Log in

View Full Version : Re Koufales Foitites Gia Peite...

asimoulis
23-09-2007, 08:58
Diskola ta pragmata....

metrimena έτη foitisis, peristoli asylou kai den συμμαζεύεται...

na akousw gnwmes...

carheart
23-09-2007, 11:40
και δεν είναι αυτό το poll στο οποίο πρέπει να ψηφίσετε.

Deggial
23-09-2007, 12:47
Ήδη έχουν αρχίσει τα προβλήματα του νέου νόμου, λόγω ασαφών διατάξεων που θα καλυφθούν με ερμηνευτικές εγκυκλίους.

Παραδείγματος χάριν, το τμήμα μας δεν δικαιούται, κατά την Διεύθυνση Δημοσιευμάτων και Εκδόσεων του Πανεπιστημίου, να τυπώνει και να διανέμει σημειώσεις, καθώς κατά την συννενόηση με το Υπουργείο οι σημειώσεις δε θεωρούνται συγγράμματα...

led_zeppelin
23-09-2007, 23:25
Μπα, μαλλον ειναι απο πολυ δυσκολο εως απιθανο να ανατραπει. Καταρχας θελει μακροχρονιους και κοπιαστικους αγωνες απο την μερια των φοιτητων και δεν βλεπω ιδιαιτερη διαθεση απο την μερια μας.
Περαν αυτου αμα πεις σε "μη πολιτικοποιημενο-γκαυλωμενο καταληψια) για καταληψη θα σου δαγκασει τ'αυτι.

asimoulis
24-09-2007, 00:24
Περαν αυτου αμα πεις σε "μη πολιτικοποιημενο-γκαυλωμενο καταληψια) για καταληψη θα σου δαγκασει τ'αυτι.

exeis sizitisei me simfoitites sou i apla ipotheteis?

led_zeppelin
24-09-2007, 01:51

exeis sizitisei me simfoitites sou i apla ipotheteis?

Εχω συζητησει με συμφοιτητες μου και μη που περσι ψηφιζαν φανατικα καταληψη. :P

ikonoklast
24-09-2007, 02:06
Και φέτος αποφάσισαν οτι η μεταρρύ8μιση είναι οκ.

animae
24-09-2007, 02:11

Oxi,απλα φετος αποφασισαν οτι δεν τους παιρνει αλλη καταληψη. Μην ξεχνιομαστε, η παρτη μας ειναι πανω απ ολα. :shock:

Ace
24-09-2007, 02:38
αφτοι ειστε.

animae
24-09-2007, 02:45
:shock:

Δεν με προσεχεις.

led_zeppelin
24-09-2007, 03:26

Oxi,απλα φετος αποφασισαν οτι δεν τους παιρνει αλλη καταληψη.

Αυτο. Ε οσο και να χει δεν ειναι απλη υποθεση για τριτη σερι σεζον να χανονται μαθηματα. ΟΚ, ειναι θεμα προτεραιοτητων, κι εγω προτιμω να χασω ενα γαμωεξαμηνο παρα να ληξει το θεμα με το νομο ως εχει, αλλα τι να κανουμε.

Χμ, Ανιμαε παντως δεν αρνουνται την καταληψη επειδη κοιτανε τον εαυτουλη τους. Ετσι κι αλλιως με ελαχιστες εξαιρεσεις το ιδιο θα χασω κι εγω κι εσυ κι αυτοι αμα ισχυσει ο νομος, το ιδιο αμα χαθει το εξαμηνο. Απλα ισως δεν εχουν αντιληφθει ποσο σημαντικα ειναι μερικα αρθρα οπως πχ αυτο με το τετραετες πλανο. Πολυ πιθανο να λενε "ας φυγω εγω απ'την σχολη και ο νομος δεν μου λεει κατι μετα". Να μην αντιλαμβανονται το ποσο αμεσα συνδεεται και με την εξωπανεπιστημιακη ζωη. Ξερω γω? Χτες ακουσα να λενε και μαλακες οσους εκαναν καταληψεις. Βεβαια το εν λογω ατομο ελεγχεται για πιθανη συμμετοχη στη ΔΑΠ, αλλα οσο και να χει ο κοσμος βαρεθηκε και κουρστηκε. Βλεπω καταληψεις μικρης διαρκειας σε "αριστερες" σχολες τυπου Πολυτεχνειο, Φυσικο ΑΠΘ, ΠΑΜΑΚ κλπ

animae
24-09-2007, 03:43
αλλα οσο και να χει ο κοσμος βαρεθηκε και κουρστηκε. Βλεπω καταληψεις μικρης διαρκειας σε "αριστερες" σχολες τυπου Πολυτεχνειο, Φυσικο ΑΠΘ, ΠΑΜΑΚ κλπ

Aυτο.
Και ξεχασες και το Φυσικο Αθηνας.

led_zeppelin
24-09-2007, 03:53
Κανω κοπι πεηστ το κειμενο ενος παιδιου απο αλλο σαητ:

Ο νέος Υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης είχε κυκλοφορήσει το 1997 το βιβλίο "Σπάστε τη Σιωπή" σε πρόλογο του τότε δημοσιογράφου Θ. Ρουσσόπουλου, αποτελούμενο από συρραφή άρθρων και ομιλιών του ως στέλεχος των ΔΑΠ-ΝΔΘΚ και ΟΝΝΕΔ.
Το βιβλίο επανακυκλοφόρησε φέτος την ημέρα της ψήφισης του νέου νόμου-πλαισίου σε εκδήλωση με παρουσιαστές τον (νυν υπουργό) Θ. Ρουσσόπουλο και τον δημοσιογράφο Ν. Χατζηνικολάου.

Αποσπάσματα:

"(...) Ο απρόσωπος χαρακτήρας της οικονομικής λογικής που συχνά σκοτώνει την ανθρώπινη ευαισθησία οδηγεί τους νέους σε "λύσεις" αδιέξοδες όπως τα ναρκωτικά, την ένταξη σε εξτρεμιστικές οργανώσεις π.χ. Αναρχικοί - Ναζι.

(...) Προτείνω λοιπόν:

- (...) Ο αριθμός των εισακτέων στα Πανεπιστήμια να ορίζεται ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς.

- (...) Να χρηματοδοτηθεί η έρευνα όπως στην Γερμανία ή να θεσπισθεί δια Νόμου φορολογική ελάφρυνση σε μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα που κάνουν ήδη έρευνα, όπως στις Η. Π. Α.

- Να εκσυγχρονισθεί ο τρόπος και το περιεχόμενο παρεχόμενης γνώσης απ' το εκπαιδευτικό μας σύστημα καθώς και να εκσυγχρονισθεί ο τρόπος και ο λόγος παρέμβασης της Ορθοδόξου Εκκλησίας σχετικά με τα κοινωνικά προβλήματα των νέων, Η παρουσίαση της ιστορίας μας, του πολιτισμού μας, της εθνικής μας ταυτότητας, του ευρωπαϊκού μας προσανατολισμού πρέπει να τονισθούν τόσο απ' την εκπαιδευτική ύλη, όσο και απ' τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

-Στο μυαλό μας λοιπόν πρέπει να έχουμε την Ευρώπη, στην καρδιά μας την Ελλάδα και στην ψυχή μας την Ορθοδοξία."

- Συνύπαρξη ιδιωτικού και δημοσίου Πανεπιστημίου με στόχο να επιτευχθεί μέσα απ' τον ανταγωνισμό η βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης γνώσης και παράλληλα να περιορισθεί το συνάλλαγμα, που χάνει η χώρα στο εξωτερικό απ' τους Έλληνες σπουδαστές, πολλοί απ' τους οποίους δεν επιστρέφουν ποτέ στην Ελλάδα. Αιμορραγία πνευματικού δυναμικού για τη χώρα μας.

- (...) Προτείνουμε τη θεσμοθέτηση του Manager στη διοίκηση των δημοσίων ΑΕΙ και τον περιορισμό του Πρύτανη μόνο στην επιστημονική εκπροσώπηση του Ιδρύματος.

- (...) Ο αριθμός εισακτέων κάθε σχολής ΑΕΙ ή ΤΕΙ οφείλει να λαμβάνει υπ' όψιν του τις ανάγκες της αγοράς για να μη δημιουργούνται με την αποφοίτηση χιλιάδες νέων ανέργων.

- (...) Η σύνδεση του Πανεπιστημίου με την παραγωγή θα συμβάλλει στην ολοκλήρωση της εκπαίδευσης των νέων επιστημόνων.

"....Για να λειτουργήσει με τον πλέον ευέλικτο τρόπο η προηγούμενη δομή θεσπίζεται η κάρτα διδάκτρων. Κάθε απόφοιτος του μέσου γενικού σχολείου που στρέφεται στην απόκτηση κάποιας ειδικότητας πανεπιστημιακής, τεχνικής, επαγγελματικής δικαιούται από το κράτος την κάρτα διδάκτρων, δηλ. μια κάρτα που ισοδυναμεί με χρηματικό ποσό και καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις των διδασκόντων στο σχολικό σχήμα. Μ' αυτή την κάρτα, ο κάθε μαθητής πληρώνει τους δάσκαλους τους και επομένως μπορεί ελεύθερα να επιλέξει το προσφορότερο για αυτόν σχολικό σχήμα και φυσικά τον κατά τη γνώμη του καλύτερο δάσκαλο για την ειδίκευση του από τους πίνακες που καταρτίζει το περιφερειακό όργανο."

Ολόκληρο το βιβλίο βρίσκεται εδώ on-line:
http://alex.eled.duth.gr/stylian/texts/contents.htm

attila
24-09-2007, 04:22
απο τη νεα χρονια σεξ και βια σε κυπριους αντικαταληψιες

Shadowking
24-09-2007, 13:16
Το ΠΑΜΑΚ αριστερή σχολή ρε; Που βγάζει η ΔΑΠάρα αυτοδυναμία από το ψηφοδέλτιο; :P

Candiru
24-09-2007, 13:30
με τέτοιες ιδέες προβλέπω να γίνουν καταλήψεις για επαναφορά της μαριέτας

Fireknight
24-09-2007, 14:49
Το ΠΑΜΑΚ αριστερή σχολή ρε; Που βγάζει η ΔΑΠάρα αυτοδυναμία από το ψηφοδέλτιο; :P
ela nte :s

led_zeppelin
24-09-2007, 16:49

Ρε δηλαδη...

ikonoklast
24-09-2007, 17:07
Το παμάκ είναι παραδοσιάκα απο τις πιο μαύρες σχολές εκλογικά αλλα πέρσι το ενωτικό πλαίσιο τους είχε σκίσει την πατούρα στις συνελεύσεις. Οι εκλογές δεν είναι απαραίτητα δείγμα της κινηματικής ενέργειας μιας σχολής. Ον τόπικ μπροστά μας έχουμε πανεκπαιδευτικές κινητοποίησεις και ασφαλιστικό. Κυβερνήσεις ρίχνουμε, όχι νόμους - μη γίνεστε κνίτες.

Deggial
24-09-2007, 17:11
Το νεότερο που έχω ακούσει, πάντως, για την εφαρμογή του νέου νόμου είναι πως μάλλον πολλές διατάξεις δεν θα εφαρμοστούν αυτό το έτος, λόγω ελλειπούς προετοιμασίας ή ασαφών διατάξεων που θα διευκρινιστούν στην πορεία του έτους. Εφόσον διοριστούν οι γραμματείς του Υπουργείου, θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση επ' αυτού.

House Of Low Culture
24-09-2007, 17:14
όταν σου πουν ενημέρωσε μας, κωλοπασόκχεντ.

Griffith
24-09-2007, 17:15
πως να του πουν; δεν είναι το πασοκ κυβέρνηση.

led_zeppelin
24-09-2007, 17:16
Το παμάκ είναι παραδοσιάκα απο τις πιο μαύρες σχολές εκλογικά αλλα πέρσι το ενωτικό πλαίσιο τους είχε σκίσει την πατούρα στις συνελεύσεις. Οι εκλογές δεν είναι απαραίτητα δείγμα της κινηματικής ενέργειας μιας σχολής. Ον τόπικ μπροστά μας έχουμε πανεκπαιδευτικές κινητοποίησεις και ασφαλιστικό. Κυβερνήσεις ρίχνουμε, όχι νόμους - μη γίνεστε κνίτες.

Ρε μη τσιμπας κι εσυ, ειρωνικα το ειπα για το ΠΑΜΑΚ.
Περσι οι ΔΑΠιτες δεν ετρεξαν ιδιαιτερα στη συνελευση και καταφεραν να χασουν με χιλιες ψηφους διαφορα. Μετα τα παρατησαν να πανε για μπανια. Τον Φεβρουαριο μαζεψαν τον κοσμο τους αλλα ηδη ειχε δημιουργηθει ενα αριστερο ρευμα το οποιο θα επαιρνε την συνελευση αν εμπαινε στο πλασιο η ΠΑΣΠ. Η οποια δεν μπηκε γιατι οπως ελεγε δεν ηθελε την ΠΚΣ στο ιδιο πλαισιο και προτιμουσε συνεργασια ακομα και με τη ΔΑΠ. ~κλαπ κλαπ~ Κατα τ'αλλα οντως οι εκλογες δεν λενε τιποτα, αλλα στη συγκεκριμενη σχολη η ΔΑΠ ειναι υπερανω προεδρου και δεν το χει σε τπτ να κανει τραμπουκισμους στις συνελευσεις. Γι'αυτο και μαζευεται το μισο ΑΠΘ οταν γινονται. :P
Οσο για τον Στυλιανιδη κατι μου λεει οτι θα μαζευτουμε εξω απο το σπιτι της Μαριετας με πανω και θα της ζηταμε να επιστρεψει.

lab
24-09-2007, 17:42
Pantos diavasa xthes ena arthro(nomizo kyriakatiki eleytherotypia) pou elege pos i kainourgia kyvernisi einai anatheoritea diladi mporei na kanei tin anatheorisi tou arthrou 16(kai 24) alla gia na ginei ayto prepei na psifistei pano apo 160 vouleytes. se periptosi pou proedos tou pasok eklextei o vagellis, o opoios apotelouse ena apo ta liga meli tou pasok pou itan enantia stin anatheorisi tou arthrou 16, kai parameinei pistos stis proeklogikes apopseis tou, tote tha yparksei provlima stin psifisi tis anatheorisis!

ap tin alli mporei na diavasa kai malakies! :)

led_zeppelin
24-09-2007, 17:57
Πανω απο 180 βουλευτες θελει. Οσο για τον Βενιζελο μην παιρνεις κι ορκο. Κι ο Παπανδρεου πρωτος πρωτος ειπε για ιδιωτικα πανεπιστημια και τωρα τρεχει να τα μπαλωσει λεγοντας οτι ποτε το ΠΑΣΟΚ δεν ηθελε αναθεωρηση του αρθρου 16. Δεδομενου οτι ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ψηφισουν υπερ, ΝΔ και ΛΑΟΣ θα το κανουν, αν το ΜΠΑΤΣΟΚ φερθει εξυπνα και ψηφοθηρικα, δεν θα υπαρξει καποιο προβλημα. Ετσι κι αλλιως κανει απελπιδες προσπαθειες να δειξει οτι ειναι διαφορετικο απο τη ΝΔ και κεντροαριστερο.
Το αρθρο 24 δεν υπαρχει πιθανοτητα να αναθεωρηθει. Αν και θα θελα μπας και γινει λαϊκη εξεγερση.

House Of Low Culture
24-09-2007, 18:01
ναι, αλλά στη βουλή μπήκε και το ΛΑΟΣ.

(το οποίο λέει "Δημόσια Δωρεάν Παιδεία" για τους Έλληνες?)

Candiru
24-09-2007, 18:04
ο μπέννυ δεν ξέρω τι θα κάνει για το 16, αλλά το 24 θα το ψηφίσει, μια που ήταν ένας από αυτούς που κινησαν την διαδικασία επί πασόκ

ikonoklast
24-09-2007, 18:07
Η ανα8εωρητική πρόταση χρειάζεται 180 βουλευτές. Ο βάγγελας ποτέ δεν ήταν ενάντια στην ανα8εώρηση του 16, απλώς ήταν απο τα μέλη του πασοκ που δεν είχαν ψηφίσει. Δεδομένου οτι στελέχη όπως ο πάγκαλος διακηρύττουν ότι η ανα8εώρηση "έχει τελειώσει" εννοώντας ότι δεν τί8εται 8έμα μη ψήφισης, τρία είναι τα τινά:

Το πασόκ δοκιμάζει προφιλ πολυσυλλεκτικού-αριστερού προσωπείου και κάποια στελέχη ψηφίζουν, κάποια όχι, δημιουργείται ρήγμα με την "αριστερή" πασπ, με τους παπανδρεικούς-κρατιστές και με την δεξιά-νεοφιλελεύ8ερη πτέρυγα, η κρίση βα8αίνει και πάνε για διάλυση.
[/*:m:2nlbeftf]
Το πασόκ δε δοκιμάζει τίποτα και πάει σύσσωμο για ψήφιση, δημιουργείται ρήγμα με την "αριστερή" πασπ, με τους παπανδρεικούς-κρατιστές και με την δεξιά-νεοφιλελεύ8ερη πτέρυγα, η κρίση βα8αίνει και πάνε για διάλυση.
[/*:m:2nlbeftf]
Το πασόκ δοκιμάζει αριστοτεχνικό ελιγμό που ψηφάει το 16 και δοκιμάζει ξανά να σαμποτάρει τα υπόλοιπα. Αποδεικνύεται ότι έχουμε να κάνουμε με πασόκους και είναι στο χέρι μας το τι 8α συμβεί.[/*:m:2nlbeftf]

Στους υπολογισμούς για το σύνολο των 180 βουλευτών για το 16 να λογίζονται ώς σίγουροι 153 νδ, 10 λάος και τουλάχιστον 20 απο το πασοκ. Δηλαδή αν το άρ8ρο πάει για ψήφιση δεν τί8εται καν 8έμα.

Δεν έχω πολύ κα8αρή εικόνα σχετικά με το τι μπορεί να λάβει υπόψη της η τωρινή βουλή απο την προηγούμενη σχετικά με το σύνολο της ανα8εώρηση κα8ώς είχαμε την αποχώρηση του πασοκ πριν το 24. Στο 24 8α γίνει της πόρνης όπως επίσης και στο 100 (συνταγματικό δικαστήριο). Με λίγα λόγια έχουμε να δούμε ενδιαφέροντα σκηνικά - αν μη τι άλλο.

led_zeppelin
24-09-2007, 18:29
ikonoklast μπορεις συνοπτικα να εξηγησεις τι ειναι το αρθρο 100 και τι παει να γινει?
Τα σεναρια α-β εχουν χαπι εντ αλλα με χαλαει η αναθεωρηση. Θα ελεγα και ενα 4ο σεναριο, το ΠΑΣΟΚ βλεπει οτι ο κοσμος της φευγει προς τ'αριστερα οποτε κατεβαινει συσσωμο να αποκρουσει τις φιλελευθερες προτασεις της ΝΔ τις οποιες με τοση θερμη υποστηριζε παλιοτερα, μπας και πεισει καποιον να το ψηφισει στις επομενες εκλογες.
Απο την αλλη βεβαια, τις επομενες εκλογες δεν θα τις κερδισει το ΠΑΣΟΚ, θα τις χασει η ΝΔ. Οποτε και τιποτα να μην κανουν οι σοσιαλιστες της δημοκρατικης παραταξης θα τους ερθουν ολα ετοιμα στο πιατο τους.

Kingdom Gone
24-09-2007, 18:33
Θα ελεγα και ενα 4ο σεναριο, το ΠΑΣΟΚ βλεπει οτι ο κοσμος της φευγει προς τ'αριστερα οποτε κατεβαινει συσσωμο να αποκρουσει τις φιλελευθερες προτασεις της ΝΔ τις οποιες με τοση θερμη υποστηριζε παλιοτερα, μπας και πεισει καποιον να το ψηφισει στις επομενες εκλογες.

ουδεμία περίπτωση, έχει (μεγαλο)συμφέροντα να εκπροσωπήσει το πασοκ, δεν είναι φιλανθρωπικό ιδρυμα.

Kingdom Gone
24-09-2007, 18:38
ontopic, όλα παίζονται αλλά αμα δε γίνει τίποτα τώρα που ναι ζεστά τα πράματα και δεν έχει γίνει καθεστώς ο νόμος, κίνημα θα ξαναδούμε σε δεκαετία πάλι. θαρρώ.

led_zeppelin
24-09-2007, 18:56
ουδεμία περίπτωση, έχει (μεγαλο)συμφέροντα να εκπροσωπήσει το πασοκ, δεν είναι φιλανθρωπικό ιδρυμα.

Ναι μωρε, δεν ειπα οτι θα μας λυπηθει. Μολις βγει εξουσια θα παρει το αιμα του πισω και θα τα εξυπηρετησει τα γαμωσυμφεροντα με πολυ πιο πουστικο τροπο απο τα ΝΔς.

Boom!
24-09-2007, 19:16
Ο βάγγελας ποτέ δεν ήταν ενάντια στην ανα8εώρηση του 16

Και για του λογου το αληθες:

http://www.evenizelosdialogues.gr/page.asp?pid=20

Candiru
24-09-2007, 20:18
το άρθρο 100, μαζί με το 24 και 117 πάνε πακέτο για την αποδυνάμωση της κυριότητας του δημοσίου, του ΣτΕ και κατ΄επέκταση της αποδυνάμωσης της προστασίας δασικών ή προστατευόμενων περιοχών

Loader
25-09-2007, 14:11
ρε σεις!! μόοοοοολις άκουσα ότι ο νόμος πέρασε!! δε ξέρω αν πέρασε ολόκληρος ασδασφδ αλλά μου είπαν ότι πλέον έχουμε δικαίωμα να μείνουμε στη σχηλή μας μόνο 6 εξάμηνα παραπάνω και μετά μας διώχνουν. εγώ είμαι σε σχολή 8 εξαμήνων και τώρα είμαι στο 13. οπότε μπορώ να φτάσω μόνο μέχρι το 14, μετά θα με διώξουν. ανοησίες μου είπανε ή είναι αλήθεια; :Ρ

ikonoklast
25-09-2007, 14:11
αλή8εια είναι!

Candiru
25-09-2007, 14:16
αλή8εια είναι!

αναρτήθηκαν και οι λίστες προγραφών/διαγραφών

http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=769521 (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=769521)

Marillion
25-09-2007, 14:17
-Στο μυαλό μας λοιπόν πρέπει να έχουμε την Ευρώπη, στην καρδιά μας την Ελλάδα και στην ψυχή μας την Ορθοδοξία."

olo to keimeno leei trantaxtes malakies alla...
poso pio grafikos re pousth mou.

btw exei grapsei 2 vivlia peri ana8ewrhshs e

FaithFails
25-09-2007, 15:01
άντε συντονιστείτε πάλι για καταλήψεις, τι περιμένετε?

(θα με βόλευε κανα 4μηνο διακοπές πάλι από τη δουλειά)

:P

Ubu Roi
25-09-2007, 15:20
πάρε κάτι τυπάκια, η κατάληψη ως ευκαιρία για διακοπές.

FaithFails
25-09-2007, 15:38
Η αλήθεια είναι ότι πέρασα την καλύτερη χρονιά της ζωής μου :oops:

(αν εξαιρέσω κάτι φθορές στο γραφείο που αναγκάστηκα να πληρώσω από την τσέπη μου, αλλά άξιζε τον κόπο)

Ubu Roi
25-09-2007, 15:41
που δουλεύεις μωρή;

sfinotouvlaki
25-09-2007, 15:42
στα μπουρδέλα.

FaithFails
25-09-2007, 15:45
που δουλεύεις μωρή;

Έλεγχος αποχετεύσεων με αυτόνομη κατάδυση. Έχω σύμβαση με το Καποδιστριακό. :P
Βάζουμε τον εξοπλισμό, βάζετε την απόλαυση. Να μας προτιμήσετε!

Ubu Roi
25-09-2007, 15:50
:P

Kingdom Gone
25-09-2007, 18:16
το σφηνοτουβλάκι εξελίσσεται σε αγαπημενότατο γιούζερ.

solution_AK-47
25-09-2007, 18:20
άντε συντονιστείτε πάλι για καταλήψεις, τι περιμένετε?

θα με βόλευε κανα 4μηνο διακοπές πάλι από τη δουλειά

που δουλεύεις μωρή;

στα μπουρδέλα.

NAI RE MALAKA MOY AFOY PANE K GAMANE STIS KATALHPSEIS!!!!!1`!~1~!!111

deadbird
25-09-2007, 18:36

ναι μεν αλλά. (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=15622)

Kingdom Gone
25-09-2007, 18:54

ναι μεν αλλά. (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=15622)

θεϊκό είν κ τονομα.

stam and the witches
25-09-2007, 19:51
πάρε κάτι τυπάκια, η κατάληψη ως ευκαιρία για διακοπές.

Λελ.

On topic θα πρέπει να δηλώσω από τώρα ότι θέλω να συνεχίσω τις σπουδές μου γιατί τα χουμε κάνει σκατά ήδη.

ikonoklast
25-09-2007, 20:00
Ότι είσαι οακκε ήταν ήδη γνωστό, κάτι άλλο;

stam and the witches
25-09-2007, 20:07
Δεν ανέφερα πουθενά σε αυτό το thread τι πιστεύω για το νόμο-πλαίσιο! Ανέφερα μόνο ότι αυτή η δήλωση ήταν βλακώδης.

Boom!
25-09-2007, 20:19
ρε σεις!! μόοοοοολις άκουσα ότι ο νόμος πέρασε!! δε ξέρω αν πέρασε ολόκληρος ασδασφδ αλλά μου είπαν ότι πλέον έχουμε δικαίωμα να μείνουμε στη σχηλή μας μόνο 6 εξάμηνα παραπάνω και μετά μας διώχνουν. εγώ είμαι σε σχολή 8 εξαμήνων και τώρα είμαι στο 13. οπότε μπορώ να φτάσω μόνο μέχρι το 14, μετά θα με διώξουν. ανοησίες μου είπανε ή είναι αλήθεια; :Ρ

Οσοι εχουμε ξεπερασει τα εξαμηνα φοιτησης εχουμε ενα περιθωριο 5 ακομα ετων να ξεμπερδεψουμε, πραγμα που μας εξασφαλισε η καταπληκτικη ΔΑΠαρα!

FaithFails
25-09-2007, 20:32
[quote="Ubu Roi":2q0zzjw6]πάρε κάτι τυπάκια, η κατάληψη ως ευκαιρία για διακοπές.

Λελ.

On topic θα πρέπει να δηλώσω από τώρα ότι θέλω να συνεχίσω τις σπουδές μου γιατί τα χουμε κάνει σκατά ήδη.[/quote:2q0zzjw6]

Ε ναι, έτσι πάνε αυτά. Κατάληψη οι φοιτητές=διακοπές εμείς. Δε με χαλάει :wink:

Και μη μας ξενερώνετε, τόσα μαθήματα χρωστάτε μια ζωή, ένα επιπλέον εξάμηνο λόγω καταλήψεων θα σας χαλάσει?

Not_saved
25-09-2007, 20:33
Ρε μπουμ! εσύ τι κάνεις τόσα χρόνια αφού ούτε σπουδάζεις,ούτε δουλεύεις,ούτε σοβαρά μουσικά γούστα έχεις αποκτήσει;;

Boom!
25-09-2007, 20:51
Κοιτα το signature μου.

attila
25-09-2007, 21:21
θελω να δω ποσο μαθηματα περασαν ολοι οι κοπανοι(κυπριοι και φυτα) που χτυπιοντουσαν εναντιον των καταληψεων τους προηγουμενους μηνες.
και εξαιρουνται τα μαθηματα-σκουπες γιατι εκει περασε και ο καθε πικραμενος.

stam and the witches
25-09-2007, 21:30
Που κολλάει αυτό μωρέ μλκ αττίλα;

Και ξέρωγω πως μπορείς να δώσεις C όταν έχεις κάνει 4 εργαστήρια επειδή δε σε παίρνει αλλιώς ο χρόνος; (επειδή λες ότι αν και καλά θέλει κάποιος το περνάει)

Ubu Roi
25-09-2007, 22:21
[quote="Ubu Roi":16i5q9n8]πάρε κάτι τυπάκια, η κατάληψη ως ευκαιρία για διακοπές.

Λελ.[/quote:16i5q9n8]

για 'ξήγα.

stam and the witches
26-09-2007, 00:16
Θα το θέσω λίγο διαφορετικά.

Όταν ένας φοιτητής/μαθητής κάνει κοπάνα, πρόκειται για τεμπέλη ο οποίος εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες που του προσφέρει το σύστημα ή πρόκειται για ένα άτομο που το υπάρχον εκπαιδευτικό σύστημα δεν τον έχει τραβήξει και δεν του χει δώσει κίνητρο να ασχοληθεί με το αντικείμενο που σπουδάζει;

Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν φοιτητές που βλέπουν τη σχολή τους ως ρουτίνα και μόνο και την κατάληψη ως ευκαιρία να ξεσκάσουν (άσχετα αν μετά τρώνε το καυλί). Το ίδιο που συμβαίνει με την εκπαιδευτική διαδικασία (το ότι δεν τραβάει τους φοιτητές δλδ) συμβαίνει και με τον φοιτητικο συνδικαλισμό. Δε φταίει ο φοιτητής που γεννήθηκε απολίτικος, αποχαυνωμένος και παρτάκιας όταν το σκηνικό στο πανεπιστήμιο και στις γενικές συνελεύσεις είναι αυτό που θα τον αποθαρρύνει.

Και τέλος, για τη δικιά μου περίπτωση, επειδή τυχαίνει να έχω ορισμένες ενστάσεις πάνω στο ζήτημα του νόμου-πλαισίου, και επειδή ξέρω ότι μόνος μου δεν πρόκειται να αλλάξω τπτ σε αυτό το μπουρδέλο που είναι έτσι από δεν ξέρω κι εγώ πότε, προτιμώ στους 2-3 μήνες της κατάληψης να φύγω ένα ταξιδάκι σε ένα φίλο μου στην επαρχία ή να τρέξω να βγάλω κανα demo παρα να πιέσω τον εαυτό μου να βρει κίνητρα σε κάτι το οποίο δε με τραβάει.

ikonoklast
26-09-2007, 00:27
Ναι αλλά υποτί8εται οτι είναι το κίνημα που λειτουργεί σα μοχλός που πιέζει προς την κατεύ8υνση των πραγματικών ενδιαφερόντων και αναγκών σου. Αν το κίνημα είναι το ίδιο κατεστημένο και αδύνατο να προσαρμοστεί όπως η εκπαιδευτική διαδικασία την οποία σκοπεύεις να αλλάξεις μ' αυτό τότε τα πράγματα είναι μυστήρια. Όμως δεν είναι έτσι, είναι πιο εύκολο να αναγνωρίσεις τον εαυτό σου στο κίνημα και να 8έσεις τις δικές σου κατευ8ύνσεις στο πως αυτό διαμορφώνεται παρα στο να παρέμβεις σα μονάδα και να κάνεις την εκπαιδευτική διαδικασία ενδιαφέρουσα αν αυτή είναι σκατά ή να βρείς δουλειά αν αυτή δεν υπάρχει, ή το πτυχίο σου σοβαρό αν αυτό είναι κωλόχαρτο. Αν διαφωνείς με την τελευταία πρόταση τότε δεν χρειάζεται να κάνεις κίνημα αρα είσαι με το υπάρχον και ακόμα πιο βα8ιά είσαι με τον ατομισμό και όχι με την συλλογική προσπά8εια. Και στις δύο περιπτώσεις γνωρίσματα δεξιάς οπτικής. Δενκακό, πολλοί σκέφτοναι έτσι αλλά εσύ δηλώνεις και φίλος των προοδευτικών δυνάμεων, ιδού η αντίφασις.

stam and the witches
26-09-2007, 00:37
Με παρεξηγείς!

Δεν είμαι με τον ατομισμό. Έχω ενστάσεις στην παρούσα φάση για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ζήτημα. Δε βλέπω να προσεγγίζει 100% τις ανάγκες μου και τα ενδιαφέροντά μου. Και σίγουρα δε μπορώ να θέσω καμία κατεύθυνση στο πως διαμορφώνεται, μην κοροϊοδευόμαστε.

ikonoklast
26-09-2007, 00:41
Δε λέω όχι, αλλά τι είναι πιο εύκολο, να πείσεις την πρυτάνεις κε την εε που σου γαμάνε τη ζωούλα ή τους αναφήτες με φράτζες που σου γαμάνε τα μουνιά; Ή τελοσπάντων μην πείσεις κανένα αλλα αν χάσουμε εσείς 8α φταίτε πάλι.

attila
26-09-2007, 04:18
Που κολλάει αυτό μωρέ μλκ αττίλα;

Και ξέρωγω πως μπορείς να δώσεις C όταν έχεις κάνει 4 εργαστήρια επειδή δε σε παίρνει αλλιώς ο χρόνος; (επειδή λες ότι αν και καλά θέλει κάποιος το περνάει)

μιλαω γι κυπριους και φυτα.οχι για κανονικους φοιτητες

The Good Son
26-09-2007, 05:35
Σταρχίδια μας ο νόμος πλαίσιο. Αφτά είναι για αργόσχολους. Εμάς μας νοιάζει να γίνεται χαμός γενικα και να χάνονται εξεταστικές ωστε να χουμε δικαιολογία να μην διαβάζουμε και αύριο μεθαύριο να γίνει χάος στην αγορά εργασίας και να βολεφτούμε με ματσακωνιές γιατί ακόμα και αφτοί που θα διαβάζαν θα βρούν αδιέξοδα.

Marillion
26-09-2007, 08:35
ayto to apolitikos poly karamela re paidi mou

Ubu Roi
26-09-2007, 12:38
και γιατί σε ενοχλεί; απολιτικός είναι εκείνος που αδιαφορεί για την πολιτική, αν πράγματι το κάνεις αυτό τότε γιατί να βρίσκεις ενοχλητικό/προσβλήτικό το χαρακτηρισμό;

Marillion
26-09-2007, 12:48
Den to vriskw prosvlhtiko oute enoxlhtiko, pou ta des ayta?

Alla einai gegonos oti xrhsimopoieitai evrews televtaia kai malista gia mpolikes kathgories an8rwpwn. Mexri kai gia pshfoforous!

Ubu Roi
26-09-2007, 12:56
εδώ που τα λέμε το "ψηφοφόρος" λέει περίπου τίποτα.

Marillion
26-09-2007, 12:59
nai alla nomizw katalavaineis pou thelw na katalhxw outws h allws

Ubu Roi
26-09-2007, 13:03
γιε, εξ αρχής παρεξήγηση ήταν αφού νόμισα πως το εξέλαβες ως προσβολή.

απλά έχω την εντύπωση πως κάποιοι ενοχλούνται, ενώ δεν είναι ιδιαίτερα λόγικό να προσβάλεσαι για κάτι που επέλεξες να είσαι.

attila
26-09-2007, 13:11
γιε, εξ αρχής παρεξήγηση ήταν αφού νόμισα πως το εξέλαβες ως προσβολή.

απλά έχω την εντύπωση πως κάποιοι ενοχλούνται, ενώ δεν είναι ιδιαίτερα λόγικό να προσβάλεσαι για κάτι που επέλεξες να είσαι.

εκτος αν ντρεπεσαι γι'αυτο που εισαι

metamelia3
26-09-2007, 13:18
Ubu Roi έχει αρχίσει να γίνεται εκνευριστικό το γεγονός ότι "μη-απολίτικος" θεωρείται μόνο αυτός που έχει 24/7 πολιτική ενασχόληση, δε βρίσκεις;

Pitsadoros
26-09-2007, 13:39
sorry pou de sas edwsa lefta xtes to ksexasa panw sti sigxisi

asimoulis
26-09-2007, 14:16
Ubu Roi έχει αρχίσει να γίνεται εκνευριστικό το γεγονός ότι "μη-απολίτικος" θεωρείται μόνο αυτός που έχει 24/7 πολιτική ενασχόληση, δε βρίσκεις;

tha elega oti einai piotero poiotiko para posotiko megethos i politikopoisi...

diladi o kosmos pou simmeteixe sto foititiko kinima se opoiodipote vathmo den einai oti asxoleitai pio poli wra me tin politiki alla pio vathia...sindeei metaksi tous ta pramata vre aderfe...

auto afinei parakatathikes kai gia kinitopoiiseis auti ti sezon...

P.S. (Prosopiko Sxolio) Khalkji mauto pou eipes evgales to apolitiko sou komplex katwterotitas...

Atheist
26-09-2007, 14:26

χαχαχαχχαααχαααχαχαχχααχαχχαχ

Ubu Roi
26-09-2007, 14:34

χαχαχαχχαααχαααχαχαχχααχαχχαχ

χααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ

κατά τα άλλα, κάλκι, δεν έδωσα κάποιο ορισμό του ποιός είναι απολιτικός και ποιός όχι, μίλησα για άτομα που εκ πεποιθήσεως δεν ασχολούνται με την πολιτική αλλά παρ' ολ' αυτά τους ενοχλεί ο χαρακτηρισμός απολιτικός.

επίσης κανείς δεν ασχολείται 24/7 ούτως ή άλλως, εκτός αν είναι φανατικός κόμματος, πράγμα διόλου υγιές.

Pitsadoros
26-09-2007, 14:54
:-o

metamelia3
26-09-2007, 15:06
P.S. (Prosopiko Sxolio) Khalkji mauto pou eipes evgales to apolitiko sou komplex katwterotitas...
α, μπααα. στην καραπουτσακλάρα μου

asimoulis
13-10-2007, 21:52
Χθες έγινε απόπειρα πραγματοποίησης Συνέλευσης Τμήματος στο τμήμα Πληροφορικής του ΑΠΘ. Η συνέλευση καλέστηκε από το παρασιτικό στρώμα της πανεπιστημιακής καθηγητικής γραφειοκρατίας χωρίς να γίνει ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου των φοιτητών.

Στη θεματολογία της συνέλευσης τμήματος περιέχονταν διατάξεις σχετικές με την εφαρμογή του νόμου της αξιολόγησης και τις πιστωτικές μονάδες. Ο σύλλογός μας έχει πάρει απανωτές αποφάσεις κατά αυτών των μέτρων, πράγμα που φυσικά αγνόησε παντελώς το παρασιτικό στρώμα της πανεπιστημιακής καθηγητικής γραφειοκρατίας.

Αποφασισμένοι δεκάδες φοιτητές και οπλισμένοι με τη σκέψη Αμπιμαέλ Γκούζμαν για ιδεολογικοπολιτική και πραχτική καθοδήγηση για δράση προχώρησαν στο σπάσιμο του τμήματος. Έπειτα από φραστικές αντιπαραθέσεις και προπηλακισμούς εκατέρωθεν η συνέλευση έληξέ άδοξα για το παρασιτικό στρώμα της πανεπιστημιακής καθηγητικής γραφειοκρατίας καθώς διαλύθηκε χωρίς να πάρει απόφαση.

Η Κ.Ο.Προλετάριος χαιρετίζει τους χιλιάδες φοιτητές πανελλαδικά που παλεύουν στα τμήματα και στους δρόμους για την ανατροπή του αντιδραστικού νόμου-πλαισίου και την παρηκμασμένη αστική εκπαιδευτική διαδικασία καθώς και τις αποπροσανατολιστικές ψευδοεπιστημονικές αστικές γνωσιολογικές θεωρήσεις των σύγχρονων θινκ-τανκ του διεθνούς ιμπεριαλισμού.

Την πάλη μας ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τις παραφυάδες του καθώς και τις κατευθυντήριες πολιτικές του γραμμές φωτίζει το θεωρητικό και πραχτικό έργο του μαρξισμού - λενινισμού - σκέψη Μάο Τσε Τουνγκ και Αμπιμαέλ Γκούζμαν.

ikonoklast
13-10-2007, 22:02
χαχαχαχααχ πε8αίνω.

πως λένε το σχήμα; είστε κα8όλου γραμμή ή παπάρια;

attila
13-10-2007, 23:10
ειναι γραμμη ΑΚΟΣ

led_zeppelin
14-10-2007, 03:23
Ασιμουλη ποιος εισαι? Ονομα κλπ με πμ.

attila
14-10-2007, 04:20
μη του δωσεις ασφαλιτης ειναι

led_zeppelin
14-10-2007, 04:29
Ειμαι της ΕΟΚΑ.

led_zeppelin
23-10-2007, 02:38
Κανετε συνελευσεις ρε? Τι αποφασεις παιρνετε? Τι ευτραπελα συμβαινουν? Οι πασπιτες τι λενε?

attila
23-10-2007, 16:17
Ειμαι της ΕΟΚΑ.
της Α' η Β'?

εντιτ: θα πεθανεις οπως και να'χει

led_zeppelin
23-10-2007, 20:56
Ο Ατιλα τα χει με Κυπρια.

attila
24-10-2007, 04:28
ελεος,τι αλλο θα δουμε βραδιατικα

asimoulis
24-10-2007, 16:00
o sillogos mou (πληροφορική α.π.θ.) pire apofasi prin liga lepta me sxetika maziki sinelevsi 130 atoma enantion nomou plaisiou aksiologisis anathewrisis.... episis kalesame sintonistiko genikwn sinelevsewn thessalonikis tin alli tetarti kai poreia tin alli pempti 1 noemvri...

anamenetai anakoinwsi tis Κ.Ο. Προλετάριος για τις εξελίξεις στο φοιτητικό κίνημα...

locust
24-10-2007, 16:11
asimouli xairomai pou eisai synadelfos mou