View Full Version : [Cinema] Death Proof (2007)
BURNIN AMBITION
08-08-2007, 15:18
ma kala den exei topic?
re amalakes gamise ola ta sumpanta kai to megatron-call me a fuckin airplane- pistola
i nerio tsaki sto telos einai ola ta lefta(de leop parapano na mi spoileriaso.
kaulosa pou ego me tin parea eixame trelathei apo tin kaula kai oi pio polloi kai agramatoi evrizan.best taranatino film meta apo pulp fiction eukola.a, kai tis exuna oles
BURNIN AMBITION
08-08-2007, 15:22
karga
kai kolarakia uperoxa
When Black Roses Bloom
08-08-2007, 15:24
karga
kai kolarakia uperoxa
Αυτό θα πεί γαμάω και δέρνω :P
pitchfork
08-08-2007, 20:51
Έσπειρε.
Του ροντρίγκεζ πότε βγαίνει?
deyteri kalyteri tainia tou tarantino meta apo pulpfiction!
gamise kai iskinothesia kai oi dialogoi!!
episis gamisan oi anafores tou tarantino stis palies tou tainies (me ton ena i ton allo tropo 8))
BURNIN AMBITION
08-08-2007, 22:22
deyteri kalyteri tainia tou tarantino meta apo pulpfiction!
gamise kai iskinothesia kai oi dialogoi!!
episis gamisan oi anafores tou tarantino stis palies tou tainies (me ton ena i ton allo tropo 8))polu sostos
υπαρχει σε καλη ποιοτητα? μονο καμερες βρηκα
BURNIN AMBITION
09-08-2007, 02:33
re desto sinema leme axizei.tha klais meta
το θεμα ειναι να μην το δω και πονανε τα ματια μου μετα απο την ποιοτητα της εικονας. Οσο για το εργο εμπιστευομαι απολυτα το γουστο σου στις ταινιες μιας και συμβαδιζει με το δικο μου
BURNIN AMBITION
09-08-2007, 15:54
το θεμα ειναι να μην το δω και πονανε τα ματια μου μετα απο την ποιοτητα της εικονας. Οσο για το εργο εμπιστευομαι απολυτα το γουστο σου στις ταινιες μιας και συμβαδιζει με το δικο μουetsi.poutsa kai xulo.kai souvla
locust an eisai athina pantos axizei na pas na to deis se therino!!
edit:oxi sto attiko alsos! ta mounopana den exoun foititiko!
xHERETICx
10-08-2007, 00:17
τι παπαριά που τα έβγαλαν ξεχωριστά, γιατί λέει δε θα πιάναμε το κόνσεπτ του double feature. ανυπομονώ, αλλά δε θέλω να δω το ένα μόνο του, πόσο μάλλον να γίνω παιχνιδάκι όποιου μαλάκα αποφάσισε οτι αφού μπορούμε να πληρώσουμε 2 φορές για να δούμε μια ταινία, γιατί όχι.
βασικά ας πει κανένας που το είδε αν τουλάχιστο έχουν και τα fictional διαφημιστικά και trailers ξέρω γω που υποτίθεται οτι θά'παιζαν πριν και μετά τις 2 προβολές ή τα έβγαλαν τελείως.
σοβαρο λικ δεν εχει γινει ακομα παντως
BURNIN AMBITION
10-08-2007, 01:11
re papares an deixnan kai tis 2 tainies mazi to death proof itan 50 lepta. tora omos itan 2 ores.trrexte.kalutera etsi
ρε μηπως τις ειδες και τις δυο τανιες μαζι, χαχαχα
pou sai re burnin?
exo varethei na diavazo gia transformers!
http://dcist.com/attachments/dcist_ian/2007_04_09_deathproof.jpg
ayto pou den anefera prin einai oti den perimena toso kales skines me amaksia apo ton tarantino! kinigita trakarismata kplpklp para poly kala! perimena oti den tha nai toso kalos!
ola alithofani kai ligo cult(eidika to kynigito sto telos) xoris na ginete kourastikos kai grafikos parolo pou apotelousan megalo meros tis tainias!
BURNIN AMBITION
11-08-2007, 20:27
http://dcist.com/attachments/dcist_ian/2007_04_09_deathproof.jpg
ayto pou den anefera prin einai oti den perimena toso kales skines me amaksia apo ton tarantino! kinigita trakarismata kplpklp para poly kala! perimena oti den tha nai toso kalos!
ola alithofani kai ligo cult(eidika to kynigito sto telos) xoris na ginete kourastikos kai grafikos parolo pou apotelousan megalo meros tis tainias!lapdance kai kolara.apla
skao kai troo kai grafo
Λοιπόν μαλάκες, την είδα τη ταινία πρωτού φύγω για διακοπές.
Τα έσπασε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. Δηλαδή, ΟΚ, το τέλος.... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Απίστευτο γέλιο, παράνοια όσο δε πάει... Νομίζω ότι η ταινία είναι cult, χωρίς υπερβολή.
Τα μουνάκια επίσης είναι πολύ καλά.
Nodoordonotthereisnotry
13-08-2007, 21:54
Εγώ είχα ήδη την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω την ατάκα: "this car is 100% death proof, but in order to get the benefit of it, honey.. you reeeally need to be sitting in my sit!"
To eida xtes kai ta spase ola leme.Re ton Tarantino...Diladi poso pio 8eos mporei na ginei...Ntaxei isteriko gelio sto telos.Osoi den exete paei na pate na to deite...
Stuntman Mike :D
BURNIN AMBITION
14-08-2007, 13:13
pos eipame ton aderfo tou?
stuntman bob fisika :rofl:
BURNIN AMBITION
14-08-2007, 13:33
katalaves ti ekana ego tora e? se anagasa na autobanaristeis mias kai spoileriazeis xoris to emoticon spoiler
nai kala katalaves troo keftedakia kai etoimazomai gia xesimo prin fugo gia diakopes. auta einai
pitchfork
14-08-2007, 19:20
Να διευκρινίσω ότι τις γάμαγα άνετα όλες όσες παίζανε εκεί εκτός από τις μαύρες.
pitchfork
16-08-2007, 10:42
Όχι δα.
Κι αυτές τις γάμαγα αλλά όχι τόσο άνετα.
FANTASMA
16-08-2007, 16:46
Μπερνιν, ακυρο αυτο που λες, προβληθηκαν δοκιμαστικα στην Αμερικη οι δυο ταινιες μαζι με ψευτικα τρειλερ στη μεση και η ολη φαση διηρκεσε κανα 4ωρο, ετσι προβαλλονταν καποιες ταινιες στα σεβεντιζ και η φαση λεγοταν Grindhouse, δηλαδη ο τιτλος με τον οποιο "βαφτιστηκε" το ολο πακετο Ταραντινο/Ροντριγκεζ. Αλλα το πειραμα απετυχε κι ετσι τωρα τις προβαλλουν ξεχωριστα, προσωπικα πιστευω οτι το Death Proof γαμησε, αλλα προβλεπω το Planet Terror να μαρεσει περισσοτερο.
rincewind2k
16-08-2007, 18:56
φάντασμα, άκυρο αυτό που λες.
δεν ήταν δοκιμαστική προβολή, κανονικά προβλήθηκαν ως double-bill στην αμερική, όπως ακριβώς είχε σχεδιαστεί από την αρχή.
αλλά στον υπόλοιπο κόσμο δεν έχει τέτοια (νταμπλ μπιλς, ντράιβ ινς και γκράιντχάουσες) και σαφώς οι διανομείς αφενός ίσως χέστηκαν λίγο να το κάνουν έτσι και αφετέρου (λέω εγώ τώρα ότι) θα σκέφτηκαν οτι θα έβγαζαν περισσότερα φράγκα προβάλλοντας ξεχωριστά τη "νέα ταινία ταραντίνο!" και "νέα ταινία ροντρίγκεζ!".
πράγμα το οποίο βέβαια είναι μια μαλακία και καταστρέφει το όλο εφέ του τρίμπιουτ στο τρας των 70'ς αλλά τράβα πέστο στα στερ αυτό.
επίσης ισχύει οτι το deathproof ήταν μικρότερο στην αμερικανική έκδοση -- χα, νομίζω έλειπε το φημισμένο λάπντανς.
επίσης οι μαλάκες δεν δείχνουν τα τρέηλερς που δημιουργήθηκαν ειδικά για να παίξουν στο ενδιάμεσο, προφανώς για να μην πάει κανας μαλάκας απο βδομάδα και περιμένει να δει το "werewolf women of the SS" στους σινεμάδες.
επίσης οι μαλάκες δεν δείχνουν τα τρέηλερς που δημιουργήθηκαν ειδικά για να παίξουν στο ενδιάμεσο, προφανώς για να μην πάει κανας μαλάκας απο βδομάδα και περιμένει να δει το "werewolf women of the SS" στους σινεμάδες.
Εντάξει, το γάμισες χαχαχ :P
Αλλά οκ, δε το πιάνω αυτό το double thingie. Πέραν του προφανούς πλεονεκτήματος "2 ταινίες στην τιμή της μιας (?)" θα ήταν κούραση, ε;
FANTASMA
17-08-2007, 11:16
Ραινσγουαιντδυοκει, εμενα με ειπαν οτι ναι μεν ξεκινησε να προβαλλεται κανονικα ετσι στην Αμερικη αλλα μετα το κοψαν γιατι κανενας δε γουσταρε... τωρα πως γινεται να κουραστεις να δεις δυο ταινιες συνεχομενα δεν ξερω, πρεπει να εισαι λιγο μαλακακος. Τελος παντων, δεν εχει τοση σημασια, ακομα και κανονικα μεχρι τελους να τις προβαλλαν. Σημασια εχει οτι η εκδοση της ταινιας δεν ηταν 40 λεπτα οπως λεει ο Μπερνιν, ακομα κι αν ελειπε η σκηνη λαπντανς. Και οτι σε μερικα πραγματακια ειμαστε λιγο ζωα στην Ευρωπη, δεν μπορουμε να πιασουμε το ολο θεμα "more and more". Ασε που και Ευρωπη να το εδειχναν κανονικα, Ελλαδα στανταρ θα χρεωναν 14 ευρω το εισητηριο γιατι και καλα ειναι 2 ταινιες. Μη σου πω θα χρεωναν και μισο ευρω το καθε τρειλερ.
Οσον αφορα την ταινια, ευκολα για μενα η καλυτερη ταινια Ταραντινο. Τα πρωτα 3 του πλεον τα ψιλοβαριεμαι και τα 2 Κιλ Μπιλ μου τη σπανε που δεν ηταν μονο το 1.
GuardianOfIvorytower
17-08-2007, 12:13
Γάμησε, έσπειρε κ όλα τα σχετικά. Κορυφαίοι διάλογοι για άλλη μια φορά, απίστευτη σκηνοθεσία, ειδικά στο πρώτο τρακάρισμα, πολύ ωραία γκομενάκια φυσικά, respect οι αναφορές σε παλιότερες ταινίες του, άσε που δεν περίμενα να τελειώσει έτσι.
Σημασια εχει οτι η εκδοση της ταινιας δεν ηταν 40 λεπτα οπως λεει ο Μπερνιν, ακομα κι αν ελειπε η σκηνη λαπντανς. Και οτι σε μερικα πραγματακια ειμαστε λιγο ζωα στην Ευρωπη, δεν μπορουμε να πιασουμε το ολο θεμα "more and more".
90' η αμερικάνικη έκδοση, 113' η ευρωπαϊκή.
Είναι που το έχουν πιάσει το θέμα "more and more" στην αμερική. Κάτι μου λέει ότι δεν ήταν θέμα των ευρωπαίων διανομέων το σπλιτ αλλά των ίδιων των δημιουργών, πρώτον επειδή οι εισπράξεις στην αμερική ήταν χάλια και δεύτερον επειδή στην ευρώπη το "double-feature" δε σημαίνει τπτ άρα πιθανότατα θα πήγαινε ακόμα χειρότερα.
FANTASMA
17-08-2007, 14:27
Ναι, ακριβως αυτο εννοω κι εγω, οτι επειδη εδω περα δε θα το καταλαβαινε κανεις γιατι δεν εχει πιασει τη νοοτροπια, οι δημιουργοι ειπαν να μην το βγαλουν ως 2 ταινιες μαζι.
xHERETICx
17-08-2007, 14:40
Αλλα το πειραμα απετυχε κι ετσι τωρα τις προβαλλουν ξεχωριστα
"το πείραμα απέτυχε"=δεν 'εβγαλε 15 εκατομμύρια το πρώτο σαββατοκύριακο. μας έχουν γαμήσει πια, αυτό είναι το κατώφλι εισπράξεων κάτω απο το οποίο η ταινία κρίνεται αποτυχημένη και δε θα έρχεται καν εδώ να τη δούμε.
αλλά στον υπόλοιπο κόσμο δεν έχει τέτοια (νταμπλ μπιλς, ντράιβ ινς και γκράιντχάουσες) και σαφώς οι διανομείς αφενός ίσως χέστηκαν λίγο να το κάνουν έτσι και αφετέρου (λέω εγώ τώρα ότι) θα σκέφτηκαν οτι θα έβγαζαν περισσότερα φράγκα προβάλλοντας ξεχωριστά τη "νέα ταινία ταραντίνο!" και "νέα ταινία ροντρίγκεζ!".
πράγμα το οποίο βέβαια είναι μια μαλακία και καταστρέφει το όλο εφέ του τρίμπιουτ στο τρας των 70'ς αλλά τράβα πέστο στα στερ αυτό.
ακριβώς. μας δουλεύουν κι όλας, οτι είμαστε τόσο ηλίθιοι που δε θα πιάσουμε το κόνσεπτ και δε θα το εκτιμήσουμε και γι'αυτό το έκαναν έτσι. επειδή δεν έχουμε δει νταμπλ φήτσουρς σημαίνει οτι δεν μπορούμε να φανταστούμε την εμπειρία, είναι σαν ταξίδι στο διάστημα ένα πράμα. που σε όποιον δεν ξέρει, το τρέηλερ και μόνο είναι αρκετά επεξηγηματικό του γιατί είναι γαμάτη φάση.
Κάτι μου λέει ότι δεν ήταν θέμα των ευρωπαίων διανομέων το σπλιτ αλλά των ίδιων των δημιουργών
δεν υπάρχει περίπτωση ο ταραντίνο να ήθελε να πετσοκοπεί το όραμα τους επειδη εδώ στην ευρώπη είμαστε πήθικοι και η άλλη θα πάει να το δει παρέα με τον γκόμενο και θα πει "τί, έχει κι άλλο τώρα, μπάμπη μου? εγώ ήρθα να δώ μία μόνο. πάμε γιατί έχω αφήσει αναμένο το φούρνο με το παστίτσιο". απλά είπαν οι διανομείς "τρέηλερς και μαλακίες, την ταινία θέλει να δει ο κόσμος". θα κόψουμε καμιά σκηνή απο την αμερικάνικη για να πούμε οτι αυτοί βλέπουν παραπάνω και μια χαρά θα την πληρώσουν 2 φορές σα μαλάκες".
νταξ, τώρα που ξέρω οτι δεν έχει τρέηλερς και λοιπά, πειστηκα να τα δω μια και καλή όταν βγουν σε ντι βι ντι. το τραγικό θα είναι να μην τα βγάλουν μαζί ούτε σε δισκάκι στην ευρώπη.
το τραγικό θα είναι να μην τα βγάλουν μαζί ούτε σε δισκάκι στην ευρώπη.
Χωριστά θα βγούν παγκοσμίως αλλά μάλλον θα υπάρχει και box-set. Μιλάμε για tribute σε έναν συγκεκριμένο τρόπο προβολής στον κινηματογράφο, όχι στο dvd.
Αυτά που λες δε στέκουν. Δε γίνεται να έκοψαν απο την αμερικάνικη μόνο και μόνο για να δώσουν την εντύπωση ότι ο υπόλοιπος κόσμος παίρνει κάτι παραπάνω, μη χέσω. Επίσης ο Tarantino παραδέχτηκε την αποτυχία, και δεν νομίζω να βάζει το όραμα του πάνω απο τα φράγκα εδώ που τα λέμε :p
xHERETICx
17-08-2007, 16:00
αχά, κι αν τα δω σαν νταμπλ φίστσουρ σε ντι βι ντι θα είναι άκυρο σαν τρίμπιουτ γιατί δε θα είμαι σε κινηματογραφική αίθουσα. αν, από την άλλη μεταμορφώσω το σπίτι μου σε κινηματογραφική αίθουσα, θα αρχίσει να στέκει.
ο ταραντίνο είναι σπασίκλας του κινηματογράφου και στα πλαίσια του χόλυγουντ αν δεν εκνευριζόταν αυτός με το να του κόβουν σκηνές ή να αλλάζουν τα φώτα σ'αυτό που ήθελε να κάνει, δεν μπορώ να φανταστώ ποιός θα εκνευριζόταν. και στο κάτω κάτω για να είχε λογική αυτό που λες θα έπρεπε να είχε συμπεράνει ότι αν δεν πουλούσε η ταινία θα έφταιγε το κόνσεπτ, πόσο μάλλον ότι άξιζε να του γαμήσει τη μάνα εκ των υστέρων για περισσότερα φράγκα. σιγά μην έχει κι ο ταραντίνο την ανησυχία του αν θα βγάλει η ταινία του τα λεφτά της.
το να μπερδεύεις την εμπορική αποτυχία με την καλλιτεχνική, πόσο μάλλον το να λες εμπορική αποτυχία πια το να μη βγάλει μια ταινία 15 εκατομμύρια σ'ένα σαββατοκύριακο δεν στέκει περισσότερο απο το πιό παράλογο πράγμα που είπα.
αχά, κι αν τα δω σαν νταμπλ φίστσουρ σε ντι βι ντι θα είναι άκυρο σαν τρίμπιουτ γιατί δε θα είμαι σε κινηματογραφική αίθουσα. αν, από την άλλη μεταμορφώσω το σπίτι μου σε κινηματογραφική αίθουσα, θα αρχίσει να στέκει.
Απλά, ανεξάρτητα απο τις grindhouse πίπες οι 2 ταινίες δεν παύει να είναι αυτόνομες.
ο ταραντίνο είναι σπασίκλας του κινηματογράφου και στα πλαίσια του χόλυγουντ αν δεν εκνευριζόταν αυτός με το να του κόβουν σκηνές ή να αλλάζουν τα φώτα σ'αυτό που ήθελε να κάνει, δεν μπορώ να φανταστώ ποιός θα εκνευριζόταν. και στο κάτω κάτω για να είχε λογική αυτό που λες θα έπρεπε να είχε συμπεράνει ότι αν δεν πουλούσε η ταινία θα έφταιγε το κόνσεπτ, πόσο μάλλον ότι άξιζε να του γαμήσει τη μάνα εκ των υστέρων για περισσότερα φράγκα. σιγά μην έχει κι ο ταραντίνο την ανησυχία του αν θα βγάλει η ταινία του τα λεφτά της.
το να μπερδεύεις την εμπορική αποτυχία με την καλλιτεχνική, πόσο μάλλον το να λες εμπορική αποτυχία πια το να μη βγάλει μια ταινία 15 εκατομμύρια σ'ένα σαββατοκύριακο δεν στέκει περισσότερο απο το πιό παράλογο πράγμα που είπα.
Δεν μπέρδεψα την εμπορική αποτυχία με την καλλιτεχνική, έλεος. Εκτιμήσεις κάνουμε κι εγώ εκτιμώ ότι ναι, ο Tarantino νοιάζεται για τα φράγκα και πολύ μάλιστα.
Τώρα αν θες να μιλήσουμε και πάλι εμπορικά, μια ταινία που κόστισε 60 εκατομμύρια και έχει είσπραξη 12 εκατομμύρια την πρώτη εβδομάδα, ε αποτυχία είναι. Χεστήκαμε φυσικά, δε λέω όχι, αλλά μη μου λες ότι ο Tarantino έμεινε ανεπηρρέαστος απο αυτό και οι κακοί διανομείς γάμησαν το όραμα του.
FANTASMA
17-08-2007, 17:56
Απο που κι ως που ειχε αυτη η ταινια κοστος 60 εκατομμυρια δολλαρια?
xHERETICx
17-08-2007, 20:39
για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται, 2 λινκς για emule και συναφή για το κατέβασμα 2 συλλογών απο τρέηλερς εξπλοιτέισον ταινιών κλπ.
το καθένα είναι ένα δίωρο σε πολύ καλή ποιότητα. εγώ πάντως έσπασα πλάκα με αρκετά και σκοπεύω να πσάξω μερικές για κατέβασμα.
ed2k://|file|%E7%AB%B9%E7%AF%AE%E6%89%9 ... 20Trailers (ed2k://|file|%E7%AB%B9%E7%AF%AE%E6%89%93%E6%B0%B4@selang.net@Forever%20Vol%201(Grindhouse%20Exploitation%20Trailers))%20Xvid-Ser.avi|1046241280|A2193DC454A02CB1BF46F6187CC978E8|/
και
ed2k://|file|42Nd%20Street%20Forever%20 ... 20Trailers (ed2k://|file|42Nd%20Street%20Forever%20Vol%202(Grindhouse%20Exploitation%20Trailers))%20Xvid-Ser.avi|1047097344|316F8C1A8D7144AEC9D2A7C179CA57FC|/
The Good Son
19-08-2007, 17:12
Την είδα και γώ. Φοβερή. Ανεπανάληπτη σκηνοθεσία και αισθητική αλλά όχι και δεύτερη καλύτερη μετα το παλπ φίκσιον.
Την είδα και γώ. Φοβερή. Ανεπανάληπτη σκηνοθεσία και αισθητική αλλά όχι και δεύτερη καλύτερη μετα το παλπ φίκσιον.
asimoulis
19-08-2007, 20:14
re seis exete kana link gia to lapdance sto youtube?
MastodontoideaPliokenous
21-08-2007, 03:53
τα απανταχου καπουλια με πονεσαν το στομαχι.
Pitsadoros
21-08-2007, 11:18
tou rontrigkez psilomapa tou tarantino trwgetai. to kalitero sto grindhouse einai ta trailer apo ta opoia kapoia tha ginoun k kanonikes tainies opws auti tou rob zombie k i alli i theila to machete pou prwtagwnistei o arxwn tis kaltilas tregio
inhalexhale
21-08-2007, 12:23
As sovareytoume ligo, vazete tainia sthn opoia proseksate tis gkomenes kai ta kynhghta me ta amaksia panw apo Reservoir Dogs.
GuardianOfIvorytower
21-08-2007, 13:35
Προσωπικά όχι, Reservoir Dogs μου άρεσε περισσότερο.
deadbird
21-08-2007, 14:25
vasika den tin palevete. an eksaireseis to telos vevaiws pou gamise poly kai genika tis skines me ton kurt russell exete apothewsei mia metriotita. kala ta gkomenakia alla genika oi skines me tis syzhthseis tous (dld to 80% tis tainias) den eixan kanena apolytws nohma para mono leitourgousan san fillers gia na gamisei o kurt russell.
90' η αμερικάνικη έκδοση, 113' η ευρωπαϊκή.
Αυτο που ειδα σημερα δεν παιζει να ταν παραπανω απο 90 λεπτα.
Συμπαθητικο εργακι παντως, οπως και να χει.
jack the ripper
24-08-2007, 09:10
vasika den tin palevete. an eksaireseis to telos vevaiws pou gamise poly kai genika tis skines me ton kurt russell exete apothewsei mia metriotita. kala ta gkomenakia alla genika oi skines me tis syzhthseis tous (dld to 80% tis tainias) den eixan kanena apolytws nohma para mono leitourgousan san fillers gia na gamisei o kurt russell.
+1
freak brother
25-08-2007, 01:37
Λοιπόν μαλάκες, την είδα τη ταινία πρωτού φύγω για διακοπές.
Τα έσπασε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. Δηλαδή, ΟΚ, το τέλος.... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Απίστευτο γέλιο, παράνοια όσο δε πάει... Νομίζω ότι η ταινία είναι cult, χωρίς υπερβολή.
Τα μουνάκια επίσης είναι πολύ καλά.
wannabe cult
NihilistikOrder
25-08-2007, 04:18
axeto, alla vasika ekei pou vrexei paratirise kaneis ta lastixa pou rixnane to nero?
genika gamw tis tainies. ligo pio metria gia tarantino alla klaseis anwteri apo oti kukloforei trigurw. eide kaneis planet terror olakero na dwsei plirofories kai na tou filisw ta podia?
re freak ntaksei den einai wannabe ,apo ti stigmi kai mono pou nai tribute se trash tainies, ennoeite oti tha fenetai etsi. Diladi otan les oti kanw mia tainia, san tribute se cult-adiki fasi, den paei na pei oti tin kaneis gia na ginei cult ...oso kai an o idios tis o skopos-xaraktiras tis prosdidei enan tetoio aera.
freak brother
26-08-2007, 16:41
wannabe με την καλη εννοια :)
NihilistikOrder
26-08-2007, 20:38
e tote se paw ...
P.S. copyright makariotatos arxiepiskopos athinwn kai pasis ellados xristo... :D
P.S.2 nai to xioumor mou den tin paleuei simera katholou, alla ithela na apantisw kati tou styl "ok swstos"..
metamelia3
26-08-2007, 20:50
ε τότε γιατί δεν απαντούσες "οκ σωστός"; duh, βλάκας
NihilistikOrder
26-08-2007, 22:09
itan apopira xioumor... to oti apetyxe den allazei tin prothesi, parolo pou ta forum sou dinoun tin dynatotia tou edit (to opoio einai megali apati). :roll:
sfinotouvlaki
26-08-2007, 23:26
κάνοντας έντιτ όμως, το αρχικό σου ποστ θα 'ναι σαν να μην έχει υπάρξει ποτέ και θα κάνεις τον κάλκι να φαίνεται βλάκας! duh.
NihilistikOrder
27-08-2007, 00:33
pwww edw milame gia epistimi ...oute sto sxoleio den kaname tetoia kolpa ... paizei na kanw kai ena thread pou na lew oti o kalki agapei tin dieuthuntria i ton epistati...kati tetoio telospantwn
tespa to planet terror to de kanenas leme? ante olo mlkies...
sfinotouvlaki
27-08-2007, 01:16
itan apopira xioumor... to oti apetyxe den allazei tin prothesi
απ' ό,τι φαίνεται ούτε η δικιά μου πέτυχε :D
NihilistikOrder
27-08-2007, 02:21
nai re , no worries den to pira sta sovara...i apantisi mou den itan epithetiki...itan deuteri apopeira xioumor (apotyximeni) se poly kontino xroniko diastima apo tin prwti to opoio mporei na odigisei se ban makroprothesma apo oti to kovw. :D
ikonoklast
27-08-2007, 02:56
άντε ρε κομμούνι.
NihilistikOrder
27-08-2007, 04:11
oxi apla xipis.
ikonoklast
30-08-2007, 02:53
Κι εγώ είδα!
Υπερμπιμούβι large ταινιάρα με ασύδοτο φορμαλιστικό χαβαλεδιάρικο fun μεταξύ απρόοπτου της grindhouse σκύλλας και μεταμοντέρνας χάρυβδης ενός εικονοκλαστικού penetration cinema. Τρελά σταντς και ενσταντανέ απείρου κάλλους με απενοχοποιημένο μετα-φεμινιστικό φαλλοκρατικό βερμπαλισμό και αχρείαστους διαλόγους σε μια post-kitsch σκηνο8εσία που εκπλήσσει και λυτρώνει το 8εατή απο τις υαίνες της φοβικής πουριτανικής εικονοπλασίας ή και της χυδαίας μπλοκμπαστερικής σιγουριάς. Εφτά στα δέκα.
ps. Τρελή φάση εκεί που λέει η άλλη "What's your sign baby??" και αμέσως μετά ο τύπος περνάει μέσα απο μια ταμπέλα!!!!
pou nomizo egrafe kai scary movie 3
NihilistikOrder
30-08-2007, 16:59
re ikonoklast mpas kai eisai o poustis pou kanei/ekane(den kserw an kanei akoma) ekpompi sto mad kai elege kati paromoies faseis?
poly ton pigaina ton typo...prepei na ton eixe poly mikro kai na trwge tetoies frikes... mexri pou to pire xampari oti ton pirane prefa kai arxise na milaei ligo pio katanoita.foveros typos pantws...poly goustariza tis lekseis pou eftiaxne. argotera to sundiasa ligaki kai me to diakopes sti helland tou lenou xristidi kai psithika perissotero.
gia analogo skiniko vl. (vlepe) arkas , peiramatozwa no 3 , sel. 53
The Good Son
30-08-2007, 17:02
Αυτός είναι. τώρα κάνει εκπομπή στο κρήτη τιβι και μπορείς να δείς βίντεό του εδώ. (http://halflife2.zoy.org/)
sabbattack
30-08-2007, 18:56
Αυτός είναι. τώρα κάνει εκπομπή στο κρήτη τιβι και μπορείς να δείς βίντεό του εδώ. (http://halflife2.zoy.org/)
ELA MWRE ME TO MALAKA TO SPYRAKO!! SIGA TH SKATOFATSA
Good Son :pink: ssss
ρε μαλάκα good son γαμώ τη μάνα σου ηλίθιε
sabbattack
30-08-2007, 19:33
exexexeexe autos de prolabe to edit mou:P
βασικα μη παιζουμε με κρασαρισματα αλεπους γιατι μια φορα γινεται η χοντρη μαλακια και μετα για να το φερεις στα ισια θελεις φορματ
eskase
Death.Proof.DVDRip.XviD-DMT
Bas kai xerei kaneis pote vgenei se hd format ? (br i hddvd) gia toanalogo rip diladis? To official release se dvd vgenei stis 18sept kai to planet terror stis 18oct, sto america panta.Opote logika to planet argei ligaki...
NihilistikOrder
31-08-2007, 14:04
vasika egw katevazw ema torrent pou nai grindhouse dld kai ta 2 mazi (ara amerika i oli fasi mallon)...anysixw omws oti exw kanei mlkia kai xei ollandikous subs...to vradaki tha kserw
ama den exw kanei mlkia mporw na to steilw se opoina thelei..an kai den kserw pws stelneis torrnets :oops:
to grindhouse exei vgei mono se ts (diladi ligo kalitero apo cam) kai apo oti eixa dei sto vcdquality, einai poli skotino.8a perimenw anagastika gia xehoristo release tou planet terror.Apo oti diavazw 8a xei ki auto extra skines, opote mia kai kali...
NihilistikOrder
03-09-2007, 00:32
prin ligo telika edeise kai katevike to grindhouse kai nai einai me ollandikous ypotitlous ...aliteia
parola auta i poiotita einai poly kaki (xeiroteri apo tin kanoniki tou death proof kai sta dyo), alla den masame . Tha to dw kai tha ekferw apopsi gia opoion mporei na endieferetai .
mrmaiden
04-09-2007, 00:38
Loipon Death Proof, poly dynato tainiaki an kai o Quentin exei kanei poly kalytera pragmata.Ola ta lefta i skini sto telos!!!
Vreite to dvd rip pou einai 113 min. kai oxi to kommeno me ta 90 min. Ypotitloi gia 113 min. paizoun mono sta agglika pros to paron.Osous ellinikous vrika einai gia tin 90lepti version.
:spoiler:
Attaka sto telos tou Kurt Russel, prin paei sto diaolo apo ta mpouketa:
Prosexe to deksi mou xeri einai spasmeno kai kapakia tou travane to xeri terma, akougetai to krak kai meta irthe o erotas....:bash:
Oraia ksydia pineis re malaka, akou virgin pina colada :evil:
Raven Lord
29-10-2007, 18:43
+1
+2
έλεος δηλαδή... βρίσκεται πολύ κάτω από το τζάκι μπράουν που είναι η 3η καλύτερη του ταραντίνο και πάνω από το κιλ μπιλ που είναι μακράν η χειρότερη (κυρίως το 1ο). τα μουνιά και οι άσχετοι διάλογοι που τόσο αγαπάει ο κουέντιν δε σώζουν την κατάσταση.
Buddy Lackey
18-11-2007, 02:19
+ 3
Epishs exei megalh plaka na vlepeis ena dialogo opou kapoioi filosofoun gia malakies, arkei ton dialogo na ton kanei o Samuel Jackson (pou einai apla o Samuel Jackson) me ton Travolta (sta kalytera tou) 'h oi xrwmatistoi lhstes kai oxi kapoies wraies, plhn omws yperatalantes, gkomenes. Krima pantws pou den mas edeikse ton agrio viasmo ths mazoretas apo ton redneck.
perfectly flawed
19-11-2007, 01:25
ola ta lefta itane h leptomereia pou edwse sto atyxima-anthrwpoktonia kai fysika to xiliki pou efage o russel apo tis 3 thees pou tou gamisane to amaxi kai fysika kai auton sto telos....
έτσι, ποστάρετε κιε το σενάριο ρε!
rincewind2k
19-11-2007, 14:16
η ταινία είναι μια πούτσα. μόνο η σκηνή της σύγκρουσης άξιζε και γάμησε και είναι για πολλά ρηπήτ στο ντιβιντί αλλά κατατάλλα κρίμα η ωραία αφίσα/εξώφυλλο.
το planet terror είναι κατά πολύ καλύτερο.
perfectly flawed
19-11-2007, 18:21
η ταινία είναι μια πούτσα. μόνο η σκηνή της σύγκρουσης άξιζε και γάμησε και είναι για πολλά ρηπήτ στο ντιβιντί αλλά κατατάλλα κρίμα η ωραία αφίσα/εξώφυλλο.
το planet terror είναι κατά πολύ καλύτερο.
h tainia exei enan aera cultilas..twra giati oloi sxedon tin thewroun malakia...gousta!emena proswpika mou fanike aptis kaliteres tainies tou tarantino...me prwto kai kalitero fysika to pulp fiction!
carheart
21-11-2007, 05:37
Είδα Death Proof, τρεις φορές, εξαιρετικό, ταινιάρα μεγατόνων, πήρα και την αφίσα!
Γιατί κανείς δεν ανέφερε το δυνατότερο soundtrack που υπήρξε; Το πήρα και αυτό, και ουάο.
Επίσης son number one, Κέρτ Ράσελ αισχρός αλλά θεός, αποσπάσματα του death proof έχετε δει όλοι στο σταρ, στις μεταμεσονύκτιες ώρες κάποιας αργίας ή κάποιας πέμπτης.
Μίλια μπροστά, δεκάμιλια πίσω.
tragiki tainia 3is dialogis. toulaxiston 10 skales katw apti xeiroteri tainia tarantino. ok kaloi orismenoi dialogoi, kalo to soundtrack, metria ta gkomenakia (re arrwstoi, mono kamia 2 aksizan), alla ploki kai story waaaaaaaaay below 0.
η ταινία είναι μια πούτσα.
+
Epishs exei megalh plaka na vlepeis ena dialogo opou kapoioi filosofoun gia malakies, arkei ton dialogo na ton kanei o Samuel Jackson (pou einai apla o Samuel Jackson) me ton Travolta (sta kalytera tou) 'h oi xrwmatistoi lhstes kai oxi kapoies yperatalantes gkomenes. Krima pantws pou den mas edeikse ton agrio viasmo ths mazoretas apo ton redneck.
The Nerd
10-12-2007, 11:49
Αμα αντι για ταραντινο ελεγε μπαντηλακης η ξερω γω, θα ειχε περασει εντελως μα εντελως απαρατηρητο και δεν θα ειμασταν εδω να το σχολιαζουμε.
Διαλογοι της πουτσας, δραση της πουτσας, σαουντρακ ωραιο αλλα δεν δενει (ΑΚΑ ξεθαψα τις κασσετες του πατερα μου, μια συγκριση πως εδενε η μουσικη στο pulp fiction αρκει), σεναριο 0 (για "γκομενακια" βλεπουμε αλλα εργακια που παιζουν καλυτερα και η Παμελα ειναι σαφως πιο παιδι και ατομο στο planet terror).
Αλλα μειον: εν αντιθεσει με το planet terror, δεν εχει τα ψευδο-τρεηλερ (machette ftw, τελικα παει για direct to video, ο Danny Trejo απλα αρχηγοπουλο), τα οποια τα εφαγε το σκοταδι.
Αν και προσπαθει να αναπαραγει μια ατμοσφαιρα και αισθητικη b-movie (οπως και το planet terror εξαλλου), βαση προυπολογισμου χανει γιατι η ολη φαση ειναι fakeαριο του κερατα. Ο Ροντριγκεζ καπως το σωζει με τα μεταλλαγμενοζομπι του (προσοχη: ΚΑΠΩΣ) και την ολη σπλατερια, εχει ενα χαβαλε οπως και να το κανεις, ο Ταραντινο απλα μαλακιζεται. Εχουν αμφοτεροι ενα ελαφρυντικο οτι αναγκαστηκαν να τεντωσουν το χρονο απο τα τμηματα τους αλλα και παλι παπαρια. Επισης, το OST του planet terror ειναι ετη φωτος μπροστα.
Αμα και το Inglorious Bastards ειναι και αυτο μαλακια (που οκ, δε νομιζω)τοτε παιδια σορρυ αλλα ο ταραντικο αφησε το ταλεντο του καπου το 1997 (πραγμα οχι τυχαιο αν καποιος την ψαξει και δει ποιοι συνεργαστηκαν για τις 3 πρωτες του παραγωγες και τι κρεντιτ πηραν και πως αλληλογραφτηκαν στα αρχιδια τους μετα).
(αρχιζει το rant, μπορειτε να σταματησετε να διαβαζετε εδω :) )
Φυσικα οι παραπανω αποψεις δεν θα επηρεασουν τους κλασσικους μαλακες "βλεπεις ταραντινο ειναι καλο" (π.χ. καποιοι που αμφισβητουν το Heartwork ενω παιζουν τα ροζ πουλακια τους ακουγοντας αφρικανικο εθνικοσοσιαλιστικο μπλακ μεταλ) ουτε τους κλασσικους παπαρες που μεσω του planet terror ανακαλυψαν τα σπλαττερ (οκ, αυτος ειναι φιλαρακι απο ιρλ)
Έλα, μην είστε ανόητοι, είναι πολύ ωραίο.
carheart
10-12-2007, 15:10
Μπαίνει στην αμάξα, γυρίζει για δευτερόλεπτα και κλείνει το μάτι στην κάμερα. Ούτε ο Μπέζος..
Επίσης δεν είμαι της φάσης "βλέπεις ταραντίνο είναι καλό", αλλά πως να το κάνουμε το "Death Proof" διαλύει.
Είδα και "Planet Terror", δεν μάρεσε.
The Nerd
10-12-2007, 16:14
Εγραψα ενα γαματο ποστ, 20 σειρες και βαλε και ΧΑΘΗΚΕ χαρη στο μαλακα που εφτιαξε το "Δικτυο" εδω.
Επειδη βαριεμαι να τα ξαναγραφω:
Παιδια σορυ, αλλα για μας τους ελιτιστες (λολ), ειναι η 3η πατατα στη σειρα του Ταραντινο και αμα δε σοβαρευτει με το Inglorious, μιλαμε για 1-hit-wonder.
Εγραψε 2 σεναρια, τα κανιβαλλισε απο δω και απο κει, ειχε και κοσμο διπλα του και εσπερνε, εκλεψε και κατι b-movies (δειτε ενα με τον Jack Lemmon, μπογια + υποβρυχιο και δειτε και το Crimson Tide μετα). Τωρα που ειναι μονος του, τι βγαζει; Πατατες.
Για 2η φορα: Αμα το εργο αντι για Ταραντινο ελεγε "Παρτσακλος", ουτε θα το συζητουσατε αν το βλεπατε, ουτε θα το ειχατε δει, ουτε θα σκοτιζατε τα αρχιδια του κοσμακη στις 3-4 πρωτες σελιδες ποσο γαματο και ποσο ελιτ ειναι και ποσο Ανοητοι ειμαστε εμεις που δεν το καταλαβαινουνε.
Κλεινοντας, οι 2 προλαλησαντες ειστε μεγαλοι βλακες και τρεντηδες (σε οτι αφορα την ταινια :) )
Εγραψα ενα γαματο ποστ, 20 σειρες και βαλε και ΧΑΘΗΚΕ χαρη στο μαλακα που εφτιαξε το "Δικτυο" εδω.
Παιδια σορυ, αλλα για μας τους ελιτιστες (λολ), ειναι η 3η πατατα στη σειρα του Ταραντινο και αμα δε σοβαρευτει με το Inglorious, μιλαμε για 1-hit-wonder.
Εγραψε 2 σεναρια, τα κανιβαλλισε απο δω και απο κει, ειχε και κοσμο διπλα του και εσπερνε, εκλεψε και κατι b-movies (δειτε ενα με τον Jack Lemmon, μπογια + υποβρυχιο και δειτε και το Crimson Tide μετα). Τωρα που ειναι μονος του, τι βγαζει; Πατατες.
Για 2η φορα: Αμα το εργο αντι για Ταραντινο ελεγε "Παρτσακλος", ουτε θα το συζητουσατε αν το βλεπατε, ουτε θα το ειχατε δει, ουτε θα σκοτιζατε τα αρχιδια του κοσμακη στις 3-4 πρωτες σελιδες ποσο γαματο και ποσο ελιτ ειναι και ποσο Ανοητοι ειμαστε εμεις που δεν το καταλαβαινουνε.
Κλεινοντας, οι 2 προλαλησαντες ειστε μεγαλοι βλακες και τρεντηδες (σε οτι αφορα την ταινια :) )
Τι μασ λεσ!
Raven Lord
10-12-2007, 19:57
Παιδια σορυ, αλλα για μας τους ελιτιστες (λολ), ειναι η 3η πατατα στη σειρα του Ταραντινο
+1000
_UnHoLyMaRtYr_
10-12-2007, 20:27
Ρε, τα Κιλλ Μπιλλ καλά σας μπήξανε εδώ που τα λέμε ε.
Raven Lord
10-12-2007, 21:42
άκυρος
sou gnwstopoiw oti exei dikio.
The Nerd
11-12-2007, 02:17
Τι μασ λεσ!
Τραβα μωρη λουκια
Vals Sentimentale της Κωνσταντίνας Βούλγαρη εψέ το βράδυ σε αβάν πρεμιέρ γιατί είμαι πολύ κουλ τυπάκι και τέτοια.
Να πάτε όμως να το δείτε τώρα που θα βγει κανονικά στις αίθουσες γιατί είναι πολύ όμορφο, απλό και δυνατό συνάμα.
Πάρτε και τρέιλερ:
http://www.youtube.com/watch?v=oyR81G1DUjQ
λολ
Αν άκουγα Anal Cunt θα επέλεγα τη γνωστή επιτυχία τους "Τσατίζεσαι για ταινίες".
Απόψε είχε πάλι κιλμπίλ στην τιβί.
The Nerd
11-12-2007, 02:35
Βαλε καλυτερα το "Τσαντιζεσαι με ποζεροβλαχους φανμποηδες κουλτουροχλεχλεδες"
Επισης τοσο οι Αναλ Καντ οσο και το κλισε ειναι λολ.
Το κιλ μπιλ 2 ειναι καλυτερο απο το 1 (πατατα ομως και αυτο)
To Inglorious Bastards θα γαμησει
Τιμ Ροθ και Μάικλ Μάντσεν :pink: :pink:
Raven Lord
12-12-2007, 11:54
στο reservoir dogs ναι :D