View Full Version : Αντρέας.
υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι υπήρξε σοβαρός πολιτικός; ήσαν πράγματι σοσιαλιστής πριν το '81 ή απλά εκμεταλλεύτηκε την αριστερή στροφή της μεταπολίτευσης με ριζοσπαστικη ρητορεία η οποία αφότου πήρε την εξουσία διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθει; να κεράσω πορτοκαλάδα;
έχω εδώ ένα σχετικό βιβλίο, το "Παπανδρεϊσμός" του πρεζάκια του κλεάνθη γρίβα, και πρωτού το διαβάσω και σας φτύσω την αλήθεια στη μάπα θέλω να ακούσω τις ηλίθιες απόψεις σας.
led_zeppelin
06-10-2007, 15:40
!!!
Ψοφα.
http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... hp?t=19191 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=19191)
πουστιά, να γίνει delete.
όχι να μη γίνει ντιλίτ, το άλλο ήταν ένα βλακώδες πολλ, εδώ θα τα πούμε σοβαρά και θα φύγουν και μερικές ψιλές.
led_zeppelin
06-10-2007, 16:18
Και το δικο μου για σοβαρη κουβεντα το ανοιξα αλλα... :(
The Good Son
06-10-2007, 19:13
Ποιός έλληνας πολιτικός μετά την μεταπολίτευση θεωρείται "σοβαρός";
ikonoklast
06-10-2007, 19:16
Ο χάγιος!
rage for order
06-10-2007, 20:08
Ποιός έλληνας πολιτικός μετά την μεταπολίτευση θεωρείται "σοβαρός";
από περιέργια και μόνο πες για πριν
ακριβώς την ίδια απορία έχω.
τώρα θα πρέπει να ορίσουμε το από ποιά σκοπιά εννοούμε το "σοβαρός" γιατί ο βενιζέλος μια χαρά κουλ πολιτικός ήταν για την ελλαδάρα μας αλλά συγχρόνως ήταν ιμπεριαλιστής μεγάλης ολκής, ε; σε φάση πολέμος σφαγές κομμένα κεφάλια.
τώρα σκάει ο κατωριμός και λέει ότι με αυτή τη λογική και ο κεμάλ σοβαρός ήταν και βγαίνει και η ένιθαρμον και λέει πως ο κεμάλ ήταν σοβαρός έτσι κι αλλιώς και ξεκινάει άλλο ένα φλέιμ για το μαλάκα.
ο κεμάλ στο κατω κάτω είναι και ωραίο τραγούδι.
Οι δραγουμικοί είχαν άλλη γνώμη.
ήταν με τον θεοδωράκή;
σκάω.
The Good Son
06-10-2007, 21:29
Το χρονικό πλαίσιο το έθεσα έτσι ωστε να αναφερόμαστε στην όσο πιο πρόσφατη νεοελληνική ίστορια. Ωστε να αποφευχθεί η αναφορά πχ του βενιζέλου που εφήρμοσε πολιτική που διεύρυνε τα σύνορά μας, γεγονός πέραν των σημερινών ιστορικών και πολιτικών δεδομένων. Φυσικά αντί να αντιδράσετε, πχιαζμένοι από μια λέξη ζητώντας εξήγηση που δεν χρειάζεται καν, θα μπορούσατε να απαντήσετε.