Log in

View Full Version : TOOL

The Good Son
07-09-2007, 01:16
Άλλο ενα θρέντ με πολλές σελίδες που φέρει το νικνέημ μου.

stam and the witches
07-09-2007, 01:36
Μάλλον το καλύτερο live που χω δει. Πολύ groove, πολλή ψυχεδέλεια.

Moonspellheim
07-09-2007, 01:40
den mou aresan

freak brother
07-09-2007, 01:50
paixan gamw , autosxediasan , alla paixan ta idia kai ligotera komatia apo to prohgoumeno live :(

Vicotnik
07-09-2007, 02:02
Κααααλή φάση ήτανε.

Δεν ενθουσιάστηκα αλλά σίγουρα καλύτερα από την προηγούμενη φορά.

Με πήρε και μία ωραία γκομενίτσα αγκαλίτσα επειδή της προσέφερα θέση να βλέπει :lol:

Marillion
07-09-2007, 02:19
puke & cry pou lene kai oi dinosaur jr. :!:

dead in magazines
07-09-2007, 02:45
Λοιπόν. Έπαιξαν άψογα, έκαναν γαμώ τα τζαμαρίσματα, ο Danny κι ο Justin τα έδωσαν όλα ψυχή τε και σώματι, ο Maynard απίστευτος μπροστά από τη 2η από αριστερά γιγαντοοθόνη (οι κινήσεις του και τα visuals να με στέλνουν συνέχεια), κι ο Adam να παίζει αλάνθαστος τα μέρη του χαλαρότατα, σα να βρίσκεται αραχτός στο σαλόνι του σπιτιού του.. Έπαιξαν μιάμιση ώρα ακριβώς, με πάνω κάτω ίδιο setlist με το πρώτο live.

ΥΓ. Intro με (-) Ions αλλά Third Eye γιοκ. :argue: :bash:

Mitsmann
07-09-2007, 03:18
Καλα ητο. Ο ταβερν βαρεθηκε. Ο ταβερν εβαλε μετα darkmoor στο αμαξι για να ισορροπησει τα πραγματα. Ο λοκαστ θα με καταλαβει μαλλον. Ωραια ηταν με τρεις κι ο κουκος (συγκριτικα με κατι σαμπαθς) στο Τερραβαημπ. Ειδα και λαηβ Τουλ. Νταξ'.

Boom!
07-09-2007, 03:41
Οι Tool φρονω οτι απεδωσαν εξαιρετικα αυτα που ειχαν προγραμματισει να κανουν επι σκηνης, μονο που ο λαος απο κατω ειμαι σιγουρος οτι θα εκανε αρκετες αλλαγες στα "προγραμματισμενα", αν ηταν στο χερι του.
Δηλαδη ενταξει, το Rosetta Stoned θα επρεπε να απαγορευεται δια νομου να παιζεται ζωντανα. Κατα τ'αλλα, εκπληκτικες εκτελεσεις του Flood και του Lateralus, που αν μη τι αλλο αποζημιωσαν.
Εκπληκτικο επισης το laser show, αν γυρισε κανεις να κοιταξει, θα εβλεπε οτι γινονταν προβολες πανω στις πλαγιες των βουνων!

freak brother
07-09-2007, 04:14
sta noisiarika perasmata me ta lazer petyxhmena eipe o dead "fantasou tous skiourous sta dentra , tha xoun frikarei".

Mitsmann
07-09-2007, 09:16
o dead ζει!

Atheist
07-09-2007, 10:40
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΡΗΠΟΡΤ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΤΙ ΝΟΜΙΖΩ

ΓΑΜΗΣΑ ΚΑΙ 2 ΖΕΥΓΑΡΙΑ 15ΧΡΟΝΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ ΑΝΑΠΤΗΡΑ

Mitsmann
07-09-2007, 10:45
χοτ ντογκ εφαγες?

Tribe
07-09-2007, 10:56
Paizei na hmoun apo tous polu ligous pou xtypiontousan sto Roseta Stoned.Kata t'alla an k mikri se diarkeia gamhsan ayth th fora.

Jim Dandy Mangrum
07-09-2007, 11:05
kai thn allh fora eixan gamhsei, apla de fainotan, oute akougotan.... :P

Tribe
07-09-2007, 11:08
kai thn allh fora eixan gamhsei, apla de fainotan, oute akougotan.... :P

nai ayto :twisted:

Vicotnik
07-09-2007, 11:35
Paizei na hmoun apo tous polu ligous pou xtypiontousan sto Roseta Stoned.

+1

Atheist
07-09-2007, 11:49
ΜΠΡΑΒΟ

Pitsadoros
07-09-2007, 12:45
skata stous tool

tha mporousan ta mounia na min paiksoun ti malakia to rosetta stoned k tous paparoautosxediasmous k ta ambient/drone k na paiksoun akoma ta push it, sober, parabola, aenima k alla dio kserw gw. gamw to mouni tis manas tous

inhalexhale
07-09-2007, 12:51
Poly omorfo live oso krathse.

De tha ksetrelathoume kiolas omws pou oi Tool epaiksan efta kommatia kai to Rosetta Stoned me ekaton eikosi dialeimmata gia ambientiles, ekopsan ta Wings for Marie apo thn persinh periodeia (thewrwntas oti to Aenema antikatastathike apo to eksairetiko omologoumenws xthes Flood) kai o Maynard variotan na milhsei sto koino, na tragoudhsei ta pio wraia shmeia kai genikws na zhsei.

Kata t' alla apolaysa ton Danny perissotero apo tis alles fores pou exw dei Tool live, hxos apisteytos, poly kalh h diataksh tou xwrou (de metaniwsa gia to PL3) kai oxi poly strimwksidi (vl. Terra Vibe kai kathimerines).

Ferte deftones re mounia!~

Atheist
07-09-2007, 13:00
βασικά ό,τι είπαν οι αποπάνω, κυρίως ο ηνχέηλ.
εντάξει ρε φίλε, είπες να παίξεις κάτι από άντερτοου.

ΤΟ ΦΛΑΝΤ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ; ΤΟ ΦΛΑΝΤ; ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ.
Δλδ το σόμπερ; το πρίζον σεξ;

επίσης οκ, να το παίξεις το ροζέτα στόουντ, σου αρέσει η ώριμη ειρωνία του να λες αμδπλεαμσπκμπσλλεαμ αντί να τραγουδάς όντως τους στίχους, αλλά ρε γαμιόλη, παίξ'το αν θα έπαιζες aenima και 10k days ξέρω 'γω, γτ τώρα το έπαιξες στη θέση τους.

κ γενικά, όλοι καλοί κ όλοι χρυσοί, ειδικά ο κάρεης χθες σε μια φάση που τα 'χε πάρει και σε κάθε πιατινιά έφευγε η χερούκλα λες κ αμολούσε ο δίας κεραυνό -αλλά αυτό το μουνόπανο ο μέηναρντ μου τη βιδώνει ασχημότατα ε. κάνει που κάνει τη λιγότερη δουλειά εκεί μέσα, φέρεται και σαν τον εφευρέτη του πουτσοκέφαλου.

ε άει γαμήσου μωρή πουστάρα, ταλέντα σαν τους άλλους μας λείπουν, όχι φωνές σα τις δικές σου.

MastodontoideaPliokenous
07-09-2007, 13:00
Jambi
Stinkfist
46&2
Schism
Lost Keys
Rosetta Stoned
Flood
Lateralus
Vicarious

Μειναρντ:πολυ κατω ηχητικα&φωνητικα λογω του γνωστου προβληματος,αν&μια χαρα την εβγαλε την κραυγη στο φλαντ.
Ανταμ:Ο πιο σεξυ αντρας στον πλανητη με κοτσιδακια.(α ξεχασα (http://www.metallirox.com/Groupe/Robert_Trujillo/Rob1.jpg)).Αταραχος.
Τζαστιν:Σπιτσλες εμφανιση.Δεν περιμενα κατι λιγοτερο.(ενας απ τους πιο υποτιμημενους μπασιστες εβαη.)
Ντανι:Κτηνος.ΘΗΡΙΟ.Οποτε ηθελε γκρεμιζε το πανεμορφο ντραμ κιτ του.

Το κοινο απαισιο γεματο μισητους σιχαμενους βικοτνικς με μπλουζες μανονγουορ παρεα με τα κοριτσακια τους αγκαλιτσα που φορουσαν καρφακια στα χερακια.Πατε χιμ γαμω την τρελα μου τι ερχεστε τοολ δλδ.γουατεβαη
Απιθανη οντως εκτελεση σε φλαντ(απεδειξε οτι ΠΡΕΠΕΙ να ακουγεται ακομη τλχ 1 κομματι απο αυτη την ΔΙΣΚΑΡΑ που λεγεται αντερτοου)+το αμπιεντ ιντρο&λατεραλούς+το εξτεντιντ παρτ που ακουγοταν λες&παιζαν 2 διαφορετικα ατομα τα κρουστα.
Σετλιστ λογικο.Σκατα σ'οσους ζητουσαν&ζητανε(ναι ειμαστε στον αερα) θιρντ αι(:shock:),γκραντζ,παραμπολα&διαφορα αλλα κουλα,κομματια τα οποια δεν τα επαιξαν ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορα σ'αυτη την περιοδεια&ουτε επροκειτο να τα παιξουν χθες.
Ηχος καβλα οπως επρεπε&οπως τους αξιζε μετα το τελευταιο ΦΙΑΣΚΟ.
Κριμα για τον γαμωαερα που εριξε το σεντονι.

Κατα τα αλλα τα λεμε ξανα σαμταιμ μποιζ!!!(Ανεβαινει βιντεακι εντος 2007)

http://img389.imageshack.us/img389/6015/mplouargkgn5.jpg

The ground is breaking down right under me.
Cleanse and purge me
in the water.

Atheist
07-09-2007, 13:03
Το κοινο απαισιο γεματο μισητους σιχαμενους βικοτνικς με μπλουζες μανονγουορ παρεα με τα κοριτσακια τους αγκαλιτσα που φορουσαν καρφακια στα χερακια.Πατε χιμ γαμω την τρελα μου τι ερχεστε τοολ δλδ.γουατεβαη

ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΠΕΟΦΤΥΜΑ ΚΑΙ 'ΣΥ
ΜΟΥΝΟΛΕΒΙΕ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ
ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ_ΤΟΥΛ

ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠ'ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΜΑ ΑΥΤΟ ΘΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

Mitsmann
07-09-2007, 13:05
J

αχαχα τι λε ρε φιογκο.

MastodontoideaPliokenous
07-09-2007, 13:06
Δεν γαμιεστε λεω 'γω μεσημεριατικα.

The Good Son
07-09-2007, 13:13
Γουστάρω.

Abruzzi
07-09-2007, 13:13
Ferte deftones re mounia!~

απ'το στόμα σου και στου θεού τ'αυτι

House Of Low Culture
07-09-2007, 13:14
έλα, καλά τα λέγει ο μαστόδοντας.

Atheist
07-09-2007, 13:15
Δεν γαμιεστε λεω 'γω μεσημεριατικα.

ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟΦΛΟΥΔΑ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΤ ΤΑ ΠΟΣΤ ΨΥΧΩΤΙΚΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΕΤΟΣ Κ ΜΕΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΜΕ ΒΑΡΔΙΕΣ
ΗΛΙΘΙΕ
ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΚΟΥ ΚΑΝΑ ΜΠΗ ΣΑΗΝΤ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΖΑΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ
ΒΛΑΚΑ

MastodontoideaPliokenous
07-09-2007, 13:24
στα αρχιδια μου σε γραφω ρε μπουκλοαρχιδα.

Pitsadoros
07-09-2007, 13:27
mpravo ston made of rats arxika gia ti dimiourgia enos thread pou gennise mpinelikia ap ti deuteri molis selida tou

o ixos itan teleios ta tragoudia ektos tou rosetta stoned teleia alla i diarkeia apeiroelaxisti k xwris support k itan k megisti ksenera pou o fantom ntak mou elege oli tin wra posa h me poia seira k poia kommatia akolouthoun giati to set itan idio me auto pou paiksan stin ouggaria se festival. se festival e. me alles oxtakosies mpantes. idio set e. gamw to spiti tous e

skata stous tool

Atheist
07-09-2007, 13:28
ΕΤΣΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ

ΣΤΟ ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑ ΑΥΤΑ Ε ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ Ε

Dimitra
07-09-2007, 13:43
Απιθανη οντως εκτελεση σε φλαντ(απεδειξε οτι ΠΡΕΠΕΙ να ακουγεται ακομη τλχ 1 κομματι απο αυτη την ΔΙΣΚΑΡΑ που λεγεται αντερτοου)+το αμπιεντ ιντρο&λατεραλούς+το εξτεντιντ παρτ που ακουγοταν λες&παιζαν 2 διαφορετικα ατομα τα κρουστα.
Σετλιστ λογικο.Σκατα σ'οσους ζητουσαν&ζητανε(ναι ειμαστε στον αερα) θιρντ αι(:shock:),γκραντζ,παραμπολα&διαφορα αλλα κουλα,κομματια τα οποια δεν τα επαιξαν ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορα σ'αυτη την περιοδεια&ουτε επροκειτο να τα παιξουν χθες.
Ηχος καβλα οπως επρεπε&οπως τους αξιζε μετα το τελευταιο ΦΙΑΣΚΟ.

Auto me ta krousta moukane ki emena entupwsi kai prospathousa na katalabw an kai mexri poio simeio epaizan tpt samples...:S
kata talla sumfwnw me to quote apopanw. Opoios pigaine proetoimasmenos nakousei auta pou akouse den apogohteutike katholou ma katholou. Opoios pigaine nakousei sugkekrimena pragmata exase... Gia mena pantws itan triti kai kaluteri fora apoles.

inhalexhale
07-09-2007, 13:46
OK, thn epomenh fora tha paw proetoimasmenos na akousw mono to Stinkfist, opote o,ti parapanw paiksoun tha me kanei eytyxismeno!

freak brother
07-09-2007, 13:54
αυτος ο τυπος με το μεγαλο νικ που μονο αυτος ξερει τι γραφει ειναι κομπλεξικος.

Mitsmann
07-09-2007, 14:02
θαμπζαπ.

μετα θα κανω εντιτ το ποστ μου οπου θα τον βριζω.

ikonoklast
07-09-2007, 14:04
Εγώ πάντως περίμενα πενήντα λεπτά στο τεραβάιμπ και οι τουλ ξαναβγήκαν και παίξαν disposition/reflection/triad/faaip de oiad μπροστά σε πέντε φίλους τους που πίναν μαργαρίτες, στην παρέα μου και στοθς ηχολήπτες που προηγουμένως δή8εν ξεστήνανε.

Jim Dandy Mangrum
07-09-2007, 14:04
to rosetta stoned gamaei.&-

Tribe
07-09-2007, 14:05
kala merikoi exete polu plaka :rofl:

mindscape
07-09-2007, 14:47
πω πω χαζεμα η Αλμπα...

dead in magazines
07-09-2007, 14:48
Μαστοδοντοαπαφτέ, μετά από intro Ions γιατί όχι Third Eye δλδ? Χεστήκαμε που δεν το έπαιξαν στην περιοδία. Ας το προσέθεταν. Γιατί δλδ το setlist να είναι πάνω κάτω ίδιο με το πρώτο live? Το Rosetta Stoned προσωπικά δε με χαλάει και τόσο, αλλά θα ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ άμα στη θέση του ακούγαμε Wings Of Marie και 10,000 Days ή Aenema. Το Flood γάμησε τα πάντα και ήταν πολύ καλή έκπληξη. Και με τη λίγη ώρα που έπαιξαν, άνετα έχωναν και Sober μέσα. Εν τέλη, όσο περνάει η ώρα, τόσο περισσότερο συνειδητοποιώ το πόσο γάμησαν πάλι. Περιμένουμε σε κάνα χρόνο την 3η και ακόμα καλύτερη. Spiral out. Keep going.

Harvestman
07-09-2007, 14:49
γιατι τοσες τσιτες ρε Atheist?

Not_saved
07-09-2007, 15:08
γιατι τοσες μαλακιες ρε dead in magazines?

floyd
07-09-2007, 15:09
oi tool stin ellada ksana meta apo 4 xronakia !

dead in magazines
07-09-2007, 15:22
Not saved δε μπανα γαμηθείς λέω εγώ? Που ακριβώς διαφωνείς δλδ?

Not_saved
07-09-2007, 15:32
Στο οτι προτιμώ Rosetta Stoned από Wings for Marie φυσικά.

FANTASMA
07-09-2007, 15:36
Προσωπικα δεν ειχα παει την προηγουμενη φορα (ευτυχως) και δε θα ξαναπαω, με τετοιες συναυλιες χανουν κοινο. Το συγκροτημα ειναι πολυ μεγαλο, παιζει καταπληκτικα σωστα, ο ντραμερ χανει την μπαλα, ο μπασιστας ειναι τετοιος μουσικος που εκανα κανα πενταλεπτο να καταλαβω ποιος παιζει μπασο και ποιος κιθαρα, και η φωνη του Keenan ακουγοταν απο κει που καθομουν εγω (λιγο μπροστα απο την κονσολα και δεξια) απλα ΤΕΛΕΙΑ. Το σοου ηταν εκπληκτικο, τα λειζερ πολυ γαματα, ο φωτισμος επισης, οι εικονες στα βιντεογουολ κλασικα αρρωστημενες και γενικα γυρω στις 11 ειχα πορωθει τοσο πολυ που λεω μακαρι να παιζαν 3 ωρες ακομα. Καπου εκει τελειωσαν να παιζουν οι Τool και δεν ξαναβγηκαν.

Δε θα αναλυσω πολυ τα αρνητικα. Απλα, συναυλια Tool χωρις The Crudge, Aenema, Parabola, και τουλαχιστον 2 απο το Aenema και 2 απο το 10.000 Days ακομα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Επισης, αν ειναι να βλεπω μια μπαντα για 80 λεπτα και χωρις encore, τουλαχιστον ρε απαραδεκτοι αχρηστοι μην παιξετε 30 λεπτα εισαγωγες και ψωλαρισματα και αλλα 50 λεπτα μουσικη.

Το σετλιστ χωρις να ειμαι σιγουρος για τη σειρα ηταν ως εξης:

1. Jambi
2. Stinkfist
3. 46 & 2
4. Schism
5. Ψωλαρισμα Rosetta Stoned medley με σημεια απο διαφορα τραγουδια παιγμενα αναποδα και οτι ναναι ( ΒΑΡΕΤΟ!)
6. Καποιο που δεν το ξερω καθολου, προφανως Flood λεγεται αποτι καταλαβα (το ηξερε ενα ατομο απο τα 500 που ειχα στο οπτικο μου πεδιο)
7. Lateralus
8. Vicarious

Κριμα γιατι σαν αποδοση δεν την παλευουν οι τυποι, παιζουν ολοσωστα.
Πρωτη φορα παω σε συναυλια με 7 κομματια ουσιαστικα στο σετλιστ.

Α, και επειδη ολα τα παραπανω ειναι απο αλλο φορουμ και τα εκανα copy/paste, να μπω και στο καθυστΕΡημενο κλιμα, ΣΚΑΤΑ στα μουτρα οσων βριζουν αυτους που ζητουσαν να ακουσουν τα γαματα κομματια των Τουλ και δεν βολευονται με τις αμπιεντ πιπες και τα 20λεπτα Ροζετα Στοουντ ΓΙΑΤΟΜΠΟΥΤΣΟΚΑΒΑΛΑ ειμαι ο MJK και κανω οτι καυλωνω και με προσκυνανε κι απο κατω γιατι ειναι ΒΟΔΙΑ και ΓΙΔΙΑ.

dead in magazines
07-09-2007, 15:38
Στο οτι προτιμώ Rosetta Stoned από Wings for Marie φυσικά.

Γούστα είναι αυτά.

Not_saved
07-09-2007, 15:39
:)

cybernaut 667
07-09-2007, 15:42
Επισης, αν ειναι να βλεπω μια μπαντα για 80 λεπτα και χωρις encore, τουλαχιστον ρε απαραδεκτοι αχρηστοι μην παιξετε 30 λεπτα εισαγωγες και ψωλαρισματα και αλλα 50 λεπτα μουσικη.

auto re gmt. kata t alla, ta idia, einai paixtarades, exoun bgalei 2 apo ta kalytera studio albums sthn istoria ths logotexnias, omws :
AUTO DEN EINAI ROCK. den to eniwthan k poly k auto fainotan.. to akribws antitheto apo metallica as poume. oute encore, ena kommati re gmt mou toulaxiston! 3h fora pou tous eblepa, mallon h kalyterh hxhtika, alla den euxaristithika kamia tous k genikws ksenerwma. den einai gia live pleon. ( k lew pleon giati exw dei apeira live tous 93-98 pou htan poly diaforetika..) . pantws den tous ksanablepw k na ksanarthoun (leme twra)

Dimitra
07-09-2007, 15:59
H apopsi mou gia to xtesino live tautizetai apoluta me auti tou sunadelfou cybernaut. Isws apla de xalastika giati perimena oti tha paiksoun AKRIBWS etsi kai epikentrwsa tin prosoxi mou se alla pragmata auti ti fora (px. ton GIGANTIO drummer kai ton apisteuto sugxronismo twn videos me ti mousiki...).

Loipon, mauta kai mekeina exasa tin periodo twn "ftinwn" eisitiriwn Tool kai to erwtima twra einai:
AKSIZEI?
Ta dedomena einai ta eksis:

1. Tous exw dei idi 2 fores apo tis opoies kai oi 2 mafisan me metries entupwseis:
1h fora itan se festival, epaiksan ligo, o kosmos itan entelws malakismenos kai oi tool epaizan san na epaizan sto studio dil ektelestika apsogoi alla xwris katholou sunaisthima h epafi me to koino (opws px tous blepoume se videos apo epoxes AEnima kai Lateralus...).
2h fora itan stin periodeia me tous Mastodon opou epaiksan o,ti eixan paiksei sto festival plus 4 akoma apo to 10.000 days. Genika kalutera alla pali psuxroi ki apomakroi epaggelmaties me studio ekteleseis sun ta uperoxa video projections.

2. O Maynard exoume akousei kairo twra oti exei problima me ti fwni tou. Tragoudaei forwntas maska, apagoreuei to kapnisma ki alla tetoia. Prin mia bdomada akurwse sunaulia stin Austria giati epathe leei laruggitida. To setlist pou paizoun pantou ws twra apoteleitai austira apo 8-9 to polu kommatia me moni nea prosthiki to Flood se ena kata talla repeat setlist. Episis paizoun kati extended versions kommatiwn profanws gia na ksekourazetai o Maynard.

3. Apo tin alli o Adam Jones einai h apisteuti morfi kai eimai periergi ti arrwsta videos thaxoun auti ti fora.

Xmmmmmmm :? :? :? :?

Telika aksize 8)

freak brother
07-09-2007, 16:12
se opoio aresoun ta clipakia twn tool tous proteinw na psaxoun auton edw ton typo.

Svanmakjer

http://uk.youtube.com/results?search_qu ... rch=Search (http://uk.youtube.com/results?search_query=svankmajer&search=Search)

Atheist
07-09-2007, 16:18
γιατι τοσες τσιτες ρε Atheist?

ε μα το τσουτσέκι. και στο προηγούμενο λάηβ τις ίδιες κλαπαρχιδιές έλεγε. μη και του βγάλουμε το καυλί του μέηναρντ (χιντεν) από το γκώλο και αμφισβητηθεί πόσο μεγάλος φαν είναι.

Vicotnik
07-09-2007, 16:20

Εγώ πάντως φορούσα μπλε πουκαμισάκι και μία γκρι βερμουδίτσα και ήμουν πολύ chill.

FANTASMA
07-09-2007, 16:26
Σε τρωω σιγουρα. Ειχα ασπρο πουκαμισακι κοντομανικο, κυπαρισσι βερμουδα και γυαλια μυωπιας δηθεν.

Not_saved
07-09-2007, 16:27
Α,ξέχασα να πω οτι στα 15 από τα 50 λεπτά του ikonoklast τσίμπησα και το official setlist (c) !!

Μου το δωκε προσωπικά ένας από τους official roadies (c) των Τουλ.

Λυσσάχτε φανμποηδες.

http://i102.photobucket.com/albums/m96/Not_saved/IMG_0176.jpg

Atheist
07-09-2007, 16:30
α ήταν προμελετημένο δλδ.

FANTASMA
07-09-2007, 16:34
Μαρεσει που εβαλαν μονο σε ενα σημειο τη φραση long intro... σε συναυλια που θα μπορουσε να ειναι μερος καποιας περιοδειας με ονομα INTRO TOUR 2007.

Mitsmann
07-09-2007, 16:38
AUTO DEN EINAI ROCK. den to eniwthan k poly k auto fainotan.. to akribws antitheto apo metallica as poume. oute encore, ena kommati re gmt mou toulaxiston!

ας τα πει και καποιος αυτα, γιατι νομιζουμε οτι ζουμε σε αλλο συμπαν με τον καθε καθυστερα μαστοδονιουρασσικιριδιουμτουλρεφιλετουλιπακαικηνανοβαρβαρος.

Παω να βαλω μπλουζακι Rhapsody τωρα.

dead in magazines
07-09-2007, 16:40
Οι ambientίλες γάμησαν κόφτε τη γκρίνια επιτέλους.

inhalexhale
07-09-2007, 16:50
Parte ton kapoios agkalia re.

FANTASMA
07-09-2007, 16:50
Ρε ανθρωπε κι εμενα μου αρεσαν οι αμπιεντιλες, αρκει να παιζαν μια ωρα ακομα ξερω γω....

Not_saved
07-09-2007, 16:53
Αμπιεντίλες;

Μερακλής είναι αυτός ρε.

jkstigma
07-09-2007, 16:54
TOOL

RESPECT

Ti να πεις στους τυπάδες αυτούς τώρα....
Παιξανε...σαρώσανε..τον εγκεφαλο μας βραχυκυκλώσανεεεε
Ρε μπας και είναι Αρειανοί οι τύποι???

Που θα πάει θα συνέλθω κάποια στιγμή :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Vicotnik
07-09-2007, 16:55
:rofl:

dead in magazines
07-09-2007, 16:57
Parte ton kapoios agkalia re.

Άντε γαμήσου εσύ ρε ψωλοκόπανε.

Ρε ανθρωπε κι εμενα μου αρεσαν οι αμπιεντιλες, αρκει να παιζαν μια ωρα ακομα ξερω γω....

Αυτό θα ήταν το ιδεατό :).

inhalexhale
07-09-2007, 17:02
Esy gamhsou! Kopse thn gkrinia epitelous!

dead in magazines
07-09-2007, 17:09
:moutza:

stam and the witches
07-09-2007, 17:28
Οι ambientίλες γάμησαν κόφτε τη γκρίνια επιτέλους.

.

Lukather
07-09-2007, 17:35
Kala pou den irtha dld

LokiTricksterGod
07-09-2007, 17:58
To Lateralus ρε. Και το σόλο κάρεη στη μέση. Τέλος.

ikonoklast
07-09-2007, 18:48
8έλω να μου πείς αν 8εωρείς οτι σας τον σαμπόταραν τον εγκέφαλο γιατι έχει σημασία για μένα.

jkstigma
07-09-2007, 19:01
8έλω να μου πείς αν 8εωρείς οτι σας τον σαμπόταραν τον εγκέφαλο γιατι έχει σημασία για μένα.
δεν ξέρω αν είναι σαμποτάζ..βραχυκύκλωμα..αποκάλυψη...
Πάντως κάποιο εγκεφαλικό <φαινόμενο> σίγουρα πέχτηκε :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Που θα πάει θα συνέλθουμε
Εσύ τι λες?

Vicotnik
07-09-2007, 19:07
δεν ήρθε στο Live.

ikonoklast
07-09-2007, 19:14
Δε χαλάω καρδιές όμως, ό,τι γουστάρετε εσείς.

BLiTzER
07-09-2007, 19:20
Σε τρωω σιγουρα. Ειχα ασπρο πουκαμισακι κοντομανικο, κυπαρισσι βερμουδα και γυαλια μυωπιας δηθεν.

Sas troo kai tous 2. Amaniko aspro fanelaki kai vermouditsa. HA!

Loipon de mporo na mhn postaro. Kathos megalos fan :P De diavasa oti egrapsan oi prohgoumenoi, opote pithanotata epanalamvanomai se shmeia.

Ektelestika htan isos apsogoi kai o hxos sta idia epipeda. Kai kapou edo teleionoun ta thetika kai ksekinaei to pos-klaio-ta-25-euroulakia-mou. 1.5 ora synaylias ek ths opoias to 1/2 htan psyxedeloatmosfairikes arxidies gia na koroideyoun ton kosmo. Kai oute ena encore. To oti den kanoun ena vhma kata th diarkeia tou live mallon einai gnosto ("ma re malaka, ETSI EINAI OI TOOL"!). To oti thn exoun psilodei pali mallon to gnorizete hdh, opote oute edo tha statho. Ntax kalh mpantoula einai kai o Danny einai kalh fash na ton xazeyeis pou kai pou, alla edo pou ta leme oute kan aytos einai kati to spoudaio e. Apla einai kalos. Kai epimeno sto oti ektelestika htan para poly kaloi. Isos einai kai entyposiakoi an to mono pou akous einai alternative, alla mhn to parakanete orismenoi ("po malaka PARE MPASSO PARE MPASSO").

Epishs, RE KOLOZOA GAMOTHMPANAGIA SAS, sas exoun anakoinosei 3 disekatommyria fores oti DE THELOUN FOTOGRAFIES. O kathe karagkiozhs shkone to kinhto sta 5 metra apo th skhnh kai to anemize san shmaia, mexri na tou thn pei o kaymenos o securitas. Tria deyterolepta meta vevaia ekane pali to idio.

Den ksero ti allo tora. To conclude, kalh fash htan, alla 25e den aksize oute gia asteio.

PS: Ah thymithika. Long sleeves 60e AHAHhahaaHA, ta espasan.

ikonoklast
07-09-2007, 19:26
Alternative.

Vicotnik
07-09-2007, 19:26
Έλα ρε Μπλίξερ τι κάνεις.

Abruzzi
08-09-2007, 00:30
Εγώ πάντως περίμενα πενήντα λεπτά στο τεραβάιμπ και οι τουλ ξαναβγήκαν και παίξαν disposition/reflection/triad/faaip de oiad μπροστά σε πέντε φίλους τους που πίναν μαργαρίτες, στην παρέα μου και στοθς ηχολήπτες που προηγουμένως δή8εν ξεστήνανε.

χαχαχαχααχα

Atheist
08-09-2007, 00:35
[zER]Sas troo kai tous 2. Amaniko aspro fanelaki kai vermouditsa. HA!

όλους όμως;

floyd
08-09-2007, 04:46
ego apo tin synaylia ena katalava. pos an o carrey epaize stin ethniki ellados basket simera anti tou zisi kai tou xatzivreta isos k na kerdizame to paixnidi !

jkstigma
08-09-2007, 11:23
:rofl: :rofl: :rofl:

όντως ρε Floyd...σαν μπασκέτας είναι.
Παιχτούρας όμως...

.
08-09-2007, 13:14
ήμουν κι εγώ εκεί :!: :!: :!: :!: :!:

το ροζέτα στόουντ σας γαμάει καλά μπδγ.

Psychotic_Waltz
08-09-2007, 13:39
μιλαει ο ενθουσιασμος : Τουλ, τους βλεπω λαϊβ, να στο βαθος και ο μεϊναρντ να σαλευει ως συνηθως οταν τραγουδαει, με αγελαδαρικο καπελο αυτη τη φορα, καθε φορα που τυχαινε να ακουσω καθαρα και ωραια τη φωνη του χεζομουν απο τη χαρα :?
Ο Τζάστιν ήταν ίσως ο μονος που ενιωθε τι επαιζε και δεν ηταν σαν να παρακολουθεις τον Κασπαροφ να παιζει σε τουρνουα (ξενερα μπροκολο).Τον Ντάνυ τον έβλεπα καθαρά και γουσταρα σε μερικα σημεια, αλλα ας μην φανμποϊζουμε ανελεητα, και αυτος βαριοταν τη ζωουλα του.
Παμε Ανταμ : εγω σαν καλο φανμποϊκο σκατο τον λατρεψα, την τεχνικη του οπως και την ανεση του να μην μας γαμαει τον εγκεφαλο με σολιδια και αφταστα δαχτυλομπερδεματα και παλι να μας καρφωνει τα ριφς στο κεφαλι. ηταν ψυχρος εκτελεστης, η αληθεια να λεγεται, αλλα εμενα..ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕΕΕΕ....
Τα κομματια τα απηλαυσα ενα προς ενα περικαλω και δε περιμενα πως θα παιξουν και απο Αντερτοου. Τα κινουμενα εικονιδια και τα βιντεϊδια τα Τζοουνς θα εσπαγαν και τον πιο μισητο αντι-τουλ ανθρωπο (μπορει, ισως). Αλλα ανετα θα ανταλλαζα τα λεϊζερ , τα πανο και τις οθονες (αυτο θα το σκεφτομουν βεβαια, χαχα) για περισσοτερη ωρα τουλ και για καναδυο κομματακια 10.000 ντεϊζ και αενιμα ακομα.

Η γκρινια : επαιξαν σχετικα λιγο και η φωνη του μεϊναρντ ακουγοταν ετς κι ετς στην PL3 καλα να παθω ο τζαμπατζης ο ανθρωπας.

oi tool epaizan san na epaizan sto studio dil ektelestika apsogoi alla xwris katholou sunaisthima h epafi me to koino

οπως και προχθες, μη λεμε βλακειες. :|

παντως, συνοπτικα : δεν μετανιωσα καθολου που πηγα. και οποιος χαλαστηκε τοσο ασχημα πια να μην ξαναακουσει, τα σεκοντχανταδηκα περιμενουν τα σιντι του και την αρχοντικη κωλαρα του.

Mitsmann
08-09-2007, 13:50
ωραια!!! παω να πουλησω ολα τα σιντι τουλ που εχω στη διαθεση μου!!!!

.
08-09-2007, 14:10
εμένα μου άρεσε γενικά αλλά κάποια πράγματα με χάλασαν. Να πουλήσω opiate και undertow; έχω και το salival που κάτι παραπάνω θα πιάσει.

Psychotic_Waltz
08-09-2007, 14:14
ναι, δεν ειπα να το ξεφτιλισουμε κιολα. αλλα αν ειναι να πεφτει το μπινελικι συγνεφο καλυτερις αφηκετε τους τουλ στη γκλαμουρια και στη ντιβοσυνη (εκ του ντιβα) τους. αν παλι γουσταρετε απολαυστε με τα ελληνικα ντιντι-δεδομενα και με το σιτεμα των Τουλ. :?
εγω παντως το προψεσινο θα το ξανακαμα ανετως.

.
08-09-2007, 14:15
μπεεταλ (c)

Psychotic_Waltz
08-09-2007, 14:21
http://www.in.gr/ath/images/middle/cartoon-2.jpg

μπλεϊμ ντιντι μαδαφακερζ, μεϊναρντς ντικ

BLiTzER
08-09-2007, 17:44
Η γκρινια : επαιξαν σχετικα λιγο και η φωνη του μεϊναρντ ακουγοταν ετς κι ετς στην PL3 καλα να παθω ο τζαμπατζης ο ανθρωπας.

Ego pantos me 25e eida ta 3 teleytaia kommatia 5 metra apo th skhnh. Isos an goustara perissotero to sygkekrimeno live na to eixa anakalypsei kai pio noris.

H.
09-09-2007, 14:42
Σκεφτόμουν να γράψω δύο λόγια για το live, στην πορεία όμως το μετάνιωσα καθώς είδα αρκετούς να λένε τρελές μαλακίες (Mastodon και Bli][zer διακριθήκατε) αλλά και καλύφθηκα από αρκετούς προλαλήσαντες. Το live αυτό δεν ήταν για ολονών τα αυτιά έτσι όπως έγινε τελικά. Ήταν καθαρό alternative.

Marillion
09-09-2007, 14:48
Ήταν καθαρό alternative.

Prosdiorise to ligo ayto to televtaio.

MastodontoideaPliokenous
09-09-2007, 15:11
ησυχια ρε.Αλτερνατιβ ηταν αφου σε λεει!!

FANTASMA
09-09-2007, 15:41
Καλα, οι "οπαδοι" των Τουλ και να βγαινει να χεζει ο Κιναν επι σκηνης θα το δουν ως κατι διαφορετικο και κατι που δεν καταλαβαινουν αυτοι που τους μυριζει κατι ασχημα.

Psychotic_Waltz
09-09-2007, 20:39
Καλα, οι "οπαδοι" των Τουλ και να βγαινει να χεζει ο Κιναν επι σκηνης θα το δουν ως κατι διαφορετικο και κατι που δεν καταλαβαινουν αυτοι που τους μυριζει κατι ασχημα.

μα και ετσι να ειναι , εσενα τι σε ενοχλει; που δεν νομιζω να υπαρχει κανεις τοσο ηλιθιος. το λαϊβ ηταν πολυ καλο, αλλα αν πηγαν καποιοι με πολλες προσδοκιες, και ιπταμενο δισκο που μοιραζει κατοσταευρα να προσγειωναν οι τουλ και παλι θαψιμο θα ετρωγαν.

γι αυτο

http://hometown.aol.com/baryshery/images/arnold_stfu.jpg

και κολυμπα

Vicotnik
09-09-2007, 21:10
και μερικές δικές μου μαλακίες για να χαρώ

http://chosenofmystra.net/gabby/noob.jpg

http://i3.photobucket.com/albums/y62/cnobre/stfu.jpg

http://pandadan.files.wordpress.com/2007/04/stfu_noob.jpg

http://www.ambrosiasw.com/~andrew/funny/noob.jpg

solution_AK-47
09-09-2007, 21:18
Vicontik prospa8hse na stamathseis na eisai toso gamhmena hli8ios gia onoma tou 8eou pia!

Vicotnik
09-09-2007, 21:21
Στοιχηματίζω πως όταν το έγραφες αυτό έμοιαζες με την τέταρτη φωτογραφία :-o

http://newd2event.net/img/fun/noob.jpg

solution_AK-47
09-09-2007, 21:35
Exases. Me to mpampa sou emoiaza.

Atheist
09-09-2007, 21:38
κλειδώστε το. κάθε φορά που παίζουν οι τουλ, οι ίδιες μαλακίες.

hcpunksonacid
09-09-2007, 21:51
alternative oi tool.ok,ta exw akousei ola pleon....

BLiTzER
09-09-2007, 21:59
Se periptosh pou oi teleytaioi anafereste sto post mou (peri alternative), den egrapsa pouthena oti oi tool einai alternative. Prospathiste ksana.

ikonoklast
09-09-2007, 22:05
καλά ρε οχτακοσίω χρονώ μαλάκες είστε, για πάντα αναγνώστες χάμμερ 8α μείνετε;

hcpunksonacid
09-09-2007, 22:11
blitzer oxi,gia ton H. to eipa.
pantws aksizei na pas sinavlia tool,gt akoma kai san ton vicotnik na eisai exeis dinatothta na agaliaseis gomena.

FANTASMA
09-09-2007, 22:11

μα και ετσι να ειναι , εσενα τι σε ενοχλει; που δεν νομιζω να υπαρχει κανεις τοσο ηλιθιος. το λαϊβ ηταν πολυ καλο, αλλα αν πηγαν καποιοι με πολλες προσδοκιες, και ιπταμενο δισκο που μοιραζει κατοσταευρα να προσγειωναν οι τουλ και παλι θαψιμο θα ετρωγαν.

Εμενα σταρχιδια μου, εγω πηγα εδωσα τα 25 ευρω μου, θεωρω οτι μεχρι τοσο αξιζαν κι αυτο με το ζορι, δεν ξαναπαω και αποθηκευω τους Σκατουλ εκει που πρεπει, δηλαδη στην κατηγορια "μπορουμε καλυτερα, αλλα ειμαστε μαλακες και επιλεγουμε να ειμαστε για τον πουτσο". Εσυ την επομενη φορα που θα εχουν 52 ευρω σκαστα και κατσε τραβα μαλακια με το καουμπουικο καπελο του Κιναν και με πρασινα λειζερ στα λοφακια της Αττικης.

Στην τελικη αν ειχαμε πολλες προσδοκιες, αυτο ειναι γιατι το ονομα και η φημη των Τουλ μας τις εχουν δημιουργησει. Αυτοι χανουν οπαδους ετσι, εμενα τι με νοιαζει...

BLiTzER
09-09-2007, 22:28
H alitheia einai oti exei kapoio dikio. Milhsa entelos antikeimenika kai os "tritos". Oute fan eimai, oute tous sixainomai (sixainomai tous opadous tous, alla ayto einai allh istoria). Phga sto live epeidh htan sxetika fthno, epeidh eixa kairo na do live kai epeidh eixa akousei oti oi tool aksizoun kai hlpiza oti tha ektimhso kapoia pragmata pou de mporousa sta studio albums tous. Kai apogohteythka, oxi apo thn idia thn apodosh tous, thn ikanothta tous na ektelesoun sosta ta kommatia, alla ap'ola ta ypoloipa. Kalos h kakos, mia synaylia den einai mono ayto. Osoi theoreite oti ayto to live aksize ta lefta tou, den exete dei kai polla e.

Atheist
09-09-2007, 22:54
ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΨΥΧΗ

solution_AK-47
09-09-2007, 23:24
pantws aksizei na pas sinavlia tool,gt akoma kai san ton vicotnik na eisai exeis dinatothta na agaliaseis gomena.

xaxaxaxax

stam and the witches
09-09-2007, 23:31
[zER]Osoi theoreite oti ayto to live aksize ta lefta tou, den exete dei kai polla e.

Μάλλον το αντίθετο. Πρώτη φορά live τόσο φθηνό, με γαμηστερά χασίματα (αν γουστάρετε μόνο νταπαντούπα δεν πολυκολλάνε οι "τι μαλακίες παίζαν" χαρακτηρισμοί), γαμώ τους ήχους, φοβερά video και σκηνική παρουσία, και γενικά ένα πλήρες οπτικοακουστικό show παρά μία στεγνή εκτέλεση των κομματιών. Και όχι, δεν είμαι καν οπαδός τους, τους ακούω απλά στο ευχάριστο.

BLiTzER
09-09-2007, 23:44
με γαμηστερά χασίματα (αν γουστάρετε μόνο νταπαντούπα δεν πολυκολλάνε οι "τι μαλακίες παίζαν" χαρακτηρισμοί),

Symfono 100% mazi sou, an diarkouse 2.5 ores. Me tetoia diarkeia perimena kati perissotero. Allios tha phgaina muse.

Kai sorry, alla den htan katholou fthno, mh mperdeyeste. Htan "fthno" gia tool kai gia ellada. Eixa plhreis optikoakoustikous orgasmous sto eksoteriko me 15e :)

ikonoklast
09-09-2007, 23:58
-και οι τουλ έξω τόσο έχουνε. και προ-10kg εποχές παίζανε και τρίωρα υπερlives.
-ναι αλλά εγώ είδα ΟΠΕΘ φιλαράκι.
-κοίτα αν τους είδες στα τελευταία τους μαλλον ΤΟΥΛ είδες.
-εγώ όμως 8α έχω ΕΠΤΑ υστερόγραφα στο γράμμα μου.
-αντε μωρή ΚΟΛΛΑ!
-εσύ και η αδερφή σου. ΛΑΣΤΙΧΟ!
-αντε γαμήσου ρε πασόκε.

BLiTzER
10-09-2007, 00:01
Tora allaksa gnomh. To live htan yperoxo.

Vic
10-09-2007, 00:30
Δεν είναι δυνατόν ο ένας να λέει "κόλλα" και ο άλλος "λάστιχο".
Η τάπα έχει ως εξής: "I am rubber, you are glue, whatever you say rubs off from me and sticks to you!"
έντιτ: Σαν να λέμε "καθρεφτάκι για όλο μου το σώμα"

Είναι σημαντικό να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.

ΥΓ: Όμως για χάμερ καλό είναι.
ΥΓ2: Και συμφωνώ με τον ικονοκλαστ. Χέηλ.
ΥΓ3: Χέηλ στους Γκάμα Ρέη και τους Σόλιτιουντ Αετούνρνους αλλά και στους Τουλ και τους Σύστεμ οφ ε Ντάουν (μην έχετε παρωπίδες αδέρφια!)
ΥΓ4: Ουφ! Χα. Χα.
ΥΓ5: Αν γίνω γράμμα του μήνα, θέλω το καινούργιο Μοργκάνα πρόμο.

locust
10-09-2007, 00:34
Υπογραφη: Σαββας Iron Maiden

dead in magazines
10-09-2007, 00:52
Πότε θα καταλάβετε επιτέλους ότι οι Tool δεν είναι το συγκρότημα που θα κάνει τα πάντα για να μας/σας ικανοποιήσει? Βγαίνουν στη σκηνή για να παίξουν το setlist που ΑΥΤΟΙ γουστάρουν, παίζουν τα τραγούδια τους όπως ΑΥΤΟΙ γουστάρουν και πιστέψτε με, δε νομίζω ότι τους πολυενδιαφέρει κιόλας το τι θα πούμε εμείς που πήγαμε να τους δούμε (ή ο οποιοσδήποτε που τους έχει δει/είδε/θα δει στο μέλλον), όσα λεφτά κι αν δώσαμε στην (πουτάνα στην προκειμένη περίπτωση) εταιρία που διοργάνωσε το live. Όποιου του άρεσε και γούσταρε, έχει καλώς. Όποιου δεν του άρεσε, χεστήκαμε. Έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα είναι πιθανότατα και στο μέλλον.

Blitzer άμα απογοητέυτηκες, ειλικρινά δε με ενδιαφέρει καθόλου. Άμα ήθελες να δεις και encore, πάνε ξαναδές τους Metallica σου που επειδή θα χτυπηθείς και θα γκαρίξεις "WE WANT MORE" θα ξαναβγούν για να παίξουν το Seek And Destroy (δεν πήγα Metallica, δεν ξέρω το setlist, λέω ένα τυχαίο χιτάκι). Αυτά. Lock.

Vic
10-09-2007, 00:54
Ξέχασες το υστερόγραφο. Χέηλ.

inhalexhale
10-09-2007, 01:02
dead in magazines pote tha katalaveis oti ki emeis de dinoume mia gia to ti pisteyeis?

dead in magazines
10-09-2007, 01:04
Πληγώθηκα τώρα. Με κάνεις και κλαίω μ'αυτό που λες. Είσαι άκαρδος. :(

Moonspellheim
10-09-2007, 01:48
loipon

oi Tool anhkoun se mia kathgoria sykgrotimatwn pou o misos kosmos latreuei na misei kai o allos misos apla latreuei.
h mia mish wra pou paiksan einai antikeimenika kai opws kai na to deis mikrh posothta.oti pw parakatw einai kathara h dikh mou apopsi.

ektelestika itan apsogoi

h fwnh tou Maynard apo kei pou hmoun den akougotan katholou kala.idiws otan tragoudouse mesw tis ntountoukas den ton akouga kan.

pisteuw oti den eixan kammia epafi me ton kosmo kai me auto pou ekanan oi perissoteroi ektos isws tou mpassista.mou edinan tin aisthisi oti epaizan gia tin parth tous.

ta ambientilikia me kourasan.

OMWS otan pigaina stin synavlia iksera ti sygkrotima tha evlepa kai poio einai to image pou prowthei opote den mporw na diamartyromai.

ALLA den ginetai na min me xalane kapoia pragmata pou eipa parapanw.

efoson pas sti synavlia twn tool exeis apodektei oti tha deis sygkekrimena pragmata kai den mporeis na krazeis to sygkrotima pou apofasises na deis.auta.

FANTASMA
10-09-2007, 03:41
Παραλογισμος.

Lukather
10-09-2007, 07:58
Hail

babality
10-09-2007, 10:11
παρκαρα ανετα επιτελους, ειδα πολλους φιλους, ειδα ωραιους κωλους, ηπια μπυριτσα και ειχα ωραια διαθεση, ηθελα σουβλακι αλλα δεν ειχα λεφτα, ο διπλα μου ηταν απλυτος οποτε εφυγα απο διπλα του, δε με νοιαζει που χαμουρευοσαντε ζευγαρακια. α ναι...
ειδα και τουλ

Moonspellheim
10-09-2007, 11:25
Παραλογισμος.

enw ta ypoloipa pou eipwthikan se auto to thread einai profanws logika

Tribe
10-09-2007, 11:52
prepei na to pw...me trwei to xeri mou...prepei...den mporw na antistathw...
:spoiler:

MANOWAR RE MOUNIA

yg: e lock 9 selides eftase

H.
10-09-2007, 13:20
Marillion. Δε μπορώ να δώσω ΑΚΡΙΒΗ ορισμό στην λέξη alternative, πιστεύω όμως κανείς δε μπορεί να το κάνει αυτό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, λίγο οι διαφορετικές εκτελέσεις των τραγουδιών, λίγο τα πάσης φύσεως μπλιμπλίκια, λίγο το γενικότερο κλίμα μου βγήκε από την πρώτη στιγμή να χαρακτηρίσω την εμφάνιση alternative. Για περισσότερα σχετικά με τον όρο στον πάνκη που ξέρει ΚΑΙ από alternative.

Πάνκη ναι οκ πες μας την άποψη σου για alternative μουσικές αλλά κατά τα άλλα τράβα άκου τα δικά σου που τα ξέρεις για να μην εκτεθείς.

Mastodon. Με ειρωνεύεται ο τύπος που από ένα live, το στοιχείο στο οποίο στάθηκε ήταν ο κόσμος, η γενικότερη στάση του και το πόσα mp3 έχει στον υπολογιστή του. Θα πρέπει να πρόσεξε αρκετά την μπάντα...

Εν πάσει περιπτώσει, ρε παιδιά, είναι απλά τα πράγματα. Αφού κάποιοι δεν γουστάρετε μια μπάντα, γιατί πάτε και την βλέπετε και πληρώνετε και εισητήριο και την κάνετε και πιο πλούσια? Δεν υπάρχει λόγος να δώσετε τα '25 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ 63 ΜΠΑΝΤΑΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ, ΚΑΠΟΥ' ενώ ξέρετε τι παίζει και να εκνευρίζεστε αλλά και να εκνευρίζετε και άλλους.

FANTASMA
10-09-2007, 13:30
Αμα δε γουσταραμε την μπαντα δε θα πηγαιναμε στο μετριοτατο λαιβ για το οποιο μας πρηζετε τα αρχιδια 2-3 πορωμενοι οτι ηταν το καλυτερο λαιβ της ζωης σας φιλε Η. Το ενδεχομενο να γουσταρεις μια μπαντα και να σε απογοητευσει εσενα δεν παιζει ε? Maynard's Dick σου λεει μετα.

H.
10-09-2007, 13:40
Ούτε το καλύτερο live της ζωής μου είπα ότι ήταν ποτέ, ούτε πιστεύω ότι έπρηξα τα αρχίδια κανενός με 2 post μου. Εκτός αν εσύ είσαι ευαισθητούλης και με το παραμικρό κλαις σαν γκόμενα. Το μετριότατο live είναι προσωπική σου άποψη, ε και όπως και να το κάνουμε είσαι στη μειοψηφία. Μια χαρά θα μπορούσε να παιχτεί και το ενδεχόμενο που λες και έχει γίνει με μένα (Opeth πέρσυ είναι το live που μου ρχεται πρώτο πρώτο στο μυαλό), αλλά στο συγκεκριμένο live αυτό δεν έτυχε να γίνει. Αν λόγω αυτού είμαι στεγνός fanboyς, τότε έχεις πραγματικό διανοητικό πρόβλημα, (Edit) και δε μένει παρά να είσαι ο FixxxeR (/Edit).

MastodontoideaPliokenous
10-09-2007, 14:43
χαχαχαχαχ

H.
10-09-2007, 14:52
Βρε δεν γαμιέσαι κι εσύ ρε στραβοχυμένο?

MastodontoideaPliokenous
10-09-2007, 15:00
Συνεχισε αγορινα μου στο ιδιο τεμπο.Το high score ειναι κοντα!Ειμαστε μαζι σου παντως. :thumbsup:

FANTASMA
10-09-2007, 15:11
ενώ ξέρετε τι παίζει και να εκνευρίζεστε αλλά και να εκνευρίζετε και άλλους.

Χαχαχαχ κοιτα να δεις που με πηρε στο ψιλο και ο Η. Ποιος. Ο Ειτς Τελεια. Χεσε μας ρε ανθρωπε, δε δεχεσαι να μην αρεσει σε καποιον η συναυλια που εσυ επαιζες το πουλι σου με τις παπαριες του Κιναν που επαιζε το πουλι του.

H.
10-09-2007, 15:19
Μήπως τα χετε? Ταιριάζετε..

hcpunksonacid
10-09-2007, 16:33
H. den ithela na se prosvalw anaferontas thn lexh alternative,apla thewrw atopo na thewrountai oi tool alternative mpanta.
omws.....mporw na tous thewrisw san "enallaktikh" mpanta apenanti pros oles tis stereotypes kai diskoilies metal mpantes.den einai cliche-diarides.krata ayto loipon.

H.
10-09-2007, 17:01
Όπως επίσης θυμήσου ότι έτσι χαρακτήρισα το ύφος του live γιατί άλλωστε γι' αυτό μιλάμε εδώ και όχι τη μπάντα (άσχετα που αρκετοί αυτά τα δύο τα χουν μπερδέψει).

BLiTzER
10-09-2007, 20:25
Blitzer άμα απογοητέυτηκες, ειλικρινά δε με ενδιαφέρει καθόλου. Άμα ήθελες να δεις και encore, πάνε ξαναδές τους Metallica σου που επειδή θα χτυπηθείς και θα γκαρίξεις "WE WANT MORE" θα ξαναβγούν για να παίξουν το Seek And Destroy (δεν πήγα Metallica, δεν ξέρω το setlist, λέω ένα τυχαίο χιτάκι). Αυτά. Lock.

Hm nai ok, pou akrivos endiaferthika gia to an endiaferthikes? Htan apla h gnomh mou. To ti tha thn kanete einai dikh sas douleia. Oriste, hmoun eygenikos.

MetallicA den ekana ton kopo na do fetos. Parolayta Tool phga, etsi gia poikilia (Metz exo dei hdh 2 fores kai h mia htan londino, opote mallon to terra vibe de tha ekane megalh diafora).

Kata t'alla, oute xtypiemai, opos to ennoeis, oute gkarizo kai oti eipes genikotera gia MetallicA einai entelos akyro giati apexoun polla milia STH SKHNH apo kati mpantoules san tous Tool. Ayta.

Telos, symfono apolytos me ton Moonspellkati. Ektos isos apo thn teleytaia protash. Kai xairomai pou yparxoun ki alloi kai den htan oloi kathysterhmenoi toolfans ekei mesa.

Atheist
10-09-2007, 20:33
εσείς και οι μπαντούλες σας.

ikonoklast
10-09-2007, 20:56
και δέκα υστερόγραφα!

freak brother
10-09-2007, 22:38
H. den ithela na se prosvalw anaferontas thn lexh alternative,apla thewrw atopo na thewrountai oi tool alternative mpanta.
omws.....mporw na tous thewrisw san "enallaktikh" mpanta apenanti pros oles tis stereotypes kai diskoilies metal mpantes.den einai cliche-diarides.krata ayto loipon.

egw diakrinw safeis omoiothtes sthn mousikh twn Tool me alternative mpantes opws oi R.e.m , Violent femmes kai polla alla antistoixa group!!

ama paizan kai thn diaskevh sto blister in the sun tha eimoun vevaiws oti to live htan teleiws alternative kai ligo pop!

Not_saved
11-09-2007, 03:12
ε όχι δα,αυτοί οι δυο που ανέφερες είναι ξεκάθαρα κολλεγιακό rock.

ikonoklast
11-09-2007, 03:15
Ξεκά8αρα κολλεγιακό lock.

freak brother
11-09-2007, 03:26
den hthela na pw gia tis emfaneis epirroes apo Hole kai smashing pumpkins!

Boom!
11-09-2007, 03:40
Ε, νταξει αυτα τα καταλαβαινει και ενα οχταχρονο.

hvilelos?
11-09-2007, 04:40
Λιωνω για report DHG

phthoggon
11-09-2007, 05:29
χαχαχ, 3χ σελίδες πανεύκολα, να με θυμηθείτε.

jkstigma
11-09-2007, 09:59
παρκαρα ανετα επιτελους, ειδα πολλους φιλους, ειδα ωραιους κωλους, ηπια μπυριτσα και ειχα ωραια διαθεση, ηθελα σουβλακι αλλα δεν ειχα λεφτα, ο διπλα μου ηταν απλυτος οποτε εφυγα απο διπλα του, δε με νοιαζει που χαμουρευοσαντε ζευγαρακια. α ναι...
ειδα και τουλ
παλιό ρεμάλι..μόνο αυτά έκανες??? :shock: :shock: :D :D

babality
11-09-2007, 10:03
ηθελα και σουβλακι

H.
11-09-2007, 12:59
Κάπου χρωστάω...

:moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza:

Μοιραστείτε τις οι ενδιαφερόμενοι.

carheart
11-09-2007, 13:10
κλειδώστε τη μαλακία επιτέλους

.
11-09-2007, 13:14
κλειδώστε τον Η. επιτέλους

Kingdom Gone
11-09-2007, 13:20
χαχαχ, 3χ σελίδες πανεύκολα, να με θυμηθείτε.

3+; 30-39; χχχ; 3πλάσιες;
όντως δε καταλαβαίνω.

H.
11-09-2007, 13:20
Εσένα αγάπη σε ξέχασα...

:moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza:

lost_icon
11-09-2007, 14:38
eftyxws den ekana th MALAKIA.wraia ta bootlegs ths lateralus periodeias.

Dark Dominion
13-09-2007, 22:16
κλειδώστε το. κάθε φορά που παίζουν οι σκαTool, οι ίδιες μαλακίες.

fandango
14-09-2007, 10:58
κλειδώστε το. κάθε φορά που παίζουν οι σκαTool, οι ίδιες μαλακίες.

Εναλλακτικά μπορείς να πας να ακούσεις το "αξιόλογο πρώτο Demons and wizards" αντί να ποστάρεις μαλακίες.

Dark Dominion
14-09-2007, 11:31
μια χαρά δίσκος συγκριτικά με την υπνηλία των τοολ μπαι δε γουέι :D

fandango
14-09-2007, 11:33

Eντάξει φίλε, ακούστηκες.

rbnikos
16-09-2007, 15:59
ποσο για τον πεουλα??

Dark Dominion
16-09-2007, 16:16
όχι πες μου ότι οι tool παίζουν απίστευτα παθιασμένη και δυνατή μουσική και όχι νανουρίσματα

Rush
16-09-2007, 16:32
όχι πες μου ότι οι tool παίζουν απίστευτα παθιασμένη και δυνατή μουσική και όχι νανουρίσματα

ton 8es ton joey allen sou esy mou fainetai...

rbnikos
16-09-2007, 16:40
den sxoliazw...apla otan iparxun stin idia protasi oi lexeis ''demons & wizards'' mazi m ''tool'' pavw na asxoloume...

Dark Dominion
16-09-2007, 16:57
Απαξιείς επειδή δεν έχεις επιχειρήματα :D

Boom!
16-09-2007, 22:48
Dark Dominion. Δυναμη!

fandango
17-09-2007, 15:20
Απαξιείς επειδή δεν έχεις επιχειρήματα :D

Δε θέλει επιχείρημα για να αντικρούσεις το "οι Demons and wizards είναι καλύτεροι απτους TooL", είναι εξ'ορισμού ηλίθια πρόταση.
Για να συζητήσουμε μετά από αυτό, πρέπει να πέσουμε στο επίπεδό σου, αλλά και πάλι δε θα βγάλουμε άκρη γιατί θα παίζεις εντός έδρας.

Οπότε γάμα το, ναι, τα ριφς του Σάφερ ισοπεδώνουν την υπνηλία των tool.

:spoiler:

http://img.timeinc.net/time/daily/2006/0608/rottentomatoes_big.jpg

Dark Dominion
17-09-2007, 16:33
Είπα εγώ ότι είναι καλύτεροι; Απλά ότι παίζουν ποιο παθιασμένη μουσική. Οι ντιμονς απλά κυκλοφόρησαν ένα καλό ντεμπούτο και μια μαλακία για δεύτερο δίσκο. Οι τοολ από την άλλη το μόνο που καταφέρνουν είναι να με κοιμίζουν. Δεν μπορώ να τους συγκρίνω με κάποιο άλλο γκρουπ γτ είναι κατηγορία από μόνοι τους. Αυτό φυσικά δεν τους κάνει απαραίτητα θεούς, απλά πρωτότυπους.

inhalexhale
17-09-2007, 16:35
Απλά ότι παίζουν ποιο παθιασμένη μουσική.

Ayto, ena mhden.

cynic
17-09-2007, 16:44
:rofl: ntaxei to topic apogio8ike tora.

t tr t tr t trrr. H pena tou schaffer xernaei foties re. :lol:

Dark Dominion
17-09-2007, 16:49
ωραία στη θέση των demons βάλε angra. Και μη μου πεις ότι ο μαλάκας των tool μπορεί να παίξει αυτά που παίζουν ο μπιτενκουρτ με τον λουρέιρο.

H.
17-09-2007, 16:56
ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ.

Dark Dominion
17-09-2007, 16:56
ψώφα :D

Vic
17-09-2007, 18:36
Οι Τουλ κερδάνε τους Άνγκρα;
Ο Λουρέιρο κερδάει τον τυπά τον Τουλ;
Είναι οι Τουλ το καλύτερο συγκρότημα του κόζμου;

Ο καλύτερος ντράμερ του κόσμου πάντως είναι ο Λομπάρντο!

jkstigma
17-09-2007, 19:27

t tr ttrr t trr :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Τι εποχή μου θύμισες τώρα..Ενα σου λέω..Μπελέκος
Γεια σου ρε Cynic. :rofl: :rofl: :rofl:

babality
18-09-2007, 11:38
ωραία στη θέση των demons βάλε angra. Και μη μου πεις ότι ο μαλάκας των tool μπορεί να παίξει αυτά που παίζουν ο μπιτενκουρτ με τον λουρέιρο.
αστο τιποτα στον οριζοντα...

Μπελεκος μαλακααααααα :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Atheist
18-09-2007, 13:39
ο μαλάκας των τουλ δεν ξέρει να τραγουδάει χαεχαεχεχεαχαεε

jkstigma
18-09-2007, 17:10
αστο τιποτα στον οριζοντα...

Μπελεκος μαλακααααααα :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

ε ναί ρεε Μπελέκος
tr tr trrrt trrrr trrrr :lol: :lol:
BABA ξέρεις και εσύ να κάνεις tr tr??? Εγώ FrrFrrrr :D

BLiTzER
19-09-2007, 14:09
Eida sto hammer ton kitharista ton tool stous 100 kalyterous olon ton epoxon, dipla ston Chuck kai ton Hetfield. Ayto.

babality
19-09-2007, 14:15
επαυξανω

Dark Dominion
19-09-2007, 14:20
αφού το "λέει" το χάμερ έτσι θα ναι!!!!

lab
19-09-2007, 15:56
Οι Τουλ κερδάνε τους Άνγκρα;
Ο Λουρέιρο κερδάει τον τυπά τον Τουλ;
Είναι οι Τουλ το καλύτερο συγκρότημα του κόζμου;

Ο καλύτερος ντράμερ του κόσμου πάντως είναι ο Λομπάρντο!

kai edo teleionoun ola!!!!!!!!!!!!!

locust
19-09-2007, 18:17
dark dominion ntrepomai pou akoume to idio eidos mousikhs

Dark Dominion
19-09-2007, 18:28
ε καλά και γω ντρέπομαι που ακούω το ίδιο είδος μουσικής με έναν μπαφιάρη!

locust
19-09-2007, 18:33
kala den peftw sto epipedo sou giati profanws den ksereis tipota gia mena

Dark Dominion
19-09-2007, 18:34
να συμπληρώσω και emo!

fandango
19-09-2007, 18:47

*Σκηνικό από το προβάδικο των TooL*

Maynard: Loipon, pame kati apo Angra gia na zestathoume.
"o malakas kitharistas": kala, xazos eisai, pou na ta paiksw egw ayta, pame tipota allo..
Maynard: Kala, kala, pame tote to heaven denies apto prwto gamato Demons and Wizards..
"o malakas kitharistas": Kala re malaka, olous tous virtouozous exeis dialeksei, thes na pame kai tipota apo Hammerfall mhpws?? Gamhse ta, pame kati apo Lateralus.

http://i77.photobucket.com/albums/j54/lethe667/pict003.jpg

Dark Dominion
19-09-2007, 18:50
entaksei mas epeises oti eisai kathisterhmenos de xreiazontai kai fwtografies. kanena sovaro epixeirhma exeis?

fandango
19-09-2007, 19:04
Ρε παπάρα, το γεγονός ότι δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ που να μη σε κράζει, δε μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς λίγο ότι υπάρχει ΜΙΑ πιθανότητα να είπες μαλακία??? ΠΟΣΟ ΣΤΟΚΟΣ?????

http://myspace-619.vo.llnwd.net/01275/91/67/1275947619_l.jpg

Τόσο στόκος.-

Abruzzi
19-09-2007, 19:13
μη μιλας ρε ναρκωμανη και συ

sfinotouvlaki
19-09-2007, 19:15
εσύ τι πετάγεσαι μωρή αλκόολα!@!?

fandango
19-09-2007, 19:19
εσύ τι πετάγεσαι μωρή αλκόολα!@!?

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Ε, λίγα λόγια για τον Ντέσμοντ ρε... :rofl: :rofl: :rofl:

sfinotouvlaki
19-09-2007, 19:20
ok, μπράδα!

Dark Dominion
19-09-2007, 19:22
nai re megale me kraksane merikoi mantraxalades sto e.r. to poio sovaro forum se olo to planhth na oume. egw akoma na dw kapoio sovaro epixeirhma, mono epithesh sto proswpo mou. allos einai o paparas not me.

fandango
19-09-2007, 19:28
nai re megale me kraksane merikoi mantraxalades sto e.r. to poio sovaro forum se olo to planhth na oume. egw akoma na dw kapoio sovaro epixeirhma, mono epithesh sto proswpo mou. allos einai o paparas not me.

ΠΑΠΑΡΑ, αφού στους μαντραχαλάδες του er απευθύνεσαι, ποιος ήθελες να σε κράξει, ο Χάκος Περβανίδης που γουστάρει Falconer?

Κι επειδή μυαλό δε βάζεις και είχες πει παρόμοιες μαλακίες και για το fiction και για το scarsick, ε αντε και γαμήσου και :skase:

MastodontoideaPliokenous
19-09-2007, 19:33
μοντς κοιμαστε ορθιοι.

Dark Dominion
19-09-2007, 19:34

ΠΑΠΑΡΑ, αφού στους μαντραχαλάδες του er απευθύνεσαι, ποιος ήθελες να σε κράξει, ο Χάκος Περβανίδης που γουστάρει Falconer?

Κι επειδή μυαλό δε βάζεις και είχες πει παρόμοιες μαλακίες και για το fiction και για το scarsick, ε αντε και γαμήσου και :skase:

ma ti gamata pou ta les!!!!

:pink:

p.s. 1)to scarsick htan kai einai malakia
p.s. 2)to fiction apla metrio kai ligo gia dt
p.s. 3)disolia se kommati tool!!! :rofl: :rofl: :rofl:

sfinotouvlaki
19-09-2007, 19:35
μοντς κοιμαστε ορθιοι.

το θέμα φτάνει μέχρι τους αντμίνς.

MastodontoideaPliokenous
19-09-2007, 19:43
να γινει πολλ.

Dark Dominion
19-09-2007, 19:44
ποτ

ikonoklast
20-09-2007, 01:13
Αυτό γιατι το 'γραψες τώρα; Αφου δε καταλαβαίνεις τι είναι.

The Nerd
20-09-2007, 01:31

Re koyfogeraka, cliche toy eaytoy toys katanthsan...

Dark Dominion
20-09-2007, 01:36
Αυτό γιατι το 'γραψες τώρα; Αφου δε καταλαβαίνεις τι είναι.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/c0/Pol_Pot2.jpg

ikonoklast
20-09-2007, 01:43
Ναι αλλα αυτό το βρήκες αφού έψαξες στο γουίκι, πριν απλώς αναπαρήγαγες ένα αστείο που είδες να κάνουν.

Είναι όπως όταν μιλάς για τους τούλ όταν δεν έχεις ακούσει πάνω απο ένα δύο κομμάτια και είδες να λένε γι αυτούς οι αναγνώστες του χάμμερ.

Dark Dominion
20-09-2007, 01:50
τζαστ του λετ γιου νοου απο τουλ έχω ακούσει λατεραλους και αένιμα και μερικά κομμάτια από το τελευταίο τους. Και ναι δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ ότι δεν γνωρίζω τίποτα για τον πολ ποτ.

ikonoklast
20-09-2007, 01:55
Δεν είναι έτσι, αν έχεις ακούσει λατεράλους και ένιμα δεν 8α έλεγες οτι παίζουν νανουρίσματα γιατι αυτό 8α σε κα8ιστούσε ακόμα πιο ηλί8ιο απο ότι κάποιος που έχει τη φάτσα σου. Οπότε μιας και δε χρειάζεται να αποδείξεις κάτι σε κάποιον και μιας και ό,τι λες δεν είναι ενδιαφέρον ακόμα και σαν ηλι8ιότητα, μην μιλάς άλλο και πήγαινε παίξε γουόου ή ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου.

Dark Dominion
20-09-2007, 03:13
Δεν είναι έτσι, αν έχεις ακούσει λατεράλους και ένιμα δεν 8α έλεγες οτι παίζουν νανουρίσματα γιατι αυτό 8α σε κα8ιστούσε ακόμα πιο ηλί8ιο απο ότι κάποιος που έχει τη φάτσα σου. Οπότε μιας και δε χρειάζεται να αποδείξεις κάτι σε κάποιον και μιας και ό,τι λες δεν είναι ενδιαφέρον ακόμα και σαν ηλι8ιότητα, μην μιλάς άλλο και πήγαινε παίξε γουόου ή ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου.

dynato post :!:

inhalexhale
20-09-2007, 14:20
dynato attention whore :!:

Vic
20-09-2007, 14:30
Χωρίς να θέλω να μειώσω τους κόπους του Νταρκ Ντομίνιον, θέλω να πω ότι εγώ με το κρυπτικό μου ποστ ήθελα να κράξω και τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές.

Η αλήθεια είναι ότι το Χόλι Λαντ και το Έιντζελς Κράι είναι 20 και 25% καλύτερα από το Λατεράλους και το Ένιμα αντιστοίχως. Θα έλεγα ότι είναι περίπου (με απόκλιση 2 ποσοστιαίων μονάδων προς τα πάνω ή κάτω αναλόγως γούστου) ισόπαλοι στα υπόλοιπα.

Αλλά οι Τουλ έχουν σίγουρα καλύτερο αρτγουέρκ και δεν ντρέπεσαι να πεις ότι σου αρέσει ο τραγουδιάρης τους. Εντάξει, μεταξύ μας τώρα, ο Μάτος ακούγεται σαν γυναίκα στο Σάιλενς ανδ Ντίστανς και κάπου - κάπου ξυπνάει (άθελα μας ίσως αλλά υπαρκτά) μέσα ένα ομοφοβικό ένστικτο, το οποίο βεβαίως δεν διαφωνώ ότι μπορεί να είναι και επίκτητο αλλά, σκατά, τώρα έτσι είναι, τι να κάνουμε;

Ο Λομπάρντο πάντως τους γαμάει όλους καθαρά και ξάστερα, τελειωμένες κουβέντες.

Dark Dominion
20-09-2007, 14:40
Ο Λομπάρντο πάντως τους γαμάει όλους καθαρά και ξάστερα, τελειωμένες κουβέντες.

Το μοναδικό σοβαρό ποστ εδώ και κάμποσες σελίδες.

Atheist
20-09-2007, 14:44
ακούτε ραμσταην.

hcpunksonacid
20-09-2007, 15:11
mono doom kai extreme noise terror.alla ta palia tous,oxi ta deathmetalikia.

mindscape
21-09-2007, 01:13
Η αλήθεια είναι ότι το Χόλι Λαντ και το Έιντζελς Κράι είναι μέταλ με γυναικεία φωνητικά... μπλιάξ...

H.
21-09-2007, 01:37
Τα εισητήρια Dodheimsgard πόσο θα πάνε?

The Good Son
21-09-2007, 11:43
Τώρα στα σοβαρά συγκρίνετε τα χόλυ λάντ και αένιμα;

sfinotouvlaki
21-09-2007, 11:50
τώρα στα σοβαρά, ρωτάς σοβαρά;

Vic
21-09-2007, 13:06
Τώρα στα σοβαρά συγκρίνετε τα χόλυ λάντ και αένιμα;

Όχι ρε συ! Αν ξαναδιαβάσεις το ποστ μου θα δεις ότι το συγκρίνω με το Έιντζελς Κράι. Είπαμε ρε!

ΥΓ: Γκουντ Σαν σε έχω για πιο δυνατό χρήστη. Φόκους!