View Full Version : Pws thn akoute ?
me aformh afto
OPETH - The Roundhouse Tapes (Live) (2007)
To ka8e cd einai ena enniaio mp3 arxeio gamw!
Otan akoute mousikh, vazete olokliro to cd na paizei h dialegete merika tragoudia kai ta vazete sth lista?
sfinotouvlaki
03-10-2007, 01:17
ε, ανάλογα τα σιντί κι ανάλογα τι κάνω εκείνη την ώρα. αν πχ. ξέρω ότι σε 15 λεπτά θα την κάνω από το σπίτι, διαλέγω τραγούδια. κατά τ' άλλα υπάρχουν πολλά που τα ακούω ολόκληρα και αρκετές φορές στα καπάκια κι άλλα που είτε δε μ' αρέσουν ολόκληρα είτε, δεν μπορώ να ακούσω όλον το δίσκο μονορούφι, οπότε διαλέγω.
Blindgeo
03-10-2007, 01:17
Sunh8ws akouw oloklhro to cd alla merikes fores 8elw na akousw kapoia sugkekrimena tragoudia.
egw sto 99% twn periptwsewn akouw oloklira cd, den kserw giati alla exw sinithisei na perimenw kapoio sigkekrimeno tragoudi meta apo kapoio allo (px ksenerwnw an akousw to man on a mission kai sto kapaki den akousw to fairytale) kai akouw pio efxarista mia seira tragoudiwn me thn idia paragwgh kai hxo apo enan axtarma pou einai sinithws to apotelesma otan ftiaxnw random listes
συνήθως διαφορα σκόρπια κομμάτια,σπανια ακούω μονορούφι άλμπουμ και εδώ που τα λέμε σπανια βρίσκεις άλμπουμ που αξίζουν να ακουστούν ολόκληρα
ακούω μόνο άλμπουμζ που (θεωρώ ότι) ακσίζουν απ'την αρχή ως το τέλος.
sfinotouvlaki
03-10-2007, 02:05
καλά, τα άλμπουμς εδώ που τα λέμε υπάρχουν, απλά με τόσες δεκάδες άλλα να περιμένουν, δεν παίρνουν πλέον τόσες ευκαιρίες.
eleventh guardian
03-10-2007, 02:06
Ακόμα και τώρα που ακούω μουσική κυρίως στο δρόμο για τη δουλειά με το μίνι mp3 player προτιμώ να ακούσω ολόκληρα άλμπουμ. Ίσως γιατί έχω συνηθίσει κι εγώ να ακούω κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι μετά από κάποιο άλλο. Το πολύ-πολύ να προσπερνάω κάποια κομμάτια που ξέρω ότι δεν λένε πολλά, αλλά το άλμπουμ θα παίξει έως το τέλος.
εννοω να μη θες να πατησεις ουτε μια φορα το next(skip κτλ)
δε λεω οτι δεν υπαρχουν αλλα ειναι σπανιες περιπτωσεις,αυτο αλλωστε τα κανει να ξεχωριζουν αναλογα και τα γουστα βεβαια
Ολοκληρα albums συνηθως, που και που χωνω και κανα κομματακι ξεμπαρκο αμα μου χει κολλησει.
synithos akouo oloklira albums! to allo pou kano kamia fora einai vazo parapano apo ena album tis idias mpantas kai kano suffle.
Βάζω ένα ολόκληρο album ακούω όσο θέλω μπορεί να κάνω και επιλογές track αλλά σε γενικές γραμμές ποτέ δεν προλαβαίνω να ακούσω ένα album ολόκληρο εκτός εξαιρετικών περιπτωσεων
Neuroscar
03-10-2007, 11:41
5-15 δισκους στο winamp και shuffle.
rage for order
03-10-2007, 15:04
δεν έχω βάλει ποτέ shuffle! και καλά όταν είναι μια λίστα με διάφορα τραγούδια το καταλαβαίνω. αυτούς που βάζουν ένα δίσκο και τον ακούνε shuffle ποτέ δεν τους κατάλαβα..
verdictdenied
03-10-2007, 15:07
Ολοκληρα albums συνηθως, που και που χωνω και κανα κομματακι ξεμπαρκο αμα μου χει κολλησει.
Και τώρα τελευταία ακούω ολόκληρες δισκογραφίες (Mekong Delta)
synithos akouo oloklira albums! to allo pou kano kamia fora einai vazo parapano apo ena album tis idias mpantas kai kano suffle.
ε ναι, όπως τα'πε
που κ που αν δε βαριέμαι φτιάχνω κάνα playlist αλλά σπάνια πλέων
GuardianOfIvorytower
03-10-2007, 17:19
Κ γω κατά 99% ολοκλήρα άλμπουμ ακούω, shuffle ποτέ, άντε πολύ σπάνια κάνα ξεχωριστό κομμάτι.
Dark_Angel
03-10-2007, 17:31
e oloklhra album kserw gw k spania kanw kana playlist
Pastor_Of_Muppets
04-10-2007, 02:05
5-15 δισκους στο winamp.