PDA

View Full Version : Kύπελλο Ελλάδος 2007-08

Pages : 1 [2]

Mitsmann
03-04-2008, 16:02
Ρε Μιτς, μισό.

Αν φέρναμε μονίμως 1-0 και 0-1 και 1-1 και παίζαμε άθλια μπάλα και κινδυνεύαμε να χάσουμε το πρωτάθλημα για χίλιους λόγους, ναι. Και εγώ μαζί σου. Και μετά από 4άρες με ΑΕΚ και από 7άρες με Γιουβέντους.

Αλλά εδώ το πρόβλημα δεν είναι στην ομάδα που κατεβαίνει στο γήπεδο. Το πρόβλημα είναι σε αυτόν τον ξεμωραμένο που την διοικεί, που μας κάνει να ντρεπόμαστε που είμαστε Ολυμπιακοί.

Αυτά περί διαιτησίας τα έχω χεσμένα, δεν αναφέρομαι σε αυτά. Αναφέρομαι όμως σε ενστάσεις και κυρίως στο διώξιμο του Λεμονή. Ε, αυτό πια παραπάει. ΕΝΑΣ Ολυμπιακός δεν ήθελε να φύγει ο Λεμονής, ακόμα και οι πιο κομπλεξαρισμένοι τον θέλανε μέχρι τέλους, ακόμα και ο γιος του και ο Ίβιτς. Μόνο ο Σάββακορνές και τα άλλα λαμόγια. Και όχι μόνο αυτό αλλά του ρίχνουν και 100 κιλά λάσπης, χωρίς να τους φτάνει που όλη τη χρονιά ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ δεν την έβγαλε απερίσπαστος.

Όλο απολύεται και τίθεται θέμα Λεμονή και τι ενδεκάδα ήταν αυτή; Βάζει τους βασικούς; Τους καίει. Βάζει τους αναπληρωματικούς; Στα κρίσιμα ματς αποφασίζει να βάλει τους τυχάρπαστους.

Φέτος πήγε να γίνει κάτι. Και το πέταξε στα σκουπίδια αυτός ο τρελόγερος. Έχει αποδείξει ότι είναι μικρός, μόνο για Ελλάδα. Την σοβαρότητα που θέλει έναν προπονητή να κάθεται πάνω από 3 χρόνια σε πάγκο δεν την έχει. Αντ'αυτού είναι ένα κακομαθημένο σκατόπαιδο στην νοοτροπία, ΑΜΠΑΛΟΣ, που αν δεν κερδάει εδώ και τώρα, ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ.

Και να'ταν μόνο αυτός. Με τα λαμόγια του και τους ρουφιάνους του έχει γαμήσει τον εγκέφαλο των φιλάθλων. Διάβαζα σχόλια στο επίσημο φόρουμ και οι άνθρωποι έχουν πάθει αμόκ μαλάκυνσης. Έχουν γίνει όλοι κοκκαλάκια. Το πρωτάθλημα, τον τίτλο για να πικάρουμε τον βάζελο, αν θα πάμε μπροστά σαν ομάδα στα παπάρια τους, νομίζουν ότι γίνεσαι Λυών σε ένα χρόνο.

Μιτς, ο άνρωπος προσέφερε, έκανε. Αλλά είναι ολοφάνερο εδώ και χρόνια, ότι είναι ΤΑΒΑΝΙ στον Ολυμπιακό, που τον κρατάει στα όρια της Ελλάδος.

Για αυτά και για τον ΕΛΕΕΙΝΟ του τρόπο, θέλει ΚΡΑΞΙΜΟ.
Πρωτάθλημα, κύπελλο, στον ΚΩΛΟ του.

Αλλά το θλιβερό είναι ότι θα πάνε και στη φιέστα και θα τραγουδάνε κιόλας. Εκεί καταντήσαμε.

συμφωνω κατα πολυ με οσα λες. Απο κει και περα σε βεβαιωνω οτι ο κοσμος ειναι κατα πολυ συνειδητοποιημενος (οι ηλιθιοι που εργαζονται στο Ματζικ εξαιρουνται προφανως) και ξερουν ολοι πολυ καλα ποιος φταιει και τι θα γινει αν αποφασισει να βρισει καποιον ο κοσμος. Το ξερουν και στη διοικηση ειμαι βεβαιος.

Και θελω να σου πω κατι αλλο ακομα. Ηδη η συμπεριφορα των Αγγελοπουλων αρχιζει να χτυπαει πολυ στον κοσμο και οι διαφορες σε ηθος/συμπεριφορα σε ανθρωπους και ριξιμο χρηματων ειναι χτυπητες κι εμφανεστατες. Μη σου πω κιολας μια προβλεψη μιτς οτι ΑΝ συνεχιστει η ιδια κατασταση και στα 2 τμηματα σε 2-3 χρονια απο τωρα θα γινουμε ο ποδοσφαιρικος Παναθηναικος και θα λενε σχεδον ολοι "πουλα". Κατσε να δεις.

Mitsmann
03-04-2008, 16:05
Ρε Μιτς, ο Σεγκούρας φταίει; Αυτός είναι που δεν πρέπει να σου γλιτώσει;

Τι ΑΝ στραβώσει; Δηλαδή αν πάρουμε νταμπλ, όλα κουλ;

ρε Βικ τωρα, δε με καταλαβαινεις νομιζω. θα παω να δω το Ολυμπιακος - Λαρισα. Δηλαδη αμα ειναι 2-0 στο 10' εγω θα λεω "αει γαμηθειτε μουνοπανα" ???

Ford Prefect
03-04-2008, 16:16
Έλα ρε Μιτς, ξέρω ότι πας να δεις μπάλα. Απλά υπάρχει πρόβλημα και επειδή ακριβώς δεν πρέπει να γίνουμε βάζελοι σε 2-3 χρόνια, πρέπει από τώρα να γίνει σαφές ότι ο κόσμος δεν κοιμάται, και ας νικάει 2-0 που λες. Πανηγύρισε κάνε, δείξε, αλλά το μπινελίκι στον Κόκκαλη είναι επιβεβλημένο, πριν το ματς, στο ημίχρονο και στο τέλος. Μαζί με τον ύμνο, καπάκι μπινελίκι.

Δηλαδή, με οποιαδήποτε άλλη νοοτροπία ο ηλεκτροσωκ ξέρει ότι εφόσον κουτσά-στραβά φέρνει νταμπλ και ας έχει βγάλει τα μάτια της ομάδας ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛ.

Δηλαδή να χέζεται τον κόσμο δεν μπορεί πια; Τουλάχιστον ο γαμημένος ο κόσμος να δώσει το στίγμα του σαφώς δεν μπορεί;

Δεν έχω ψευδαισθήσεις ότι θα τον ρίξουμε σαν τον Σαλιαρέλη, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να δώσουμε ένα στίγμα τι θέλουμε σαν ομάδα, σαν κόσμος. Αυτή τη στιγμή είμαστε ό,τι να'ναι. Πάνε να φωνάξουν υπέρ του Λεμονή και το μισό γήπεδο δεν ανταποκρίνεται, δεν ενδιαφέρεται... Έπεσε το σύρμα.

Όλα είναι του Κόκκαλη. Τουλάχιστον η αξιοπρέπεια της ομάδας να μην καθορίζεται από αυτόν. Ας την καθορίζει ο κόσμος.

wino
03-04-2008, 16:18
otan ta legame emeis tosa xronia eseis mas legate ante geia kai to mah 8a einai wraia me thn koupa ston peraia, tosa xronia eprepe na perasoun gia na ta deite kai eseis, telika uparxei elpis

Ford Prefect
03-04-2008, 16:35
Α, καλά. Ό.τι να'ναι.

Τι μας λέγατε ρε τόσα χρόνια και τι νομίζεις πως είδαμε τώρα; Ό,τι θέλει καταλαβαίνει ο καθένας.

Σας πείραζε σαν ΑΕΚ η απόλυση του Ιωαννίδη και του Μπάγεβιτς; Αυτά μας λέγατε; Ή είχατε μια μόνιμη κλάψα για παράγκες και στημένα λες και είχατε ομαδάρα και σας πήραμε την μπουκιά από το στόμα, ενώ είσαστε ανίκανοι να κερδίσετε τον Ιωνικό.

Έτσι, μας λέγανε "είστε ανήθικοι για τον τρόπο που διώξατε τον Μπάγεβιτς, χώρια του ότι είναι λάθος κίνηση! Επιτέλους πώς ανέχεστε αυτόν τον πρόεδρο;" και εμείς απαντόύσαμε: "αντε γεια και το μάη θα είναι ωραία με την κούπα στον περαία".

Ξέρω ότι περίπου για καλό μας το είπες αλλά άστο. Μάλλον ξέρουμε καλύτερα τι συμβαίνει με την ομάδα και δεν περιμέναμε μια 4άρα από την ΑΕΚ για να μάθουμε.

wino
03-04-2008, 16:45
sta arxidia mou gia to an kai pws apolu8hke o Iwannidis h o vatraxos, eidika gia ton deutero, eseis 3erete kalutera kai pws tous phrate kai pws tous diw3ate, to 8ema htan oti o proedros sou to mono pou ton enoiaze htan na pairnei to prwta8lhma me ka8e dunato tropo, kai na exei etoimopolemh th stratia twn upallhlwn tou. Eixe pote mpessa? Otan px evgaine kai elege gia kotes kai lagous omws oloi panhgurizate. Auto pou lew einai oti perasane 15 xronia gia na deite pws leitourgei o proedros sas. Tespa to stamataw edw

Mitsmann
03-04-2008, 17:16
Αυτή τη στιγμή είμαστε ό,τι να'ναι. Πάνε να φωνάξουν υπέρ του Λεμονή και το μισό γήπεδο δεν ανταποκρίνεται, δεν ενδιαφέρεται... Έπεσε το σύρμα.

.

Χμ, εχοντας παει σχεδον σε καθε εντος εδρας ματς φετος (εκτος ευρωπαικων και παο-αεκ) μπορω να σου πω οτι υπηρχε κοσμος που δε φωναζει υπερ του Λεμονη γιατι απλα δε γουσταρε το Λεμονη σαν προπονητη. Ναι, ακομα και μετα τα διπλα. Ο καθενας εχει την αποψη του αλλα η "γραμμη Κοκκαλη" δεν περναει και τοσο οσο νομιζεις.

Οσο για το πως διωξαμε Ιωαννιδη - Μπαγεβιτς εχω να πω τα εξης. Και στις 2 φορες του Ιωαννιδη ο κοσμος δεν το ξεχασε, και καποια στιγμη θα μετρησει σαν μπαρουτι. Που μετραει ηδη δηλαδη. Για την πρωτη φορα του Μπαγεβιτς ηταν η πρωτη φορα που αλλαζε προπονητη και οσο κι αν ειχαν χαλαστει πολλοι (γιατι υπαρχουν και οι οπαδοι-τερματοφυλακες χεχ, που λενε οτι τα ριχνουν ολα στον Ελευθεροπουλο για το σκηνικο με τον Κοντε, ενω ελαχιστοι κατανοουν οτι η πραγματικη μαλακια ειναι με το εξω Καραπιαλης μεσα Αμπονσα λιγα λεπτα νωριτερα) κανεις δε μπορουσε να ξερει τι θα ακολουθησει.

Για τη 2η φορα που εφυγε ο Μπαγεβιτς σορυ αλλα επαυξανω με τα 1000.

Οσο για το πως ηρθαν αυτοι στην ομαδα που λεει ο φιλτατος wino, σορρυ αλλα χεστηκα αν ο Μπαγεβιτς σας ειχε πει "α, εγω θα μεινω" και δεν εμεινε. Δεν ειναι δικο μας προβλημα, οπως και δε θα πρεπε να ειναι ο Ολυμπιακος προβλημα σας που εφυγε ο Μπαγεβιτς αλλα τα γνωστα κομπλεξιλικια θα ειναι παντα εδω.

irreligious
03-04-2008, 17:33
Αλλά το θλιβερό είναι ότι θα πάνε και στη φιέστα και θα τραγουδάνε κιόλας. Εκεί καταντήσαμε.

χμ..για θυμίσου μια την περσινή φιέστα.
Για τον Λεμονή πάντως μόνο από το πέταλο ακούστηκε ότι ακούστηκε και από την σελίδα της 7 γράφτηκε ότι γράφτηκε..οι πατατάκηδες ξερόλες προπονηταράδες του καναπέ μούγκα..για δημοσιογράφους δεν έχω να πώ κάτι.ΟΛΗ τη χρονιά στημένο στον τοίχο τον είχανε οι παλιοπουτάνες..μάλλον δεν ήταν βολικός σαν κάποιους άλλους και δεν είχε και το δικό του γραφείο τύπου εδώ που τα λέμε..

wino τι σημαίνει ότι ''τόσα χρόνια σας τα λέγαμε...''?μας λέγατε τί?ότι ο Σώκος λέει τούς βάζελους κότες και πελάτες?άδικο είχε δηλαδή?
ή πιστεύεις ότι η βία στο ποδόσφαιρο προκαλείται από τις δηλώσεις του Κόκκαλη(αυτό περί ετοιμοπόλεμων υπαλλήλων)..
Το ''υπαλλήλων'' βέβαια δεν το καταλαβαίνω..να τα βάλουμε μία κάτω να κάνουμε μια σούμα, για το πόσα λεφτά φεύγουν κάθε χρόνο για τον Ολυμπιακό?
Και ναί εγώ το θέλω σαν τρελός και το πρωτάθλημα και το κύπελλο,θές γιατί είναι στη φύση μου,θές γιατί 'ετσι πάει,θές γιατί το αξίζει ο κόσμος μας,τα θέλω τα γαμημένα..κάθε χρόνο.

Α,και για το Θεό...κάθεστε και μιλάτε όλοι οι άλλοι για τον Κόκκαλη, ενώ θα δίνατε κώλο για να τον έχετε στην ομάδα σας.
Δεν λέω πώς είναι ο καλύτερος-αυτά περί κακομαθημένου παιδιού αντικατοπτρίζουν πλήρως την πραγματικότητα και στο δικό μου μυαλό..άλλωστε ο Ολυμπιακός αξίζει τα καλύτερα και δυστυχώς δεν τα'χει
Απλά φίλοι μου, στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος(ή κάτι τέτοιο).

wino
03-04-2008, 18:05
Ta gnwsta komple3ilikia molis fanhkane ontws,
Asto gamato, phgainete ghpedo na vrisete to segura ton sisic kai ton frontisth

irreligious
03-04-2008, 18:15
:(

Eulogy
03-04-2008, 18:59
gia kotes kai tous lagous sta @@ mou einai pragmatika thema nootropias. i dikia mou den einai etsi kai mou arese twra pou ypirxe edafos den arxisame tis dapipes tous lagous estw se megalo bathmo. an exei dikio pou ta leei o kokkalis i oxi einai megali kai bareti koubenta. den tha me apasxolouse kai na ta elege gia tin AEK apla opws sou eipa den einai dikia mou i nootropia ayti.
oso gia tin kyriaki tha ithela na dw ti tha ginei an prohgihei i larisa

cthulu
03-04-2008, 19:14
μας λέγατε τί?ότι ο Σώκος λέει τούς βάζελους κότες και πελάτες?άδικο είχε δηλαδή?
ή πιστεύεις ότι η βία στο ποδόσφαιρο προκαλείται από τις δηλώσεις του Κόκκαλη(αυτό περί ετοιμοπόλεμων υπαλλήλων)..
Το ''υπαλλήλων'' βέβαια δεν το καταλαβαίνω..να τα βάλουμε μία κάτω να κάνουμε μια σούμα, για το πόσα λεφτά φεύγουν κάθε χρόνο για τον Ολυμπιακό?

re file eilikrina exeis poly periergo humor.

irreligious
03-04-2008, 23:57
ο.κ. πάμε από την αρχή.

πιστεύεις ότι η βία στο ποδόσφαιρο προκαλείται από τις δηλώσεις του Κόκκαλη(αυτό περί ετοιμοπόλεμων υπαλλήλων)..

για να μου κάμεις νεράκια,μάλλον διαφωνείς..πιστεύεις όμως πραγματικά πως οι χουλιγκάνοι και των δύο ομάδων έχουν ανάγκη τις δηλώσεις του Κόκκαλη ή της πράσινης ή στην τελική και του Τσουκαλά για να παίζουν ξύλο?έχουμε 2008 και είμαστε στην Ελλάδα ε,μην ξεχνιέσαι.

εδώ πάλι κάνεις νεράκια..
δέστο μία από τη δική μου σκοπιά-καλώς ή κακώς(εγώ γουστάρω πάντως) φεύγουν κάθε χρόνο κάποια λεφτά για εκδρομές-γήπεδα-αρχιδιές..προτιμώ να δίνω τα φράγκα μου εκεί, άλλοι τα δίνουν σε ρούχα,παπούτσα,ναρκωτικά,κινητά,ακίνητα κ ό,τι άλλο..εσύ βέβαια με αποκαλείς υπάλληλο,δηλαδή κάποιος που δουλεύει κάπου και πληρώνεται..πόσο περίεργο χιούμορ μπορεί να έχεις εσύ δικέ μου?

ότι ο Σώκος λέει τούς βάζελους κότες και πελάτες?άδικο είχε δηλαδή?

ρε φίλε,μέσα στο γήπεδο άδικο έχει που σε λέει κ κότα και πελάτη?

Mitsmann
04-04-2008, 01:13
Υπ οψιν μια που τα ξεκαθαριζουμε ολα αυτες τις μερες οτι ο Κοκκαλης ειχε πει επακριβως "στην ελλαδα σφυριζουν στον παο αναποδα πλαγια και σκουζουν ολη την ωρα στο διαιτητη, ενω στην ευρωπη καθονται σαν κοτες"

Το οτι το κανανε μετα σημαια οι τσουκαλαδες και οι εφημεριδες ειναι αλλο πραγμα.

Odonian
04-04-2008, 01:26
Ναι αλλά βγήκε πρόσφατα να κάνει επίσημη διαμαρτυρία για το "εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο" του τζίγγερ, που αν το δικό του είναι απλά "λίγο" προσβλητικό, του τζίγγερ δεν μετράει καν. :P

cthulu
04-04-2008, 02:03
a)για να μου κάμεις νεράκια,μάλλον διαφωνείς..πιστεύεις όμως πραγματικά πως οι χουλιγκάνοι και των δύο ομάδων έχουν ανάγκη τις δηλώσεις του Κόκκαλη ή της πράσινης ή στην τελική και του Τσουκαλά για να παίζουν ξύλο?έχουμε 2008 και είμαστε στην Ελλάδα ε,μην ξεχνιέσαι.

b)[quote]

εδώ πάλι κάνεις νεράκια..
δέστο μία από τη δική μου σκοπιά-καλώς ή κακώς(εγώ γουστάρω πάντως) φεύγουν κάθε χρόνο κάποια λεφτά για εκδρομές-γήπεδα-αρχιδιές..προτιμώ να δίνω τα φράγκα μου εκεί, άλλοι τα δίνουν σε ρούχα,παπούτσα,ναρκωτικά,κινητά,ακίνητα κ ό,τι άλλο..εσύ βέβαια με αποκαλείς υπάλληλο,δηλαδή κάποιος που δουλεύει κάπου και πληρώνεται..πόσο περίεργο χιούμορ μπορεί να έχεις εσύ δικέ μου?

c)
ότι ο Σώκος λέει τούς βάζελους κότες και πελάτες?άδικο είχε δηλαδή?

ρε φίλε,μέσα στο γήπεδο άδικο έχει που σε λέει κ κότα και πελάτη?[/quote:2jhzo4oc]

a)pisteyw oti ftaine.an o swkraths+o ka8e swkraths,oi efhmerides klp h8elan,8a yphrxe bia men alla safws se poly mikrotero ba8mo.
toulaxiston layriou den 8a xame.ektos an nomizeis oti oi koustoumarismenoi ekei htan perastikoi.

b)arxika nomiza oti ennouses oti o swkraths ebaze ta yperlefta.parexhghsh.twra to oti oi ypallhloi tou kokkalh kai twn proedrwn pane tzampa pantou fadazomai -h mallon elpizw- na to xereis.asxeto alla an goustareis kala kaneis kai xalas lefta gia thn omada sou.

c)ok file esy xereis.bebaia to oti h8eles th mish omada ths rizoupolhs mallon se kanei filozwo xerwgw.

irreligious
04-04-2008, 02:35
a)pisteyw oti ftaine.an o swkraths+o ka8e swkraths,oi efhmerides klp h8elan,8a yphrxe bia men alla safws se poly mikrotero ba8mo.
toulaxiston layriou den 8a xame.ektos an nomizeis oti oi koustoumarismenoi ekei htan perastikoi.

b)arxika nomiza oti ennouses oti o swkraths ebaze ta yperlefta.parexhghsh.twra to oti oi ypallhloi tou kokkalh kai twn proedrwn pane tzampa pantou fadazomai -h mallon elpizw- na to xereis.asxeto alla an goustareis kala kaneis kai xalas lefta gia thn omada sou.

c)ok file esy xereis.bebaia to oti h8eles th mish omada ths rizoupolhs mallon se kanei filozwo xerwgw.

ο.κ.

α.) Αυτά περί κουστουμαρισμένων,παραπάνω σε αριθμό,άτιμων γάβρων που αθέτησαν την συμφωνία για χέρια και σκάσαν με μαχαίρια(Θεέ τι συζητάμε..-έκανε ρίμα πάντως) που βγαίνατε και λέγατε βάζελοι, στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις,(
θα ήταν ο άλλος παρών στο σκηνικό και θα επικοινωνούσε με τον τύπο?....έλα τώρα) εγώ δεν τα ξέρω, γιατί δεν ήμουν εκεί.. εσύ ήσουν και τα λές ή σου τά'πε ο Τακούλης ο Εξωξήινος από Γκύζι?
Για να πώ την αλήθεια το μόνο που ξέρω είναι ότι ΚΑΚΩΣ έγινε ότι έγινε, και ότι η μνήμη του Μιχάλη Φιλόπουλου έχει βεβηλωθεί(πάλι κακώς) και από δικούς μας και από δικούς σας, μετά το σκηνικό..

ο κόσμος αυτός δεν περιμένει να πορωθεί από προέδρους και τύπο (στα μέτρα της Λαυρίου εννοώ ),τό'χει μέσα του.

β.) Καί Βάζελοι το ίδιο...και άλλοι ίσως,δεν έχω ιδέα.

μεγάλο θέμα η σχέση διοίκησης-οπαδών.θέλει δικό του τόπικ μη σου πώ..

γ) Άσχημος μου βγήκε ο Αντωνάκης?

Α, και ηθελημένα ξεχνάς τον δεύτερο χαρακτηρισμό έ? χεχεχε..

Ford Prefect
04-04-2008, 02:36
Όχι την μισή, ολόκληρη και τον πάγκο θέλαμε!

cthulu
04-04-2008, 02:39
fadazomai oti ton osfp den ton apasxolhsan pote oi kwnstantinou,nikopolidhs,mpasinas,kyrgiakos kai seitaridhs.
htan ta prwta xaderfia tous.

irreligious
04-04-2008, 02:44
Για Κυργιάκο δεν νομίζω..πραγματικά πιστέυω πώς είναι πουστιά του τύπου που αβαντάρετε και από την γραφικότητα του Σάββα,σε συνδυασμό με τη θέση του έ..

cthulu
04-04-2008, 02:53
re file den sxoliasa an a8ethse kaneis symfwnia oute to phga sto atimoi gabroi.h layriou htan aplws paradeigma.gia na teleyoume h apopsh mou einai oti olh ayth h istoria mporei na meiw8ei sto elaxisto an to 8elhsoun oloi.twra an meinoun apo 200 atoma xerwgw pou goustaroun logw koumpiwn h logw mlkias na skotw8oun as skotw8oun.toso kynika apla.
den yparxoun gia mena polla na peis gia tis sxeseis syndesmwn kai proedrwn.oute kan gia tous idious tous syndesmites.
egw tous xwrizw se 3 kathgories
a)s aytoys poy bgazoun lefta apo ayto.
b)s aytoys poy th briskoun me to na einai "kapoioi" logw twn syndesmwn.estw kai an gousternoun thn omada.dld o typos mporei na einai anaplhrwths grammateas tou club traxnoplagias alla na nai poly perhfanos gia touth thn idiothta tou.
akoma pio asteioi(gia mena) einai oi kaygades twn club.
h tragikoi.opws to dei kaneis.
c)oi aploi typoi oi opoi agapoun thn omada kai plerwnoun xwris na nai "tpt".
e xerw gw eiste kai eyergetai
:?: :?:

Ford Prefect
04-04-2008, 02:58
Μπασινά; Όχι. Σεϊταρίδη πάλι εγώ δεν άκουσα ποτέ ότι τον θέλαμε, πρώτη φορά το ακούω τώρα. Κωνσταντίνου και Αντώνης (με τον πρώτο αρκετοί να μην τον θέλουν, και υπάρχει αυτό ακόμα καταγεγραμμένο στο φόρουμ). Κυργιάκο το διαβάζω κάθε εξάμηνο στο ΦΩΣ αλλά μόνο τα 2 τελευταία χρόνια. Διότι τότε ήταν κόκκινο πανί ο συγκεκριμένος.

3 παίχτες. Η μισή ομάδα πράγματι.

cthulu
04-04-2008, 03:01
o,ti peis.na katsw na psaxw prwtoselida na sou deixw oti h8eles mpasina kai seitaridh den paizei.opote kerdises.alla twra pou to skeftomai ena exwfyllaki red believers me ton papadopoulo sta kokkina kapou 8a yparxei.
:roll:

FANTASMA
04-04-2008, 03:06
Ρε συ Κθουλου γαμησε μας με τις μαλακιες για την ντροπιασμενη εντεκαδα της Ριζουπολης που μας αρεσε τοσο που τη θελαμε ολη κιολας. Τοσα χρονια κοροιδευεις αν γραφουν οι κωλοφυλλαδες για Ροναλντους και Ζε Ρομπερτους και Ρομπερτο Καρλους και της παναγιας τα ματια, και τωρα παρουσιαζεις ως επιχειρημα τα εξωφυλλα του ΡΕΝΤ ΜΠΙΛΙΒΕΡ και των κωλοφυλλαδων για το οτι θελαμε καποιους απο τους παικτες σας. Προφανως θελαμε Κωνσταντινου και Νικοπολιδη, αλλα μονο και μονο γιατι εμειναν ελευθεροι, και μαλιστα στην πρωτη περιπτωση πιο πολυ για να σας κανει πλακα ο Κοκκαλης τον πηρε παρα γιατι τον ηθελε, το σκατοπαλτο.

Μπασινα? Πας καλα? Εχεις δει γενικα τι παικτες ειχαμε στη μεσαια γραμμη τα τελευταια χρονια και τα γραφεις ή απλα ειχες καυλωσει με το ενδεχομενο να τον θελαμε? Σειταριδη? Ακομα κι αν τον θελαμε, θα ηταν πολυ ακριβος για μας, δε νομιζω να ειναι κακο να θελαμε ενα απο τα καλυτερα δεξια μπακ του 2004.

Κατα τα αλλα συνελθε, δεν εχουμε στειλει κατασκοπους να φερουν το τσουτσεκι και τον Σιγκουρντσον στον Ολυμπιακο. Το πολυ πολυ να σας παρουμε τον Σαβιολα.

Odonian
04-04-2008, 03:11
Ως συνήθως έχασες το πόιντ πάλι. Το θέμα είναι ότι οι ίδιες οι φυλλάδες που λένε για κότες όχι πολύ μετά γράφουν για ενδιαφέρον αγοράς των κοτόπουλων (το οποίο σε κάμποσες περιπτώσεις τελικά βγαίνει αληθινό). Η μόνη εξήγηση είναι ότι άμα πας στο γαύρο γίνεσαι αυτόματα από κότα κοκόρι.

Κικιρίκου.

FANTASMA
04-04-2008, 03:13
Εγω εχασα το ποιντ, η ο αλλος που εχει μεταφρασει τα εξωφυλλα εφημεριδων σε ενδιαφερον της ομαδας για την αποκτηση παικτη? Δηλαδη αν υπηρχε 1 στο εκατομμυριο να υποστηριξω την οποιαδηποτε διοικηση της πουτσας, δεν υπαρχει ουτε μια να υποστηριξω οποιαδηοιτε κωλοφυλλαδα, ελεος.

irreligious
04-04-2008, 03:15
Το ψήνω να μου στήσουν αδριάντα στο Ναό τα επόμενα 5 χρόνια.
χώριζε τα και όπως θές,καλά να περνάμε.

Πιστεύεις ότι θα με χάλαγε ο Παπαδόπουλος αντί του Οκκά π.χ.?
Καραγκούνης ναί,εννοείται ότι θα με χάλαγε..και ο Τακούλης ο Λατρείας και κάτι ξένα ταγάρια που είχατε..

FANTASMA
04-04-2008, 03:15
[c)ok file esy xereis.bebaia to oti h8eles th mish omada ths rizoupolhs mallon se kanei filozwo xerwgw.

Και για του λογου το αληθες, εδω ξεκινησε η μαλακια φιλε Οντονιαν. Μη με βγαλεις και τρελο επειδη βαρεθηκες να διαβασεις τον διαλογο, που δεν ειχε σαν βαθυτερο ποιντ τις εφημεριδες σε κανενα σημειο του, παρα μονο ως σαθρο επιχειρημα υπερ της Ριζουπολοποιησης του Ολυμπιακου Συνδεσμου Φιλαθλων Πειραιως..

cthulu
04-04-2008, 03:20
Ρε συ Κθουλου γαμησε μας με τις μαλακιες για την ντροπιασμενη εντεκαδα της Ριζουπολης που μας αρεσε τοσο που τη θελαμε ολη κιολας. Τοσα χρονια κοροιδευεις αν γραφουν οι κωλοφυλλαδες για Ροναλντους και Ζε Ρομπερτους και Ρομπερτο Καρλους και της παναγιας τα ματια, και τωρα παρουσιαζεις ως επιχειρημα τα εξωφυλλα του ΡΕΝΤ ΜΠΙΛΙΒΕΡ και των κωλοφυλλαδων για το οτι θελαμε καποιους απο τους παικτες σας. Προφανως θελαμε Κωνσταντινου και Νικοπολιδη, αλλα μονο και μονο γιατι εμειναν ελευθεροι, και μαλιστα στην πρωτη περιπτωση πιο πολυ για να σας κανει πλακα ο Κοκκαλης τον πηρε παρα γιατι τον ηθελε, το σκατοπαλτο.

Μπασινα? Πας καλα? Εχεις δει γενικα τι παικτες ειχαμε στη μεσαια γραμμη τα τελευταια χρονια και τα γραφεις ή απλα ειχες καυλωσει με το ενδεχομενο να τον θελαμε? Σειταριδη? Ακομα κι αν τον θελαμε, θα ηταν πολυ ακριβος για μας, δε νομιζω να ειναι κακο να θελαμε ενα απο τα καλυτερα δεξια μπακ του 2004.

Κατα τα αλλα συνελθε, δεν εχουμε στειλει κατασκοπους να φερουν το τσουτσεκι και τον Σιγκουρντσον στον Ολυμπιακο. Το πολυ πολυ να σας παρουμε τον Σαβιολα.
chill megale chill 8a pa8eis tpt.
:D :D :D
humor.
den mporw na sou "apodeixw" me allo tropo oti h8eles paixtes mas.kai oso gia thn plaka tou swkrath thn plhrwse ligoulaki akriba e?kana 800ri to xrono den pairnei to palto?oso gia to red believer.
gamw ta gelia exei wsan periodiko kai exei kai tromero timing genikotera.kai o odonian ta eipe safws kalytera apo mena.

Odonian
04-04-2008, 03:20
@ φαντασμένο

Βρε βλάκα, διάβασε ανάμεσα στις γραμμές. Πού ακριβώς δηλαδή ο κθούλου και ο κάθε μεγάλος παλαιός θα μάθει για το ενδιαφέρον του γαύρου για κάποιον παίκτη; Στις φυλλάδες. Το "ήθελες" δεν πάει απαραίτητα σε συγκεκριμένο γιούζερ, ξέρεις πώς μιλάει ο κόσμος στο αθλέτιξ.

Το επιχείρημα πάει ως εξής, για να στο κάνω λιανά:

Ο πρόεδρος (και οι φυλλάδες) λένε τους παικτες κότες ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ο πρόεδρος (και οι φυλλάδες) τους θέλουν στην ομάδα τους. Είναι κότες και είστε φιλόζωοι;

Ford Prefect
04-04-2008, 03:26
Ε, ναι ρε Οντόνιαν, το πιάσαμε, αλλά δηλαδή αν θες 3 γαμημένους παίχτες, ένας εκ των οποίων ο Αντώνης που ήταν και είναι κατά τεκμήριον ο καλύτερος έλληνας τερματοφύλακας, δεν σε κάνει να θες να πάρεις ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΚΟΤΕΣ.

Και εν πάσει περιπτώσει, το να λες ότι θες την μισή ομάδα σημαίνει ότι και καλά σας είχαμε μεγάλο σέβας κατά βάθος, κούφια λόγια ενώ στην πραγματικότητα θέλαμε το μισό σας ρόστερ και πούτσες μπλε.

Προφανώς και ο βάζελος σαν ομάδα είναι κότες, αυτό είναι το μεγάλο ευφυολόγημα. Πάτε να το τεντώσετε από δω και από κει, ε, δεν βγάζει νόημα.

Odonian
04-04-2008, 03:29
Ρε

Δεν είπα ότι υποστηρίζω αυτή τη λογική. Απλά ο ΦΑΝΤΑΣΜΑΣ είναι βλάκας και του εξηγώ. :P

Για μένα καλά έκανε και τους πήρε, το κότες είναι ΜΑΛΑΚΙΑ από μόνο του, όχι επειδή αγόρασε τους παίκτας (σικ) μετά. Δεν πρέπει να λέγονται τέτοια από παράγοντες.

FANTASMA
04-04-2008, 03:33
Πρωτον ειμαι απιστευτα χαλαρος, απλα μιλαω οπως παντα στο φορουμ και με παρεξηγουν οτι ειμαι τσαντισμενος. Οι μονες φορες που ειμαι τσαντισμενος εινια οταν πεταω κανενα ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ή κανενα ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ στον Καντιρου, εχει ταλεντο.

Δευτερον, επειδη μετα απο 3 ποστ δεν το καταλαβες Οντονιαν, σταρχιδια μου τι λενε οι φυλλαδες, και θα πρεπε να λεει το ιδιο κι ο Κθουλου, αλλα προτιμαει να ψαξει να βρει και ως ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ τα εξωφυλλα λες και θα κανουν την αποψη του πιο αξιοτιμη.

Τριτον, το θεμα δεν ειναι αυτο που λες, εσυ το χανεις οχι εγω. Το θεμα ειναι τελικα ποσους παικτες απο τον ΠΑΟ του 3-0 ηθελε η ομαδα του Ολυμπιακου. Αν διαφωνεις, βαριεμαι.

Τεταρτον, τελικα ποσους ηθελε δεν λες αποψη.

Πεμπτον, καλα τα λεει ο Φορντ Κοντινιους.

Ford Prefect
04-04-2008, 03:34
Το βρίσκω φτηνό και χαζό βασικά αλλά όχι ακραία επικίνδυνο, δεν γίνονται μαχαιρώματα για τις παπαριές που θα πετάξειο Κόκκαλης και ο Τζίγγερ. Αν και του Τζίγγερ εκτός από φτηνό και χαζό είναι και εντελώς αταίριαστο. Οπαδιλίκι από τον ούμπερ ξενέρωτο. Σιγά μην έπεισε και κανέναν. Πιο πολύ βρίσιμο πρέπει να άκουσε ο ίδιος μετά.

FANTASMA
04-04-2008, 03:34
ΕΚτον, εισαι πολυ βλακας που επιμενεις οτι ειμαι βλακας ενω εσυ εισαι ο βλακας βλακα.

Odonian
04-04-2008, 03:41
1. ΦΑΝΤΑΣΜΑ δε νομίζω ότι είσα τσαντισμένος, θα στο έλεγα, βλάκα σε είπα.

2. Το ξέρω πως σταρχίδια σου οι φυλλάδες, αλλά αν κάποιος λέει ότι ενδιαφέρεστε για τον Χ παίκτη είναι προφανές ότι μιλάει για φυλλάδες, άρα δεν είναι στα δικά του αρχίδια. Εκτός αν ο κθούλου έχει πηγές μέσα από τη διοίκηση του γαύρου.

3. Το ΠΟΣΟΙ δεν είναι το θέμα, εκτός αν παίρνεις εντελώς κυριολεκτικά το ΜΙΣΟΙ που ειπώθηκε, οπότε μιλάμε για 5,5 παίκτες ή με τις αλλαγές 7 ακριβώς. Ο κθούλου ανέφερε ακριβώς ποιους εννοεί και με αποδείξεις (έκπληξη!) τις φυλλάδες. Γράφτες σταρχίδια σου και μίλα για κάτι άλλο από αυτό που λέει εκείνος.

4. Δεν ξέρω πόσους ήθελε ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ. Έχω ακούσει για κυργιάκο, νικοπολίδη (ανεπιβεβαίωτο), μιχαλάκη (επίσης). Κότες όλοι.

5. Μπλε

6. Δες το 1 (λουπ)

Odonian
04-04-2008, 03:43
Το βρίσκω φτηνό και χαζό βασικά αλλά όχι ακραία επικίνδυνο, δεν γίνονται μαχαιρώματα για τις παπαριές που θα πετάξειο Κόκκαλης και ο Τζίγγερ. Αν και του Τζίγγερ εκτός από φτηνό και χαζό είναι και εντελώς αταίριαστο. Οπαδιλίκι από τον ούμπερ ξενέρωτο. Σιγά μην έπεισε και κανέναν. Πιο πολύ βρίσιμο πρέπει να άκουσε ο ίδιος μετά.

Ακραία επικίνδυνο δεν είναι, αλλά είδες ότι ακόμα το συζητάμε και το κάνανε παντιέρα οι οργανωμένοι όπως είπε ο μιτς κλπ. Φτιάχνει κλίμα και κατά τη γνώμη μου πρέπει να λείπουν αυτά.

Τώρα το "εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο" είναι αταίριαστο όπως λες από τον βλάκα τον δικό μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είπε και κάτι που δε θέλατε να ακούσετε και απο τον δικό σας πρόεδρο, αντί της ένστασης.

Ford Prefect
04-04-2008, 03:50
1. ο ανίερος κθούλου απάντησε στο "δε θέλαμε την μισή, όλη τη θέλαμε και τον πάγκο μαζί" που είναι προφανής μπηχτή για το "μισή ομάδα". Τέρμα αυτό.

2. Οι φυλλάδες που δεν μας έφερε για απόδειξη, αλλά έστω, σε κανέναν δεν είναι σοβαρή απόδειξη. Ενδιαφέρον π.χ. δείξαμε (=θέλουμε) για Ντελγκάδο, για Ντραγκουντίνοβιτς, για Σπυρόπουλο, για Παπαδόπουλο, αυτά είναι γνωστά και τα ξέρουν όλοι. Μπασινάδες, Σεϊταρήδηδες κλπ, αν τα έβαλε κανάς παπάρας για να έχει να λέει δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Τέρμα οριστικά. Έτσι είναι και τα ξέρουμε.

3. Εγώ έλεγα για το "γαμήστε τον πούστη τον Ολυμπιακό". Αυτό ήταν το καθυστερημένο. Το εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο αναμενόμενο είναι και αν θες και τη γνώμη μου δικαιολογημένο (τα'χω ξαναπεί).

Odonian
04-04-2008, 03:56
1. Δεν το συνεχίζω, δεν πάει πουθενά.

2. Για να το λέει κάπου το διάβασε. Αυτό λέω μοναχά.

3. Εγώ είχα αναφέρει το άλλο πιο πριν και νόμιζα ότι μιλούσες για το ποστ μου. Από τη στιγμή που είχε αλήτες ρουφιάνους δημοσιογράφους ο χώρος, αυτό που λες ότι είπε ο τζίγγερ είναι όμοια κατάπτυστο με το κότες, αν όχι περισσότερο.

Odonian
04-04-2008, 04:09
kai o odonian ta eipe safws kalytera apo mena.

Γκουχ τώρα το είδα. Ιν γιορ φέις φαντασμα και όποιος άλλος νομίζει ότι δεν κατάλαβα το πόιντ του κθούλου. :D

FANTASMA
04-04-2008, 04:25
Καταρχας, κατι που επρεπε να πω απο την αρχη, δε γινεται να ξερεις για ποιο πραγμα μιλαω με τον Κθουλου καλυτερα απο μενα. Γιατι εγω εκει σταθηκα κι οχι στις κωλοφυλλαδες (αυτο ηταν και το ποιντ μου) ουτε στο το τι ειναι επικινδυνο για το ποδοσφαιρο. Σταματα δεν αντεχω αλλο καρβουνο. Εγω του λεω για τις μαλακιες που λεει για την ομαδα της Ριζουπολης. ΤΕρμα. Αν δε θες μη διαβαζεις. :P Και μη με βαζεις σε μια συζητηση που δεν εχω μπει.

Odonian
04-04-2008, 04:31
Πώς δε γίνεται, τα ίδια διαβάζουμε και για μένα (και τον κθούλου) είναι φανερό ότι θέλεις να απαντήσεις σε κάτι άλλο από αυτό που λέει ο άνθρωπος. Το να απαντάς σε αυτό που θέλεις εσύ δε σε κάνει να μιλάς "με" τον κθούλου, αλλά με αφορμή αυτό που λέει ο κθούλου να λες τα δικά σου.

Δεν είναι παράξενο, το κάνεις συχνά να λες τα δικά σου. :P

FANTASMA
04-04-2008, 04:35
Ενταξει εισαι βλακας απολογουμαι σε μαλακιες, ο κθουλου ειπε στην προταση που εκανα κουοτ οτι θελαμε τη μιση ομαδα, του απαντησα σε αυτο, τερμα. Μπορει να ειπε και 200909 πραγματα ακομα, δε με ενδιαφερει, ας ειπε και για το ασφαλιστικο. Απλα αυτος εγραψε μια προταση σε ενα ποστ και μερικες αραδες της πουτσας για να στηριξει μια αστηριχτη προταση στον Φορντ Περφεκτ και εγω του απαντησα μια παραγραφο. Βαλε την κωλοφυλλαδα στην οποια γυρνας το μπαφο εκει στο Χολαντ στον κωλο σου, βαρεθηκα. :twisted:

Odonian
04-04-2008, 04:46
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ ΡΕ ΒΛΑΚΑ, ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕΣ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ.

Είναι σα να έρχεται να σου πει κάποιος "ΑΡΓΚ ΜΟΥ ΕΡΙΞΑΝ 4 ΣΦΑΙΡΕΣ" και να απαντάς από κάτω "δυο ήταν". ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.

Το μόνο που είπα ήταν ότι δεν απάντησες στο πόιντ του, αλλά σε κάτι άλλο και μετά πόσταρες

Τριτον, το θεμα δεν ειναι αυτο που λες, εσυ το χανεις οχι εγω. Το θεμα ειναι τελικα ποσους παικτες απο τον ΠΑΟ του 3-0 ηθελε η ομαδα του Ολυμπιακου.

Ε ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ, ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΚΟΤΕΣ, ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΣΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ:

Μπορει να ειπε και 200909 πραγματα ακομα, δε με ενδιαφερει

Απαντάς σε κάτι άλλο από αυτό που λέγεται και το επισημαίνω.

Ford Prefect
04-04-2008, 05:04
bebaia to oti h8eles th mish omada ths rizoupolhs mallon se kanei filozwo xerwgw.

Όχι την μισή, ολόκληρη και τον πάγκο θέλαμε!

fadazomai oti ton osfp den ton apasxolhsan pote oi kwnstantinou,nikopolidhs,mpasinas,kyrgiakos kai seitaridhs.
htan ta prwta xaderfia tous.

Πώς δεν είναι αυτό το θέμα; Απαντάει στο κότες που γίνανε κοκόρια ή πάει να μας δείξει την μισή εντεκάδα;

Το θέμα που έπιασες εσύ και μετά γαντζώθηκε και αυτός είναι πίπα όπως λέγαμε, το ευφυολόγημα του Σωκου να το κάνουμε θέμα.

Odonian
04-04-2008, 05:19
Φορντ η συζήτηση ξεκίνησε λίγο πιο πριν.

ρε φίλε,μέσα στο γήπεδο άδικο έχει που σε λέει κ κότα και πελάτη?

ok file esy xereis.bebaia to oti h8eles th mish omada ths rizoupolhs mallon se kanei filozwo xerwgw.

Μετά εσύ ειρωνεύτηκες για τη μισή ομάδα και άρχισε η ιστορία για το αν ήταν η μισή ή το ένα τρίτο. Το βασικό πόιντ είναι αυτό που λέω παραπάνω και ο ίδιος ο κθούλου το επιβεβαιώνει.

Το αν ήταν ο μπασινάς στόχος ή όχι του γαύρου δεν αποδυναμώνει το επιχείρημα του κθούλου. Άσχετα αν δεν το ασπάζομαι.

Mitsmann
04-04-2008, 09:11
Μια σημειωση μονο. Το να λεει κοτα καποιος μια ομαδα το 2003 και να θελει 2-3 παικτες (που πηγαν εξωτερικο εν τω μεταξυ) το 2007 δεν ειναι και κατι που θα επρεπε να σας κανει να σκιζετε τα ρουχα σας.

Οσο για τους παικτες εκτος απ τους 2 που πηραμε, απ οσο ξερω μεσα απ την ομαδα (που σιαβαζω καθημερινα εννοω) με κανεναν αλλον εκτος του κυργιακου δεν υπηρξε σοβαρο ενδιαφερον.

wino
04-04-2008, 11:13
ta apotelesmata tou Tsernobil, oi kotes metallax8hkan se liontaria

Odonian
04-04-2008, 15:06
Μια σημειωση μονο. Το να λεει κοτα καποιος μια ομαδα το 2003 και να θελει 2-3 παικτες (που πηγαν εξωτερικο εν τω μεταξυ) το 2007 δεν ειναι και κατι που θα επρεπε να σας κανει να σκιζετε τα ρουχα σας.

Δε διαφωνώ, το είπα και παραπάνω.

Eulogy
04-04-2008, 15:07
AEK THRISKEIA KAI NTOU STA FARMAKEIA

Ford Prefect
04-04-2008, 15:08
Μπράβο γουίνο! Καλό!

cthulu
04-04-2008, 16:15
etsi :!: etsi :!:
me mia grammh konta 3 selides post
otan megalwsw 8a ginw cathy
(to onoma einai tyxaio)

Odonian
04-04-2008, 16:50
Και ήταν και μαλακία γραμμή!

Razor
16-04-2008, 20:54
http://img231.imageshack.us/img231/8509/arisem8.jpg (http://imageshack.us)

TO KYPELO STON KITRINO THEO

lebowski
16-04-2008, 22:00
TΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΙΤΡΙΝΕ ΘΕΕ!!!!!!!

Mitsmann
16-04-2008, 23:44
Eνταξει. Το πακεταρουμε στον Πειραια και το στελνουμε.

Μπαη δε γουεη το αστειακι με τις αρχιδιές πεναλτυ μεσα στο Καραισκακη, πρεπει να σταματησει καποια στιγμη.

.
17-04-2008, 09:54
Ο ΘΡΥΛΟΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ RAZOR

http://img501.imageshack.us/img501/2753/dsc00285hy6.jpg

Jim Dandy Mangrum
17-04-2008, 10:11
:rofl:

Moonspellheim
17-04-2008, 10:59
kala eklasa sto gelio xthes me ton ekfwnhth Atromitou-Ari!!

Razor
17-04-2008, 11:07
. :rofl:

geologiko_karoto
17-04-2008, 14:04
http://img231.imageshack.us/img231/8509/arisem8.jpg (http://imageshack.us)

TO KYPELO STON KITRINO THEO

TΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΙΤΡΙΝΕ ΘΕΕ!!!!!!!

http://www.paok-athens.gr/images/telikos/papari.JPG

Razor
17-04-2008, 15:04
εμεις φταιμε που σε γλυτωσαμε απο την α2 στο μπασκετ :(

bleeding
17-04-2008, 17:26
Ειστε μεγαλοψυχοι ναι, για εμας παιζατε. Ευχαριστουμε πολυ για την εξυπηρετηση

Καροτε το δευτερο δοκαρι επρεπε να βαλεις. Ειναι πιο catchy

hvilelos?
18-04-2008, 01:56
1/3 εισητηριων στον Αρη,1/3 στον ΟΣΦΠ,1/3 στον ΠΑΟΚ,χωρις αστυνομια στο γηπεδο,ολη η πολη μια αγκαλια

Daffy
18-04-2008, 01:59
1/3 εισητηριων στον Αρη,1/3 στον ΟΣΦΠ,1/3 στον ΠΑΟΚ,χωρις αστυνομια στο γηπεδο,ολη η πολη μια αγκαλια

piritida giro giro apo to gipedo k o manavis peta ksafnou to sigareto tou osan stragali

wino
20-04-2008, 21:52
telikos osfp-vatraxos, na mhn to parei kaneis

Mitsmann
20-04-2008, 22:03
ε περιμενε ντε. λιγο ακομα με τα σκορλαηβ και τις ενωσεις και ο ακης ο ζηκος θα κανει νταμπλ φετος.

wino
20-04-2008, 22:13
Swpa mwre, gia to kupello den eipe kaneis tipota

asimoulis
21-04-2008, 02:21
με άρη εκτός έδρας?

1-3.

ναι ο γαύρος.

Violator
29-04-2008, 11:57
telikos osfp-vatraxos, na mhn to parei kaneis

Αθλητικό πνεύμα στο μάξιμουμ!!! :gun: :rofl:

Ο Μπαγιε λέει ότι θα τα δώσει όλα για το κύπελλο και χέσε τα πλειοφς. Αν δεν τα καταφέρει θα τον πάρει σίγουρα ο Τζίγγερ...αφού λατρεύει τους λούζερ(βλέπε Πεσείρο). :D

wino
29-04-2008, 13:35
an parei to kupello pantws 8a meinei

Violator
30-04-2008, 13:52
an parei to kupello pantws 8a meinei

Λογικά αλλά ποτέ δεν ξέρεις... :wink:

attila
05-05-2008, 21:22
ξαδερφος αρειανος εκ θεσσαλονικης με περιμενει με τα εισιτηρια του αγωνος μεσα στους σουπεραδες.
πηγαινω η οχι?

JnB
05-05-2008, 22:09
Πηγαίνεις!

Mitsmann
05-05-2008, 22:10
Πηγαινεις και μετα κανεις ποστ με τις κλαψες τους στο 0-3.

JnB
05-05-2008, 22:52
Πηγαινεις και μετα κανεις ποστ με τις κλαψες τους στο 0-3.

Με ολυμπιακό ορισμένο ως τυπικά γηπεδούχο;
Χαίρομαι για την προβλεψη :P

Magellan
05-05-2008, 23:35
χο χο χο
την πατησε!!!

Eulogy
06-05-2008, 19:08
ega pali tha sou elega posa kala ton ksereis ton ksaderfo ? :twisted:

pitchfork
07-05-2008, 16:01
Μέσα κι εσύ με τα σκουλήκια να φωνάζεις ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.
Να χα τη τύχη σου.....

attila
07-05-2008, 23:28
με τις μαλακιες που εκανε ο κοκκαλης φετοςκαι με αυτες που ροβλεπεται να κανει του χρονου(προπονητη σεγκουρα κτλ) δεν τοχω σε τιποτα να παω και να βριζω

irreligious
13-05-2008, 22:08
προβλέπεται εκδρομάρα :disco:

wino
14-05-2008, 01:04
λοιπόν το ποιο πιθανό σενάριο είναι το εξής, για να πανηγυρίζουν οι υπάλληλοι έχει τάξει ο κόκαλλης στον ντούσκο προπονητιλίκι, αυτός κατεβαίνει χωρίς αβραάμ, ρονάλντο, κόκε, τρώει τρία, και μετά σε άσπρο άλογο στο καραισκάκη μέχρι το νοέμβριο όπου θα επιστρέψει ο λεμονής και ο γκαγκάτσης

Ford Prefect
14-05-2008, 01:10
Λοιπόν γουίνο, αδικείσαι. Αυτά τα διαμάντια του αθλέτιξ δεν πρέπει να μένουν στα στενά όρια του ΕΡ, δικτυώσου σε καμιά Ένωση, καμιά σκορλάιβ.

wino
14-05-2008, 01:24
γιατί δεν το έχει ξανακάνει? μην τα ξαναλέμε έχει καταντήσει κουραστικό

εσύ τι αθλητικές εφημερίδες διαβάζεις? Από περιέργεια ρωτάω

hvilelos?
14-05-2008, 04:12
το Double διεπει τον φετινο οσφπ

Ford Prefect
14-05-2008, 05:08
Εγώ διαβάζω πρωτοσέλιδα και γουέμπ σελίδες.

Το σενάριο σου είναι ηλίθιο, νόμιζα ότι έκανες πλάκα.

Το κύπελλο το έχω χεσμένο. Αν παίξει καλή μπάλα ας το πάρει. Αν παίξει σεγκούρα, ας φάει και δέκα. Δεν θα στενοχωρηθώ. Τα'χω ξαναπεί για φέτος.

attila
14-05-2008, 09:43
συμφωνω με τον αποπανω

wino
14-05-2008, 10:33
plaka ekana alla nomiza oti esu den ekanes, tespa... 8a exei gelio o telikos opws kai na xei

lebowski
14-05-2008, 18:31
http://www.youtube.com/watch?v=Hw8jBjaAMvQ

http://www.youtube.com/watch?v=EoPFR-O9rYw

Daffy
15-05-2008, 01:03
«Ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας του Σαββάτου η ΠΑΕ Άρης ενημερώνει τους φιλάθλους της για τα μέτρα τάξης που θα τηρηθούν από τις αστυνομικές αρχές:

• Κάθε φίλαθλος θα πρέπει να γράψει το όνομά του πάνω στο εισιτήριο και να έχει μαζί του πηγαίνοντας στο γήπεδο την αστυνομική του ταυτότητα.
• Τα εισιτήρια και οι προσκλήσεις έχουν εκτυπωθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να μην πλαστογραφούνται. Εξάλλου θα γίνεται αυστηρός έλεγχος στις εισόδους με ειδικά μηχανήματα.
• Θα υπάρχουν δύο ζώνες ελέγχου εισιτηρίων. Από την Αγίου Δημητρίου και πάνω δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση σε κανέναν χωρίς εισιτήριο.
• Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια των 40 ευρώ θα εισέλθουν από την οδό Κυριακίδη, από την πάνω δηλαδή πλευρά του μουσείου αθλητισμού και του Καυταντζογλείου.
• Οι φίλαθλοι του Άρη που θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη από την επαρχία (Δυτική, Κεντρική, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, αλλά και από τη Νότια Ελλάδα, θα πρέπει να έρθουν στην Θεσσαλονίκη πριν από τη μία το μεσημέρι και θα εισέλθουν μέσα από το κέντρο της πόλης.
• Θα υπάρχει ειδικό πάρκινγκ για αυτοκίνητο και λεωφορεία στην περιοχή της παραλίας στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
• Όσοι έρχονται από τον κόμβο του ΤΙΤΑΝ θα μπαίνουν μέσα από την πόλη από την Λαγκαδά, όσοι έρχονται από τη Χαλκιδική από τη Νέα Εγνατία, ενώ οι κάτοικοι Θεσσαλονίκης δεν θα μπορούν να ανέλθουν την Κατσιμίδη.
• Δεν θα χρησιμοποιήσει κανένας την περιφερειακή οδό.
Η ΠΑΕ Άρης πιστεύει ακράδαντα ότι το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας μια γιορτή, ένας μεγάλος τελικός, στον οποίο δεν χωρούν επεισόδια και ασχήμιες.

xaxa!tis poutanas to kagkelo

poli endiaferousa mera to savvato

hvilelos?
15-05-2008, 03:56
Under Siege

Zoonchild
15-05-2008, 10:25
«Ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας του Σαββάτου η ΠΑΕ Άρης ενημερώνει τους φιλάθλους της για τα μέτρα τάξης που θα τηρηθούν από τις αστυνομικές αρχές:

:shock: :shock: :shock:

:rofl: :rofl: :rofl:

yeah! μηπως να εκκενωσουμε και τα σπιτια μας οσοι μενουμε στην γειτονια :?:

Violator
16-05-2008, 13:08
Μάλλον! :D

(Παρεπιμπτόντως πολύ μαλακία το άβαταρ του Ατίλλα, δείχνει το μυαλό που (δεν) έχουν οι μεταλάδες σήμερα. Καραγκιόζης πρώτης κατηγορίας :roll: :evil: )

irreligious
16-05-2008, 13:25
καλά δεν νομίζω πώς έχει κ καμμία σχέση με το τι μουσική ακούει(άν ακούει metal έ..),άσε που εδώ είναι κ αθλέτιξ κ όχι πολίτιξ..

τα εισητήρια έχουν εξαντληθεί εκατέρωθεν έτσι?κάποιος μου είπε για 2000 που επιστρέψαμε εμείς,αλλά μου φαίνεται τελείως out of space η πληροφορία,συνήθως δεν μας φτάνουν..
τέσπα,άντε καλό ταξίδι να έχομε,κ το κύππελο στον Πειραιά μουνάκια

Magellan
16-05-2008, 13:27
κ το κύππελο στον Πειραιά μουνάκια

χλωμο

irreligious
16-05-2008, 13:28
κ εγώ δύσκολο το βλέπω με τα ρέλια που έχουμε μπλέξει,εν'΄ψει εκδρομής όμως η ψυχολογία είναι ανεβασμένη

Nodoordonotthereisnotry
16-05-2008, 13:56

• Κάθε φίλαθλος θα πρέπει να γράψει το όνομά του πάνω στο εισιτήριο και να έχει μαζί του πηγαίνοντας στο γήπεδο την αστυνομική του ταυτότητα.
• Τα εισιτήρια και οι προσκλήσεις έχουν εκτυπωθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να μην πλαστογραφούνται. Εξάλλου θα γίνεται αυστηρός έλεγχος στις εισόδους με ειδικά μηχανήματα.
• Θα υπάρχουν δύο ζώνες ελέγχου εισιτηρίων. Από την Αγίου Δημητρίου και πάνω δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση σε κανέναν χωρίς εισιτήριο.
• Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια των 40 ευρώ θα εισέλθουν από την οδό Κυριακίδη, από την πάνω δηλαδή πλευρά του μουσείου αθλητισμού και του Καυταντζογλείου.
• Οι φίλαθλοι του Άρη που θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη από την επαρχία (Δυτική, Κεντρική, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, αλλά και από τη Νότια Ελλάδα, θα πρέπει να έρθουν στην Θεσσαλονίκη πριν από τη μία το μεσημέρι και θα εισέλθουν μέσα από το κέντρο της πόλης.
• Θα υπάρχει ειδικό πάρκινγκ για αυτοκίνητο και λεωφορεία στην περιοχή της παραλίας στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
• Όσοι έρχονται από τον κόμβο του ΤΙΤΑΝ θα μπαίνουν μέσα από την πόλη από την Λαγκαδά, όσοι έρχονται από τη Χαλκιδική από τη Νέα Εγνατία, ενώ οι κάτοικοι Θεσσαλονίκης δεν θα μπορούν να ανέλθουν την Κατσιμίδη.
Η ΠΑΕ Άρης πιστεύει ακράδαντα ότι το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας μια γιορτή, ένας μεγάλος τελικός, στον οποίο δεν χωρούν επεισόδια και ασχήμιες.

Πες μου ότι είναι κάποιο κακόγουστο αστείο αυτά τα μέτρα..

Mitsmann
16-05-2008, 14:05
Αυτα τα μετρα ειναι ενα κακογουστο αστειο.

irreligious
16-05-2008, 14:08
αυτο με τα ονόματα στα εισητήρια πιστεύω το λένε για τους τύπους κ μόνο

pitchfork
16-05-2008, 19:06
Πάω να το βάλω στο άλλο τόπικ αλλά αξίζει κι εδώ γτ μερικοί μάλλον δεν έχουν καταλάβει ούτε τι παίζεται ούτε τι πρόκειται να γίνει.
Αλλά όταν τα λέμε μερικοί γινόμαστε γραφικοί.

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ προσέλαβε στην θέση του Team Manager τον Κο Γιώργο Κασναφέρη. Ο Κος Κασναφέρης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του από το Σάββατο 17 Μαίου στις 22:15.

http://www.skodaxanthifc.gr/news302.html

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε.
Καλά, δεν μπορούσαν να περιμένουν μια βδομάδα, μια μέρα ξέρω γω?

PS
Soory αν έχει ποσταριστεί ξανά.

wino
16-05-2008, 19:38

mprosta apo thn epoxh tou o nikolaidis...

Mitsmann
16-05-2008, 21:12
Πάω να το βάλω στο άλλο τόπικ αλλά αξίζει κι εδώ γτ μερικοί μάλλον δεν έχουν καταλάβει ούτε τι παίζεται ούτε τι πρόκειται να γίνει.
Αλλά όταν τα λέμε μερικοί γινόμαστε γραφικοί.

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ προσέλαβε στην θέση του Team Manager τον Κο Γιώργο Κασναφέρη. Ο Κος Κασναφέρης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του από το Σάββατο 17 Μαίου στις 22:15.

http://www.skodaxanthifc.gr/news302.html

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε.
Καλά, δεν μπορούσαν να περιμένουν μια βδομάδα, μια μέρα ξέρω γω?

PS
Soory αν έχει ποσταριστεί ξανά.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Δηλαδη τωρα αμα χτυπαει το κινητο του θ ακουγεται ο κινητηρας του Οκταβια?!?!?!?!?

pitchfork
16-05-2008, 21:32

mprosta apo thn epoxh tou o nikolaidis...

Πρώτος που έτρεξε να το εφαρμόσει ήταν με διαφορά κιόλας ο καρκινογιάννης.

lebowski
16-05-2008, 21:34
ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ....

http://www.youtube.com/watch?v=XQtNPgA1l00

Ford Prefect
17-05-2008, 12:56
Εντάξει, διώχνει και τον Λούα τώρα. Ε, τουλάχιστον δεν θα είναι παρών στην μπουρδελοεποχή που έρχεται αναγκαστικά.
Δεν ξέρω καν αν θα δω το ματς σήμερα.

Mitsmann
17-05-2008, 14:43
α) δεν νομιζω να φυγει ο Λουα Λουα τελικα. Ετσι πιστευω, δεν ξερω κατι.
β) Ψυχολογικα, αγωνιστικα και προπονητικα (παρα την αντιπαθεια μου στον Ντουσκοελληνα ειναι πιοτερο προπονητης απ το ανδρεικελο) θελω να δω πως θα την βγαλουμε καθαρη σημερα.

wino
17-05-2008, 15:23
leipei kai o proedras sto amerika...

ford mh skas re 8a parete kupello, super cup oti allo uparxei kai pali gemato 8a einai to ghpedo,

Tespa, to mats egw den to vlepw, x na er8ei kai na varane penalty mexri o vatraxos na paei sto limani, oups, sth lewforo

hvilelos?
17-05-2008, 18:28
Τελικα ο οσφπ τα εξαντλησε τα εισητηρια του η να φωναξουμε καναν αδερφο του ερυθρου αστερα να συμπληρωσει?

Mitsmann
17-05-2008, 18:32
Ο Ολυμπιακος ειναι σαν τη θρησκεια τελικα. ο καθενας μπορει να λεει τη μαλακια του.

Abruzzi
17-05-2008, 18:50
κάποιος να θυμίσει στον θεοδωρίδη τη ριζούπολη

wino
17-05-2008, 18:54
oxi re mlk, profhtiko post mits

Mitsmann
17-05-2008, 19:49
Κερδιζουμε με συστημα Τακαρου. \μ/
θα το χασουμε.

jack the ripper
17-05-2008, 20:22
Υπερβολικα βαρετο παιχνιδι ομως

.
17-05-2008, 20:22
Πόσες καύλες έχει αυτός ο Γκαλέτι πια :?:

Mitsmann
17-05-2008, 20:56
θα κοροιδευει τον ολυμπιακο φαινεται.

asimoulis
17-05-2008, 21:01
με άρη εκτός έδρας?

1-3.

ναι ο γαύρος.

κοντά πέσαμε :Ρ

nothingman
17-05-2008, 21:03
http://www.sport24.gr/ast/cov/ba/bajevic_2008_5_17_19_52_5_b.jpg
ξέχασε τη μασέλα; =(((((((

Odonian
17-05-2008, 21:06
με άρη εκτός έδρας?

1-3.

ναι ο γαύρος.

κοντά πέσαμε :Ρ
Όντως, αν υπολογίσεις και τα δοκάρια.

Μεγάλο ματς γκαλέτις.

Mitsmann
17-05-2008, 21:11
Με λιγα λογια, το κωλοχανειο εξυνε τ αρχιδια του 20 μερες, βγηκε, μεθυσε, ξενυχτησε, συνεχισε να ξυνει τα παπαρια του, ετρωγε τρια στο καραισκακη σε φιλικα, εβρισε τον προπονητη και τελικα ηρθε να παιξει με τον Αρη που επι ενα μηνα επαιζε με ΠΑΟ/ΑΕΚ μπαινοντας σε φορμα.

Και σε ενα σχετικα ισορροπημενο ματς κερδισε με κατω τα χερια (σχεδον) γιατι ο ενας εχει Γκαλετι, Κοβασεβιτς, Νικοπολιδη (που δεν εκανε τιποτα αλλα τον θελω για το αντιστοιχο παραδειγμα μου) κι ο αλλος Σιστον, Κοκε, Κελεμεποιος?

Συμπερασμα? Εκτος παο / αεκ οι υποδελοιποι πρεπει να φανε 1000 κιλα καρβελια για να φτασουν εστω, την υποψια ερυθρολευκου κωλοχανειου.

Καλο σας βραδυ.

JnB
17-05-2008, 21:26
Συγχαρητήρια στον ολυμπιακό που έπαιξε με σύστημα προοδευτικής και που του έκατσαν οι αντεπιθέσεις. Και εις ανώτερα!

pitchfork
17-05-2008, 21:31
Το σημερινό παιχνίδι ήταν κλασσικό κλωτσοσκούφι της μπανανίας που ζούμε και ειλικρινά ο μόνος λόγος για τον οποίο κάθισα και το είδα είναι για να γελάω με αυτόν τον πανίβλακα γύφτο τον μήτρογλου.
Μιλάμε ότι τέτοιο μοντγκόμερυ είχε να εμφανισθεί από τις εποχές του μιχαλάκη, (έτσι εξηγείται και το ότι την θυμήθηκαν στο 90φεύγα την πρώην παλταδούρα - νυν τανκ) ο άνθρωπος είναι τελείως άμπαλος.
Και λογικό είναι, μόνο τη φάτσα του να δεις καταλαβαίνεις....
Μεγάλη πλάκα είχε επίσης και το αστείο μπέναλντυ - ευχαριστήριο δώρο του (γιου πόρνης και αμερικάνου ναύτη) καζναφέρη για τη νέα θέση που του έδωσαν. Δεν βούτηξε επίτηδες ο μήτρογλου, απλά σκουντούφλησε πάνω στη μπάλα αλλά γέλασα πολύ με το βλέμμα αγελάδας και τα χέρια που σήκωσε ψηλά διαμαρτυρόμενος (μάλλον προς τον θεό για το κακό που του έκανε να είναι έτσι)

Χάιλάιτ και η έκφραση απογοήτευσης του παρατρεχάμενου της πουτάνας βάσως στασινού για το χαμένο μπέναλντυ - μαιμού.

BlackiE
17-05-2008, 21:32
Πρεπει να γελας συχνα με τον Καραγκουνη εσυ.

FANTASMA
17-05-2008, 21:36
Ρε βλακα πιτσφορκ, ξεφτιλιζεσαι και γινεσαι ρομπα που γινεσαι, τουλαχιστον μη γραφεις τοσες μαλακιες μαζεμενες, να εχουμε να διαβαζουμε κι αλλες μερες να γελαμε. Αν ειναι να υποστηριξεις οτι δεν ηταν πεναλτυ η φαση με τον Μητρογλου βρε στραβαδι σκετο, καντο για τους σωστους λογους, η μπαλα και ο Μητρογλου ουδεποτε ηρθαν σε επαφη αχρηστο πλασμα.

pitchfork
17-05-2008, 21:42
Μπορεί να μην σκουντούφλησε στη μπάλα αλλά στο χορτάρι, με το μυαλό που έχει όλα να τα περιμένεις.
Τα υπόλοιπα από το ποστ μου ισχύουν.

Magellan
17-05-2008, 22:08
τωρα ολοι μαζι στα μπουζουκια

πιτς θαρθεις?

eleventh guardian
17-05-2008, 22:53
Ολα τα λεφτά ήταν η έκφραση έκπληξης του Κώστα "ουγκ" Μήτρογλου μόλις είδε τον Γκαγκάτση κατά την παραλαβή του μεταλλίου. Σαν να έλεγε "είσαι κι εσύ εδώ;".

Πάω στοίχημα ότι μέχρι τώρα δεν ήξερε ότι είναι πρόεδρος της ΕΠΟ και πίστευε ότι είναι κάποιος παρατρεχάμενος της Εθνικής Νέων.

Οσο για το ματς, αφού δεν πήρε ούτε φέτος Κύπελλο ο Αρης (που πήγε τελικό χωρίς να παίξει με αντίπαλο της προκοπής και είχε όλες τις προϋποθέσεις υπέρ του πριν το σημερινό ματς), μπορεί και να μην το πάρει ποτέ.

Mitsmann
17-05-2008, 22:55
ο μόνος λόγος για τον οποίο κάθισα και το είδα είναι για να γελάω με αυτόν τον πανίβλακα γύφτο τον μήτρογλου.

o αλλος ειπε γυφτο τον Πατσατζογλου πριν ενα μηνα και τον ξεσκισαμε. Αν αυτα (παρεα μαζι με τα "δε σας λεμε, δε σας λεμε!!") ειναι τα "γαματα και καπως_πιο_ποιοτικα_ποστ" και οι κοκκινοι δονητες παλιοτερα (εντελως τυχαιο παραδειγμα) ειναι τα σκατα που σας εκνευριζουν και τα "μιτς ποσταρεις βλακειες στο αθλετικς" φαση τοτε ειμαστε οκ! :thumbsup:

υ.γ. ο μονος λογος που το ειδες βασικα ειναι μηπως το επαιρνε ο αρης η 314η ομαδα που υποστηριζετε καθε χρονο.

Odonian
17-05-2008, 23:02
Θα απαντήσω μόνο στο υστερόγραφο. ΠΡΟΦΑΝΩΣ οι Παναθηναικοί υποστηρίζουν μόνο μια ομάδα. Όταν βλέπεις έναν αγώνα όμως μιας ομάδας που δεν είναι δική σου, συχνά βρίσκεις λόγο να υποστηρίξεις μια από τις δυο και τι πιο εύκολο από το να υποστηρίζεις τον αντίπαλο του γαύρου, που εκτός από την αιώνια κόντρα, είναι και μια από τις πιο αηδιαστικές ομάδες στον πλανήτη.

Και πριν πεις ότι δεν το κάνεις αυτό και είσαι ΜΟΝΟ ΓΑΥΡΟΣ, σκέψου όλα τα ξένα πρωταθλήματα πχ, που βλέπεις ως πολύ ουδέτερος, αλλά πάντα υπόστηρίζεις κάποιον, έστω απλά και μόνο επειδή είναι το underdog. Αν νομίζεις ότι κάνει κάποιος Παναθηναικός κάτι διαφορετικό, ότι πάει πχ στο γήπεδο με κασκόλ άλλης ομάδας, μάλλον δεν είσαι καλά.

Όλα αυτά χωρίς να έχω υποστηρίξει τον Άρη σήμερα. Για δικούς μου λόγους ΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΛΕΩ. :P

Mitsmann
17-05-2008, 23:05
Δεν ειπα τιποτα απ αυτα που λες, ασε που το υ.γ. ειναι το τελευταιο που εχει και σημασια στο ποστ.

Παρ ολα αυτα εννοω ολους αυτους που βλεπουν το "Μπιλμπαο - Ολυμπιακος 3-1" και σε καθε γκολ της συμπαθους Ατλετικ πανηγυριζουν σαν να το εβαζε ο Εντοης.

Αυτα με τα κασκολ και τα λοιπα ειναι ασχετα.

εντιτ. Και δεν αναφερομουν σε παναθηναικους απαραιτητα. Οσο για την απαντηση "ναι αλλα εσεις μας γαμουσατε 10 χρονια με τους θωμαδες και τους γκαγκατσηδες και γι αυτο τρωμε τα νυχια μας απο αγωνια να το βαλει η ρεαλ μη μεινει 2-2" μ αφηνει παντελως αδιαφορο.

Odonian
17-05-2008, 23:09
Κάνε το μοντερέιτινγκ σου και άσταφτά.

Mitsmann
17-05-2008, 23:18
Μ εχει τσιτωσει η Μαρσειγ τωρα κερδιζει μονο 3-2 το πεσμενο στρασβουργο και περιμενω 20 λεπτα να ληξει.

chris_boss
17-05-2008, 23:24
Εγώ πήγα στην κραφτ για να πανηγυρίσω την ενδεχόμενη ήττα του αιώνιου, μη χαλάμε και τις παραδόσεις!

Mitsmann
17-05-2008, 23:25
εν τω μεταξυ το ξερετε οτι δεν εννοω εσας, αλλα δε γαμιεται. ας ποσταρουμε.
οριστε. 3-3 το Στρασβουργο. :|

Mitsmann
17-05-2008, 23:27
4-3 η Μαρσειγ. Σας αγαπαω.

hvilelos?
18-05-2008, 02:16
Εγω παντως ημουν με την Καρντιφ στον τελικο σημερα και ο αποκλεισμος του Ρομπι Φαουλερ απτην αποστολη με απογοητευσε

Στο αντιστοιχο ελληνικο απτην αλλη ηταν ομολογουμενως μεγαλη η απορια μου για την τακτικη του αρη που επελεξε να παιξει τον οσφπ στον μοναδικο στυλ παιχνιδιου που μπορει αυτος να αποδωσει.Το πως καταφερε να φτασει σε σημειο διασυρμου απο αυτον τον οσφπ ειναι αξιο αποριας,μπροβο του παντως.Ηθελα να γραψω για το ξεσπασμα του ΘΕΟΥ θεωδοριδη πριν τον αγωνα,το ξεσηκωτικο "δεν κατεβαζω την ομαδα να παιξει" και το "κοιταξτε τους δικους μας φιλαθλους ποσο ειρηνικα μπηκαν στις κερκιδες με τις σημαιες τους".Δειτε και τις δηλωσεις του στο τελος του αγωνα και πειτε σοβαρα,ειναι δυνατον να παρακαλουσατε την απομακρυνση του?Αυτος ο ανθρωπος ειναι η προσωποποιηση της ολυμπιακης ιδεολογιας και δοξα στον προεδρο που τον εχουμε παλι κοντα μας να λεμε

Το ερωτημα μου για τα εισητηρια του οσφπ παντως παραμενει.Ειδα πολλα πολλα αδεια κιτρινα καρεκλακια και το γιατι τα 9500 χαρτακια δεν μπορεσαν να εξαντληθουν ειναι ενα θεμα με προοπτικη ουσιαστικου διαλογου.Οσο θα περιμενω καμια απαντηση θα ξεκινησω να τρωω καρβελια μπας και προλαβω το τρενο πριν ειναι αργα και το χασουμε απτα ματακια μας

Mitsmann
18-05-2008, 02:20
Για αλλη μια φορα απευθυνεσαι σε φανταστικους ολυμπιακους φιλαθλους.
Δεν υπαρχει οπαδος του Ολυμπιακου που να πηγαινει τον Θεοδωριδη. απλα.

υ.γ. Αυτο με τα καρβελια δε το πιασα, ειρωνευεσαι μαλλον αυτο που ειπα. Σορυ τοτε. ο Αρης μας πατησε κατω αλλα η θεα τυχη ηταν ερυθρολευκη αποψε.

hvilelos?
18-05-2008, 02:21
ε ναι αυτο με τα καρβελια που γραφεις μονο ως ειρωνεια μπορω να το δω

Mitsmann
18-05-2008, 02:24
εγω φταιω δηλαδη που ο Αρης επαιζε εδω και ενα μηνα συνεχομενα ματς, ριχνει τεσσερα στην αεκ, κρατιεται σε φορμα και τελικα χανει 0-2 στην εδρα του (σαν πολη) απο ενα πραγματικο κωλοχανειο τις τελευταιες 20 μερες?

Ε δεν εχει τα παπαρια να παρει το ματς. Ποσο πιο λιανο να στο κανω. Αν εχεις καμμια αλλη εξηγηση να την ακουσουμε φυσικα.

wino
18-05-2008, 02:29
τόσο καλά έπαιξε ο οσφπ?

cthulu
18-05-2008, 02:29
pantws re mpousth an den blepeis genika superleague kai diabazeis mono prwtoselida kai deis tous 8eous cb pou kostologountai 5 myria euro pa8aineis ena politismiko shock.
aytos o papasta8opoulos ths aek pou ton kanane romba oloi oi epi8etikoi tou pao se tyxaia seira
kai o abraam -koitazw pou einai h mpala sthn sentra a entaxei einai o darko pisw mou-stoixizoun paketo ena dekarikaki akatebato?kata t alla o enas exei kovasevic,galetti kai o allos exei kalo synolo.as'to kalytera.an den epaize kai o mhtroglou 8a ginotan tou ambourgou.

.
18-05-2008, 02:30
Συγχαρητήρια στον ολυμπιακό που έπαιξε με σύστημα προοδευτικής και που του έκατσαν οι αντεπιθέσεις. Και εις ανώτερα!

Αν είναι ειρωνικό και το χάνω σόρρυ. Αν είναι σοβαρό ποστ (που δε μπορεί να είναι, είναι προφανές αυτό) είναι με διαφορά ό,τι πιο άμπαλο έχει γραφτεί τα τελευταία, χμ, λεπτά εδώ μέσα. Μπράβο το παιδί.

Γενικά πάντως όλα αυτά τα "ήρθε η ώρα του Άρη", "δε τον παίρνει το γαύρο" κτλ είναι αρκετά καυλωτικά, ειδικά στην ΕΤ3 το είχαν παρακάνει. Δε μπειράζει, ήταν μια κακή βραδιά για την ομαδάρα του Ντούσκο, του χρόνου ο Άρης θα βρίσκεται εκεί που του αξίζει.

Mitsmann
18-05-2008, 02:31
ο Αβρααμ ειναι ο ΥΠΕΡΚΛΩΝΟΣ του Ανατολακη. Σκατα σε οποιον θελει (χα! ο Σαββας!) να τον φερει στον Ολυμπιακο.

Wino, δε καταλαβα το ποστ σου, υποπτευομαι ομως συνηθη ακυροτητα.

wino
18-05-2008, 02:32
Για αλλη μια φορα απευθυνεσαι σε φανταστικους ολυμπιακους φιλαθλους.
Δεν υπαρχει οπαδος του Ολυμπιακου που να πηγαινει τον Θεοδωριδη. απλα.

υ.γ. Αυτο με τα καρβελια δε το πιασα, ειρωνευεσαι μαλλον αυτο που ειπα. Σορυ τοτε. ο Αρης μας πατησε κατω αλλα η θεα τυχη ηταν ερυθρολευκη αποψε.

Επέτρεψε μου να έχω αμφιβολίες

Mitsmann
18-05-2008, 02:33
Εγω με οσους μιλαω μου λενε να πα να γαμηθει. απο αγαπη θα ναι!

hvilelos?
18-05-2008, 02:34
Αυτο το "πρεπει να φατε πολλα καρβελια για να φτασετε τον οσφπ" δεν το ειπες μιτσ στους 2-3 φιλους του αρη που διαβαζουν εδω,απευθυνοσουν προφανως γενικοτερα οπως αντιλαμβανομαι.Ε ειναι τοσο λαθος αυτο για μενα που απο το να ξεκινησω να απαριθμω το γιατι το πιστευω αυτο το ριχνω λιγο στο χαβαλε.Ε και κανεις δεν ειπε σημερα τπτ επι του αγωνιστικου κομματιου,τοσο απλα ηταν τα πραγματα

wino
18-05-2008, 02:34
ο Αβρααμ ειναι ο ΥΠΕΡΚΛΩΝΟΣ του Ανατολακη. Σκατα σε οποιον θελει (χα! ο Σαββας!) να τον φερει στον Ολυμπιακο.

Wino, δε καταλαβα το ποστ σου, υποπτευομαι ομως συνηθη ακυροτητα.

βασικά δεν είδα το ματς και αυτό ρωτάω, ελπίζω να έγινα κατανοητός τώρα

eleventh guardian
18-05-2008, 02:36

Καλά, δεν είναι είδηση ότι οι Ελληνες κεντρικοί αμυντικοί δεν διαφέρουν πολύ σε αξία, είτε παίζουν στην ΑΕΚ και τον ΟΣΦΠ είτε στον Ιωνικό και την Προοδευτική.

Όπως έλεγε και ο μέγας Γεωργίου πριν 15 χρόνια στον Σπριντ FM "δεν έχει καμία διαφορά ο Καλιτζάκης από τον Μανδραφλή". Έτσι και τώρα οποιοσδήποτε μέτριος στόπερ που έχει λίγο ύψος, παίζει άνετα σε Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ.

Mitsmann
18-05-2008, 02:36
Αυτο το "πρεπει να φατε πολλα καρβελια για να φτασετε τον οσφπ" δεν το ειπες μιτσ στους 2-3 φιλους του αρη που διαβαζουν εδω,απευθυνοσουν προφανως γενικοτερα οπως αντιλαμβανομαι.Ε ειναι τοσο λαθος αυτο για μενα που απο το να ξεκινησω να απαριθμω το γιατι το πιστευω αυτο το ριχνω λιγο στο χαβαλε.Ε και κανεις δεν ειπε σημερα τπτ επι του αγωνιστικου κομματιου,τοσο απλα ηταν τα πραγματα

Μιλαγα αγωνιστικα και ειπα επακριβως "εκτος παο/αεκ". Για πες λοιπον! ποιος μπορει?

hvilelos?
18-05-2008, 02:37
Ο σωστος προσδιορισμος του αγαπητου ξαδερφου μου Αβρααμ ειναι "μια πιο βαρβαρη εκδοχη Βιντιτς"

wino
18-05-2008, 02:37
Εγω με οσους μιλαω μου λενε να πα να γαμηθει. απο αγαπη θα ναι!

Τι να πω, δε γουστάρετε κόκαλη, δε γουστάρετε σάββα και πανηγηρίζετε το πρωτάθλημα όπως και αν το πάρετε με πρωτεργάτες αυτούς και ότι ξεφτιλίκι έχουν κάνει και κάνουν τόσα χρόνια, γουστάρετε ριβάλντο και πάτε και τον βρίζετε στο γήπεδο, τι να πω, τα παρατάω.

Mitsmann
18-05-2008, 02:38
ε τωρα αμα σε κυνηγαει ο μποσμος, δε θα φταιει κανεις.

wino
18-05-2008, 02:39
Ο σωστος προσδιορισμος του αγαπητου ξαδερφου μου Αβρααμ ειναι "μια πιο βαρβαρη εκδοχη Βιντιτς"

μετράμε λόγια για νεμάγια

cthulu
18-05-2008, 02:39
kala enas pxio texnhths lucio tote.

wino
18-05-2008, 02:40
λίιιγο πιο τεχνίτης από λούσιο

hvilelos?
18-05-2008, 02:42
Ε καλα,τωρα δεν μιλας σοβαρα.Δλδ αν ο αρης νικουσε σημερα θα υπηρχε μισος νοημων οπαδος του που θα πιστευε οτι η ομαδα του ειναι στο ισαδυναμο επιπεδο(με καθε ευρεια εννοια) με τον οσφπ?Το να λες ομως ειναι ειναι πισω παιρνοντας αφορμη απο ενα παιχνιδι ειναι τοσο ακυρο,ειδικα οταν συνυπολογισεις το πληθος των πολυ κακων παιχνιδιων που εχει κανει ο οσφπ φετος.Το γιατι καμια ομαδα περα των 3 δεν θα χτισει ποτε βασεις για ανταγωνισμο θα το συζητησουμε αλλη φορα

Τον βιντιτς τον θεωρω τον καλυτερο παικτη της ManU

wino
18-05-2008, 02:44
είναι γνωστό πιστεύω ότι οι φίλαθλοι του οσφπ θέλουν να πιστεύουν ότι έχουν κάνει το έχουν πετύχει ενάντια σε θεούς και δαίμονες, το φαβορί δεν ήταν έτσι και αλλιώς?

Mitsmann
18-05-2008, 02:45
Ε καλα,τωρα δεν μιλας σοβαρα.Δλδ αν ο αρης νικουσε σημερα θα υπηρχε μισος νοημων οπαδος του που θα πιστευε οτι η ομαδα του ειναι στο ισαδυναμο επιπεδο(με καθε ευρεια εννοια) με τον οσφπ?Το να λες ομως ειναι ειναι πισω παιρνοντας αφορμη απο ενα παιχνιδι ειναι τοσο ακυρο,ειδικα οταν συνυπολογισεις το πληθος των πολυ κακων παιχνιδιων που εχει κανει ο οσφπ φετος.Το γιατι καμια ομαδα περα των 3 δεν θα χτισει ποτε βασεις για ανταγωνισμο θα το συζητησουμε αλλη φορα

το παιχνιδι ειχε ειδικο βαρος, και ο αρης μας ομως δεν ειχε ειδικα παπαρια! Καθ οτι αλλο πραγμα οι παραστασεις του Γκαλετη κι αλλες του Σιστον "ειναι ωραια στην τεταρτη ομαδα της Αλμπαθετε".

εντιτ, απο το ποστ σου και την κλασσικη ειρωνια "δε προσφερω τιποτα στο θεμα" του wino. Εγω πραγματικα πιστευα οτι θα χασουμε για 1313 αγωνιστικους λογους. Που να ξερω γω οτι ο Αρης θα παιξει χεσμενα και θα χασει με κατω τα χερια? ας μην το κανε. χα. τελικα δε μπορουσε.

cthulu
18-05-2008, 02:48
το φαβορί δεν ήταν έτσι και αλλιώς?
to 2plo tou osfp edine 2,50 prin arxisei to match.
:oops: :oops:

Mitsmann
18-05-2008, 02:49
χαχαχ το παιξες?

cthulu
18-05-2008, 02:49
:oops: :oops: :oops: :oops:

hvilelos?
18-05-2008, 02:58
Xμ ναι ειναι αληθεια πως ειχα διαπιστωσει και αλλες φορες οτι αυτοι οι παικτες του αρη ειναι γατια αλλα τετοια απαθεια σε τελικο δεν περιμενε κανεις υποθετω.Κλιμα τελικο δεν πηρα γιατι δεν ακουσα καθολου ραδιοφωνο οποτε δεν μπορω να ξερω αν υποτιμησαν τον οσφπ.Αυτο δεν αλλαζει την αποψη μου οτι το παιχνιδι το καθαρισαν ο προσωπικοτητες του οσφπ δλδ αντζας,τζορτζεβιτς,γκαλετι,κοβασεβιτς.Ο αρης δεν εχει τετοιες προσωπικοτητες,εναν αμοροσο ισως αλλα και αυτον τον ειχαν βγαλει κακως εκτος κλιματος ομαδας.Οφειλε να εκμεταλευτει αλλους παραγοντες για να γειρει τον αγωνα στο μερος του,δεν το εκανε και γεια μας,δεν χρηζει καμιας αναλυσης το παιχνιδι πραγματικα

Mitsmann
18-05-2008, 03:03
ε χαιρω πολυ, τα ιδια λεμε. Οσο για το τι λεγανε οι Αρειανοι ολη τη βδομαδα, τα σχολια οπως με ενημερωσαν πηγες μου απ τη θεσ/νικη ηταν καπου μεταξυ "σιγουρης νικης" των οπαδωνε στα ραδια οσο και (αυτο το διαβασα μονος μου) "ο ΘΕΟΣ χρωστα στον Αρη αυτο το κυπελλο" του Βασιλακη του Δημητριαδη.

Προδοτης κι ο θεος δηλαδη!!

Odonian
18-05-2008, 03:05
Κάτι άκουσα ότι πάει έφορος στο λεβαδειακό.

Scarbaf
18-05-2008, 11:42
το φαβορί δεν ήταν έτσι και αλλιώς?
to 2plo tou osfp edine 2,50 prin arxisei to match.
:oops: :oops:

πάλι μάγκες σας κάναμε και σας στείλαμε ταμείο!

up_the_hammers_Festival
18-05-2008, 11:55
ante geia!!
http://a16.g.akamai.net/7/16/30245/v1/contra.download.akamai.com/30245/newspapers/18052008/sportday_l.jpg

hcpunksonacid
18-05-2008, 21:28
:)

Daffy
19-05-2008, 01:22
panta sigkinitikos

panta

GG*
19-05-2008, 01:38
ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΝΚΗ ΜΕ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥΔΑΚΙΑ ΣΟΥ...ΠΑΛΙ ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑΤΑ?
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΙΣ Κ' ΤΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ.ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΡΑΡΙ Κ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΟΥΓΚ...

geologiko_karoto
19-05-2008, 01:50
η σούφρα σου το ξέρει μωρή Λατόγια

GG*
19-05-2008, 01:59
KAI EΣΥ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΑΜΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΕΦΤΕ?
ΒΟΥΛΩΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΔΕΣ ΜΙΝΟ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΑ

ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΟΚΤΖΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΕΙΑΝΩΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΜΠΑΟΓΚ Η' ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΑΒΗ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ :mrgreen:

Odonian
19-05-2008, 02:31
Μπορείς να μη γράφεις μόνο κεφαλαία; Δε μας πειράζει, μη βάζεις τόνους!

attila
19-05-2008, 02:36
:rofl: τεραστιο θρεντ βγηκαν και τα σαλιγκαρια τυπου πανκη που ειναι κρυμμενοι ενα χρονο τωρα και περιμενουν τετοιες φασεις να ξεμυτισουν

Magellan
19-05-2008, 09:08
νομιζα οτι ποτε δεν θα ερθει αυτη η μερα

fandango
19-05-2008, 14:12
αγαπάμε hcpunksonacid :pink:

pitchfork
19-05-2008, 14:45
Ποιος είναι ο tzitzi?

Πείτε κάποιος γιατί ο αριθμός των ποστ μου και η ιστορία μου στο φόρουμ δεν μου επιτρέπει αν του αποτανθώ και να τον ρωτήσω κατ ευθείαν.

irreligious
19-05-2008, 16:59
κ άλλη κούπα ρε παιδί μου?τι θα γίνει με αυτόν τον Ολυμπιακό δηλαδή?εφιάλτης σας έχει καταντήσει..
α,για να βρείς νερό στο καυτατζόγριο πρέπει να κάνεις δέηση για βροχή ή να πιείς απ'τις χέστρες ε?
κ οι οπαδοί του άρη όλοι κρυωμένοι ήταν κ δεν ακουγό-ντουσαν?

SpiritCrusher
19-05-2008, 17:11
Χμ δεν είχε "παγκους"-κυλικεία; Και στη τελική το νερό της χέστρας σας αξίζει λολ :!:

irreligious
19-05-2008, 17:20
μπααααααααα...το μόνο που μπορούσες να βρείς ήταν pepsi στην τιμή των 2.5 έουρος το ποτήρι(και 12,5 το μπουκάλι!!!)..αλλά κ πάλι,νερό ρε..δεν ξέρω,μπορεί να μας αξίζει κ της χέστρας,εγώ προτίμησα αυτό του περιπτέρου πιο κάτω που έπρεπε να έχεις κ λίγο το νού σου,αλλά κ πάλι για να βρούμε πόσιμο πρέπει να βγούμε όξω ρε μούλοι?

lebowski
19-05-2008, 18:07
Οσο για το ματς, αφού δεν πήρε ούτε φέτος Κύπελλο ο Αρης (που πήγε τελικό χωρίς να παίξει με αντίπαλο της προκοπής και είχε όλες τις προϋποθέσεις υπέρ του πριν το σημερινό ματς), μπορεί και να μην το πάρει ποτέ.

Nτακς αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα και σοφη.Αν οχι τωρα τοτε ποτε ρε πουστη μου??????????
Το ματς τελικα το χασε ο Ντουσαν.Κριμα για τον κοσμο...
Δεν με πειραξε ουτε η ταλαιπωρια,ουτε τα φραγκα που μας φυγανε,ουτε τα δακρυγονα που φαγαμε,ουτε τα βρισιδια σε μαναδες και τα υπολοιπα αναμενομενα συνθηματα, αλλα αυτο το "δεν θα παρεις κυπελλο ποτε..." ακομα στα αυτια μου βουιζει....
Και δεν μπορω να ακουω τις ηλιθιες δικαιολογιες του τυπου "Ελα μωρε ενας τελικος ητανε,συνεχιζουμε κετσι" γιατι ΔΕΝ ηταν απλα ενας τελικος.Ηταν ο τελικος που θα αλλαζε την μοιρα της ομαδας μας.Και δυστυχως δεν ειμασταν ποτε εκει...

Mitsmann
19-05-2008, 18:38
Δεν με πειραξε ουτε η ταλαιπωρια,ουτε τα φραγκα που μας φυγανε,

Πολυεξοδη και κοπιαστικη η εκδρομη Χαριλαου - Καυτατζογλειο. (!)

Razor
19-05-2008, 19:33
κριμα και παλι κριμα για τον πιο πονεμενο - αδικημενο λαο της ελλαδος.δικαια το πηρε ο γαυρος (αν και ενα πεναλτακι παραπανω το τσιμπησε απο τον καζναβλακα)

http://img382.imageshack.us/img382/1434/telikos2008kaytanzogleiyw4.jpg (http://imageshack.us)
http://img520.imageshack.us/img520/6828/telikos2008kaytanzogleize6.jpg (http://imageshack.us)
http://img376.imageshack.us/img376/7194/telikos2008kaytanzogleiiu3.jpg (http://imageshack.us)
http://img504.imageshack.us/img504/4236/telikos2008kaytanzogleilp7.jpg (http://imageshack.us)

VAMOS ARIS.ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙΣ

Υ.Γ.ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΝΚΗ ΤΙ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ? ΕΝΑΤΕ(9) ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ?ΑΙΝΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΤΣΑΝΤΗΡΙ ΣΟΥ. :gun:

hcpunksonacid
19-05-2008, 19:54

irreligious
19-05-2008, 20:01
χμ,περίεργο μου φαίνεται πάντως..να κάνει ο άλλος 500 χιλιόμετρα,παρέα με τόσους μπάτσους κ να περιμένετε να γίνουν κ επεισόδια?δεν ξέρω βέβαια,αυτοί που μπλέκονται ίσως να είχαν κανονιστεί αλλιώς..αλλά κ πάλι,τι διάολο νωρίς δεν είναι για μπρατσάκια πάλι?μην κοιτάς το λιμάνι του πειραιά,κάτω έχουμε πιο ζεστά νερά

hcpunksonacid
19-05-2008, 20:08

irreligious
19-05-2008, 20:15
αχαχαχαχ,θα με πεθάνεται εσείς οι μπαχαλαίοι..
τα επεισόδεια το βράδυ της Παρασκευής(ή ξημερώματα?) δεν ήταν μεταξύ εσάς και των σκουληκιώνε?

hcpunksonacid
19-05-2008, 20:18

lebowski
19-05-2008, 22:36
Δεν με πειραξε ουτε η ταλαιπωρια,ουτε τα φραγκα που μας φυγανε,

Πολυεξοδη και κοπιαστικη η εκδρομη Χαριλαου - Καυτατζογλειο. (!)

E αμα μενεις στην Λαρισα και χανεις το μεροκαματο να πας Σαλονικη, πληρωνεις εισητηριο,βενζινη,διοδια,φαγητο,ξυδια κτλ. τοτε ειναι φραγκα.Γι'αυτους που μενουν Θεσ/νικη δεν ξερω.Ρωτα τους...

irreligious
20-05-2008, 00:38
τι να πούνε κ αυτοί που μένουν πιο μακριά ρε μαν

lebowski
20-05-2008, 00:58
τι να πούνε κ αυτοί που μένουν πιο μακριά ρε μαν

Ντακς τσαμπα το συζηταμε αλλα οκ.Δεν ειπα οτι ειμαι και στην αλλη ακρη του κοσμου αλλα δεν εκανα και την διαδρομη χαριλαου-καυτατζογλειο.

irreligious
20-05-2008, 01:01
http://www.youtube.com/watch?v=flheA-O1 ... re=related (http://www.youtube.com/watch?v=flheA-O1Ftc&feature=related)

όπως πρέπει

Boom!
20-05-2008, 03:24
Αυτο καλυτερο.

http://www.youtube.com/watch?v=BpwyjDWN8JU

Mitsmann
20-05-2008, 03:33
αχαχαχαχ

eleventh guardian
20-05-2008, 03:56
Βέβαια είναι αλεξίπτωτο και όχι ανεμόπτερο, αλλά μην τα ζητάμε και όλα από τους γαύρους. Είχαν κι αυτοί μία έμπνευση στα τόσα χρόνια...