Log in

View Full Version : Mekong Delta - Lurking Fear (2007)

Toufas
16-09-2007, 20:24
Mekong Delta - Lurking Fear
©2007 AFM Records

http://www.electricrequiem.com/iMedia/album/album.665.cover.jpg

01. Society In Dissolution
02. Purification
03. Immortal Hate (Accepting Prayers Of Supremacy)
04. Allegro Furioso (taken from "Five Fragments For Group & Orchestra")
05. Rules Of Corruption
06. Ratters (Among The Dead)
07. Moderato (taken from "Five Fragments For Group & Orchestra")
08. Defenders Of The Faith
09. Symphony Of Agony
10. Allegro (from "Symphony Nr. 10" by Dmitri Schostakowitsch)

Κριτική στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/review.php?action=single&aid=665)

Rush
16-09-2007, 20:31
Ωραία κριτική.Να προσθέσω ότι η limited edition του cd περιλαμβάνει και ένα live dvd από το 1991.Α,θα κυκλοφορήσει και σε διπλό βινύλιο.

Eagleheart
16-09-2007, 20:34
Για μένα αυτό το άλμπουμ είναι η απόλυτη έκπληξη της χρονιάς, δεν περίμενα τέτοιο δυναμίτη από τους Mekong Delta τη δεδόμενη χρονική στιγμή! Μπορεί να μη φτάνει (κατά τη γνώμη μου) έπη όπως το ντεμπούτο, Dances Of Death κλπ, όμως και πάλι πρόκειται για απίστευτη δισκάρα!

RESPECT!

eleventh guardian
16-09-2007, 20:44
Ωραία κριτική.Να προσθέσω ότι η limited edition του cd περιλαμβάνει και ένα live dvd από το 1991.

Είναι βέβαιο αυτό; Γιατί πέτυχα το DVD που λες να κυκλοφορεί ξεχωριστά.

Τον δίσκο δεν τον έχω ακούσει ακόμα, όπως και γενικά δεν έχω ασχοληθεί πολύ με αυτά τα τεχνοθρασάδικα γκρουπ όπως οι Mekong Delta (πέρα από Watchtower φυσικά), αλλά επειδή όλος ο κόσμος το αποθεώνει ψήνομαι.

sfinotouvlaki
16-09-2007, 20:54
ούτε 'γω έχω ασχοληθεί με δαύτους, αλλά τούτο είναι όμορφο.

Rush
16-09-2007, 21:24
Ωραία κριτική.Να προσθέσω ότι η limited edition του cd περιλαμβάνει και ένα live dvd από το 1991.

Είναι βέβαιο αυτό; Γιατί πέτυχα το DVD που λες να κυκλοφορεί ξεχωριστά.

Τον δίσκο δεν τον έχω ακούσει ακόμα, όπως και γενικά δεν έχω ασχοληθεί πολύ με αυτά τα τεχνοθρασάδικα γκρουπ όπως οι Mekong Delta (πέρα από Watchtower φυσικά), αλλά επειδή όλος ο κόσμος το αποθεώνει ψήνομαι.

Ναι,έχει το εν λόγω dvd η limited.Ασχολήσου με το συγκρότημα και δεν θα χάσεις.

GuardianOfIvorytower
16-09-2007, 21:56
Πολύ ωραία τα λέει η κριτική, συμφωνώ γενικά. Δεν περίμενα τέτοια κατεύθυνση από το νέο δίσκο του γρουπ, μετά από τόσα χρόνια απουσίας, περίμενα κάτι σε στυλάκι Pictures/Visions κ όχι τόσο techno thrash. Anyway, ο δίσκος λιώνει εδώ κ καιρό, αλλά θέλει από τη φύση του πάρα πολλές ακροάσεις. Κ οι παραπάνω εκδόσεις που λέει ο Rush είναι πάρα μα πάρα πολύ μιαμ :D.

Buddy Lackey
17-09-2007, 02:37
Ntaks trellh diskara, xeimaros apo riffs, megalh empneysh kai apithanes idees. Oute ego to perimena na to xei toso poli mesa tou o Hubert akoma alla eytyxws mas diepsefse panhgyrika. San ena pio melwdiko kai ligotero epikindino "Dances Of Death" 'h "The Music Of Erich Zann" mou akougetai to album vasika, diaforetiko alla 100% MD ap' oles tis pleyres.

eleventh guardian
29-09-2007, 15:57
Λοιπόν, το άκουσα μία φορά λίγο πριν κοιμηθώ κατά τις 3. Παπάδες παίζουν και είναι αρκετά μελωδικό και ενδιαφέρον, αλλά δεν ήταν η κατάλληλη ώρα για να μου μείνουν πράγματα. Θα ξανακούσω και θα πω.

Jim Dandy Mangrum
01-10-2007, 11:55
ti na leme twra...sygkinhsh...o diskos spernei....
mporei na fainetai arketa melwdikos kai amesos, alla exei poly zoumi mesa. bravo re ralph!
a kai to dvd gamaei. milame oti ta spane apisteuta!!!!

verdictdenied
05-10-2007, 12:46
Ότι είπε ο Παναγιώτης ισχύει!!!
Το Dvd κυκλοφορεί και ξεχωριστά. Το είχα σηκώσει πριν κάτι μήνες. Είναι bootleg: μια κάμερα και έτσι...
Ο δίσκος σας γαμεί πάρα πολύ καλά. Επιτέλους ένας δίσκος της προκοπέως!!!!
Ο τραγουδιάρης όντως κουβαλάει πολύ τους Scanner μαζί του αλλά δεν μας χαλάει. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ο Keil (πως διαόλο λέγεται) δηλαδή ο πρώτος που είχαν. Άρα τις γραμμές τις γράφει ο Hubert. Είναι ανώμαλος, κάνει την μουσική του τίγκα αποκρουστική!!! Το οποίο εννοείται ότι γαμεί στην προκειμένη περίπτωση.
2 φορές έχω πάει στο Rock City και τους έχει τελειώσει :( Θε επιμείνω!
Από τότε που το καβάτζωσα όμως έχω λαλήσει. Ακούω πλέον μόνο Mekong Delta!!!!

GET TECHNO-THRASHED!!!

eleventh guardian
05-10-2007, 14:56
Ρε verdict, είναι δυνατόν ΕΣΥ να μην το έχεις ακόμα; Για Rock City δεν ξέρω, αλλά PMW και Metropolis το 'χαν εν αφθονία πριν μία εβδομάδα.

Το DVD δεν το 'χω δει ακόμα, αλλά ο δίσκος σπέρνει (αν και παραείναι τεχνικός για τα τωρινά γούστα μου).

PainOfSalvation
05-10-2007, 14:59
gamaei, spernei, ta dinei, wx panagia mou
ayta....

ps: opws kai to avatar tou 11th

verdictdenied
05-10-2007, 16:03
Ρε verdict, είναι δυνατόν ΕΣΥ να μην το έχεις ακόμα; Για Rock City δεν ξέρω, αλλά PMW και Metropolis το 'χαν εν αφθονία πριν μία εβδομάδα.

Το DVD δεν το 'χω δει ακόμα, αλλά ο δίσκος σπέρνει (αν και παραείναι τεχνικός για τα τωρινά γούστα μου).

Κάθε φορά που είμαι κέντρο παίρνω τηλέφωνο στο rock city και ρωτάω και κάθε φορά μου λένε ότι μόλις τελείωσε!!!!

Θα το πάρω σίγουρα μεσ' το ΣΚ!

Ο δίσκος σπέρνει πολύ άσχημα και είναι ένας καλόγουστος, χαώδης και τέλεια κατασκευασμένος (με αρχιτέκτονες κλπ) μουσικός λαβύρινθος από αυτούς που μόνο αυτοί βγάζουν (Principle Of Doubt πχ...ασύληπτο έπος!!!)

Το Dvd θέλει υπομονή πάντως!

Πεινάω, νυστάζω και δεν έχω χέσει ακόμα.... :evil:

Jim Dandy Mangrum
05-10-2007, 16:14
(Principle Of Doubt πχ...ασύληπτο έπος!!!)

to agaphmeno mou....... :pink:

verdictdenied
10-10-2007, 14:48
:pink: Πόσα ξέρεις εσύ...
Σήμερα άκουγα πάλι αυτό, το καινούριο και το Music Of Erich Zann

verdictdenied
19-10-2007, 10:05
To αγόρασα!!!!!
YEAH!!!!!!
Έπρεπε

wom
19-10-2007, 10:14
To αγόρασα!!!!!
YEAH!!!!!!
Έπρεπε

πες και οτι αρχισες να παιζεις τα θθραςς riffs απο κει μεσα στην τσιτα και εκαψες τα PA στο προβαδικο σου. Ολα τα μαθαινω εγω!

verdictdenied
19-10-2007, 11:45
Ένα monitor τα έπαιξε μόνο.
Αν τα είχα βγάλει τα υπεριφφ του δίσκου θα το είχα κάψει εννοείται!!1

GuardianOfIvorytower
19-10-2007, 17:48
:)

verdictdenied
22-10-2007, 11:56
Έφτιαξα και μπλουζάκι!!!
ΥΕΑΗ!

verdictdenied
26-10-2007, 14:16
Πάλι χθες το ξανάκουσα....ποσο γαμάει...ποσο????

ΠΟΛΥ!!!

Witchkiller
27-10-2007, 17:22
Αφού αρέσει στην αγάπη μου,αρέσει και σ'εμένα............

Kalt
28-10-2007, 16:56
Πάλι χθες το ξανάκουσα....ποσο γαμάει...ποσο????

ΠΟΛΥ!!!

Sostos. De to perimena toso kalo. Exeis parei tin ekdosi me to DVD?

Oraio bonus, alla mias kai einai ligo Bootleg katastasi, as vazane ena kalutero menu... Etsi gia to gamoto.

verdictdenied
29-10-2007, 09:58
Με το bonus dvd το βρήκα μόνο....
Το dvd αυτό το είχα όμως ούτως ή άλλως. Για Bootleg δεν είναι άσχημο. Λόγω της φύσης της μουσικής αυτής της μπάντας θα γούσταρα κάτι με πολλές κάμερες, κρυστάλινο ήχο και προβολές σε γιγαντοθόνες με διάφορες καμένες ψυχωτικές θριλεράτες βιβλικές σκηνές!

verdictdenied
01-11-2007, 16:42
Μια και η μπάντα για άλλη μια φορά συνδέεται με τον Lovecraft πάρ' τε και αυτό

http://www.dagonbytes.com/thelibrary/lovecraft/thelurkingfear.htm

verdictdenied
07-11-2007, 12:57
Να πώ όμως ότι τελικά ο τίτλος του δίσκου με το έργο του Lovecraft παρ' ότι είναι ο ίδιος τελικά είναι σύμπτωσις!
Μίλησε ο ΜΕΓΑΛΟΣ στον Τύπο και είπε ότι πρόσφατα έμαθε ότι υπήρχε έργο του Lovecraft με τον ίδιο τίτλο. Οπότε δεν υπάρχει κοινό concept.

Επίσης νομίζω ότι το promo που είχαν οι κριτικοί πριν την κυκλοφορία (από τέτοιους τα καβατζώνουμε πάντα) του δίσκου πρέπει να έχει διαφορετικές μίξεις από το τελικό προϊόν. Όταν άκουσα το επίσημο με το πρώτο κομμάτι κατάλαβα. Το επίσημο είχε εξτρα φωνητικά από το πρώτο κομμάτι....οπότε κουφάλες όποιος νόμιζε ότι με το Promo καθάρισε, ας πάει να το πάρει μην του γαμήσω....

Jim Dandy Mangrum
07-11-2007, 13:02
xaxaxaxa
exeis pa8ei megalh zhmia, e?

Kalt
07-11-2007, 13:09
E, ma afou einai diskara. :wink:

Exei parei kaneis to vinilio? Efaga itta otan eida to DVD (logo poiotitas lipsis) kai mia sugkrisi tha itan euprosdekti. :|

Jim Dandy Mangrum
07-11-2007, 13:22
to vinylio den exei stixous
mono tis fwtos tous kai ta biografika
to live sto dvd gamaei
bootleg xyma einai kai gia ayto to kanane bonus. :wink:

Kalt
07-11-2007, 13:27
to vinylio den exei stixous
mono tis fwtos tous kai ta biografika
to live sto dvd gamaei
bootleg xyma einai kai gia ayto to kanane bonus. :wink:

Thanks for the info. :thumbsup:

verdictdenied
07-11-2007, 16:40
Απίστευτη ζημιά γενικώς πλέον με τους Mekong Delta. Τους άκουγα χρόνια αλλά τώρα το καινούριο μου έκανε τρελή αφύπνιση.
Κάθε μέρα ακούω 2 cd Mekong Delta. Οποιό να' ναι. Σήμερα το Visions Fugitives για την ώρα, χθές Kaleidoscope και Dances Of Death, Προχθές Lurking Fear Και το ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΠΟΣ THE PRINCIPLE OF DOUBT!!!!!

Αυτή τη στιγμή φοράω t-shirt Mekong Delta

Διάβασα και τις συνεντεύξεις στα Hammer και Rockhard. Το άτομο γαμεί!!!

GuardianOfIvorytower
08-11-2007, 23:57
Βγήκε κ σε βινύλιο? Καλή φάση, πρέπει να βρεθεί..κ γω αυτό ακούω τώρα :wink:.

Rush
09-11-2007, 10:12
To xw egw se LP.@plo gatefold wraio alla xwris stixous,pragma pou einai megalh malakia....

fandango
09-11-2007, 10:22
Διάβασα και τις συνεντεύξεις στα Hammer και Rockhard. Το άτομο γαμεί!!!

Δε θυμάμαι σε ποιο απτα 2 ήταν που ο συντάκτης κάτι είπε για Dream Theater και απαντάει ο θεός "ποιοι dt, οι dt σε σχέση με μας είναι ποπ"... :worship:

verdictdenied
09-11-2007, 15:58
Tα έχουν πεί και oι Psychotic Waltz αυτά!

Το ξανακουγα σήμερα αφού τελίωσα μία με το Kaleidoscope.

Μα τι γαμάτος μουσικός λαβύρινθος....

Κάντε το sticky γιατί σε καναδυο χρόνια θα πιάσουμε την αξία του... :D

verdictdenied
16-11-2007, 11:57
Μου 'λειψέ μωρέ!
Γαμάει!!!
Σήμερα άκουγα το Dances Of Death. Το μεσημεράκι στο γυρισμό θα έχει το μενού αυτό!!!!

verdictdenied
03-01-2008, 16:01
Επειδή το τόπικ για τα καλύτερα του 2007 κλειδώθηκε βρήκα ένα πανηγυρικό τρόπο να γιορτάσουμε το καλύτερο του 2007!
Το άκουγα πάλι σήμερα.
Buddy Lackey, Jim Dandy,Rush, Helm κτλ ας ποστάρουν τα αναμενόμενα!

Jim Dandy Mangrum
03-01-2008, 16:10
xaxaxaxaxa
kala skotwnei anelehta. ta xoume pei
mesa sta 5 kalytera ths xronias gia plaka.....

verdictdenied
03-01-2008, 16:14
xaxaxaxaxa
kala skotwnei anelehta. ta xoume pei
mesa sta 5 kalytera ths xronias gia plaka.....

Πάει ο ένας

Buddy Lackey, ,Rush, Helm κτλ ας ποστάρουν τα αναμενόμενα!

Rush
03-01-2008, 16:15
Aneta mesa sta 5 kalytera tou 07.-

verdictdenied
03-01-2008, 16:16
Aneta mesa sta 5 kalytera tou 07.-

Να και ο άλλος

Buddy Lackey, Helm κτλ ας ποστάρουν τα αναμενόμενα!

GuardianOfIvorytower
04-01-2008, 03:43
Ε τα έιπαμε αυτά, τοπ δίσκος :D

verdictdenied
05-01-2008, 00:03
Ε τα έιπαμε αυτά, τοπ δίσκος :D

:pink:

Frost
05-01-2008, 14:32
emena epiase korifi stili lista m.atenizei apo ton throno tou...diskara.dn perimena na akousw kati tetoio...

verdictdenied
06-01-2008, 01:35
emena epiase korifi stili lista m.atenizei apo ton throno tou...diskara.dn perimena na akousw kati tetoio...

Σωστό sig...και ποιός έκανε παραγωγή στον δίσκο που υπάρχει αυτό το τραγούδι!??!!?!?

Αυτός που κάθεται στο θρόνο που λέει ο φίλος!

GuardianOfIvorytower
06-01-2008, 16:53
Ο Ralph έχει κάνει παραγωγή στο Into the Everflow? Καλή φάση, δεν το ήξερα.

verdictdenied
07-01-2008, 10:34

ω ναι, έχει κάνει!

Rush
07-01-2008, 10:59

ω ναι, έχει κάνει!

Kai tous efage kai ta lefta opws mou eipe o mpantilakhs (o original e, oxi o xanioths)...

verdictdenied
08-01-2008, 15:59
Την ΣΔΟΕ!!!!!

Frost
09-01-2008, 04:21
perissotero m kanei na ton pseirise o dan rock.an omws eustathei magkia tou... :D