PDA

View Full Version : Champions League 2007-2008

Pages : 1 2 3 [4] 5

cthulu
21-12-2007, 14:51
poioi afrikanoi tous tha leipoun tote?
kanenas
:teddy:

ΛΕΥΑΣ ΟΥΛΚΟ ΜΙΕΣΑΙΓΑ
gunners.gr

to pano pou 8a stoixeiwsei thn prwth anametrhsh.
:)

Moonspellheim
21-12-2007, 14:57
sovara den tha leipei kanenas?

cthulu
21-12-2007, 14:57
o telikos einai 10.2. ektos an xereis kati parapanw.
:?

Moonspellheim
21-12-2007, 15:09
e tha einai kourasmenoi!
off topic: re malakes ti malli ekane o ivansits???????????

Abruzzi
21-12-2007, 15:12
http://img149.imageshack.us/img149/4663/kourkoutiillustratedjanmp2.jpg

dead in magazines
21-12-2007, 16:50
Δύσκολη η κλήρωση και για τον ΟΣΦΠ. Καλή επιτυχία εύχομαι. Μέχρι τότε έεεεχουμε καιρό. Ωραιότατα ζευγαράκια βγήκαν πάντως.

FANTASMA
21-12-2007, 19:57
Ειχα πει οτι με Μπαρτσελονα, Τσελσι, Μαντσεστερ δε θα ειχαμε καμια ελπιδα. Αναθεωρω, παλι πιστευω οτι δε θα περασουμε, αλλα χαιρομαι που δεν κληρωθηκαμε με Ιντερ, Μιλαν γιατι στα νοκ αουτ οι Ιταλοι ειναι καταφερτζηδες (!!!). Σεβιλλη ισως να εχει ντεφορμαριστει μεχρι τοτε, η Πορτο θα ηταν γαμω τις κληρωσεις αλλα ενταξει, μια στις 7. Ενιγουει, λογικα θα αποκλειστουμε ειτε πολυ ευκολα ειτε δυσκολα.

freak brother
21-12-2007, 20:02
θα θελα να βλεπα Λεμονης VS Μουρινιο αφιερωμετα και τετοια..

Mitsmann
21-12-2007, 20:09
θα αποκλειστουμε με ακριβα πληρωμενο τομαρι. λεω.

Moonspellheim
21-12-2007, 20:38
egw pali exw poly kalo proaisthima.apo prin tin klirwsh ithela chelsea.
vevaia kai poutsa na fame den trexei tipota.

House Of Low Culture
21-12-2007, 20:54
μόνο σπέρμα.

_UnHoLyMaRtYr_
21-12-2007, 21:09
Τα σπάω. Τσέλσι ρε μουνιά ναι ρε ναι. Μίσος και τέτοια. Είναι δεδομένο πως θα αποκλειστούμε, άλλωστε με όποια και να παίζαμε θα μέναμε έξω (με πρώτη και καλύτερη την Πόρτο) , αλλά είναι επίσης δεδομένο το ότι πσοφάω να ξαναδώ Ολυμπιακό κόντρα σε ένα ακόμα μεγαθήριο μετά από Ρεάλ και Βέρντερ. Γενικά πανηγύρια και περηφάνεια για την ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΡΜΑΔΑ!

Odonian
21-12-2007, 21:13
Μου αρέσει που το πάτε βήμα βήμα. :P :D

_UnHoLyMaRtYr_
21-12-2007, 21:14
M?

Odonian
21-12-2007, 21:17
Όλοι λέτε ότι θα αποκλειστείτε. Ρεαλισμός.

_UnHoLyMaRtYr_
21-12-2007, 21:19
Το πιο αστείο είναι πως ξενερώνετε με αυτό. Δηλαδή περιμένω ποστ ΦρικΜπράδερ να λέει κάτι σε φάση " Και λένε ότι θα περάσουνε κιόλας χααα".

Mitsmann
21-12-2007, 22:10
ε ενταξει απο που προκυπτει το "θα περασουμε" η λογικη λεει, ως εδω καλα ητο.

εσεις καντε το χρεος σας στο εθνος ντε, και περαστε τη Ρειντζερς.

Odonian
21-12-2007, 22:36
Από πουθενά δεν προκύπτει, η λογική λέει ότι μέχρι εκεί ήταν και περιμένεις αξιοπρεπή εμφάνιση και αν γίνει το τρελό βγαίνεις πειραιά. Απλά το σκέφτηκα γιατί όταν ο ΠΑΟ ήταν στα καλά του έξω δε σκεφτόμουν έτσι, έλεγα "δύσκολα" αλλά ποτέ "μέχρι εδώ ήταν". Τώρα πια και τα αυτονόητα με εκπλήσσουν βέβαια όπως πάμε έξω. :P

Η Ρέιντζερς περνιέται ακόμα και από αυτόν τον ΠΑΟ, άμα πιάσει καλή απόδοση ιμο. Εκτός αν κατεβάσουν τον Τσακ Νόρρις! :shock:

psychotron
22-12-2007, 00:10
ε ενταξει απο που προκυπτει το "θα περασουμε" η λογικη λεει, ως εδω καλα ητο.
Σώπα ρε, θα περάσουμε, λέμε.

:mouse:

FANTASMA
22-12-2007, 05:09
Παραταση βασικα.

pitchfork
25-12-2007, 13:35
Ευνοική η κλήρωση για το γάβρο νομίζω. Η Τσέλσι είναι στα πολύ ντάουν της, με οποιαδήποτε άλλη ομάδα του τσουλου να κληρωνότανε θα μάζευε δυο τεσσαροεφτάρες, τώρα πιστεύω ότι θα έχει καλύτερη τύχη (αν και μέχρι να γίνουν οι αγώνες θα έχει περάσει καιρός και μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα με την Τσέλσι).
Είδωμεν

Moonspellheim
25-12-2007, 13:51
pitchfork--->christmas spirit--->:pink:

Mitsmann
19-02-2008, 14:24
..

Magellan
19-02-2008, 14:28
0-3

ετσι για το γουρι

wino
19-02-2008, 14:39
egw to vlepw kapou meta3u 1-1 kai 1-2

Stormrider
19-02-2008, 14:40
to mats simera mporei an erthei apo 1-0 mexri 0-4

wino
19-02-2008, 14:45
exei valei h chelsea 4 gkol se mats fetos? Vasika exei valei parapanw apo 2?

hvilelos?
19-02-2008, 14:48
Δεν το βλεπω να ξεφευγει απο Χ

Scarbaf
19-02-2008, 18:02
exei valei h chelsea 4 gkol se mats fetos? Vasika exei valei parapanw apo 2?

έχει βάλει σε πολλά παιχνίδια πάνω από 2 γκολ. Μεγαλύτερη φετινή νίκη, όταν τον Οκτώβρη κέρδισε 6-0 την Μάντσεστερ Σίτυ.

πιο πρόσφατα είχε φέρει ένα 4-4 με την Άστον Βίλλα.

Nasum
19-02-2008, 18:45
. Μεγαλύτερη φετινή νίκη, όταν τον Οκτώβρη κέρδισε 6-0 την Μάντσεστερ Σίτυ.

Τους κατσανε ασχημα οι μπανανες που μοιρασε στα αποδυτηρια ο Χανς Μπακε πριν την εναρξη του αγωνα.

nothingman
19-02-2008, 19:51
πολλά, αλλά δίπλα μου θα κάθεται η μανούλα του Κόουλ (http://aycu25.webshots.com/image/43384/2004759979110728925_rs.jpg)
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

FANTASMA
19-02-2008, 20:08
ΣΠΑΣΤΗ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ!!!

Magellan
20-02-2008, 00:40
διπλο στο σταμφορντ μπριτζζζζ θρυλε ολε :!:
οκ και χ καλο ειναι

Odonian
20-02-2008, 00:46
Έτσι όπως είδε ο λεμονής το ματς, μάλλον πίστευε ότι έχει αποκλειστεί ήδη και είπε ας πάμε αξιοπρεπώς και με ένα Χ ακόμα στη συλλογή να λέμε ότι κοντράρουμε και θηρία. Δεν ξέρω αν διαφωνώ με τη λογική. :P

Ο γαύρος άμυνα και καμιά αντεπίθεση, η Τσέλσι ψιλοσταρχίδα της κιόλας, μέσα έχει να χάσει από τότε που καίγανε μάγισσες στο Λονδίνο. Γενικά ψιλοβαρετό ματς, αλλά όταν έχεις άγγλους εκφωνητές, ακόμα και τα βαρετά αποκτούν ενδιαφέρον.

Επικές αλλαγές λεμονή.

Stormrider
20-02-2008, 00:47
o olympiakos epekse opws eprepe. kai phre to apotelesma pou ithele.
twra stin agglia oloi pisw kai oti vgei.

Odonian
20-02-2008, 00:50
Για μένα, αν θέλεις να περάσεις, το 0-0 δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλεις με την Τσέλσι στην έδρα σου. Μπορεί να ξεκινήσεις σφιχτά το ματς γιατί οι άλλοι παίζει και να σε καταπιούν, αλλά όταν πάει έτσι πας να βάλεις ένα γκολ, αλλιώς δεν περνάς.

Scarbaf
20-02-2008, 01:12
μια χαρά αποτέλεσμα ήταν. και γενικά παίξαμε όπως έπρεπε και όσο μπορούσαμε. πάλι όμως φάνηκε οτι ο πάγκος δεν μπορεί να μας βοηθήσει. τεσπά, ελπίζω στην Αγγλία να έχουμε και Λουα Λουα, να παίξουμε πάλι με τον ίδιο τρόπο και οτι βγει.

up_the_hammers_Festival
20-02-2008, 01:14
re odonian trava paixe uefa kai parata mas

Daffy
20-02-2008, 01:24
re odonian trava paixe uefa kai parata mas
xaxa

Mitsmann
20-02-2008, 01:24
Για μένα, αν θέλεις να περάσεις, το 0-0 δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλεις με την Τσέλσι στην έδρα σου. Μπορεί να ξεκινήσεις σφιχτά το ματς γιατί οι άλλοι παίζει και να σε καταπιούν, αλλά όταν πάει έτσι πας να βάλεις ένα γκολ, αλλιώς δεν περνάς.

H αναλυση σου ειναι λαθος εξ αρχης. Μεχρι εκει μπορει η -οποια- ελληνικη ομαδα απεναντι στην Τσελσι. Στην ουσια αποψε δεν εκανε τιποτα παραπανω απ το να αγορασει ελπιδες για ενα 15μερο. Μπορει να αποκλειστει με κατω τα χερια. Δυστυχως μεχρι εκει ειναι και πας να κλεψεις την προκριση.

Ο αλλος εχει στον παγκο Ανελκα-Καλου-Λαμπαρντ (κι αν επαιζε βασικος ο Λαμπαρντ θα χε την απατη της Γερμανιας στον παγκο, οκ) τι ψαχνουμε τωρα.

Καλο ματς απο Γκαλετι, πολυ καλο. Κοβασεβιτς εδωσε τις γνωστες μαχες. Σεζαρ - Αντζας (ιδιως το πρωτο τσιρκο) ανελπιστα καλοι. Τασαρος Παντος εκει που εκανε τις ντριπλες με δακρυσε.

MastodontoideaPliokenous
20-02-2008, 01:26
Πολυ υπνος το ματς ομως.Ουτε μια κλασικη φαση βρε αδερφε..

nothingman
ΤΑΣΟ ΠΑΝΤΟ
ΕΣΥ
ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ (http://farm1.static.flickr.com/133/319470410_cc40583285.jpg)
(γαμώ περάσαμε)

Mitsmann
χαχαχα οργασμος τηλεφωνηματων απο οπαδους αλλων ομαδων που λενε οτι η αποδοση της Τσελσι ηταν απο κακη ως υποπτη και μαλιστα το "ραντεβου Κοκκαλη - Αμπραμοβιτς το απογευμα κατι λεει"

ενταξει ρε αδερφια. δεν ηρθε 0-4. Συμβαινουν.

Odonian
20-02-2008, 01:29
Ρε απ δε χαμερς σάλτα μια.

Μιτς δε διαφωνώ, ξεκινάμε από άλλη βάση. Εγώ σου λέω τι κάνεις αν πιστεύεις ότι έχεις ελπίδες να περάσεις με τον θεο ξύπνιο. Αν νομίζει κανείς ότι οι της Τσέλσι το πήραν για κακό αποτέλεσμα το σημερινό, κάνει μεγάλο λάθος. Δέχομαι τη λογική σου προφανώς.

Mitsmann
20-02-2008, 01:33
ε, καλα εννοειται οτι η Τσελσι πηρε ας το πουμε μανατζεριλιστικα το "καλυτερο αποτελεσμα με το μικροτερο κοστος".

Τωρα (που δεν ειναι και καν 1-1, 2-2 κλπ) πας για 90 λεπτα κι οτι βγει. Τελικος. Θα χεις και Λουα Λουα και Λεντεσμα σε λιγο καλυτερη κατασταση (παλι ηταν μετριος) και γενικα αν δεν στραβωσει κατι με τραυματισμους, θα κατεβουμε με την καλυτερηη δυνατη εντεκαδα με το καλυτερο δυνατο φετινο πλανο του Οσφπ στην Ευρωπη (4-5-1 αλλα ο αντιπαλος να βγαινει πιο μπροστα απο σημερα). Και κει θα δουμε ποσα κερασια θα μαζεψουμε.

Odonian
20-02-2008, 01:36
Τι να σου πω, με άλλη ομάδα το παλεύατε όντως με αυτό το σκορ, αλλά η τσέλσι στο γήπεδό της τον τελευταίο αιώνα ξέρωγω ούτε χάνει ούτε έστω γκολ δεν τρώει. Λέγανε τις στατιστικές οι εγγλέζοι και οκ ήταν ζόρικες. Γενικά πάντως το Χ μέσα και αντεπιθέσεις έξω δεν έιναι κακή λογική με ομάδες με πιο ασταθή έδρα.

Mitsmann
20-02-2008, 01:40
0-0 τοτε και παμε πεναλτυ οπου ο Αντωνακης γαμαει τον Τσεχ που δε βλεπει καλα τα πεναλτυ απ τη μασκα του!

Odonian
20-02-2008, 01:41
:roll:

Mitsmann
20-02-2008, 01:42
Κι αλλο πλανο!!!! Δεν ειναι τυχαιο που ο Πλατινι που στηριζει τις μικρες ομαδες ηταν σημερα Καραισκακη!!!

οπως ειπε "εχετε ξαναδει εσεις τοση ακεραια διαιτησια στο Καραισκακη? Κατι παιζει εδω!!"

Τουλαχιστον εμεις σας λεγαμε απλα τις ομαδες καφενειο. Εδω εχουμε Χ Φαηλς!!!

Mitsmann
20-02-2008, 01:43
και ναι το Χ Φαηλς ειναι καλο κροσσοβερ Χ και Φεηθ Φεηλς.

Odonian
20-02-2008, 01:44
Πάντως καλή κερκίδα, ηχητικά έστω. Πέσανε πράματα;

Scarbaf
20-02-2008, 01:46
καλά δεν έχουν και απίστευτη έδρα, μην το χέσουμε το θέμα.

[galanis mode]8 ισοπαλίες σε 22 εντός έδρας ματς έχουν. και πολλές από τις 14 νίκες ήρθαν πολύ δύσκολα.[/galanis mode]

εξάλλου εμείς πάμε για το Χ με εκτός έδρας γκολ, όχι για να τους κερδίσουμε. τεσπα, λίγες οι πιθανότητες, αλλά μιλάμε για την Τσέλσι, όχι για την Χετάφε.

Mitsmann
20-02-2008, 01:46
απ οσο ειδα τιποτα. Κανα καπνογονο αναψε.

Odonian
20-02-2008, 03:07
απ οσο ειδα τιποτα. Κανα καπνογονο αναψε.

Ναι κι εγώ δεν είδα κάτι, απλά άκουσα ανακοίνωση γι'αυτό ρώτηξα.

wino
20-02-2008, 03:16
Γενικά είναι μεγάλη υπόθεση για την εντός έδρα ομάδα να μη φάει γκολ, σκέψου να σου κάτσει μία στημένη φάση στην αρχή και να γίνει κανένα 0-1? Δε νομίζω ότι μπορούσε έτσι και αλλιώς να πάρει και τίποτα καλύτερο. Όπως το είπε ο μιτς, αγόρασε ελπίδες για ένα 15-ήμερο. Λίγες αλλά από το ολότελα

Ο μπελούσι δεν το τρώει το φαγητό του?

FANTASMA
20-02-2008, 04:17
Λεπον, το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο απο τη στιγμη που δε φαγαμε γκολ, τελος.- Φορ Φαξ Σεικ, ειναι αγγλικη ομαδα. Το οτι δε βαλαμε γκολ στην εδρα μας ειναι απο τη μια λιγο μαλακια, απο την αλλη, στην Αγγλια θα εχουμε Λουα Λουα ΚΑΥΛΩΜΕΝΟ. Και επισης οποιος δεν ειδε σημερα οτι ο Λουα Λουα ειναι το α και το ω μιας επικινδυνης και φαρμακερης (!) επιθεσης, μπορει να αρχισει να ψαχνει στατιστικα με το ποσα γκολ εχει βαλει...

Ισως καλυτερα που δε βαλαμε γκολ γιατι ηταν λιγο κοιμισμενοι αυτοι και κατι μου λεει οτι πολυ δυσκολα θα εμενε το 1-0 αν ειχαμε σκοραρει. Στο γηπεδο της αν αντεξουμε τα πρωτα 20 λεπτα που θα ειναι πααααααααρα πολυ δυσκολα, κατι μπορει να γινει. Εχω προβλεψει κατι σελιδες πισω παραταση, αν ηταν 1-0 σημερα θα το ειχα σιγουρακι, αλλα και τωρα ειναι αρκετα πιθανο, οπως ειναι πιθανο να φαμε και 3 και να ησυχασουμε ε. Παντως καλο αποτελεσμα ειναι γενικα, μη λεμε κι οτι θελουμε.

Τι σχεση εχει τι αποτελεσματα εχει η Τσελσι στην εδρα της με αγγλικες αγωνες φετος στο πρωταθλημα, δεν μπορω να καταλαβω. Ειναι σα να ελεγε κανεις οτι σημερα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να γλιτωνε η Τσελσι γιατι ο Ολυμπιακος στο Καραισκακη εχει 10 νικες σε 11 αγωνες.

hvilelos?
20-02-2008, 04:31
Ακυρος συλλογισμος.Η τσελσι εχει καπου 5 χρονια να ηττηθει εντος σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ διοργανωση οσο για τον οσφπ ποσες απο αυτες τις 10 νικες δεν θα υπηρχαν χωρις το διαιτητικο σμπρωξιμο κανεις δεν ξερει.Με αυτα θελω να πω πως αν περασει θα το κανει με ισοπαλια με σκορ ειτε πεναλτυ.Μοιαζει παρα πολυ δυσκολο αλλα ειναι μπαλα και με λιγη ψυχη,την οποια οι παικτες του στην ευρωπη εχουν δειξει φετος,ολα ειναι πιθανα

FANTASMA
20-02-2008, 04:45
Ακυρος συλλογισμος ειναι να βασιζεις την πιθανοτητα της νικης της Τσελσι σε ενα στατιστικο στοιχειο και στο γεγονος οτι στην εδρα της ειναι αηττητη εδω και 5 χρονια κι οχι στο οτι ειναι ουτως η αλλως 2-3 κλασεις πανω απο τον Ολυμπιακο κατα τη γνωμη μου. Αν το βλεπαμε ετσι καθε βδομαδα, τοτε η Τσελσι δε θα χασει ποτε στην εδρα της, και αυτο ειναι γελοιο. Καποια στιγμη θα χασει. Οχι απο τον Ολυμπιακο βεβαια. Ο Ολυμπιακος οπως ειπες αν περασει θα περασει με ισοπαλια ή στα πεναλτυ κι οχι με διπλο μεσα στο Σταμφορντ Μπριτζ. Οχι ομως λογω στατιστικης, ελεος.

Odonian
20-02-2008, 06:17
Ε δεν είναι μόνο ότι είναι καλύτερη ρε φιξ, όποια ομάδα και να πετύχαινε σε αυτό το επίπεδο θα ήταν καλύτερη. Το αήττητο σε 5 χρόνια στο αγγλικό πρωτάθλημα (που έχει κάμποσες ομάδες που θα έπαιρναν το ελληνικό περίπατο) δείχνει και μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα. Δύσκολα της κλέβεις το ματς εκεί μέσα. Υπάρχουν καλύτερες ομάδες από την Τσέλσι με χειρότερη έδρα.

Και ναι φυσικά σε κάποιο βαθμό λέει πολλά το τι κάνει ο γαύρος στο καραισκάκη. Όπως λέει και για μας πολλά ότι πιο πολλά γκολ βάζουμε εκτός παρά εντός. Γενικά αυτά έχουν σημασία.

Κι εγώ είμαι γενικά κατά της στατιστικής όταν τη χρησιμοποιούμε κάπως όπωσνάναι αλλά εδώ με πιθανότητες παίζουμε και η σταθερότητα στην έδρα της Τσέλσι είναι ένα ακόμα μείον για σας. Γι' αυτό και είπα ότι έπρεπε στο βήτα ο γαύρος να ψάξει το γκολ.

Odonian
20-02-2008, 06:21
Αν το βλεπαμε ετσι καθε βδομαδα, τοτε η Τσελσι δε θα χασει ποτε στην εδρα της, και αυτο ειναι γελοιο.

Παράλληλο σχόλιο: Αυτό είναι που λέμε ότι η στατιστική είναι ο πιο εύκολος τρόπος να πεις ψέματα. Ο καθένας μπορεί να διαβάσει έτσι τη στατιστική και να λέει ότιναναι. Το μόνο που μας λένε τα νούμερα είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να χάσει εντός η Τσέλσι. Το ότι θα συμβεί αυτό κάποια στιγμή είναι μαθηματικά βέβαιο. Το να συμβεί από το γαύρο όμως; Μικρές οι πιθανότητες. :P

Mitsmann
20-02-2008, 09:18
(που έχει κάμποσες ομάδες που θα έπαιρναν το ελληνικό περίπατο)

Eλα μωρε τωρα, με τη Μπλακμπερν, ελα μωρε, που την απεκλεισε ο Κλεητον που τον θελαμε για παγκο. Ελα. Μωρε. [/νικολας μοουντ]

up_the_hammers_Festival
20-02-2008, 10:44
Pantws kai mono pou tha afisoume 2 evdomades ton pitsfrok kai kathe tetio typo aypno einai kavla!

Raven Lord
20-02-2008, 11:18
και οι δύο κατέβηκαν για το 0, οπότε το τελικό αποτέλεσμα λογικό και αναμμενόμενο ούτως ή άλλως.

Raven Lord
20-02-2008, 14:27
μια τελευταία ερώτηση:

Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ ΧΤΕΣ?

Moonspellheim
20-02-2008, 14:35
poly kalh emfanish,realistikh kai opws eprepe apenanti se mia omada san tin Chelsea.den nomizw oti eimaste xamenoi apo xeri pantws sto London.
poly kalh empfanish apo olous,ksexwrisa cesar,atza,galletti.
metrios o torosidhs epithetika kai o bellucci gtp kai paraligo na fame goal apo tis malakies tou.
me ta sxolia filwn panathinaikwn den asxoloumai giati einai off topic.

ps. e re na ginei kanena asteio se 2 vdomades kai na perasoume...

carheart
20-02-2008, 17:46
Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί ο Lampard και ο Anelka δεν ξεκίνησαν από την αρχή;

Επίσης γιατί ΠΟΤΕ δεν έβγαινε η Chelsea σε αντεπίθεση, αλλά τη γυρνούσε σε οργανωμένη;

Με δυό λόγια, γιατί δεν έτρεχε το παιχνίδι καθόλου;;;

Και γιατί εκεί στο 90', αντί να το καρφώσουν, ο μαυρούκος έδωσε πάσα στον Νικοπολίδη;

Με είχαν πιάσει τα γέλια σε όλο το παιχνίδι.

Stormrider
20-02-2008, 17:46
και οι δύο κατέβηκαν για το 0, οπότε το τελικό αποτέλεσμα λογικό και αναμμενόμενο ούτως ή άλλως.

παντως , για να κατεβαίνει η τσελσι στο πειραια και να θελει απλά να μην φαει γκολ και να μην την χαλάει το 0-0 οπως λες κατι λεει αυτο ε. :wink:

μια τελευταία ερώτηση:

γιατί γίνεσαι τοσο κακος? :roll:

carheart
20-02-2008, 17:47
Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί ο Lampard και ο Anelka δεν ξεκίνησαν από την αρχή;

Επίσης γιατί ΠΟΤΕ δεν έβγαινε η Chelsea σε αντεπίθεση, αλλά τη γυρνούσε σε οργανωμένη;

Και γιατί εκεί στο 90', αντί να το καρφώσουν, ο μαυρούκος έδωσε πάσα στον Νικοπολίδη;

Stormrider
20-02-2008, 17:51
τοσα πολλά ερωτήματα , ουτε το λοστ.

αν περάσει ο ολυμπιακος, παλι θα λετε πως ειναι στημενο?

wino
20-02-2008, 17:54
nta3' twra mhn to rixnoume se sunomwsies kai praktorikes sumfwnies, 0-0 voleuontousan kai oi duo kai auto htan, mhn skotw8oume kiolas. Allwste den uparxei pio realistikh omada apo thn chelsea, h milan toulaxiston exei kai enan kaka pou mporei na kanei kati kai na peis euxaristw pou eixa thn tuxh na 8aumasw enan tetoio xarma ides8ai podosfairisth.

Mitsmann
20-02-2008, 17:58

αχαχαχαχαχαχαχ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΡΟΜΑΝ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ

carheart
20-02-2008, 18:02
Δεν μίλησα εγώ για στήσιμο.

Πιστεύω πως όσα παρατήρησα, τα παρατηρήσαμε όλοι!

Raven Lord
20-02-2008, 18:38
μια τελευταία ερώτηση:

γιατί γίνεσαι τοσο κακος? :roll:

γιατί είδα εξώφυλλο πρωταθλητή

up_the_hammers_Festival
20-02-2008, 19:06

1) Giati distixos gia sena paizei me 11 kai oxi me 13 h tselsi
2) Giati den dioxane ton grant na paroun esena coach akomh
3) Giati se ponaei kai to vlepeis me kathisterish
4) Gia ton idio logo pou den to karfwse o torosidis, sto podosfairo kamia fora xanontai kai eykairies

carheart
20-02-2008, 21:08
Αλήθεια είναι, δεν περίμενα και κάτι καλύτερο.

attila
20-02-2008, 23:56
0-1 με γκολ παντου στο 20' και μετα 11 παιχτες μεσα στην περιοχη

zeroq_218
21-02-2008, 00:06
πουτανα arsenal,ολο το παιχνιδι μονοτερμα κ ουτε μια φαση της προκοπης! milan ανυπαρκτη ρε.εχω ξενερωσει..

up_the_hammers_Festival
21-02-2008, 02:51
Αλήθεια είναι, δεν περίμενα και κάτι καλύτερο.
Me taposes

carheart
21-02-2008, 03:37
σιγά ρε Τόμιτς!

FANTASMA
21-02-2008, 04:10
Ελα ρε Καρχαρτ που η Τσελσι εκατσε κιολας. Δεν ειναι η τρελη ομαδαρα και γι αυτο εγω διαφωνησα και με τα στατιστικα. Η λογικη ελεγε απο πριν οτι η Τσελσι θα αποκλεισει τον Ολυμπιακο με 1-2 γκολ διαφορα στο συνολο, αν τον αποκλεισει τελικα βεβαια, το πιο πιθανο λεμε. Οχι οτι αποκλειεται να φαμε και 4, αλλα σιγα την ομαδαρα που επρεπε να ερθει Αθηνα και να μας σκισει. Μοιρασμενο ηταν το ματς και απο κατοχη και απο ευκαιριες και οι δυο ομαδες ειχαν την ιδια αντιμετωπιση, προσπαθουσαν να μη φανε γκολ. Αν ερχοταν η Μπαρτσελονα θα σου ελεγα εγω πως θα ηταν το ματς οβερ στο 20.

Odonian
21-02-2008, 05:13
Χεχ καλά ναι ο πανικός στην επίθεση της μπάρτσα φέτος είναι ωραίο θέαμα. Δεν ξέρεις από που θα σου έρθει.

wino
21-02-2008, 11:17
πουτανα arsenal,ολο το παιχνιδι μονοτερμα κ ουτε μια φαση της προκοπης! milan ανυπαρκτη ρε.εχω ξενερωσει..

ανύπαρκτη ξανύπαρκτη θα πάει κανένα τελικό πάλι ξέρω γω

Ford Prefect
21-02-2008, 19:01
Λοιπόν, εγώ το 'ξερα ότι θα πάει Χ.

Φίλος βάζελος έξω από το μαιευτήριο το καλοκαίρι που γεννήθηκε ο γιος του, στην ερώτηση "τι λέει ρε πατέρα;", μου απάντησε "καλή φάση, πήραμε τον Σαριέγκι!".

Ιν ρετροσπεκτ, καταλήξαμε ότι αν δικαιούμαι και εγώ μια αντίστοιχη καλή φάση, επειδή η ήττα δεν μπορεί να θεωρηθεί καλή, πάμε για Χ. Αφού δεν μπορούσα να δω το ματς κιόλας, μην έχανα και τίποτα.

Αυτή είναι η αιτία.

Ο επαναληπτικός είναι άλλη ιστορία. Θα έχει Νταρκογκόλ μετά από αλεπουδιά Λούα Λούα και σέντρα συστημένη, γκολ Γκαλέτι και Στολτίδα, και άδειασμα της άμυνας από Πάντο και σουτ στο δοκάρι σε άδειο τέρμα που θα μας ανακόψει από το να διασύρουμε εντελώς την Τσέλσι. Φήμες θα λένε ότι έπεσε τηλεφώνημα Ρομάν εκεί στο 3-0.

jack the ripper
05-03-2008, 00:38
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Η ΜΙΛΑΝ

:disco: :disco: :disco:

Εντωμεταξυ το ματς της Σεβιλλης πηγε παραταση...και στα 2 ματς σκορ 3-2 :shock:

Entrancemperium
05-03-2008, 01:10
Skata sthn Arsenal...
As to parei twra pou apeklhse toys aiwnious championz.

jack the ripper
05-03-2008, 01:28
perase i Fener telika....3 penalty exase i Sevilli :?

FANTASMA
05-03-2008, 04:43
Μαντσεστερ, Μπαρτσελονα και Αρσεναλ με εντυπωσιαζουν, πιστευω ειναι τα 4 φαβορι. Ερχονται κι απο κοντα βεβαια Λιβερπουλ, Ρεαλ και Τσελσι, αλλα για μενα ειναι μια κλαση πιο κατω, ισως η Ρεαλ λιγο καλυτερη απο τις δυο αγγλικες. Η Σεβιλλη μαλακιστηκε και ξενερωσα, πολυ καλη ομως η Φενερμπαχτσε, το αξιζε μαλλον. Ο Βολκαν γελοιος τερματοφυλακας, και τα πεναλτυ που επιασε πολυ τυχερα, πανω του τα στειλαν, δεν ψαρωσε κανεναν. Απο Σαλκε και Πορτο οποια και να περασει ψιλομετρια.

BlackiE
05-03-2008, 05:33
Μαντσεστερ, Μπαρτσελονα και Αρσεναλ με εντυπωσιαζουν, πιστευω ειναι τα 4 φαβορι.

:!:

Προς στιγμην με εκαψες, αλλα συμφωνω. Καβλα, αποκλειστηκε η Μιλαν.

FANTASMA
05-03-2008, 05:56
Ωραιο φαινεται. Διπλανα κουμπια, τι να κανεις.
Ειναι απο τους αριθμους του Λοστ το 4. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ.
:!: :!: :!:

cthulu
05-03-2008, 13:45
h arsenal epaixe megalh mpala x8es.den 8ymamai allh omada na paizei etsi sto san siro.asxeta an to pnixe to prwto goal.
axize na perasei.
:shock: :shock: :shock:

Odonian
05-03-2008, 16:27
Μαντσεστερ, Μπαρτσελονα και Αρσεναλ με εντυπωσιαζουν, πιστευω ειναι τα 4 φαβορι.

:!:

Προς στιγμην με εκαψες, αλλα συμφωνω. Καβλα, αποκλειστηκε η Μιλαν.

xax alefantos

Scarbaf
05-03-2008, 16:47
άντε καλή μας επιτυχία το βράδυ.

(λέμε τώρα) :|

Mitsmann
05-03-2008, 16:48
3-0 θα χασουμε. Που θα λεγε κι ο Μagellan.

Magellan
05-03-2008, 17:33
4-0 θα ελεγα :(

ion_storm
05-03-2008, 17:42
Α και θέλω ο γαύρος να φάει άπο 3 και πάνω (χώρις να βάλει ούτε ένα εννοείται) έχω μια λικρη ανησυχία... :P :P :P

Αποκλείστηκε η Μιλαν και έγω προσωπικά πολυ το ευχαριστήθηα ως αχώνευτη ομάδα....
Όποτε πάμε ρε Μαντσεστερ...
άντε και Ρεαλ (για να μην πλησιάσει στις κούπες η αχώνευτη).

attila
05-03-2008, 18:49
Αποκλείστηκε η Μιλαν και έγω προσωπικά πολυ το ευχαριστήθηα ως αχώνευτη ομάδα....

καλα ρε μαλακα ενταξει λες αχωνευτη τη μιλαν αλλα υποστηριζεις και τη μαντσεστερ?την πιο σιχαμενη ομαδα της ευρωπης?

wino
05-03-2008, 19:00

καλα ρε μαλακα ενταξει λες αχωνευτη τη μιλαν αλλα υποστηριζεις και τη μαντσεστερ?την πιο σιχαμενη ομαδα της ευρωπης?

de pas kala

Phantom Duck
05-03-2008, 19:12
Λολ, τι δεν πάει καλά ρε, ο άλλος προτιμάει ρεάλ και μάντσεστερ από ρόμα και μίλαν.

wino
05-03-2008, 19:14
real ok alla manchester giati?

ion_storm
05-03-2008, 19:17

Όχι να υποστηρίζω την Μιλαν με το φρέσκο αίμα και το φαντεζί ποδόσφαιρο... και τον φλώρο (πλην όμως παιχτάρα Κακα)...
Δεν καταλαβαίνω πως λέτε οκ την Ρεαλ που προσωπικά με έχει απογοητεύση που δεν παίζει μπάλα με τόσες παιχτάρες και ξενερώνεται με Μαντσεστερ που παίζει να παίζει και την καλύτερη μπάλα αυτή την στιγμή.

ion_storm
05-03-2008, 19:19
Λολ, τι δεν πάει καλά ρε, ο άλλος προτιμάει ρεάλ και μάντσεστερ από ρόμα και μίλαν.

Φαντάζομαι το Ρομα το λες απο το ότι είπα για Ρεαλ.
Πες μου ένα καλό λόγο να γουσταρω Ρομα και Μιλαν και γενικά ιταλικό ποδόσφαιρο...

geologiko_karoto
05-03-2008, 19:23
http://cdn.chickipedia.com/www/images/a/a6/Elisbetta2_828.jpg

http://italy.theoffside.com/files/2007/09/holyaidayespica.gif

Stormrider
05-03-2008, 19:24
egw thelw na klirothoume me afti pou tha perasei apo to zevgari porto- salke. kali klirosi thane.

Scarbaf
05-03-2008, 19:25
εμένα πάντως με έπεισες φίλος.

εντιν: @ καρότος

ion_storm
05-03-2008, 19:33
Εμένα πάλι δεν με έπεισες.
αυτα ειναι εξωαγωνιστικοί λόγοι... :rofl: :rofl:

attila
05-03-2008, 20:17
real ok alla manchester giati?

γιατι σε καθε ματς της που ειναι στο 0-0 θα γινει αναμπουμπουλα στην μικρη περιοχη στο '93 και θα πεταχτει η καλτσα του επιθετικου και θα σμπρωξει τη μπαλα ματς.εχει συμβει σε απειρα ματς.οσο και καλη μπαλα να παιζει ανα περιοδους μου ειναι μακραν η πιο αντιπαθης ομαδα παγκοσμιως.και γενικα μου ειναι αντιπαθεις σχεδον ολες οι αγγλικες ομαδες.εκτος απο μια που παιζει στην 4η κατηγορια

wino
05-03-2008, 20:37
dekto

gia emena h pio sixamenh omada tou kosmou einai h real, meta den 3erw isws juve/inter kai osfp :evil:

FANTASMA
05-03-2008, 21:02
Ασχετα απο οπαδικες προτιμησεις, η Μαντσεστερ παιζει την πιο ωραια μπαλα φετος και εχει και σταθεροτητα, σε αντιθεση με Μπαρτσελονα που ενω παιζει το ιδιο γαματα, δεν ειναι σταθερη. Η Αρσεναλ επισης δυνατο χαρτι, αλλα ποσες φορες θα παει αυτη η ομαδα στον τελικο.

Ρε αττιλα, κολλησες στη φαση του γκολ, τις αλλες 45 φασεις που εκανε η Μαντσεστερ δεν τις ειδες προφανως. Και η Λυων πολυ καλη εννοειται. Κατσε δες το Νιουκαστλ - Μαντσεστερ 1-5 που το ειδα σε επαναληψη και τα παιξα. Ο Κριστιανο Ροναλντο ειναι μακραν ο καλυτερος ποδοσφαιριστης αυτη τη στιγμη. Μαζι με τον Μεσι, αλλα το κακομοιρο τραυματιζεται συνεχεια, πηγα να δακρυσω εκει που εκλαιγε.

wino
05-03-2008, 21:07
gia na peis kalutero paixth ton Christiano Ronaldo prepei na parei mia fora thn omada stis plates tou se kapoia megala mats, den to exei kanei alla exoume upomonh. Fetos einai mia kalh eukaireia alla th fovamai polu ektos edras

MastodontoideaPliokenous
05-03-2008, 21:11
30 γκολ εχει βαλει ρε τυπε παιζοντας ουτε φουνταριστος ουτε 10αρι.Τι αλλο θες.

attila
05-03-2008, 21:13
το χτεσινο ματς δεν το ειδα και δε μιλαω γιαυτο.
το ματς με νιουκαστλ το ειδα και λαιβ.
επισης δεν ειπα οτι η μαντσεστερ δεν παιζει μπαλα.το αντιθετο.
αλλα μπαλα εχουν παιξει κατα καιρους πολες ομαδες οπως πχ η λυων πριν 2-3 χρονια η η σεβιλλη περσι και προπερσι.
αλλα τις ομαδες που υποστηριζεις δεν τις διαλεγεις βασει του ποσο καλου ποδοσφαιρου που παιζουν κατα καιρους.
επισης μου την σπανε διαφοροι δημοσιαγραφισκοι που βγαινουν κατα καιρους και δηλωνουν 'η ταδε ομαδα ειναι η καλυτερη στον κοσμο' η 'ο ταδε παιχτης ειναι ο καλυτερος στον κοσμο' και συγκεκριμενα μιλαω για μπαρτσελονα και ροναλντινιο η μαντσεστερ και κριστιανο ροναλντο.αλλα και τις 2 αυτες ομαδες εκατσαν για την πρωτη τα παρταλια της λιβερπουλ και τους εσκισαν εκτος εδρας και την δευτερη τα παπουδια της μιλαν τους εβαλαν κατω,τους κερδισαν εκτος εδρα και πηγαν στον επαναληπτικο τους πεταξαν 3 γκολ και εφυγαν.και στις 2 αυτες περιπτωσεις ποιος δημοσιογραφισκος και κατ'επεκταση ολα τα αβουλα οντα που τους πιστευουν ελεγε οτι θε περναγαν η λιβερπουλ και η μιλαν αντιστοιχα?

FANTASMA
05-03-2008, 21:14
gia na peis kalutero paixth ton Christiano Ronaldo prepei na parei mia fora thn omada stis plates tou se kapoia megala mats, den to exei kanei alla exoume upomonh. Fetos einai mia kalh eukaireia alla th fovamai polu ektos edras

Δε μαρεσει ολη αυτη η νοοτροπια, δηλαδη αν καποιος εχει 10 συμπαικτες μαλακες και ειναι απιστευτος παικτης δεν αξιζει να θεωρειται ο καλυτερος παικτης του κοσμου επειδη ξερω γω η ομαδα του αποκλειστηκε στον πρωτο γυρο? Ασε που συγκεκριμενα με τον Κριστιανο Ροναλντο το δεχομαι οτι φαινεται ακομα καλυτερος απο οτι ειναι επειδη εχει και τους συμπαικτες να παιξει μπαλα. Αλλα οπως σου ειπε κι ο Πλειοκενους, εχει βαλει 30 γκολ το παλικαρι στη θεση που παιζει και δεν ειναι μονο αυτο, ειναι οι κινησεις που κανει στο γηπεδο, οι τριπλες, οι σεντρες, τα σουτ, οι προσποιησεις, οι πασες, εχει ξεφυγει φετος λεμε. :P

geologiko_karoto
05-03-2008, 21:18
ξέχασες τις γκριμάτσες του,ε

jack the ripper
05-03-2008, 21:21
ανετα ειναι ο καλυτερος παικτης στον κοσμο παντως...30 γκολ δεν ειναι λιγα...και εχουμε και πολλα παιχνιδια ακομα....

ο μεσι ειναι και αυτος απιστευτος παικτης αλλα δυστυχως τραυματιζεται πολυ ευκολα....

pitchfork
05-03-2008, 23:24
Κλαίνε και οδύρονται οι άμοιροι εκφωνητές, ψάχνουν δικαιολογίες, λείπουν λέει τα μεγάλα ατού του ευρωθρήλου, από την αρχή της κλήρωσης φαβορί ήτανε η Τσέλσι αχαχαχαχαχαχαχαχα
Σε λίγο θα μας πούνε για τη διαφορά μπάτζετ.....

Συγχαρητήρια λένε αξίζουν στους "οπαδούς" (μάλλον εννοεί τη ντροπή των οπαδών) του οσφπ, καλά αυτό εννοείται, να σε πηδάνε τόσο άγρια συνέχεια κι εσύ να επιμένεις να πηγαίνεις και να στήνεσαι ξεβράκωτος για να στο ξαναφορέσουν είναι πρωτόγνωρο ακόμα και για τα πιο ακραία γκέυ στέκια της Μυκόνου.

Κι έχουμε μέλλον ακόμη....

Mitsmann
05-03-2008, 23:32
ενταξει ρε οπαδε Τσελσι, θα περασετε!

carheart
05-03-2008, 23:34
Ο χρήστης carheart λέει:
ο εκφωνητης μολις ειπε "ολυμπιακος τσελσι 2-0"
Ο χρήστης john rambo λέει:
axxaxaax

Ace
05-03-2008, 23:37
νταξει μωρε το χουμε.

pitchfork
05-03-2008, 23:37
ενταξει ρε οπαδε Τσελσι, θα περασετε!

Μη το λες.
Όπως είχαμε πρώτοι αποκαλύψει στο er αποκλειστικά, ο Ντρογκμπά έχει παίξει φέτος σε 4 ομάδες οπότε μπορείτε να κάνετε ένσταση και αυτοί να βάλουν την πεντάρα (που έρχεται) στον πάτο τους.

eleventh guardian
06-03-2008, 00:04
Περιμένω αύριο πρωτοσέλιδο Πρωταθλητή:

"ΕΛΑΜΨΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"

bleeding
06-03-2008, 00:06
Θελω να βαλει ενα γκολ ο γαυρος μονο κ μονο για να το πανηγυρισει ο πανιβλακας της κρατικης τηλεορασης που μας τα εχει κανει τσουρεκια για τον κοσμο κ χαιρεται οταν κερδιζει πλαγιο ο ολυμπιακος κ να ο παντος πηρε κεφαλια κ πω πω τι πρεσαρισμα ειναι αυτο κ πιπες

Και μετα να αρχισει να μας μιλαει περι ελπιδας κ ενος γρηγορου δευτερου γκολ κ αν επαιζε ο τσιαντακης κ εκανε μια κουρσα κτλ

Τσουρεκια

Odonian
06-03-2008, 00:09
Δεύτερο τραγικό οφ σάιντ. Φαίνεται στο τσουλου είναι ακριβά τα κοράκια και ο γαύρος στήνει τους πλάγιους. :P

Mitsmann
06-03-2008, 00:18
χαχαχα με το που βαζει τον Μιρνες στα 12" κανει λαθος κοντρολ ελευθερος :pink:

Odonian
06-03-2008, 00:20
Θα ζεσταθεί ρε.

Mitsmann
06-03-2008, 00:42
Λιγα για το ματς.

απ τη στιγμη που εγινε το 2-0, η αποψη μου ειναι οτι καλυτερα που το τριτο μπηκε νωρις για να προσπαθησουμε και μεις να παιξουμε εστω λιγη μπαλα, σε μια εμφανως κακη βραδια.

Νομιζω οτι τυχαια η μη, το τεχνικο τημ εφτιαξε μια ομαδα οχι για να κανει πορεια στην ευρωπη, αλλα για να περασει τους ομιλους. Σημερα εδειξε οτι ειτε στο σωμα, ειτε στο μυαλο δε μπορουσε. Σιγουρα θα ταν καλυτερα να χε μπει το σουτ του Μπελουτσι, και τοτε θα ταν πιο τιμητικα τα πραγματα αλλα δεν εγινε, οκ.

Καναμε και καποιες ευκαιριες στο τελος σωσαμε μια καπως μηδενικη εικονα και το ανεβασαμε στο επιπεδο του "οκ, χασαμε". Ουτε βεβαια εκανε πολλα πραγματα η ομαδα, αλλα δεν μπορω να εχω παραπονο. Για πρωτη χρονια μιας ομαδας που υπερανανεωσε τα παντα νομιζω οτι, ευρωπαικα μιλωντας, εκανε μια υπερπροσπαθεια απ τον Σεπτεμβρη ως αποψε και επιβραβευτηκε αρκετα.

ο Μπελουτσι σημερα ηταν πραγματικα καλος, πηρε για οσο μπορεσαν κι οι αλλοι την ομαδα στην πλατη του λιγο και εδειξε οτι αυτο που θελει τελικα το παιδι, ειναι προσαρμογη και πιστη στα ποδια του.

Παμε γι αλλα, ευχαριστουμε την ομαδα για φετος.

υ.γ. Ελπιζω το αποψινο ματς να ηταν και ο ποδοσφαιρικος θανατος του Τζορτζεβιτς ο οποιος δεν μπορει πια να ανταπεξελθει σε τετοιο επιπεδο και ειναι πολυ φανερο.

υ.γ.2 Σε αυτα τα ματς για να κανεις κατι, πρεπει ο τετοιου βεληνεκους αντιπαλος να κανει και μετριο/κακο ματς. Και η σημερινη Τσελσι ως το 50' τουλαχιστον εκανε ενα πολυ καλο επιθετικα και πιεστικα ματς.

MastodontoideaPliokenous
06-03-2008, 00:42
treli poutsa tis roma sta gatakia tis real mesa sto mpernampeou me exthriki diaitisia tou malaka vassara k ofsaint gkol tis real.pousti vassara den ksexnw.megalos paiktis aytos o vucinic

Magellan
06-03-2008, 00:49
αυριο θα βρεξει

μιτς καθησες και ανελυσες ενα ματς που η μια ομαδα ειναι 5 ( το λιγοτερο ) κλασεις πιο πανω και μαλιστα δεχεσαι γκολ νωρις

μπελουτσι (το σουτ γαμησε) και λεοναρντο εδειξαν κατι αλλα οταν ολα ειχαν κριθει και οι αλλοι απλα αλλαζαν πασες

επισης τα 2 απο τα 3 γκολ ειναι αστεια

Eντιτ: ΕΤΣΙ ΜΩΡΗ ΡΟΜΑ!!!

Abruzzi
06-03-2008, 00:49
πριν καν παει ρομα(o vucinic)

Mitsmann
06-03-2008, 00:53
μιτς καθησες και ανελυσες ενα ματς που η μια ομαδα ειναι 5 ( το λιγοτερο ) κλασεις πιο πανω και μαλιστα δεχεσαι γκολ νωρις

μα δεν εψαξα δικαιολογιες.

Magellan
06-03-2008, 00:58
το ξερω

απλα δεν ασχολουμε με τους αλλους :)

επισης ελεος με τους σχολιαστες που πανηγυριζαν σε καθε πλαγιο και σε καθε κορνερ
τι φωναζαν στον τερρυ στο τελος ακουσε κανεις?

Odonian
06-03-2008, 01:18
επισης τα 2 απο τα 3 γκολ ειναι αστεια

To ωραίο γκολ τους το ακύρωσαν. :P

GuardianOfIvorytower
06-03-2008, 01:25
Όπως τα είπε γενικά παραπάνω κ ο Μιτς, φοβισμένοι στο πρώτο ημίχρονο κ άσχημη εμφάνιση, καλά στοιχεία από Μπελούτσι κ Λεονάρντο, τεράστια διαφορά κλάσης κλπ. Μένω ικανοποιημένος από τη συνολική πορεία της ομάδας.

attila
06-03-2008, 01:54
οτι ειπε ο μιτσμαν γενικα και ο αποπανω

wino
06-03-2008, 01:55
το χτεσινο ματς δεν το ειδα και δε μιλαω γιαυτο.
το ματς με νιουκαστλ το ειδα και λαιβ.
επισης δεν ειπα οτι η μαντσεστερ δεν παιζει μπαλα.το αντιθετο.
αλλα μπαλα εχουν παιξει κατα καιρους πολες ομαδες οπως πχ η λυων πριν 2-3 χρονια η η σεβιλλη περσι και προπερσι.
αλλα τις ομαδες που υποστηριζεις δεν τις διαλεγεις βασει του ποσο καλου ποδοσφαιρου που παιζουν κατα καιρους.
επισης μου την σπανε διαφοροι δημοσιαγραφισκοι που βγαινουν κατα καιρους και δηλωνουν 'η ταδε ομαδα ειναι η καλυτερη στον κοσμο' η 'ο ταδε παιχτης ειναι ο καλυτερος στον κοσμο' και συγκεκριμενα μιλαω για μπαρτσελονα και ροναλντινιο η μαντσεστερ και κριστιανο ροναλντο.αλλα και τις 2 αυτες ομαδες εκατσαν για την πρωτη τα παρταλια της λιβερπουλ και τους εσκισαν εκτος εδρας και την δευτερη τα παπουδια της μιλαν τους εβαλαν κατω,τους κερδισαν εκτος εδρα και πηγαν στον επαναληπτικο τους πεταξαν 3 γκολ και εφυγαν.και στις 2 αυτες περιπτωσεις ποιος δημοσιογραφισκος και κατ'επεκταση ολα τα αβουλα οντα που τους πιστευουν ελεγε οτι θε περναγαν η λιβερπουλ και η μιλαν αντιστοιχα?

να έλεγες για δημοσιογραφίσκους και ελληνικές ομάδες οκ, αλλα για ευρωπαικές ομάδες το γαμάς λίγο. Πάντως για πέρυσι που ανέφερες εγώ δεν θυμάμαι να λέει κανείς ότι η μαν είναι το φαβορί, όλοι μίλαν λέγανε η οποία νομίζω ότι έχει και περισσότερες συμπάθειες στην ελλάδα από την μαν.

Εγώ φτιάχτη ότι τακουνάκια τρίμπλες πάσες με την πλάτη και τέτοιες αρχιδιές να δω τα ξεχνώ όταν βλέπω το πλασέ του κακά με το αριστερό στο ολν τράφορντ πέρυσι με τη μπάλα να πηγαίνει εκεί που ο τερματοφύλακας δεν μπορεί να την πιάσει. ΟΚ έχει βάλει 30 γκολ αλλά αν δεν το δω να παίρνει την ομάδα από το χέρι και να πάρει cl εγώ δε λέω τίποτα. Δες πχ μία άλλη περίπτωση, λάρσον, πάλευαν όλοι να βάλουν γκολ μπήκε μέσα η απίστευτη παιχτούρα και καθάρισε τον τελικό, ή τον πάβελ (πινκς τείνουν άπειρο) με τη ρεάλ στον ημιτελικό να δίνει ότι έχει και δεν έχει και ας έχασε τον τελικό, η λίστα είναι πολύ μεγάλη. Ας βάλει και 100 γκολ αλλά αν δεν πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο σε δύσκολα ματς είναι απλά πάρα πολύ καλός παίχτης. Είναι και μικρός βέβαια ακόμα, έχει πολλά χρόνια για να δείξει και άλλα πράγματα. Να πεις για κάποιον ότι είναι ο καλύτερος είναι πολύ βαριά κουβέντα

zeroq_218
06-03-2008, 02:52
ΕΤΣΙ ΜΩΡΗ ΡΟΜΑ!!!
δεν τη χαλασε τη ρεαλ!..

wino
06-03-2008, 02:58
πέρασε και η Schalke, η γερμανική μου συμπάθεια. Panzer να πάνε ματς στα πέναλτυ και να χάσουν δεν παίζει

BlackiE
06-03-2008, 03:28
Εμεις γιατι δεν ειμαστε ποτε τυχεροι? :(
Γιατι να μην εχουμε το φαρδος της Σαλκε η της Φενερ? :(

2η καβλα συνεχομενη, εξω και η Ρεαλ. :D

FANTASMA
06-03-2008, 04:18
Wino, η τοποθετηση μου στο θεμα ηταν ξεκαθαρη, εγραψα ποιος ειναι κατα τη γνωμη μου ο καλυτερος παικτης ποδοσφαιρου αυτη τη στιγμη στον κοσμο. Αυτο το βασιζω στις ενεργειες που κανει, στις επιλογες του, στα γκολ που εχει βαλει και στο ποσο σκιζεται για να παιξει μπαλα. Με βαση αυτα (που περιλαμβανουν ολα αυτα τα φαντεζι τακουνακια κτλ) ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ και για φετος γενικοτερα, ο Κακα παιρνει τα αρχιδια του Κριστιανο. Οχι οτι θελω να μειωσω τον Κακα, γαμω τους παικτες ειναι, και μπορει αν ειχε Παγκοσμιο αντι για Ευρωπαικο το καλοκαιρι ο Κακα να επαιζε 3 φορες καλυτερα απο τον Ροναλντο. Στην ποδοσφαιρικη σεζον 2007-08 ομως, και στην Ευρωπη και στο πρωταθλημα της χωρας του, αυτα που εχει κανει ο Ροναλντο δεν τα εχει κανει κανεις αλλος, εκτος κι αν διαφωνεις και σε αυτο.

Χαιρομαι που ακομα και σε ενα αναμενομενα ευκολο 3-0 απο την Τσελσι οι οπαδοι αλλων ομαδων δινουν βαση στους σχολιαστες και σε 2 σωστα σφυριγμενα οφ σαιντ. :P :P :P

Η Ρομα οχι μονο περασε, αλλα επαιξε και γαμω μεσα στο Μπερναμπεου, αυτο δεν το περιμενα με τιποτα με συστημα 4-6-0.

hvilelos?
06-03-2008, 04:40
Η εμφανιση της Ρομα ηταν εντελως καταπληκτικη,αντε και αυριο η Φιορεντινα

ion_storm
06-03-2008, 06:43
Μας ξενέρωσε η Ρεαλ αν και η Ρομα έπαιξε πολύ καλά.
και ναι ο Κριστιάνο αυτή την στιγμή είναι ο καλύτερος και πιο συμπαθής απο Κακα.
Σχολιάζουμε εκφωνητες και κόσμο του γαύρου γιατί απο μπάλα δεν έχουμε πολλά να πούμε. Ένα δοκαρι δεν λέει και τπτ.

Μαντσεστερ για CL...

Raven Lord
06-03-2008, 11:09
επαγγελματική εμφάνιση τσέλσι και άνετη πρόκριση επί ενός ανύπαρκτου gayρου στο 1ο ημίχρονο. πίεση από ψηλά, προσοχή στην άμυνα (στα κόρνερ έμεναν 3-4 παίκτες πίσω) με αποτέλεσμα ο gay να μην μπορεί να χτυπήσει σε στυλ βερντερ που αμυντικά ήταν σκορποχώρι. μετά το 3-0 έγινε και η σχετική συντήρηση δυνάμεων, με αποτέλεσμα να φανεί λίγο και ο κουντιτσίνι ο οποίος ήταν απλός θεατής μέχρι εκείνη τη στιγμή. εισπράχθηκε και η συνηθισμένη ταρίφα από εβραίο προπονητή.

μπράβο στο θρύλο για τη 2η στα 11 χρόνια πρόκριση από τους ομίλους. τα ξαναλέμε σε 5-6 χρόνια πάλι.

Magellan
06-03-2008, 11:18
μπράβο στο θρύλο για τη 2η στα 11 χρόνια πρόκριση από τους ομίλους. τα ξαναλέμε σε 5-6 χρόνια πάλι.

χαχαχαχαχα
αυτο το 2στα 11 κατι μου θυμιζει!

Raven Lord
06-03-2008, 11:22
χαχαχαχχαχαχα

εμάς φίλος είναι 1/11 :(

(θα έλεγα ότι μου θυμίζει την ευστοχία σας στα τρίποντα στο "ντέρμπυ" αλλά ήταν πολύ χειρότερη)

Moonspellheim
06-03-2008, 11:40
ase mas re raven.les kai esy den tha mazeues tosa.
epishs thymise mou poia omada se apekleise fetos sto uefa?

Raven Lord
06-03-2008, 11:45
KANTE ENΣTAΣH!

ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!

Moonspellheim
06-03-2008, 11:47
axaxaxaxaxa!!!!ma poso asteios?????
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

ion_storm
06-03-2008, 11:52
Γιατί από χτες όλοι οι γαυροι που μιλάω φωνάζουν και οδύρονται αν τους λες Τσελσι??? Λέμε κατι περίεργο η μήπως δεν χάσατε?
Επίσης τι μανία είναι αυτή να ακούω εσείς πόσα θα τρώγατε κτλ??
Μπορεί να τρώγαμε και παραπάνω αλλα παίζει να υπήρχαμε στο γήπεδο τουλάχιστον.
Για ΟΥΕΦΑ στην ουσία εμείς παιτάξαμε την πρόκριση απέναντ σε μια μικρομεσαία ομάδα πράγμα που δεν υσχύει για εσάς. Που με το σκορ πρόκρισης 0 - 0 πηγαίνατε για σκορ πρόκρισης και ακουγόταν απο παντού να προσέχει τις κάρτες να παίξει συντηρητικά ο γαυρος και αλλα ωραιά...
Αλλά ευτυχώς ο κόσμος του γαυρου ακουγόταν στο γήπεδο...

Mitsmann
06-03-2008, 11:57
Προσπαθω να καταλαβω το νοημα του αποπανω ποστ, αλλα δυσκολα τα πραματα.

ion_storm
06-03-2008, 12:05
Μέτα χαράς να στο εξηγήσω αλλά διάβασε κα 3 - 4 ποστ πριν μήπως το καταλάβεις.

Mitsmann
06-03-2008, 12:10
Γιατί από χτες όλοι οι γαυροι που μιλάω φωνάζουν και οδύρονται αν τους λες Τσελσι??? Λέμε κατι περίεργο η μήπως δεν χάσατε?
Για ΟΥΕΦΑ στην ουσία εμείς παιτάξαμε την πρόκριση απέναντ σε μια μικρομεσαία ομάδα πράγμα που δεν υσχύει για εσάς. Που με το σκορ πρόκρισης 0 - 0 πηγαίνατε για σκορ πρόκρισης και ακουγόταν απο παντού να προσέχει τις κάρτες να παίξει συντηρητικά ο γαυρος και αλλα ωραιά...

Λοιπον τι συμπερασμα βγαζω εγω απ αυτο.

α) Η Τσελσι μας νικησε.
β) Η Τσελσι μας νικησε φυσιολογικα
γ) Ο παο πεταξε στα σκουπιδια την προκριση
δ) Ο παο πεταξε στα σκουπιδια την προκριση αντιμετωπιζοντας μια μικρομεσαια για τα γενικα ευρωπαικα δεδομενα ομαδα
ε) Ολοι οι οπαδοι του οσφπ μετα το 0-0 ελπιζαμε σε κατι καλο.

Και ξαναρωταω. Ποιο το νοημα των αυτονοητων?

Raven Lord
06-03-2008, 12:14
axaxaxaxaxa!!!!ma poso asteios?????
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Δελτίο Τύπου - 14/1/2005

ΑΠΟΦΑΣΗ
Το Πρωτοβάθμιο Τριμελές Δικαιοδοτικό Όργανο του ομαδικού αθλήματος του ποδοσφαίρου, αποτελούμενο από τον Βασίλειο Κωστόπουλο-Πρόεδρο Πρωτοδικών ως Πρόεδρο και τους Δημήτριο Λευκό-Εισηγητή και Γεράσιμο Βρυώνη Πρωτοδίκες Αθηνών ως μέλη, με την υπ’ αριθμ. 74/14-1-2005 απόφασή του, αποφαίνεται ότι ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν τελέστηκε από υπαιτιότητα αμφοτέρων των ομάδων, τις οποίες και μηδενίζει για το μεταξύ τους αγώνα.

Αφαιρεί τρεις (3) βαθμούς από κάθε υπαίτια ομάδα. (άρθρο 21 του ΚΑΠ).

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ τις πειθαρχικές ποινές α) της στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα της με την παρουσία θεατών (κεκλεισμένων των θυρών) για τέσσερις (4) αγωνιστικές ημέρες Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου και β) του χρηματικού προστίμου των εκατό χιλιάδων (100.000) ευρώ. (άρθρο 41 Ζ του Ν. 2725/1999 όπως ισχύει).

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τις πειθαρχικές ποινές α) της στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα της με την παρουσία θεατών (κεκλεισμένων των θυρών) για τέσσερις (4) αγωνιστικές ημέρες Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου και β) του χρηματικού προστίμου των τριακοσίων χιλιάδων (300.000) ευρώ. (άρθρο 41 Ζ του Ν. 2725/1999 όπως ισχύει).

ΤΟΥ Κ. ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ

Όταν μία μεγάλη ομάδα χάνει πολύτιμους βαθμούς μετά από κακή απόδοση στο γήπεδο έχει πρόβλημα ψυχολογίας. Έχει ακόμα και πρόβλημα επικοινωνίας αφού δεν μπορεί να συνεχίζει να κρύβει το κεφάλι της στην άμμο, ρίχνοντας άμμο και στα μάτια των άλλων. Το πρόβλημα όμως αυτό γίνεται πολύ μεγαλύτερο όταν στο παρελθόν έχει ισχυριστεί ότι τα πρωταθλήματα κερδίζονται στα γήπεδα και όχι στα δικαστήρια. Ακόμα δε περισσότερο όταν προσφεύγει σε αυτά για να πάρει τρεις βαθμούς.

Η απόφαση για την περιβόητη απόφαση του Ρόμαν Βάλνερ βγήκε το βράδυ της Τετάρτης. Συγκεκριμένα, η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ κατακύρωσε με 3-0 τον αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς-Ολυμπιακός υπέρ των "ερυθρολεύκων", ενώ αφαιρέθηκε ένας βαθμός από τους Πόντιους.

Αναλυτικά η απόφαση:

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση συνεκδίκασε τις:

Α. Από 11/2/2008 έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
Β. Από 11/2/2008 έφεση της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς
Γ. Από 20/2/2008 έφεση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ρόμαν Βάλνερ.
1.Απορρίπτει τη Γ έφεση ως εκπρόθεσμη και άρα απαράδεκτη.
2.Δέχεται τυπικά την Α και Β έφεση.
3.Απορρίπτει κατ΄ ουσίαν τη Β έφεση.
4.Δέχεται κατ΄ ουσίαν την Α έφεση.
5.Εξαφανίζει την υπ΄ αριθ. 51/2008 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής/Super League.
6.Δικάζει επί της ουσίας την υπόθεση.
7.Δέχεται την ένσταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Ρόμαν Βάλνερ στον αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς-Ολυμπιακός (3/2/2008).
8.Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τέρματα 3-0 και αφαιρεί ένα (1) βαθμό από την ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς από το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εκδίκαση της έφεσης άρχισε περίπου στις 20:30 και ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα και συγκεκριμένα λίγο πριν τη σέντρα στην αναμέτρηση του Λονδίνου μεταξύ Τσέλσι και Ολυμπιακού.

μα πόσο πιο τραγικός? :roll:

chris_boss
06-03-2008, 13:09
κουράζετε

Zoonchild
06-03-2008, 13:45
. Που με το σκορ πρόκρισης 0 - 0 πηγαίνατε για σκορ πρόκρισης και ακουγόταν απο παντού να προσέχει τις κάρτες να παίξει συντηρητικά ο γαυρος και αλλα ωραιά...

egkw nden katalabainei..... :!:

Ford Prefect
06-03-2008, 14:05
Ρέηβεν, περιμένω κάποιο σχόλιο επιτέλους για την ένσταση.
Μην ξεχάσεις να αναφερθείς στην φωταγώγηση του Πειραιά.

ion_storm
06-03-2008, 14:44
. Που με το σκορ πρόκρισης 0 - 0 πηγαίνατε για σκορ πρόκρισης και ακουγόταν απο παντού να προσέχει τις κάρτες να παίξει συντηρητικά ο γαυρος και αλλα ωραιά...

egkw nden katalabainei..... :!:

Ώπα φίλε σωστός.
Ήραν πρωι και δεν είχα πιεί καφέ.
εννοοούσα ότι με το "σκορ προκρισης" 0 - 0 ειρωνικά πηγαίνατε (η οι γαύροι) για ισοπαλια προκριση, για νικη 0 - 1 κτλ.
το άλλο με κάρτες είναι σχόλια εκφωνητή που είχε δέσει κόμπο την πρόκριση και έλεγε να προσεχουν για κάρτες.

attila
06-03-2008, 14:59

δηλαδη τι περιμενες να γινει?να βγουν να παιξουν φουλ επιθεση με 4-3-3 και τα μπακ να μην γυρνανε πισω απο το κεντρο?
μια χαρα επαιξε ο ολυμπιακος και αν ειχε τους γκαλεττι και λουα-λουα(πριν το ματς δηλωνα οτι δεν παμε πουθενα χωρις αυτους) θα μιλαγαμε για αλλο ματς

cthulu
06-03-2008, 15:01
μια χαρα επαιξε ο ολυμπιακος

fandango
06-03-2008, 15:04
μια χαρα επαιξε ο ολυμπιακος

Ναι, αλλά όχι κι ότι αν έπαιζαν οι Γκαλέτι-Λούα Λούα θα ήταν 0-2 στο 20'. Απλά, ΑΝ δεν έβαζε τόσο γρήγορα γκολ η Τσέλσι και πήγαινε το παιχνίδι στο 30'-40' με 0-0, ίσως ο οσφπ να είχε κάποια τύχει.

αν κάποτε θα γίνουν όλα αυτά τα αν, ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ

ion_storm
06-03-2008, 15:18

δηλαδη τι περιμενες να γινει?να βγουν να παιξουν φουλ επιθεση με 4-3-3 και τα μπακ να μην γυρνανε πισω απο το κεντρο?
μια χαρα επαιξε ο ολυμπιακος και αν ειχε τους γκαλεττι και λουα-λουα(πριν το ματς δηλωνα οτι δεν παμε πουθενα χωρις αυτους) θα μιλαγαμε για αλλο ματς

Χμμμμμμμμ.Δηλαδή όλη η ομάδα 2 παίχτες ??? δεν είπα να παιξετε επίθεση (δεν μπορούσατε κιόλας) αλλα παίξτε τουλαχιστον άμυνα.
Καλά και αυτοι να έπαιζαν κατι θα άλλαζε... ευτυχώς που στο τέλος κατι έγινε και δεν μιλαμε για ολοκληρωτική συντριβη.
Νικοπολίδη να μην είχατε και τα λέμε...

Scarbaf
06-03-2008, 16:42
εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείστε με κάποιους που αποκλείστηκαν στους "32" του Ουέφα?

κατά τα άλλα καλά ήταν φέτος, άντε και του χρόνου.

ΥΓ @ raven: Δε χρειάζεται να συνεχίζεις την προσπάθεια να αποδείξεις οτι είσαι ΗΛΙΘΙΟΣ, το έχουμε εμπεδώσει καιρό τώρα.

ΥΓ για τους υπόλοιπους: εντάξει καταλαβαίνω την χαρά σας, ένα χρόνο τώρα περιμένατε να βγάλετε τη χολή σας...

carheart
06-03-2008, 17:51
Scarbaf μετα συμπαθείας, αλλά έχεις αποδείξει εμπράκτως πως το πιο βλαμμένο παιδί του Athletics έχει σκήπτρο βασιλιά, και κάθεσαι στο θρόνο. Οπότε καλό θα ήταν να ασχολείσαι με επιχειρήματα, και όχι με επιθέσεις σε οποιονδήποτε εδώ μέσα, μιας και όσο να ναι δεν μπορείς να κοντρολάρεις τα απαραίτητα!

irreligious
06-03-2008, 17:56
τα δικά σου επιχειρήματα που κατα τ'άλλα δεν αποτελούν προσωπικές επιθέσεις αρχίζουν κ τελειώνουν σε φράσεις για σκήπτρα κ βασιλιάδες?

carheart
06-03-2008, 17:59
Εγώ κάνω επισημάνσεις απλώς! Όσο για επιχειρήματα, είχα μια ανταλλαγή μερικών με Μιτσμανν το πρωί.

Και πιθανότατα το βράδυ κάτι θα υπάρξει στο euroleague thread, σε μορφή κουβέντας όμως! Επιχειρήματα καταθέτουμε όταν υπάρχουν και απέναντί μας μερικά!

Σωστά; Σωστά να λες!

Eulogy
06-03-2008, 18:03
τελικα εξακολουθουμε να ειμαστε η μοναδικη ελληνικη ομαδα που εχει παρει διπλο στο νησι και μαλιστα σε εν δυναμει πρωταθλητρια :D

irreligious
06-03-2008, 18:05
Σωστά; Σωστά να λες!

θα πνίξω τον θυμό μου σε ένα μποκάλι ουίσκι και θα σε συγχωρήσω

wino
06-03-2008, 18:07
To mats teleiwse th stigmh pou katafere h chelsea na balei gkol sto prwto 10lepto, apo ekei kai meta ti na kanei o osfp? Pantws ta gkol pou efage htan kai ta 3 gamhsiatika. Me liga logia dld ekane emfanish ellhnikou prwta8lhmatos kai oxi eurwphs. Dekto oti eleipan galetti kai lua lua alla de nomizw oti 8a mporousan na exoun apotrepsei kati. Isws na eixe mia kaluterh antidrash meta to gkol alla kai auto duskolo. Tespa, kai edw pou eftase de tous xalase ka8olou tous fila8lous tou. Pisteuw oti meta o Zaxavi phre thl ton abramovic na dwsei entolh ston allon ton kakomoirh o opoios 8a dwsei entolh stous paixtes na ton afhnoun ligo to belluschi na kanei kamia fash mpas kai ton dei kaneis kai ton parei, afou kai oi agglikes omades apo scouting skizoun

ps. Megas mu8os h atmosfaira sta agglika ghpeda.

carheart
xD

wino
τελικα εξακολουθουμε να ειμαστε η μοναδικη ελληνικη ομαδα που εχει παρει διπλο στο νησι και μαλιστα σε εν δυναμει πρωταθλητρια :D

etsi

FANTASMA
06-03-2008, 18:33
Παντως εχει παει απογευμα κι ακομα να αρχισουν τα κωμικοτραγικα του στυλ οτι μας λυπηθηκανε μετα το 3-0 και επρεπε να φαμε 7 και αλλα τετοια γλαφυρα και τελικα ενω το πηγαινε για βροχη μαλλον δε θα ριξει τιποτα. Και ο warlord πως θα βγει για γλοιωδες σουλατσαρισμα? Lots of puns intended.

Scarbaf
06-03-2008, 18:43
Scarbaf μετα συμπαθείας, αλλά έχεις αποδείξει εμπράκτως πως το πιο βλαμμένο παιδί του Athletics έχει σκήπτρο βασιλιά, και κάθεσαι στο θρόνο. Οπότε καλό θα ήταν να ασχολείσαι με επιχειρήματα, και όχι με επιθέσεις σε οποιονδήποτε εδώ μέσα, μιας και όσο να ναι δεν μπορείς να κοντρολάρεις τα απαραίτητα!

αυτά τα λες εσύ, ο οποίος παίζει να έχεις κάνει 10 ποστ που να μου τα χώνεις χωρίς να με ξέρεις. σε κανένα από αυτά δεν σου έχω απαντήσει, οπότε δεν είμαι εγώ αυτός που ασχολούμαι με επιθέσεις. και μην αναφέρεσαι εσύ σε επιχειρήματα, γιατί εδώ γελάμε όλοι. τέλος δεν νομίζω οτι ο ρέιβεν χρειάζεται δικηγόρο, οπότε για μία φορά βούλωσέ το.

carheart
06-03-2008, 18:49
puppy sad :(

House Of Low Culture
06-03-2008, 18:52
ξερνάω.

Odonian
06-03-2008, 19:11
Προσωπικά δε με απασχολεί το θέμα του γαύρου τόσο, απλά ήθελα να σχολιάσω ότι ο αποκλεισμός από Ρέιντζερς δεν έχει καμιά σχέση με τα παιχνίδια σας με Τσέλσι. Στη δική μας περίπτωση, ήταν 2 ομάδες σαφώς πιο κοντά στην ποιότητα (αν και η Ρέιντζερς είναι μέσα στα 25 μεγαλύτερα μπάτζετ όπως έλεγε ο εκφωνητής) και πήγαμε για την πρόκριση, με τον τρόπο που πίστευε ο πεσέιρος ότι πρέπει. Ο γαύρος πήγε για να μην φάει το μεγαλύτερο δυνατό καυλί και όντως δεν το έφαγε αν δούμε συνολικά τα 2 ματς.

Νομίζω όμως ότι το δεύτερο είναι ως στόχος αρκετά πιο εύκολο από το πρώτο - ένα γκολ στην τελική να βάζατε εκεί θα το παίζατε και πετυχημένοι. Ας μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.

Raven Lord
06-03-2008, 19:30
Ρέηβεν, περιμένω κάποιο σχόλιο επιτέλους για την ένσταση.
Μην ξεχάσεις να αναφερθείς στην φωταγώγηση του Πειραιά.

μιας κι εσείς δεν έχετε να πείτε τίποτα θα επαναλάβω για άλλη μια φορά:
ας είσασταν ΜΑΓΚΕΣ πριν 2,5 χρόνια και να δεχόσασταν την ποινή που επέβαλε ο ΚΑΝΟΝΟΝΙΣΜΟΣ, για τον οποίο διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας τους τελευταίους 2 μήνες, για να μη μιλάει κανείς τώρα. αλλά έχετε φτάσει σε σημείο να σας κράζει όλη η ελλάδα, ακόμη και σοβαροί gayροι - οι οποίοι δυστυχώς είναι πολύ λίγοι.

για το 2ο γιατί όχι? αν θυμάμαι καλά είστε η μόνη ομάδα που έβγαλε οπαδούς να πανηγυρίσουν μετά από ήττα. και το 0-0 με την τσέλσι ήταν σίγουρη πρόκριση. και το χτεσινό ματς ήταν τεράστια επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς ότι μετά το '50 τους ποδοπατήσατε. μην ξεχάσω και το μεγαλειώδη λαό του θρύλου που πήρε το τσ.λ. των οπαδών.

@scarbaf, :moutza: (-1 η διαφορά στο γήπεδο)

FANTASMA
06-03-2008, 19:45
Θα γινω γραφικος γιατι θα το επαναλαβω για πολλοστη φορα, αλλα εχεις ενα ιστορικο λαθος στο ποστ σου, δεν ειμαστε η μονη ομαδα που πανηγυρισε ηττα, εσεις εχετε και επετειο καθε χρονο ανημερα του αγιου γουεμπλεη.

Raven Lord
06-03-2008, 19:48
αν και είμαι από τους λίγους που δε χρησιμοποιούν ποτέ το γουέμπλεϊ σαν επιχείρημα, θα γίνω ακόμη πιο γραφικός και θα σου πω, φτάσε τελικό και πανηγύρισέ τον κι εσύ. δικαιολογείται και η φωταγώγηση.

επί της ουσίας, πάντως, δε βλέπω σχόλια.

Mitsmann
06-03-2008, 21:59
Ο γαύρος πήγε για να μην φάει το μεγαλύτερο δυνατό καυλί και όντως δεν το έφαγε αν δούμε συνολικά τα 2 ματς.

Oπως επιασα τα πραγματα απο παλμο ρεπορταζ και γενικοτερα hype της ομαδας που διαβαζω καθημερινα και σιγουρα πιο πολυ απο καποιον οπαδο αλλης ομαδας, νομιζω οτι πραγματικα στον ολυμπιακο πιστεψαν/νομισαν οτι μπορει να περασουν, ιδιως μετα το 0-0. Υπεραισιοδοξια? Υπερβολη? Πιθανον.

Odonian
06-03-2008, 22:24
Οι παίκτες ίσως, πρέπει να έχεις μια τέτοια άγνοια κινδύνου/κομάντο λογική όταν μπαίνεις σε τέτοια γήπεδα, ακόμα και αν κοροιδεύεις τον εαυτό σου. Από το στήσιμο της ομάδας και τις αλλαγές στο καραισκάκη όμως δε νομίζω ότι ο τάκης είχε τέτοια λογική. Αν έπαιζε και στα δυο ματς για την απειροελάχιστη ελπίδα να περάσει, θα έψαχνε λίγο το γκολ προς το τέλος του εντός έδρας. Μπορεί να κάνω και λάθος, ισχύει ότι δεν έχω ασχοληθεί με τα μέσα σας τόσο, ούτε και με τα δικά μας δεν ασχολούμαι εδώ που τα λέμε.

eleventh guardian
06-03-2008, 22:30
Αφήστε τις ανούσιες συζητήσεις και βάλτε ΑΝΤ1 να δείτε τον άρχοντα να αναλύει ποδόσφαιρο.

Mitsmann
06-03-2008, 22:30
Οι παίκτες ίσως, πρέπει να έχεις μια τέτοια άγνοια κινδύνου/κομάντο λογική όταν μπαίνεις σε τέτοια γήπεδα, ακόμα και αν κοροιδεύεις τον εαυτό σου. Από το στήσιμο της ομάδας και τις αλλαγές στο καραισκάκη όμως δε νομίζω ότι ο τάκης είχε τέτοια λογική. Αν έπαιζε και στα δυο ματς για την απειροελάχιστη ελπίδα να περάσει, θα έψαχνε λίγο το γκολ προς το τέλος του εντός έδρας. Μπορεί να κάνω και λάθος, ισχύει ότι δεν έχω ασχοληθεί με τα μέσα σας τόσο, ούτε και με τα δικά μας δεν ασχολούμαι εδώ που τα λέμε.

νομιζω οτι πιο πολυ εψαξε ενα γκολ, αλλα εκτος εδρας (ακομα και πριν το εντος εδρας ματς) με βαση τις εμφανισεις που ειχε κανει φετος (και με το δεδομενο γεγονος οτι ΣΕ ΚΑΘΕ εκτος εδρας ο ολυμπιακος σκοραρε πανω απο 1 γκολ μαλιστα, βασισαν την τακτικη τους στο να βρουν χωρο στο Σταμφορντ και να βγαλουν αντεπιθεσεις.

Με Γκαλετι - Λουα Λουα εξω ομως, αυτο εγινε κατι μεταξυ πανδυσκολου και αδυνατου. Συν το οτι στο 25' αυτο το σχεδιο πηγε περιπατο και δεν ειχαμε και εναλλακτικο.

συν το οτι η Τσελσι στην αγγλια δεν ειναι βερντερ και λατσιο.

Odonian
06-03-2008, 22:37
Ναι, αν θυμάσαι αυτή ήταν η κριτική μου στο παιχνίδι του γαύρου (κάποιοι βιάστηκαν να με πουν εμπαθή πάλι), ότι η Τσέλσι στο γήπεδό της είναι ιδιαίτερα σοβαρή. Οι δυο ομάδες που αναφέρεις είναι ασταθείς με αποτέλεσμα να είναι ευάλωτες σε κλεφτοπόλεμο που μπορεί να κάνει ο γαύρος (αν και όπως αναφέρεις οι καλύτεροι γι' αυτό ήταν έξω). Η Τσέλσι δε φαινόταν να κάνει τέτοιες μαλακίες.

Η γνώμη μου βέβαια για τη Λάτσιο, πολύ πριν κληρωθεί ο γαύρος μαζί της, είναι ότι είναι μια πολύ σκατά ομάδα. Άθλιοι.

MastodontoideaPliokenous
06-03-2008, 22:45
συν το οτι η Τσελσι στην αγγλια δεν ειναι βερντερ και λατσιο.

Αυτο.
Και οχι μονο μεσα στην αγγλια.Δλδ τις βερντερ και λατσιο τις εριξες 6 και 3 γκολ,αντιστοιχα,μεσα εξω,πραμα απιθανο να επαναλαμβανοταν με την σοβαροτητα που επιδυκνυει μια ομαδα σαν την τσελσι.

@με προλαβε ο αποπανω!

hvilelos?
07-03-2008, 04:19
Megas mu8os h atmosfaira sta agglika ghpeda.

Μεγας μυθος η ατμοσφαιρα του σταμφορντ μπριτζ θελεις να πεις που στην προσπαθεια τους να οργανωσουν μια στοιχειωδη κερκιδα μαζευουν παιδακια και συνταξιουχους,τους δινουν και μια σημαιουλα να κουνουν περα δωθε και εναποκειται η δημιουργεια εξεδρας στους chelsea boys με τους οποιους γελα ολη η φιλαθλη αγγλικη γνωμη.Εκτος και αν ο μυθος που λες αρχιζει για σενα απτο 2003,εκει πασο

wino
07-03-2008, 10:23
Βασικά και της Άρσεναλ το γήπεδο δε έχει να πει κάτι σε ατμόσφαιρα, άνφιλντ είναι μπροστά σε πανικό, και ολντ τράφορντ γίνεται λίγο πανικός στην αρχή αλλά και πάλι νταξ, άμα δεν πας τούμπα να σου πετάν λοστούς όταν πας να βαρέσεις κόρνερ δε λέει

Raven Lord
07-03-2008, 12:19
Megas mu8os h atmosfaira sta agglika ghpeda.

Μεγας μυθος η ατμοσφαιρα του σταμφορντ μπριτζ θελεις να πεις που στην προσπαθεια τους να οργανωσουν μια στοιχειωδη κερκιδα μαζευουν παιδακια και συνταξιουχους,τους δινουν και μια σημαιουλα να κουνουν περα δωθε και εναποκειται η δημιουργεια εξεδρας στους chelsea boys με τους οποιους γελα ολη η φιλαθλη αγγλικη γνωμη.Εκτος και αν ο μυθος που λες αρχιζει για σενα απτο 2003,εκει πασο

"chelsea: very good team, shity firm
west ham: mediocre team, top firm"

ion_storm
07-03-2008, 14:49
Άγγλοι Hooligans για πάντα...
Πάντως όποιος θέλει ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα στην Αγγλία ας παει απο καμια firm - pub...

irreligious
07-03-2008, 16:26
σαν firm που λέτε πάντως παλιά μέτραγε η chelsea...οι χουλιγκάνοι της δεν ήταν οι headhunters?

Mitsmann
07-03-2008, 16:31
οι Z-95 λες?

attila
07-03-2008, 17:08
προ θατσερ(πουτανα,σκυλα) το σταμφορντ μπριτζ ειχε ηλεκτροφορα καγκελα με ταση 110V και ηταν το μονο γηπεδο που τα ειχε

ion_storm
07-03-2008, 17:20
¨Οτι έκανε η Θάτσερ το έκανε καθαρά απο ποδοσφαιρική αγάπη κτλ... χοχο... (αν και τελικά η Πρεμιερσιπ εγινε πιο ακριβη και απο ΝΒΑ άρα και καλύτερη για μερικόυς). Πάντως για μένα ελιναι το καλυτερο πρωτάθλημα.

Υποτίθεται ότι το όνομα Headhunters βγήκε επείδη είχαν αποκεφαλίσει εναν οπαδό της Λιβερπουλ (ή Αρσεναλ) και του καρφωσαν το κεφαλί στο Σταμφορντ Μπριτζ απο έξω αλλά μάλλον είναι τρελή μούφα αυτό.
Από κει και πέρα οι firms της Τσελσι έχουν αρχίσει να πέρνουν τα πάνω τους πάλι, τουλάχιστον αυτά ακούω.
Π'αντως πλάκα πλάκα τις καλύτερς firms τις έχουν μικρομεσαιες ομάδες Γουεστ Χαμ, Μοωτελσμπρο κτλ.

geologiko_karoto
07-03-2008, 18:25
τι είναι firm ρε παιδιά ?

τους χειρότερους όπαδους έχει η Μίλγουόλ και το ξέρετε - είχα ακούσει ότι γκρέμισαν μόνοι το γήπεδό τους για να έχουν να πετάνε τούβλα στους αντίπαλους οπαδούς

ion_storm
07-03-2008, 18:30
Ξέχασα Μιλγουολ πριν.
firm είναι σαν να λεμε σύνδεσμος. οπαδική συμμορία αν θες.

Odonian
07-03-2008, 18:53
Μίλγουολ γαμάει.

Raven Lord
07-03-2008, 20:21
ΙCC ρε μουνιά!!! (Inter-City Crew της West Ham) 8)

jack the ripper
07-03-2008, 23:00
:thumbsup: :thumbsup:

SpiritCrusher
08-03-2008, 04:59
οι Z-95 λες?

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Odonian
08-03-2008, 06:24
Είναι ο Ζ80 με μαθηματικό συνεπεξεργαστή.

Mitsmann
08-03-2008, 13:04
αν ο Deggial εμπαινε αθλετικς θα το ειχε βρει!

Z-95 Headhunters ειναι παλια σκαφη των Rebels στο Star Wars. Πολυ παλια ομως. Με ενα TIE-Fighter χωρις ασπιδες μπορουσες να μπλεχτεις σε dogfight με 5-6 ταυτοχρονα και να βγεις ατσαλακωτος (σικ)

wino
12-03-2008, 01:31
δύσκολα να μην το πάρει αγγλική ομάδα φέτος

FANTASMA
12-03-2008, 09:44
Εκτος απο το οτι ειδικα Αρσεναλ και Μαντσεστερ (για μενα) παιζουν πολυ ωραια μπαλα, στατιστικα και μονο να το παρεις εχουν 50%. Η Φενερμπαχτσε και η Σαλκε αν δεν κληρωθουν μεταξυ τους θα αποκλειστουν στον επομενο γυρο, και η Ρομα, ε ειναι η Ρομα, που θα παει. Αρα μενει η Μπαρτσελονα εναντιον ολης της Αγγλιας. Εννοειται ειμαστε με Μπαρτσα βεβαια.

GuardianOfIvorytower
12-03-2008, 14:33
Συμφωνώ με τον αποπάνω.

Magellan
12-03-2008, 14:49
στηριζουμε μπαρτσελονα αλλα δεν το κοβω

Mitsmann
12-03-2008, 14:53
φετος για διαφορους λογοι θελω να το παρει η αρσεναλ.

jack the ripper
12-03-2008, 15:28
ηθελα να το παρει η Σελτικ ( :D ) αλλα δυστυχως δεν......

Απο αυτες που μεινανε μεταξυ μαντσεστερ και αρσεναλ ειμαι(κατα σειρα προτιμησης)....κραξτε :P

Blindgeo
12-03-2008, 15:31
Manchester kai Barca

geologiko_karoto
12-03-2008, 15:47
αφού όλοι το ξέρετε ότι η μεγάλη Λίβερπουλ θα το σηκώσει

PainOfSalvation
12-03-2008, 15:55

.-

Phantom Duck
12-03-2008, 16:05

.-

=)

δεν έχουμε και μίλαν να γίνει το 2-1 γαμώτο.

wino
12-03-2008, 17:35
psofos kakos.

Gia na apokleistei h liverpool pantws, 8a prepei na ths pesei kamia mikroterh se dunamikh omada apo authn (schalke, tourkoi) h kamia roma. Me tis alles 8a pai3ei to tsoukou mpol kai ante perna thn

psychotron
12-03-2008, 19:49
Manchester kai Barca
Αυτό ακριβώς.

Odonian
12-03-2008, 20:44
Φυσικά και είμαστε Liverpool.

Stormrider
12-03-2008, 22:06
στηριζουμε μπαρτσελονα αλλα..

..tha to parei o manchester

GuardianOfIvorytower
14-03-2008, 15:33
Arsenal - Liverpool
Roma - Manchester
Schalke - Barcelona
Fenerbahce - Chelsea

Κ μετά παίζει νικητής 1-4 κ 2-3, δλδ λογικά θα έχουμε ημιτελικό Μπάρτσα - Μαντσεστερ. Κ να σκάσει πάλι Λίβερπουλ - Τσέλσυ, χαχα γέλιο θα έχει.

Mitsmann
14-03-2008, 15:45
συγνωμμη αλλα αν δεν εισαι οπαδος καποιας απ τις 2 ομαδες τα ματς του Τσου Λου Λιβερπουλ - Τσελσι, δεν εχουν καθολου γελιο.

PainOfSalvation
14-03-2008, 15:47
e NAI MWRH LIVERPOOL...

pernas aaaaaaaaaneta ta gatakia tis "ANTE_GAMHSOU_ARSENAAAAL_ANTE_GAMH_ANTE_GAMHSOU_ARSENAL"
kai meta eee....eisai teliko xalara pali

wino
14-03-2008, 15:58
πολύ θα ήθελα να δω ημιτελικό man-barca, πολύ πιθανόν να είναι πολύ θεαματικά παιχνίδια, αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι θα περάσουν, ειδικά man κιόλας

chelsea και σε αυτό το γύρο ο πιο εύκολος αντίπαλος της έπεσε

Magellan
14-03-2008, 16:04
μαλακια
μπαρτσα - μαν γιουν. επρεπε να ειναι ο τελικος

nothingman
14-03-2008, 16:05
ρε ο Βερνίκος μια χαρά σας αξίζει.
άμπαλοι.

FANTASMA
14-03-2008, 16:08
Ελπιζω σε προκριση Αρσεναλ, Μαντσεστερ, Φενερμπαχτσε και Μπαρτσελονα.

jack the ripper
14-03-2008, 16:22
Ελπιζω σε προκριση Αρσεναλ, Μαντσεστερ, Φενερμπαχτσε και Μπαρτσελονα.

Αυτο....Αν και οντως τελικος θα ηθελα να ειναι Μαντσεστερ-Μπαρτσελονα

GuardianOfIvorytower
14-03-2008, 16:32
συγνωμμη αλλα αν δεν εισαι οπαδος καποιας απ τις 2 ομαδες τα ματς του Τσου Λου Λιβερπουλ - Τσελσι, δεν εχουν καθολου γελιο.

Γέλιο από την άποψη ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε πάλι το ίδι ζευγάρι ημιτελικών (κ να περάσει η Λιβερπουλ :P ). Προσωπικά από όλες τις ομάδες Μπάρτσα θελω, θα δείξει όμως.

Jim Dandy Mangrum
14-03-2008, 17:49
gamietai h mpartsa kai o peiraias...

united reeeee

Scarbaf
14-03-2008, 21:52
πάμε μωρή Φενέρ! :)

Ford Prefect
14-03-2008, 22:05
Λίβερπουλ και Μπάρτσα όπως πάντα.

attila
15-03-2008, 00:05
η φενερμπαχτσε δεν ειναι ολυμπιακος και η τσελσι δεν εδειξε τιποτα εξαιρετικο.και οι τουρκοι εφτασαν ως εδω και απο εδω και περα οτι και να γινει δεν τους νοιαζει οποτε παιζουν χωρις αγχος.
τωρα που η μιλαν ο θρυλος και η σεβιλλη πηραν πουλο υποστηριζω φενερμπαχτσε.

Eulogy
15-03-2008, 00:08
Λίβερπουλ και Μπάρτσα όπως πάντα.

cthulu
02-04-2008, 01:33
ayrio h netdeixnei arsenal-liverpool.
opote sto fener-chelsea problepontai goal kai 8eama kai sto aggliko to poly 1 goal.
:|

wino
02-04-2008, 02:16
ωραίο ημιτελικό θα δούμε, όσα φάμε και όσα βάλουμε

Abruzzi
02-04-2008, 08:03
νατος ο μικρος

το fm δικαιωνεται ξανα

α και η φενερ μεχρι το τελος της δεκαετιας θα εχει ευρωπαικο τιτλο

Scarbaf
02-04-2008, 09:08
μπα, εγώ για φωτοβολίδα την κόβω.

ion_storm
02-04-2008, 17:33
Όλες οι ευρωπαικες είναι πιθανό να έχουν τίτλο έκτος από όσες βγαίνουν Ερώπη από Super League.
Κατά τα άλλα πάμε ρε Manchester... έπρεπε ο φλώρος να καρφώσει και το τρίτο... το καλό θα ήταν να δούμε καμιά σφαγή πάλι με Roma άλλα μάλλον θα παίξουν συντηριτικά.

attila
02-04-2008, 18:21
η φενερ οπως και ολες απο τα μικρομεσαια πρωταθληματα το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να παρουν κανα ουεφα.
η γαλατα θυμαμαι βγηκε στο ουεφα ως τριτη ομιλου,το πηρε,πηρε και το σουπερ καπ και την επομενη χρονια περασε 2 φασεις ομιλων τσαμπιονς λιγκ βρεθηκε στους 8 να χανει 0-2 στην τουρκια απο τη ρεαλ,το γυρισε σε 3-2 και εκει που αρχισαμε να πιστευουμε οτι μπορουσε να παει εστω ενα τελικο πηγε στη μαδριτη,εφαγε 3 γκολ και αποκλειστηκε.

πειτε μου οτι δεν ειμαι ο μονος που την υποστηριζε στον τελικο με την αρσεναλ

jack the ripper
02-04-2008, 22:11
ωραιο ματσακι εως τωρα...πιστευω θα μπουν και αλλα

irreligious
03-04-2008, 01:23
τί goalάρα αυτός ο Deivid

attila
03-04-2008, 01:25
ετσι μωρη φενερ

wino
03-04-2008, 01:34
η liverpool δεν παλεύεται, καλύτερος αμυντικός της διοργάνωσης πάντως χαλαρά μπέντνερ

irreligious
03-04-2008, 01:39
και τι τρίπλα ο πούστς ο hleb

jack the ripper
03-04-2008, 01:40

και τι πεναλτυ δεν εδωσε ο μαλακας...

jack the ripper
03-04-2008, 01:41
μακαρι να περασει η φενερ...αν και το ματς που περιμενω να δω ειναι το Μαντσεστερ-Μπαρτσελονα...ελπιζω τουλαχιστον ενα απο τα 2 παιχνιδια να ειναι καλο

irreligious
03-04-2008, 01:42
δεν σας φάνηκε όμως ότι προλάβαινε να σουτάρει?

geologiko_karoto
03-04-2008, 01:50

και τι πεναλτυ δεν εδωσε ο μαλακας...

δεν ήταν πέναλντι ωρε,αυτά δε δίνονται

επίσης σκατά στο Τόρρες κ στο σλοβάκικο ταγάρι στην άμυνα

Daffy
03-04-2008, 02:17
:moutza:

attila
03-04-2008, 03:10
το κορακι που τυχαινε να ειναι και μπασκινας επαιξε καθαρα λιβερπουλ

Daffy
03-04-2008, 03:20
xm ektos apo tin ipopsia penalnti ston lefkoproso pou allou fanike oti epaikse liver?

ion_storm
03-04-2008, 03:22
Το πέναλτυ αυτό είναι καθαρό μη αμφισβητούμενο μόνο Έλλαδα.
ο διαιτητής γάμησε και δεν σταμάταγε το παιχνίδι για μαλακίες.
γενικά πολύ σωστός.
Η Αρσεναλ έπρεπε να βάλει αυτά που έχασε ώσε να έχει ενα πλεονέκτημα. αν και μετά απο Μιλαν παίζει και να την έχει την πρόκριση με Λιβερπουλ που καραδοκεί στο γήπεδο(χεχε)... Φενερ έπαιξε καλά αν και την γάμησε το αυτογκολ. Τσελσι δεν πολυγουσταρω αλλά την έπαιξε την Φενερ ένα ημίχρονο μονότερμα.
Θέώ τελικό Manchester με αγγλικη να γίνει μακελειό.

jack the ripper
03-04-2008, 10:57
ο διαιτητης γενικα καλος ηταν...και αφηνε να παιχτει το παιχνιδι χωρις να το σταματαει καθε λιγο και λιγακι(βλεπε βασαρας) και το μοναδικο σοβαρο λαθος που εκανε ηταν το πεναλτυ σε εκεινη τη φαση...
με το 1-1 δινω προβαδισμα στη λιβερπουλ..διοτι μπορει γενικα η αρσεναλ να παιζει πιο ωραια μπαλα ,η λιβερπουλ ομως στα δυσκολα εχει δειξει οτι ειναι ομαδα με αρχιδια....

psychotron
03-04-2008, 11:02
Το πέναλτι ήταν καθαρό imo, επίσης δεν θα αντέξω πάλι Λίβερπουλ, όχι άλλο κάρβουνο. Τουλάχιστον αν περάσει την Άρσεναλ, θα προσεύχομαι μετά να κάτσει τελικός Μάντσεστερ - Λίβερπουλ, να σας ρίξουμε άλλα 3 τεμάχια να γουστάρετε :twisted: :twisted:

jack the ripper
03-04-2008, 11:05
και εγω αυτο θελω για να πω την αληθεια...δεν υποστηριζω λιβερπουλ :P

psychotron
03-04-2008, 11:09
Για όσους υποστηρίζουν Λίβερπουλ λοιπόν το πιο πάνω post

Πάντως να μη λέω και πολλά πολλά και γίνει καμιά στραβή και κάτσει ο αγώνας και τη φάμε, γιατί δε θα ξέρω που να κρυφτώ μετά :P

FANTASMA
03-04-2008, 13:34
Πρεπει να εισαι Λιβερπουλ για να λες οτι αυτο δεν ηταν πεναλτυ, δεν εξηγειται αλλιως ε.