View Full Version : Η Γενιά του e-book.
Amnesiac.
29-08-2007, 16:45
einai sixamero na yparxoun xamerpi onta pou katevazoun ena e-book kai sto paizoun vivliofagoi. PWS mporeis na les oti agapas to diavasma otan den agorazeis vivlia? to mono vivlio pou katevasa kai den exw parei akoma aythentiko einai ayto tou Δημήτρη Κρανιδιώτη me titlo "η αβάσταχτη ελαφρότητα του mp3 έναντι του βινυλίου 160γρ."
peite ti gnwmi sas.
freak brother
29-08-2007, 17:03
file mou xeromai pou ethixes ayto to zhthma , kai tha pw kati alla den thelw na thewreithw profhths ston topo mou,
se ligo ta κομπιουτερς tha skeftontai gia mas.
enitharmon
29-08-2007, 22:21
η γνώμη μου είναι ότι δε μπορώ με τίποτα να διαβάσω e-book, σε σημείο να προτιμώ να το τυπώσω (όχι δεν το εχω κάνει ποτέ).
Σε ενοχλεί το ότι δεν αγοράζουν τα βιβλία ή ότι δε μπορούν να αποχωριστούν το πισί τους ούτε για να διαβάσουν ένα βιβλίο;
enitharmon
29-08-2007, 22:23
αμνηζιακ σε μισώ
Fireknight
30-08-2007, 01:33
αμνηζιακ σε μισώ
γενικα ε ρ ιτες που ξερω συμφωνουν μαζι σου.
Mitsmann
30-08-2007, 09:38
To επομενο βιβλιο μου θα κυκλοφορησει σε σλαιντς και μονο. τιτλος του "Καρε στον τοιχο ενος μαβι απογευματος που κανει περαντζαδες στο κορμι της"
wraithgr
30-08-2007, 15:38
τυπώνω και διαβάζω.
Αν πληρώνεις εσύ το μελάνι στάνταρ βγαίνεις χαμένος σε σχέση με το να αγόραζες, εκτός από ακαδημαϊκά βιβλία όπου για μερικά παίζεται...
πρώτονε έχω λέηζερ
δεύτερονε τα πρωτότυπα βρίσκονται μόνο σε λίγα και μακρινά
τρίτονε δε γουστάρω πολύ να ταγοράζω από ημπέη κετέτοια