PDA

View Full Version : Muse terravibe.

freak brother
06-10-2007, 18:44
wraioi htan , epagkelmaties klp klp paixan ola ta souxedakia , mpolika komatia apo to kainourgio album , eixan kai videakia , ekane kai pozeries o tragoudiarhs , eixe wraies gkomenes , pio poly kosmo apo tous tool , alla den yphrxe katholou palmos . Ena epagkelmatika xenerwto live.

Pastor_Of_Muppets
07-10-2007, 02:49
στους Placebo πηγες?

freak brother
07-10-2007, 16:28
oxi alla tous exw dei 2-3 fores

_UnHoLyMaRtYr_
07-10-2007, 17:29
Έρχονται τα Μιουζ Ελλάδα και τα σνομπάρουμε κιόλας. Μάιστα.

morphine
07-10-2007, 18:07
εγώ πάντως άκουσα τα καλύτερα γι'αυτή τη συναυλία από διάφορους, πρέπει να ήταν πολύ ωραία. αν κρίνω δηλαδή και από τη φορά που τους είχα δει επί absolution και είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα με την καλή έννοια, δίνουν ωραίο σόου και είναι και γαμώ ρε ναι ρε.
με πήραν και τηλέφωνο ν'ακούσω το σταρλαιτ και συγκινήθηκα!!!
τι σε ξενέρωσε ακριβώς φρικ; το ότι ήταν επαγγελματικό; το ότι ήταν 'τέλειο' απ'όλες τις απόψεις; το καταλαβαίνω αυτό, γιατί για τον ίδιο λόγο δε μου άρεσε αρκετά η συναυλία του ουότερς, αλλά αυτός είναι γλοιώδης και μαλάκας, ενώ οι μιουζ συμπαθέστατοι και γλυκούληδες. ντονο. τεσπα πρέπει κάπως να ξανάρθουν οι τζειμς κάντε κάτι

carheart
07-10-2007, 18:13
γιατί για τον ίδιο λόγο δε μου άρεσε αρκετά η συναυλία του ουότερς, αλλά αυτός είναι γλοιώδης και μαλάκας, ενώ οι μιουζ συμπαθέστατοι και γλυκούληδες.

Χμ. Το φέρνω από δω, το κοιτώ από κει, αλλά οι muse μου φαίνονται γλοιώδεις και ο Waters αιώνιος συμπαθής (στα πλαίσια του μουσικού του ταλέντου πάντα).

_UnHoLyMaRtYr_
07-10-2007, 18:30
Τέλος πάντων, αυτό που χει σημασία είναι ότι έσκασε ελλάντα μια υπερμπάντα -τουλάχιστον από πλευράς σόου για όσους δεν την βρίσκουν με την πάρτη τους- με όλα της τα σκηνικά και τα κολπάκια και με 25 ευρώ εισητήριο, και εκεί που γκρινιάζαμε γιατί βλέπαμε μόνο τουίστεντ σίστερ με 60 ευρά, μάλλον τους ξαναζητάμε. Παράνοια.

Ο φανμπόης.

Πς. 3 μέρες ακόμα για να τους δούμε κι από δω :disco:

BLiTzER
07-10-2007, 20:00
Hm.. apofasisa telika teleytaia stigmh na pao na tous do. Mphka terravibe _akrivos_ th stigmh pou evgainan sth skhnh.

Ena tha po. Muse > tool.

chris_boss
07-10-2007, 20:01
Βασικά το λάιβ ήταν καταπληκτικό αντικειμενικά, αλλά επειδή δεν είμαι και κανάς τρελός φαν δε θα μείνει στη μνήμη μου ως καλύτερη συναυλιακή εμπειρία κι έτσι. Φρηκ, γελάω με το "eixan kai videakia", όταν μιλάμε για το καλύτερο light show στην Ελλάδα. Ο ήχος δε ήταν εξωπραγματικά υπέροχος όπως και το ποζεράδικο σακάκι του τραγουδιάρη.
Πάντως όντως δεν υπήρχε παλμός, αλλά δεν περίμενα κάτι καλύτερο από το κοινό των Muse.

Mostos
07-10-2007, 20:02
εγώ πάντως άκουσα τα καλύτερα γι'αυτή τη συναυλία από διάφορους, πρέπει να ήταν πολύ ωραία.

αν οι διάφοροι είναι ο στέφανος give me a break.

morphine
07-10-2007, 20:30
εγώ πάντως άκουσα τα καλύτερα γι'αυτή τη συναυλία από διάφορους, πρέπει να ήταν πολύ ωραία.

αν οι διάφοροι είναι ο στέφανος give me a break.

αχαχα, και από άλλους ντε. Από τον αδερφό μου δηλαδή. Που είναι κι αυτός φανμπόης. Τέλος πάντων. Όλοι το λένε!!

Χμ. Το φέρνω από δω, το κοιτώ από κει, αλλά οι muse μου φαίνονται γλοιώδεις και ο Waters αιώνιος συμπαθής (στα πλαίσια του μουσικού του ταλέντου πάντα).

δε νομίζω ότι μιλάμε στο πλαίσιο μουσικού ταλέντου (αν και πάλι θα ήμουν ιερόσυλη και θα προτιμούσα μπέλλαμυ δαγκωτό). Δε θα βγω οφφτόπικ να αναλύσω την περίπτωση του ουότερς, αλλά η γνώμη μου γι'αυτόν δεν είναι και η καλύτερη. Αυτά. Και γενικά ο ανχόλις έχει δίκιο κι εγώ έχω διάβασμα

Boom!
07-10-2007, 21:44
Λοιπον. Η συναυλια ηταν καλη. Οχι τιποτα το εξωπραγματικο ομως.
Στα ηρεμα κομματια τους back to back δε, επεφτε και ενα ψιλοχασμουρητο.

BLiTzER
07-10-2007, 22:23
Στα ηρεμα κομματια τους back to back δε, επεφτε και ενα ψιλοχασμουρητο.

To setlist tha mporouse na einai kalytero omologoumenos. Epishs den eimai fan, ta misa kommatia den ta iksera kan, parolayta den eklapsa ta 40e. Opote htan mia xara. Antikeimenika.

Eagleheart
07-10-2007, 22:26
και εκεί που γκρινιάζαμε γιατί βλέπαμε μόνο τουίστεντ σίστερ με 60 ευρά, μάλλον τους ξαναζητάμε. Παράνοια.

Εχμ, συγγνώμη πού παρεμβαίνω αλλά οι Σιστερ είχαν 45 ευρω το 2005 μαζί με DIO, Anthrax, Katatonia και 39 περισυ μαζί με Celtic Frost, Crimson Glory, Moonspell.

freak brother
07-10-2007, 22:27
e vasika den eimai kai fan , ta video den htan asxhma daxei apla meta ta video twn tool den mou legan kai polla . epishs ta xalara komatia htan ypnos.

Phoebus
07-10-2007, 22:32
Ηλεκτρικό πιάνο με φωσφοριζέ πλήκρα...!

Πολύ καλή η συναυλία. Απίστευτη η παραγωγή, αυτή η σκηνή ήταν έργο τέχνης.

Antrikos
07-10-2007, 23:15
optiakoustikh teleiothta.
twra gi aytous pou dn goustaroun muse kai phgan sth synaylia apla gia na broun kati na tous thapsoun kai na fanoun gamatoi kai poiotikoi akroates, ok.

freak brother
08-10-2007, 02:52
xestika egw na thapsw tous muse
starxidia mou kiola e
ston apo panw anaferome .
den ftanei pou ekatsa kai ekana kai topic :P

_UnHoLyMaRtYr_
08-10-2007, 13:10
και εκεί που γκρινιάζαμε γιατί βλέπαμε μόνο τουίστεντ σίστερ με 60 ευρά, μάλλον τους ξαναζητάμε. Παράνοια.

Εχμ, συγγνώμη πού παρεμβαίνω αλλά οι Σιστερ είχαν 45 ευρω το 2005 μαζί με DIO, Anthrax, Katatonia και 39 περισυ μαζί με Celtic Frost, Crimson Glory, Moonspell.

-30 χρονών μαλάκ...
-29 είμαι αφεντικό!

Eagleheart
08-10-2007, 14:12
Αρα η διαφορά των 15 & 21 ευρώ αντίστοιχα εξισώνεται με το 29 χρονών κι όχι 30 :!:

+ το ότι μιλάμε για 4-5 μπάντες πού έπαιξαν χωρίς διαχωρισμούς στις τιμές..

_UnHoLyMaRtYr_
08-10-2007, 17:25
Πόσο Ιγκλχαρτ ρε πούστη μου. Οκ οκ, όπου Σίστερς βάλε Σκόρπιονς/Μέιντεν κλπ. Τυχαίο παράδειγμα έφερα, σταρχίδια μου κιόλας πόσο όντως κόστιζαν, γιου γκετ δε πόιντ.

Eagleheart
08-10-2007, 17:30
Πόσο Ιγκλχαρτ ρε πούστη μου.
Άσε παλιωσε το "αστείο"

karharias
03-11-2007, 17:20
το live ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!
to μοναδικό ξενέρωμα ήταν ότι έπαιξαν 1μιση ώρα, αλλά δυστυχώς το συνηθίζουν αυτό. Συνήθως παίζουν 17 κομμάτια σε μας έπαιξαν 19. Τα αργά τους είτε το θέλουν ορισμένοι είτε όχι είναι κηδείες. Προσωπικά θα ήθελα να παίξουν στη δικιά μου!
γαμώ τα live ξαναλέω, σίγουρα θα είναι από αυτά που δε θα ξεχάσω ποτέ, πράγματι το κοινό ήταν χλιαρό.. κρίμα...

Πάντως, σχετικά με την τιμή θα μπορούσε κάποιος να δει το live με 25 ευρώ, αρκεί να το έπερνε 2 βδομάδες πριν την συναυλία.