Log in

View Full Version : Γνωρίζει κανείς..

Vicotnik
08-08-2007, 18:59
το κομμάτι αυτό;

http://rapidshare.com/files/46322945/01_-_Track__1.mp3.html

Δεν έχει ταγκιές και δεν ξέρω τι είναι και μ'αρέσει και θέλω να μάθω τι είναι για να κατεβάσω και άλλα πράγματα από αυτή τη μπάντα, κι όποιος μπλακμέταλος (κυρίως) δεν βαριέται ξέρω γω ας το τσεκάρει (wom βασίζομαι σε σένα :|), κι αν έχει στο νου του περί τίνος πρόκειται ας κάνει ένα reply να τον αγαπήσω.

Ευχαριστώ.

pitchfork
08-08-2007, 21:12
Δεν περίμενα να το ξέρω αλλά είναι καλό και μου θυμίζει έντονα Τσεχοσλοβακία.

When Black Roses Bloom
09-08-2007, 00:23
Είναι όντως καλό και έχουν ωραίο χταπόδι drummer. Και τα κιθαριστικά με τις ακουστικές ήταν όμορφα :)

Once_Emperor
09-08-2007, 03:23
Αν είναι το ίδιο που λέγαμε και στο irc τότε έιναι Ηelrunar , από ένα σπλιτ με κάτι άλλους που δεν θυμάμαι. Αν είναι κάποιο άλλο κομμάτι, δγ/δα.

sfinotouvlaki
09-08-2007, 10:12
γιε, αυτό που ΄πε ο αποπάνως είναι.

Vicotnik
09-08-2007, 10:34
Ναι αυτό είναι αλλά όταν σε ρώτησα δεν μου απάντησες :!:

Κάτσε να το τσεκάρω, αν είναι αυτό που λες, το κομμάτι λέγεται Hauch Wird Sturm.

εδιτ: αυτό είναι, έχυσα, μπάι :pink:

wom
09-08-2007, 15:12
Ναι αυτό είναι αλλά όταν σε ρώτησα δεν μου απάντησες :!:

Κάτσε να το τσεκάρω, αν είναι αυτό που λες, το κομμάτι λέγεται Hauch Wird Sturm.

εδιτ: αυτό είναι, έχυσα, μπάι :pink:

Vic ειμαι σε διακοπες και αποφεύγω όσο γίνεται τα laptop και τα internetια. Το κομμάτι δεν το άκουσα αλλά εφόσον το βρήκατε, οι Helrunar είναι γερμαναράδες έχουν 1 demo -cd, 1 split και ένα full length το 2005 (το οποίο είναι και κορυφαίο).

Σε λίγο βγάζουν νεο στην Lupus -- εταιρία που έβγαλε τα τελευταία Elend, Alcest, Secrets of the moon κτλ..

στείλε Pm να θυμηθώ να σου ανεβάσω ότι δεν βρεις ..
αν γυρίσω :D