metal, ομως κατα βαση psychedelic heavy/stoner rock.Eχουν δυο ιδρυτικα μελη των θρυλικων Mike Gunn. Μαζι με τους Dunlavy ειναι οι δυο καλυτερες μπαντες που γεννηθηκαν μετα την διαλυση αυτων. Λεγονται quartet αλλα ειναι 7 ατομα, ο ενας παιζει μονο σαξοφωνο το οποιο ακουγεται σε ολα σχεδον τα κομματια τους. Συνηθως ειναι μακροσκελεστατα τζαμαρισματα ζωντανα ηχογραφημενα.
http://www.myspace.com/linuspaulingquartet κ μονο απο αυτο νιωστε ποσο τεραστια μπαντα ειναι. Διαβαστε επισης τι ειπαν αλλοι για αυτους, συμφωνω σε ολα .
Ειναι η μοναδικη μπαντα που παιξαμε στο αφιερωμα στους Σαμπαθ που ειχαμε κανει στο αντεγκράου, λογω της φρασης 'we are not black sabbath' pou επαναλαμβανεται μυριαδες φορες στο self titled κομματι τους (linus theme)
Θα εκτιμηθει η πολυ καλη γνωση της αγγλικης για να πιασετες τους απιστευτα αστειους στιχους τους..
Αυτο ειναι rip του καινουριου δισκιου που μολις παρελαβα. κομματι 374/500.μωβ βινυλιο. Δεν το χω λιωσει ακομα.
Aυτό είναι ένα ισχυρό ποστ.
Τρομερή μπάντα, προσωπική περιγραφή, χρήσιμες πληροφορίες,
περιγραφή προσωπικής σχέσης με τον ήχο τους, όλα όπως πρέπει.
Διαβάστε, κατεβάστε, ακούστε, παραγγείλετε.
378/500 εδώ.
Crimson King
10-11-2007, 04:08
Εχει κανεις Motherboar?
Συμπαθητικό σλατζοστονερ'ν'ρολλ.
Ζητηθηκε και το ανεβασα.
http://www.motherboar.net/news/merchimgs/rtdt01.jpg
http://www.sendspace.com/file/6uulc8
Thanks.
Neuroscar
10-11-2007, 07:11
Cyber αστα αυτα και κανε κανα review ^^
House Of Low Culture
10-11-2007, 09:47
http://www.mediafire.com/?b9bxnrhmvzc
http://img164.imageshack.us/img164/1562/09112007dq4.jpg
http://b1.ac-images.myspacecdn.com/00548/13/81/548971831_l.jpg
:touched: :dfinger: :touched:
Οι Project Mooncircle είναι ένα project/label από artists/groups/παραγωγούς από πολλές χώρες.. Αγγλία, Γερμανία, Βέλγιο, Γαλλία, Σουηδία, Αμερική.
Συνδιάζουν hip hop, trip hop, electro, funk στοιχεία και το αποτέλεσμα είναι ωραίο.. αν θέλετε κάτι ατμοσφαιρικό και "ταξιδιάρικο" τσεκάρετε.. :wink:
Project Mooncircle - The heart on the right spot (2007)
http://img214.imageshack.us/img214/6097/projectmooncircletheheayw0.th.jpg (http://img214.imageshack.us/my.php?image=projectmooncircletheheayw0.jpg)
Tracklist:
01 Mr. Cooper - Work progressing
02 Cyne&Cise Star&Akin - Kill the music
03 Epstein - Mirar al vacio (shutterspeed remix)
04 Mathematik - Dilligence
05 Seven Star - Mind pollution
06 Pablie - Blissful relapses
07 Lackluster - LL180905
08 Strand&Non Genetic - We walk
09 Dday One - Memento mori
10 Cise Star - Find away
11 Manuvers&Hordatoj&Dave Ghetto&Senciyo - No es tarde
12 40 Winks - Half wonder
13 Jahbitat - Bloodclouds and eagles
14 Arrowax&Seven Star&Omnicient - Rain dance
15 Rumpistol&V8 - Transmito 73001 remix
16 Glen Porter - Tragedy herself
http://rapidshare.com/files/68105150/Project_Mooncircle_-_Hear_On_The_Right_Spot__2007_.rar.html
sekitouroum
11-11-2007, 20:39
Mipws exei kaneis to kainourgio twn Savage Republic?Den to vriskw pouthena
cybernaut 667
11-11-2007, 20:55
Χαρμολύπη - 2001 - s/t
http://www.mediafire.com/?e20x1ge39iv
για το δισκιον ετουτο τα λεμε εδω:
http://electricrequiem.com/forum/viewto ... c&start=30 (http://electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=6329&postdays=0&postorder=asc&start=30)
το ακουσα πολυ δυνατα σε καποια 'περιεργη' φαση (που ημουν οταν ετυχε να το ανακαλυψω) κ μου εφερε πολυ ωραια ονειρα οταν τα χρειαζομουν \)
Manyfingers - Our Worn Shadow (2005)
http://www.foutraque.com/doc/chronique/1756_img2.jpg
http://www.zshare.net/download/18246779747646/
Από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του νέου, γενναίου ήχου, ο Manyfingers, κατά κόσμον Chris Cole από το Bristol της Μεγάλης Βρετανίας επισκέπτεται για πρώτη φορά την Αθήνα, για να πραγματοποιήσει μια και μοναδική ζωντανή εμφάνιση στο Kinky Kong.
Ο Chris Cole αποτελεί εδώ και χρόνια ενεργό μέλος της μουσικής σκηνής του «άλλου» Μπρίστολ, μιας σκηνής η οποία, στον αντίποδα της trip-hop μετρονομίας, εξερεύνησε και εξακολουθεί να εξερευνά τα σύγχρονα αστικά blues μέσα από τους ήχους συγκροτημάτων όπως οι Flying Saucer Attack, Hood, The Third Eye Foundation, Crescent, Foehn, AMP και άλλοι. Χωρίς να διακρίνεται από συγκεκριμένα ηχητικά στοιχεία η παραγνωρισμένη αυτή μουσική σκηνή πάλλεται από ανησυχία γύρω από την ανθρώπινη κατάσταση εκφράζοντάς την μέσα από ήχους περιπετειώδεις και μελαγχολικούς.
Κατεξοχήν περιπετειώδης και μελαγχολική θα χαρακτηριζόταν και η τέχνη του Manyfingers, του προσωπικού δηλαδή καλλιτεχνικού οχήματος του Chris Cole. Σμιλεμένη με τύμπανα, κρουστά, πλήκτρα, έγχορδα και πολλά άλλα όργανα, η μουσική του Manyfingers διαπερνά κατηγορίες όπως το post-rock, η folk, η electronica και η νεο-κλασική σύνθεση και συμπυκνώνεται σε ένα συμπαγές κράμα από αλλεπάλληλα στρώματα ήχου όπου οι μελωδίες, τα ξεσπάσματα και οι εσωτερικές εντάσεις πλεονάζουν.
Αποτυπωμένη σε δύο album, το ομώνυμο (Moteer, 2004) και το Our Worn Shadow (Acuarela, 2006), η τέχνη του Manyfingers αποτελεί ένα δύσκολο και περίτεχνο εγχείρημα, το οποίο αποκτά τις πραγματικές του διαστάσεις πάνω στη σκηνή. Εκεί, ο πολυοργανίστας από το Bristol παράγει όλους τους ήχους αυτοστιγμεί, και, συναθροίζοντας ηχητικές φράσεις των μουσικών οργάνων (τα οποία χειρίζεται όλα ο ίδιος), απελευθερώνει κύματα ρυθμού, μελωδιών και θορύβων εξωθώντας τον ακροατή από την περισυλλογή στη συγκίνηση και από εκεί στη συναισθηματική εκτόνωση.
Παράλληλα με το προσωπικό του project ο Chris Cole αποτελεί το βασικό μέλος της μπάντας του Matt Elliott (Third Eye Foundation), ενώ συμμετέχει ως ντράμμερ στο σχήμα των Soeza (Gringo Records) και των Bracken (Anticon). Στο παρελθόν ο Chris Cole υπήρξε μέλος των Movietone (Domino) και των Crescent (Fat Cat).
www.myspace.com/manyfingers (http://www.myspace.com/manyfingers)
να πάτε κ στο Kinky Kong στις 24 του μηνού που παίζει μαζί με Absent Without Leave το παλικάρι μας :)
Pastor_Of_Muppets
12-11-2007, 14:40
The Ocean - Precambrian [2007]
http://i71.photobucket.com/albums/i159/xsnoopyhasadeathwishx/l_b3e4869eed2d57ee2e0e07bcde98c7f4.jpg
μπανταρα.
Απιστευτο groove,γαμιστερες και χωσιματικες συνθεσεις υπαρχουν σε αυτο το πολυ ενδιαφερον δισκακιον.
το κατεβασα προχθες και δεν εχει βγει απο το playlist !
Αν και ειναι ακομη νωρις .θελω να πιστευω οτι θα μπει ανετα στη λιστα με τις καλυτερες κυκλοφοριες για φετο.
Meshuggah / Burst / Knut / IntrOnaut fans.
ακουστε το.
και πειτε μου την αληθειααα.
http://www.megaupload.com/pt/?d=ICMQR69B
Deafening_Silence
12-11-2007, 15:17
μπανταρα.
Απιστευτο groove,γαμιστερες και χωσιματικες συνθεσεις υπαρχουν σε αυτο το πολυ ενδιαφερον δισκακιον.
Αν και ειναι ακομη νωρις .θελω να πιστευω οτι θα μπει ανετα στη λιστα με τις καλυτερες κυκλοφοριες για φετο.
ακουστε το.
!! Έχω λιώσει το Aeolian που είχαν βγάλει το 2005, τρομερός δίσκος και είμαι σίγουρος πως και αυτός εδώ θα γαμάει ! Δεν το ήξερα ότι βγάλανε καινούριο ! Thanks για το upload !
symposium_lexotanil
12-11-2007, 15:20
μπανταρα.
ego exo liosei mauto.
Intronaut689
12-11-2007, 16:19
:happyjump:
Συμφωνώ κ γώ με τους προλαλήσαντες :wink:
Επίσης ακούστε κ απο το Fogdiver ep τους (instrumental) το "Isla de la Luna", έχει ένα κ γαμώ τα sludgo-riff κ μου είχε μείνει :)
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ :!: το κατεβάζω τώρα και ΓΑΜΑΕΙ :!:
http://i71.photobucket.com/albums/i159/xsnoopyhasadeathwishx/l_b3e4869eed2d57ee2e0e07bcde98c7f4.jpg
μπανταρα.
ακουστε το.
Δωσε και παςς ομως :)
Djerdjelesh
12-11-2007, 17:19
Φρέσκο πράμα!
Leakαρε νωρίς, καθώς κυκλοφορεί το 2008 :D
Ό,τι και να πω είναι λίγο!
Paysage D’Hiver - Nacht (2008)
Ambient / Black Metal όπως πάντα
http://static.metal-archives.com/images/2/9/6/4/29649.jpg
http://rapidshare.com/files/69146224/Paysage_D_Hiver_-_Nacht--www.bunalti.com--by--purgatory.rar
Deafening_Silence
12-11-2007, 17:27
μπανταρα.
ακουστε το.
Δωσε και παςς ομως :)
password: luelinks
Once_Emperor
12-11-2007, 18:11
Necromantia - The Sound of Lucifer Storming Heaven (2007)
http://img80.imageshack.us/img80/3919/1751591nn0.jpg
1. The Sound of Lucifer Storming Heaven 02:36
2. Order of the Black Sphinx 05:55
3. For the Elder Magi- I-Eibon the Necro 07:07
4. Architecture of Exquisite Madness 04:54
5. Knights of the Black and White Eagle 05:25
6. The Invisible Empire 05:15
7. Hellseher 05:45
8. Les Litanies De Satan - Act II- from 04:51
http://www.badongo.com/file/5060213
Καινούριο Necromantia κουφάλες...
sekitouroum
13-11-2007, 00:33
To vrika.An to thelei kaneis:
http://www.imageshack.gr/images/3roomdjeovwkhdko2mgg.jpg (http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=3roomdjeovwkhdko2mgg.jpg)
http://rs225.rapidshare.com/files/68774 ... _2007_.rar (http://rs225.rapidshare.com/files/68774601/savage_republic_-_1938__neurot_-_2007_.rar)
http://www.myspace.com/savagerepublic
signal05
13-11-2007, 01:30
re paides mia stoner mpanta poy xe erthei gia live edw prin kapoioys mines, tous germanous SAMAVAYO,tous exei kaneis??
babality
13-11-2007, 10:18
Necromantia - The Sound of Lucifer Storming Heaven (2007)
http://img80.imageshack.us/img80/3919/1751591nn0.jpg
1. The Sound of Lucifer Storming Heaven 02:36
2. Order of the Black Sphinx 05:55
3. For the Elder Magi- I-Eibon the Necro 07:07
4. Architecture of Exquisite Madness 04:54
5. Knights of the Black and White Eagle 05:25
6. The Invisible Empire 05:15
7. Hellseher 05:45
8. Les Litanies De Satan - Act II- from 04:51
http://www.badongo.com/file/5060213
Καινούριο Necromantia κουφάλες...
EEEEEEE???? ΠΣΣΣΣ ΜΑΛΑΚΑΑΑ :shock:
phthoggon
13-11-2007, 12:40
Φρέσκο πράμα!
Leakαρε νωρίς, καθώς κυκλοφορεί το 2008 :D
Ό,τι και να πω είναι λίγο!
Paysage D’Hiver - Nacht (2008)
Ambient / Black Metal όπως πάντα
http://rapidshare.com/files/69146224/Paysage_D_Hiver_-_Nacht--www.bunalti.com--by--purgatory.rar
Ο δίσκος όμως έχει leakάρει λίγο νωρίτερα όπως το 2004 που κυκλοφόρησε. Επίσης το εξώφυλλο που χρησιμοποίησες είναι του Winterkaelte του 2002 :!: Παρ' όλα αυτά να το κατεβάσετε και ν' αγαπάτε Paysage D' Hiver (όσο την παλεύετε δλδ)
Harvestman
13-11-2007, 12:47
http://www.imageshack.gr/images/3roomdjeovwkhdko2mgg.jpg (http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=3roomdjeovwkhdko2mgg.jpg)
http://rs225.rapidshare.com/files/68774 ... _2007_.rar (http://rs225.rapidshare.com/files/68774601/savage_republic_-_1938__neurot_-_2007_.rar)
Φανταστικό παίδες!!! Απίστευτος δίσκος από τις καραβάνες Savage Republic. Η Neurot έκανε κίνηση mat. Ακούστε :-o
LokiTricksterGod
13-11-2007, 13:31
Jack Rose / Silvester Anfang split 7"
http://www.mediafire.com/?3dxvckjhw1z
Τον Jack Rose τον είχε αναφέρει κάποια στιγμή και ο stam στο παλιό θρεντ, στο συγκεκριμένο σπλιτ συμμετέχει με δυο κομμάτια (πάντα εξολοκλήρου κιθαριστικά) αρκετά πιο χαρούμενα και, αν δεν απατώμαι, με μπολιάσματα country (παίζει να λέω και μαλακίες, αλλά μια τέτοια εντύπωση μου δόθηκε) ενώ οι Silvester Anfang παρουσιάζουν ένα 7λεπτο ψυχεδελικό χάσιμο (το οποίο μάλλον γέρνει προς την ψυχεδέλεια του drone και όχι την αναμενόμενη πνιγμένη-σε-delay-και -δενξερωτιαλλο) συνοδεία ενός σχεδόν άρρυθμου παιξίματος στα τύμπανα. Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί χαρακτηρίζονται folk οι τελευταίοι (έστω και free), αλλά κάτι θα ξέρουν καλύτερα. Ένιγουεη, τσεκάρετε το, η αντίθεση μεταξύ των δύο συμμετεχόντων δεν είναι καθόλου άσχημη. Άμα σας αρέσουν οι anfang, υπάρχουν εύκαιρα links και για άλλους δυο δίσκους.
Harvestman
13-11-2007, 14:23
Φανταστικό παίδες!!! Απίστευτος δίσκος από τις καραβάνες Savage Republic. Η Neurot έκανε κίνηση mat. Ακούστε :-o
Συμπληρώνω με το εξής :
"Very few artists can stand as being actually unique. Artists who make sound that fills the holes in your soul that nothing else touch. Savage Republic is one of these very few. As a founding member of Neurosis I can say that we are very aware and vigilant of all things that happen around us. There is no tolerance for disruption in our ritual. For the last 13 years we have played one band and one band only for our preshow music. Savage Republic is the soundtrack that sets the tone for whats to come and what existed before." - Scott Kelly/Neurosis
AnAtHeMaTiSmEnoS
13-11-2007, 15:30
re paides mia stoner mpanta poy xe erthei gia live edw prin kapoioys mines, tous germanous SAMAVAYO,tous exei kaneis??
exw 3 diskoys. Na anevasw?
Marillion
13-11-2007, 19:00
Gamane apisteyta oi savage. Tous eixa dei live me buzzcocks kai eixa skalwsei apisteyta. Tha katevasw to albumaki molis gyrisw spiti!
Queen of the Hi-Ace
13-11-2007, 19:24
Στο myspace τους λέει πως
Jan 18 2008 8:00P
AN CLUB ATHENS
ε τοτε θα περασουμε καλα στις 18 του Γενάρη :)
Harvestman
13-11-2007, 22:08
και λιγα λες :)
House Of Low Culture
13-11-2007, 22:17
cybernaut667, μήπως μπορείς να μας προσφέρεις το Killing you with rock των Linus Pauling Quartet?
signal05
13-11-2007, 22:34
:happyjump:
Συμφωνώ κ γώ με τους προλαλήσαντες :wink:
Επίσης ακούστε κ απο το Fogdiver ep τους (instrumental) το "Isla de la Luna", έχει ένα κ γαμώ τα sludgo-riff κ μου είχε μείνει :)
γενικα το fogdiver ειναι καταπληκτικο
και οντως το isla de la luna ειναι απιστευτο κομματι!!!
Crimson King
13-11-2007, 22:53
Καποιος το Omega Massif - Geisterstadt παρακαλω?
AnAtHeMaTiSmEnoS
13-11-2007, 23:25
Καποιος το Omega Massif - Geisterstadt παρακαλω?
Omega Massif – Geisterstadt
http://rapidshare.com/files/44706409/Geisterstadt.rar.html
cybernaut 667
14-11-2007, 03:33
θα ριπαρω κ θα βαλω.
παρτε ορεκτικο ολο το layout του all things are light
http://www.worshipguitars.org/LP4/Media/index.html
τι λεει το psychedelicmusic.net για το killing you with rock (1998)
3rd album by Houston, TX, based six-piece quartet LP4. Fasten your seat belts and prepare for a manic rock thrill. LP4 crank out a bunch of psych infiltrated upfront rock songs, gear you up with straight Motor City riffin' garage punk rooted smashers, cool down your senses with laidback textured psych/pop/postrock tunes. They take you on a 10 min. Hawkwind influenced space rock ride and invite you to a Beefheartian "Dance of the Bug People". The LP4 studio experience is rounded off by the hypnotizing 20 min. live jam "Cole Porter". LP4 are said to be part of the new Texas psych scene and there have been relations to Charalambides, Dunlavy and Schlong Weasel. Musically they keep up the spirit of the almost legendary Mike Gunn.
k o scaruffis (http://www.scaruffi.com/vol5/linuspau.html)
Upgraded to a six piece, with the addition of Charlie Ebersbaker ("Horshack") on sax and Flip Osman on keyboards, LP4 released Killing You With Rock (September Girls, 1998), their most professional album, with well-structured and varied (if still whacky) songs such as Hendrix's Boots and Sunn Beta, framed by the synth-based workout Interstellar Absolute Power Bootycall Explosion and the stellar ten-minute opus The Colour Out of Space. The 20-minute The Great Singularity shows immense imagination and courage.
κ το aural innovations (http://www.aural-innovations.com/issues ... xas01.html (http://www.aural-innovations.com/issues/issue5/texas01.html)
< καταπληκτικο αρθρο btw))
..This is the sort of album that as soon as you think you know what to expect from that point on, the next minute you discover you were sadly mistaken.A great deal of aggressive bass-heavy space-punk is to be found on Killing You, but it's not all doom and gloom. For example, "Sunn Beta" is a clean, danceable 60's style tune (think Byrds) carried by jangly guitar bits and sax lines over top - a real contrast to the hard-driving, rumbly nature of many of the other tracks. The real highlight on this newest LPQ release is the 20-minute, three-part masterpiece "The Great Singularity." We begin with ten minutes of blanga space-punk ("The Colour out of Space") complete with solo sax freak-outs that would garner the Nik Turner seal of approval, and even a touch of recited poetry. LPQ then shifts into 6/8 time for the middle section ("Interstellar Absolute Power Bootycall Explosion") with synths and oscillators swirling above minor-chord guitar jangle. Finally, section three ("Dance of the Bugpeople") roars through with a totally bombastic sound, romping and stomping throughout (imagine Guru Guru playing "Time We Left..."). This band is definitely one for the stoner rock crowd, but especially those who enjoy a bit more crazed psychedelia in their mix. Oh, hell with that, it's a must have for everyone!
δεν μενει κατι αλλο να πω εγω
signal05
14-11-2007, 03:55
exw 3 diskoys. Na anevasw?
oxi.
tous vrika
na sai kala!
thanks pantws!
Marillion
14-11-2007, 13:54
Telika to savage fainetai na einai exairetiko. Ti kommatara ayto to caravan!!!
cybernaut 667
14-11-2007, 19:44
linus pauling quartet, the - 1998 - killing you with rock (90.88 MB)
http://www.mediafire.com/?ffqpdqlytbl
προσοχη! σκοτωνει !
hcpunksonacid
14-11-2007, 20:46
Σε ένα θρεντ προσπαθουσαμε να βγαλουμε ακρη ως προς το ποιος είναι ο καλυτερος,η μαλλον ο πιο «μεταλ» δισκος,ο δισκος δλδ που εκφραζει με την μεγαλυτερη πληροτητα τον ορο μεταλ.
Ριππαρα τα 2 πρωτα σιγκλακια των βρετανων Blitz .κατα την γνωμη μου,είναι ότι πιο κοντα στον ορο punk.με ηχο εντελως σαπιο,οι Blitz εμφανιστηκαν το 1981 και σταθηκαν επιδραστικοι για μπαντες τοσο διαφορετικες όπως οι bathory( με δηλωσεις quorthon για την πρωιμη εποχη τους) οσο και για μπαντες όπως οι agnostic front,negative approach- αλλα και ολο το αμερικανικο oi!/streetpunk κινημα.
50% πανκς και 50% σκινς στην συνθεση τους,ειχαν ξεκαθαρο πολιτικο μυνημα το οποιο φυσικα και δεν ειχε δεξιες κατευθυνσεις.ομως ηταν τρελα εναντια σε χιππης,σε ΄’εναλλακτικους’’ και σε καμμενους νιου-γουεβαδες της εποχης.αρα και το περνουσαν ολο αυτό μεσα από μια επιθετικη διαθεση,η οποια δεν εχει ουδεμια σχεση με τον πασιφισμο συγκροτηματων όπως οι crass,zounds.αρα κατά τον καντιρου θα είναι και αυτοι κρυφοεθνικια :rofl:
Καμια σχεση με κουλτουρες του κωλου,πειραματισμους και γεμισματα για να τονισουμε την ελλειψη εμπνευσης.οι Blitz είναι απλα punk. Ουτε punk rock, oυτε hardcore.
Όπως και να εχει,η μπαντα γαμαει.σαρωτικα επιθετικοι,αλλα και οσο πανκ δεν παει άλλο,με στιχους αιχμηρους σαν ξυραφι,είναι από τα γκρουπ που στιγματισαν την εφηβεια μου…εξωφυλλακι εχωσα ένα 7αρι των Blitz.
15μεγκα.ψηθειτε.
http://www.ne.jp/asahi/the/clash/blitz_7in1st1.JPG
http://rapidshare.com/files/69700245/Bl ... ingles.ace (http://rapidshare.com/files/69700245/Blitz_-the_singles.ace)
House Of Low Culture
14-11-2007, 23:50
linus pauling quartet, the - 1998 - killing you with rock (90.88 MB)
http://www.mediafire.com/?ffqpdqlytbl
προσοχη! σκοτωνει !
με το ροκ!
θενκς και :pink:
signal05
15-11-2007, 00:53
big big train kaneis?
Pastor_Of_Muppets
15-11-2007, 03:05
Buried Inside - Chronoclast [2006]
http://www.w-fenec.org/photos/2005/metal/buried_inside_chronoclast.jpg
ανετα θα μπορουσαμε να πουμε οτι η Relapse εχει/ειχε στο ροστερ της
ΜΟΝΟ καλες μπαντες.
Μπαντες που διαμορφωσαν τον "extreme" ηχο και τον πηγαν ενα βημα παραπερα.
αυτο το δισκακιον αυτο κανει.
Ακολουθωντας τα βηματα των Burst μπαινουν αμεσως στις πλεον ενδιαφερουσες μπαντες.
Knut,Botch και λοιποι fanboy-δες ακουστε το.
http://mihd.net/kptavb
MastodontoideaPliokenous
15-11-2007, 03:16
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΔΙΣΚΟΣ :thumbsup: :thumbsup:
solution_AK-47
15-11-2007, 03:36
Σε ένα θρεντ προσπαθουσαμε να βγαλουμε ακρη ως προς το ποιος είναι ο καλυτερος,η μαλλον ο πιο «μεταλ» δισκος,ο δισκος δλδ που εκφραζει με την μεγαλυτερη πληροτητα τον ορο μεταλ.
Ριππαρα τα 2 πρωτα σιγκλακια των βρετανων Blitz .κατα την γνωμη μου,είναι ότι πιο κοντα στον ορο punk.με ηχο εντελως σαπιο,οι Blitz εμφανιστηκαν το 1981 και σταθηκαν επιδραστικοι για μπαντες τοσο διαφορετικες όπως οι bathory( με δηλωσεις quorthon για την πρωιμη εποχη τους) οσο και για μπαντες όπως οι agnostic front,negative approach- αλλα και ολο το αμερικανικο oi!/streetpunk κινημα.
50% πανκς και 50% σκινς στην συνθεση τους,ειχαν ξεκαθαρο πολιτικο μυνημα το οποιο φυσικα και δεν ειχε δεξιες κατευθυνσεις.ομως ηταν τρελα εναντια σε χιππης,σε ΄’εναλλακτικους’’ και σε καμμενους νιου-γουεβαδες της εποχης.αρα και το περνουσαν ολο αυτό μεσα από μια επιθετικη διαθεση,η οποια δεν εχει ουδεμια σχεση με τον πασιφισμο συγκροτηματων όπως οι crass,zounds.αρα κατά τον καντιρου θα είναι και αυτοι κρυφοεθνικια :rofl:
Καμια σχεση με κουλτουρες του κωλου,πειραματισμους και γεμισματα για να τονισουμε την ελλειψη εμπνευσης.οι Blitz είναι απλα punk. Ουτε punk rock, oυτε hardcore.
Όπως και να εχει,η μπαντα γαμαει.σαρωτικα επιθετικοι,αλλα και οσο πανκ δεν παει άλλο,με στιχους αιχμηρους σαν ξυραφι,είναι από τα γκρουπ που στιγματισαν την εφηβεια μου…εξωφυλλακι εχωσα ένα 7αρι των Blitz.
15μεγκα.ψηθειτε.
http://rapidshare.com/files/69700245/Bl ... ingles.ace (http://rapidshare.com/files/69700245/Blitz_-the_singles.ace)
:mouse: :mouse: :mouse: :mouse: :mouse: :mouse: :mouse: :mouse: :mouse: :mouse: :mouse: :mouse: :mouse:
NaSha_UniVerSo
15-11-2007, 15:54
Άκης, τα έχεις γαμήσει όλα..
ΤΙ ΜΠΑΝΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ! ? ! ?
πωωωωω.. :!: :!: :!:
Carnnival
15-11-2007, 17:46
50% πανκς και 50% σκινς στην συνθεση τους,ειχαν ξεκαθαρο πολιτικο μυνημα το οποιο φυσικα και δεν ειχε δεξιες κατευθυνσεις.ομως ηταν τρελα εναντια σε χιππης,σε ?’εναλλακτικους’’ και σε καμμενους νιου-γουεβαδες της εποχης.αρα και το περνουσαν ολο αυτό μεσα από μια επιθετικη διαθεση,η οποια δεν εχει ουδεμια σχεση με τον πασιφισμο συγκροτηματων όπως οι crass,zounds.αρα κατά τον καντιρου θα είναι και αυτοι κρυφοεθνικια :rofl:
Όπως και να εχει,η μπαντα γαμαει.σαρωτικα επιθετικοι,αλλα και οσο πανκ δεν παει άλλο,με στιχους αιχμηρους σαν ξυραφι,είναι από τα γκρουπ που στιγματισαν την εφηβεια μου?εξωφυλλακι εχωσα ένα 7αρι των Blitz.
15μεγκα.ψηθειτε.
Anoiksa kai gw to Safari mou gia na na vrw kati pou tairiazei panw katw(paizei na tautizetai kiolas)me tin perigrafi sou,kati "toso punk" apo periergia kiriws kai eipa na riksw mia matia sto ER prwta.Kala ekana.
Danke.
_UnHoLyMaRtYr_
15-11-2007, 20:00
:shock:
Σε τι πλανήτη ζούσα τόσο καιρό. Δώστε Φιλμ παρακαλώ, ευχαριστώ, πίπες.
Edit: To Angel B ευρέθη. Άλλα;
ε άλλο ένα έχουν, σαφώς μετριότερο του Angel B. Δε το έχω διστυχώς για να βοηθήσω
_UnHoLyMaRtYr_
15-11-2007, 20:23
Πάντως άκουσα ένα κομμάτι στο μάισπέις που προφανώς ήτανε από το άλλο και μ άρεσε πολύ. Γουοτέβα. Χώνουνε.
mpigalis - tou aigaiou ta mplouz. periexetai edw:
http://rs148.rapidshare.com/files/47122 ... i_2007.rar (http://rs148.rapidshare.com/files/47122757/VA_-_Bouties_sto_kalokairi_2007.rar)
passwd: kastoriafc
solution_AK-47
15-11-2007, 22:59
blitzfork says:
gamane oi blitz!
blitzfork says:
OSO poustario k na einai kapoios PREPEI na katebasei
blitzfork says:
se KAMIA periptwsh pantws
blitzfork says:
na mhn katebasei kaneis to skoupidi th diaskeuh twn Rancid sto "Someone's gonna die"
blitzfork says:
PAME MWRH BLITZ!!!!!
hcpunksonacid
15-11-2007, 23:03
πολυ σουξε οι μπλιτζ ρε...
προτεινω αφοβα και το πρωτο τους ελ-πι "voice of a generation"(1982).
cybernaut 667
15-11-2007, 23:46
του αιγαιου τα μπλουζ :!: απο πλατεια εξαρχειων ηχογραφηση εχουμε ? :p
@ορεστη- μπανταρα δεν λες τπτ φιλε ))
ειναι να μπορεις να το πιασεις παντως.. δεν ειναι για πολυ κοσμο ))
χωρις να το εννοω ελιτιστικα φυσικα, απλα ή τρελαίνεσαι ή δεν σου λεει τπτ.. ειχα φαει για πολυ μεγαλο διαστημα κολλημα με αυτο τον δισκο κ να φανταστεις πως δεν ειναι καν ο καλυτερος τους. αυτος ειναι το :
linus pauling quartet - 2003 - C6H8O6
ενα κ ενα ολα απιστευτα ασματα. εκει περιεχεται κ το la tapatia.. μαγαζι με τακος κ γενικοτερα μεξικανικο φαγητο στο texas.. το concept ειναι πως σκαει ο σατανας ο ιδιος μεσα κει κ του αρεσει τοσο που βαράει τιλτ. ειναι τρελλοι. ειναι τεξανοι.
@πανκη. ωραια πραματακια, συνεχισε ετσι κ με τις ωραιες περιγραφες)
House Of Low Culture
16-11-2007, 01:08
να ανεβάσεις κι αυτό λοιπόν όποτε μπορέσεις. Για να δούμε ποιο θα είναι το πρώτο τους βινύλιο που θαρχίσω να πσάχνω.
Carnnival
16-11-2007, 01:23
πολυ σουξε οι μπλιτζ ρε...
προτεινω αφοβα και το πρωτο τους ελ-πι "voice of a generation"(1982).
Egw to idio afova dinw link gi auto...
http://drunksongs.blogspot.com/2007_01_01_archive.html
Note:Sibathitiko artwork to EP
cybernaut 667
16-11-2007, 01:57
βινυλιο χλωμιασε να βρεις. τα 3 που βγηκαν ειναι αριθμημενα 550.
για σιντί το συζηταμε. κ παλι δυσκολο. ισως βρεις το ενα στην γερμανικη september girls k me πολυ ψαξιμο kana allo σε αλλα disrto.
εδω μου βγηκε ο κωλος να τα βρω ονλάιν..
cybernaut 667
16-11-2007, 03:47
http://www.southern.net/southern/band/BLOOT/21512.php
Blood And Time- 2007 - 'Untitled' CD (Latitudes)
http://www.southern.net/southern/band/BLOOT/pics/21512M.jpg
http://rapidshare.com/files/69053714/B_and_T-U-Limited_Edition-2007_mediaportal_by_Jho.rar
Harvestman
16-11-2007, 13:58
γαμας ρε cybernaut!
cybernaut 667
16-11-2007, 15:10
τεκ γιου τεκ γιου
invisistoned
16-11-2007, 15:14
επιτελους! :)
hcpunksonacid
16-11-2007, 16:05
τα 7αρακια των μπλιτζ βλεπω εκαναν παταγο...για αυτο και εγω ανεβασα κατι που θα γουσταρετε παλι ολοι.
ισως η μεγαλυτερη μπαντα απο το δευτερο κυμα του νεουορκεζικου χαρντκορ(το πρωτο ειχε και αυτο τεραστιες μπαντες οπως the mob,urban waste,kraut,even worse,psychos).οι agnostic front σταθηκαν φωτεινο παραδειγμα(τουλαχιστον στα πρωτα χρονια τους) για ολη την χαρντκορ πανκ σκηνη.
υπηρξαν μια απο τις πρωτες αμερικανικες μπαντες που ιοθετησε το σκινχεντ ιματζ,χωρις αυτο ομως να σημαινει οτι και η μουσικη τους ειχε (τοτε)πολλα κοινα με τις κλασσικες σκινχεντ μπαντες.
το οτι ακολουθησαν αυτο το ιματζ ηταν το πλεον λογικο,μιας και ολα τα μελη του συγκροτηματος δεν ειχαν καν την τυχη να ανηκουν στην εργατικη ταξη,προερχονταν ολοι απο το αθλιο east side(bronx),και ζουσαν ολοι σε κοινοβια.
καταφεραν και ενωσαν στην αμερικη 2 εντελως διαφορετικους κοσμους,τους σκινχεντ με τους πανκς(και υστερα εχωσαν και τους μεταλλαδες στο κολπο).περιοδειες με αναρχο-πανκ μπαντες οπως οι
crucifix,nausea στεκονται απο μονες τους αρκετες για την αποδειξη του περι ου ο λογος.
ιστορικη ηταν και η κοντρα που ειχαν με το maximum rock n roll(μηνιαια βιβλος του πανκ απο το 1981 μεχρι σημερα) και με τον jello biafra(dead kennedys),οι οποιοι τους θεωρουσαν ακροδεξιους λογω καποιων στιχων τους.
μα πως ειναι δυνατον να θεωρουνται φασιστες ανθρωποι που κατα τα 4/5 ειναι μεταναστες?που προερχονται απο τα χαμηλοτερα κοινωνικα στρωματα?που στις συναυλιες τους ειχαν ροουντ κρου μαυρους και ινδους φιλους τους?που υποστηριζαν την ενοτητα ολων των ανθρωπων εναντια σε καθε καταπιεστικο συστημα?
η αληθεια ειναι πως οταν το 2000 τους ειχα γνωρισει στην αθηνα και ειχα επιμεινει σε καποιες ερωτησεις,οπως στους στιχους του "public assistance" απο το δευτερο lp "cause for alarm".ο βινι στιγκμα εκει μου υποστηριξε οτι οι στιχοι αυτοι κραζουν τους ανθρωπους που ανηκουν στην ιδια μειονοτητα με αυτους(ειτε ειναι κουβανοι,ιταλοαμερικανοι κτλ) και αντι να προσπαθουν για κατι καλυτερο το μονο που κανουν ειναι να εκμεταλλευονται κρατικα κονδυλια και να βγαινουν μετα στα τι-βι σοου και να κλαιγονται οτι δεν εχουν λεφτα φορωντας χρυσες αλυσιδες.....δεν ξερω,τα συμπερασματα δικα σας.
το πρωτο 7" των agnostic front("united blood") κυκλοφορησε το 1983 και τυπωθηκε σε 2.000 αντιτυπα(τα οποια φυσικα εγιναν αναρπαστα καιτο 7" ειναι απο τα πλεον δυσευρετα φετιχ του χαρντκορ-το εχω δει να χτυπαει τιμες μεχρι και 300$!.σε αυτο το 7" τυμπανα παιζει ο μακαριτης raybeez,μεταπειτα ηγετης των
τεραστιων warzone.σε αυτο το 7αρακι οι agnostic front παιζουν ταχυτατο,θορυβωδες χαρντκορ το οποιο ομως ειναι τοσο οργισμενο και δεν σε αφηνει να κατσεις ουτε στιγμη...
ακριβως μετα βγηκε το πρωτο lp ("victim in pain"-1984).κυκλοφορησε σε 10.000 κοπιες απο την νεουορκεζικη ratcage(εταιρεια που την διαχειριζονταν μια κοπελα και εβγαλε επισης δισκους οπως το πρωτο 12" των beastie boys,lp raw power,lp rattus).και αυτο πλεον ειναι δυσευρετο,αλλα με λιγη καλη τυχη μπορει να βρεθει στο ιμπει στα 40-50ε...ναι καλα..
το πρωτο lp εκτος του οτι ειναι πιο ωριμο και μεστο απο το ντεμπουτο τους,ειναι και κατα την γνωμη μου (και πολλων αλλων) ο τελευταιος ΑΛΗΘΙΝΑ χαντκορ δισκος που εβγαλαν οι agnostic front .οι μετεπειτα δισκοι κινηθηκαν σε πιο μεταλ μονοπατια,ενω οι δισκοι της επανενωσης ηταν πιο στρητπανκ/οι! και μετα ξανα παλι μεταλ.
ο δισκος γαμει και δερνει.ολα τα κομματια ειναι κορυφαια,αλλα εγω θα σταθω στο (εκρηκτικο)ομωνυμο και στο united and strong....αλλα ολος ο δισκος ειναι μνημειο του χαρντκορ πανκ.ειναι ουσιαστικα ο δισκος που εκανε ανθρωπους οπως ο κερυ κινγκ,ο κιθαριστας των σακριφαις(στο δευτερο δισκο),ο χετφιλντ, ο σκοτ ιαν,ο ντανυ λιλκερ,ο καρτ μπρεχτ να τον φορεσουν σε μπλουζα.μουσικα ο δισκος αυτος μαζι με το "cause for alarm" (που ειναι εντελως μεταλ) στεκεται ως το πιο εμπνευσμενο κομματι των agnostic front.
ακομα δεν θα ξεχασω το ποσες φορες ειχα χεστει απο την χαρα μου οταν τον ειχα βρει το 1999....
25 μεγκαμπαιτ
http://homepages.nyu.edu/~alr237/af_victiminpain.jpg
http://www.elyrix.net/data/images/alba/album_2468.jpg
http://rapidshare.com/files/70024510/ag ... _blood.ace (http://rapidshare.com/files/70024510/agnostic_front-vip_united_blood.ace)
cybernaut 667
16-11-2007, 16:59
Ufomammut - Satan EP (demo) - 1999
http://rapidshare.com/files/51446084/UFsatep99.rar.html
Ufomammut - Godlike Snake - 2000
http://www.megaupload.com/es/?d=RI8X0CGD
Ufomammut - Snailking - 2004
http://rapidshare.com/files/51459974/UmSn04.rar.html
Ufomammut - Lucifer Songs - 2005
http://rapidshare.com/files/51451173/UMLS05.rar.html
Vicotnik
16-11-2007, 17:15
τα πόσταρες όλα εκτός απ'αυτό που έπρεπε.. :/
Supernaturals δεν έχουμε;
Pastor_Of_Muppets
16-11-2007, 18:21
Ufomammut & Lent0 - Supernaturals Record One [2007]
http://www.supernaturalcat.com/images/supernaturals/ufolento_thumb.jpg
Sludge,Psychedelic,Stoner ειναι μερικα tags για να περιγραψουν αυτο το δισκακι.
Αν αρεσκεσε σε μουσικες των Bongzilla,Minsk,YOB,Electric Wizard,Μiddian και του υπολοιπου συναφιου(βλεπε Southern Lord κυκλοφοριες)
τοτε ΠΡΕΠΕΙ να ακουσειςαυτο το δισκο.
μαγικο,τελετουργικα γαματη μουσικη για εσενα και τους φιλους σου.
ναι μπορεις να το κατεβασεις και συ τωρα.
καντο.
http://rapidshare.com/files/63417547/Ufomammut___Lento.rar.html
repost.
Ποιος καλος ανθρωπος μπορει να μου βρει το jesus christ superstar την ηχογραφηση του 1996?
http://images.amazon.com/images/P/B000025UEI.01._SS500_SCLZZZZZZZ_V1116009656_.jpg
Το εχω βρει μερικες φορες, αλλα σε ολες το 2ο cd δεν ειναι αυτης της εκδοσης.Ειναι με ετουτους:
Jesus Christ: Steve Balsamo
Judas Iscariot: Zubin Varla
Mary Magdalene: Joanna Ampil
Pontius Pilate: David Burt
King Harold: Alice Cooper
Peter: Jonathan Hart
Simon Zealotes: Glen Carter
Caiapas, High Priest: Peter Gallagher
Annas: Martin Callahan
Απειρα πινκς σε οποιον κανει την καλη :!:
Vicotnik
16-11-2007, 20:32
δεν ξέρω αλλά νομίζω πως θες αυτό:
http://rapidshare.com/files/44361466/Jesus_Christ_Superstar__25th_Anniversary_Reissue__Disc_1.rar
http://rapidshare.com/files/44368122/Jesus_Christ_Superstar__25th_Anniversary_Reissue__Disc_2.rar
cybernaut 667
16-11-2007, 21:09
Ufomammut & Lent0 - Supernaturals Record One [2007]
http://www.supernaturalcat.com/images/supernaturals/ufolento_thumb.jpg
Sludge,Psychedelic,Stoner ειναι μερικα tags για να περιγραψουν αυτο το δισκακι.
Αν αρεσκεσε σε μουσικες των Bongzilla,Minsk,YOB,Electric Wizard,Μiddian και του υπολοιπου συναφιου(βλεπε Southern Lord κυκλοφοριες)
τοτε ΠΡΕΠΕΙ να ακουσειςαυτο το δισκο.
μαγικο,τελετουργικα γαματη μουσικη για εσενα και τους φιλους σου.
ναι μπορεις να το κατεβασεις και συ τωρα.
καντο.
http://rapidshare.com/files/63417547/Ufomammut___Lento.rar.html
repost.
ειχε ποσταριστει τοuλαχιστον 3-4 φορες πριν, γιαυτο δεν το εβαλα..
το χα βαλει με το που ειχε βγει σε unmixed version, αυτο (ελπιζω) να ναι το κανονικο.. τες πα.
εγω θα τους ονομαζα space doom. k einai toso kaloi oso ολες οι αναφερθεντες μπαντες ΜΑΖΙ. :-)
Vicotnik
16-11-2007, 21:14
με τον ψυχολογικό πόλεμο που μου κάνουν τα τσουτσέκια όμως μ'έχουν αναγκάσει να μην κοιτάζω καν το ντουλου θρεντ (τις τελευταίες μέρες έχω ξεμυτίσει), δεν πήρα πρέφα πιο πριν :cry:
δεν ξέρω αλλά νομίζω πως θες αυτό:
http://rapidshare.com/files/44361466/Jesus_Christ_Superstar__25th_Anniversary_Reissue__Disc_1.rar
http://rapidshare.com/files/44368122/Jesus_Christ_Superstar__25th_Anniversary_Reissue__Disc_2.rar
Δυστυχώς δεν είναι αυτό. :cry:
Vicotnik
17-11-2007, 15:59
σκατά.
για δες λίγο πάντως, βρήκα εδώ http://ugolok.com/forums/index.php?act= ... =32&t=2894 (http://ugolok.com/forums/index.php?act=Print&client=printer&f=32&t=2894) links για όλες τις εκδόσεις που έχουν βγει, οπότε διάλεξε τι είναι το σωστό, ελπίζω να βοήθησα αυτή τη φορά
Dark_Angel
17-11-2007, 17:08
Muga - s/t
http://img154.imageshack.us/img154/1309/mugaxx8.jpg
Πολυ καλό crust με αντρικά-γυναικεία φωνητικά.
http://www.4shared.com/file/23923540/fea353c/muga_-_self-titled_cd01.html
jack the ripper
17-11-2007, 17:14
Με τετοιο ονομα δεν περιμενα οτι θα ειχαν φωνητικα παντως.. :P
Πλακα κανω τον κατεβαζω να τσεκαρω.... :thumbsup:
sfinotouvlaki
17-11-2007, 17:24
axaxxaxaxaxa
Dark_Angel
17-11-2007, 17:32
Με τετοιο ονομα δεν περιμενα οτι θα ειχαν φωνητικα παντως.. :P
Πλακα κανω τον κατεβαζω να τσεκαρω.... :thumbsup:
nai apla eipa oti exoun antrika K gunaikeia vox k as tous lene Muga.
Pitsadoros
17-11-2007, 17:39
MALAKA DARK ANGEL EISAI THEOS GAMW TH MPOYTANANANAANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
simfwnei k i X
Dark_Angel
17-11-2007, 17:45
MALAKA DARK ANGEL EISAI THEOS GAMW TH MPOYTANANANAANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
simfwnei k i X
:oops:
molis eida to sign s k exw liwsei leme.
Djerdjelesh
17-11-2007, 20:55
Swan Christy παίζει τίποτα;
sfinotouvlaki
17-11-2007, 20:57
το decent album. θες;
Djerdjelesh
17-11-2007, 21:40
Mε ενδιαφέρουν κυρίως τα 2 πρώτα, αλλά οκ
sfinotouvlaki
18-11-2007, 00:31
swan christy - a decent album
http://www.metal-invader.com/db/images/reviews/swan_christy_-_a_decent_album.jpg
http://rapidshare.com/files/70413969/swan_christy_2005__a_decent_album.rar
τα παλιότερα απ' ό,τι ξέρω ήταν ατμομέταλ (...), οπότε καμιά σχέση μ' αυτό εδώ. τριπ-χοπ, ιδμ, ούλβερ και τέτοια πράγματα έχει αυτό. τα επιμέρους στοιχεία (παραγωγή, φωνητικά) έχουν αδυναμίες (η φωνή του τύπου παρόλα αυτά είναι πολύ όμορφη), αλλά τα τραγούδια είναι αρκετά καλά και κυρίως το "Inward Look" είναι κομμάταρος και πολύ πολύ κολλητικό. αν έχει κανείς τπτ από τα παλιότερα, ψήνομαι κι εγώ να ακούσω.
Eagleheart
18-11-2007, 01:22
τα παλιότερα απ' ό,τι ξέρω ήταν ατμομέταλ (...), οπότε καμιά σχέση μ' αυτό εδώ. τριπ-χοπ, ιδμ, ούλβερ και τέτοια πράγματα έχει αυτό. τα επιμέρους στοιχεία (παραγωγή, φωνητικά) έχουν αδυναμίες (η φωνή του τύπου παρόλα αυτά είναι πολύ όμορφη), αλλά τα τραγούδια είναι αρκετά καλά και κυρίως το "Inward Look" είναι κομμάταρος και πολύ πολύ κολλητικό. αν έχει κανείς τπτ από τα παλιότερα, ψήνομαι κι εγώ να ακούσω.
Exω το Today Died Yesterday. Aρκετά θεατρικές συνθέσεις και ωραίο feeling. Η φωνή μου φέρνει λίγο σε Jon Oliva, εποχής Gutter Ballet & Streets. To One Foot in Grave είναι κομματάρα!
Αν βρώ χρόνο θα το ανεβάσω κάποια στιγμή.
Djerdjelesh
18-11-2007, 03:23
Φχαριστω :pink:
Vicotnik
18-11-2007, 12:30
κι άμα θέλει κανείς τα προηγούμενα Swan Christy μπορεί να τα βρει εδώ
http://www.megaupload.com/?d=35YVRDTN
LokiTricksterGod
18-11-2007, 13:27
δεν το 'χω δει ακόμα, αλλά επειδή μάλλον θα ενδιαφέρονται κάμποσοι, εδώ (http://afterthepostrock.com/forum/viewtopic.php?t=9290&sid=fc092faaaddb17e52c39f1375c78fffa) μπορείτε να βρείτε ένα dvd των Mono, χωρισμένο σε κάμποσα rapidshare parts (ευτυχώς όχι τραγικά πολλά, όπως γίνεται συνήθως).
track list & brief description:
01. Intro
02. The Flames Beyond the Cold Mountain
03. The Kidnapper Bell
04. Moonlight
05. Interview with Lost Snow
06. Yearning
07. Yearning in Sweden
08. Sabbath
09. Lost Snow
10. Lost Snow Audience Shot
11. Gone in The Electrical
12. Mere Your Pathetique Light
13. A Thousand Paper Cranes in Hiroshima and NY
14. Com in Korea
15. Rainbow
16. Halcyon (Beautiful Days)
17. Gone / (Image Reflection) Collaboration with J (Live in Seattle) / The Kidnapper Bell and others
Human Highway Records / HHR46
released on September 11, 2007 (Japan)
Temporary Residence Limited / TRR135
will release this worldwide (except for Japan) in early 2008
(We will have copies to sell on upcoming North American and European tours.)
What is the underlying souce of power of MONO? What makes their sound so powerful as if it reaches the bottome of our heart, grab it and shake it brutally?
What makes their music go beyond the borders and create the same exceptional craziness among people of different color of skin, different race, different language?
You might find an answer in this DVD.
It captured their documentary of European tour in the winter of 2006, the tours in Japan, Korea, US and Canada in 2007.
The DVD is the first video MONO has ever created and yet it could be the ultimate complete work of their history.
This DVD was filmed and edited by Teppei. He is well known figure as "photographer specialized in live music" in Japan. This is his first video he has ever created.
He made five roundtrips among the continents and spent more than sixty days to film the band. And at the end, he had over a hundred tapes to work on editing.
Teppei's original vision and skill to capture a moment, that has been nurtured as still photographer for many years, is vividly reflected in the moving images in this DVD.
He succeeded to seize the beauty, intensity, liveness of MONO's live performance.
Only a person who gained band's trust this much could have done.
As Teppei traveled with MONO on the road for many days, he filmed the audience of many countries and showed us the band's off-stage life on the road including the reunion with the band's close friends.
This is a feature film of raw passion, that goes beyond the borders and creates one exceptional craziness among people of different color of skin, different race and different language
Filmed, Directed and Edited
by Teppei Kishida
Buried Inside - Chronoclast [2006]
http://www.w-fenec.org/photos/2005/metal/buried_inside_chronoclast.jpg
ανετα θα μπορουσαμε να πουμε οτι η Relapse εχει/ειχε στο ροστερ της
ΜΟΝΟ καλες μπαντες.
Μπαντες που διαμορφωσαν τον "extreme" ηχο και τον πηγαν ενα βημα παραπερα.
αυτο το δισκακιον αυτο κανει.
Ακολουθωντας τα βηματα των Burst μπαινουν αμεσως στις πλεον ενδιαφερουσες μπαντες.
Knut,Botch και λοιποι fanboy-δες ακουστε το.
http://mihd.net/kptavb
wow...wraios :shock:
LokiTricksterGod
20-11-2007, 15:54
καινούριο δισκάκι απ'το project των Pelican! (ή είναι οι πέλικαν πρότζεκτ αυτονώνε, δεν έχω καταλάβει)
http://bp2.blogger.com/_xWaAEpugS4A/RxAmxzmlJyI/AAAAAAAAANw/QSDFwXlTaxI/s400/l_1ac7adc1b348d0eb3e96eb4fd997aeab.png
http://grzehoo.diinoweb.com/files/2007_-_The%20Resisting%20Dreamer.rar
Pastor_Of_Muppets
20-11-2007, 21:09
καινούριο δισκάκι απ'το project των Pelican! (ή είναι οι πέλικαν πρότζεκτ αυτονώνε, δεν έχω καταλάβει)
http://bp2.blogger.com/_xWaAEpugS4A/RxAmxzmlJyI/AAAAAAAAANw/QSDFwXlTaxI/s400/l_1ac7adc1b348d0eb3e96eb4fd997aeab.png
http://grzehoo.diinoweb.com/files/2007_-_The%20Resisting%20Dreamer.rar
Pelican=Tusk
Tusk =Pelican.
ωραιο πλην κατωτερο του ενδοξου παρελθοντος δισκακι.
carheart
21-11-2007, 18:31
Έχω 2 requests!
"Ghosts... of the Civil Dead" OST
"To Have And To Hold" OST
όχι megaupload!
να στε καλα.
LokiTricksterGod
21-11-2007, 18:52
www.rapidshare.com/files/47894025/Nick_Cave_-_Ghosts_of_the_civil_dead.rar
και για όποιον άλλο το θέλει.
Crimson King
23-11-2007, 22:10
Pleeeease εχει καποιος Equus?
http://www.myspace.com/eqsmusic
metamelia3
23-11-2007, 22:14
Έχω 2 requests!
"Ghosts... of the Civil Dead" OST
"To Have And To Hold" OST
όχι megaupload!
να στε καλα.
ριππαρω και ανεβάζω αύριο
ikonoklast
24-11-2007, 07:06
Ο goldmund είναι ο helios, παίζει πολύ όμορφη μουσική με πιάνο που 8α σας πρότεινα να ακούσετε κάνοντας χρήση αυτού του λίνκ γιατι εσείς έχετε να χάσετε αν δε το κάνετε και να κερδίσετε αν το κάνετε.
Αυτό είναι το lp του:
http://www.judy.se/blog/wp-content/uploads/2007/06/corduroy-road.jpg
www.megaupload.com/?d=xu0ptuq8
Balanced
24-11-2007, 11:25
Καλημέρα κύριοι.
Δεν ξέρω αν το εχει postάρει κανένας ακόμη. Γι' αυτό καινούριο
Lent0 - Earthen 2007
http://a100.ac-images.myspacecdn.com/images01/117/m_c227a96f467f5b7f72a7fbd0bc73af43.jpg
http://rapidshare.com/files/67956002/Lent0.rar
Επειδή καινούριος στο ER, μην μου σπάσετε τα αρχίδια αν το χει βαλει και κανας άλλος. Αυτά.
Pinatero
24-11-2007, 12:41
off Balanced σουτ ποστ γκολ-φαουλ
Όταν βάζουμε δίσκο κάποιου group balanced λέμε και πέντε λόγια περί τίνος πρόκειται. Γιατί να κατεβάσω λέντο εγώ ας πούμε ενώ δεν έχω την παραμικρή ιδέα του τι παίζουνε?
Vicotnik
24-11-2007, 14:31
στη μπούτσα μας ρε φιλαράκι μη κατεβάζεις ξέρω γω.
cybernaut 667
24-11-2007, 14:39
http://www.gigasize.com/get.php?d=mxdj99njtzf
ost_-_nick_cave_-_mick_harvey_-_blixa_bargeld_-_to_have_and_to_hold
με τις υγειες σας κυριε carheart κ λοιποι πιστοι.
Βικότνικ ενώ εσύ σε αυτό το τόπικ δεν θα πρεπε να μιλάς καθόλου ξέρω γω αλλά απλά να κάνεις αυτό για το οποίο είσαι προγραμματισμένος, πετάγεσαι να κάνεις άλλη μια προσπάθεια να μου την πεις (κλαπ κλαπ τα κατάφερες btw) ενώ απλά ζητάω να γίνει αυτό το οποίο αποφασίστηκε γι' αυτό το θρεντ και για το καλό όλου του φόρουμ. Αν θες να παροτρύνεις τον κόσμο να κάνει c/p links όπως στο παλιό θρεντ απλά πες το να υπάρχει άλλος ένας σοβαρός λόγος να φας κάνα μπαν να ξαλαφρώσουμε επιτέλους από κάνα σκουπίδι εδώ μέσα.
Vicotnik
24-11-2007, 14:50
εσύ πρώτος!!
Νραξ, σκασμός τώρα γιατί δεν έχω όρεξη να spammάρω περαιτέρω για την πάρτη σου σκουπίδι.
Vicotnik
24-11-2007, 14:53
1955 ποστς πιστεύω κι εγώ πως είναι αρκετά, ναι.
hcpunksonacid
24-11-2007, 15:01
να τα δυχιλιασεις Η.
βικοτνικ ανεβασε δισκογραφια τρισατανικ ντιαβολειτορ-σε παρακαλω μονο μην αναγραψεις την αποψη σου επι τους δισκους αυτων,θελω μονο κριτικη απο εμπιστα σαιτ.
House Of Low Culture
24-11-2007, 15:02
καλώς τον νταβατζή του Η.
Παρά πέντε, και πέντε και τα ρέστα από λαϊκές θυμοσοφίες για τον μικρό μας φίλο Νίκο Μαθκορ του Ικόνοκλαστ του Σπύρου.
hcpunksonacid
24-11-2007, 15:06
γεια σου γκικ.
Vicotnik
24-11-2007, 15:09
ξεφυτρώνουν από παντού.
τέλος πάντων, όταν έχετε να πείτε κάτι σοβαρό κι όχι τα καθιερωμένα πουτσιλίκια σας, εδώ είμαστε.
όσο γι'αυτό με τα ποστς, ρίχτε μια ματιά π.χ. από δω και πίσω http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... start=8475 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=4365&postdays=0&postorder=asc&start=8475)
κι ελάτε μετά να ξαναμιλήσετε γι'αυτό.
βλάκες μεγατόνων.
Καινουριο e.p. απο τους χαρντκορ θεουληδες Τερρορ.Ταχυτητα-ξυλο-βια-μοσπιτ.μολις 9 Mb.
http://rapidshare.com/files/71922568/terror.rar
http://www.terrorhc.com/_myspace/Bio.jpg
House Of Low Culture
24-11-2007, 15:16
Παρά πέντε, και πέντε και τα ρέστα από λαϊκές θυμοσοφίες για τον μικρό μας φίλο Νίκο Μαθκορ του Ικόνοκλαστ του Σπύρου.
ναι.
2drunk2fuck
24-11-2007, 15:38
Όταν βάζουμε δίσκο κάποιου group balanced λέμε και πέντε λόγια περί τίνος πρόκειται. Γιατί να κατεβάσω λέντο εγώ ας πούμε ενώ δεν έχω την παραμικρή ιδέα του τι παίζουνε?
siga mh se parakalesoume re koniorde na katevaseis. gamw th genia sas tzampatzides lemourioi
statheretic
24-11-2007, 15:50
Καινουριο e.p. απο τους χαρντκορ θεουληδες Τερρορ.Ταχυτητα-ξυλο-βια-μοσπιτ.μολις 9 Mb.
http://rapidshare.com/files/71922568/terror.rar
http://www.terrorhc.com/_myspace/Bio.jpg
δυνατό πρωινούλι
γιάμι :)