View Full Version : Shadowfax
Katexete apo to Sport?Exw ena LP tous kai einai para poly kalo.Miksh jazz-rock-new age me apisteyta kollhtikes melwdies.Wres wres 8ymizoun kai police (exoun kai fwnhtika se orismena tracks).O Jim Matheos kapote elege oti einai to agaphmeno tou sygkrothma.Den einai tyxaio oti stous shadowfax paizei kai o Charles Bisharat,o an8rwpos pou paizei violi sto 8eiko first impressions...
Kveldssanger
23-09-2007, 22:11
Αυτό το new age ακουγεται λιγο τρομακτικο. τι εποχης είναι τουτοι?
Not_saved
23-09-2007, 22:14
Το άλογο του Γκάνταλφ :?:
Blindgeo
23-09-2007, 22:41
Nai :?
GuardianOfIvorytower
24-09-2007, 11:01
Katexete apo to Sport?Exw ena LP tous kai einai para poly kalo.Miksh jazz-rock-new age me apisteyta kollhtikes melwdies.Wres wres 8ymizoun kai police (exoun kai fwnhtika se orismena tracks).O Jim Matheos kapote elege oti einai to agaphmeno tou sygkrothma.Den einai tyxaio oti stous shadowfax paizei kai o Charles Bisharat,o an8rwpos pou paizei violi sto 8eiko first impressions...
Άραγε σε αυτούς αναφέρεται το ομοτιτλό instrumental στον πρώτο Fates δίσκο?
Nai, se aytous symfwna me ton Jim. to group einai apo late 70's.O diskos pou exw einai tou 84 nomizw kai einai para poly kalos.Kveld mhn tromazeis me ta new age!den einai flouflhdes.