View Full Version : Marduk - Koldbrann
carheart
06-09-2007, 12:40
http://i169.photobucket.com/albums/u238/ulvdjevel/marduk_poster.jpg
Ενδιαφέροντα support
Πάντα ήθελα να πετυχω Koldbrann live !
Οι massemord μου αρεσαν στα 2 πρωτα αλλα μετα αρχισαν κατι εξωφυλλα με αγελαδες και βαρεθηκα
νταξ και οι Marduk δεν ειναι τελειως απογοητευση
Harvestman
06-09-2007, 19:58
νταξ και οι Marduk δεν ειναι τελειως απογοητευση
ιδιως μετα το χυσιμο Rom 512
carheart
06-09-2007, 20:03
Δεν μου τα πε και τέλεια το ROM, εντάξει, ένας καθημερινός bm δίσκος για μένα, αλλά το ενδιαφέρον της βραδιάς εστιάζεται στους Koldbrann.
Πιθανώς θα είμαι εκεί.
babality
07-09-2007, 11:44
Δεν μου τα πε και τέλεια το ROM,
NihilistikOrder
07-09-2007, 18:24
quote]Δεν μου τα πε και τέλεια το ROM[/quote]
+1
NihilistikOrder
13-09-2007, 00:20
akurwthike touto dw...oli i periodia ton marduk apo oti akousa malista.
phthoggon
13-09-2007, 00:26
μία φορά μια σοβαρή μπάντα δε μπορούμε να δούμε.
NihilistikOrder
13-09-2007, 00:40
gia pouous les? :lol:
phthoggon
13-09-2007, 00:44
ε από τις δύο πιο πάνω μπάντες οι μεν είναι σοβαροί στους δίσκους τους, οι δε σοβαροί στα live τους ;)
Vicotnik
13-09-2007, 03:33
Σοβαρά ακύρωσαν ρε μαλάκες;
Kingdom Gone
13-09-2007, 04:18
ΔΕ ΣΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ O MORGAN ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙ;;; :shock:
hcpunksonacid
13-09-2007, 04:23
malakia e vic?tsampa ekanes download tin diskografia tous apo rapidshare.
telika o H. exei dikio.
Rotting_Christ
13-09-2007, 19:01
The rest of the MARDUK / KOLDBRANN / MASSEMORD tour is cancelled.
Rose Productions have cancelled the rest of WHERWOLF TOUR 2007 (see list of dates below). The reasons were beyond the bands control and the fault is Rose Produtcions' alone. Unfortunately the bad rumours surrounding this booking company showed to be true. Spread the word and make sure this "company" is out of the business for good!
We would like to use this opprtunity to hail all fanatics who showed up at the concerts in Warszawa, Poznan, Wroclaw, Krakow and Katowice, as well as MARDUK, MASSEMORD and the support bands. As for the concerts that will not happen we will try to make a return to the Balkans in 2008. Await the Devil's Thresher!
The following dates will not go on as planned:
13.09.2007 - AUSTRIA, Wien, Planet Music
14.09.2007 - HUNGARY, Pecs, Jugendhaus
15.09.2007 - CROATIA, Zagreb, Club KSET
16.09.2007 - SERBIA, Beograd, SKC
18.09.2007 - MACEDONIA, Skopje, Youth Cultural Center
19.09.2007 - GREECE, Thessloniki, Mylos Xylourgeio
20.09.2007 - GREECE, Athen, An Club
21.09.2007 - BULGARIA, Sofia, Sredec Hall
22.09.2007 - ROMANIA, Bucharesti, Sala Preoteasa
Vicotnik
13-09-2007, 20:10
Δεν έχω δισκογραφία Marduk, Nightwing και World Funeral έχω αυθεντικά και το Rom κατεβασμένο, για τη φάση θα πήγαινα κι επίσης για Koldbrann που παρουσιάζουν ενδιαφέρον.
Φέουλα γκέουλα λαλα.
παιδια οι μαρντουκ ειναι αηδιαστικη μπαντα
phthoggon
13-09-2007, 22:56
επειδή η γνώμη σου μετράει και είναι πάντα βαρύνουσας σημασίας, για define λίγο αηδιαστική.
κοιτα ,επειδή η γνώμη μου μετράει και είναι πάντα βαρύνουσας σημασίας θα σου πω οτι τα μπλακ μεταλς εμενα ανεκαθεν μαρεσανε αλλα τουτοι δεν ακουγονται με τπτ και αυτο λενε τα αυτια μου,δεν εχει ντιφαην
phthoggon
13-09-2007, 23:08
βλακείες σου λένε τα αυτιά σου (!) άκου δεν ακούγονται, δηλαδή με blasphemy και beherit τι θα μας έλεγες αναρωτιέμαι. να πεις ότι είναι βαρετό και χιλιοακουσμένο οκ. και κατα τ' άλλα μία στοιχειώδη αισθητική στα επίθετα που χρησιμοποιούμε δε βλάπτει.
phthoggon
13-09-2007, 23:12
από τότε που βγήκε τo imho και ο σχετικισμός πάει το φιλότιμο.
δλδ αν πω ΕΓΩ οτι σαξ,σαξ
τι λε ρε
phthoggon
13-09-2007, 23:44
αχαχ το ξέρω ότι είσαι καθυστερημένος και ήμουν σίγουρος ότι δε θα καταλάβαινες και για αυτό γουστάρω που κάνω αυτό το ποστ παρότι δεν έχω καμία όρεξη.
λοιπόν, δώσε βάση. Δίνει ο μπάμπης στο νώντα το καινούργιο άλμπουμ dream theater. Μπάμπης στο τηλέφωνο δύο μέρες μετά. 'Ελα αγόρι μου σου άρεσε η αλμπουμάρα?" -"ΤΙ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΡΕ! Τα έσπασα σου λέω έπαθα πλάκα σοκ τα έκανα όλα πουτάνα μου κατέστρεψε τι ζωή. Τι να σου πω" -"Αχαχα, χαίρομαι ρε μαλάκα, αυτό ακριβώς και σε μένα". "Τι να σου λέω ρε μλκ, έχω γίνει μηδέν. Τόσο μίσος και μηδενισμό και μισανθρωπία έχω να ακούσω από την εποχή του τρανσιλβάνιαν χάνγκερ" -"Εε??" -"Αρχίζει τα σόλο ο πετρούτσι και παει η ψυχή μου στη κούλουρη από την αρρώστεια και την δυσαρμονία, πιάνει ο Ρούντεςς κάτι συγχορδίες από πίσω και φέρνει παγωμένους ανεμοστρόβιλους και έβιλ φεγγάρια και απάτητες κορφές. Τι να σου λέω." -"TI LES RE MLK"
Το ερώτημα είναι. Στη περίπτωση μας, παρότι ο υποκειμενισμός και των δύο τους φέρνει σε ένα κοινό αποτέλεσμα, το ότι γουστάρουν το άλμπουμ, μήπως το λογικό του ενός όσον αφορά όχι την αξιολόγηση, αλλά την κατανόηση και την επεξήγηση του άλμπουμ είναι λανθασμένο?? Στην περίπτωση μας, οι Μάρντουκ είναι ένα συγκρότημα το οποίο γράφει δίσκους με ωραίες και ευκολοάκουστες παραγωγές, καλοηχογραφημένα τύμπανα και κιθάρες, σχεδόν πάντοτε κορυφαία φωνητικά, συμπαθητικά ριφάκια και τα λοιπά. Ε και εσύ κάνεις μία κριτική για τους λεγάμενους η οποία αποτελείται από τις λέξεις "αηδιαστικός" και "δεν ακούγεται". Λοιπόν φίλτατε, οι μπάντες της Black Legions, ο Kratornas, o Ίλντγιαρν, ο Wold, αφτοί είναι αηδιαστικοί και άσχημοι και σιχαμεροί και δεν ακούγονται και σου κάνουν μιά έκφραση να και μια στάση αόρατα πορτοκάλια όταν τους ακούς, όχι οι Μάρντουκ. Οι Μάρντουκ είναι επιθετικοί, δυναμικοί, ζεστοί, φιλικοί, σου φτιάχνουν και τα παπλώματα το βράδυ όταν τους ακούς πριν κοιμηθείς. Να ξέρουμε τι λέμε. Οκ?
έτσι όπως το ξεκίνησες το post διάβασε το μονος σου
νυχτες
phthoggon
13-09-2007, 23:58
έλα βρε δε τα εννούμε αυτά τα γράφουμε για να γουστάρουμε και να ανεβαίνουν τα αίματα και οι εξάψεις και να κάνουμε και κάνα καλό flame όταν βαριόμαστε. απάντησε ον τόπικ :!:
το παραπάνω post αποτελεί την προσωπική σου άποψη με χαρακτηριστικό το οι Μάρντουκ είναι ένα συγκρότημα το οποίο γράφει δίσκους με ωραίες και ευκολοάκουστες παραγωγές, καλοηχογραφημένα τύμπανα και κιθάρες, σχεδόν πάντοτε κορυφαία φωνητικά, συμπαθητικά ριφάκια και τα λοιπά
λοιπόν που λες εγώ και ο X,y εγώ δεν συμφωνώ/ουμε με αυτή την άποψη και γιαυτο υπάρχει το imo και το in my humble opinion και δε χάθηκε κανένα φιλότιμο
ειναι θεμα γουστου,για μενα το καλο bm ειναι το en vid av sorg και το lost wisdom και
οχι οι marduk
το παράδειγμα που έθεσες προϋποθέτει δυο άτομα τα οποια γουστάρουν ανεξαρτήτως λόγου και αντίληψης του γιατί γουστάρουν,εδώ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ώστε να σταθεί
phthoggon
14-09-2007, 00:36
πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία (!) θα συμφωνήσει με τον χαρακτηρισμό αυτόν για τα πεπραγμένα των μάρντουκ. ουσιαστικά κριτικάρω την αντίληψή σου για το ΤΙ είναι η μουσική των μάρντουκ όχι ποιο είναι το μπλακ μεταλ που γουστάρεις και τι γουστάρεις και ποιο είναι το γούστο σου και πως την βρίσκεις γενικά σαν άνθρωπος. Εδώ αναφερόμαστε σε περιγραφή και κατανόηση της φύσης και των ιδιοτήτων ενός αντικειμένου, και δεν έχουμε απαραίτητα και μόνο "προσωπικές απόψεις" αλλά έχουμε αν θες, πιο πετυχημένες και λιγότερο πετυχημένες απόψεις. Χωρίς imo. Imho!
solution_AK-47
14-09-2007, 01:42
H8ele na pei to palikari pws oi marduk einai gia th mpoutsara bre aderfe. De 8a se rwthsei kiolas! IMHO
Mitsmann
14-09-2007, 01:47
αχαχαχα το λοκεησον!
solution_AK-47
14-09-2007, 01:51
:D
phthoggon
14-09-2007, 02:15
H8ele na pei to palikari pws oi marduk einai gia th mpoutsara bre aderfe. De 8a se rwthsei kiolas! IMHO
Το ηξεύρω αυτό. Κατα τ' άλλα για τη πουτσάρα είστε όλοι εσείς και όχι οι Μάρντουκ, ψευτοεναλλακτικοί πεομπλακμεταλλάδες της ποστ ροκ αισθητικής, άντε στους Ντοντηειμσγκαρντ προοδευτικάριοι με τα μπιτάκια και τις γκοθ εισαγωγές. Πρόβατα. Μεταλ χάμμερ, ε μεταλ χάμμερ!!!!
πσ. όλοι οι εριτες που ξέρω (δηλ. ο Retali-ator) συμφωνούν μαζί μου.
solution_AK-47
14-09-2007, 02:36
A egw den eimai tetoios. Egw mono Astrofaes akouw. K 8ras.
phthoggon
14-09-2007, 02:39
γενικά υπάρχει ελπίδα και είμαστε σε καλό δρόμο τότε. να ακούς και drudkh ε! και graveland.
edit. και το καινούργιο blut aus nord :(
carheart
14-09-2007, 03:31
Το ηξεύρω αυτό. Κατα τ' άλλα για τη πουτσάρα είστε όλοι εσείς και όχι οι Μάρντουκ, ψευτοεναλλακτικοί πεομπλακμεταλλάδες της ποστ ροκ αισθητικής, άντε στους Ντοντηειμσγκαρντ προοδευτικάριοι με τα μπιτάκια και τις γκοθ εισαγωγές. Πρόβατα. Μεταλ χάμμερ, ε μεταλ χάμμερ!!!!
πσ. όλοι οι εριτες που ξέρω (δηλ. ο Retali-ator) συμφωνούν μαζί μου.
Ακούμε Black Witchery όμως, και χύνουμε στη μάπα marduks και blutausnords!
phthoggon
14-09-2007, 08:15
κάτι ήξερα που έγραφα για τον ρεταλιάτορ!! Επίσης μη ξαναβάλετε σας παρακαλώ Marduk και Blut Aus Nord στην ίδια πρόταση υπονοώντας κάτι τόσο απεχθές άμπαλο και τρομακτικό. Ευχαριστώ.
Vicotnik
14-09-2007, 12:27
ωραίο θρεντ.
ας ποστάρω κι εγώ να δώσω λίγη παραπάνω αίγλη!
phthoggon
14-09-2007, 13:58
έχεις ποστάρει και στην πρώτη σελίδα.
.
Vicotnik
14-09-2007, 14:10
Ναι αλλά πριν ποστάρεις εσύ δεν είχε ιδιαίτερη αξία :oops:
skorpismenasixtiriastopatwma
Oti na lete gia Marduk molis pirate poulo giati akyrothike to live.
Psofos kai xymena myala sto patoma.
stam and the witches
14-09-2007, 17:33
Οι Kratornas είναι σκατά.
Not_saved
14-09-2007, 18:57
Ο Heretic είναι βλάκας.
carheart
14-09-2007, 19:00
Οι Kratornas είναι σκατά.
ε εντάξει, δεν είναι για εσάς τους νοήμονες!
:μουτζ:
NihilistikOrder
14-09-2007, 19:16
leipei o mais apo ti sarakosti? oxi vevaia...etsi elege i giagia mou, na n kala.
pros agapito filo fthogo..oi DHG (delta ita gama) , den einai metal hammer se kamia twn periptwsewn. Epeidi tous goustarei o giova, kai kala kanei, den mporoume na tous katataksoume stis apextheis M.H. tsopan-ordes pou ekthiazontai moggoloidws apo asxetous typou fountoukidis , i' "eimai poly pio eksupnos apo sas...diavazw poe kai akouw kai goth" karagianni .
episis auto me tous Drdkh kai tous GL den to piasa...itan asteio fantazomai etsi?
Apo tin alli o Stam exeis dikio oti einai "oi" kai oxi "o" ...Alla dn lamvanei ypopsin tou ,oti oi mises mpantes pou akouei tha evazan ta klamata tromagmenes akougontas to split twn enlogw kuriwn me tous aksious ekklisiastikous mas ekprowsopous typou... Goatvomit.
Oi BAN einai mia xara kai to debate "evgala disko san DSO prin tous DSO" sunexizetai me mi profani kataliksi.
Auta apo mena...a kai oi Marduk den einai filikoi ...einai agrioi kai aimostageis kai trwne kai pa'i'dia me ta xeria kai oxi me pirouni kai maxairi pou kanun alloi flwroi...argk
Parolayta oi diskoi tous einai kai ligo gia ton poutso ta tel xronia.
KOINWNIKO MINIMA : Afiste ton arioch re mounia na vgalei kana disko monos tou..ante pia me tous vlakes. :evil:
Ο Heretic είναι βλάκας.
Psofa.
Not_saved
14-09-2007, 20:43
blackmetal.
phthoggon
14-09-2007, 20:57
Νιχιλίστικ δε πιάνεις το γενικότερο κόντεξτ. Γενικά όσα ανεφέρω ειρωνικά προβοκατόρικα η όχι τα ακούω και τα γουστάρω. Ακόμα και τους Marduk (!) Και τέλος οι BAN (ωραίο δεν ακούγεται αυτό??) ευτυχώς δεν έχουν βγάλει δίσκους που ν' ακούγονται σα DSO πριν από τους DSO, αλλά έχουν βγάλει δίσκους που ακούγονται σαν BAN και κανένας άλλος δεν έχει πλησιάσει ούτε από κοντά.
Μπλακμεταλ λοιπόν.
12 stars circle your brow
14-09-2007, 21:03
ότι είπε
περιμένω τώρα να έρθει η κατάλληλη στιγμή να ακούσω το Odinist, το οποίο έχω, απλά αν πάρω σαν δεδομένο τον ήχο από το Mort τότε θα πρέπει να σταματήσω να ακούω κάτι άλλο και να προσηλωθώ σ'αυτό και μόνο.
αλήθεια μήπως μπορεί κάποιος να δώσει ένα tip για το τι ακριβώς παίζει σ'αυτόν τον δίσκο πριν τον ακούσω;
phthoggon
14-09-2007, 21:14
και βέβαια. μέτρια φωνητικά, τα κλασικά του vindsvall και πολύ κατώτερα από του τύπου που είχε κάνει αυτά τα απίστευτα στο metamorphosis, αδιάφορο drum machine για πρώτη ίσως φορά, απουσία industrial/ambient στοιχείων και μία ολόκληρη επιστήμη στις κιθάρες και στα ριφ, που αποτελούν το άλμπουμ όλο. Είναι πολλές φορές πιο ευκολοάκουστο απ' το mort, παρόλα αυτά άμα δε δώσεις βάση περνάει έτσι χωρίς να σου αφήσει τίποτα. Αλλά αξίζει.
NihilistikOrder
15-09-2007, 02:52
Den diafwnw.Den eipa oti den akous DHG ... me thlivei omws telika, to oti akous, gia opoiondipote logo, Graveland kai Drudkh ...
xmmm kai to work which transformers god den einai kai ligo DSO ? I mipws to anapodo.
phthoggon
15-09-2007, 03:06
δεν το έχω δει!!! γενιά του μπ3 εδώ, γιο. αλλά και τι μας νοιάζει γενικά, εδώ και τα κονσεπτ έχουν ομοιότητες και η μουσική σε σημεία, απλώς δε βλέπω κάποιο λόγο να τους συγκρίνουμε σε φάση ποιος-ήρθε-πρώτος, αυτό που έχει σημασία είναι ότι και τα δύο αυτά προτζεκς είναι αυτά τα οποία ξεχαρβαλώνουν τα όρια του μπλακμεταλ εντελώς και κάνουν πραγματικά καινούργια πράγματα στην αισθητική την οποία υπηρετούν.
όσον αφορά το πρώτο μέρος του ποστ σου, έχω να απαντήσω.
...........................................................................................................
πσ. έκανες εντιτ τη λέξη artwork και το πήγες στο γενικό ε, καθαρματάκι ;p
πσ.2 το Metamorphosis βγήκε 2003, το Si 2004 =)))))))
NihilistikOrder
15-09-2007, 03:22
to work lene (metal archives) einai 03 alla egine re release to 05, opou to pira prefa kai gw sto terorrizer ...kai gia na mai eilikrinis nomizw oti to xa dei 04 ekei pera alla variemai tetoia wra na psaxnw periodika ksenou typou. to kenose apo tin alli enw anaferetai ws 05 einai endiameso me 04 afou einai ousiastika kapaki tou si monumentum pou nai 04...thema sygkrisis den paizei kai den me endiaferei idietairws kati tetoio,gia ton logo pou aneferes kai esy. Apo tin alli ta oria tou BM exoun ksexarvalwthei pro pollou apo pollous skandinavous , alimono an perimename tous gallous. Oi deuteroi apla auti ti stigmi exoun tin kaluteri BM(x) skini. Auto.
to ps ena to xasa ligo...einai k arga :oops:
NihilistikOrder
15-09-2007, 17:04
a btw ...poianou fake eisai ?