PDA

View Full Version : Antimatter 23/10

Atheist
15-09-2007, 15:49
Αν κλαμπ.

8.30. 20 ευρώ. σαπόρτ ληφμπλέηντ.

kontan
15-09-2007, 19:23
αυτοι οι ληφμπλέηντ εχουν να κάνουν με τον Ντάνη απο τους Ανάθεμα απότι πήρε το αυτί μου ε;

Shadowking
18-09-2007, 10:52
Τραγικοί έχουν καταντήσει οι Ανάθεμα. Κρίμα κ' ήταν από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα κάααποτε.

hunted by a Freak
22-09-2007, 20:37
διορθωστε την ημερομηνια,αυριο πεζουνε

psofimi
23-09-2007, 05:36
Τραγικοί έχουν καταντήσει οι Ανάθεμα. Κρίμα κ' ήταν από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα κάααποτε.

e nai ama skefteis oti sto site tous dexntai seinisfores apo tous opadous gia na hxografisoun to neo album katalaves gia ti katantia milame..e re posa narkwtika tha exoun kanei kai petaxane ola ta lefta..kai mou kanei entipwsi giati stin ellada panta gemizoun to club sto opoio paizoun...serenades kai silent enigma gia panta!!!

Coil
25-09-2007, 13:58
Η ταπεινη μου άποψη είναι οτι οι Anathema απλά είναι mALaKes! Ένα απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα κάποτε και τωρα βολοδέρνουν και μαλακίζονται. Αν είχαν έναν καλό Manager και αν δεν είχαν κολλημένη την ταμπέλα του metal θα ήταν πολυυυυυυ ψηλά. Προσωπικά ΟΛΟΙ οι δίσκοι τους είναι διαμάντια.... Και αναρωτιέσαι μετα....

Shadowking
25-09-2007, 19:22
Δεν είναι μουσικό το σχόλιο. Δισκάρες είναι όλα, ένα κ' ένα. Αν και για το τελευταίο επιφυλασσόμαι.

"we're not a moment in time"
καλά μαλάκα.
...

psofimi
25-09-2007, 19:25
Η ταπεινη μου άποψη είναι οτι οι Anathema απλά είναι mALaKes! Ένα απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα κάποτε και τωρα βολοδέρνουν και μαλακίζονται. Αν είχαν έναν καλό Manager και αν δεν είχαν κολλημένη την ταμπέλα του metal θα ήταν πολυυυυυυ ψηλά. Προσωπικά ΟΛΟΙ οι δίσκοι τους είναι διαμάντια.... Και αναρωτιέσαι μετα....

basika autoi prepei na xekollisoun apo to metal..giati mono ta metal periodika asxolountai mazi tous..an allazan onoma...alla einai kai enas erwtas auto to onoma...

ikonoklast
25-09-2007, 19:41
λέμε πάντα για τους we are anathema ή για κάποιους άλλους;