Log in

View Full Version : το ντερμπυ. ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ. το ντερμπυ. Ντερμπυ Καουντι.

Pages : 1 [2]

up_the_hammers_Festival
04-09-2007, 01:41
Egw pantos eipa " eides? ola edw plironontai"

FANTASMA
04-09-2007, 01:55
Το να με περασουν για Κομπρεχενσιον ειναι μεγιστη τιμη ε.

Raven Lord
04-09-2007, 10:13
δεν είναι δυνατό να διαβάσω τόσες σελίδες οπότε μπορεί να λέω τα ίδια και τα ίδια.

το ντέρμπυ ήταν από τα πιο ξενέρωτα που έχω δει. ο gayρος ήταν καλύτερος στο α' ημίχρονο και παραλίγο να κάνει τη ζημιά με τα δώρα του εγκληματία με τη μπάλλα στα πόδια. στο δεύτερο όταν στρώσαμε τη μπάλλα κάτω και πρεσάραμε ασφυκτικά στο κέντρο, για 15-20 λεπτά είδα πραγματικά ένα καλό ΠΑΟ. μετά την αρχιδιά (γιατί περί τεράστιας αρχιδιάς πρόκειται το σπρώξιμο στον αέρα όταν η μπάλλα έχει χαθεί) του κωλόμαυρου στο λεοντίου και τη γονατιά του ίδου στον μάτος, το παιχνίδι ξανάγινε κλωτσοσκούφι. γενικά παρατήρησα ότι το κλωτσοσκούφι ευννόησε το gayρο, ενώ το πρέσινγκ ευννόησε τον ΠΑΟ. μας λείπουν πολύ οι τραυματίες, ειδικά ο ίβανσιτς. ο λεμονής ίσως και να'χασε μόνος του το παιχνίδι με την αλλαγή του κοβάσεβιτς. πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια βλέπω τον gayρο να παίζει τόσο σκληρά έως αντιαθλητικά.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΟΥΛΗ! ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ.

Eulogy
04-09-2007, 10:30
mlkia ntermpi prwti agwnistiki kai mlkies.. ayta prepei na einai teleftea

Mitsmann
04-09-2007, 12:30
Ρεηβεν, ωρα ειναι να μας πειτε οτι ο Λουα Λουα δε χωνευει τον Λεο Λεο ντιου, απ τα τσικο της Κολτσεστερ.

Abruzzi
04-09-2007, 12:32
ποσα χρονια ηταν αγγλια αυτος btw;μιλαει σα βρετανος

Scarbaf
04-09-2007, 13:03
δεν είναι δυνατό να διαβάσω τόσες σελίδες οπότε μπορεί να λέω τα ίδια και τα ίδια.

το ντέρμπυ ήταν από τα πιο ξενέρωτα που έχω δει. ο gayρος ήταν καλύτερος στο α' ημίχρονο και παραλίγο να κάνει τη ζημιά με τα δώρα του εγκληματία με τη μπάλλα στα πόδια. στο δεύτερο όταν στρώσαμε τη μπάλλα κάτω και πρεσάραμε ασφυκτικά στο κέντρο, για 15-20 λεπτά είδα πραγματικά ένα καλό ΠΑΟ. μετά την αρχιδιά (γιατί περί τεράστιας αρχιδιάς πρόκειται το σπρώξιμο στον αέρα όταν η μπάλλα έχει χαθεί) του κωλόμαυρου στο λεοντίου και τη γονατιά του ίδου στον μάτος, το παιχνίδι ξανάγινε κλωτσοσκούφι. γενικά παρατήρησα ότι το κλωτσοσκούφι ευννόησε το gayρο, ενώ το πρέσινγκ ευννόησε τον ΠΑΟ. μας λείπουν πολύ οι τραυματίες, ειδικά ο ίβανσιτς. ο λεμονής ίσως και να'χασε μόνος του το παιχνίδι με την αλλαγή του κοβάσεβιτς. πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια βλέπω τον gayρο να παίζει τόσο σκληρά έως αντιαθλητικά.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΟΥΛΗ! ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ.

μαλακίες, απλά...

Moonspellheim
04-09-2007, 13:19

he is from Badaccentville!

Raven Lord
04-09-2007, 13:30
Ρεηβεν, ωρα ειναι να μας πειτε οτι ο Λουα Λουα δε χωνευει τον Λεο Λεο ντιου, απ τα τσικο της Κολτσεστερ.

όχι, καμιά σχέση. απλά τονίζω ότι τα τελευταία δέκα χρόνια, πρώτη φορά βλέπω τόσο αντιαθλητικό παιχνίδι από όλη την ομάδα του gayρου, αφού παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του μπαρμπαγιώργου και του καστίγιο, συνήθως εμείς κάναμε τα περισσότερα φάουλ και είχαμε τις περισσότερες αποβολές.

αυτά για τους μη καθυστερημένους gayρους σαν το μητς. γιατους καθυστερημένους: ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΟΥΟΥΟΥΟΥΛΗΗΗΗ! :wave:

Mitsmann
04-09-2007, 13:36
χαχα, κατσε γιατι δε θα τιμωρηθει και μετα θα ξυνουμε ολοι τα κεφαλια μας με το μεσο δαχτυλο.

χο, χο, χο που θα λεγε και μια ψυχη.

freak brother
04-09-2007, 14:42
O Nikologiannhs milage me ton kaznaferh live sto radio kai ton rwthse giati prin to derby otan xtyphse to kinhto tou eixe ton ymno toy olympilagou gia koudouni :rofl: :rofl: :rofl:

Mitsmann
04-09-2007, 14:43
Πουτανας γιε ξεπουλημενε βρωμοπουστα, δεν ξεχνουν!

dead in magazines
04-09-2007, 16:27
Pitchfork ξαναβάλε την υπογραφή να τη βλέπουμε και να πορωνόμαστε :!:

attila
04-09-2007, 17:22
α) που ειναι ο πιτσφορκ?
β) ο κασναφερης δηλωσε οτι το κινητο ηταν ενος αλλου που καθοταν πισω απο το μωραλη
γ) αλλος διαιτητης -εκ πυργου- εχει στο κινητο του τον υμνο του ολυμπιακου

Moonspellheim
04-09-2007, 17:32
wx to kserw to 3.....ela mwre....o mporovilos?

FANTASMA
04-09-2007, 17:36
Ειστε πολυ βλακες ομως. Λες και υπηρχε περιπτωση να εχει καποιος διαιτητης τον υμνο καποιας ομαδας στο κινητο του, ακομα και πορωμενος να ειναι δηλαδη, σιγα μην ειναι και μελος με καρτα και μπαινει απο τις κερκιδες στο γηπεδο, ελεος.

Ρειβεν, δικιο εχεις για το αντιαθλητικο παιχνιδι, συμφωνω εντελως οτι πρωτη φορα ημασταν τοσο καφροι, αλλωστε γι αυτο πηραμε και τα 5/6 της εθνικης Αργεντινης, αλλα αυτο για τον Λουα Λουα ακυρο. Διεκδικησιμη ηταν η μπαλα, καθολου χαμενη μπαλια και αν δεις κιολας στον αερα δεν πηδαει με το γονατο, καμια σχεση, απλα ο Λεοντιου προσγειωνεται ασχημα.

Scarbaf
04-09-2007, 17:37
άκου εδώ τί σκαρφίζονται τα ζώα...

επίσης άλλος ένας διαιτητής από τα Ιωάννινα κοιμάται αγκαλιά με ένα ομοίωμα του Σωκράτη και φοράει κόκκινες (<---important!) ζαρτιέρες. :shock:

Scarbaf
04-09-2007, 17:39

he is from Badaccentville!

τώρα το είδα... :rofl:

freak brother
04-09-2007, 17:53
για το κινητο απλα το ανεφερα , δεν ειπα οτι το ασπαζομαι , το οτι χτυπησε παντως εκει ενα κινητο με τον υμνο των γκευ ειναι γεγονος :P

Scarbaf
04-09-2007, 18:01
για το κινητο απλα το ανεφερα , δεν ειπα οτι το ασπαζομαι , το οτι χτυπησε παντως εκει ενα κινητο με τον υμνο των γκευ ειναι γεγονος :P

δεν το είπα για εσένα, αλλά για αυτούς που το εφήυραν...

attila
04-09-2007, 19:33
wx to kserw to 3.....ela mwre....o mporovilos?

οχι αλλος ηταν.
και δε λεμε ονοματα για ευνοητους λογους.
και μη ψαχνεις να βρεις που το εμαθα.

pitchfork
04-09-2007, 20:39
Δεν μπορώ να κάτσω να διαβάσω τι έχει γράψει ο κάθε καθυστερημένος εδώ μέσα οπότε πάω κατ ευθείαν στην άποψή μου.

Είμαι απογοητευμένος από το τόσο άσχημο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς. Όταν δεν μπορείς να νικήσεις ούτε καν τον οσφπ τότε δεν μπορείς να λες ότι πας και για μεγάλα πράγματα.
Ήμουν σε κάτι βαφτίσια εν τω μεταξύ και είδα μόνο το 2ο ημίχρονο.

Συγχαρητήρια πάνω από όλα στον υπέροχο κόσμο του ΠΑΟ (ΣΤΑΘΕΡΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ) και πολλά χαιρετίσματα στον βούλη που θέλησε να μας υπενθυμίσει τι τάρανδος είναι (λες και δεν του τα είπαμε).
Βούλη περαστικά σου και χαιρετίσματα, ξέρεις εσύ που

PS Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το τηλέφωνό του έχει για ήχο το "πάρε τηλέφωνο, το κερατά, καλύτερα τώρα, παρά μετά"

.
04-09-2007, 20:57
pits αν μου πεις ότι έκανες και το σταυρό σου θα με απογοητεύσεις. :(

Scarbaf
04-09-2007, 21:00
έκανε το σταυρό του για να κερδίσει η πανάθα, αλλά δεν υπάρχει Θεός.

pitchfork
04-09-2007, 23:25
Ήμουν σταθερά έξω απο την εκκλησία λέγοντας "αποταξάμην τον απατεώνα ναζωραίο" σε κάθε σχετική ερώτηση του γερο τράγου.
Επίσης ο δικός μου σταυρός έχει 3 σημεία.....

.
04-09-2007, 23:52
:pink:

Moonspellheim
05-09-2007, 00:03
pitchfork auta ta skeftesai apo monos sou h ta exeis akousei apo kapou?

themisomagos
05-09-2007, 01:29
pitchfork
τώρα και με επιβραδυντικό υγρό...100% από μεταλλαγμένο latex

pitchfork
05-09-2007, 22:44
Moonspellheim από που να τα έχω ακούσει δλδ?
Δυστυχώς οι άνθρωποι που κυκλοφορούν (ή ποστάρουν) γύρω μου δεν έχουν το δικό μου μυαλό.

themisomagos για άλλη μια φορά το ποστ σου δεν βγάζει νόημα. Μήπως έχεις κανα φίλο γιατρό να πας να σε κοιτάξει?

τελεία - δεν είναι κάτι καινούριο αυτό. Τη παραπάνω φράση ξεκίνησα να τη λέω σε όλες τις εκκλησίες που αναγκαζόμουν να παρευερεθώ, από την στιγμή που για πρώτη φορά άκουσα μέταλ. Είναι δυνατόν να μη το έλεγα την ημέρα που εξ αιτίας τους αφ ενός έχασα το ντέρμπυ και αφ ετέρου δεν τίμησα την πρόσκληση της κυρίας άντζα?

themisomagos
07-09-2007, 02:07
Δυστυχώς οι άνθρωποι που κυκλοφορούν (ή ποστάρουν) γύρω μου δεν έχουν το δικό μου μυαλό.

isoun panta monadikos.... :pink: