Log in

View Full Version : ΠΑΣΟΚ ΠΟΛΛ

Pages : [1] 2

ikonoklast
18-09-2007, 14:20
http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/832719_b.jpg
http://www.bbc.co.uk/greek/images/diamantopoulou300.jpg
http://ellhn.e-e-e.gr/news_report/assets/papandreou_b.jpg

Choose your weapon!

Atheist
18-09-2007, 14:36
Χμ, νομίζω πως οφείλω ευθαρσώς να ομολογήσω πως αν έχουμε βάγγο πρόεδρα, θα βαφτώ πράσινος.

Για την ακρίβεια με θυμάμαι να λέω πως μόνο τούτον και την αννούλα εκτιμώ σαν πολιτικούς και ΊΣΩΣ τον Ρέππα.

Αλλά η αννούλα παραείναι σέξυ και μπρούταλ.

Candiru
18-09-2007, 14:42
Χμ, νομίζω πως οφείλω ευθαρσώς να ομολογήσω πως αν έχουμε βάγγο πρόεδρα, θα βαφτώ πράσινος.

Για την ακρίβεια με θυμάμαι να λέω πως μόνο τούτον και την αννούλα εκτιμώ σαν πολιτικούς και ΊΣΩΣ τον Ρέππα.

Αλλά η αννούλα παραείναι σέξυ και μπρούταλ.

για τον γουρουνοκέφαλο να δηλώνεις θαυμασμό μέσα στην άγνοιά σου ως χαμουτζής που εισαι δεν με εκπλήσσει καθόλου

Atheist
18-09-2007, 14:46
χαμουτζής ε.

ikonoklast
18-09-2007, 14:50
μόνο τούτον και την αννούλα εκτιμώ σαν πολιτικούς και ΊΣΩΣ τον Ρέππα.
ε, χαμουτζής λίγο.

GuardianOfIvorytower
18-09-2007, 14:51
Κορυφαία όμως η επιλογή φώτο Γιωργάκη :). Πάντως οι άλλοι 2 μου κάνουν περισσότερο για ηγέτες κόμματος από τον τρίτο.

H.
18-09-2007, 14:59
Εγώ πάλι που είμαι και Σαλονικιός αγνοώ τις πίπες του καντι-καντι και ψηφίζω Βάγγο εύκολα.

Harvestman
18-09-2007, 15:00
γιατι τωρα δηλαδη κανουν poll αριστεροι, σαν τον ikonoklast, για να κραζουν οσους θα πουν την αποψη τους, που ετσι κι αλλιως τοσο καιρο κραζουν το πασοκ? δε καταλαβαινω

House Of Low Culture
18-09-2007, 15:03
@Ι.
είσαι Σαλονικιός πασόκος, άρα ναι, μας ενδιαφέρει απίστευτα η άποψη της μειοψηφικής σοσιαλδημοκρατικής αριστεράς της Nύφης του Θερμαϊκού. Για πες μας και για το σάντουιτς με γύρο.

carheart
18-09-2007, 15:05
Εγώ λέω μόνο το εξής, αν το πασόκ θελήσει απλά να ξαναπάρει τις εκλογές χωρίς να αλλάξει τις εκλογές, ο βενιζέλος είναι η μοναδική επιλογή του (και ο λαλιώτης!), διότι όπως προείπα και με γράψατε, στον κοσμάκη αρκεί μια τέτοια αλλαγή για να διώξει την δεξά. Το πασόκ δεν κάηκε ποτέ για να αναγεννηθεί από τις στάχτες του, ακόμα κουμάντο κάνει στο δημόσιο και παντού, σε δύο χρόνια θα είναι κυβέρνηση με βενιζέλο και στη ΝΔ θα πάει η ντορούλα, όλα κανονισμένα είναι, να δείτε που ο Καραμανλής θα κάνει τον Σαμαρά υπουργό κιόλας, για να βάλει και τη σφραγίδα στο σχέδιο, οπότε έχει μονάχα 2-3 χρόνια να φάει ό,τι μπορέσει η δεξιά, μέχρι να ξανανέβει το ΠΑΣΟΚ για να τους δείξει πως γίνεται, στους παλιοερασιτέχνες κλεφτάκους.

Atheist
18-09-2007, 15:05
είσαι Σαλονικιός πασόκος, άρα ναι, μας ενδιαφέρει απίστευτα η άποψη

εε...
το θρεντ...
ο ικόνοκλαστ το άνοιξε ξέρω 'γω...

κ γενικά, ό,τι είπε ο χάρβεστ.

House Of Low Culture
18-09-2007, 15:08
τεκαιγαμήσου ρε χαμουτζή.

ikonoklast
18-09-2007, 15:09
γιατι τωρα δηλαδη κανουν poll αριστεροι, σαν τον ikonoklast, για να κραζουν οσους θα πουν την αποψη τους, που ετσι κι αλλιως τοσο καιρο κραζουν το πασοκ? δε καταλαβαινω
Έλα τώρα, πλακίτσα κάνομε. Κι εγώ ψήφισα το βενιζέλο μου άλλωστε!
Ο οποίος μπορεί να είναι μεγάλος μπάσταρδος και σαπιοκοιλιάς αλλά είναι γραμματιζούμενος ά8ρωπος, πανέξυπνος πολιτικάντης και ικανότατος ρήτωρ. Σε αντί8εση με τη φώκια usurpadora σεγκολέν διαμαντοπούλου και τον ολοκληρωτικά άχρηστο χασικλή γιωργάκη.

Moonspellheim
18-09-2007, 15:25
psifizw anna giati:
1)den anakynwse tin ypopsifiothta tis 5 sec meta ta apotelesmata twn eklogwn
2)auto deixnei oti den einai koraki kai oti den eixe proetoimastei edw kai 2-3 mhnes gi auto to skopo
3)proeklogika edwse kai maxh se antithesi me vaggo pou paizei kai na yponomeuse to pasok
kai teleutaio kai shmantikotero:
4)me erethizei

inhalexhale
18-09-2007, 15:32
se antithesi me vaggo pou paizei kai na yponomeuse to pasok

Epomenws mpeni. Xontroulhs, sxetikos, eyfradhs, o hlios anatellei ksana.

Ki h annoula exei fash omws, karxart poios laliwths re =\

H.
18-09-2007, 15:54
@Ι.
είσαι Σαλονικιός πασόκος, άρα ναι, μας ενδιαφέρει απίστευτα η άποψη της μειοψηφικής σοσιαλδημοκρατικής αριστεράς της Nύφης του Θερμαϊκού. Για πες μας και για το σάντουιτς με γύρο.

Το ίδιο ακριβώς ενδιαφέρον έχω κι εγώ για την άποψη ενός ουρακοτάνγκου για μενα :thumbsup:

House Of Low Culture
18-09-2007, 15:56
ουγκ ουγκ ουγκ!

eleventh guardian
19-09-2007, 02:18
Εγώ πάντως γελάω με τις ΠΑΣΟΚικές εφημερίδες (ή μάλλον τα έντυπα των μεγαλοεκδοτών που για δικά τους συμφέροντα στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ), οι οποίες μέσα σε ένα 24ωρο ανακάλυψαν ξαφνικά ότι για όλα φταίει ο Γιωργάκης, φτάνοντας στο σημείο μέχρι και να του υποδεικνύουν να παραιτηθεί!

Ο Τζουμάκας τα είπε χύμα και μπράβο του, αλλά περιμένω από αυτόν (και τους υπόλοιπους λογικούς που έχουν απομείνει σ' αυτό το κόμμα) να αποχωρήσει αν εκλεγεί ο Βενιζέλος. Δεν νοείται συνύπαρξη αυτών των ανθρώπων, που δείχνουν ότι τουλάχιστον έχουν κάποιες αξίες, να συνυπάρξουν με το νέο καθεστώς που πάει να δημιουργηθεί.

Στην πραγματικότητα, το χάλι αυτό υπάρχει ήδη και κακώς είχαν όλοι αυτοί αποδεχθεί να συνυπάρξουν τόσο καιρό με αυτούς που είχαν μεταλλάξει το ΠΑΣΟΚ σε ένα καθαρό δεξιό κόμμα. Και όσοι απλοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θέλουν τον Βενιζέλο (τον οποίο εκτιμούσα για την μόρφωσή του και τον λόγο του, αλλά συμπεριφέρεται εντελώς ανήθικα από τη στιγμή που έγινε γνωστό το αποτέλεσμα των εκλογών) μάλλον αντιμετωπίζουν την πολιτική με ποδοσφαιρική λογική και δεν τους ενδιαφέρει η ουσία.

Ο σημερινός (χθεσινός πια) "Ναυτίλος" (http://www.enet.gr/online/online_fpage_text/id=56643040) του Στάθη τα λέει καλύτερα και εκφράζει, πιστεύω, τις απόψεις όλων των απογοητευμένων πρώην ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ (κάν'τε τον κόπο και διαβάστε το κείμενο).

Υ.Γ. Ο Σημίτης εξελίσσεται στον μεγάλο "εφιάλτη" του ΠΑΣΟΚ.

cloud
19-09-2007, 02:23
Υ.Γ. Ο Σημίτης εξελίσσεται στον μεγάλο "εφιάλτη" του ΠΑΣΟΚ.

Ήταν εμφανές ήδη απο την δεύτερη τετραετία διακυβέρνησης του.

eleventh guardian
19-09-2007, 02:27
Καλά, δεν τίθεται θέμα ότι οι συνέπειες της 2ης τετραετίας του Σημίτη είναι ο κύριος λόγος για την απαξίωση του ΠΑΣΟΚ στη μεγάλη μάζα του λαού. Οπως και για το γεγονός ότι έχει εξελιχθεί σε ένα δεξιό κόμμα.

Το χειρότερο είναι ότι από τότε που αποχώρησε από την προεδρία υπονόμευε συστηματικά τον Γιωργάκη (του οποίου τις δυνατότητες, για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω καθόλου σε εκτίμηση, ασχέτως αν για συναισθηματικούς λόγους τον προτιμώ χίλιες φορές από τους εκσυγχρονιστές) και θα φτάσει στο αποκορύφωμα τώρα, που τον βλέπουμε να στηρίζει υπογείως τον Βενιζέλο.

ΥΓ: Βλέπω τώρα στο βίντεο μια εκπομπή της ΝΕΤ (είδατε τι βίτσια μπορεί να έχει ένας άνθρωπος;) όπου δημοσιογράφοι των μεγαλοεκδοτών έχουν βάλει στη μέση τους Τζουμάκα-Πετσάλνικο (υποστηρικτές του Παπανδρέου) και δεν αντέχω να μην το φωνάξω και εδώ: ΠΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΜΨΙΑΣ; ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

sfinotouvlaki
19-09-2007, 02:45
http://www.garada.net/pic/grendizerdvd1.jpghttp://ellhn.e-e-e.gr/news_report/assets/papandreou_b.jpg

House Of Low Culture
19-09-2007, 03:11
ψηφίζω μόνο μέσα.

ikonoklast
19-09-2007, 03:43
ο γιατρός πάντως ψήφισε όλο μέσα.

Candiru
19-09-2007, 09:28
ολοφάνερα η άποψη του καθενός διαμορφώνεται από τα ΜΜΕ.

Πρωτα πρώτα ο γιωργάκης απλώς δεν έχει ίματζ δυναμικού ηγέτη, αλλά πολύ ήπιων τόνων και αυτό έχει διαμορφώσει μια έρπουσα παραφιλολογία και κουτσομπολιά ότι είναι καθυστερημένος και "μογγολάκι". Με τέτοια καραγκιοζλίκια, όπως με τους οικολόγους που δήθεν αφήνουν φίδια και δεινόσαυρους στην ελληνική ύπαιθρο, δύσκολα κερδίζεις την εμπιστοσύνη του κόσμου, ο οποίος στην διαμόρφωση άποψης είναι βαθειά χειραγωγημένος από τα ΜΜΕ.

Τον Μπέννυ τον ξέρετε όλοι μόνο από τα ΜΜΕ, εγώ γνωρίζω προσωπικά πάρα πολλά άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί του ή τον ξέρουν από κοντά και ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν μου είπε έναν καλό λόγο. Χαρακτηριστικό είναι αυτό που άκουσα από σημαντικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από την γραμματεία νέας γενιάς: "Ο Βενιζέλος είναι ό,τι χειρότερο έχει βγάλει η σύγχρονη ελληνική πολιτική σκηνή" και τίναζε το πέτο του.

Εγώ ψήφισα Διαμαντοπούλου για να πει και μια γυναίκα αρχηγός μεγάλου κόμματος στη χώρα μας, αν και προσωπικά δεν ξέρω τίποτε για αυτήν. Αμα είναι σκύλα σαν την Βάσω πάει χαμένη η ψήφος μου :P

Deggial
19-09-2007, 11:16
Εγώ ψήφισα Διαμαντοπούλου για να πει και μια γυναίκα αρχηγός μεγάλου κόμματος στη χώρα μας, αν και προσωπικά δεν ξέρω τίποτε για αυτήν. Αμα είναι σκύλα σαν την Βάσω πάει χαμένη η ψήφος μου :P

Έλα ρε μλκ, η Διαμαντοπούλου είναι ο ορισμός της έννοιας μικροκομματισμός...

carheart
19-09-2007, 12:14
Χαρακτηριστικό είναι αυτό που άκουσα από σημαντικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από την γραμματεία νέας γενιάς: "Ο Βενιζέλος είναι ό,τι χειρότερο έχει βγάλει η σύγχρονη ελληνική πολιτική σκηνή" και τίναζε το πέτο του, αλλά μετά έπρεπε να φύγει, γιατί τους είχε καλέσει σε δείπνο ο Λαλιώτης.

Zoonchild
19-09-2007, 12:18
ολοφάνερα η άποψη του καθενός διαμορφώνεται από τα ΜΜΕ.
. Με τέτοια καραγκιοζλίκια, όπως με τους οικολόγους που δήθεν αφήνουν φίδια και δεινόσαυρους στην ελληνική ύπαιθρο, δύσκολα κερδίζεις την εμπιστοσύνη του κόσμου, ο οποίος στην διαμόρφωση άποψης είναι βαθειά χειραγωγημένος από τα ΜΜΕ.

χεχ! οφ τοπικ αλλα τωρα θυμηθηκα για την καϊντλυ που μου ελεγε για τους εργατες που εχει στην ανασκαφη, και ειναι απο κατι χωρια της ασπροβαλτας πως ειπαν κατα λεξη: "οι οικολογοι? αυτοι που αφηνουν στα χωραφια φιδια+λυκους και μας καταστρεφουν"

οποτε εχει ποϊντ ο καντιρος. Συνεχιστε

Candiru
19-09-2007, 12:30
Χαρακτηριστικό είναι αυτό που άκουσα από σημαντικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από την γραμματεία νέας γενιάς: "Ο Βενιζέλος είναι ό,τι χειρότερο έχει βγάλει η σύγχρονη ελληνική πολιτική σκηνή" και τίναζε το πέτο του, αλλά μετά έπρεπε να φύγει, γιατί τους είχε καλέσει σε δείπνο ο Λαλιώτης.

ο συγκεκριμένος έχει πλέον πολύ χαλαρές σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ και ασχολείται με εμάς. Και ο Λαλιώτης μεγάλη λούγκρα και αυτός.

Marillion
19-09-2007, 12:39
vasika re boys oriste

http://evenizelos.blogspot.com/

Grafei kai apantaei arketa taktika.

Kingdom Gone
19-09-2007, 13:10
όχι ότι δε τα ξέραμε, αλλά τα πε ο τζουμάκας χύμα και οι άλλοι κάναν τους κινέζους:
http://www.skai.gr/master_avod.php?id=60060

Ubu Roi
19-09-2007, 14:27
και κάτι έξτρα εκ μέρους τζουμάκα, από ραδιοφωνική εκπομπή

http://www.skai.gr/master_avod.php?id=60160

εδώ χώνει ακόμα περισσότερο, κατονομάζει και τον πρετεντέρη ως κατάλληλο εκπρόσωπο του πασόκ στη βουλή.

εν τω μεταξύ, ο τύπος απλά από αφέλεια προσπαθώντας να βοηθήσει το γιωργάκη πήρε μαζί του όλο το πασόκ στον πάτο. λες και επί γιωργάκη δεν ήταν διαπλεκόμενοι.

εκτός αν δεν ήταν προϊον αφέλειας και ο τύπος πράγματι θέλει αριστερή στροφή στο μπατσόκ.

geologiko_karoto
19-09-2007, 18:17
ο Μπεννυ ειναι παοκτσακι κ με αυτον πρωθυπουργο ο ΠΑΟΚ θα παρει πρωταθλημα και παλι
ΝΑΙ σε λεω!

katwrimos
19-09-2007, 19:22
o mpaok den pairnei protathlima oute me ton zagoraki prothypourgo.

asimoulis
19-09-2007, 20:46
όχι ότι δε τα ξέραμε, αλλά τα πε ο τζουμάκας χύμα και οι άλλοι κάναν τους κινέζους

o tzoumakas anakalipse to 2007 oti to pasok einai astiko komma???

oxi re pousti tha kserasw gamw tin panagia sas gamw...

kingdom gone to kke(m-l) pou parepiptontws gamise kai espeire stis ekloges xinei sti mapa ton tzoumaka kai olous tous pasokous giati ta lege auta apo to 1980 kai den ennow ti dekaetia alla ton ianouario tou 1980...

oso gia to allo....

VALE MIA TAKSI STO MPOURDELO

VENIZELO

VENIZELO

ikonoklast
19-09-2007, 20:50
ασχημούλη τι σκατά κάνατε κει πάνω και βρήκατε 7000 τυφλούς γέροντες;

Ubu Roi
19-09-2007, 21:06
επίσης ρε ασχημούλη το εντυπωσιακό με όσα ανέφερε ο τζουμαακας δεν είναι οι παρατηρήσεις του καθαυτές αλλά ότι διάσημο στέλεχος του πασοκ βγαίνει στην τηλεόραση και λέει ότι είπε αυτός, χαζός είσαι αγορίνα;

carheart
19-09-2007, 21:08
Eδώ λέει πως το κκε (μ-λ) χύνει στη μάπα τον τσουμάκα, σαν "ο ανρί χύνει στη μάπα τον λούα λούα", don't cry for louie.

Τοποθετώ την απορία σου στη σφαίρα των ρητορικών ερωτήσεων.

asimoulis
19-09-2007, 21:16
επίσης ρε ασχημούλη το εντυπωσιακό με όσα ανέφερε ο τζουμαακας δεν είναι οι παρατηρήσεις του καθαυτές αλλά ότι διάσημο στέλεχος του πασοκ βγαίνει στην τηλεόραση και λέει ότι είπε αυτός, χαζός είσαι αγορίνα;

exeis dikio...

asimoulis
19-09-2007, 21:20
Eδώ λέει πως το κκε (μ-λ) χύνει στη μάπα τον τσουμάκα

ok o tzoumakas kanei ti douleia tou... itan lathos διατύπωση...

Candiru
19-09-2007, 21:27
τζουμάκας, ο πρώτος δασοκτόνος πολιτικός, πολύ εύκολα ξεχνάμε, ε; και τον κάναμε και επαναστάτη :P

ikonoklast
19-09-2007, 21:29
Ναι ρε καντιρου αλλα μας έχεις σκίσει τα αρχίδια με τα δάση σου.

Kingdom Gone
19-09-2007, 21:41
τζουμάκας, ο πρώτος δασοκτόνος πολιτικός, πολύ εύκολα ξεχνάμε, ε; και τον κάναμε και επαναστάτη :P

παντα καταλαβαινεις οτι θελεις να καταλαβεις ε. ποιος τον εκανε επαναστατη ρε τρισβλακεντιε, απλα ειπε κατι που ποτε σχεδον δεν ειπώνεται από πολιτικούς ον δη ερ.

SlufRojo
19-09-2007, 22:19
Ναι ρε καντιρου αλλα μας έχεις σκίσει τα αρχίδια με τα δάση σου.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Pragmati... :!:
An kai exei ena endiaferon na parakolou8eis -se ka8e topic- pote kai pws o Kantirou 8a kollhsei ta dash... :P :P

Phoebus
19-09-2007, 23:48
Εσύ πόσταρες γυμνές φωτογραφίες σου ή ακόμα;

ikonoklast
19-09-2007, 23:57
Όντως. Atheist κάνε το κοννέ ρε!

SlufRojo
20-09-2007, 00:34
Ela na sovareutoume ligo!
kai ama 8es kone esu o apopanw na akolou8eis rhta tis entoles allh fora...M! :P

Moonspellheim
20-09-2007, 00:35
auth sti fwtografia eisai?

SlufRojo
20-09-2007, 00:42
Nai. :|

Moonspellheim
20-09-2007, 00:45
nelly?

Dark Dominion
20-09-2007, 00:54
to kouneli?

SlufRojo
20-09-2007, 01:05
nelly?
Mpa...Apla mou moiazei ligo.
Alla antikeimenika nomizw oti eimai liiiiiigo kaluterh... :)

Phoebus
20-09-2007, 03:06
Στείλε μου το τηλέφωνό σου σε PM σε παρακαλώ. Θέλω να μιλήσουμε.

attila
20-09-2007, 08:07
. Με τέτοια καραγκιοζλίκια, όπως με τους οικολόγους που δήθεν αφήνουν φίδια και δεινόσαυρους στην ελληνική ύπαιθρο, δύσκολα κερδίζεις την εμπιστοσύνη του κόσμου, ο οποίος στην διαμόρφωση άποψης είναι βαθειά χειραγωγημένος από τα ΜΜΕ.

κοιτα κουμπαρε εμενα εχουν παει να με φανε 3 φορες τα κωλοφιδα που αμολησαν οι 'συντροφοι' σου οι-κωλο-γοι.
2 βαρελια φιδια αμολανε καθε ανοιξη πανω στο βουνο και επειδη δεν εχουν να φανε και να πιουνε κατεβαινουν στην πολη και μας τρωνε.
και μην ακουσω αλλες μαλακιες

Candiru
20-09-2007, 08:43

κοιτα κουμπαρε εμενα εχουν παει να με φανε 3 φορες τα κωλοφιδα που αμολησαν οι 'συντροφοι' σου οι-κωλο-γοι.
2 βαρελια φιδια αμολανε καθε ανοιξη πανω στο βουνο και επειδη δεν εχουν να φανε και να πιουνε κατεβαινουν στην πολη και μας τρωνε.
και μην ακουσω αλλες μαλακιες

πάντως χειρότερες μαλακίες από αυτά που είπες όχι

Candiru
20-09-2007, 08:45

παντα καταλαβαινεις οτι θελεις να καταλαβεις ε. ποιος τον εκανε επαναστατη ρε τρισβλακεντιε, απλα ειπε κατι που ποτε σχεδον δεν ειπώνεται από πολιτικούς ον δη ερ.

ε, και επειδή είπε κάτι καλό τι έγινε, έλαβε άφεση αμαρτιών; Και ο καρατζαφέρης αναφέρθηκε στον τσεγκεβάρα, τι σημαίνει ότι θα κοιτάξουμε με ενδιαφέρον την δήλωσή του;

hcpunksonacid
20-09-2007, 09:00
candiru gia ta fidia pou kovoun voltes sto kaytatzogleio ti exeis na peis re?pou ta petyxainw me ta blades kai paei to skato sthn kaltsa?poios ta afise,o adam?
pantws psinomai na se dw kamia mera na exeis ginei san ntoulapa apo kanena vary agrotiko xeri-apo oso kserw opou sas petyxainoun sas plakwnoun sta klwtsidia epeidi tous gamate tis kalliergeies :rofl:
on topic:venizelos paoktsaki den lew,alla kai megistos mpines...o anthrwpos einai xwmenos se xontra skinika kai me pasokous pou milaw travane ta mallia tous-an ginei proedros kommatos tha gamisei to sympan....edw kathigiths itan kai pidikse oti kalo kommati kikloforouse gia mias 5aras niata.

Εγώ ψήφισα Διαμαντοπούλου για να πει και μια γυναίκα αρχηγός μεγάλου κόμματος στη χώρα μας, αν και προσωπικά δεν ξέρω τίποτε για αυτήν. Αμα είναι σκύλα σαν την Βάσω πάει χαμένη η ψήφος μου
min valeis pote gynaika panw apo to kefali sou...oxi san arxhgo kratous,oute kan san afentiko.AN exeis doulepsei pote tha ksereis.

asimoulis
20-09-2007, 10:42
edw kathigiths itan kai pidikse oti kalo kommati kikloforouse gia mias 5aras niata.

swsto...

giauto tha ton psifisoume oloi...

pasokoi kai μη...

Candiru
20-09-2007, 10:49
πάνκη, λέγε, λέγε για τον Μπέννυ, γιατί η Southland κοιμάται μακάριο ύπνο. :P

Πάλι μαλακίες ακούω! Ρε πρώτα πρώτα τα φίδια πλησιάζουν σπίτια που είναι κοντά σε εξοχή, επίσης ελάχιστα υπάρχουν παγιδευμένα και σε νησίδες μέσα στην πόλη, πχ περιοχή Ποσειδώνιου και πάρκου Κρήτης. Στην ΑΘήνα όλοι οι λόφοι (Λυκαβητός, Ακρόπολη, Φιλοπάπος, Στρέφη, κλπ έχουν φίδια.

Ειδικά για το Σέιχ Σου που έχει τραβήξει τα πάνδεινα, οι πληθυσμοί τους πιθανόν να έχουν μαζευτεί πιο κοντά στην πόλη, κάτω από την περιφερειακή ή να έχουν παγιδευτεί εκεί από την εποχή που έγινε και να πολλαπλασιάστηκαν λόγω καλής τροφής από ποντίκια, κλπ δίπλκα στα σπίτια.

Τώρα αν οι αγρότες μαλακίζονται σε αυτό δεν φταίει η οικολογία.

Candiru
20-09-2007, 10:51
edw kathigiths itan kai pidikse oti kalo kommati kikloforouse gia mias 5aras niata.

swsto...

giauto tha ton psifisoume oloi...

pasokoi kai μη...

ναι, μόνο που εκβίαζε για βαθμούς, κλπ ε; Ο χαρακτηρισμός Γουρουνοκέφαλος ή Γουρούνι είναι από τηνη εποχή που ήταν καθηγητής νομικής. Οσες φοιτήτριες τον είχαν να δεις με τι ωραία λόγια τον περιλούζουν.

Kingdom Gone
20-09-2007, 11:44

ε, και επειδή είπε κάτι καλό τι έγινε, έλαβε άφεση αμαρτιών; Και ο καρατζαφέρης αναφέρθηκε στον τσεγκεβάρα, τι σημαίνει ότι θα κοιτάξουμε με ενδιαφέρον την δήλωσή του;

ΡΕ, μονίμως τριπαρισμένος είσαι;;; Ήταν ΑΠΛΑ μια ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ δηλωση που, για να βγει να την κάνει, είναι εμφανές τι ΧΟΝΤΡΟ παιχνίδι παίζεται στο ΜΠΑΤΣΟΚ αυτή τη στιγμή, ΓΚΕ ΓΚΕ? ΤΙΠΟΤΑ λιγότερο, ΤΙΠΟΤΑ περισσότερο! Δεν είπα εγώ για άφεση αμαρτιών

hvilelos?
20-09-2007, 11:57
Oργανωση για την Ανασυγκροτηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Abruzzi
20-09-2007, 12:19
απιστευτο σοου στη χαρ.τρικουπη

Deggial
20-09-2007, 12:29
Ρε τον κακομοίρη τον Βενιζέλο... μία DoS στο site του, μία του πετάνε καφέδες... :P

Fireknight
20-09-2007, 12:34
xaxa , afto de to ftanei vevea ,
http://i7.photobucket.com/albums/y260/Fire-knight/psomiadis_2.jpg
alla plaka eixe !

hcpunksonacid
20-09-2007, 12:35
candiru milame gia enan anthrwpo tou opoiou i politikh kariera ksekinise apo thn ekmetalleysh tis ipothesis galakterou kai meta(kai lew ekmetalleysh mias kai xrhsimopoiise diafora mesa gia na piesei katastaseis),enan anthrwpo pou pantreytike thn mpakatselou(mathete mia ti esti oikogeneia mpakatselou...),enan anthrwpo o opoios apo tin prwth kiolas tetraetia pou mpike sthn boulh prwta prionize karekles entexna kai epeitapodopatise stelexh tou kommatos tou,enan anthrwpo pou exei eksairetikes sxeseis me megaloergolavous kai stous opoius ekane poli kales ekdouleyseis me to azimiwto,episis oi sxeseis tou me nyxta einai gnwstes(me thn poli kakh pleyra ths...) kai taytoxrona aristes....den tha milisw gia panepistimio pou itan kathigitis kai oli i polh iksere TI ekane kai OLOI milousan alla KANEIS den ton kounouse apo thn thesi tou....o anthrwpos einai oxia,mias kai einai xarismatikos ston logo kai mporei na apodeixtei aneta o pleon epikindinos...
episis na tonisw oti oi politikes tou pepoithiseis vasizontai se deksies politikes,to idio kai i diaxeirish twn diaforwn ipourgeiwn tou...
malakes,oi idioi oi topikoi pasokoi apo thessaloniki exoun xasei ton ypno tous...oxi gt tha xasoun thn marmita i tha papsei i roufiania,alla epeidi autos o anthrwpos einai EPIKINDINOS.
on/off topic:proteinw i ag dhmhtriou na metonomastei me to alithino onoma tou eyaggelou venizelou dld Ευαγγελος Τουρκμετζογλου η' Τουρκογλου :D :D
edit:to pisteyete i oxi thn idia imera pou eiseprakse o pswmiadis to kesedaki,kapoios GNWSTOS MOU episkefthke to politiko tou grafeio sthn odo olgas me mpotsarh.itan vradaki girw stis 9,anoikse mia dwdekada avga kai pirovolouse kata ripas ta kommatoskyla :D
htan 12 h 13 oktwmvriou....aaaaaaaax....wraies epoxes.

Candiru
20-09-2007, 12:43
απόλυτα σωστός

hcpunksonacid
20-09-2007, 12:53
ax kale candiru epitelous ta vrikame :D
distixws omws candiru exw akousei diafora zwa na xairontai me thn eperxomenh eleysh sthn proedria tou pasok tou eyaggelou porky pig.an ikseran ti poutsa exei na pesei se periptwsh prwthypourgias tou....i karamanlis einai apla voutiro(mpempes),mias kai einai apolitws koimismenos- o allos einai megalh gata....e re ti mas perimenei....
kai ayto pou eipa gia dexies politikes, o "anthrwpos" tha ta apodeiksei ola ayta molis anelthei sthn eksousia.tote omws tha einai poli arga....krima to pasok na min exei ENAN anthrwpo me voulhsh kai isxyres sosialistikes theseis-mallon apodeiknyei auto apo mono tou oti exei ginei ena akoma dexio komma.
akougame palia ton simiti na anaferetai sta tsirakia tou me tis lexeis "syntrofoi kai syntrofisses" kai klaigame apo ta gelia,mias kai itan o pio dexios proedros tou pasok ever.telika ayto einai to pasok....exei kataklepsei tin aristeri fraseologia kai tin xrisimopoiei asystola kai i politikh tou einai dexia...am de omws,me ton TOURKMETZOGLOY tha xasoume thn mpala...den tha kseroume kan ti ennoei kai ti politikh askei.kai tha zisoun oi megaloergolavoi,oi ekdotes,oi idiokthtes palaiwn ksenodoxeiwn kala kai emeis xeirotera....

12 stars circle your brow
20-09-2007, 13:03
ένα κάρο τρελοί στους δρόμους

ένα κάρο μαλακίες σε μια και μόνο σελίδα.

hcpunksonacid
20-09-2007, 13:04
kai mia dwdekada asterakia ninja ston kwlo sou.

hvilelos?
20-09-2007, 13:55
http://img522.imageshack.us/img522/1482/alwaysyc6lg2.jpg (http://imageshack.us)

ikonoklast
20-09-2007, 15:28
Ε καλά εσύ ανέφερες τη δήλωση παττακού για το κκε και μάλιστα ως δείγμα της ε8νικιστικής στροφής του κκε. Τα φίδια γιατι τα πετάτε; Δε καταλαβαίνω τίποτα πια.

Dark Dominion
20-09-2007, 15:45
στηρίζω μπένυ... χιλλ

Kingdom Gone
20-09-2007, 15:55
στηρίζω μπένυ... χιλλ

νε δικέ μου αλλά εγώ πάντα σε έχω στη φάπα όπως είχε τον καράφλα κάποτε ο μπένυ χιλλ.

hcpunksonacid
20-09-2007, 16:14
o benny kai o vgainei.
tzanetakos tou power metal?mesa eisai dike mou...

Atheist
20-09-2007, 16:26
[quote="Dark Dominion":ot7lotwm]στηρίζω μπένυ... χιλλ

νε δικέ μου αλλά εγώ πάντα σε έχω στη φάπα όπως είχε τον καράφλα κάποτε ο μπένυ χιλλ.[/quote:ot7lotwm]

εσύ θα σαι η χιλαρη και γω θα μαι ο μπιλλλ

deadbird
21-09-2007, 00:08
http://img522.imageshack.us/img522/1482/alwaysyc6lg2.jpg (http://imageshack.us)

poly kalo. o papakwnstantinou pou kolaei omws?

House Of Low Culture
21-09-2007, 00:43
ο Θανάσης?

http://img.photobucket.com/albums/v629/mathcore/8anasis-kinezos.jpg

dead in magazines
21-09-2007, 00:43
ΑΧΗΗΑΧΗΑΧΑΗΧΗΑΧΗΑΧ ο ποιός?

Blindgeo
21-09-2007, 03:10
Giorgaki giati kserei na xanei monos tou.

Candiru
21-09-2007, 09:50
Ε καλά εσύ ανέφερες τη δήλωση παττακού για το κκε και μάλιστα ως δείγμα της ε8νικιστικής στροφής του κκε. Τα φίδια γιατι τα πετάτε; Δε καταλαβαίνω τίποτα πια.

χρειάζεσαι επειγόντως πράσινη επιμόρφωση, αναλαμβάνω καθοδηγητής σου και πνευματικός σου πατερας

ikonoklast
21-09-2007, 10:05
Δέχομαι! Πες για τα φίδια γιατι με τρώνε!

Candiru
21-09-2007, 10:17
τα φίδια σε τρώνε; κόψε το γάλα και τρώγε σκόρδα:P

όλα αυτά είναι πίπες κυνηγών , κτηνοτρόφων και κάθε λογής ατόμων που θίγονται τα συμφέροντά τους ή νομίζουν ότι θίγονται από την δράση των οικολογικών οργανώσεων. Δεν στέκουν με τίποτε ούτε λογικά, ούτε επιστημονικά. Κοινή λογική είναι, δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη να καταλάβεις ότι ένα τέτοιο εγχείρημα απαιτεί εκτροφεία με χιλιάδες ζώα (φίδια λύκους, κλπ) και ένα κάρο χρήματα που δεν βγαίνουν με τίποτε από τα πενιχρά έσοδα των συνδρομών. Δεν είναι δυνατόν να μην έχει αποκαλυφθεί κάτι τέτοιο ή να γίνεται στα κρυφά. ΕΠιστημονικά είναι ό,τι μεγαλύτερη μαλακία να απελευθερώνεις οπουδήποτε είδη χωρις προηγούμενη μελέτη, και αν ακόμα εγκριθεί από το δασαρχείο απελευθέρωση, πάλι τα απελευθερωμένα δύσκολα επιβιώνουν αν δεν υπάρχει πρόγραμμα σταδιακής επανέκταξης που σημαίνει απαιτούνται τεράστιες εκτλασεις όπου τα ζώα θα ζουν ημιελέυθερα. Τέτοιο πράγμα (εκτροφή και επανένταξη) στην Ελλάδα δεν συμβαίνει, μόνο σε κάποιες χώρες που προσπαθούν να επαναφέρουν είδη που εξαφανίστηκαν πρόσφατα.

Οι μόνες απελευθερώσεις είναι από τα κέντρα περίθαλψης, από ζώα που ήδη είχαν τραυματιστεί, στην περιοχή που βρέθηκαν και κάτω από την επίβλεψη του δασαρχείου και φυσικά με δημόσια προβολή, παρουσία αρχών και σχολείων όπως όλοι θα γνωρίζετε.

Pinatero
21-09-2007, 13:07
http://i179.photobucket.com/albums/w318/pinatero/200.jpg

Candiru
21-09-2007, 13:57
αυτά τουλάχιστον είναι ακίνδυνα και ωφέλιμα φίδια :lol:

led_zeppelin
22-09-2007, 04:47
Παιδια νομιζω οτι πρεπει να βαλουμε τα δυνατα μας να φυγει ο καταστροφικος για το ΠΑΣΟΚ Γιωργακης και τη θεση του να παρει ο σαφως πιο ικανος Ευαγγελος Βενιζελος μηπως και διαλυθει ολοκληρωτικα αυτη η γαμημενη δημοκρατικη παραταξη :!:

hvilelos?
22-09-2007, 05:24
Βασικα led_zeppelin δεν ξερω ποια πασοκα γκομενα σε εφτυσε τοσο ασχημα, αλλα το κειμενακι σου μονο και μονο που γραφει το ονομα του Βενιζελου αυτοαπαξιωνονται και δε νομιζω να εχω να παραθεσω καλυτερο αντεπιχειρημα απο το οτι το γραψε αυτος που το εγραψε τελοσπαντων

led_zeppelin
22-09-2007, 07:22
Βασικα led_zeppelin δεν ξερω ποια πασοκα γκομενα σε εφτυσε τοσο ασχημα, αλλα το κειμενακι σου μονο και μονο που γραφει το ονομα του Βενιζελου αυτοαπαξιωνονται και δε νομιζω να εχω να παραθεσω καλυτερο αντεπιχειρημα απο το οτι το γραψε αυτος που το εγραψε τελοσπαντων

Ελα, κι εγω δεν μπορω τον Βενιζελο αλλα κανοντας κοπι πεηστ το αλλο ποστ μου ειναι σα να τον παραλληλιζεις με τον Πλευρη. Κι αυτο ειναι ασχημο.
Δεν ξερω για ποιον απ'τους δυο βεβαια.

Blindgeo
22-09-2007, 12:56
Basika gia na katalabei kapoios thn katantia auths ths paratakshs apla prepei na skeftei oti apo ta sun8hmata tou tupou "EOK kai NATO to idio sundhkato" pou fwnazan oi opadoi tou sta prwta xronia ths dhmiourgias tou, exoume ftasei sto "O,ti fame, o,ti pioume kai o,ti arpaksei o kwlos mas" twn teleutaiwn kubernhsewn tou.

Candiru
22-09-2007, 12:59
πάντως, το ΠΑΣΟΚ έβγαλε έναν από τους μεγαλύτερους πολιτικούς στην Ελλάδα, τον Τρίτση, κρίμα που έφυγε νωρίς, αν και πιστεύω ότι θα υπέκυπτε και αυτός στο θρασσύτατο φαγοπότι ειδικά των 2 τελευταίων 4ετιών του ΠΑΣΟΚ

Abruzzi
22-09-2007, 13:43
Γεννηματάς

led_zeppelin
22-09-2007, 17:35
Basika gia na katalabei kapoios thn katantia auths ths paratakshs apla prepei na skeftei oti apo ta sun8hmata tou tupou "EOK kai NATO to idio sundhkato" pou fwnazan oi opadoi tou sta prwta xronia ths dhmiourgias tou, exoume ftasei sto "O,ti fame, o,ti pioume kai o,ti arpaksei o kwlos mas" twn teleutaiwn kubernhsewn tou.

Ε καλα, οι οπαδοι του τα πιστευαν τα συνθηματα αυτα. Το θεμα ειναι οτι η ηγεσια του ΠΑΣΟΚ μονο απο την ΕΟΚ κι απ'το ΝΑΤΟ δεν μας εβγαλε.

Ubu Roi
22-09-2007, 17:53
πάντως, το ΠΑΣΟΚ έβγαλε έναν από τους μεγαλύτερους πολιτικούς στην Ελλάδα, τον Τρίτση, κρίμα που έφυγε νωρίς, αν και πιστεύω ότι θα υπέκυπτε και αυτός στο θρασσύτατο φαγοπότι ειδικά των 2 τελευταίων 4ετιών του ΠΑΣΟΚ

ποιός ήταν αυτός; για δώσε καμιά πληροφορία.

Blindgeo
22-09-2007, 18:01
Htan kai dhmarxos A8hnwn opou ton eixe uposthriksei h ND.

Candiru
22-09-2007, 19:20
βασικάείχε προωθήσει πολύ προωθημένες ιδέες και νομοθεσίες για την π'αταξη της διαφθοράς, ειδικά στο θέμα της πρόσληψης, επίσης σαν δήμαρχος είχε κάνει πολλά, όμως από ό,τι θυμάμαι τον έβαλαν στην άκρη.

Αντώνης Τρίτσης (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CF%84%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CE%A4%CF%81%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B7%CF%82)

Deggial
22-09-2007, 19:28
me ton TOURKMETZOGLOY

Απλά επειδή σου απαντάει, δεν έχω ιδέα και δε με νοιάζει τι πραγματικά ισχύει:
http://evenizelos.blogspot.com/2007/09/ ... st_22.html (http://evenizelos.blogspot.com/2007/09/blog-post_22.html)

ΥΓ. Η φωτό του Βενιζέλου στο blog τα σπάει.

Candiru
22-09-2007, 19:39
σιγά, ήταν και το πιο αδιάφορο επικριτικό σχόλιο του πάνκη με κρυφοεθνικιστικές πάλι συνδηλώσεις, πάνκη δεν μας τα λες καλά, χρειάζεσαι οπωσδήποτε ψυχανάλυση :P

Ολα τα άλλα είναι απολύτως αληθινά και διασταυρωμένα με ένα σωρό γνωστούς μου που είχαν κάποια επαφή μαζί του.

Deggial
22-09-2007, 19:46
σιγά, ήταν και το πιο αδιάφορο επικριτικό σχόλιο του πάνκη με κρυφοεθνικιστικές πάλι συνδηλώσεις, πάνκη δεν μας τα λες καλά, χρειάζεσαι οπωσδήποτε ψυχανάλυση :P

Ολα τα άλλα είναι απολύτως αληθινά και διασταυρωμένα με ένα σωρό γνωστούς μου που είχαν κάποια επαφή μαζί του.

Για το τι έκανε ως καθηγητής, έχω ακούσει διάφορες φήμες, αλλά τα θεωρώ μικρής σημασίας (ως μη διασταυρωμένα). Για τους εργολάβους, έχει δίκιο. Ιδιαίτερα για τα νομοσχέδια που διευκόλυναν (εις βάρος του Δημοσίου) να κτιστεί το The Mall.

Candiru
22-09-2007, 20:03

Για το τι έκανε ως καθηγητής, έχω ακούσει διάφορες φήμες, αλλά τα θεωρώ μικρής σημασίας (ως μη διασταυρωμένα). Για τους εργολάβους, έχει δίκιο. Ιδιαίτερα για τα νομοσχέδια που διευκόλυναν (εις βάρος του Δημοσίου) να κτιστεί το The Mall.

είναι λίγο μεγάλες πλέον οι "φοιτήτριες" αυτές, 35 και βάλε

Ubu Roi
23-09-2007, 20:40
λοιπόν, για πείτε υπήρξε ποτέ σοσιαλδημοκρατικό το μπατσόκ ή ανέκαθεν ήταν νεοφιλελεύθερα λαμόγια με λαικιστικό αμπαλάζ στις αρχές του;

Candiru
23-09-2007, 20:57
έκανε κάποιες κινήσεις την πρώτη 4ετία, επίσης έβγαλε τη χώρα από πολλές συντηρητικές νομοθεσίες και συνήθειες, αλλά σταδιακά έγινε καθεστώς και ήδη στην δεύτερη 4ετία μπλέκεται πλέον για τα καλά με λαμογιές, κοσκωτάδες, ΜΑΤ και ΜΕΑ για μια Ελλάδα νέα, κλπ

Blindgeo
23-09-2007, 21:19
λοιπόν, για πείτε υπήρξε ποτέ σοσιαλδημοκρατικό το μπατσόκ ή ανέκαθεν ήταν νεοφιλελεύθερα λαμόγια με λαικιστικό αμπαλάζ στις αρχές του;
Se 8ewrhtiko epipedo mexri na bgei prwth fora sthn eksousia to 1981...

hcpunksonacid
23-09-2007, 21:39
βλακα καντιρου,για χαβαλε το ειπα ζςο που βλεπεις παντου κρυφοεθνικιστικες τασεις.

ikonoklast
23-09-2007, 21:45
Καλά εδώ άλλοι φαντάζονται πόλεμο βόρειων-νότιων και κέρατα σε σκουλήκια και βάζελους, και κατα τ' άλλα το παίζουν αναρχία, στον κρυφοε8νικισμό 8α κολλήσουμε φίλε πάνκη;

ikonoklast
30-09-2007, 14:53
Ένας μοντ να μηδενίσει τα κοντέρ και να βάλει και σκανταλίδη μέσα. Ζητώ συγγνώμη αλλά κατα την περίοδο σύνταξης του πολλ στά8ηκε αδύνατο να προβλέφτούν οι εξελίξεις.

Πάρτε κι ένα σκανταλίδης να γουστάρουμε:

http://img231.imageshack.us/img231/9703/1217so7.jpg

katwrimos
30-09-2007, 15:08
aurio malon anakoinonei kai i diamantopoulou an tha einai ipopsifia, an oxi malon tha einai o pagkalos sti thesi tis opote etoimaste neo poll.

ikonoklast
30-09-2007, 15:10
Η αννούλα είχε προβλεφτεί.

katwrimos
30-09-2007, 15:11
Η αννούλα είχε προβλεφτεί.

sosta, des edit

ikonoklast
30-09-2007, 15:13
Να πέσουνε στοιχήματα οτι δε κατεβαίνει πάγκαλος.

katwrimos
30-09-2007, 16:51
an den katevei i annoula tha katevei pagkalos.

Ubu Roi
01-10-2007, 00:36
λολ! άλλη μια ενδιαφέρουσα ανάλυση του τάκη φωτόπουλου -αυτή τη φορά για την κρίση στο μπατσόκ- και πάλι με κάποια λάθος συμπεράσματα!!

ακριβώς -> εδώ (http://www.enet.gr/online/online_fpage_text/dt=29.09.2007,id=60712400) <- !!!

led_zeppelin
01-10-2007, 03:29
λολ! άλλη μια ενδιαφέρουσα ανάλυση του τάκη φωτόπουλου -αυτή τη φορά για την κρίση στο μπατσόκ- και πάλι με κάποια λάθος συμπεράσματα!!

ακριβώς -> εδώ (http://www.enet.gr/online/online_fpage_text/dt=29.09.2007,id=60712400) <- !!!

Χαχαχα τι αναλυση για το μπατσοκ, αυτος επιθεση στον Συριζα εκανε.
Τι σας λεει ο Σκανδαλιδης? Μιας κι ακομα κι ο ιδιος ξερει οτι δεν προκειται να βγει, ποιος ο λογος που κατεβαινει? Βαλτος απο Γιωργακη να κοψει ψηφους απο Βαγγελακη?

Candiru
01-10-2007, 09:41
σκατά όποιος και να βγει, αλλά βόθρος άμα βγει ο μπέννυ.

attila
01-10-2007, 15:53
ψηφαμε-στηριζουμε εμπρακτα γιωργακι

hvilelos?
01-10-2007, 17:15
Σημερα μου ειπαν πως ειμαι "φιλος του ΠαΣοΚ" και τους αρνηθηκα ευγενικα

locust
01-10-2007, 17:18
h diamantopoulou giati den paei se enan odontiatro?

Blindgeo
01-10-2007, 18:28
Giati den ths to epitrepei h bash tou kommatos.

Ace
01-10-2007, 18:36
uhuhuuhuhuhuhuhuhuhuhuh

Blindgeo
01-10-2007, 23:30
Allos gia thn karekla?

Edit: 666 posts...

ikonoklast
01-10-2007, 23:34
Βλακόβλακα Blindgay άλλαξε σιγκνατσούρ αλλιώς 8α στο βγάλω εγώ τώρα που έγινα αντμιν.

Blindgeo
01-10-2007, 23:35
Giati ti se peirazei?

ikonoklast
01-10-2007, 23:57
Είναι η κοπέλα μου και δε μου αρέσει αυτός ο διασυρμός απο μέρους σου.

Blindgeo
02-10-2007, 00:11
Whatever...

Candiru
02-10-2007, 09:24
καλά, προβολή μπέννυ από όλα τα μέσα με τον πιο απροκάλυπτο και γλοιώδη τρόπο. Η διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο. ΟΥΣΤ!

Vicotnik
04-10-2007, 21:33
[quote="Ubu Roi":1fmktsyg]λολ! άλλη μια ενδιαφέρουσα ανάλυση του τάκη φωτόπουλου -αυτή τη φορά για την κρίση στο μπατσόκ- και πάλι με κάποια λάθος συμπεράσματα!!

Χαχαχα τι αναλυση για το μπατσοκ, αυτος επιθεση στον Συριζα εκανε.
Τι σας λεει ο Σκανδαλιδης? Μιας κι ακομα κι ο ιδιος ξερει οτι δεν προκειται να βγει, ποιος ο λογος που κατεβαινει? Βαλτος απο Γιωργακη να κοψει ψηφους απο Βαγγελακη?[/quote:1fmktsyg]

για να μην σφαχτούν οι 2 πλευρές ίσως

κι επειδή οι υπόλοιποι τόσες μέρες δεν είχαν το θάρρος να τα σκάσουν στη μάπα και να πούνε είμαστε κι εμείς υποψήφιοι

καλά ο Πάγκαλος στ'αρχίδια του είναι κι εβδομηντάρης αλλά η Διαμαντοπούλου που είναι 45 περίπου έχει πολύ μέλλον μπροστά της οπότε μπορεί να σκέφτεται ξέρω γω πως η ηγεσία που θα αναδειχτεί τώρα θα είναι εύθραυστη και σε χασούρα των επόμενων εκλογών θα μπορέσει να αναδειχτεί τότε και να πάρει και αρχηγία πιο εύκολα

carheart
05-10-2007, 18:44
Έλα μωρέ, εδώ έβαλε ο Τζιώτης!!!! Ή χρειάζεται κάτι υπογραφές ακόμα λέει.

Τι έχετε να πείτε για ανάρχα υιό πρώην βουλευτή (Α' Αθηνών) ΣΥΡΙΖΑ που του δόθηκε λέει άσυλο;;; Τα λεγε ο Πολύδωρας;;; Για δεν τα λεγε;;;

Επίσης γιατί όταν ζητάνε οποιαδήποτε άποψη από ΝΔ, ΚΚΕ και ΛΑΟΣ, όλοι βρίσκουν λίγο χώρο να κράξουν συριζαίους; Και πασόκ ενίοτε, αλλά τώρα έχουν δουλειές.

Kingdom Gone
05-10-2007, 18:53
Τι έχετε να πείτε για ανάρχα υιό πρώην βουλευτή (Α' Αθηνών) ΣΥΡΙΖΑ που του δόθηκε λέει άσυλο;;; Τα λεγε ο Πολύδωρας;;; Για δεν τα λεγε;;;

δε συνέβη κάτι τέτοιο, πίπες του τριανταφυλλόπουλου είναι. εκτός αν ρωτάς ειρωνικά.

carheart
05-10-2007, 18:56
Ομολογουμένως το part "του δόθηκε άσυλο" το χάζευα χτες στον τριανταφυλλόπουλο, αλλά σαν γεγονός αναρχομπαχαλίασης νομίζω πως είναι υπαρκτό.

Kingdom Gone
05-10-2007, 18:59
νε γιαυτό το κομμάτι έλεγα εγώ. απλά ο τύπος πήγε να κλέψει μια τράπεζα και τον επιάσανε. αρχικά είπανε ποιος είναι αλλά μετά το μαζέψανε και τον έπιασε τον καημό τον τριανταφυλλό γιατί διασύρανε δημητράκη και τονίδου κ.α. και αυτόν όχι.

ikonoklast
05-10-2007, 19:15
Ένα καλό ένας τρείς χρειάζεται.

Not_saved
05-10-2007, 23:02
Έχει πλάκα πάντως που χουμε εθιστεί τόσο στον τηλεκανιβαλισμό και τη διαπόμπευση που πλέον διαμαρτυρόμαστε όταν δεν πραγματοποιείται!

Ubu Roi
05-10-2007, 23:51
"Σύμφωνα με πολύ έγκυρες βρώμες..."

Γράφει ο Κώστας Ράπτης

Νόμιζε κανείς το τελευταίο 24ωρο ότι ξαναζούσε την πλαστή χρηματιστηριακή ευφορία της Σημιτικής περιόδου, οπότε αντί χαιρετισμού ερχόταν διαρκώς αντιμέτωπος με το ερώτημα "έχεις κανένα σίγουρο χαρτί;".

Ίδιο και πάλι το πάθος των συνομιλητών για την περιφρουρημένη Πληροφορία, αλλά διαφορετικό αυτή τη φορά το ερώτημα: "Λέγε, εσύ που ξέρεις, ποιος είναι ο πολιτικός που ο γιος του συνελήφθη να ληστεύει τράπεζα στου Γκύζη;". Παράλληλα, μπορούσε στα μπλογκς να διαβάσει κανείς κάθε πιθανό και απίθανο όνομα.

"Οι νέες αντέννες μεταδίδουν τα παλιά ψέμματα" είχε γράψει ο Μπρεχτ, ωστόσο ούτε ο ίδιος πιθανότατα είχε υποψιασθεί τις καινούργιες δυνατότητες εξάπλωσης που βρίσκει η σπερμολογία και το παλαιό καλό κουτσομπολιό, αφότου η "γειτονιά" αντικαταστάθηκε από την ιδιωτική τηλεόραση και το Διαδίκτυο.

Τα κατεστημένα μέσα τήρησαν βεβαίως τα προσχήματα, αποφεύγοντας την αναφορά του ονόματος του συλληφθέντος ή και της συγγενικής του σχέσης με μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού. Ωστόσο, αυτή η (μάλλον ασυνήθιστη και ελαφρώς ενοχική) επίδειξη "πολιτικής ορθότητας" αποδείχθηκε ότι είχε μηδαμινή χρησιμότητα σε ένα αντικειμενικά ανεξέλεγκτο τοπίο. Για την ακρίβεια: έκανε τα πράγματα πολύ χειρότερα, αφού τα μισόλογα είναι ακριβώς το ιδεώδες έδαφος για να ευδοκιμήσει η σπέκουλα.

Ας θυμηθούμε το όργιο φημών που διακινούνται κάθε φορά τις τελευταίες ημέρες των προεκλογικών περιόδων, οπότε σεμνοπρεπώς απαγορεύεται η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των δημοσκοπήσεων. Ας θυμηθούμε πώς, σε παλαιότερη περίσταση, οι διαδόσεις για την "ιδιωτική ζωή στελέχους της ΝΔ" εξαερώθηκαν μόλις ο ίδιος ο Χ. Τομπούλογλου δήλωσε δημοσίως ότι "ήλπιζε σε μεγαλύτερη ανεκτικότητα" και κέρδισε τις εντυπώσεις. Και ας σκεφτούμε πώς θα ήταν δυνατόν να "σταθούν", όχι πρωτοσέλιδα σαν αυτά που είδαμε, αλλά έστω και δίστηλα δημοσιεύματα, αν, αντί διαφόρων δήθεν κομψών περιφράσεων, αναφερόταν απλώς εξαρχής ένα (προορισμένο να διαρρεύσει, ούτως ή άλλως) ονοματεπώνυμο.

Είναι κατανοητή η επιδίωξη να μη στιγματίζεται κανείς κατηγορούμενος πριν την τελεσίδικη καταδίκη του (έστω και επί αυτόφωρου αδικήματος). Το αυτό ισχύει στον υπερθετικό βαθμό και για την οικογένειά του. Όμως υπερασπιζόμενοι το συγκριτικώς έλασσον, δεν αποφύγαμε το μείζον, από πολιτική άποψη, κακό. Και όποιος αμφιβάλλει μπορεί να ρίξει μια ματιά π.χ. στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας "Απογευματινή".

"Να τους χαίρεστε τους ταραξίες σας κ. Αλαβάνε" κραυγάζει η πρώτη σελίδα κάτω από τον πηχιαίο κύριο τίτλο "Γιος ηγετικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ο ληστής-αντιεξουσιαστής", ενώ σε άρθρο γνώμης διαβάζουμε ότι "ο Βύρων Πολύδωρας μπορεί να αισθάνεται υπερήφανος για τη δικαίωσή του" (Προς αποφυγήν συγχύσεων: δεν εννοούνται εδώ οι 68 νεκροί των πυρκαγιών που κουβαλά στην πλάτη του ο πρώην υπουργός, αλλά οι περί "εκνόμων" και υποστηρικτών τους δηλώσεις του κατά τη διάρκεια του πρόσφατου φοιτητικού κινήματος…).

Αντιγράφοντας τους συλλογισμούς τύπου "ράβδος εν γωνία, άρα βρέχει" του… δικαιωθέντος πολιτικού ινδάλματός της, η εφημερίδα όχι μόνο μεταβιβάζει την ενοχή του υιού στον πατέρα ("στέλεχος του άμεσου περιβάλλοντος του Αλέκου Αλαβάνου") αλλά και στον κομματικό του φορέα, ενώ παρεμπιμπτόντως μας πληροφορεί αναμίξ για τη συμμετοχή του συλληφθέντος σε πορείες υπέρ του Δ. Κουφοντίνα, για την επίθεση κουκουλοφόρων τον περασμένο Μάιο στα γραφεία της επί της οδού Φειδίου, για την περιουσιακή κατάσταση του προέδρου του
Τα μισόλογα είναι ιδεώδες έδαφος για να ευδοκιμήσει η σπέκουλα
ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τις περί "ταραξιών" αναφορές του…

Θα είχε ενδιαφέρον πολιτικά να σκεφθεί κανείς γιατί οι νέοι του αντιεξουσιαστικού χώρου (στην πλειονότητά τους "καλής οικογενείας", όπως γνωρίζουμε ήδη από τον κατάλογο των συλληφθέντων στο Πολυτεχνείο τον Νοέμβριο του 1995), ολοένα και περισσότερο στρέφονται σε πρακτικές τυφλής βίας και ιδιοτελούς παραβατικότητας. Αλλά μάταια θα περιμέναμε σοβαρές συζητήσεις, όταν το ενδιαφέρον όλων στρέφεται απλώς στη "ρετσινιά", που κολλά από τον συλληφθέντα στον επώνυμο πατέρα του και από κει στους συντρόφους του τελευταίου.

Ας μη βαυκαλιζόμαστε ότι "γίναμε Ευρώπη": η Ελλάδα είναι μία χώρα που εκστασιάζεται με τις "βρώμες" και πιστεύει ακόμη βαθιά στην "συλλογική ευθύνη". Είναι μία χώρα όπου το άτομο δεν έχει ακόμη αυτονομηθεί από τους δεσμούς της Φάρας του και όπου τα τέκνα αυτοδικαίως "κληρονομούν τις αρετές" (και από κοντά τις βουλευτικές έδρες, τα υπουργεία και τα κόμματα...) των γονέων τους ή, αντιστρόφως, οι γονείς προπηλακίζονται παραχρήμα για τις αμαρτίες των τέκνων.

Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα. Και όσο η νοοτροπία της "οικογενειακής ευθύνης" παραμένει, οι "ευαισθησίες" περί προσωπικών δεδομένων δεν προσφέρουν λύση.

ikonoklast
05-10-2007, 23:56
Φιλελεύ8ερη ανάλυση!!

Not_saved
06-10-2007, 00:04
Καλά το πήγαινε, οι 3 τελευταίες παράγραφοι όμως είναι σκατίλα.

Ubu Roi
06-10-2007, 00:10
γιατί φιλελεύθερη και γιατί σκατίλα;

ikonoklast
06-10-2007, 00:11
Άντε ρε βλάκα ουρακοτάγκε που 8α σου εξηγήσουμε κιόλας.

ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ

Ubu Roi
06-10-2007, 00:13
είσαι πολύ εριστικός.

Not_saved
06-10-2007, 00:16
Ε αυτά με τις Ευρώπες ποy δεν θα γίνουμε ποτέ (ενώ μόλις έγινε είδηση οτι ο Σαρκοζί μπορεί να χωρίσει κ οτι ο γιος του τάδε υπουργού είναι γκευ) ,και την "τυφλή βία" κ "ιδιοτελή παραβατικότητα" σκατίλες δεν είναι*;Πώς το βλέπεις;

Από πού είναι btw;

*και γράφονται μόνο για να περάσουμε τις γνωστές απόψεις ντε κ καλά, ακόμα κι αν είναι άσχετο το θέμα.

Ubu Roi
06-10-2007, 00:25
από το σάιτ του σκάι είναι αλλά το απέκρυψα για να μη μου πείτε πως κάνω έμμεση διαφήμιση.

η όλη ρητορεία της "ελλαδίτσας που νομίζει ότι έγινε ευρώπη" και μένα με χαλάει, αλλά τα άλλα δύο αν και είναι πράγματι ελαφρώς λαϊκιστικές γενικεύσεις δεν είναι τελείως αβάσιμα. η μπαχαλία σε μεγάλο βαθμό είναι απλά ξεκαύλωμα ενώ οι ληστείες σε επίσης μεγάλο βαθμό είναι προπάθειες υπέρβασης προσωπικών οικονομικών δυσκολιών. αμφιβάλλω ότι η πλειοψηφία των ένοπλων ληστών σκοπεύει να ιδρύσει την 18Ν.

έντιτ: σχετικά με το αστερίσκο, δεν είναι άσχετο με το θέμα -στην προκειμένη- και πράγματι έχει ενδιαφέρον το πως πολλοί μπάχαλοι είναι παιδιά από αγ. παρασκευή, μελίσια, μαρούσι και τα σχετικά.

Not_saved
06-10-2007, 00:31
Ναι, κι εγώ (προφανώς) διαφωνώ πολιτικά αλλά ας πούμε οτι είμαι καλό παιδί και τους καταλογίζω το αγαθό της προθέσεως.

Εν ολίγοις διαφωνώ με την προτελευταία παράγραφο στο οτι δεν θεωρώ τέτοιες ενέργειες "παραβατικές" κ "τυφλής βίας".Ανώριμες πολιτικά ή ακόμα και βλακώδεις ναι.Άρα συμφωνούμε νομίζω.

Για σκαι καλό είναι πάντως, μπράβο τους (αν και είναι οι πρώτοι που χαφιεδώσανε τον τύπο).

Ubu Roi
06-10-2007, 00:33
έχω την αίσθηση ότι ο τύπος είναι αριστερός και γι' αυτό μίλησε για "ιδιοτελή παραβατικότητα" και όχι γενικά για παραβατικότητα αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.

phthoggon
06-10-2007, 03:41
φορ φιούτσερ ρέφερενς.

http://www.myspace.com/pasok1974

...

ikonoklast
06-10-2007, 03:50
Το σημειώνουμε.

led_zeppelin
06-10-2007, 04:31
Agapame to PA.SO.K.:

- Giati to PA.SO.K. dn sinergastike POTE ME TI DEKSIA, opws ta ipoloipa dyo megala ellinika “aristera” kommata!

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ace
06-10-2007, 04:52
ΛΕΕΙ ΠΣΕΜΜΑΤΑ ΡΕ ΦΛΩΡΕ;

led_zeppelin
06-10-2007, 05:13
Σε καμια περιπτωση! Κι εγω αγαπαω τον Καραμανλη γιατι ποτε μα ποτε δεν συνεργαστηκε με τον Καραμανλη!

Candiru
06-10-2007, 10:32
Καλά το πήγαινε, οι 3 τελευταίες παράγραφοι όμως είναι σκατίλα.

οι τρεις τελευταιες παράγραφοι είναι το ζουμί, αν εσύ τα βλέπεις ως βοθρολύμματα, καλά θα είναι να ξαναελέγξεις σε τι "νερά" κολυμπάς εσύ

Not_saved
06-10-2007, 15:27
...........................................

Νομίζω εξήγησα με πάσα λεπτομέρεια που διαφωνώ.

Αν θες μπορείς να μας δώσεις κι εσύ την πράσινη οπτική στο ζήτημα..

Daffy
08-10-2007, 04:03
o ti omorfo PASOK mpampa!!!

geologiko_karoto
23-10-2007, 17:22
Ο Βενιζέλος στη Μενεγάκη!

Κρύος ιδρώτας φαίνεται πως έχει λούσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο εξαιτίας των δημοσκοπήσεων που αναδεικνύουν ως φαβορί της κούρσας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ τον Γιώργο Παπανδρέου, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται σε κάθε είδους εκπομπή, ακόμα και σε «πρωινάδικο».

Με την 11η Νοεμβρίου να κοντοζυγώνει, ο κ. Βενιζέλος αποφάσισε ότι κάθε ψήφος καλή είναι και αποφάσισε να στραφεί στις νοικοκυρές για υποστήριξη. Δεν εξηγείται αλλιώς η απόφαση του να εμφανιστεί την Τρίτη (23/10) στην πρωινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, «Καφές με την Ελένη».

Έτσι, κάπου ανάμεσα στους διάφορους καλλιτέχνες, τις συνταγές μαγειρικής, και τα κους κους της ημέρας, θα εμφανιστεί και ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με σκοπό, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, να παρουσιάσει την ανθρώπινη πλευρά του.

Γιατί μπορεί να γνωρίζουμε τις πολιτικές του απόψεις, αλλά έχουμε και άλλες απορίες για το άτομο του που μέχρι τώρα κανείς δεν μας είχε λύσει και είναι ζωτικής σημασίας για την εκλογή του. Πώς έγινε πολιτικός; Ποια είναι η σχέση του με τη γυναίκα του; Γιατί διάλεξε αυτήν ανάμεσα από τους πολλούς φοιτητικούς του έρωτες; Είναι αυστηρός με την κόρη του; Της ρίχνει τα βλοσυρά βλέμματα που ρίχνει στον υπόλοιπο κόσμο ή είναι τρυφερός μαζί της;

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ερωτήσεις που η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια θα κάνει στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, καθώς όπως υποστήριξε η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα, «θα τον ρωτήσω όσα θέλει να τον ρωτήσει ο απλός λαός και δεν ρωτάνε οι δημοσιογράφοι της πολιτικής».

Μια άλλη πολύ καλή ιδέα είναι να εμφανιστεί ο κ. Βενιζέλος και στην εκπομπή της κ. Μπήλιου, «Stars System» για να μάθει τι προβλέπουν τα άστρα για τις εκλογές του κόμματος και το μέλλον του στην πολιτική…
http://www.cosmo.gr/Media/Hellas/172741.html

http://www.contra.gr/images/kafes_veni.jpg

γιατι μας προδωσες ρε Βαγγο... :cry:

ikonoklast
23-10-2007, 18:42
http://static.zooomr.com/images/3237668_142688b20c.jpg

Candiru
23-10-2007, 18:48
λαϊκιστικό γουρούνι

geologiko_karoto
25-10-2007, 15:50
http://img519.imageshack.us/img519/2561/pasokvr5.jpg

λοιπον η παραπανω διαφημιση κοβει βολτες στο myspace κ μας τη σπαει γιατι δε μπορουμε να δουμε τα καυτα γκομενακια

τι σχεση μπορει να εχει με το γνωστο ελληνικο σοσιαλιστικο κομα ?

τι σχεση μπορει να εχει με τη γνωστη αφισα που εσκασε μυτη προεκλογικα ?

σε αλλα νεα Δεν εμφανίστηκε τελικά ο Βενιζέλος στη Μενεγάκη (http://www.cosmo.gr/Media/Hellas/172874.html)

Vicotnik
03-11-2007, 21:00
Ε λοιπόν, η Διαμαντοπούλου είναι πολύ πουτάνα.

Blindgeo
04-11-2007, 22:39
Gia pes ti egine epeidh den eida eidhseis to SK?

Abruzzi
11-11-2007, 10:32
bump Birmingham Urban Mountain Pedalers

ikonoklast
11-11-2007, 13:29
Επειδή δε παρακολού8ησα, μπορώ να πάω να ψηφίσω σα φίλος του κόμματος στο χύμα ή έπρεπε να δηλώσω τίποτα;
Επίσης που ψηφάμε;

zihuatanejo
11-11-2007, 13:47
Πρέπει να είσαι ήδη μέλος νομίζω.
Δεν ξέρω το κατά πόσον μπορείς να γίνεις επιτόπου μέλος του ΠΑΣΟΚ και να ψηφίσεις στο καπάκι όμως.

Abruzzi
11-11-2007, 13:52
μπορεις να ψηφισεις στα τοπικα κεντρα αλλα νομιζω σε γραφουν φιλο με 2 euro ορ σμτη

ikonoklast
11-11-2007, 13:55
Α, όλα κι όλα δε τους δίνω και δίφραγκο, παίρνω εφημερίδα και τσοκοφρέτα αμα είναι.

geologiko_karoto
11-11-2007, 18:57
για να γινεις φιλος δεν θελει φραγκα απλα θελει μεσον δλδ να ξερεις καποιον που ειναι ηδη μελος

για να γινεις μελος πρεπει να σκασεις 10 ευρα - ποσό εξωφρενικο για το μεσο ψηφοφορο του κομματος

επισης κατι πρεπει να γινει με το Μεγκα - εχει καταντησει το επισημο μεσο προπαγανδας του κομματος
αλλα το συγχωρουμε επιδη ο Χασαποπουλος ειναι παοκτσακι

εχεται χρονο μεχρι τις 7

H.
11-11-2007, 19:02
Αυτό με τα 10 ευρώ είναι μούφα. Όλοι δίνουν 2 ευρώ εκτός αν είναι ήδη μέλη.

Vicotnik
11-11-2007, 19:46
Μέχρι τις 8, διόρθωση (ποιός πάει όμως τώρα ε), είχε λέει μεγάλη προσελευση κόσμου.

Blindgeo
11-11-2007, 20:54
Mhn xaseis na psufhseis Vicotnik. Yponomeueis to mellon sou an den to kaneis.

EDIT: To dior8wsa.

Vicotnik
11-11-2007, 21:07
ρε γαμημένοι επίτηδες δεν γράφετε ποτέ σωστά το "Vicotnik". ε

Blindgeo
11-11-2007, 22:00
Oups sorry. Pantws o Giwrgakhs nikhse ton Benny hands down.

katwrimos
11-11-2007, 23:50
blind geo se kalo ston teke tou katwrimou na giortaseis tin niki tou giorgou me mpafous :!:

Blindgeo
11-11-2007, 23:58
Fxaristw, alla exw hdh kleisei allou.

Candiru
12-11-2007, 10:28
βασικά, σκατά, και οι δυο για τον μπούτζο είναι

ikonoklast
12-11-2007, 10:42
Στην Κεντρική Μακεδονία: 51,4% για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, 44,3% για τον Γ.Παπανδρέου και 4,3% για τον Κ.Σκανδαλίδη.

Στη Δυτική Μακεδονία ο κ. Παπανδρέου συγκεντρώνει 45,3%, ο κ. Βενιζέλος 49,1% και ο Κ.Σκανδαλίδης 5,6%.

Στην Πελοπόννησο, ο Γ.Παπανδρέου βρίσκεται στο 65,3%, ο Ευ.Βενιζέλος στο 27,8% και ο Κ.Σκανδαλίδης στο 7,4%.

Στη Θεσσαλία, ο Γ.Παπανδρέου βρίσκεται στο 52,6%, ο Ευ.Βενιζέλος 40,1% και ο Κ.Σκανδαλίδης 7,3%.

Στη Στερεά Ελλάδα, ο Γ.Παπανδρέου συγκεντρώνει 59,8%, ο κ. Βενιζέλος 33,7% και ο Κ.Σκανδαλίδης 6,5%.

Στα Ιόνια Νησιά, ο κ. Παπανδρέου συγκεντρώνει 75,5%, ο κ. Βενιζέλος 20,6% και ο Κ.Σκανδαλίδης 3,9%.

Στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο κ. Παπανδρέου βρίσκεται στο 52,3%, ο κ. Βενιζέλος 24,2% και ο Κ.Σκανδαλίδης 23,5%.

Στην Κρήτη ο κ. Παπανδρέου προηγείται με 75,4%, ο κ. Βενιζέλος στο 21% και ο κ. Σκανδαλίδης στο 3,6%.

Στην Αττική, ο κ. Παπανδρέου συγκεντρώνει 63,4%, ο κ. Βενιζέλος 30,1% και ο Κ.Σκανδαλίδης 6,5%.

Συντριπτική υπεροχή του Γ.Παπανδρέου στους συνδικαλιστές της Αθήνας, οι οποίοι ψήφισαν στο Σπόρτινγκ: 69,3% για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, 22,6% για τον κ. Βενιζέλο και 8,1% για τον Κώστα Σκανδαλίδη.

FaithFails
12-11-2007, 13:03
Εγώ εντυπωσιάστηκα ειλικρινά από τη δήλωση του Γιωργάκη "Το ΠΑΣΟΚ σήμερα απέδειξε ότι σέβεται τη δημοκρατία..... μακριά από μηχανισμούς και σκοτεινά παιχνίδια"

:rofl:
Ειρωνεία αν ξέρει κανείς τι παίχτηκε στη διαδικασία...

ikonoklast
12-11-2007, 13:13
Τι παίχτηκε;

Candiru
12-11-2007, 13:29
κόκα κόλα ή πέπσι

ikonoklast
12-11-2007, 13:38
κοκα κόλα :dscared:

FaithFails
12-11-2007, 13:42
Τι παίχτηκε;

Πολλά. Υπάρχει κανένας αφελής που πιστεύει ότι το αποτέλεσμα είναι "καθαρό"?

geologiko_karoto
12-11-2007, 13:44
χεχ - μονο τα παοκτσακια εδω πανω ψηφισαν Μπενυ

Αλλαγη λοιπον

FaithFails
12-11-2007, 13:51
Τι αλλαγή...μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ!

Λυπήθηκα πάντως λίγο για τον συμπαθή τζουτζούκο...

geologiko_karoto
12-11-2007, 14:00
FaithFails αν εχεις στοιχεια σε καλω να τα παραθεσεις

δε παιζουνε με αυτα τα πραματα - εδω μιλαμε για τον αυριανο πρωθυπουργο ΜΑΣ!

δλδ θες να πεις οτι το ΟΛΟ πασοκ ειχε στησει την ολη διαδικασια κ μας ενεπαιζε τοσο καιρο ?
κ ολοι εκαναν τα στραβα ματια για να βγει ο Ζορζ παλι ?
ακομη κ ο Μπενυ ?

ikonoklast
12-11-2007, 14:02
Τι παίχτηκε;

Πολλά. Υπάρχει κανένας αφελής που πιστεύει ότι το αποτέλεσμα είναι "καθαρό"?
Κοίταξε, χωρίς στοιχεία εγώ δε βγήκα να κατηγορήσω κανένα. Αμα 8ες να πετάξεις λάσπη να το κάνεις με αποδείξεις. Δε μπορείς να έρχεσαι και να αμαυρώνεις την εικόνα του δεύτερου κόμματος στην Ελλάδα, κυβέρνηση τόσα χρόνια, ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση τώρα. Αν έχεις στοιχεία παρέ8εσε τα και επιχειρηματολόγησε αλλιώς να σιωπήσεις..

FaithFails
12-11-2007, 14:08
οκ αρχίζω.

Το ΠΑΣΟΚ έχει στάνταρ εταιρείες Πληροφορικής που συνεργάζεται. Αυτή τη φορά απέρριψε την εταιρεία του (στην οποία το software έφτιαξε ο δικός μου!) με το επιχείρημα ότι είναι υπερβολικά ασφαλές και δεν το θέλουν. Εξήγησαν και γιατί. Τα περαιτέρω καθώς και το όνομα του υπευθύνου που τα είπε δε δύναμαι να τα παραθέσω για ευνόητους λόγους...

Στη διάρκεια της ψηφοφορίας σε 46 εκλογικά τμήματα έπεσαν τα συστήματα και τα σχετικά έγιναν με το χέρι (καταλαβαίνετε). Με αυτή τη δικαιολογία παρατάθηκε και η ψηφοφορία σε καίρια εκλογικά τμήματα.

U get the point now?

FaithFails
12-11-2007, 14:10
δε παιζουνε με αυτα τα πραματα - εδω μιλαμε για τον αυριανο πρωθυπουργο ΜΑΣ!

Ακριβώς! Αυτός θα είναι ο μελλοντικός πρωθυπουργός μας?

Α, και να προσθέσω ότι το σύστημα τελικά υποστηρίχτηκε από τον ΟΤΕ και την Singular (καταλαβαίνετε νομίζω, εε?)

H.
12-11-2007, 14:14
Νομίζω ότι καταλάβαμε. Το ΠΑΣΟΚ έκανε διαβλητή διαδικασία επειδή απέρριψε το software του δικού σου και ζοριστήκατε.

FaithFails
12-11-2007, 14:17

Αυτό κατάλαβες εσύ?
Τι να πω? I luv u!

psychotron
12-11-2007, 14:19
Λυπήθηκα πάντως λίγο για τον συμπαθή τζουτζούκο...
Λέγοντας "συμπαθής" εννοείς το Βενιζέλο; :fear::fear::fear:

H.
12-11-2007, 14:19
Επίσης θέλω να εκφράσω τη βαθέα και ειλικρινή πίστη μου στο υποθετικό γεγονός ότι άμα επιλεγόταν το software του δικού σου ή του δικού μου ή του ikonoklast, μπορεί αυτή η λεπτή ισορροπία της διαφοράς της τάξης του 60% - 33% να διαταρασσόταν και πιθανότατα να είχαμε άλλο τελικό αποτέλεσμα. ΑΙΣΧΗ ΚΥΡΙΟΙ

ikonoklast
12-11-2007, 14:20
Δώστου, κάνα αρκούδι.

με το επιχείρημα ότι είναι υπερβολικά ασφαλές και δεν το θέλουν. Εξήγησαν και γιατί. Τα περαιτέρω καθώς και το όνομα του υπευθύνου που τα είπε δε δύναμαι να τα παραθέσω για ευνόητους λόγους...
Καυτό! 8ελω να δω σκαναρισμένα φαξ απο το δικό σου και τέτοιες βρωμιές, δε ξέρω τι 8α κάνεις, στείλε.

ps. Το δικό μου λογισμικό 8α ήταν αδιάβλητο γιατι 8α ήταν ανοιχτό!

FaithFails
12-11-2007, 14:22

FaithFails
12-11-2007, 14:24
Επίσης θέλω να εκφράσω τη βαθέα και ειλικρινή πίστη μου στο υποθετικό γεγονός ότι άμα επιλεγόταν το software του δικού σου ή του δικού μου ή του ikonoklast, μπορεί αυτή η λεπτή ισορροπία της διαφοράς της τάξης του 60% - 33% να διαταρασσόταν και πιθανότατα να είχαμε άλλο τελικό αποτέλεσμα. ΑΙΣΧΗ ΚΥΡΙΟΙ

Δεν πιάνεις το νόημα με τίποτα, έτσι?
:)

Candiru
12-11-2007, 14:26
καλά και εσύ φέηθ το γουρούνι πηδήκουλα των φοιτητριών και κολλητάρι νονών της νύχτας θα ήθελες για πρωθυπουργό;

FaithFails
12-11-2007, 14:28
candirouli όχι και για πρωθυπουργό αλλά με όλα αυτά τον λυπήθηκα τον κακόμοιρο! Με ποιον πάει να τα βάλει ο δύστυχος...

ikonoklast
12-11-2007, 14:33
Γιατι, ποιόν 8έλετε για πρω8υπουργό, το δυσλεκτικό χασικλή γκούφυ;
Ο μπένι τουλάχιστον πολιτικά μια χαρά το στηρίζει αυτό που εκπροσωπεί.

H.
12-11-2007, 14:35
Faithfails εξήγησε μου το νόημα σε παρακαλώ. Γιατί εγώ αυτό που κατάλαβα ότι εννοείς είναι ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε διαβλητή διαδικασία (καθώς δεν πήρε software το οποίο ήταν ασφαλές και γενικά γαμούσε κι έδερνε κι εντελώς τυχαία ήταν του δικού σου) για να ξαναβγάλει τον Παπαντρέου γιατί παίζονται συμφέροντα ένθεν κι ένθεν. Σε περίπτωση που δεν είναι αυτό το νόημα των λεγομένων σου απλά δεν ξέρεις να εκφράζεσαι ή εναλλακτικά έχεις βάλει σκοπό σου να μας σπάσεις τα αρχίδια.

FaithFails
12-11-2007, 14:42
Faithfails εξήγησε μου το νόημα σε παρακαλώ. Γιατί εγώ αυτό που κατάλαβα ότι εννοείς είναι ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε διαβλητή διαδικασία (καθώς δεν πήρε software το οποίο ήταν ασφαλές και γενικά γαμούσε κι έδερνε κι εντελώς τυχαία ήταν του δικού σου) για να ξαναβγάλει τον Παπαντρέου γιατί παίζονται συμφέροντα ένθεν κι ένθεν. Σε περίπτωση που δεν είναι αυτό το νόημα των λεγομένων σου απλά δεν ξέρεις να εκφράζεσαι ή εναλλακτικά έχεις βάλει σκοπό σου να μας σπάσεις τα αρχίδια.

H. συγγνώμη που είμαι αναλφάβητη, όντως αντιμετωπίζω γλωσσικές δυσκολίες...σε καμία περίπτωση δε θέλω να μου συγχύζεσαι ή να ενοχλώ κανέναν, απλά έχω πολύ ελεύθερο χρόνο στη ζωή μου πλέον και μπαίνω στο ER για να βλέπω διαφορετικά πράγματα.

Κατά τα άλλα ξεκόλλα το μυαλουδάκι από το software της εταιρείας του δικού μου και κάνε focus αν μπορείς στο επιχείρημα των Πασόκων το οποίο δηλώνει απροκάλυπτα πόσο δημοκράτες είναι αυτοί που ζητάνε την ψήφο σου. Φιλάκια, I luv u, είναι μια υπέροχη εβδομάδα!

H.
12-11-2007, 14:51
Το 'νόημα' που επικαλέστηκες σε προηγούμενο post σου το οποίο εγώ δεν πιάνω σύμφωνα με εσένα θα μου το εξηγήσεις ή θα συνεχίσεις να υπεκφεύγεις με άσχετα πράγματα επειδή ίσως (λέω εγώ τώρα) δεν έχεις τι να πεις για να καλύψεις τις μαλακίες που λες?

FaithFails
12-11-2007, 15:01
Σωστά τα λες, υπεκφεύγω με το προηγούμενο post μου...sorry και πάλι!

P.S.: ο μόνος λόγος που ανέφερα την εταιρεία του φίλου μου είναι για να καταλάβεις πόσο αλήθεια είναι τα λεγόμενά μου και τίποτε άλλο.

Έφυγα, μουατςςςςς

Abruzzi
12-11-2007, 15:15
εδω ειχε τα εξης τραγελαφικά:τα ψηφοδέλτια στα έδιναν σταθερά με το γιωργάκη πρώτο και το ακόμα χειρότερο,όταν ρώτησε μια ηλικιωμένη κυρια πως θα ψηφίσει η απάντηση ήταν "βάζεις στο φάκελο αυτόν που θες,παπανδρέου και...πως τους λενε τους αλλους..."

software και μαλακιες

H.
12-11-2007, 15:17
Κοίτα να δεις που εμένα μου συνέβη το αντίθετο :!:

Ford Prefect
12-11-2007, 15:38
Δηλαδή πήγατε και ψηφίσατε; Είστε μέσα στους 800.000 φίλους και μέλη; Ή και καλά σας τα'πανε τάχα μου τάχα μου γνωστοί σας;

Η Κρήτη έκανε το καθήκον της όπως πάντα. :touched:

Περιμένω εναγωνίως δηλώσεις και στάση Μπένι.
Επίσης πάλι ο βορράς την πίνει από την πρωτεύουσα και το κατεστημένο και σακατεύτηκε και ο Παπάζογλου και θα'ναι 4 μήνες έξω.

ikonoklast
12-11-2007, 15:43
800k ψηφίσανε; Όταν ήταν ο γιώργος μόνος του δεν λέγανε για ενα μύριο;

symposium_lexotanil
12-11-2007, 15:44
i kinisi gnosti kai os kathodos ton myrion, emelle na paiksei simantiko rolo sta gegonota kai tis ekselikseis :!:

Ford Prefect
12-11-2007, 15:45
Έτσι είχε μια κρητικιά εφημερίδα πρωτοσέλιδο εδώ. Δεν είναι βέβαια και το προπύργιο της αξιοπιστίας αλλά δε θα μου έκανε και εντύπωση. Αφού ήταν ΜΙΛΗΜΕΝΟ.

"Αυτες οι εκλογές είναι μουγκές".

ikonoklast
12-11-2007, 15:46
Τίποτα το ΠΑΣΟΚ οφείλει να μετατραπεί απο κόμμα αρχηγικό σε κόμμα αρχών.

Abruzzi
12-11-2007, 15:47
σας τα'πανε τάχα μου τάχα μου γνωστοί σας;

τα είδα αυτοπροσώπως

Ford Prefect
12-11-2007, 15:47
Δηλαδή πήγατε και ψηφίσατε;

Abruzzi
12-11-2007, 15:49
ναι

Ford Prefect
12-11-2007, 15:52
αρκουδάκι σεφ.

ikonoklast
12-11-2007, 15:53
Αμπρούτζι τι έδωσες;

Abruzzi
12-11-2007, 15:55
μπενυ

και μάλλον ήταν η τελευταία φορα που ασχολήθηκα με το πασοκ

ikonoklast
12-11-2007, 15:59
εδώ που τα λέμε αν έβγαινε ο μπενυ 8α έδειχνε οτι τουλάχιστον η βάση του πασοκ έχει ένα άλφα κριτήριο.

Ford Prefect
12-11-2007, 16:23
Η βάση του ΠΑΣΟΚ να έχει κριτήριο. Ναι.

Το 50% επιεικώς ήθελε Μπένι την πρώτη εβδομάδα μετά τις εκλογές γιατί ο πετί Ζορζί είναι λούζερ αλλά μετά σκέφτηκε (μόνο του) ότι ο Μπένι "είναι πολύ επιθετικός".

ikonoklast
12-11-2007, 16:30
Η βάση πάντα έχει ένα ικανό κριτήριο. Το ότι ο κόσμοντας ακόμα κι αν διαγράψει το πασοκ δε ξέρει που να πάει γιατι παντού είναι σκατά και δε βλέπει διέξοδο, δε σημαίνει κάτι. Το οτι το όλο πράμα αναλώνεται σε αντιπαρά8εση προσώπων και χαρακτηριστικών (γκούφυ vs μαύρος πητ, ήπιος vs επι8ετικός) και δεν ακουμπάει πολιτικά τα ζητήματα είναι ένα πρόβλημα και ευ8ύνονται κυρίως τα μέσα.

Εσύ φορντ πρέφεκτ τι κουμάσι είσαι του λόγου σου;

Ford Prefect
12-11-2007, 16:47
To ότι είναι ένα πρόβλημα που ευθύνονται τα μέσα σημαίνει ότι ο κόσμος δεν έχει ικανό κριτήριο.

Εγώ είμαι ο Βικ, μόνο που τώρα αντί να σας λέω για αγάπες θα σας βρίζω να ξεδίνω.

zihuatanejo
12-11-2007, 16:48
Mιλώντας με φίλο πυρηνάρχη της ΠΑΣΠ Ιατρικής, αποκόμισα τα εξής:
Ήταν με Μπένι τις πρώτες 5 μέρες. Μετά πήγε με Ζορζ.
Γιατί;
Γιατί τον Μπένι τον προωθούσαν Σημιτικοί κύκλοι (άρα δεξιοί) και παρά το γεγονός, ότι αναγνωρίζει ως πιο αριστερό τον Μπένι, προτιμάει Ζορζ. γιατί αυτός θα κάνει πιο σοσιαλιστικό το ΠΑΣΟΚ, φέρνοντάς το στις φιλολαϊκές ρίζες, που είχαν θεσπιστεί στη διακύρηξη του 81. Κάπου εκεί γέλασα.
Και αφού το ρώτησα αν προτιμάει μια εσωτερική αναρδιάρθρωση στο ΠΑΣΟΚ σε βάρος της κοινωνίας (με Ζορζ αρχηγό δηλαδή - άρα αντιπολίτευση υπό του μηδενός - άρα η ΝΔ λύνει και δένει), παρά μια καλύτερη εν δυνάμει αντιπολίτευση (με Μπένι αρχηγό, άρα με πιο σαφή κατεύθυνση ενάντια στη ΝΔ), δεν πήρα απάντηση.

ikonoklast
12-11-2007, 16:50
Ο χριστός κι ο απόστολος! Τελικά είχαν δίκιο οι βρώμες σχετικά με το άβαταρ!

Τα μέσα σκάνε και χαλάνε το κριτήριο του κοσμάκη, προπαγάνδα να πούμε κι έτσι.

Ford Prefect
12-11-2007, 16:57
Οι βρώμες με το άβαταρ και τα διακόσα ποστ άλλων που λέγανε ότι είμαι εγώ.

Τα μέσα σκάνε και εκμεταλλεύονται το ανύπαρκτο κριτήριο του κοσμάκη του ΠΑΣΟΚ, προπαγάνδα να πούμε κι έτσι.

Φιξτ ιτ.

ikonoklast
12-11-2007, 17:11
Έλα, δε 8α μπω σε κουβέντες για αυγά και κότες, το να μην έχεις κριτήριο δεν οφείλεται σε έλλειψη γονιδίων, προκύπτει.

Και τέλοσπαντων τι διάολο, ελιτιστής χριστιανός είσαι εσύ; Όλα 8α τα δούμε πια ρε πούστη.

Ford Prefect
12-11-2007, 18:33
Αμάν ρε πούστη, είπα εγώ πού οφείλεται; Είπα ότι είναι ανύπαρκτο. Εσύ είπες ότι η βάση πάντα έχει ένα ικανό κριτήριο. Ποιους ελιτισμούς μου τσαμπουνάς; Δηλαδή για να μην είμαι ελιτιστής πρέπει να πω ότι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ έχει ικανό κριτήριο; Εντάξει.

Η βάση θα έβγαζε λοιπόν τον Μπένι, με το ικανό κριτήριο ότι ο άλλος είναι λούζερ του κερατά (και όχι για κανένα πολιτικό ζήτημα προφανέστατα) αλλά μετά τα κακά ΜΜΕ του κάνανε ντου και λύγισε.

Καλύτερο;

ikonoklast
12-11-2007, 18:35
Κάπως καλύτερα. Πάρε αρκούδι: :teddy:

Ford Prefect
12-11-2007, 18:39
:D

katwrimos
12-11-2007, 18:50
faith fails, eisai i pio trantaxti epivevaiosi tis theorias mou oti sta ellinika panepistimia mporei na parei ptyxeio kai o megalyteros ilithios tou kosmou.

OK, o giorgakis estise tin psifoforia. Pos ginetai tote na simpiptoun ta apotelesmata tis me ta gullops ton teleutaion 6 vdomadon se toso megalo vathmo??? Ektos apo tin psifoforia stisane kai tis dimoskopiseis 7-8 diaforetikon etairion??

Conspiracy theories tou kolou, teineis na ekselixtheis se aksio antikatastati tou spyros!!

inhalexhale
12-11-2007, 18:52
faith fails, eisai i pio trantaxti epivevaiosi tis theorias mou oti sta ellinika panepistimia mporei na parei ptyxeio kai o megalyteros ilithios tou kosmou.

He was educated at schools in Toronto Canada, at Amherst College in Massachusetts, Stockholm University, the London School of Economics (LSE), and finally at Harvard University.

katwrimos
12-11-2007, 18:57

He was educated at schools in Toronto Canada, at Amherst College in Massachusetts, Stockholm University, the London School of Economics (LSE), and finally at Harvard University.

stin faith fails anaferomoun, oxi sto giorgaki. BTW to panepistimio tis stokxolmis einai malon apo ta xeirotera tis souidias. O giorgakis kai i faithfails oute apekso apo ta sovara panepistimia den tha pernousane xoris na tous paroun me tis ntomates.

ikonoklast
12-11-2007, 22:18
Πάντως όπως είπε η ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ τώρα στη νετ το πασοκ 8α ακολου8ήσει κεντροαριστερό-κεντρώο προφίλ τώρα αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατι η κεντροαριστερά 8έλει την ανα8εώρηση του άρ8ρου 16.

FaithFails
12-11-2007, 22:18

Conspiracy theories tou kolou

edit:
I luv u too!!!! Ωραίος ο Νοέμβριος πάντα!!

led_zeppelin
12-11-2007, 22:58
προτιμάει Ζορζ. γιατί αυτός θα κάνει πιο σοσιαλιστικό το ΠΑΣΟΚ.

Ετσι ειναι. Επαναφερουμε τον σοσιαλισμο ιδιωτικοποιωντας οτι εμεινε δημοσιο.

Blindgeo
13-11-2007, 01:34
Mιλώντας με φίλο πυρηνάρχη της ΠΑΣΠ Ιατρικής, αποκόμισα τα εξής:
Ήταν με Μπένι τις πρώτες 5 μέρες. Μετά πήγε με Ζορζ.
Γιατί;
Γιατί τον Μπένι τον προωθούσαν Σημιτικοί κύκλοι (άρα δεξιοί) και παρά το γεγονός, ότι αναγνωρίζει ως πιο αριστερό τον Μπένι, προτιμάει Ζορζ. γιατί αυτός θα κάνει πιο σοσιαλιστικό το ΠΑΣΟΚ, φέρνοντάς το στις φιλολαϊκές ρίζες, που είχαν θεσπιστεί στη διακύρηξη του 81. Κάπου εκεί γέλασα.
Και αφού το ρώτησα αν προτιμάει μια εσωτερική αναρδιάρθρωση στο ΠΑΣΟΚ σε βάρος της κοινωνίας (με Ζορζ αρχηγό δηλαδή - άρα αντιπολίτευση υπό του μηδενός - άρα η ΝΔ λύνει και δένει), παρά μια καλύτερη εν δυνάμει αντιπολίτευση (με Μπένι αρχηγό, άρα με πιο σαφή κατεύθυνση ενάντια στη ΝΔ), δεν πήρα απάντηση.EOK kai NATO to idio sundikato loipon.

katwrimos
13-11-2007, 01:49

edit:

sinexizeis na me epivaiveoneis vlepo. Vasika ypotheto oti to gkomeno sou ton dioksane epidi itan anikanos psonismenos opos esy kai otan eide ta apotelesmata to mono pou skeftike itan oti prepei na einai fake. Den tou perase fysika apo to myalo oti epivevaiothikan 7-8 etairies pou exoun kanei apo 4 dimoskopiseis i kathe mia kai proevlepan ta apotelesmata pou ontos pragmatopoihthikan, oute apo to diko sou myalo to spoudagmeno...

Alithia pano se afto exeis na apantiseis tipota?? Elegxei o giorgos tis etairies dimoskopiseon??

Candiru
13-11-2007, 10:27
διόλου απίθανο, τα γκάλοπ γίνονται κατα παραγγελία συνήθως

Candiru
13-11-2007, 10:53
i kinisi gnosti kai os kathodos ton myrion, emelle na paiksei simantiko rolo sta gegonota kai tis ekselikseis :!:

:lol: :lol:

FaithFails
13-11-2007, 13:34

edit:

sinexizeis na me epivaiveoneis vlepo. Vasika ypotheto oti to gkomeno sou ton dioksane epidi itan anikanos psonismenos opos esy kai otan eide ta apotelesmata to mono pou skeftike itan oti prepei na einai fake. Den tou perase fysika apo to myalo oti epivevaiothikan 7-8 etairies pou exoun kanei apo 4 dimoskopiseis i kathe mia kai proevlepan ta apotelesmata pou ontos pragmatopoihthikan, oute apo to diko sou myalo to spoudagmeno...

Alithia pano se afto exeis na apantiseis tipota?? Elegxei o giorgos tis etairies dimoskopiseon??

Μου άνοιξες τα μάτια!! Έμαθα πολλά από τις υποθέσεις και τις θεωρίες σου!! Σ'ευχαριστώ!!!!!

Κατά τα άλλα, δεν κατάλαβες τίποτα από όσα είπα έτσι? Άλλα αντ' άλλων!

Α, και πάρτο χαμπάρι ότι το μόνο ψώνιο εδώ είσαι εσύ που τα ξέρεις όλα, σνομπάρεις και κράζεις ό,τι δε σου αρέσει.

edit: Και ναι, η ομάδα μετόχων που διοικεί τις συγκεκριμένες εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι η ίδια με τον ΟΤΕ και την Singular που έκαναν τις εκλογές του Πασοκ και που τις διάλεξε το επιτελείο του Γιωργάκη, αν και η ομάδα του Βενιζέλου ήθελε άλλους αρχικά. Δεν κάνω υποθέσεις, μας τα είπαν μόνοι τους. Αυτά.

katwrimos
13-11-2007, 16:29
edit: Και ναι, η ομάδα μετόχων που διοικεί τις συγκεκριμένες εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι η ίδια με τον ΟΤΕ και την Singular που έκαναν τις εκλογές του Πασοκ και που τις διάλεξε το επιτελείο του Γιωργάκη, αν και η ομάδα του Βενιζέλου ήθελε άλλους αρχικά. Δεν κάνω υποθέσεις, μας τα είπαν μόνοι τους. Αυτά.

Afto pou les gia tis etairies dimoskopiseon einai geloio. Diladi o giorgakis elegxei kai tis etairies dimoskopiseon pou proskeintai sti noudou?? Giati kai toutes giorgaki vgazan stis dimoskopiseis tous.

Alla ok gia xarin tis sizitisis as dextoume oti isyei to parapano. Tote giati den tous evaze na vgazoun proto kai to pasok stin parastasi nikis stis proigoumenes ekloges?? Idios meta tis pyrkagies, an mporouse na elenksei tis eteries dimoskopiseon tha tis evaze na vgazoun 5% dimotikotita ston kostaki, na vgazoun parastasi nikis pasok 70% kai tha tis eperne tis ekloges gia plaka. Giati den to ekane??

Tora oson afora to peri psonismatos. Xoris diathesi na se prosvalo (eilikrina) tha sou po to giati exo afti ti gnomi: Kathe fora pou diafoneis me kapoion, kaneis ta eksis:

A. Provaleis tis spoudes sou, oi opoies ektos apo amfivolou poiotitas einai kai asxetes me ena forum sto opoio ypotithetai mpaineis os isi kai oxi os pantognostis pou tha mas dosei to fos.

B. Postareis mia lista me ta vivlia pou exeis diavasei kai les "i apopsi mou stirizetai apo tin parapano vivliografia 30.000 selidon, an diafoneis mazi mou simainei oti den mporeis na katalaveis ta vivlia afta".

C. Pairneis yfos atomou xomenou sta pramata, mas petas kai kala 2-3 inside information apo ton gkomeno sou sxetika me to stisimo stis ekloges tou pasok, theoreis adianoito na kaneis lathos kai o gkomenos sou aplos na leei malakies epidi ton apolysane. Otan sou episimaino to poso apithano einai na stiseis mia eklogiki diadikasia kai na vgazeis akrivos ta idia apotelesmata me 7-8 etairies, anti na apantiseis prospatheis na ksekiniseis flame. Epikaleisai inside plirofories tis opoies an isoun esy se thesi na katexeis tha tis kateixe kai oli i ipoloipi ellada, kalypteis ti mia theoria sinomosias me perissoteres kai ok prepei kapoia stigmi na apofasiseis an eisai o stephen hawking i o giorgos georgiou, giati KAI spoudagmeni kai diavasmeni KAI synomosiologos tis kakias oras den ginetai.

Sou epanalamvano oti den thelo na se tsantiso/meioso i kati tetoio, apla i simperifora sou otan diafoneis me kapoion einai entelos antitheti me tin eikona pou thes na provaleis (tis spoudagmenis kai eksypnis gkomenas). Alla me vasi afta pou grafeis, nomizo oti stin pragmatikotita eisai mia gkomena me metriotates spoudes se ena metrio panepistimio, me ena metrio koinoniko background kai genikotera mia metria zoi me tin opoia eisai metrios ikanopoihmeni. OK kanena provlima os edo. To provlima ksekinaei apo to oti oxi mono pisteveis oti eisai paneksipni (sorry, den eisai) kai teras morfoseos (sorry, den eisai) alla kai aksioneis apo tous allous na se antimetopizoun os paneksipno teras morfoseos.

Α, και πάρτο χαμπάρι ότι το μόνο ψώνιο εδώ είσαι εσύ που τα ξέρεις όλα, σνομπάρεις και κράζεις ό,τι δε σου αρέσει

Kai ok oson afora to oti ego eimai psonismenos, isos, omos iparxei terastia diafora fili faith fails anamesa sto na eisai mia mikroasti imimathis i opoia oneirevetai oti einai meros tis elite kai apaitei analogi antimetopisi, kai se kapoion krazei opoion den tou aresei.

Oson afora to oti snomparo, sovara aporo pou to vrikes afto. An psakseis ta post mou tha deis oti oute ton joey allen/hypnosia/whitecross den snomparo.

Telos sxetika me to oti ta ksero ola, xm. Grafo sto forum 4 xronia kai kaneis den kserei pou exo spoudasei kai ti (kai as einai panepistimia me arxidia mexri to patoma). Mexri kai o holk nomizei oti spoudazo diethnes dikaio diladi. Apenantias esy tis spoudes sou kai ta anagnosmata sou ta exeis psomotyri. Se kathe diafonia provaleis ti morfosi sou kai stravomoutsouniazeis ki olas otan sou leo oti metries spoudes se ena metrio elliniko panepistimio den einai kai tipota spoudaio, to ksero giati ki ego se elliniko panepistimio ksekinisa. To miso ER einai foitites/apofoitoi omos den tha deis pote kanenan xristi na prospathei na stiriksei ti gnomi tou parathetontas vivliografia 30.000 selidon sinodevomeni apo sxolio "an diafoneis mazi mou den katalavaineis ti grafoun ta vivlia", ti stigmi pou o idios den kserei oute mia sosti parapompi na kanei.

freak brother
13-11-2007, 16:40
egw xerw ti exeis spoudasei ra kariolh!! na to pw?

a kai symfwnw sto resume autwn pou eipes gia thn faithfalls ws pros thn idea pou mou dinei mauta pou grafei. a kai eisai xerolas.

enitharmon
13-11-2007, 19:03
με το μπαρδόν όμως, αυτό για το μαστερ του κατώριμου (στο Μααστριχτ, δυστυχώς όντως με αρχίδια) στο διεθνές δίκαιο εγώ το ξεκίνησα, γιατί έτσι νόμιζα (αν και είχα πει πολιτικές επιστήμες νομίζω)

freak brother
13-11-2007, 19:08
o katwrimos exei spoudasei oikonomika sto panepistimio peiraia an den apatomai.

enitharmon
13-11-2007, 19:12
τι αν απατάσαι ρε, ξέρεις ή δεν ξέρεις;

Ford Prefect
13-11-2007, 19:22
Πάντως και η ΝουΔου Γιωργάκη ήθελε. Αυτό για τις εταιρείες δημοσκοπήσεων. Πότε γίνανε αυτές αξιόπιστες πάλι;

Ubu Roi
13-11-2007, 19:23
εδώ που τα λέμε δεν ξέρω κατά πόσο έλεγε αλήθεια -και δεν κόπτομαι πολύ κιόλας- αλλά πέρσι που έκραζε τις καταλήψεις ως γνήσιος εκφραστής της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της Επερχόμενης Επανάστασης, όταν ακόμα και τα συνασπιστάρια συμμετείχαν σε αυτές, έλεγε ότι δεν μπορεί να πάρει πτυχίο από το ΠΑ.ΠΕΙ. λόγω κλειστών σχολών.

enitharmon
13-11-2007, 19:28
το κουράσατε με τον κατώριμο

μέχρι να το διαψεύσει έχει κάνει:
- ναυτιλιακά στο παπει
- κάτιδενξερωτικαιωςτι στη Σουηδία
- μαστερ οικονομικών στο Μααστριχτ

σε αυτό το χώρο κινείται τελος πάντων. Ας ασχοληθούμε με τη φεηθφειλς πάλι

FaithFails
13-11-2007, 19:46
Afto pou les gia tis etairies dimoskopiseon einai geloio. Diladi o giorgakis elegxei kai tis etairies dimoskopiseon pou proskeintai sti noudou?? Giati kai toutes giorgaki vgazan stis dimoskopiseis tous.

Πότε ανέφερα τι ψηφίζουν οι μέτοχοι? ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ?

Alla ok gia xarin tis sizitisis as dextoume oti isyei to parapano. Tote giati den tous evaze na vgazoun proto kai to pasok stin parastasi nikis stis proigoumenes ekloges?? Idios meta tis pyrkagies, an mporouse na elenksei tis eteries dimoskopiseon tha tis evaze na vgazoun 5% dimotikotita ston kostaki, na vgazoun parastasi nikis pasok 70% kai tha tis eperne tis ekloges gia plaka. Giati den to ekane??

Γιατί άλλο τα εσωκομματικά και άλλο τρίτος παράγοντας ανεξέλεγκτος από τα τσιράκια σου.

Tora oson afora to peri psonismatos. Xoris diathesi na se prosvalo (eilikrina) tha sou po to giati exo afti ti gnomi: Kathe fora pou diafoneis me kapoion, kaneis ta eksis:

A. Provaleis tis spoudes sou, oi opoies ektos apo amfivolou poiotitas einai kai asxetes me ena forum sto opoio ypotithetai mpaineis os isi kai oxi os pantognostis pou tha mas dosei to fos.

B. Postareis mia lista me ta vivlia pou exeis diavasei kai les "i apopsi mou stirizetai apo tin parapano vivliografia 30.000 selidon, an diafoneis mazi mou simainei oti den mporeis na katalaveis ta vivlia afta".

C. Pairneis yfos atomou xomenou sta pramata, mas petas kai kala 2-3 inside information apo ton gkomeno sou sxetika me to stisimo stis ekloges tou pasok, theoreis adianoito na kaneis lathos kai o gkomenos sou aplos na leei malakies epidi ton apolysane. Otan sou episimaino to poso apithano einai na stiseis mia eklogiki diadikasia kai na vgazeis akrivos ta idia apotelesmata me 7-8 etairies, anti na apantiseis prospatheis na ksekiniseis flame. Epikaleisai inside plirofories tis opoies an isoun esy se thesi na katexeis tha tis kateixe kai oli i ipoloipi ellada, kalypteis ti mia theoria sinomosias me perissoteres kai ok prepei kapoia stigmi na apofasiseis an eisai o stephen hawking i o giorgos georgiou, giati KAI spoudagmeni kai diavasmeni KAI synomosiologos tis kakias oras den ginetai.

Πότε είπα ότι απολύθηκε κανένας? Πότε έκανα υπόθεση ή θεωρία δική μου? Πότε είδες το ύφος μου? Είπα όσα μας ανέφεραν μέσα από το επιτελείο του Γιωργάκη είτε σου αρέσει είτε όχι. Είναι η αλήθεια αλλά όσα καταλαβαίνει ο καθένας...ξαναδιάβασε γιατί μάλλον παρανόησες

Sou epanalamvano oti den thelo na se tsantiso/meioso i kati tetoio, apla i simperifora sou otan diafoneis me kapoion einai entelos antitheti me tin eikona pou thes na provaleis (tis spoudagmenis kai eksypnis gkomenas). Alla me vasi afta pou grafeis, nomizo oti stin pragmatikotita eisai mia gkomena me metriotates spoudes se ena metrio panepistimio, me ena metrio koinoniko background kai genikotera mia metria zoi me tin opoia eisai metrios ikanopoihmeni. OK kanena provlima os edo. To provlima ksekinaei apo to oti oxi mono pisteveis oti eisai paneksipni (sorry, den eisai) kai teras morfoseos (sorry, den eisai) alla kai aksioneis apo tous allous na se antimetopizoun os paneksipno teras morfoseos.

Πότε είπα κάτι τέτοιο για μένα? Δε θέλω να προβάλλω καμιά εικόνα στους άλλους, δε με ενδιαφέρει αυτό στη ζωή μου. Έχω σοβαρότερα. Και πόσες φορές έκανα αυτά που λες με τα βιβλία? Μία έ?? Αλλά καρφώθηκε στη μνήμη και πολλαπλασιάστηκε. Αυτά είναι γελοιότητες. Και ναι, είμαι παιδί του λαού και αυτοδημιούργητη. Δεν είχαν όλοι την ελιτίστικη τύχη σου

Α, και πάρτο χαμπάρι ότι το μόνο ψώνιο εδώ είσαι εσύ που τα ξέρεις όλα, σνομπάρεις και κράζεις ό,τι δε σου αρέσει

Kai ok oson afora to oti ego eimai psonismenos, isos, omos iparxei terastia diafora fili faith fails anamesa sto na eisai mia mikroasti imimathis i opoia oneirevetai oti einai meros tis elite kai apaitei analogi antimetopisi, kai se kapoion krazei opoion den tou aresei.

Oson afora to oti snomparo, sovara aporo pou to vrikes afto. An psakseis ta post mou tha deis oti oute ton joey allen/hypnosia/whitecross den snomparo.

Telos sxetika me to oti ta ksero ola, xm. Grafo sto forum 4 xronia kai kaneis den kserei pou exo spoudasei kai ti (kai as einai panepistimia me arxidia mexri to patoma). Mexri kai o holk nomizei oti spoudazo diethnes dikaio diladi. Apenantias esy tis spoudes sou kai ta anagnosmata sou ta exeis psomotyri. Se kathe diafonia provaleis ti morfosi sou kai stravomoutsouniazeis ki olas otan sou leo oti metries spoudes se ena metrio elliniko panepistimio den einai kai tipota spoudaio, to ksero giati ki ego se elliniko panepistimio ksekinisa. To miso ER einai foitites/apofoitoi omos den tha deis pote kanenan xristi na prospathei na stiriksei ti gnomi tou parathetontas vivliografia 30.000 selidon sinodevomeni apo sxolio "an diafoneis mazi mou den katalavaineis ti grafoun ta vivlia", ti stigmi pou o idios den kserei oute mia sosti parapompi na kanei.

δε στράβωσα με την άποψή σου, δικαίωμά σου να υποτιμάς ανθρώπους, Πανεπιστήμια, καταστάσεις, ότι θέλεις. Νομίζεις ότι με νοιάζει να αποδείξω στον κόσμο κάτι? Απατάσαι. Και τα βιβλία που έδωσα κάποτε ήταν γιατί νόμισα ειλικρινά ότι κάποιοι αυτό ζήτησαν, αλλά ευτυχώς ξεσηκώθηκε επανάσταση απέναντι σε κάποιον που δεν ήξερε τη λογική του ER και του εξήγησαν με βρισιές και κράξιμο πόσο λάθος ήταν. Όχι μόνο εδώ αλλά στη ζωή γενικά ως συμπαντικός νόμος. Και το έμαθε. Αλλά βλέπω ότι το ER (δε μιλάω για όλους) δεν ξεχνάει και υπεργενικεύει και κρίνει ανθρώπους και σνομπάρει κ.λπ. κλπ. Δικαίωμά του.

Ψωνάρα είναι όποιος υποτιμάει και φέρεται άσχημα σε ανθρώπους επειδή δεν του μοιάζουν και αυτό το κάνεις μόνο εσύ, εγώ ποτέ και ούτε πρόκειται στη ζωή μου. Το διαφορετικό δεν είναι εχθρός μου. Το σέβομαι. Αυτό με μάθανε τα ταπεινά και άθλια πανεπιστήμια που αποφοίτησα. Δεν έχω πρόθεση να θίξω αλλά έπρεπε να σου απαντήσω. Και ειλικρινά αν είπα ποτέ κάτι προσωπικό για μένα ήταν από φιλικότητα και όχι για άλλο λόγο. Λάθος μου.

Α και πού είσαι, όσα χαρτιά ή λεφτά και να έχεις, δε σε κάνουν άνθρωπο. Sorry.

Abruzzi
13-11-2007, 19:51
στο παπει ηταν ο κατωριμος ,το 2002 τουλαχιστον

Ford Prefect
13-11-2007, 19:56
Ο Κατώριμος ήταν στο ΠΑΠΕΙ.

FaithFails
13-11-2007, 19:59
ως τι?

Ford Prefect
13-11-2007, 20:02
δεν ξέρω, ήθελα να διευκρινήσω όμως ότι ήταν στο ΠΑΠΕΙ.

FaithFails
13-11-2007, 20:04
μάλλον ως θεός

Abruzzi
13-11-2007, 20:10
ναυτιλιακά

FaithFails
13-11-2007, 20:11
αυτό εξηγεί πολλά

geologiko_karoto
13-11-2007, 20:17
Καπεταν Κατωριμος

enitharmon
13-11-2007, 20:22
αυτό εξηγεί πολλά
δεν προϋποθέτει οτι είναι γιος εφοπλιστή

και ναυτιλιακά στο παπει έχουν βγάλει κι άλλοι από δω μέσα

FaithFails
13-11-2007, 20:24
δεν είπα κάτι τέτοιο

enitharmon
13-11-2007, 20:27
μίλησε μας τότε για τα ναυτιλιακά στο παπει και τι εξηγεί το ότι έχει μαθητέψει κάποιος σε αυτό

freak brother
13-11-2007, 20:46
nautiliaka eixa grapsei kai to ekana edit. den xerw giati mperdeuthka :p